![]() |
Sivasspor haberlerini nereden takip ediyorsunuz?
SIVASSPOR la Ilgili Haberleri Nereden Takip Ediyorsunuz?
Yerel Gazetelerdenmi ? Ulusal Medyadanmi ? Internet Sitelerindenmi? Spor Gazetelerindenmi? Lütfen Takip ettiginiz Kuruluslarin Ismini Ekleyiniz! |
ilk oyu ben vermisim hemso ben sadece internet sitelerinen takip edebiliyorum fanatik gazetesinde yazarsa birde orada baska yok
selamlar |
Allah razı olsun bizde sitemizden takip ediyoruz.
|
sivasspor ve tüm haberleri internetten takip ediyorum.hem anlık haberler var hemde istemediğin kadar bilgi mevcut.ama gazetenin kokusunu hiç bir tutmaz.onun için günlük gazetede alıyorum
|
[quote=CAGLAYAN]SIVASSPOR la Ilgili Haberleri Nereden Takip Ediyorsunuz?
Yerel Gazetelerdenmi ? Ulusal Medyadanmi ? Internet Sitelerindenmi? Spor Gazetelerindenmi? Lütfen Takip ettiginiz Kuruluslarin Ismini Ekleyiniz![/quote] [size=6][color=red]yani simdi kalkipta suradan buradan dersem yalan olur en renkli haberleri sivasspor hakkindakileri tabiiki sitemizden takip ediyorum yani [url]www.sivasspor.com[/url] dan :wink: :lol: baska bir yer varmiki bilmiyorum ögrenemedim daha :lol: :lol: [/color][/size] |
[url]www.sivasspor.com[/url] sadece internetten
|
walla bir sürü yer var sivas haberi alacak...
bikaç örnek.... [url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.gen.tr[/url] [url]www.sivasspor.siteleri.com[/url] [url]www.yeniulke.net[/url] [url]www.hakikatgazetesi.com[/url] [url]www.sivassrt.com[/url] [url]www.sipastv.com[/url] |
Walla Sivasspor la ilgili haberleri en Cok Internet Sitelerinden aliyorum
en Taze Haber [url]www.sivasspor.com[/url] da |
[size=6][color=blue][b]sadece ve sadece WWW.SİVASSPOR.COM'dan alıyorum haberleri banada yetiyor zaten :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
[url]www.sivasspor.com[/url] dan ve sitemizdeki chat teki arkadaşlardan alıyoruz haberleri. Çok güzel bir ortam var ve herkes bilgisi dahilinde aydınlatıyor bizleri. En sıcak ORTAM BURADA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
abi aramızda kalsında ben derin devletten alıyorum 8) sonrada sizlere sızdırıyorum HERŞEY SİVAS için :lol: :lol:
|
Internet
En yeni haber ve Resimler ........ [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] ´da :wink: |
SABAH KALKIYOM.BİSMİLLAH.HABERLERİ SİTEMIZDEN OKUYOM..
|
[color=red]GENELLİKLE İNTERNETTEN..BAZEN SPOR GAZETELERİNDE AFİLLİ BAŞLIKLAR OLUYO AMA ÇOĞU ZAMAN MİNİK KARELERDE HABERLERİMİZİ VERİYOLAR..İNŞALLAH GELECEK SEZONA BÖYLE OLMUCAK..[/color]
|
[size=6] TABİKİ SİVASSPOR COM!DAN TAKİP EDİYORUM ÇÜNKİ EN YENİ VE SIÇAK HABERLER ,RESİMLER ORADA AYRICA BU SİTEDE EMEĞİ OLAN HER HERKEZE TEŞEKKÜR EDİYORUM[/size] 8)
|
[color=brown][size=7]sivasspor haberlerini [url]www.hakikatgazetesi.com[/url] ve [url]www.sivasspor.com[/url] adresinden takip ediyorum. Her iki site yöneticisinin de ellerine sağlık...[/size][/color]
|
TABİKİ SİVASSPOR COM!DAN TAKİP EDİYORUM ÇÜNKİ EN YENİ VE SIÇAK HABERLER ,RESİMLER ORADA AYRICA BU SİTEDE EMEĞİ OLAN HER HERKEZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
KOCAELİNDEN SEVGILER SAYGILAR |
Tek Geçerim....
