![]() |
SİVASSPOR' UN EMRİNDEYİM
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/elturko5%20Kopie.jpg[/img]
[B]Arjantin Milli Takımı sorumlusu ve Arjantin Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi El Turko lakaplı Noray Nakış, Sivasspor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüştü. Istanbul'a gelişinde Sivasspor.com yöneticileri Sönmez ve Günay tarafından havalimanında karşılanan El Turko, yine bu yönetici arkadaşlarımız ile birlikte Mecnun başkan ile görüştüler.[/B] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=1104][img]http://resimzade.com/Show.html?i=1104[/img][/url] [B]El Turko, Mecnun başkana, Maradona' nın imzalamış olduğu Riquelme' nin 10 numaralı formasını hediye etti.[/B] [img]http://www.sivasspor.com/images/stories/elturko6%20Kopie.jpg[/img] [B]Mecnun Başkan da Noray Bey'e Sivasspor Teşekkür Belgesini sunduktan sonra 58 numaralı arkasında N. NAKIŞ yazan Sivasspor formasını ve çeşitli Sivasspor ürünlerini hediye etti... Çok samimi bir ortamda gerçekleşen bu görüşmede, El Turko ile Mecnun başkan geleceğe yönelik önemli projeler hakkında fikir alış verişinde bulundular.[/B] [img]http://www.sivasspor.com/images/stories/DSC01312%20Kopie.jpg[/img] [B]El Turko, Mecnun başkanımıza: ''Başkanım Sivasspor için emrinizdeyim, her zaman Sivasspor için ne yapmam gerekiyorsa hazırım'' dedi.[/B] |
-->: SİVASSPOR' UN EMRİNDEYİM
Yalniz el turco'nun tipi cok kiyak, tam latin amerika-sivas harmani bi abimiz...
|
[B]böyle cömert el terkolara ihtiyacımız var her yiğido elinden ve gönlünden
ne koparsa sivas ve sivas spor için yardım etmelidir başta bizler[/B] |
[B][I][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"]Helal olsun El Turkoya.....ELTURKO AND YİĞİDO'S...[/FONT][/COLOR][/I][/B]
|
Sevgili Nurhay Nakıs Bey sizinle gurur duyuyoruz.
İnşallah gelecek hem sizin için hem de Sivassporumuz için büyük başarılarla ve gerçek zaferlere dolu olur. Size bol başarılar diliyorum.... |
[B]Ağbi gecen de yazmıştım bukadar etkınsin arjantin futboluna şöyle 2 3 tane genç yeteneklerı kazandırsana sivassporumuza yada yolla gelsın büyük takıma transfer olunca sende payını alırsın ...[/B]
|
evet ya soylee oyuncu gonder sen bilirsin tanirsin hepsini yani soyle 2-3 tane arjantiniiii ne iyi olu el yigido yaaaaa
|
[QUOTE=yigido_halil_58]evet ya soylee oyuncu gonder sen bilirsin tanirsin hepsini yani soyle 2-3 tane arjantiniiii ne iyi olu el yigido yaaaaa[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]HALİL GARDAŞ, BİRAZ SABIR... İNŞALLAH GÜZEL ŞEYLER OLACAK...![/COLOR][/B] |
Cok güzel kaliteli futbolculari sivaspora getirirsen cok iyi olur el turko abi
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
el turkoya selam olsun hoşgelmiş. mecnun başkanımızada bol bol selam olsun antalyadan. el nakıs'in yardımınıda duyduk türkiyeye kendisine hayran kaldım desem yeridir. başkanımıza ve nakis'e başarılar diliyoruz. ANTALYALIYİĞİDOLAR58
|
helal olsun abimize arjantinden bize yardım etmek istiyor türkiye de bulunan bir çok zengin sivaslı var onlar yardım etmiyo(hepsi değil tabiki) el turco yardım ediyo helal olsun...
|
[QUOTE=SONMEZ][B][COLOR="Blue"]HALİL GARDAŞ, BİRAZ SABIR...
İNŞALLAH GÜZEL ŞEYLER OLACAK...![/COLOR][/B][/QUOTE] insallah abi biseylermi biliyon yoksa |
[B][COLOR="Blue"]EEEEE.... HALİLİM...
