![]() |
SİVASLI EL TURCO' DAN TÜRKİYE' YE YARDIM
31 yıldır Arjantin Futbol Federasyonu'nda görev yapan Sivaslı Noray Nakis, Arjantinli milli futbolcuların, Türkiye'deki yardıma muhtaç kişilere 10 bin euro yardımda bulunduğunu söyledi.
Almanya'nın Nürnberg yakınlarında kamp yapan Arjantin Milli Takımı'nın başındaki isim olan Noray Nakis, Arjantinli milli oyuncuların, Münih Ateşesi Yusuf Demir ve kendisi aracılığı ile Türkiye'de yardıma muhtaç çocuklara 10 bin euro'luk yardımda bulunduğunu belirtti. 34 yıl önce Türkiye'den Arjantin'e göç eden Sivas doğumlu Noray Nakis, kısa sürede Arjantin Futbol Federasyonu'nda yöneticilik pozisyonuna geldi. 2006 Dünya Kupası'nın favorilerinden Arjantin Milli Takımı'nın Sorumlusu, Arjantin Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve 2. Lig Federasyonu Başkanı olan Nakis, Arjantin Milli Takımı'nın en yetkili isimleri arasında gösteriliyor. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Nakis, Maradona ile çok yakın dost olduğunu, Ortega'yı küçüklüğünden beri tanıdığını söyledi. El Turco lakaplı Nakis, Türk futbolu ile yakından ilgilendiğini ve zaman zaman Türk futbol yöneticilerine oyuncular hakkında tavsiyelerde bulunduğunu söyledi. Fenerbahçe'yi, Ortega konusunda önceden uyardığını da belirten Nakis, Fenerbahçe yönetimi ile bu konuyu birçok defa konuştuklarını belirtti. Arjantin Milli Takımı'nın etkili forveti Hernan Crespo'nun, Chelsea ile 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu da kaydeden Nakis, Crespo'nun kendisi aracılığı ile transfer teklifinden dolayı Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür ettiğini söyledi. 2006 Dünya Kupası'nın ardından Ağustos ayında Türkiye'ye tatile gideceğini de belirten Nakis, sık sık İstanbul'a geldiğini söyledi. Sivas doğumlu Nakis, Şarkışla'da halen çok sayıda akrabası olduğunu ve onları en kısa zamanda ziyaret etmek istediğini belirtti. Türkiye'deki gelenekleri Arjantin'de de sürdürdüklerini kaydeden 51 yaşındaki Nakis, evli ve 2 çocuk babası. |
-->: SİVASLI EL TURCO' DAN TÜRKİYE' YE YARDIM
ALLAH razi olsun birde arjantinin basin da olan sivasli hemserimizlede gurur duyuyoruz sivasspor rada desteki olur isallah
|
[B]Gayet başarılıymış daha önce bilmiyordum...
kendisi Sivas'ımızı ve Türkiye'yi orada gururla temsil ediyor... Yardımdaki emekleride yabana atılmaz bence... Türk takımları oyuncu almalarında da kendine başvurursa eminimki genç ve gelecek vaad edern oyuncular gelecektir...[/B] |
sarkislaliymis bu adam helal olsun da arjantini nasil bulmus da gitmis ilginc ama yinede helal olsun böyle bir mevkiye gelmis ayrica arjantinli futbolcularada tesekkurler
|
İşte başarılı Sivaslı hemşerilerimizden biri daha.
Dünyanın her tarafında böyle başarılı hemşerilerimiz mevcut. Maalesef tesadüf olarak onlardan haberdar oluyoruz. Hem Türkiye hemde Sivas' ımızı gururla temsil etmesi bizler için anlatılamayacak bir gururdur. Kendisini başarılarından dolayı ve bu güzel yardıma aracı olduğu için kutluyorum. |
Daha bilmedigimiz binlerce Yigido´larimiz var bütün dünyada. Insallah Avrupa´ya bir görüse cikalim, o zaman cok daha fazla hemshrilrimiz kendilerini göstrecekler.
