![]() |
beykozdan selamlarrr
beykozlulardan tum sivaslılara slm
|
-->: beykozdan selamlarrr
sitemize hoşgeldin beykozlu umarım iyi vakit geçirirsin
|
[B]selam da sana gadaş boykozada bizden selam siteye gelmekle bizleri onurlandırdın inşallah iyi vakit gecirirsin selamlar[/B]
|
h.g beykozlu kardeşlerimiz.sizi kendi sitemde de görmek isterim.[url]www.tribun.toplulugu.com[/url] her zaman size kapımız açık.KARDEŞ ÜSKÜDARIMIZI SEVENİ BİZDE SEVERİZ.YİĞİDOLAR sizide bekleriz topiçiniz hazır....
|
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ BAŞKENTTEN SELAMLAR
|
Siteye hos geldin beykozlu kardes
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Hoşgeldiniz...Bizlerden de sizlere selamlar....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Sadece 1908 .. Hoşgeldin beykoz ..
|
aramizda sizleride görmekten memnun oldum arkadaslar hos geldiniz
|
kartal beykoz uskudar herzman dost turrrr
|
beykozlu kardei hoş geldiniz tekrar tekrar sizleri de aramızda görmek çok güzel inanıyorum iyi bir dayanışma oluştururuz sizin orum veya taraftar siteniz var mıydı acaba
|
saol kardeşim evet KARTALSPOR-ÜSKÜDAR-BEYKOZ her zaman DOSTTUR.inşallah dostluğumuz uzun yıllar devam eder...
|
aramiza hos geldiniz arkadaslar
|
ben uzun zamandır sitedeyim.ama yine de saol.sivaslı kardeşlerim sizi siteme beklerim sizin topiçte var.[url]www.tribun.toplulugu.com[/url] beykozlu kardeşlerim siteme gelirseniz sizede hemen bi topiç açarız
|
BOGAZIN YARGICI AR ÜSKÜDARIN İNFAZI :)
MALUM TAKIM MEKANI LAYLAYLAYLAY LAYLAYLAY :) ÖNCE BİZ VARDIK..! 1908 |
--->: beykozdan selamlarrr
SİTEMİZE HOŞGELDİN KARDEŞ BİZDENDE BEYKOZA SELAMLAR
REİS 58 |
ne gusel ya dısardan arkdasların formumuza zıyarete gelmesıı.arkadaslar hosgeldınız sefalar verdınızz
|
[QUOTE=kartalspor;136180]saol kardeşim evet KARTALSPOR-ÜSKÜDAR-BEYKOZ her zaman DOSTTUR.inşallah dostluğumuz uzun yıllar devam eder...[/QUOTE]
BU HAFTA GÜLE OYNAYA SEZONU KAPATIYORUZ SENEYE BOL ŞANSLAR ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPORUM BEYKOZU YENERSE ÜZÜLMEYİN |
[B][COLOR="Black"]BEYKOZLU[COLOR="Yellow"]KARDES[COLOR="Blue"]ARAMIZA HSG .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
|
bu pazar beykoza 9 da yola cıkcaz erkenden mangalımızı yapıp beykozlu kardeslerımız ıle maca gırecegız cok guzel goruntuler olcak gerek trıbun gerek yeşil saha adına..
|
-->: --->: beykozdan selamlarrr
[QUOTE=Anatolia1908;212882]bu pazar beykoza 9 da yola cıkcaz erkenden mangalımızı yapıp beykozlu kardeslerımız ıle maca gırecegız cok guzel goruntuler olcak gerek trıbun gerek yeşil saha adına..[/QUOTE]
yakışır sizlere afiyet olsun herkese selamlar |
A.S SİTEYE HOŞ GELDINIZ..............
|
hoşgeldin aramıza beykoza slmlar...
|
BEYKOZ BAYAĞI GÜZZELLEŞMİŞ YAHU.ESKİDENDE GÜZELDİ.
BİZDENDE BEYKOZA SELAMLAR.HEKİMBAŞINA GEÇİYORUM.O BAYIRI İNMEK KOLAYDA ÇIKMAK ZOR YAV.ÜŞENMEDİM İNDİM BİRGÜN.GÜZELLİKLERİ GÖRDÜM.ÜMR TARAFINDAN HEKİMBAŞINDAN İNİŞİ DİYORUM. |
beykozsspora başarılar diliyorum.
|
beykozspora basarılar dileriz.beykozlu taraftarla sizlerde aramıza hos geldiniz....
|
Hepınız mısafrırımızsınız hos geldınız beykozlu kardesımm
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:17. |