![]() |
BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR
[COLOR="red"][FONT="Arial Black"]SLM A TÜM DOSTLARA İNANIN BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR BAZEN BAZI SEPEBLERDEN KIZIP ÇIKIYORUM AMA EN FAZLA İKİ GÜN ÜÇÜNCÜ GÜN MECBUREN GİRİYORUM BAĞIMLILIK YAPIYOR BU ARIZALI OLDUĞU DÖNEMDE DAHA İYİ ANLADIMKİ SİVASSPOR .COM BİZİM BAĞIMLI OLDUĞUMUZ DEĞİL AYRILAMADIĞIMIZ BİR SİTE OLDUĞUNU ANLADIM VE DİYORUMKİ SİVASSPOR VE SİVASSPOR.COMLU OLMAK AYRCILIKTIR --- HERKEZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA SUNUYOR SİVASSPOR .COM SUZ KALMAYIN DİYORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM[/COLOR][/FONT]
|
-->: BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR?
ŞAMPİYON SİVASSPOR.COM VE SİVASSPOR. BU SİTEYE GÖNÜL VEREN TÜM YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER.
|
[B]Bir giren pişman bir girmeyen :D
Dahada çok güzellikler göreceğiz burada...[/B] |
Sen ne diyorsun arkadaşım. Ben doktora gittim, hastalığın "kronik sivasspor.com" dedi. Çaresi dedim, günde en az 3 kez ve 5 saatten az olmamak üzere siteye girmeniz lazım dedi. Off...Offffffff...çok zor durumdayım çookkk. Ne illet hasatlıkmış bu yaw. Hay senin ellerine sağlık Rüştü gardaşım, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bulaştırdın bize bu illet hastalığı :)))) .....
|
[B]vay be tarkan seni kaybettik deesene yazık olmuş gerci sana yakın manisa cok üzülme bakırköye gideceğine manisaya yatırırız seni merak etme ziyatetine geliriz [/B][QUOTE=izmirliyigido]Sen ne diyorsun arkadaşım. Ben doktora gittim, hastalığın "kronik sivasspor.com" dedi. Çaresi dedim, günde en az 3 kez ve 5 saatten az olmamak üzere siteye girmeniz lazım dedi. Off...Offffffff...çok zor durumdayım çookkk. Ne illet hasatlıkmış bu yaw. Hay senin ellerine sağlık Rüştü gardaşım, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bulaştırdın bize bu illet hastalığı :)))) .....[/QUOTE]
|
[COLOR="Blue"][B]RECEP GARDAŞ; HEÇ SORMA YAAA...
SİTEMİZDEKİ ÇALIŞMADAN DOLAYI, BİR MÜDDET SİTEMİZDEN VE DOSTLARDAN MAALESEF AYRI KALMIŞTIK...! BU SÜREÇ İÇERİSİNDE, KENDİMİ [COLOR="Red"]BALIK[/COLOR] GİBİ HİSSETTİM HEP... HANİ SUYUN İÇİNDEKİ [COLOR="Red"]BALIK[/COLOR] SUYUN DIŞINA ÇIKTIĞINDA, NASIL DA ÇIRPINIR... AĞLAYIN SU YÜKSELSİN BELKİ KURTULUR GEMİ. SUYUN YÜKSELMESİ VE GEMİNİN KURTULMASI İÇİN; TERLERİMİZ, GEREKİRSE DE GÖZYAŞLARIMIZ FEDA OLSUN...![/COLOR][/B] |
[QUOTE=Etem-Murat][B]vay be tarkan seni kaybettik deesene yazık olmuş gerci sana yakın manisa cok üzülme bakırköye gideceğine manisaya yatırırız seni merak etme ziyatetine geliriz [/B][/QUOTE]
etem abi sen Yalcin abiyi izmirdeki Tarkanla karistirmissin.!!!! |
ayrı kalmak cok zor oluyor tabiki bize böyle geldi galiba
|
[QUOTE=Etem-Murat][B]ayrı kalmak cok zor oluyor
DOGRU SÖYLÜYOSUN............... |
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]bu site olmadan olmuyor girince ilk açtığım site[/COLOR][/FONT][/I][/B].
