![]() |
KARTALSPOR TARAFTARINDA SEVGİLERLE...
slm SİVASLILAR.ben KARTALdan furkan.duyduğuma göre KARDEŞ TAKIMIMIZ ÜSKÜDAR ANADOLUyu satın almışsınız.HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.iki takım açısından.size 1.ligde KARDEŞ ÜSKÜDARIMIZAda 3.ligde başarılar.bizi tanımak isterseniz [url]www.kartalspor.biz[/url] sitesini ziyaret edebilirsiniz...
|
-->: KARTALSPOR TARAFTARINDA SEVGİLERLE...
Sefalar Getirmişsiniz..
Ne zman gelecek o buyuk gun .. Kartal-piyaz martı macı gununu beklıyoruz .. |
S.A SİVASLI ARKADAŞLAR BEN KARTALSPOR TARAFTARI vahşi_kartallı [url]www.kartalspor.biz[/url]
|
A.S. HOŞGELDİNİZ ARKAFAŞLAR
BEN ŞUAN SİZİN SİTEYİ ZİYARET EDİYOM |
a.s DOST KARTALL
KARTALIMIZ-piyazmartı macını dört gözle bekliyoruz NE ZAMAN GELECEK O BÜYÜK GÜNN BEKLİYORUZ KARTAL MERKEZDEE :):):) |
[B]Hoşgeldiniz arkadaşlar,
Üsküdar Anadolu ile birlikte artık bizlerde sizinle zamanla tanışacağız inş, Yeni sezonda başarılar...[/B] |
biz ebediyen beraberiz GUNAY abi bu sıtede bızı yalnız bırakmayan ınsanlar takımların taraftarları hepsı delıkanlı semtler ve delıkanlı ınsanlardır sızlerde tanıdıkca anlıyacaksınız..
|
abi sizide maçlarımıza bekleriz.ben zaten vakit buldukça kardeşlerimizin maçlarına gidiyorum.gerçi son 3-4 maçına geldim ama olsun.o zamanda KARTALSPORUMUZ un maçları uzak deplasmanda oluyodu.bende gidiyodum.neyse eğer kulüp istanbulda kalırsa ben yine gelirim.sizide beklerim maçlarımıza...özelliklede piyazmartı(sarıyer)maçına... :)
|
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]A.SLM ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ. ARTIK SİZLERDE BU SİTENİN ÜYELERİSİNZ VE BİZDENSİNİZ. HEP BERABERİZ YENİ SEZONDA FARKLI İSİMLERDE AYNI AMAÇ İÇİN ATACAK KALPLERİMİZ[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
hoş bulduk.evet çok haklısın.aynı amaç için dolu kalp atacak.inşallah SİVASSPOR 1.ligde,ÜSKÜDAR ANADOLU 3.LİGDE,KARTALSPORUMUZ ise 2.lig B de BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİR....
|
[B][I]ARAMIZA HOSGELDINIZ ARKADASLAR USKUDARLA ELELE OMUZ OMUZA BIRLIK VE BERABERLIKLE GUZEL GUNLER GECIRECEGIMIZE INANIYORUZ . KARTALSPORADA BASARILAR DILERIZ [/I][/B]
|
hosgeldiniz arkadaslar sitenizi dolanıyorum güzel bi siteniz var inş. üsküdar da 3.ligte basarılı olur.kartalda basarılar
|
ya şu anda dünyanın en mutlu insanıyım. sizleri seviyoruz. SİZLERDE BİRER YİĞİDOSUNUZ
|
sağolun beyler.sizde artık birer KARTALLISINIZ :).piyazmartı maçına bekliyoruz
|
hosgelmissiniz arkadaslar bizden sizlere basarilar dilekleri su an sitenize bakiyorum
|
umarım beğenirsiniz sitemizi.benim avatar resmimdeki GOLCÜMÜZ MÜMİN ABİ yaptırdı sitemizi.sağolsun...
|
ANKARADAN KARTAL SPORA BAŞARILAR ARTIK MACLARINI KACIRMAYIZ
|
sağolun beyler msn adresim [email]ukelafurkan@hotmail.com[/email] isterseniz kaydedebilirsiniz ayrıca bura kardeş senin msn kaydedilmiyo.sen beni kaydet...
|
KARTAL SPORLU KARDEŞLERİMİZE ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM ARTIK BİZİMDE BİR KARDEŞ TAKIMIMIZ OLDU VE AYNI PLATFORMDA YARIŞA HAZIRIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN
|
[B]kartalsporlu arkadaslar sitemıze hosgeldınız inş. sizleri ligde yuksek mevkilerde görürüz kartalspora basarılarr[/B]
|
çak sağolun yiğidolar.hoşbulduk.inşallah artık hakettiğimiz yerlere geliriz.inşallh bir gün rakip oluruz.tabiki dostça bir maç olur :).inşallah kardeş üsküdarımızda yeniden 2.lige döner.4 gözle bekliyoruz kardeşlerimizi...
