SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MEHMET YILDIZ' A TALİP ÇOK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7101)

SivasSpor.Com 21.06.2006 19:08

MEHMET YILDIZ' A TALİP ÇOK

Geçtiğimiz sezon ara transferde İstanbulspor’a giden ve tekrar yuvaya dönen Mehmet Yıldız’ı özellikle Ankara takımları takibe aldı.
Mehmet Yıldız’ı renklerine bağlamak isteyen Ankaraspor yönetimi,genç futbolcunun menajeriyle görüşüp transfer isteklerini dile getirdi.
Mehmet Yıldız’ı çok isteyen bir başka kulüpte Sakaryaspor. Yeşil-Siyahlı kulübün transfer komiteside bu futbolcu için devreye girerek renklerine katmak istiyor. Mehmet Yıldız’ı bonservisiyle birlikte almak isteyen Gençlerbirliği ise, Sivasspor kulübünün lisans bedelini fazla bulduğu ve bu transferi askıya aldığı öğrenildi.
Öte yandan, kendisine yapılan transfer tekliflerini doğruluyan Mehmet Yıldız, geçtiğimiz sezon Sivasspor formasını doyasıya giyemediğini ve bu yüzden kulübünden ayrılmak istemediğini söyledi. Mehmet Yıldız “Bir çok süper lig kulübünden transfer teklifi yapıldığı doğru. Ancak ben Sivas’ı ve Sivasspor’u çok seviyorum,onun içinde bir yere gitmek istemiyorum” dedi.

Hürdoğan

FurkaN 21.06.2006 19:11

-->: MEHMET YILDIZ' AI TALİP ÇOK

[FONT="Arial Black"][COLOR="Navy"]VERİLMEMESİ GEREKEN BİR FUTBOLCU BİZE ONUN GİBİ DAYANIKLI HIRSLI FUTBOLCULAR LAZIM KAÇ LİRA VERİRLERSE VERSİNLER YÖNETİM MEHMET'İ VERMEMELİ.[/COLOR][/FONT]

LORDKRAL 21.06.2006 19:19

-->: MEHMET YILDIZ' A TALİP ÇOK

ufuk gibi mehmeti de verirler kalması gereken bi futbolcu bence.

HALIL 21.06.2006 19:22

helal olsun mehmete gitmek istemiyormuss

HALIL 21.06.2006 19:22

bende istemiyom zaten cunku harikalar yaratiyo

58-Göksun 21.06.2006 19:39

inşallah gitmez zaten istemiyomuş ama yönetimin ne yapacağı belli olmaz

Etem-Murat 21.06.2006 19:51

[B]Hayırlısı olsun arkadaşlar mehmet yıldız yırtıcı bir oyuncu
bize lazım sakın satmayalım cünkü cok lazım olacak[/B]

Tuncay 21.06.2006 20:31

Yuvada kalmasi en iyisi, mehmet gibi hirsli,cok kosan, mucadeleci oyunculara ihtiyacimiz var.
Hem takima uyum sorunu olmaz. Sahayi taniyor seyirciyi biliyor dahasi sivasi seviyor. Zoraki degil severek oynuyor. Bize her zaman faydasi olur.

aldair 21.06.2006 23:33

inşallah yasirle elele tutuşup gider.ikinci ligin en kral golcülerinden biri ama süper lüg ona bi beden büyük gelir.

sivaslihakan 22.06.2006 00:01

ben mehmetin ne ikinci ligde nede süperligde bi katkisinin oldugunu düsünmiyorum bu yüzdende taliplisi varsa verelim gitsin ne koparirsak kar derim

PARTNER58AHMET 22.06.2006 00:04

zaten mehmet yıldızın verilmesi bir hatayıdı bence şimdi mehmet yıldız yuvaya döndü ve gitmek istemiyor bizim böyle futbolculara ihtiyacımız var hırslı ve azimli kalması bence doğru bir karar

MOS-BY-58 22.06.2006 00:32

modern futbolda böyle düz ama bogusan futbolculara da gerek var, bence takimda tutulmali, yedek kalsa bile cok iyi bir alternatif. bu tür adamlar rakip defansi cok yorar ve bezdirir. ayrica forvet hattinin zengin tutulmasinda fayda var.