Saglik, basari ve bolluk. |
[COLOR="Black"][B]Kendisinden Allah razı olsun,İnşaAllah imkanı olupta bu tür hayırlara eşlik ve ortaklık yapmayanlara emsal teşkil eder,böyle hemşehrilerimizi tanımak bizleri ne kadar onurlandırıyor ise imkanımız dahilinde bizlerde,bu onur sevincini İnşaAllah Allah nasip ederse bir gün hemşehrilerimize yaşatabiliriz.[/B][/COLOR]
|
helal olsun oraya kadar gittik yani...
|
SİVASLI EL TURCO' DAN TÜRKİYE' YE YARDIM
Dünyanın bir çok yerinde Sivaslı çok başarılı insanlar var. Tabii herkesten haberimiz olamıyor...
Nurhay Abimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum... Sivassporlu yöneticilerimiz Nurhay Bey'den yararlanabilirler diye düşünüyorum... |
[B]Allah razı olsun bunlardan buna el ayak olan herkese selam ve sevğiler[/B]
|
NİHAYET HABERİ FORUMA TAŞIMIŞ SİTE YÖNETİCİLERİ
Kendi potansiyelinin farkında olmayan bi şehir sivasımız.. İletişimin bukadar geliştiği bir dönemde mutlaka [COLOR="Blue"]Nurhay Nakis [/COLOR]ve benzeri başarılı hemşehrilerimizi bu platforma taşıyarak daha etkin bir şekilde SİVAS'ımıza maddi manevi destek olmalarını sağlamalıyız .. sivasspor .com bu konuda çok anlamlı bir göreve sahip. inşallah kendisinin Sivasspora yapabileceği destekler ve transfer yönlendirmeleri konusunda [COLOR="Red"]Sivasspor Yönetimide [/COLOR]gereken alakayı kendisine gösterir ve başarılı bir yönetim olduğunu bikez daha ispatlar.. Sayın başkanında söylediği gibi inşallah yeni sezonda geçen yılın başarısını daha yukarılara taşıyacak bir takım olacak [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR] "[COLOR="red"]YİĞİDOLAR SANA HEP DESTEK TAM DESTEK OLACAK SİVASIM[/COLOR]" |
Allah razi olsun dünyanin El turkolara ihtiyaci var
|
keşke bütün sivaslılar böyle olabilseler.sevgi ve saygılarımla...
|
gayet güzel bi davranış allah razı olsun.............
|
gazetede okudum gurur duydum yani çok güzel bişey sivaslıların dünyanın 4 bir yanında olması.
|
sarkislaliymis ayni benim gibi gururumuzsun el turco
|
SİVASLI EL TURCONUN TÜRKİYEYE YARDIMDA BULUNMASI HEM TÜRKİYE AÇISINDAN ÇOK GÜZEL HEMDE SİVASIMIZ ADINA GURUR VERİCİ BİR DAVRANIŞ İNŞALLAH SİVASSPORADA YARDIMDA BULUNUR
|
El Turco'dan 10 bin Euro yardım
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
31 yıldır Arjantin Futbol Federasyonu'nda görev yapan Sivaslı Nurhay Nakis, Arjantinli milli futbolcuların, Türkiye'deki muhtaç kişilere 10 bin Euro yardımda bulunduğunu söyledi.
