SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7204)

erdalsahin_58 28.06.2006 21:48

STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR....

[IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/multimedya/45-069308955.jpg[/IMG]

İki gün önce arkadaşlarla stadyumun inşaatını görmeye gittik. dışardan bakıldığımda hemen gözümün önüne kale arkasının eski hali geldi. şimdiki hali inşaat iken bile muhteşem görünüyor. hele içerden baktığımızda daha bir ihtişamlı duruyor. derken havuzun yanındaki köşe öyle çirkin bir şekilde sırıtmıştı ki bütün keyfimiz kaçtı. küçücük bir tribün parçası arka tarafta müsait boşluk olmadığı için yıkılamamış öylece kalmış. tahmin ediyorum orası öylece kalacak. fakat daha sonra aklımıza iyi bir fikir geldi. acaba skorbord oraya
yerleştirilebilirmiydi? bence muhteşem olur. kameraların tam karşısı, tam köşe.
şimdi diyorum ki " biz burdan yetkililere bir çağrı yapalım ve skorbordun oraya taşınması mümkün olamazmı? en azından bizlere olumlu veya olumsuz bir cevap versinler"

kakikli 28.06.2006 22:04

başarılar kazanacağız..

10 gün sonra sivastayım..
ilk fırsatta stada gidip bakacağım....
hayırlı olsun şimdiden..
ALLAH hayırlı başarılar nasip etsin....

Bln-Fatih58 28.06.2006 22:11

-->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......

bana da 8 gün kaldi!
Stadi ben de merak ediyorum

HALIL 28.06.2006 22:14

ban yarin gidiyorum sattadi merak ettim

FurkaN 28.06.2006 22:19

[QUOTE=erdalsahin_58]İki gün önce arkadaşlarla stadyumun inşaatını görmeye gittik. dışardan bakıldığımda hemen gözümün önüne kale arkasının eski hali geldi. şimdiki hali inşaat iken bile muhteşem görünüyor. hele içerden baktığımızda daha bir ihtişamlı duruyor. derken havuzun yanındaki köşe öyle çirkin bir şekilde sırıtmıştı ki bütün keyfimiz kaçtı. küçücük bir tribün parçası arka tarafta müsait boşluk olmadığı için yıkılamamış öylece kalmış. tahmin ediyorum orası öylece kalacak. fakat daha sonra aklımıza iyi bir fikir geldi. acaba skorbord oraya
şimdi diyorum ki " biz burdan yetkililere bir çağrı yapalım ve skorbordun oraya taşınması mümkün olamazmı? en azından bizlere olumlu veya olumsuz bir cevap versinler"[/QUOTE]
[B][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]çOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE BENCE DİKKATE ALINMALI..[/COLOR][/FONT][/B]

yigido Atilla 28.06.2006 22:58

Sevgili Arkadaslar mümkünse stadin resmini cekip bu sitede bizlerede gösterirmisiniz cok merak ediyorum ... Benim gibi cok merak eden vardir görmek isteyen

erdalsahin_58 28.06.2006 23:07

[QUOTE=yigido Atilla]Sevgili Arkadaslar mümkünse stadin resmini cekip bu sitede bizlerede gösterirmisiniz cok merak ediyorum ... Benim gibi cok merak eden vardir görmek isteyen[/QUOTE]
atilla gardaş stadın yeni resimlerini çekip bugün rüştü elmas kardeşime gönderdim. bugünlerde yayınlar.

RüStü ElmaS 28.06.2006 23:45

[QUOTE=erdalsahin_58]atilla gardaş stadın yeni resimlerini çekip bugün rüştü elmas kardeşime gönderdim. bugünlerde yayınlar.[/QUOTE]

Ellerine saglik gardaş, çekmiş olduğun fotoları aldım.
Hepside güzel olmuşlar.

Yarin onları sitede anasayfada yayınlacağız.