CÜSSKB-Aynur 22.06.2006 07:47

Kendi istediği değilde,i stendiği yerde oynamasını tercih ederim. Sivasspor 2. ligdeyken çok katkısı oldu ama Süper lig için ağır bir Forvet olduğunu düşünüyorum.

Bilmiyorum 22.06.2006 08:53

KALLA,UFUK,Mohammed ali ,Murat duman valla mehmet de giderse çok yazık olur

Nettin 22.06.2006 08:59

Tam yeni hocanın adamı ....İki idmanda görürse işi bitirir. Mehmet İstanbul da Ufuk Altay da Muhammet Diyar da iyi işler yaptı. Hadi Ufuk geçen önceki sene çok parlak değildi. Muhammet'in yaşı var ama Mehmet oynadıkca parlıyor. İstanbul da çok başarılıydı. Kesinlikle kalmalı defansı çok yıpratıyor. çok gerekli

sivaslıyiğido 22.06.2006 09:18

gsıvasspor akatagorisindeoynarken aratrasferde sıvasa geldi attığı gollerle
sıvasın superlige cıkmasında büyük katkısı oldu mehmet genc güclü sıvasa cokfaydası olurilerde selamlar

gokbora 22.06.2006 09:47

MEHMET YILDIZ TOP SAKLAMASINI IYI BILEN FIZIGINI GUZEL KULLANAN BIR FUTBOLCU FAKAT AGIR KALIYOR BENCE BIR GOLCU BIR KAC FUTBOLCUYU CALIMLAYIP GECEBILMELI.FORVETE DAHA SURATLI FUTBOLCU LAZIM.BENCE MEHMETIN GITMESI GAYET UYGUN BIR KARAR OLUR

1967_DERNEK_NAİL 22.06.2006 09:49

aloooooooooo şiiiiiiiii delii mehmet biryere getmiyesin

gokbora 22.06.2006 09:55

[QUOTE=sivaslıyiğido]gsıvasspor akatagorisindeoynarken aratrasferde sıvasa geldi attığı gollerle
sıvasın superlige cıkmasında büyük katkısı oldu mehmet genc güclü sıvasa cokfaydası olurilerde selamlar[/QUOTE]

YANILMIYORSAM MEHMET YILDIZ SIVASSPORUN ALT YAPISINDAN GELEN BIR FUTBOLCU

akkuzu 22.06.2006 10:10

MEHMET YILDIZ GEÇEN SEZON KIYMETİ SONRADAN ANLAŞILDI,YÖNETİM EN AZ 3 YILLIK SÖZLEŞMESİNİ YENİLEMELİ

SONMEZ 22.06.2006 10:10

[B][COLOR="Blue"]İÇTEN OYNAYAN,
YÜREĞİYLE OYNAYAN,
SİVAS' IMIZI VE SİVASSPOR' UMUZU
SEVEN VE SEVEREK OYNAYAN,
YIRTICI VE YIPRATICI OYNAYAN,
.
.
.
MEHMET YILDIZ' IN,
TAKIMIMIZDAN AYRI KALDIĞI
SÜREÇTE, KENDİSİNİ GELİŞTİRDİĞİ
VE EKSİKLERİNİ GİDERDİĞİ DÜŞÜNCESİYLE
ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BİZE YARARLI OLACAĞI
KANAATİNDEYİM...[/COLOR][/B]

FurkaN 22.06.2006 10:28

[QUOTE=gokbora]YANILMIYORSAM MEHMET YILDIZ SIVASSPORUN ALT YAPISINDAN GELEN BIR FUTBOLCU[/QUOTE]
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]Hayır Mehmet Yıldız Ankara Tigemspor alt yapısında yetişmiştir. Ancak hırsı ve Sivasspor için yaptıklarıyla artık bizden biri olmuştur. [/COLOR][/FONT][/I][/B]