Almanya'nın Nürnberg yakınlarında kamp yapan Arjantin Milli Takımı'nın başındaki isim olan Nurhay Nakis, Arjantinli milli oyuncuların, Münih Ateşesi Yusuf Demir ve kendisi aracılığı ile Türkiye'de yardıma muhtaç çocuklara 10 bin Euro'luk yardımda bulunduğunu belirtti. 34 yıl önce Türkiye'den Arjantin'e göç eden Sivas doğumlu Nurhay Nakis, kısa sürede Arjantin Futbol Federasyonu'nda yöneticilik pozisyonuna geldi. 2006 Dünya Kupası'nın favorilerinden Arjantin Milli Takımı'nın Sorumlusu, Arjantin Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve 2. Lig Federasyonu Başkanı olan Nakis, Arjantin Milli Takımı'nın en yetkili isimleri arasında gösteriliyor. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Nakis, Maradona ile çok yakın dost olduğunu, Ortega'yı küçüklüğünden beri tanıdığını söyledi. El Turco lakaplı Nakis, Türk futbolu ile yakından ilgilendiğini ve zaman zaman Türk futbol yöneticilerine oyuncular hakkında tavsiyelerde bulunduğunu söyledi. Fenerbahçe'yi, Ortega konusunda önceden uyardığını da belirten Nakis, Fenerbahçe yönetimi ile bu konuyu birçok defa konuştuklarını belirtti. Arjantin Milli Takımı'nın etkili forveti Hernan Crespo'nun, Chelsea ile 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu da kaydeden Nakis, Crespo'nun kendisi aracılığı ile transfer teklifinden dolayı Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür ettiğini söyledi. 2006 Dünya Kupası'nın ardından Ağustos ayında Türkiye'ye tatile gideceğini de belirten Nakis, sık sık İstanbul'a geldiğini söyledi. Sivas doğumlu Nakis, Şarkışla'da halen çok sayıda akrabası olduğunu ve onları en kısa zamanda ziyaret etmek istediğini belirtti. Türkiye'deki gelenekleri Arjantin'de de sürdürdüklerini kaydeden 51 yaşındaki Nakis, evli ve 2 çocuk babası. |
-->: El Turco'dan 10 bin Euro yardım
Ben kutluyorum Nurhay Nakis amcamızı başarılar diliyorum. Cevaplarınızı yazın sayın üyelerimiz.
|
[QUOTE=PARTNER58AHMET]SİVASLI EL TURCONUN TÜRKİYEYE YARDIMDA BULUNMASI HEM TÜRKİYE AÇISINDAN ÇOK GÜZEL HEMDE SİVASIMIZ ADINA GURUR VERİCİ BİR DAVRANIŞ İNŞALLAH SİVASSPORADA YARDIMDA BULUNUR[/QUOTE]
YARDIMI YAPAN ARJANTINLI MILLI FUTBOLCULAR EL TURCO DEGIL!HA VESILE OLMUSMUDUR ONU BILEMEYIZ. istanbula sik sik gelip gidiyormus ama sarkislaya akrabalarinin yanina gelip gittinden bahsetmiyor.demekki sahip cikmiyor.bu gibi insanlari site yonetimi degil yurduna vede memleketine sahip cikan baskalarinin arayip bulmasiyla degil kendi arayislariyla hemsehrilerine ve yönetimlere ulasir.bizler sivassporu vede sivasspor comu lottodan arayip bulmadik.sivasini dusunen insan sivasla ilgili internette arar vede bulur bizlere sivasspor comu davetiye gondererek bakin sivassporunda bir internet sayfasi demediler.sivasimizi seviyoruz vede takip ediyoruz.sehrine sahip cikmayan insanlardan bosuna medet ummayin arkadaslar gercek sivaslilar kendi kendilerine yeter de artar hic endiseniz olmasin |
[QUOTE=gokbora]YARDIMI YAPAN ARJANTINLI MILLI FUTBOLCULAR EL TURCO DEGIL!HA VESILE OLMUSMUDUR ONU BILEMEYIZ.
