SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   PTT 1. Lig Takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   KARTALSPOR TARAFTARINDA SEVGİLERLE... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6990)

kartalspor 10.06.2006 20:59

KARTALSPOR TARAFTARINDA SEVGİLERLE...

slm SİVASLILAR.ben KARTALdan furkan.duyduğuma göre KARDEŞ TAKIMIMIZ ÜSKÜDAR ANADOLUyu satın almışsınız.HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.iki takım açısından.size 1.ligde KARDEŞ ÜSKÜDARIMIZAda 3.ligde başarılar.bizi tanımak isterseniz [url]www.kartalspor.biz[/url] sitesini ziyaret edebilirsiniz...

EeSsRrAaRr 10.06.2006 21:06

-->: KARTALSPOR TARAFTARINDA SEVGİLERLE...

Sefalar Getirmişsiniz..

Ne zman gelecek o buyuk gun ..
Kartal-piyaz martı macı gununu beklıyoruz ..

vahşi_kartallı 10.06.2006 21:22

S.A SİVASLI ARKADAŞLAR BEN KARTALSPOR TARAFTARI vahşi_kartallı [url]www.kartalspor.biz[/url]

çılgın-sedat 10.06.2006 21:33

A.S. HOŞGELDİNİZ ARKAFAŞLAR
BEN ŞUAN SİZİN SİTEYİ
ZİYARET EDİYOM

USKUDARLI1908 10.06.2006 21:48

a.s DOST KARTALL
KARTALIMIZ-piyazmartı macını dört gözle bekliyoruz
NE ZAMAN GELECEK O BÜYÜK GÜNN
BEKLİYORUZ KARTAL MERKEZDEE :):):)

GuNaY 10.06.2006 21:55

[B]Hoşgeldiniz arkadaşlar,
Üsküdar Anadolu ile birlikte artık bizlerde sizinle zamanla tanışacağız inş,
Yeni sezonda başarılar...[/B]

EeSsRrAaRr 10.06.2006 22:00

biz ebediyen beraberiz GUNAY abi bu sıtede bızı yalnız bırakmayan ınsanlar takımların taraftarları hepsı delıkanlı semtler ve delıkanlı ınsanlardır sızlerde tanıdıkca anlıyacaksınız..

kartalspor 12.06.2006 21:21

abi sizide maçlarımıza bekleriz.ben zaten vakit buldukça kardeşlerimizin maçlarına gidiyorum.gerçi son 3-4 maçına geldim ama olsun.o zamanda KARTALSPORUMUZ un maçları uzak deplasmanda oluyodu.bende gidiyodum.neyse eğer kulüp istanbulda kalırsa ben yine gelirim.sizide beklerim maçlarımıza...özelliklede piyazmartı(sarıyer)maçına... :)

FurkaN 12.06.2006 21:24

[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]A.SLM ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ. ARTIK SİZLERDE BU SİTENİN ÜYELERİSİNZ VE BİZDENSİNİZ. HEP BERABERİZ YENİ SEZONDA FARKLI İSİMLERDE AYNI AMAÇ İÇİN ATACAK KALPLERİMİZ[/COLOR][/FONT][/I][/B]

kartalspor 13.06.2006 15:49

hoş bulduk.evet çok haklısın.aynı amaç için dolu kalp atacak.inşallah SİVASSPOR 1.ligde,ÜSKÜDAR ANADOLU 3.LİGDE,KARTALSPORUMUZ ise 2.lig B de BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİR....