35gürün58 22.06.2006 10:49

Mehmet YILDIZ oyun sitili fiziği ve rakip defansı hallaç pamuğu gibi dağıtan özelliği ile iddaa ediyorum Sivassporda en iyi oyuncuların başında gelir.
anladığım kadarı ile böyle bir kıymetin varlığından habersiz bazı arkadaşlarım gitmesinin doğru olacağını ifade ediyor, keşke aynı özellikte bir futbolcumuz daha olsa, bak hala bir forvet alamadık. Bari elimizdeki kıymeti bilelim, çünkü kıymetlerini çabuk harcayan bir milletiz.
Bakın Mehmet Yıldız'ı gönderipte takıma aldıkları ; Edson,Atilla,Yasir,Ünal , Cem Can ve ismini hatırlamadığım (hatırlanacak bir iz bırakmadılar çünkü) oyuncuların takıma hiçbir katkısı olmadı Mehmet Yıldız'ı Süper lige yakıştıramayanlar bunları nasıl yakıştırıyor acaba, Süper lige çıkışımızda Mehmet Yıldız'ın katkıları ne çabuk unutuldu..bu ne vafasızlık ,Kıymetlerimizi harcamayalım,onlara sahip çıkalım...MEHMET YILDIZ KALMALIDIR. Uzun yıllar Sivasımıza faydası olacak oyuncumuzdur.

serhankaburcuk 22.06.2006 11:06

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence Mehmet kalmalı...Enazından yedek kulübemizde zengin olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

gokbora 22.06.2006 11:08

[QUOTE=35gürün58]Mehmet YILDIZ oyun sitili fiziği ve rakip defansı hallaç pamuğu gibi dağıtan özelliği ile iddaa ediyorum Sivassporda en iyi oyuncuların başında gelir.
anladığım kadarı ile böyle bir kıymetin varlığından habersiz bazı arkadaşlarım gitmesinin doğru olacağını ifade ediyor, keşke aynı özellikte bir futbolcumuz daha olsa, bak hala bir forvet alamadık. Bari elimizdeki kıymeti bilelim, çünkü kıymetlerini çabuk harcayan bir milletiz.
Bakın Mehmet Yıldız'ı gönderipte takıma aldıkları ; Edson,Atilla,Yasir,Ünal , Cem Can ve ismini hatırlamadığım (hatırlanacak bir iz bırakmadılar çünkü) oyuncuların takıma hiçbir katkısı olmadı Mehmet Yıldız'ı Süper lige yakıştıramayanlar bunları nasıl yakıştırıyor acaba, Süper lige çıkışımızda Mehmet Yıldız'ın katkıları ne çabuk unutuldu..bu ne vafasızlık ,Kıymetlerimizi harcamayalım,onlara sahip çıkalım...MEHMET YILDIZ KALMALIDIR. Uzun yıllar Sivasımıza faydası olacak oyuncumuzdur.[/QUOTE]

abi o saydigin futbolculara faydali yada iyi futbolcular demedikki.mehmet yildizi 2.ligde oynarkende seyrediyordum taaa canerin kaptanlik yaptigi zamanlatdan taniyorum bazi futbolcularin kapasitesi superlige uymayabilir.2.ligde harikalar yaratan futbolcu birincilige ayak uyduramiyor ornek vereyim 2.ci ligde okadar futbolcu gol krali oldu 1.lige cikinca bir sey yapamadilar.MEHMET YILDIZIN HAKKINI INKAR ETMIYORUM FAYDALI OLDU SIVASSPORA.ESKILERLE YENILERI KARISTIRMAYALIM LÜTFEN. HAKAN SÜKUÜR GECMISTE MILLI TAKIMA COK FAYDALI OLDU DIYE MILLI TAKIMA CAGIRMAK HATA OLUR.