DEDİK YA BİRAZ[/COLOR] [COLOR="Red"]S A B I RRRRR...[/COLOR] [/B] |
TAM BİR YİĞİDO'S
Nurhay Abimiz'den sezon öncesi Sivassporumuza bir güzellik bekliyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.
|
Öncelikle aramiza hos geldiniz
Sizinle gurur duyuyoruz ve basarilarinizin devamini diliyorum onu cok iyi karsilayan Sönmez+Günay arkadaslarada tskler Nurhay beyin Sivasspor icin elinden geleni yapcagina eminim ve Sivasspor`umuz icin faydali olacaginada beraber el ele sivasspor icin güzel calismalar olur insallah |
ISTE SIVASIMIZA SIVASSPORUMUZA BÖYLE YARDIMSEVER GERCEK SIVASLILAR LAZIMDIR.
ACABA DIGER SIVASIMIZA YARDIM EDEBILECEK SIVASLILAR NEDEN YARDIM ETMIYORLALAR? NURHAY BEYI BU SEVKINDEN DOLAYI KUTLUYORUM.HERZAMAN BÖYLE KALMASINI DILIYORUM. |
Böyle bir hemserimiz olmasindan bir Sivasli olarak gurur duyuyorum.
Bizim böyle insanlara ihtiyacimiz var. Sivas seninle gurur duyuyor EL TURKO!!! |
Bu habere en çok ben sevindim diyebilirim,nurhay nakisle ilgili haberi ilk kez forumda duyurduğumda bazı arkadaşlarımız şimdiye kadar bişey yapsaydı yapardı ne işimize yarayacak ki diye yeklaşımlarda bulunmuşlardı.
şimdi görüyorum ki nurhay nakis bey gerçekten sivaslı olduğunu bikez daha ispatlayıp "SİVASSPORUN EMRİNDEYİM " gibi gayet alçakgönüllü bir söylemle bu arkadaşların olumsuz görüşlerini boşa çıkarmış. biz şehir olarak bu değerlere yaklaşmayı sayın başkanın yaptığı gibi ılımlı bir şekilde yaparsak daha çok sivasspora fayda sağlarız diye düşünüyorum. Tekrar sayın başkan mecnun otyakmaza ve nurhay nakis beye sivassporlular adına teşekkürlerimi iletiyor başarılarının devamını diliyorum.. |
Her şey için çok teşekkürler Nurhay bey
Sivassporumuz açısından iyi gelir inşallah bu buluşma |
[COLOR="Black"][B]Sağolsun.
İşte benliğini yitirmemiş bir SİVASlı,o hamurunun vermiş olduğu haz ile SİVASSPORun emrindeyim diyecek kadar asil görüşlü ve tevazu sahibi bir insan.Kendisine başarılar diliyoruz.Samimiyeti içinde şahsım adına tekrar teşekkür ediyorum.[/B][/COLOR] |
Galatasaray'ın yeni transeri Arjantinli oyuncu Carrusca'nın da transferinde Nurhay Nakis parmağı varmış duyduğuma göre... Yeni bir gelişme olarak ekledim.
|
EL TURCO YU DÜNYA TANIYOR SORSANIZ TÜRKİYEDE KİMSE BİLMEZ SİVASLILAR OLARAK HEMŞERİMİZİ ANALIM VE KORUYALIM ÇÜNKÜ O BÜYÜK BİR İSİM
*** REİS 58*** |
SAYIN NURHAN NAKIŞ BEYE SİVASA GÖSTERMİŞ OLDUĞU İLGİDEN DOLAYI TEŞEKÜR EDERİZ
|
[QUOTE=leblebi82]Galatasaray'ın yeni transeri Arjantinli oyuncu Carrusca'nın da transferinde Nurhay Nakis parmağı varmış duyduğuma göre... Yeni bir gelişme olarak ekledim.[/QUOTE]
Hazır Sivasspor son yabancı hakkını doldurmamışken Nurhay Bey bir el atsa iyi olur aslında. Şöyle genç bir oyuncu tavsiye etse.. Boateng transferi de olmadı herhalde. Gerçi yıllar önce İlhan Cavcav bir TV programında Arjantinli oyuncuların çok zor olduğunu söylüyordu ama. |
NURHAY ABİDEN ALLAH RAZI OLSUN HER ALANDA BİZE YARDIM EDER İNŞALLAH
|
VALLA EL TURKOYA SELAMLAR.ŞÖLE ADI DUYULMUŞ Bİ OYUNCUNUN BİZE GELMESİNİ SAĞLARSA ÇOK DAHA İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM.
HERKES CUMARTESİ 4 EYLÜLEEEEEEEEEEEEEEE............. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:46. |