sinan58_34 13.06.2006 16:14

[B][I]ARAMIZA HOSGELDINIZ ARKADASLAR USKUDARLA ELELE OMUZ OMUZA BIRLIK VE BERABERLIKLE GUZEL GUNLER GECIRECEGIMIZE INANIYORUZ . KARTALSPORADA BASARILAR DILERIZ [/I][/B]

yigido_furkan 13.06.2006 16:42

hosgeldiniz arkadaslar sitenizi dolanıyorum güzel bi siteniz var inş. üsküdar da 3.ligte basarılı olur.kartalda basarılar

yigidolar06 13.06.2006 17:24

ya şu anda dünyanın en mutlu insanıyım. sizleri seviyoruz. SİZLERDE BİRER YİĞİDOSUNUZ

kartalspor 14.06.2006 21:12

sağolun beyler.sizde artık birer KARTALLISINIZ :).piyazmartı maçına bekliyoruz

aykut-akay 14.06.2006 21:38

hosgelmissiniz arkadaslar bizden sizlere basarilar dilekleri su an sitenize bakiyorum

kartalspor 15.06.2006 16:32

umarım beğenirsiniz sitemizi.benim avatar resmimdeki GOLCÜMÜZ MÜMİN ABİ yaptırdı sitemizi.sağolsun...

yigidolar06 15.06.2006 16:47

ANKARADAN KARTAL SPORA BAŞARILAR ARTIK MACLARINI KACIRMAYIZ

kartalspor 15.06.2006 17:25

sağolun beyler msn adresim [email]ukelafurkan@hotmail.com[/email] isterseniz kaydedebilirsiniz ayrıca bura kardeş senin msn kaydedilmiyo.sen beni kaydet...

PARTNER58AHMET 15.06.2006 18:05

KARTAL SPORLU KARDEŞLERİMİZE ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM ARTIK BİZİMDE BİR KARDEŞ TAKIMIMIZ OLDU VE AYNI PLATFORMDA YARIŞA HAZIRIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

LiS67_Uğur 15.06.2006 18:53

[B]kartalsporlu arkadaslar sitemıze hosgeldınız inş. sizleri ligde yuksek mevkilerde görürüz kartalspora basarılarr[/B]

kartalspor 16.06.2006 20:06

çak sağolun yiğidolar.hoşbulduk.inşallah artık hakettiğimiz yerlere geliriz.inşallh bir gün rakip oluruz.tabiki dostça bir maç olur :).inşallah kardeş üsküdarımızda yeniden 2.lige döner.4 gözle bekliyoruz kardeşlerimizi...

KaRTaLTaYFa
1949

Etem-Murat 16.06.2006 20:25

[B]hoş gelmişin kartal spor lu gardaşım inşallah sizlerde iyi yerlere gelirsiniz [/B]

kartalspor 16.06.2006 20:54

inşallah geliriz.ama geliri olmayan kulüplerin çektiği her zorluğu bizde çekiyoruz dolayısıyla.bu arada sitede dolaşan kartallı kardeşlerime müjdem war.KARTALSPORUMUZ:k.maraştan ONURu-kasımpaşadan TAYFUNu-küçükköyden METİN,SERKANı-karagümrükten KEREMi aldı.beyler bişeye dikkat ediyo musunuz?hepte düşman takımlardan adam almışlar :).inşallah başarılı olurlar.ayrıca CENK ABİ( 3 ),sinan abi( 10 ) ve KAPTAN NECDET ABİ( 6 )yle yollar ayrıldı.özellikle CENK ABİyle NECDET ABİye çok üzüldüm.bizim şerefsiz orhan hoca istememiş.MÜMİN ABİ öyle söyledi.(avatardaki)

LORDKRAL 16.06.2006 21:23

hoş geldiniz arkadaşlar sizin siteyi de ziyaret ederiz kardeş takımın kardeş taraftarları....

erhan5834 18.06.2006 14:33

-->: KaRTaLTaYFa 1949

[B][I][CENTER]kardeş güzel dileklerin için teşekkürler sizede başarılar....[/CENTER][/I][/B]

kartalspor 18.06.2006 14:37

saolun arkadaşlar sizi özellikle KARTALSPORUMUZ-piyazmartı maçına bekliyoruz.ÜSKÜDARLI KARDEİŞLERİMİZ zaten geliyolar.sizide aramızda görürsek seviniriz...