|
SENDE YAPIŞTIRMIŞSIN ÖNEMLİ KONU BİRADER SAĞOLASIN
HERKESİN HABERİ OLSUN DİYE YAPILDI ZATEN YÖNETİM DUYSUN MUTLAKAA KARDEŞŞ BENİMDE İLK AÇTIĞIM SAYFALARIN BAŞINDA BU SİTE İŞTE ALAKA MESAJI |
[QUOTE=izmirliyigido]Sen ne diyorsun arkadaşım. Ben doktora gittim, hastalığın "kronik sivasspor.com" dedi. Çaresi dedim, günde en az 3 kez ve 5 saatten az olmamak üzere siteye girmeniz lazım dedi. Off...Offffffff...çok zor durumdayım çookkk. Ne illet hasatlıkmış bu yaw. Hay senin ellerine sağlık Rüştü gardaşım, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bulaştırdın bize bu illet hastalığı :)))) .....[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]YAW...İZMİRLİ YİĞİDO GARDAŞ; ALLAH SENİ DE BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HE Mİ... YAW, BU YAZINI YENİ GÖRDÜM, HARBİDEN HOŞUMA GİTTİ. ESPRİTÜEL VE BİR O KADAR DA OTANTİK YAKLAŞIMIN ÇOK HOŞ OLMUŞ. YÜZÜMDE TEBESSÜMLER OLUŞTURDUN; SENİN DE, YÜZÜNDEN TEBESSÜMLER EKSİK OLMASIN...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=ZARALIX1968][COLOR="red"][FONT="Arial Black"]SLM A TÜM DOSTLARA İNANIN BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR BAZEN BAZI SEPEBLERDEN KIZIP ÇIKIYORUM AMA EN FAZLA İKİ GÜN ÜÇÜNCÜ GÜN MECBUREN GİRİYORUM BAĞIMLILIK YAPIYOR BU ARIZALI OLDUĞU DÖNEMDE DAHA İYİ ANLADIMKİ SİVASSPOR .COM BİZİM BAĞIMLI OLDUĞUMUZ DEĞİL AYRILAMADIĞIMIZ BİR SİTE OLDUĞUNU ANLADIM VE DİYORUMKİ SİVASSPOR VE SİVASSPOR.COMLU OLMAK AYRCILIKTIR --- HERKEZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA SUNUYOR SİVASSPOR .COM SUZ KALMAYIN DİYORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][I][CENTER]sana katılıyorum abi site adeta bağımlılık yaptı hernekadar işler dolayısıyla giremesemde bulduğum ilk fırsatta siteye giriyorum..bu sitede sağlam dostluklar kurdum çok sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarım oldu güzel samimi dostluklar ve ortamlar oluştu...umarım site kısa zamanda eski halini alır...[/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=izmirliyigido]Sen ne diyorsun arkadaşım. Ben doktora gittim, hastalığın "kronik sivasspor.com" dedi. Çaresi dedim, günde en az 3 kez ve 5 saatten az olmamak üzere siteye girmeniz lazım dedi. Off...Offffffff...çok zor durumdayım çookkk. Ne illet hasatlıkmış bu yaw. Hay senin ellerine sağlık Rüştü gardaşım, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bulaştırdın bize bu illet hastalığı :)))) .....[/QUOTE]
TEBRİKLER KARDEŞ GÜZEL Bİ DEYİM |
sivasspor.com un değerini biliyoruz.......
|
Helal olsun be abi,cok güzel ve eglenceli bir sekilde anlatmisin |
[COLOR="Purple"]TARKAN BUNU SEN Mİ YAZDIN:-)))[/COLOR] |
AYRI KALMAK ZOR TABİKİDE BU SİTEDEN. BAZEN KENDIME YASAK KOYUYORUM 1 HAFTA GIRMEK YOK SITEYE DIYE AMA ÇAKTIRMADAN ARADA SIRADA GIRIP BAKIYORUM:-))) KARNEDM ZAYIF GELRSE O ZAMAN GÖRÜSCEZ SENİNLE:-))
BAGIMLLIK YAPTI BENDE NASIL KURTULABİLİRİM ACABA Bİ ÇARESİ VAR MI BUNUN????? |
bende girmeden olmuyor daha biraz önce hanimdan azari isittim ne bu diyor saatlerce basindasin diye :)
|
İŞİN ZOR ABİİ:-)) AMAN YENGEYİ KIZDRMAAA:-)))
|
[QUOTE=aslansivasli]İŞİN ZOR ABİİ:-)) AMAN YENGEYİ KIZDRMAAA:-)))[/QUOTE]
[COLOR="Red"]BANAMI DEMİŞDİN KARDEŞ SEN YENGEYİ KIZDIRMA DİYE BEN DAHA YENİ FARK ETTİM YANİ YENİ UYANDIMDA[/COLOR] |
VALLA BENIM ICIN HICTE ZOR GELMIYOR SITEDEN AYRILMAK.
