SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TOLGA İLE ANLAŞMA İMZALANDI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7085)

Güner 19.06.2006 15:52

TOLGA ile anlaşma imzalandı

[IMG]http://www7.mackolik1.com/img/oyuncu/30_01.jpg[/IMG]

[B]Sivasspor, başarılı defans oyuncusu Tolga Doğantez ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşma imzaladı.[/B]

İmza töreninin hemen ardından Genç Türk Haber’e konuşan tecrübeli oyuncu, Sivasspor gibi ilk defa çıktığı Süper Lig’de harikalar yaratan bir takıma katıldığı için çok mutlu olduğunu belirtti.

Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada,” Mecnun başkanımı bütün futbolcular anlatıyordu ve şu andan itibaren kendisi ile çalışacağım için ayrıca memnun oldum” dedi.

Sivasspor’un yeni teknik direktörü içinde bazı açıklamalarda bulunan Tolga , “ Carol Pecze hem disiplinli, hem çalışkan ayrıca hocalar içinde ki en mütevazi insanlardan birisi.Takımda Hakkı, Hakan, Hayrettin ve Andersson gibi tanıdığım oyuncular var.Böyle bir Başkan, Teknik Ekip ve diğer furbolcu arkadaşlarımla beraber Sivasspor’u daha iyi yerlere taşıyıp taraftarımıza layık bir takım olacağımıza inanıyorum” dedi.

Tecrübeli oyuncu daha önce, Gençlerbirliği, Beşiktaş, İstanbulspor, Ankaragücü, Ankaraspor, Diyarbakırspor ve Samsunspor’da forma giymişti.

GENÇ TÜRK HABER

Güner 19.06.2006 15:53

-->: TOLGA ile anlaşma imzalandı

[IMG]http://www7.mackolik1.com/img/oyuncu/30_01.jpg[/IMG]

Tolga Doğantez

[B]Doğum Tarihi :[/B] 22.02.1975
[B]Doğum Yeri :[/B] İzmir
[B]Uyruğu :[/B] (Türkiye)
[B]Boy :[/B] 182 cm
[B]Kilo : [/B]77 kg
[B]Pozisyon :[/B] Defans

ReDYiGiDo 19.06.2006 15:58

[IMG]http://besiktas1965.com/images/tolga_dogantez.jpg[/IMG]

[B]Hayırlı olur inşallah ama.. Cok kırmızı kart gören ve istikrarsız bir oyuncu Onun için tedbirli olmamız lazım ne kadar iyi bir transfer tartışılır..[/B]

Bilmiyorum 19.06.2006 16:56

-->: TOLGA İLE ANLAŞMA İMZALANDI

VAlla KİMSE darılmasın ama murat duman ondan daha kaliteliydi

özsivasli1903 19.06.2006 17:05

almislar ne diyelim hayirli olsun ...
hersey sivas icin...

1967_DERNEK_NAİL 19.06.2006 17:18

hayırlı olsun demek düşer inşallah sivastada hırçın olmaz

PARTNER58AHMET 19.06.2006 17:46

TOLGA İLE ANLAŞMANIN İMZALANDIĞI YAZILMIŞ VE TOLGANINDA KATILMASIYLA İNŞALLAH SİVASSPOR DEFANS AÇIĞINI BİR NEBZEDE OLSA HAFİFLETTİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

PARTNER58AHMET 19.06.2006 17:49

TOLGANIN DAHA ÖNCEDE OYNADIĞI TAKIMLARDA ÇOK KART GÖRDÜĞÜ VE HIRÇIN BİRİSİ OLDUĞUNU OKUDUM İNŞALLAH BU HIRÇINLIĞI DEVAM ETMEZDE SİVASIMIZA BİR KATKISI OLUR ÇOK KART SEVEN BİRİSİ İMİŞ NE DİYELİM HAYIRLI OLSUN

FurkaN 19.06.2006 17:56

[FONT="Arial Black"][COLOR="Navy"]hayırlı uğurlu olsun inşaallah takıma faydalı olur tecrübeli bir futbolcu[/COLOR][/FONT]

58-Göksun 19.06.2006 18:18

Bence süper bi transfer,diğer takımlarda kart gördü diye bizdede görecek diye bişey yok.Bundan sonra kim gelirse gelsin Sivasspor'un en iyi transferi Tolga olarak kalacak

ademyavuz 19.06.2006 19:35

sivasspor icin iyi olur insallah

serhankaburcuk 19.06.2006 19:56

[I][B][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"]Sivasspor için iyi bir transfer hayırlı uğurlu olsun...[/FONT][/COLOR][/B][/I]