erhan5834 18.06.2006 14:42

[QUOTE=kartalspor]saolun arkadaşlar sizi özellikle KARTALSPORUMUZ-piyazmartı maçına bekliyoruz.ÜSKÜDARLI KARDEİŞLERİMİZ zaten geliyolar.sizide aramızda görürsek seviniriz...[/QUOTE]
[B][I][CENTER]inşallah kardeş sen yer saat tarih söylede bilmeyenler için aydınlatıcı olur ....[/CENTER][/I][/B]

kartalspor 18.06.2006 14:43

hele bi maç günü gelsin sölerim.fistür çekilsin haberiniz olur zaten

kartalspor 18.06.2006 16:50

yeni sitemiz [url]www.kartaltayfa.biz.ly[/url] ilgilenirseniz seviniriz.üsküdarlı kardeşlerimiz yeni atkı ve forma yolda.isteyen bana ulaşbilir.ukelafurkan@hotmail.com murat kardeşim atkını ayırıcam ilk seninkini alıcam.merak etme

SivasLady 18.06.2006 17:01

aramiza hos geldiniz
her takimada basarilar dilerim
spor sevgi baris ve kardesliktir
hepimiz bir yürek olarak güzel futbola imza arariz insallah

kartalspor 21.06.2006 20:57

sağolun.valla çok iii insanlarsını hepiniz.diğerleri gibi bizi dışlamadınız.teşekkürler.KARDEŞ ÜSKÜDARa 3.LİGde-DOST SİVASSPORa 1.LİGde-KARTALSPORUMUZAda 2.LİGde BAŞARILAR...

FurkaN 21.06.2006 23:03

[FONT="Arial Black"][COLOR="Navy"]DIŞLAYACAK BİR DURUM YOK BİRADER GELDİN FİKİRLERİNİ SÖYLEDİN BİZDE FİKİRLERİMİZİ SÖYLEDİK. SİZE 2. LİGDE BAŞARILAR DİLERİZ[/COLOR][/FONT]

kartalspor 22.06.2006 18:46

yoq diğer takımlar bizi aralarında görmekten pek memnun değiller de o yüzden dedim.sadece siz bizi kabullendiniz.aslında kardeş takımımız olan üsküdarı satın almasanız belkide ne biz sizi bilicektik ne de siz bizi.ama kardeşlerimize destek olana bizde destek oluruz.KARTALSPOR-ÜSKÜDAR ANADOLU-BEYKOZ-SİVASSPOR.(bu arada kulübün adı değişti mi?)

yigidolar06 22.06.2006 18:58

değişmedi ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR

HALIL 22.06.2006 18:59

fotograftaki futbolcu senmisin gardas

kartalspor 22.06.2006 20:59

yok gardaş o bizim golcümüz MÜMİN HAYIRSEVER( 9 ).sağolun sizede başarılar

cebrail_58 22.06.2006 21:26

ARTIK HAYIRLISI ANADOLU ÜSKÜDAR BİZİM SİZİN KARDEŞ TAKIMSA ŞİMDİ ODAKIM BİZİM SİZBİZİM KARDEŞ TAKIM SAYILIRSINIZ CEBRAİL.58@HOTMAİL.COM

karsli_yigido 23.06.2006 09:51

hos geldınız beyler suan sizin siteye giriyorum

ademyavuz 23.06.2006 10:21

aramiza hos geldiniz kartalsporlu arkadaslar bundan sonra hep birbirimize destek olacagiz insallah

kartalspor 23.06.2006 12:12

valla bizim size destek olmamız zor.çünkü sivasa kimse gelemez.ama internet ortamından hertürlü desteği sağlarız.asıl desteği sizden bekliyoruz.çünkü il takımısınız ve türküyenin her yerinde hemşerileriniz var.umarım istanbulda olupta kartala yakın olan hemşerileriniz bize destek olurlar.sizi her maçımıza bekleriz.gerekli desteğide elimizden geldiğince gösteririz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:55.