gece vurup kafayi yatiyorum.uyanincada siteye hemen damliyorum |
Birkez olsun girmeden günüm geçerse, o günüm uğursuz geçecek gibi geliyor.
|
BU YAZIYI BENİM BABAM YAZDI. HERKESE DUYURULUR... |
[QUOTE=ZARALIX1968][COLOR="Red"]BANAMI DEMİŞDİN KARDEŞ SEN YENGEYİ KIZDIRMA DİYE BEN DAHA YENİ FARK ETTİM YANİ YENİ UYANDIMDA[/COLOR][/QUOTE]
..............yok abi sana yazmadım............ |
[QUOTE=35fulya58]BU YAZIYI BENİM BABAM YAZDI. HERKESE DUYURULUR...[/QUOTE]
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]BABANA SELAM SÖYLE ÇOK GÜZEL OLMUŞ MCANIM[/FONT][/COLOR] |
Hakkaten öyle bir hastalık oldu ki, bu siteyi günde 5 vakit namaz kılar gibi, en az 2-3 kez ziyaret etmeden işlerim rast gitmiyor.
|
[QUOTE=SONMEZ][B][COLOR="Blue"]YAW...İZMİRLİ YİĞİDO GARDAŞ;
ALLAH SENİ DE BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HE Mİ... YAW, BU YAZINI YENİ GÖRDÜM, HARBİDEN HOŞUMA GİTTİ. ESPRİTÜEL VE BİR O KADAR DA OTANTİK YAKLAŞIMIN ÇOK HOŞ OLMUŞ. YÜZÜMDE TEBESSÜMLER OLUŞTURDUN; SENİN DE, YÜZÜNDEN TEBESSÜMLER EKSİK OLMASIN...[/COLOR][/B][/QUOTE] Teşekkür ederim Sönmez kardeşim.. Allah hepimizin yüzünden tebessümü, gönlümüzden Sivasspor sevgisini eksik etmesin. Bu hastalık hepimizden eksik olmasın. Çaresi şampiyonluk olsun inşallah.. |
BENDE BAZI ARKADAŞLARGİBİ SİVASSPOR COMA BİRKÇ KEZ GİRMAZSEM KENDİMDE BİR EKSİKLİK HİSSEDİYORUM VE KENDİ KENDİME DİYORUMKİ BİR BENMİ BÖYLEYİM YOKSA TÜM TARAFTARMI TÜM TARAFTAR BENİMGİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BURADA GÖRDÜM HER KİM VEYA KİMLER BU SİTENİN KURULUŞU İÇİN ÇALIŞTIYSA TEŞEKÜRLER
|
[QUOTE=izmirliyigido]Teşekkür ederim Sönmez kardeşim.. Allah hepimizin yüzünden tebessümü, gönlümüzden Sivasspor sevgisini eksik etmesin. Bu hastalık hepimizden eksik olmasın. Çaresi şampiyonluk olsun inşallah..[/QUOTE]
[B]GARDAŞ; TEMENNİLERİN, TEMENNİLERİMİZDİR... [COLOR="Blue"]GEÇEN GÜN BEN DE DOKTORA GİTTİM: DR...........: - ŞİKAYETİN NEDİR EVLADIM ? SÖNMEZ...: - DR. BEY, SAĞIMA BAKIYORUM... [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR], [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] VE [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] SOLUMA BAKIYOM... [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] AYNAYA BAKIYOM... [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] TAKVİME BAKIYOM...SENE [COLOR="Red"]58[/COLOR]... AYLARDAN [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR], GÜNLERDEN [COLOR="Red"]SİVAS [/COLOR] SAATE BAKIYOM... YA [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] A [COLOR="Red"]58[/COLOR] VAR YA DA [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] I [COLOR="Red"]58[/COLOR] GEÇİYOR... . . . DR :- YETER EVLADIM YETER... NABZINI Bİ ÖLÇELİM BAKALIM...SIRTINI