[url]www.sivasspor.com[/url] :lol: |
[b]İNTERNET SİTELERİNDEN.......[/b]
[url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivas58.net[/url] [url]www.internetspor.com[/url] [url]www.ajansspor.com[/url] [url]www.ekolay.net/fanatik[/url] [b] ve benzeri siteler.......[/b] |
[b]
TABİKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] dan alıyorum haberi herşey dogru ve düzenli oluyor bizim sitemizde herkese çok tşkler[/b] |
tabiki [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url]
|
Internet
[url]http://sivasspor.com/[/url] burdan |
[size=7][b][i]Sivasspor ile ilgili yine en hızlı haber [url]www.SİVASSPOR.com.dan[/url] geldi.Hocamızın Sivasa geldiği anı dakika dakika fotoğrafı ile birlikte yine biz verdik...
SİVASSPOR İLE İLGİLİ EN GÜNCEL HABERLER BİZİM SİTEMİZDE. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN... SİVASSPOR NEREDE BİZ ORADAYIZ....[/i][/b][/size] |
herkez haber yazabilir ana en doğru internetten öğrenmek :)
|
[size=7][b][i]Sivasspor ile ilgili yine en hızlı haber [url]www.SİVASSPOR.com.dan[/url] geldi.Hocamızın Sivasa geldiği anı dakika dakika fotoğrafı ile birlikte yine biz verdik...
SİVASSPOR İLE İLGİLİ EN GÜNCEL HABERLER BİZİM SİTEMİZDE. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN... SİVASSPOR NEREDE BİZ ORADAYIZ....[/i][/b][/size] |
TABİ Kİ [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url]
|
Artik bu siteden takip edecegim.
|
[url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] gerçek sivaslının taraftar sitesi
[url]www.fanatik.com.tr[/url] [url]www.yeniülke.net[/url] [url]www.ajansspor.com[/url] [url]www.internetspor.com[/url] [url]www.hürriyetim.com.tr[/url] [url]www.ntvmsnbc.com[/url] [url]www.alternatifim.com[/url] ve daha sayamadıgım bir çoktane |
[quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Sivasspor ile ilgili yine en hızlı haber [url]www.SİVASSPOR.com.dan[/url] geldi.Hocamızın Sivasa geldiği anı dakika dakika fotoğrafı ile birlikte yine biz verdik...
SİVASSPOR İLE İLGİLİ EN GÜNCEL HABERLER BİZİM SİTEMİZDE. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN... SİVASSPOR NEREDE BİZ ORADAYIZ....[/i][/b][/size][/quote] [url]http://sivasspor.com[/url] burdan tek adress :wink: |
[url]www.sivasspor.com[/url] adresinden
|
gazetelerde gözüme çarparsa onları da okuyorum baştan sona ...
|
[quote=Bilmiyorum]WWW.SİVASSPOR.COM gerçek sivaslının taraftar sitesi
[url]www.fanatik.com.tr[/url] [url]www.yeniülke.net[/url] [url]www.ajansspor.com[/url] [url]www.internetspor.com[/url] [url]www.hürriyetim.com.tr[/url] [url]www.ntvmsnbc.com[/url] [url]www.alternatifim.com[/url] ve daha sayamadıgım bir çoktane[/quote] devam edeyim bari [url]www.maçkolik.com[/url] [url]www.pasfotomac.com.tr[/url] [url]www.sivas58.net[/url] |
-->: SIVASSPOR la Ilgili Haberleri Nereden Takip Ediyorsunuz?
SİVASSPORLA İLGİLİ
HABERLERİ DERNEKTEN VE İNTERNETTEN ALIYORUM [B][I][U][U][/U][/U][/I][/B] |
her haberi ben burdan aliyorum.gazetelerde zaten fazla bisey yazmiyolar
|
[url]www.sivasspor.com[/url] sadece internetten
|
Genelde sitemiz ve farklı sitelerden bu tür spor haberlerini takip ediyorum.
|
Çaglayan abi merhaba
Sen bu site için her şeysin abi yine yaptın yapacagını neden bu özel haber fikirleri senden çıkıyor kıskanmaya başladım haberin ola abim saygılar |
[url]www.sivasspor.com[/url]
[url]www.ajansspor.com[/url] |
[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"]GÖRSEL BASINDAN DAHA ÇOK TAKİP EDİYORUM.ÖZELLİKLE[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]GENÇ TÜRK HABER[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"]SİTESİNDE SİVASSPOR HAKKINDA GENİŞ HABERLER VAR..ZATEN BİZİM SİTE DE LİNKİ VAR...[/FONT][/I][/B][/CENTER]
|
[QUOTE=erdalguler][url]www.sivasspor.com[/url]
[url]www.ajansspor.com[/url][/QUOTE] [B]gernelde agırlıklı olarak [url]www.sivasspor.com[/url][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:40. |