istanbula sik sik gelip gidiyormus ama sarkislaya akrabalarinin yanina gelip gittinden bahsetmiyor.demekki sahip cikmiyor.bu gibi insanlari site yonetimi degil yurduna vede memleketine sahip cikan baskalarinin arayip bulmasiyla degil kendi arayislariyla hemsehrilerine ve yönetimlere ulasir.bizler sivassporu vede sivasspor comu lottodan arayip bulmadik.sivasini dusunen insan sivasla ilgili internette arar vede bulur bizlere sivasspor comu davetiye gondererek bakin sivassporunda bir internet sayfasi demediler.sivasimizi seviyoruz vede takip ediyoruz.sehrine sahip cikmayan insanlardan bosuna medet ummayin arkadaslar gercek sivaslilar kendi kendilerine yeter de artar hic endiseniz olmasin[/QUOTE] [B][FONT="Arial Black"][COLOR="Navy"]KATILIYORUM BİRADER SADECE SİVASLI ADAM KİMLİKDE SİVASLI BU ZAMANA KADAR SİVASA HİÇ SAHİP ÇIKMAMIŞ. BUNDAN SONRA MI ÇIKACAK? BİZ KİMSEYE YALVARMAYIZ SAHİP ÇIK DİYE BU BİR GÖNÜL İŞİDİR SAHİP ÇIKACAK ADAM KENDİSİ GELİR DAVET BEKLEMEZ.[/COLOR][/FONT][/B] |
[B]helal olsun ne diyelim arkadaşlar allah böyle adamları başımızdan eksik etmesin [/B]
|
[B][I]nurhay yakıs abımıze tesekkuru bir borc bılırız. Arjantın dekı futbolcuların turkıyedekı cocuklara yardım yapması boylesı seylere yonlendırılmesı ornek bı davranıs tebrık edıyoruz. BU ORGANİZEDE EMEGI GECEN NURHAY NAKIS ABIMIZI CANI GONULDEN KUTLUYORUZ[/I][/B]
|
Keşke bu değerlerimiz daha önce keşfedebilsek , bunca yıl alnının teri ile o noktalara gelen hemşehrilerimiz ile övünebilsek.
Haberi okuduğum anda tüylerim diken diken oldu , kendi başarımla bu kadar övünemem.Ne mutlu ki kendini ispatlayıp kabul ettirebilmiş oralarda |
31 yıldır Arjantin Futbol Federasyonu'nda görev yapan Sivaslı Nurhay Nakis, Arjantinli milli futbolcuların, Türkiye'deki muhtaç kişilere 10 bin Euro yardımda bulunduğunu söyledi.
kendisi Sivas'ımızı ve Türkiye'yi orada gururla temsil ediyor... Yardımdaki emekleride yabana atılmaz bence...TEŞEKKÜRLER |
Turkiyeye yardim yapti veya yapmadi onu bilmiyorum. belki Nurhan beyin sivasada faydasi olmadi ama benim dusunceme gore faydasi oldu. Bir anda tum Turkiye Sivasin adini bir kez daha duydu. Sivas li birinin onemli bir gorevde bulundugunu ogrendi. Sivas in ve sivaslinin adinin duyrulmasina vesile oldugundan dolayi ben tesekkur ederim. bu bile faydadir.
|
ALLAH razi olsun isallah sivasspor icin de futbolcu yardimi yapar
|
HELAL OLSUN NEDE OLSA O BİR YİĞİDO GURUR DUYDUM ALLAH RAZI OLSUN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM
|
[B]Daha uzun yıllar bize ve türk futboluna faydası dokunacaktır özelliklede gündeme gelmişken bunu iyi kullanmak gerekiyor...