35gürün58 22.06.2006 12:26

[QUOTE=gokbora]abi o saydigin futbolculara faydali yada iyi futbolcular demedikki.mehmet yildizi 2.ligde oynarkende seyrediyordum taaa canerin kaptanlik yaptigi zamanlatdan taniyorum bazi futbolcularin kapasitesi superlige uymayabilir.2.ligde harikalar yaratan futbolcu birincilige ayak uyduramiyor ornek vereyim 2.ci ligde okadar futbolcu gol krali oldu 1.lige cikinca bir sey yapamadilar.MEHMET YILDIZIN HAKKINI INKAR ETMIYORUM FAYDALI OLDU SIVASSPORA.ESKILERLE YENILERI KARISTIRMAYALIM LÜTFEN. HAKAN SÜKUÜR GECMISTE MILLI TAKIMA COK FAYDALI OLDU DIYE MILLI TAKIMA CAGIRMAK HATA OLUR.[/QUOTE]
Bende Eskiden beri izliyorum bana göre iyi ve istikbali olan bir futbolcu ve Süper ligde oynayan birçok futbolcudan süper ligi daha fazla kaldıracak kapasiteye sahip, burada ortaya şu çıkıyor ,futbol ve futbolcuya bakış açımızdaki farklılık, İnşallah 2006-2007 sezonu başlar da takip etme fırsatımız olur, her ikimizede cevabı yeşil sahalarda verir Mehmet Yıldız. Zamanında Mehmet Yıldız'ı bu sitede en çok eleştirenlerden biriyim,uyarı yazılarıda yazdım ama bu Mehmet Yıldız'daki cevheri görmeme engel değildi..Eğer mehmet Yıldız rakip ceza sahası içinde ve çevresinde rakip kaleye şut atacağı zaman başını kaldırır ve göz ucuyla kaleyi kontrol ederek atarsa şutunu, veya rakip sahada ikili mücadelelerde olmadık pozisyonlarda kendini yere atmayıp mücadeleye devam ederse başarı grafiğini yükseltir, bu konularda tecrübe edinmiştir diye düşünüyorum.
Sevgi Saygılarımla,

ademyavuz 22.06.2006 12:39

ben mehmedin cok agir bir futbolcu oldugunu dusunuyorum.sivasspora pek katki sagladigina inamiyorum

hasan işbilir 22.06.2006 13:10

mehmet YILDIZ bu takımdan en son gidecek kişidir yönetimin sivası ve sivassporu bu kadar çok seven ve de iyi golcü olduğunu düşündüğüm m.yıldızın takımda kalması ve kadronun geniş tutulması amacı ile takımda kalmasından yanayım.

GuNaY 22.06.2006 14:35

[B]Bence süper ligi kaldıramıyor,
O sebepledaha verimli olacağı bir yere gitmesinde fayda var...[/B]

1967_Dernek_Murat 22.06.2006 15:43

[B][CENTER][COLOR="Blue"]MEHMET YILDIZ GİBİ TOPCUN OLSUN HIRSLI DİNAMİK MÜCADELECİ HER TAKIMIN BÖYLE TOCUYA İHTİYACI VAR.[/COLOR][/CENTER][/B]
[B][CENTER][COLOR="Blue"] OOOOOOO VİYERİ MEHMET[/COLOR][/CENTER][/B]

çılgın-sedat 22.06.2006 18:03

SİVAS MEHMET YILDIZI DA SATARSA ALLAH AKIL FİKİR VERSİN DİYEYİM BAŞKA NE DENİR

1967_Dernek_Serkan 22.06.2006 18:57

GOLLERE DEVAM ET BİZLERİ MUTLU ET HELAL OLSUN SANA VİERİ MEHMET KALMASINDAN YANAYIM İNŞALLAH KALIR KAMPTADA KENDİNİ GÖSTERİR

yerliturkuaz 22.06.2006 19:09

gondermeyelım mehmet yıldızı yabancılara tanıdıgımız sans kadar onada sans verelım