35gürün58 19.06.2006 20:08

Sevinsem mi ? , üzülsem mi ?
Bu duygularımı tatmayı zamana bırakıyorum, iyi çıkarsa ekbette sevineceğim
çünkü yaşı 31,
Anlaşamadığımız genç olması nedeni ile de daha uzun yıllar yararlanacağımız Murat Duman tolgadan daha pahalı ve daha az yararlanacağımız bir futbolcumuydu acaba ..diyorumya kafalar karma karışık inşallah üzülmeyiz korkularımızın aksine takımımıza yararlı bir futbolcu olu Tolga...Hayırlısı

HALIL 19.06.2006 20:25

anam anam anam yadndik biz kirmizi kartlar bizi bekliyor ama insallah hayirli ugurlu olsun buyuk takimllarda oynamis bu iyi

çılgın-sedat 19.06.2006 20:31

[QUOTE=ReDYiGiDo][IMG]http://besiktas1965.com/images/tolga_dogantez.jpg[/IMG]

[B]Hayırlı olur inşallah ama.. Cok kırmızı kart gören ve istikrarsız bir oyuncu Onun için tedbirli olmamız lazım ne kadar iyi bir transfer tartışılır..[/B][/QUOTE]
O NU BJK DEN TANIYORUM ÇOK GÜZEL FUTBOLCU AMA DİKKAT ETMEK GERKİR

ertugrulss 19.06.2006 20:38

TOLGA İYİ VE TECRÜBELİ BİR FUTBOLCU ANCAK GÖRDÜĞÜ KARTLAR OYNADIĞI TAKIMLARIN ÇOK CANINI YAKTI İNŞALLAH BİZİMDE BAŞIMIZI AĞRITMAZ YİNEDE İYİ TRANSFER DİYE DÜŞÜNÜYORUM HAYIRLI OLSUN ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''

HALIL 19.06.2006 20:42

carvalho :vasco da gama
ilgar kurbanov :azerbaycan
erman ozgur:ankaraspor
ali kucukbayrak:giresun
tolga:nerden alindi ?
HIC KIMSEYI KIRMAK ISTEMIYORUM AMA BUNLAR MI BOMBAAAA

Arif Coşkun 19.06.2006 21:03

Gazetelerde Spor haberlerine bakarken,transfer yapan diğer takımların yaptığı oyuncuları okurken,biz neden böyle transfer yapamıyoruz diye düşünmüyorum.Tamam yönetim daha iyi bilir diyoruz ama,nerede flaş transferler, 2-3 yıldız oyuncu kazandıracağız denmişti transfer dönemi başlarken, bekliyoruz yıldızları.

CÜSSKB-Aynur 19.06.2006 21:06

[QUOTE=yigido_halil_58]carvalho :vasco da gama
ilgar kurbanov :azerbaycan
erman ozgur:ankaraspor
ali kucukbayrak:giresun
tolga:nerden alindi ?
HIC KIMSEYI KIRMAK ISTEMIYORUM AMA BUNLAR MI BOMBAAAA[/QUOTE]

İlgar Kurbanov dan vazgeçilmiş.

Fazla havalanmanında bir alemi yok, şartlarımız belli, ayrıca gayet iyi transferler bence,

sinan58_34 19.06.2006 22:26

[B][I]hayırlı olsun ınsallah takımımıza fayda saglar umarız bu transferden pisman olmayız [/I][/B]

MOS-BY-58 20.06.2006 00:24

neden özellikle küme düsen takimlardan oyuncu aliyoruz anlamiyorum... gerci bize gelip takima girebilenler de genelde önceki takimlarindakinden daha basarili oluyolar o da ayri bi konu...

neyseee, ben hocaya cok güveniyom, yönetime zaten güveniyodum, Allah utandirmaz insallah...

teknik 20.06.2006 07:41

tolga yabancı kontenjanı da düşünülürse iyi bir tencih,bence takımımızın hamle yapan stopere ihtiyacı vardı ve tercih yerinde.Ayrıca tolga hocamız pecze ile çalışmış olduğundan faydalı olur.Onun zamanında yıldızlaşıp beşiktaş a gitmişti.yönetimimizi kutluyorum.Çünkü ağır ama bilerek ilerliyorlar.NOKTA ATIŞLARINDA KAĞIT ÜZERİNDE İSABET VAR İNŞALLAH SAHADA DA AYNI GÖRÜRÜZ.

serhankaburcuk 20.06.2006 11:29

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tolga defansta çok iyi bir futbolcu ve bencede Sivasspor Kalla'yı yolladıktan sonra o mevkiye alabileceği en iyi oyuncuyu aldı..İnşallah çok başarılı olacak...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

tykinik58 20.06.2006 13:09

BENCE İYİ BİR TRANSFER. HAYIRLI OLSUN. SAĞLAM DEFANSIMIZA SAĞLAM BİR OYUNCU ALINDI. MURAT'I ARATMAZ, AKSİNE DAHA AKTİF BİR OYUNCU.