GuNaY 29.06.2006 04:28

[B]Stadın resimlerini gördüm gerçekten güzel, özelliklede stadın dısının kırmızı beyaz renge boyanması çok güzel olmuş...[/B]

sinan-58 29.06.2006 07:00

[QUOTE=erdalsahin_58]İki gün önce arkadaşlarla stadyumun inşaatını görmeye gittik. dışardan bakıldığımda hemen gözümün önüne kale arkasının eski hali geldi. şimdiki hali inşaat iken bile muhteşem görünüyor. hele içerden baktığımızda daha bir ihtişamlı duruyor. derken havuzun yanındaki köşe öyle çirkin bir şekilde sırıtmıştı ki bütün keyfimiz kaçtı. küçücük bir tribün parçası arka tarafta müsait boşluk olmadığı için yıkılamamış öylece kalmış. tahmin ediyorum orası öylece kalacak. fakat daha sonra aklımıza iyi bir fikir geldi. acaba skorbord oraya
şimdi diyorum ki " biz burdan yetkililere bir çağrı yapalım ve skorbordun oraya taşınması mümkün olamazmı? en azından bizlere olumlu veya olumsuz bir cevap versinler"[/QUOTE]
erdal gormustursunku skorbodun yerini eskisinin biraz arkasına hazırlamışlar tek koymak kalmıstı sanırım daha değişmez

erdalsahin_58 30.06.2006 17:57

[QUOTE=sinan-58]erdal gormustursunku skorbodun yerini eskisinin biraz arkasına hazırlamışlar tek koymak kalmıstı sanırım daha değişmez[/QUOTE]
sevgili kardeşim, burası Türkiye. bilirsinki burda olmayacak diye bir şey yok. eğer biz bu sitede bu işin üzerine giderde sayın valimize bu konuyu aktarabilirsek sayın valimize de mantıklı gelecektir. bundan eminim.

HALIL 30.06.2006 18:05

gardaslar simdi sivasstayim tasinilabilen bilgisayarimnanim sonra sasirmayin o yuzden konusabiliyorum

Bilmiyorum 30.06.2006 18:05

hadi hayırlı olsun insAllah orda bu sende cok basarılı olucaz Rüstü Abi resimleri Bekliyoruz Dört gözle

HALIL 30.06.2006 18:05

sahayi allah izin verirse yarin bakacam nasil olmus cok merak ettim

ylnzkrt58 30.06.2006 19:18

su resimleri cok merak ettik bu sene sivasa gidemiyoz resimlerden görelim su stadi... memlekete gidenlerede hayirli tatiller benim icinde gezin

MOS-BY-58 30.06.2006 19:20

insallah güzel bi stadimiz olur. bazi arkadaslarin stadin daha güzel görünmesi ile ilgili fikir üretmelerini cok olumlu buldum. insallah gerekli yerlere ulastirilip uygulanir.

cebrail_58 30.06.2006 20:20

stad ha hiç gitmedim ama gidersem ilk fırsatta görecem hayırlı ogurlu olur iyi şallah [email]cebrail.58@hotmail.com[/email]

Etem-Murat 30.06.2006 20:32

[B]sivaslı kardeşlerime yakışır şekilde olacağına eminim
hayırlısı olsun bu stadyumda futbol seyretmek cok
zevkli ve neşeli olacak galiba[/B]

yigido Atilla 30.06.2006 20:37

Sagol erdal gardas iste sivaslilik bu

erdalsahin_58 30.06.2006 20:45

[QUOTE=yigido Atilla]Sagol erdal gardas iste sivaslilik bu[/QUOTE]
önemli değil Atilla gardaş, beğendin beğendinmi stadın yeni halini

çılgın-sedat 30.06.2006 21:49

-->: başarılar kazanacağız..

[QUOTE=kakikli]10 gün sonra sivastayım..
ilk fırsatta stada gidip bakacağım....
hayırlı olsun şimdiden..
ALLAH hayırlı başarılar nasip etsin....[/QUOTE]
şu stati yakın da göriyim bakıyım nasıl

SEMİH-58 04.07.2006 23:00

ZATEN MUHTEŞEMDİ 4 EYLÜLÜM YİNE MUHTEŞEM OLACAK ALLAHIN İZNİ İLE

çılgın-sedat 04.07.2006 23:17

YAV ARKADAŞLAR STADI HARBİDEN ÇOK MERAK EDİYORUM YA DEMENİZE GÖRE ÇOK VE DAHA DA ÇOK GÜZEL OLMUŞ YA
AMA AZ KALDI
EN FAZLA
1 HAFTA SONRA SİVAS DAYIM O ZAMAN
4 EYLÜL STADINI YAKINDAN GÖRECEM
İNŞALLAH

BOUN 05.07.2006 16:01

Ben buradan
Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener'e,
Sayın Sivas Milletvekillerimize,
Sayın Valimize,
Büyük Başkan Sayın Mecnun Otyakmaz'a,
Sivassporumuzun değerli yöneticilerine,
İlimizin yerel yönetici ve bürokratlarına,
ve Sivaslı işadamlarımıza sesleniyorum. Lütfen sizlerde Sivasımızın modern bir stada kavuşması için ön ayak olun ve Sivasımıza 40-45 bin kişilik modern bir stad kazandırın.