Bİ DİNLEYELİM... ATEŞİNİ ÖLÇELİM... - AAAA DE BAKİİİİM... - [COLOR="Red"]58[/COLOR] KERE AAAA DEMİŞİM... - ÖKSÜR BAKİİİİİM... - [COLOR="Red"]58[/COLOR] KERE ÖKSÜRMÜŞÜM - NABIZ : [COLOR="Red"]58[/COLOR] - ATEŞ [COLOR="Red"]58[/COLOR] DERECE... . . . [COLOR="Red"]TEŞHİS :[/COLOR] KRONİKSİVAS HEPALİKTÜSSİVASSPOR HİPERELLİSEKİZSİVASSPOR.COM AYRICAAAA... EPELİKTÜS MANYAMIŞKARDİYOLOJİK PSİKOSİVAS... [COLOR="Red"]TEDAVİSİ :[/COLOR] VAH EVLADIIIM VAAAAHHH... ÜMİTSİZ VAKA... EĞER [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] ŞAMPİYON OLURSA YA DA UEFA YA KATILIRSA... BEL Kİ BİR ÜMİT DÜZELME GÖSTEREBİLİR... BUNUN İÇİNDEEEEEE :GÜNDE [COLOR="Red"]58[/COLOR] ÇORBA KAŞIĞI HOROZ İBİĞİ, [COLOR="Red"]58[/COLOR] BARDAK KAYISI SUYU, [COLOR="Red"]58[/COLOR] KİLO ŞEFTALİ, [COLOR="Red"]58[/COLOR] ÇUVAL ENTEP FISTIĞI, [COLOR="Red"]58[/COLOR] ADET ADAPAZARI KABAĞI, [COLOR="Red"]58[/COLOR] DEMLİK RİZE ÇAYI, [COLOR="Red"]58... 58... 58...[/COLOR] - DOKTOR EMMİİİ...DOKTOR EMMİİİ... - SEN DE Mİ [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] LISIN YOKSAAAA...??? YOK EVLAAADIM YOOOOK... SENİN Kİ BULAŞICI CİNSTEN... BANA DA BULAŞTIRDIN...[/B] [/COLOR] :rolleyes: :confused: :rolleyes: :confused: |
eline saglik abi yine
cok gözel olmus :-) bu hastalik hepimizde var galiba |
[QUOTE=SONMEZ][B]GARDAŞ;
TEMENNİLERİN, TEMENNİLERİMİZDİR... [COLOR="Blue"]GEÇEN GÜN BEN DE DOKTORA GİTTİM: DR...........: - ŞİKAYETİN NEDİR EVLADIM ? SÖNMEZ...: - DR. BEY, SAĞIMA BAKIYORUM... [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR], [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] VE [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] SOLUMA BAKIYOM... [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] AYNAYA BAKIYOM... [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] TAKVİME BAKIYOM...SENE [COLOR="Red"]58[/COLOR]... AYLARDAN [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR], GÜNLERDEN [COLOR="Red"]SİVAS [/COLOR] SAATE BAKIYOM... YA [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] A [COLOR="Red"]58[/COLOR] VAR YA DA [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] I [COLOR="Red"]58[/COLOR] GEÇİYOR... . . . DR :- YETER EVLADIM YETER... NABZINI Bİ ÖLÇELİM BAKALIM...SIRTINI Bİ DİNLEYELİM... ATEŞİNİ ÖLÇELİM... - AAAA DE BAKİİİİM... - [COLOR="Red"]58[/COLOR] KERE AAAA DEMİŞİM... - ÖKSÜR BAKİİİİİM... - [COLOR="Red"]58[/COLOR] KERE ÖKSÜRMÜŞÜM - NABIZ : [COLOR="Red"]58[/COLOR] - ATEŞ [COLOR="Red"]58[/COLOR] DERECE... . . . [COLOR="Red"]TEŞHİS :[/COLOR] KRONİKSİVAS HEPALİKTÜSSİVASSPOR HİPERELLİSEKİZSİVASSPOR.COM AYRICAAAA... EPELİKTÜS MANYAMIŞKARDİYOLOJİK PSİKOSİVAS... [COLOR="Red"]TEDAVİSİ :[/COLOR] VAH EVLADIIIM VAAAAHHH... ÜMİTSİZ VAKA... EĞER [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] ŞAMPİYON OLURSA YA DA UEFA YA KATILIRSA... BEL Kİ BİR ÜMİT DÜZELME GÖSTEREBİLİR... BUNUN İÇİNDEEEEEE :GÜNDE [COLOR="Red"]58[/COLOR] ÇORBA KAŞIĞI HOROZ İBİĞİ, [COLOR="Red"]58[/COLOR] BARDAK KAYISI SUYU, [COLOR="Red"]58[/COLOR] KİLO ŞEFTALİ, [COLOR="Red"]58[/COLOR] ÇUVAL ENTEP FISTIĞI, [COLOR="Red"]58[/COLOR] ADET ADAPAZARI KABAĞI, [COLOR="Red"]58[/COLOR] DEMLİK RİZE ÇAYI, [COLOR="Red"]58... 58... 58...[/COLOR] - DOKTOR EMMİİİ...DOKTOR EMMİİİ... - SEN DE Mİ [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] LISIN YOKSAAAA...??? YOK EVLAAADIM YOOOOK... SENİN Kİ BULAŞICI CİNSTEN... BANA DA BULAŞTIRDIN...[/B] [/COLOR] :rolleyes: :confused: :rolleyes: :confused:[/QUOTE] [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"] ABEY ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE DİLİNE SAĞLIK[/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=SONMEZ][B]GARDAŞ;
TEMENNİLERİN, TEMENNİLERİMİZDİR... [COLOR="Blue"]GEÇEN GÜN BEN DE DOKTORA GİTTİM: DR...........: - ŞİKAYETİN NEDİR EVLADIM ? SÖNMEZ...: - DR. BEY, SAĞIMA BAKIYORUM... [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR], [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] VE [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] SOLUMA BAKIYOM... [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] AYNAYA BAKIYOM... [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM[/COLOR] TAKVİME BAKIYOM...SENE [COLOR="Red"]58[/COLOR]... AYLARDAN [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR], GÜNLERDEN [COLOR="Red"]SİVAS [/COLOR] SAATE BAKIYOM... YA [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] A [COLOR="Red"]58[/COLOR] VAR YA DA [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] I [COLOR="Red"]58[/COLOR] GEÇİYOR... . . . DR :- YETER EVLADIM YETER... NABZINI Bİ ÖLÇELİM BAKALIM...SIRTINI Bİ DİNLEYELİM... ATEŞİNİ ÖLÇELİM... - AAAA DE BAKİİİİM... - [COLOR="Red"]58[/COLOR] KERE AAAA DEMİŞİM... - ÖKSÜR BAKİİİİİM... - [COLOR="Red"]58[/COLOR] KERE ÖKSÜRMÜŞÜM - NABIZ : [COLOR="Red"]58[/COLOR] - ATEŞ [COLOR="Red"]58[/COLOR] DERECE... . . . [COLOR="Red"]TEŞHİS :[/COLOR] KRONİKSİVAS HEPALİKTÜSSİVASSPOR HİPERELLİSEKİZSİVASSPOR.COM AYRICAAAA... EPELİKTÜS MANYAMIŞKARDİYOLOJİK PSİKOSİVAS... [COLOR="Red"]TEDAVİSİ :[/COLOR] VAH EVLADIIIM VAAAAHHH... ÜMİTSİZ VAKA... EĞER [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] ŞAMPİYON OLURSA YA DA UEFA YA KATILIRSA... BEL Kİ BİR ÜMİT DÜZELME GÖSTEREBİLİR... BUNUN İÇİNDEEEEEE :GÜNDE [COLOR="Red"]58[/COLOR] ÇORBA KAŞIĞI HOROZ İBİĞİ, [COLOR="Red"]58[/COLOR] BARDAK KAYISI SUYU, [COLOR="Red"]58[/COLOR] KİLO ŞEFTALİ, [COLOR="Red"]58[/COLOR] ÇUVAL ENTEP FISTIĞI, [COLOR="Red"]58[/COLOR] ADET ADAPAZARI KABAĞI, [COLOR="Red"]58[/COLOR] DEMLİK RİZE ÇAYI, [COLOR="Red"]58... 