ofozturk 20.06.2006 15:08

helal olsun valla...iyi bir transfer bence arkadaslar...sonucta tecrubeli oyuncu.

izmirliyigido 20.06.2006 15:19

Bence de iyi bir transfer. Taş gibi sağlam ve çok hareketli bir futbolcu. İnşallah hayırlı olur.

talha58 20.06.2006 16:01

ERMAN ÖZGÜR

VALLA TOLGA'NIN ARTIK HEYECANINI KAYBETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. Yaşı baya geçti Bjk macerasından sonra hiçbir yerde tutunamadı. ama tahminim sağ bek mevkiinde rekabet olacak. Çünkü Ümit milli takımdan tanıdığımız Feridun için Trabzon ile girişimler olduğunu duydum. Ayrıca en önemlisi Erman Özgür gibi gerçekten yıldız bir oyuncu ile görüşüldüğünü Türkiye Gazetesinde okudum. Yıllar önce Ç. Dardanel'den Tamer Tuna ile Trabzon'a giden Erman harika tekniğiyle göz doldurmuştu. Ben onu Ergün Penbe'ye benzetiyorum. Ama daha hareketli bir oyuncu. Ayrıca Erman'ı almamız gerektiğini geçen yıl bu foruma yazmıştım. İsteyenler bakabilir. Demek ki söylediklerimiz dikkate alınıyor. Bir de Sivaslı olan Adem Dursun ve Ender Alkan'ı alabilirsek çok iyi olur. Umarım bütün transferler istediğimiz gibi çıkar.

GuNaY 21.06.2006 13:17

[B]Tolga'nın tecrübesiyle takıma güç katacağına eminim,
Takımımıza hayırlı olsun...[/B]

erdaleren58 21.06.2006 13:32

ben murat dumani cok begeniyordum bana en cok güven veren oyuncuydu tolga fitbol kariyerini tamamlamis sivasa yararli olacagini sanmiyorum.
.

ş.usta 21.06.2006 13:51

tolga hayırlıolsun eminim sivasspora faydalı olur.
tecrübeli futbolcularında kadromuza katılması faydalı olacaktır

sivaslibozo 21.06.2006 14:28

Selamünaleyküm cümleten,

Ben besyo_cu arkadasin dediklerine katiliyorum,adam defans oynucusu olarak ve düsmaya oyanayn bi takimin defans oyuncusu olarak mecbur bazen kartlik hareketler yapmaya.
Bunu futbol oynayan herkez bilir.

Ummarim verimli olur Sivassporumuz icin....HAYIRLU UGURLU OLSUN INSALLAH

talha58 21.06.2006 16:39

-->: TOLGA DOĞANTEZ

Zamanında Tolga'yı Beşiktaş'a satan İlhan Cavcav, Bjk macereası bitince Tolga'yı geri almamıştı. Bana kalırsa sağ bek oyuncusundan çok stoper oynayacak bir oyuncu. Fiziksel olarak iyi ama takımla atağa çıkan bir kanat oyuncusu şeklinde tarif edemeyiz kendisini..Biraz da tekniği istenilen seviyede değil ama bekleyeceğiz. Kendisinin en büyük başarısı Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi penaltılarla eleyip kupayı alan G.Birliği'nde yanılmıyorsam son penaltıyı gole çeviren oyuncu olmasıydı görüşündeyim..

LORDKRAL 21.06.2006 17:20

haıyrlı olsun arkadaşlar.tolga en son hangi takımda oynadı bilen var mı?

talha58 21.06.2006 17:52

tolga en son Samsun'da oynadı yanılmıyorsam Lordkral .. Tabi dolaşmadığı takım kalmadı Türkiye'de

çılgın-sedat 21.06.2006 17:57

[QUOTE=ReDYiGiDo][IMG]http://besiktas1965.com/images/tolga_dogantez.jpg[/IMG]

[B]Hayırlı olur inşallah ama.. Cok kırmızı kart gören ve istikrarsız bir oyuncu Onun için tedbirli olmamız lazım ne kadar iyi bir transfer tartışılır..[/B][/QUOTE]
VALLA O NU BJK DEN TANIRIM GÜZEL ADAM
İNŞALLAH FAZLA KART GÖRMEZ

LORDKRAL 21.06.2006 18:20

[QUOTE=leblebi82]tolga en son Samsun'da oynadı yanılmıyorsam Lordkral .. Tabi dolaşmadığı takım kalmadı Türkiye'de[/QUOTE]
Sağol kardeş bende zaten bu yüzden soruyorum.Çünkü tolgayı ben bir çok takımda duydum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:24.