Şimdi bazı arkadaşlarım itiraz edecekler 40-45 bin kişilik stada ihtiyacımız mı var diye ama ben diyorum ki bu gün 15 bin kişilik stadın dolmaması yarın 45 bin kişilik stadın dolmayacağı anlamına gelmez.

Hepimizin bildiği gibi Türkiye 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının ülkemizde düzenlenmesi için uğraşıyor. Eğer 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası ülkemizde oynanırsa bir-iki maçta neden Sivas'ta oynanmasın. Ben ufkumuzu geniş tutalım derim. Eğer şehir olarak bir hedefe kilitlenirsek siyasetçisi, iş adamı, bürokratı hep beraber gayret gösterilirse bu hedefe ulaşabiliriz.

Bir sözümde stadımız muhteşem olmuş diyen arkadaşlara... Arkadaşlar lütfen abartmayın. Bizim stadımız 40 yıllık harabe gibi çok çok kötü bir staddı son yapılan çalışmalarla eh işte biraz stada benzedi. Lütfen ölümü görüp kansere razı olmayalım. Lütfen dünya kupasının oynandığı stadlara bakın. Bırakalım onları Türkiye'de ki 5-10 güzel stada bakalım. Onların yanında bizim stada stad bile denemez... Fakat yanlış anlaşılma olmasın hemen şunu da belirteyim: Yine de yapılan çalışmalar elbette değerlidir. Kötüdür demiyorum. Stadımızın çehresinin bir nebze olsun düzelmesine vesile olan başta Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener'e, Sayın Valimiz Hasan Canpolat'a ve Sayın Mecnun Başkanımıza şükranlarım sunuyorum.

Son sözüm ise Kayseriye ve Kayserililere... Yeni stadları hayırlı olsun. Gerçek hemşeri dediğin Kadir Has gibi olur. Yanlış hatırlamıyorsam Sayın Kadir Has servetinin 150 milyon dolarlık kısmını memleketi Kayseriye bağışladı ve o paranın bir kısmıyla da yukarıda projesini gördüğümüz stad yapılacak. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Başta Sayın Kadir Has'ın ve diğer Kayserili işadamlarının Sivaslılara ve Sivaslı işadamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum. Eğer Sivasımız sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif alanlarda gerçek kalkınmayı elde etmek istiyorsa Kayseriyi ve Kayserilileri çok ciddi tahlil etmelidirler....

Hoşça kalın....

Bilmiyorum 05.07.2006 16:07

iyide gardas o kadar para yokkı kayserıde sanayı var ıs adamı var bızde yokkı ayrıca dıyelım yaptık nolucak bız gecen sene 12 bını bıtek fener ve gs maclarında doldurduk bız real madrıdle bıle yapsak 45 bın kısı gıtmez gerek yok

BOUN 05.07.2006 16:11

[QUOTE=Bilmiyorum]iyide gardas o kadar para yokkı kayserıde sanayı var ıs adamı var bızde yokkı ayrıca dıyelım yaptık nolucak bız gecen sene 12 bını bıtek fener ve gs maclarında doldurduk bız real madrıdle bıle yapsak 45 bın kısı gıtmez gerek yok[/QUOTE]

Abi böyle düşünmeye devam ettiğimiz müddetçe kusura bakma ama eski tas eski hamam devam ederiz....

serrrkan 05.07.2006 16:58

süper ligde eski stadla çok sırıtıyoduk zaten tek eksiğimiz stadımızdı o da tamam oldu artık ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZZZ
ne cimbom ne beşiktaş ne de trabzon bu sene sensin şampiyoon
BURASI 4 EYLÜL BURDAN ÇIKIŞ YOK...
REPUBLİC OF SİVASSPOR

BOUN 06.07.2006 09:50

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"]Bu tür bir proje Sivastada vardı ama daha sonra vazgeçildi ama ilerleyen yıllarda tekrar gündeme gelebilir...