gokbora 22.06.2006 20:45

[QUOTE=35gürün58]Bende Eskiden beri izliyorum bana göre iyi ve istikbali olan bir futbolcu ve Süper ligde oynayan birçok futbolcudan süper ligi daha fazla kaldıracak kapasiteye sahip, burada ortaya şu çıkıyor ,futbol ve futbolcuya bakış açımızdaki farklılık, İnşallah 2006-2007 sezonu başlar da takip etme fırsatımız olur, her ikimizede cevabı yeşil sahalarda verir Mehmet Yıldız. Zamanında Mehmet Yıldız'ı bu sitede en çok eleştirenlerden biriyim,uyarı yazılarıda yazdım ama bu Mehmet Yıldız'daki cevheri görmeme engel değildi..Eğer mehmet Yıldız rakip ceza sahası içinde ve çevresinde rakip kaleye şut atacağı zaman başını kaldırır ve göz ucuyla kaleyi kontrol ederek atarsa şutunu, veya rakip sahada ikili mücadelelerde olmadık pozisyonlarda kendini yere atmayıp mücadeleye devam ederse başarı grafiğini yükseltir, bu konularda tecrübe edinmiştir diye düşünüyorum.
Sevgi Saygılarımla,[/QUOTE]

abi zaten alt satirlarda bahsettiniz mehmetin eksileri artilari yokmu artilarida var ama o eksileri gideremedigi muddetce faydali olamaz kolay top kaptirmiyor rakip futbolcuya ama sonunu getirmedikten sonra bir seye yaramiyor.Mehmet takimda kalirsa sayet zaten bizim futbolcumuz size sunu soylim sadece yedek klubesinde oturtur pecze onu.tabiki onun yerine oynayacak futbolcunun klasi ondan dusuk olmadigi muddetce.Egerki sivassporumuzu daha yukarilarda gormek istiyorsak golculerimiz en az balili yada hayrettin kadar hizli olmalilar mehmet iyi bir futbolcu ama suratli degil.GERCI YONETIM VEDE TEKNIK PATRON DAHA IYISINI BILIR:HAYIRLISI DEMEKTEN BASKA CARE YOK

cebrail_58 22.06.2006 21:23

BEN CE MEHMET GİBİ FİZİİ DÜZGÜN FUTBOLCU VERİLMEMEME Lİ ÇOK TEKNİK FUTBOLCU CEBRAİL.58@HOTMAİL.COM

sinan-58 22.06.2006 21:58

valla boyle bir futbolcu satılmaz çok hızlı geçen sene ist de golleri dizdi gol atamasa bile rakıp defansı kendine çekiyor ve diğer forvet boşalıyor bunun en iyi örneğini 4. olduğumuz sene gorduk mehmet ile gokhan hızlı koşarak defansı kendilerine çekti burak boş kaldı golleri attı

Serd@r 24.06.2006 11:55

[COLOR="Black"][B]SİVASSPORda kalması gerektiğini geçen sezon İstanbulsporda neler yapabileceğini göstererek kanıtladı,bencede kalması gerekli...[/B][/COLOR]

Ensar 24.06.2006 12:12

Mehmet yildiz sivasin zor zamaninda cok katkisi olmustur kalmasindan yanayim

1967_DERNEK_MUSTAFA 24.06.2006 13:42

[COLOR="Blue"]Mehmet yıldızı biraz daha tercübe kazansın diye istanbul spora gönderdik vede orda kendini çok güzel bir şekilde kanıtladı vede spor yazarlarının dikkatinide çekti özellikle spor kamu oyunun yakından tanıdığı ve futbolcunun analizini iyi çözen tunç kayacıda mehmet yıldız hakkında çok güzel açıklamalarda bulundu yani sözün özü mehmet yıldızı bu sezon hiç bir yere vermeyelim[/COLOR]

bassguitar 25.06.2006 04:18

bence mehmet yıldızın gitmesi yanliş.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:06.