KaRTaLTaYFa 1949 |
[B]hoş gelmişin kartal spor lu gardaşım inşallah sizlerde iyi yerlere gelirsiniz [/B]
|
inşallah geliriz.ama geliri olmayan kulüplerin çektiği her zorluğu bizde çekiyoruz dolayısıyla.bu arada sitede dolaşan kartallı kardeşlerime müjdem war.KARTALSPORUMUZ:k.maraştan ONURu-kasımpaşadan TAYFUNu-küçükköyden METİN,SERKANı-karagümrükten KEREMi aldı.beyler bişeye dikkat ediyo musunuz?hepte düşman takımlardan adam almışlar :).inşallah başarılı olurlar.ayrıca CENK ABİ( 3 ),sinan abi( 10 ) ve KAPTAN NECDET ABİ( 6 )yle yollar ayrıldı.özellikle CENK ABİyle NECDET ABİye çok üzüldüm.bizim şerefsiz orhan hoca istememiş.MÜMİN ABİ öyle söyledi.(avatardaki)
|
hoş geldiniz arkadaşlar sizin siteyi de ziyaret ederiz kardeş takımın kardeş taraftarları....
|
-->: KaRTaLTaYFa 1949
[B][I][CENTER]kardeş güzel dileklerin için teşekkürler sizede başarılar....[/CENTER][/I][/B]
|
saolun arkadaşlar sizi özellikle KARTALSPORUMUZ-piyazmartı maçına bekliyoruz.ÜSKÜDARLI KARDEİŞLERİMİZ zaten geliyolar.sizide aramızda görürsek seviniriz...
|
[QUOTE=kartalspor]saolun arkadaşlar sizi özellikle KARTALSPORUMUZ-piyazmartı maçına bekliyoruz.ÜSKÜDARLI KARDEİŞLERİMİZ zaten geliyolar.sizide aramızda görürsek seviniriz...[/QUOTE]
[B][I][CENTER]inşallah kardeş sen yer saat tarih söylede bilmeyenler için aydınlatıcı olur ....[/CENTER][/I][/B] |
hele bi maç günü gelsin sölerim.fistür çekilsin haberiniz olur zaten
|
yeni sitemiz [url]www.kartaltayfa.biz.ly[/url] ilgilenirseniz seviniriz.üsküdarlı kardeşlerimiz yeni atkı ve forma yolda.isteyen bana ulaşbilir.ukelafurkan@hotmail.com murat kardeşim atkını ayırıcam ilk seninkini alıcam.merak etme
|
aramiza hos geldiniz
her takimada basarilar dilerim spor sevgi baris ve kardesliktir hepimiz bir yürek olarak güzel futbola imza arariz insallah |
sağolun.valla çok iii insanlarsını hepiniz.diğerleri gibi bizi dışlamadınız.teşekkürler.KARDEŞ ÜSKÜDARa 3.LİGde-DOST SİVASSPORa 1.LİGde-KARTALSPORUMUZAda 2.LİGde BAŞARILAR...
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Navy"]DIŞLAYACAK BİR DURUM YOK BİRADER GELDİN FİKİRLERİNİ SÖYLEDİN BİZDE FİKİRLERİMİZİ SÖYLEDİK. SİZE 2. LİGDE BAŞARILAR DİLERİZ[/COLOR][/FONT]
|
yoq diğer takımlar bizi aralarında görmekten pek memnun değiller de o yüzden dedim.sadece siz bizi kabullendiniz.aslında kardeş takımımız olan üsküdarı satın almasanız belkide ne biz sizi bilicektik ne de siz bizi.ama kardeşlerimize destek olana bizde destek oluruz.KARTALSPOR-ÜSKÜDAR ANADOLU-BEYKOZ-SİVASSPOR.(bu arada kulübün adı değişti mi?)
|
değişmedi ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR
|
fotograftaki futbolcu senmisin gardas
|
yok gardaş o bizim golcümüz MÜMİN HAYIRSEVER( 9 ).sağolun sizede başarılar
|
ARTIK HAYIRLISI ANADOLU ÜSKÜDAR BİZİM SİZİN KARDEŞ TAKIMSA ŞİMDİ ODAKIM BİZİM SİZBİZİM KARDEŞ TAKIM SAYILIRSINIZ CEBRAİL.58@HOTMAİL.COM
|
hos geldınız beyler suan sizin siteye giriyorum
|
aramiza hos geldiniz kartalsporlu arkadaslar bundan sonra hep birbirimize destek olacagiz insallah
|
valla bizim size destek olmamız zor.çünkü sivasa kimse gelemez.ama internet ortamından hertürlü desteği sağlarız.asıl desteği sizden bekliyoruz.çünkü il takımısınız ve türküyenin her yerinde hemşerileriniz var.umarım istanbulda olupta kartala yakın olan hemşerileriniz bize destek olurlar.sizi her maçımıza bekleriz.gerekli desteğide elimizden geldiğince gösteririz...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:55. |