58... 58...[/COLOR] - DOKTOR EMMİİİ...DOKTOR EMMİİİ... - SEN DE Mİ [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] LISIN YOKSAAAA...??? YOK EVLAAADIM YOOOOK... SENİN Kİ BULAŞICI CİNSTEN... BANA DA BULAŞTIRDIN...[/B] [/COLOR] :rolleyes: :confused: :rolleyes: :confused:[/QUOTE] [B][COLOR="DarkSlateBlue"][I]hadi hayırlısı care ye az kaldı kardaş dolaşırken tesadüfen den geldim cok hoş olmuş hadi bir care desende var la yok arası gidersek galiba bu hastalıklara son vereceğiz belli bir süre galiba[/I][/COLOR][/B] |
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]YENİ GELEN ARKADAŞLAR BU SİTE BAĞIMLILIK YAPAR YA GİRMEYİN YADA ÇIKAMIYOM DİYE SİTEM ETMEYİN [/FONT][/COLOR]:D
|
sivasspor com.lu olmak bir ayrıcalıktır herkes sivaslı ola bilir sivaslı olmak en büyük şerefliliktir sivasspor com.lu olmakta bunun bir parçasıdıronun için diyorumki birgün gelecekki herkes sivassporlu olacak
|
-->: BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR
[COLOR="Blue"]COK SINIRLENSEMDE KENDI HAYATIMI BI KEANRA BIRAKSAMDA TEKRAR DIYORUMKI BEN BI ANKARALI OLARAK BU SITESIZ DAHA DA ONEMLISI [U][COLOR="Red"]SIVASSPORSUZ[/COLOR][/U] BI YASAMA HAYIR DIYO[/COLOR]RUM..
|
--->: BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR
[B][I]sitemizin degerini bılelim suan bulundugum taraftar ortamını sivasspor.com a borcluyum [/I][/B]
|
www.sivasspor.com AYRILMAKMI
[url]www.sivasspor.com[/url] 'dan AYRILAMAM BEN SİVASSPORUMUZU ÇOK SEVİYORUZ VE BURADAN TAKİP EDİYORUZ BİZZ
İLLEDE [url]www.sivasspor.com[/url] illede [url]www.sivasspor.com[/url] |
--->: BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR
[COLOR="Sienna"][B]Site için emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler,
Destek sürdükçe başarı da gelecektir...[/B][/COLOR] |
Cevap: BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;130503][COLOR="red"][FONT="Arial Black"]SLM A TÜM DOSTLARA İNANIN BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR BAZEN BAZI SEPEBLERDEN KIZIP ÇIKIYORUM AMA EN FAZLA İKİ GÜN ÜÇÜNCÜ GÜN MECBUREN GİRİYORUM BAĞIMLILIK YAPIYOR BU ARIZALI OLDUĞU DÖNEMDE DAHA İYİ ANLADIMKİ SİVASSPOR .COM BİZİM BAĞIMLI OLDUĞUMUZ DEĞİL AYRILAMADIĞIMIZ BİR SİTE OLDUĞUNU ANLADIM VE DİYORUMKİ SİVASSPOR VE SİVASSPOR.COMLU OLMAK AYRCILIKTIR --- HERKEZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA SUNUYOR SİVASSPOR .COM SUZ KALMAYIN DİYORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR="DarkGreen"][B]İKİ YIL ÖNCE YAZDIĞIM YAZI VE HALEN BURDAYIZ YANİ AYRI DEĞİL BİRİZ GECENİN BİR VAKTİ HEP BİRLİKTE HEDEFE DOĞRU AYAKTA VE BİRİZ AYRI GAYRIMIZ YOK BU YOLA BAŞ KOYANLARLA BİRİZ[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:34. |