Kayseriye hayırlı olsun...Türkiyenin bu tür projelere ihtiyacı var...[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Abi benim dileğim en kısa zamanda Sivasımızın gündemine de buna benzer veya daha güzel daha muhteşem bir projenin girmesidir.

akkuzu 06.07.2006 10:07

BENİMDE AKLIMA BİR FİKİR GELDİ NEDE OLSA SİVASA GELEN MİSAFİR TAKIMLAR VERİLEN YERİ DOLDURAMIYOR YANINA SEYİRCİDE ALINAMIYOR.ORAYI MİSAFİR TARAFTARA TAHSİS EDİLSE OLMAZMI

akkuzu 06.07.2006 10:12

[QUOTE=BOUN]Ben buradan
Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener'e,
Sayın Sivas Milletvekillerimize,
Sayın Valimize,
Büyük Başkan Sayın Mecnun Otyakmaz'a,
Sivassporumuzun değerli yöneticilerine,
İlimizin yerel yönetici ve bürokratlarına,
ve Sivaslı işadamlarımıza sesleniyorum. Lütfen sizlerde Sivasımızın modern bir stada kavuşması için ön ayak olun ve Sivasımıza 40-45 bin kişilik modern bir stad kazandırın.

Şimdi bazı arkadaşlarım itiraz edecekler 40-45 bin kişilik stada ihtiyacımız mı var diye ama ben diyorum ki bu gün 15 bin kişilik stadın dolmaması yarın 45 bin kişilik stadın dolmayacağı anlamına gelmez.

Hepimizin bildiği gibi Türkiye 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının ülkemizde düzenlenmesi için uğraşıyor. Eğer 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası ülkemizde oynanırsa bir-iki maçta neden Sivas'ta oynanmasın. Ben ufkumuzu geniş tutalım derim. Eğer şehir olarak bir hedefe kilitlenirsek siyasetçisi, iş adamı, bürokratı hep beraber gayret gösterilirse bu hedefe ulaşabiliriz.

Bir sözümde stadımız muhteşem olmuş diyen arkadaşlara... Arkadaşlar lütfen abartmayın. Bizim stadımız 40 yıllık harabe gibi çok çok kötü bir staddı son yapılan çalışmalarla eh işte biraz stada benzedi. Lütfen ölümü görüp kansere razı olmayalım. Lütfen dünya kupasının oynandığı stadlara bakın. Bırakalım onları Türkiye'de ki 5-10 güzel stada bakalım. Onların yanında bizim stada stad bile denemez... Fakat yanlış anlaşılma olmasın hemen şunu da belirteyim: Yine de yapılan çalışmalar elbette değerlidir. Kötüdür demiyorum. Stadımızın çehresinin bir nebze olsun düzelmesine vesile olan başta Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener'e, Sayın Valimiz Hasan Canpolat'a ve Sayın Mecnun Başkanımıza şükranlarım sunuyorum.

Son sözüm ise Kayseriye ve Kayserililere... Yeni stadları hayırlı olsun. Gerçek hemşeri dediğin Kadir Has gibi olur. Yanlış hatırlamıyorsam Sayın Kadir Has servetinin 150 milyon dolarlık kısmını memleketi Kayseriye bağışladı ve o paranın bir kısmıyla da yukarıda projesini gördüğümüz stad yapılacak. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Başta Sayın Kadir Has'ın ve diğer Kayserili işadamlarının Sivaslılara ve Sivaslı işadamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum. Eğer Sivasımız sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif alanlarda gerçek kalkınmayı elde etmek istiyorsa Kayseriyi ve Kayserilileri çok ciddi tahlil etmelidirler....

ÇOK GÜZEL STAD DA ÖNCE 16.000 OLAN KENDİ STADIMIZIN DOLDUĞUNU BİR GÖRSEKTE ONDAN SONRAMI DÜŞÜNSEK

BOUN 06.07.2006 10:21

[QUOTE=akkuzu]
ÇOK GÜZEL STAD DA ÖNCE 16.000 OLAN KENDİ STADIMIZIN DOLDUĞUNU BİR GÖRSEKTE ONDAN SONRAMI DÜŞÜNSEK[/QUOTE]

Abi Kayserinin stadı yaklaşık 30 bin kişilik, ama sen ertuğrul sağlam'ın çok defa ulusal kanallarda Kayserililere seslendiğini ve stada gelmedikleri ve takımı yalnız bıraktıkları için defalarca sitem ettiğini biliyormuydun?

