![]() |
KOMBİNELER HAZIR
Sivasspor Yönetimi yeni sezon kombine fiyatlarını belirledi.
Sivasspor Yönetiminden yapılan açıklamaya göre yeni sezon kombine bilet fiyatları şu şekilde; Kapalı Tribün, 500 YTL , Maraton Tribünleri 150 YTL olarak belirlendi. Sivasspor Yönetimi Maraton tribünlerinin tamamına yakınını kombine bilet şekline satışa sunmayı hedeflediklerini belirtti. Sivasspor yönetimi kombine satışında geçtiğimiz sezon kombinesi olan ve aynı yeri yeniden almak isteyenlere ise öncelik tanınacağını, 15 Temmuz’a kadar yeniden bu taraftarların başvuru yapması gerektiğini söyledi. |
-->: KOMBİNELER HAZIR
Kombine Bilet fayatları gayet uygun.
Bu yıl inşallah satışlarıda fazla olacak. |
[B]Özellikle maraton tribünü için gayet uygun üzeri kapanacağıda düşünülürse sanırım oradaki kombinelerden kalmayacak :rolleyes: :rolleyes: [/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Yönetimi yeni sezon kombine fiyatlarını belirledi.
Sivasspor Yönetiminden yapılan açıklamaya göre yeni sezon kombine bilet fiyatları şu şekilde; Kapalı Tribün, 500 YTL , Maraton Tribünleri 150 YTL olarak belirlendi. Sivasspor Yönetimi Maraton tribünlerinin tamamına yakınını kombine bilet şekline satışa sunmayı hedeflediklerini belirtti. Sivasspor yönetimi kombine satışında geçtiğimiz sezon kombinesi olan ve aynı yeri yeniden almak isteyenlere ise öncelik tanınacağını, 15 Temmuz’a kadar yeniden bu taraftarların başvuru yapması gerektiğini söyledi.[/QUOTE] [B][I][CENTER]bu yıl kulüp baya güzel bi jest yapmış ve kombine bilet fiyatlarını çok makul yapmış...başata sayın başkan olmak üzere tüm yönetim kuruluna ve sivasspor külübüne bu güzel jestleri için teşekkürü bir borç biliriz....inşallah talep yeterince olurda bian önce biletler biter..[/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Yönetimi yeni sezon kombine fiyatlarını belirledi.
Sivasspor Yönetiminden yapılan açıklamaya göre yeni sezon kombine bilet fiyatları şu şekilde; Kapalı Tribün, 500 YTL , Maraton Tribünleri 150 YTL olarak belirlendi. Sivasspor Yönetimi Maraton tribünlerinin tamamına yakınını kombine bilet şekline satışa sunmayı hedeflediklerini belirtti. Sivasspor yönetimi kombine satışında geçtiğimiz sezon kombinesi olan ve aynı yeri yeniden almak isteyenlere ise öncelik tanınacağını, 15 Temmuz’a kadar yeniden bu taraftarların başvuru yapması gerektiğini söyledi.[/QUOTE] [COLOR="Navy"]fiyatar bence sudan ucuzz.. sivasta olsam hemen alırdım. İNSALLAH BEKLENİLN ILGI GÖRÜLÜR HER ŞEY SİVASIMIZ İÇİNN[/COLOR] |
Fiyatlar gayet uygun. Insallah Sivasa gidecegim birkac hafta sonra,birseyler düsünürüz...