kendisine bir Sivas'lı olarak teşekkürü borç bilirim..[/B] |
Nedense böyle kişileri varlıgını geç farkediyoruz. yaptıkları için kendisine tesekkür ediyorum. Sivas'a da yardımcı olsa hiç fena olmazdı hani yanii:-))
|
[CENTER][B]Öncelikle buradan [B][COLOR="Red"]nurhay nakisa[/COLOR][/B] yaptigi yardimdan dolayi kendisine tesekkürlerimi iletmek istiyorum. Keske herkes nurhay bey gibi özverili olabilse acaba türkiyede olupta imkanlari oldugu halde yardim bile etmeyen insanlara sitemim var
Ben burada[B] [COLOR="Red"]nurhay[/COLOR] [/B]beyin yaptiklariyla gurur duyulmasi gerektigine inaniyorum ne mutluki bizleri dünyanin bir ucunda en iyi bir sekilde temsil ediyor. Ayrica sivasli olmasi da bizleri gururlandirmistir kendisinin dünyaca ünlü [B]arjantin [/B]milli takinimda görev almasi vede federasyonunda en yüksek mevkilerde olmasi gercekten gurur duyulacak bir olaydir Kendisine ilerki senelerinde basarilar diliyoruz[/B][/CENTER] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Nurhay beye bu yaptigi güzel jestden dolayi tebrik ediyorum
uzun yillar yurddisinda olmasina ragmen özverini unutmamasi ve yardimda bulunmasindan dolayi tesekkür ediyorum ayrica Sivas`li olmasi ve büyük Arjantin futbolunda görev almasi bizim icin cok gurur verici basarilarinin devamini diliyorum[/FONT][/B] |
[B]böyle insanlar kalmışmı hala allah razı olsun [/B]
|
BİR SİVASLI OLARAK BEN GURUR DUYUYORUM
|
Nurhay Beyin yapmis oldugu bu yardimdan dolayi tesekkür ederiz. Kendisiyle bir Sivasli oldugundan gurur duyuyoruz. Herzaman yardimlarini bekleriz.
|
[B]sivaslı el turkaya cok teşekkürler allah razı olsun böyle sivaslı hemşerilerimden[/B]
|
sivaslı bir hemşerimizin arjantin gibi bir yerde görev alması gurur verici bir vaka helel olsun nede olsa sivaslı
|
Hemşerimizle gurur duyduk.
Sivasspor 'ada hertürlü yardım ve desteklerini bekliyoruz. |
[B][COLOR="Blue"]HOŞ GELDİN [COLOR="Red"]EL TURCO...[/COLOR]
ARJANTİN FUTBOL FEDERASYONUNDA ÖNEMLİ BİR MEVKİYE GELMİŞ, ARJANTİN MİLLİ TAKIMINDA ÖNEMLİ VİZYONA VE MİSYONA SAHİP, YARDIMSEVER KİŞİLİĞİYLE DE ÖN PLANA ÇIKMIŞ OLAN [COLOR="Red"]HEMŞERİMİZLE[/COLOR] TANIŞMAKTAN ONUR DUYDUM. [COLOR="Red"]NURHAY BEY [/COLOR]BU GECE 02:20' DE İSTANBUL' A GELDİ. KENDİLERİNİ VE EKİBİNİ SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI' NDA [COLOR="Red"]GÜNAY[/COLOR] İLE BİRLİKTE KARŞILADIK. ÇOK SICAK BİR KARŞILAMA VE KARŞILAŞMA OLDU. [COLOR="Red"]EL TURCO,[/COLOR] ÖZÜNÜ KAYBETMEMİŞ, ÖZÜYLE SÖZÜYLE [COLOR="Red"]SİVAS'[/COLOR] LILIĞINI GURURLA MUHAFAZA ETMİŞ, ÇOK DEĞERLİ BİR AĞABEYİMİZ. MİSAFİRLERİMİZİ, HAVALİMANINDAN OTELE GÖTÜRÜRKEN, O ZAMAN DİLİMİNDE, ÇOK SAMİMİ VE SICAK DİYALOGLARIMIZ OLDU. [COLOR="Red"]SİVAS' [/COLOR]IN VE [COLOR="Red"]SİVASSPOR'[/COLOR] UN HERZAMAN YANINDA VE HİZMETİNDE OLDUĞUNU VE OLACAĞINI İÇTENLİKLE İFADE ETTİLER. ŞU ANDA OTELDE İSTİRAHATTELER... BU GÜN YA DA YARIN [COLOR="Red"]MECNUN[/COLOR] BAŞKANIMIZI ZİYARET EDECEĞİZ. VATANINA : HOŞGELDİN [COLOR="Red"]EL TURCO...[/COLOR] HOŞGELDİN [COLOR="Red"]EL YİĞİDO...[/COLOR] [/COLOR][/B] |
cok guzel bir konusmaydi her zaman ki gibi sonmez abi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:03. |