30 bin kişilik stadda geçen yıl Kayseri çok başarılı bir sezon geçirmesine rağmen ortalama 12-13 bin kişiye oynadı.... Lütfen uyanık olalım...

KafkasEmre 06.07.2006 10:23

Kardesler bir iki resim cekip ekleseniz...
bize biraz uzak kaliyor, göremiyoruz buralardan :)

Bilmiyorum 06.07.2006 10:39

olurmu o stad en az 14.000 doldu onun dısında hep 20 bınlerde seyrettı tabı adamlarda para var .onların stad projesını ıstıyoruz ama kımse onlar superlıgde 2 takım demiyor adamlarda bızım 3 katımız para var ayrıca onların stadını degıl basarılı ıkı takımını kıskanalım hanı dıvrıgı spor nerde ona yapılan yardımlar nerde

bız bos konusmayı seven mıllletız sıvas halkı kahvelerde saz calıp nargıle tuttururken vatandas acken herkes sıvasdean kacmanın yolunun ararken beledıye olmayan parasını stadamın versın

murat_1905_58 06.07.2006 11:50

ben 2 gün önce girdim stadın içine resimleri en kısa zamanda siteye koyarım

Bilmiyorum 07.07.2006 06:25

4 Eylül Stadı’nda yapılan kale arkası genişletme çalışmalarının ilk ayağı tamamlanmak üzere. Skorbord tarafındaki kale arkasında çalışmalar sona yaklaşırken, bu alana monte edilecek olan koltuklarda geldi. Kale arkası için 3 bin koltuğun geldiği öğrenildi.

BOUN 10.07.2006 07:25

[QUOTE=Bilmiyorum]olurmu o stad en az 14.000 doldu onun dısında hep 20 bınlerde seyrettı tabı adamlarda para var .onların stad projesını ıstıyoruz ama kımse onlar superlıgde 2 takım demiyor adamlarda bızım 3 katımız para var ayrıca onların stadını degıl basarılı ıkı takımını kıskanalım hanı dıvrıgı spor nerde ona yapılan yardımlar nerde

bız bos konusmayı seven mıllletız sıvas halkı kahvelerde saz calıp nargıle tuttururken vatandas acken herkes sıvasdean kacmanın yolunun ararken beledıye olmayan parasını stadamın versın[/QUOTE]

Abi iki gün önce Kayseri'nin inter toto'dan uefa'ya yükselme maçını izledin mi bilmiyorum ama Uefa'ya yükselme gibi önemli bir maçta dahi stadda yaklaşık 7-8 bin kişi vardı.... Ve Kayserililer buna rağmen yaklaşık 40 bin kişilik ve Türkiye'nin en modern stadını yapmaktan vazgeçmiş değiller. Ben Kayserilileri tebrik ediyorum. Hele bir şu stadı dolduralım sonra diğer stadı düşünürüz falan tarzında düşünceye sahip değiller....

Etem-Murat 10.07.2006 08:54

[B]inşallah muhteşem olur tek dileğimiz değilmi sivasın sahası sivaslıya yakışır bir şekilde olması [/B]

serhankaburcuk 10.07.2006 11:13

[QUOTE=BOUN]Abi benim dileğim en kısa zamanda Sivasımızın gündemine de buna benzer veya daha güzel daha muhteşem bir projenin girmesidir.[/QUOTE]

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İnşallah Hayırlısı olur ve bizde muhteşem bir stada kavuşuruz...[/COLOR][/FONT][/B][/I]

yigido Atilla 10.07.2006 13:34

Diyelimki 2012 Avrupasampiyonasini aldik Sonra o sehir bu yükün altinidan kalkabilecekmi bakacaklar otellere yollara hastanelere, bu gelecek taraftarlarli isteklerini karsilayacakmi sadece statlarla is bitmiyor

caddeligenç66 10.07.2006 15:03

hayırlı olsun. stadın kapasitesi artırılıyormu. sivasın bu sene seyircisi çok olacak. mesela ben cadde grubu olarak maçlarınıza geleceğim. inşallah caddeden bazı kişiler daha gelir hepberaber destekleriz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:55.