|
Sivasspor Yönetiminden yapılan açıklamaya göre yeni sezon kombine bilet fiyatları şu şekilde; Kapalı Tribün, 500 YTL , Maraton Tribünleri 150 YTL olarak belirlendi. Sivasspor Yönetimi Maraton tribünlerinin tamamına yakınını kombine bilet şekline satışa sunmayı hedeflediklerini belirtti. Sivasspor yönetimi kombine satışında geçtiğimiz sezon kombinesi olan ve aynı yeri yeniden almak isteyenlere ise öncelik tanınacağını, 15 Temmuz’a kadar yeniden bu taraftarların başvuru yapması gerektiğini söyledi.[/QUOTE] fiatlar uygun sivasspor icin desdek büyük olur isallah |
[B]bilet fiyatları şu şekilde;
Kapalı Tribün, 500 YTL , Maraton Tribünleri 150 YTL olarak belirlendi. valla bilet derdinden kurtulmak için almak lazım sivasa bu şekilde desdek olmak cok güzel olacak haydin yiğidolar kombineler fiyatı cok uygun [/B] |
KOMBİNE FİYATLARI AÇIKLANMIŞ İNŞALLAH İSTEDİKLERİ RAKAMA ULAŞILIR HAYIRLI OLSUN
|
yaa tek bir maca baksan kac para ki
|
YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜRLER
FİYATLAR SUDAN UCUZ YÖNETİM TARAFTARLARI DÜŞÜNEREK KOMBİNE FİYATLARINI ÇOK UYGUN YAPMIŞ SIRA TARAFTARLARDA KOMBİNELERİ ALIP TAKIMIMIZI DESTEKLEYİN BU FİYATLARLA SÜPER LİG MAÇI İZLENECEK 2.LİG MAÇLARI DEĞİL..........Sivasspor.com1 |
SİVASSPOR'UMUZA HAYIRLI OLSUN FİYATLARDA GÜZEL
|
[CENTER][B][I]DEGERLI ARKADASLAR SIVASSPORUMUZ ICIN
KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ, [/I][/B][/CENTER] [B][I][CENTER][URL=http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7050/] TIKLA DESTEKLE [/url] LÜTFEN KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA KATILIP HEM KLÜBÜMÜZE MADDIYÖNDEN HEMDE [COLOR="blue"]1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ[/COLOR] ÜYELERINE MANEVI YÖNDEN YARDIMCI OLALIM. [/CENTER] [/I][/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN] [CENTER][B][I]DEGERLI ARKADASLAR SIVASSPORUMUZ ICIN
KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ, [/I][/B][/CENTER] [B][I][CENTER][URL=http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7050/] TIKLA DESTEKLE [/url] LÜTFEN KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA KATILIP HEM KLÜBÜMÜZE MADDI YÖNDEN HEMDE [COLOR="blue"]1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ[/COLOR] ÜYELERINE MANEVI YÖNDEN YARDIMCI OLALIM. [/CENTER] [/I][/B][/QUOTE] [B][I][CENTER] sayın [COLOR="Blue"]Mehmet ÇAĞLAYAN [/COLOR]bey kombine bilet kampanyası için gösterdiğiniz destek inanın takdira şayen bi durum keşke herkez sizin kadar duyarlı olsa size çok teşekkürler...SAYGILAR...[/CENTER][/I][/B] |
KARDEŞ KOMBINELRIN FIYATLARI IYI BU SENE OZELLIKLE MARATON TIRUBUN
|
Kombine Bilet fiyatları gayet uygun.inşallah satışlarıda fazla olur
|
BU KADARDA OLMAZ PES YANİ
bravo yönetime tebrik ediyorum, babadan oğula miras geçecek bir kombine geleneğini bu fiyat politikasıyla desteklemenizden dolayı kutluyorum, bir ay önce kadardı hangi forumda yazdım hatırlamıyorum utanarak maraton için 200 ytl maksimum demiştim ama yönetim hemşerilerimin hayrına benide aşarak gayet mütevazi bir fiyata 150 ytl ye maraton kombine fiyatı belirlemiş helal olsun, artık yiğidolar ve yiğideler bu fırsatı kaçırmazlar umarım, ayrıca kredi kartına taksit uygulamasıda bu satışları patlatacağını düşünüyorum bu konudada bir iki bankayla çalışma yaparlarsa sevinilecek bir durum ortaya çıkar, bundan iyisi şamda kayısı olur :) |
[QUOTE=CAGLAYAN][CENTER][B][I]DEGERLI ARKADASLAR SIVASSPORUMUZ ICIN
KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ, [/I][/B][/CENTER] [B][I][CENTER][URL=http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7050/] TIKLA DESTEKLE [/url] LÜTFEN KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA KATILIP HEM KLÜBÜMÜZE MADDIYÖNDEN HEMDE [COLOR="blue"]1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ[/COLOR] ÜYELERINE MANEVI YÖNDEN YARDIMCI OLALIM. [/CENTER] [/I][/B][/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sayın Mehmet ÇAĞLAYAN abimizin başlatmış olduğu kampanyaya tüm Yiğidolardan destek bekliyoruz...Haydi Yiğidolar şimdi destek zamanı...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=aslansivasli][COLOR="Navy"]fiyatar bence sudan ucuzz.. sivasta olsam hemen alırdım. İNSALLAH BEKLENİLN ILGI GÖRÜLÜR
HER ŞEY SİVASIMIZ İÇİNN[/COLOR][/QUOTE] [B][I]Değerli Arkadaşlar yukarıda yazdıklarınız ve tabirde bulundugunuz gibi gibi Kombine biletleri gayet tassaruflu; gercektende sudan ucuz .... Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğideler &Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği ne destek verebilirler....[/I][/B] [B][I][CENTER][URL=http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7050/] TIKLA DESTEKLE [/CENTER][/url][/I][/B] [B][I][CENTER][URL=http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7050/] TIKLA DESTEKLE [/CENTER][/url][/I][/B] |
[QUOTE=yigido_halil_58]yaa tek bir maca baksan kac para ki[/QUOTE]
MAÇ BAŞINA BİLET FİYATI DEĞİŞİR BUYUK TAKIMLARLA YAPTIĞIMIZDA DAHADA PAHALI OLUR KOMBİNE BILETI DAHA AVANTAJLI |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]ARKADAŞLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK açmış olduğumuz daha doğrusu sitemizdeki değerli abimiz sayın [COLOR="Red"]MEHMET ÇAĞLAYAN [/COLOR]Beyin açmış olduğu KOMBİNE BİLET KAMPANYASI'na tüm yiğidoların desteğini bekliyoruz...Kendin maça gidemiyorsan maça gidecek bir Yiğidoya yardımcı ol...HAYDİ YİĞİDOLAR DESTEK VAKTİ ŞİMDİ....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=abircan]BU KADARDA OLMAZ PES YANİ
bravo yönetime tebrik ediyorum, babadan oğula miras geçecek bir kombine geleneğini bu fiyat politikasıyla desteklemenizden dolayı kutluyorum, bir ay önce kadardı hangi forumda yazdım hatırlamıyorum utanarak maraton için 200 ytl maksimum demiştim ama yönetim hemşerilerimin hayrına benide aşarak gayet mütevazi bir fiyata 150 ytl ye maraton kombine fiyatı belirlemiş helal olsun, artık yiğidolar ve yiğideler bu fırsatı kaçırmazlar umarım, ayrıca kredi kartına taksit uygulamasıda bu satışları patlatacağını düşünüyorum bu konudada bir iki bankayla çalışma yaparlarsa sevinilecek bir durum ortaya çıkar, bundan iyisi şamda kayısı olur :)[/QUOTE] [I][B][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"]Abi bir kombinede sana yakışır....[/FONT][/COLOR][/B][/I] |
[B][I]bu kadar cabanın calısmanın sonunda ınsallah ıstenılen hedef yakalanır [/I][/B]
|
[I][B][CENTER][B]DEGERLI ARKADASLAR SIVASSPORUMUZ ICIN
KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ.[/B] [COLOR="Navy"][B] BIRLIKTEN KUVVET DOGAR SIVASSPOR´UMUZA DESTEK OLALIM FAZLA IMKANI OLMAYANLAR GRUP HALINDEDE KOMBINE ALIP YARDIM YAPABILIRLER [COLOR="Red"]SIVASSPOR ICIN HEP DESTEK TAM DESTEK[/COLOR] [/B][/COLOR] [URL=http://www.sivasgaleri.net/forum/showthread.php?t=7050/] TIKLA DESTEKLE [/url] [URL=http://www.sivasgaleri.net/forum/showthread.php?t=7050/] TIKLA DESTEKLE [/url][/CENTER][/B][/I] |
fiyatlar uygun vallahi..........
|
[QUOTE=CAGLAYAN][I][B][CENTER][B]DEGERLI ARKADASLAR SIVASSPORUMUZ ICIN
KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ.[/B] [COLOR="Navy"][B] BIRLIKTEN KUVVET DOGAR SIVASSPOR´UMUZA DESTEK OLALIM FAZLA IMKANI OLMAYANLAR GRUP HALINDEDE KOMBINE ALIP YARDIM YAPABILIRLER [COLOR="Red"]SIVASSPOR ICIN HEP DESTEK TAM DESTEK[/COLOR] [/B][/COLOR] [URL=http://www.sivasgaleri.net/forum/showthread.php?t=7050/] TIKLA DESTEKLE [/url] [URL=http://www.sivasgaleri.net/forum/showthread.php?t=7050/] TIKLA DESTEKLE [/url][/CENTER][/B][/I][/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Fiyatlar geçen seneye oranla çok ucuz Maçlara gelemeyen Yiğidoların desteğinide biz dernek olrak istiyoruz...HAYDİ YİĞİDOLAR KOMBİNE BİLET KAMPANYAMIZA DESTEĞE DEVAM EDELİM...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
Sevgili kardesim Sehan kabukcu bende sivasspor dernegine 1.kombine bileti hediye etmek istiyorum fiyatlarini Euro olarak yazarsaniz cok menmun olurum bizim de canimiz SIVASSPORUN Maclarini stadta benim yerime bir yigidonun almasini istiyorum BIR SEYIRCI BIR SEYIRCI Bu SITEDE 16000 kayitli yigido var yarisi bu destegi verse bütün maclar full stadda oynanir ve de sivassporun kasasi dolar ...................BU SAYFA YANI KOMBINE BILETLERI ANA SAYFANIN BIR KÖSESINE DEVAMLI YAZILI KALSIN KI HERKES GÖRSÜN CÜNKÜ COK ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!! Ana sayfaya girince dikkat ceksin bu siteyi kim düzenliyorsa inaninki Sivasspora en büyük iyligi o kardes yapar
|
ERKEK ADAMIN KIMLIGINDE TUTTUGU TAKIM YAZAR
CUZDANININ ICINDEDE KOMBINE BILETI YATAR |
[QUOTE=yigido Atilla]Sevgili kardesim Sehan kabukcu bende sivasspor dernegine 1.kombine bileti hediye etmek istiyorum fiyatlarini Euro olarak yazarsaniz cok menmun olurum bizim de canimiz SIVASSPORUN Maclarini stadta benim yerime bir yigidonun almasini istiyorum BIR SEYIRCI BIR SEYIRCI Bu SITEDE 16000 kayitli yigido var yarisi bu destegi verse bütün maclar full stadda oynanir ve de sivassporun kasasi dolar ...................BU SAYFA YANI KOMBINE BILETLERI ANA SAYFANIN BIR KÖSESINE DEVAMLI YAZILI KALSIN KI HERKES GÖRSÜN CÜNKÜ COK ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!! Ana sayfaya girince dikkat ceksin bu siteyi kim düzenliyorsa inaninki Sivasspora en büyük iyligi o kardes yapar[/QUOTE]
[B][I]Jestinizden dolayi Tesekkürler ediyoruz.1 Kombine ca 75 €uro [/I][/B] |
Kredi Kartı ile satış (ve taksitli satış) oluyormu acaba bilen var mı arkadaşlar. Yazarsanız sevinirim..
|
[QUOTE=yigido Atilla]Sevgili kardesim Sehan kabukcu bende sivasspor dernegine 1.kombine bileti hediye etmek istiyorum fiyatlarini Euro olarak yazarsaniz cok menmun olurum bizim de canimiz SIVASSPORUN Maclarini stadta benim yerime bir yigidonun almasini istiyorum BIR SEYIRCI BIR SEYIRCI Bu SITEDE 16000 kayitli yigido var yarisi bu destegi verse bütün maclar full stadda oynanir ve de sivassporun kasasi dolar ...................BU SAYFA YANI KOMBINE BILETLERI ANA SAYFANIN BIR KÖSESINE DEVAMLI YAZILI KALSIN KI HERKES GÖRSÜN CÜNKÜ COK ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!! Ana sayfaya girince dikkat ceksin bu siteyi kim düzenliyorsa inaninki Sivasspora en büyük iyligi o kardes yapar[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sevgili kardeşim bu jestinizden ve düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederim..Çok ince düşüncelisiniz...Herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünse Sivasspor kulübü inanın maddi sıkıntı çekmez..Hemde tribünler herzaman dolar...Tekrardan kombine bilet için teşekkür ediyorum..Şuanda euro Türkiyede 2 ytl civarında siz 100 euro yollarsanız 200 milyon yapar ona göre siz miktarı yollarsınız...[/COLOR][/FONT][/I][/B] [COLOR="Red"]HAYDİ YİĞİDOLAR KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA DESTEĞE DEVAM EDELİM....[/COLOR] |
[QUOTE=izmirliyigido]Kredi Kartı ile satış (ve taksitli satış) oluyormu acaba bilen var mı arkadaşlar. Yazarsanız sevinirim..[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Geçen sezon kredi kartı ile satış vardı ama bu sezon varmı bilmiyorum ama büyük bir ihtimal ile olacak...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Geçen sezon kredi kartı ile satış vardı ama bu sezon varmı bilmiyorum ama büyük bir ihtimal ile olacak...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] Serhan kardeşim teşekkür ederim. Bir gelişme olduğunda duyarsanız bilgi verirseniz sevinirim. |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Kombine bilet kampanyamız hızla devam ediyor...Haydi Yiğidolar Çorbada sizinde tuzunuz olsun...ŞİMDİ DESTEK ZAMANI....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=izmirliyigido]Serhan kardeşim teşekkür ederim. Bir gelişme olduğunda duyarsanız bilgi verirseniz sevinirim.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hay hay nedemek ben sizi haberdar ederim....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ.[/B] [COLOR="Navy"][B] BIRLIKTEN KUVVET DOGAR SIVASSPOR´UMUZA DESTEK OLALIM FAZLA IMKANI OLMAYANLAR GRUP HALINDEDE KOMBINE ALIP YARDIM YAPABILIRLER [COLOR="Red"]SIVASSPOR ICIN HEP DESTEK TAM DESTEK[/COLOR] [/B][/COLOR] [URL=http://www.sivasgaleri.net/forum/showthread.php?t=7050/] TIKLA DESTEKLE [/url] [URL=http://www.sivasgaleri.net/forum/showthread.php?t=7050/] TIKLA DESTEKLE [/url][/CENTER][/B][/I] |
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arkadaşlar kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor...Haydi Yiğidolar desteğe devam edelim....[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
Sag ol SERHAN KABURCUK Kardesim Senin Yazdigin Hesap Numarasina 2Kombine Bilet Parasini Gönderiyorum Stadta Benim Yerime 2 yigido Canim Sivasspor Maclarinda Yerimi Alacaklarindan Eminim ...Ve Ana sayfadan bu Destek Kampanyasi Eksik Olmasin Ben Eminimki Cok Kisi Bu Kampanyaya Katilacak
|
[QUOTE=yigido Atilla]Sag ol SERHAN KABURCUK Kardesim Senin Yazdigin Hesap Numarasina 2Kombine Bilet Parasini Gönderiyorum Stadta Benim Yerime 2 yigido Canim Sivasspor Maclarinda Yerimi Alacaklarindan Eminim ...Ve Ana sayfadan bu Destek Kampanyasi Eksik Olmasin Ben Eminimki Cok Kisi Bu Kampanyaya Katilacak[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Eyvallah Attila kardeşim sizin desteklerinizle Sivasspor dahada güçlenecektir...Sizin aldığınız 2 kombine ile 2 tane aslan parçasını herhafta stadyuma alacağım...Ve maç başından sonuna kadar bu aslan parçaları takıma destek olacaklar... SAYGILARIMLA..............[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:54. |