SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Körfezden Selam Olsun..... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7476)

hodri meydan 15.07.2006 17:55

Körfezden Selam Olsun.....

slm gardaşlar ben izmitten hodri meydan (koyu bir kocaelispor taraftarı);nette dolaşırken kendimi forumunuzda buldum .Ve gördümki burda hiç kocaelispor hakkında başlık yok ve dedim ben buraya üye olayım.gelelim asıl konuya öncelikle çok renkli ve bir hayli kalabalık bir forum olduğunu söylemek isterim.ve sivassporun daha fazla başarıya ulaşmasını temenni ederim.Çünkü taraftarı bunu hakediyor.ayrıca yaptığı atılımlarla ve kurumsallaşma çalışmalarıyla gelecekte ne kadar büyük bir kulüp olacağını gösteriyor.Ben sivasa tekrar içten dileklerimle başarılar diliyorum.ayrıca sizi internet adresimize bekliyoruz.seneye görüşürüz.....

[url]www.korfez.org[/url]
[url]www.kostad.org[/url]

[COLOR="Black"][B][FONT="Arial Black"][I]EFSANE [COLOR="Green"]GERİ [COLOR="Black"][/COLOR][/COLOR]DÖNÜYOR...

H[COLOR="Green"]O[COLOR="Black"]D[COLOR="Green"]R[COLOR="Black"]İ[COLOR="Green"] M[COLOR="Black"]E[COLOR="Green"]Y[COLOR="Black"]D[COLOR="Green"]A[COLOR="Black"]N...:D :D [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

[/I][/FONT][/B][/COLOR]

çılgın-sedat 15.07.2006 17:58

-->: Körfezden Selam Olsun.....

kocaelispora süperlig yolunda başarılar dilerim
çılgın sivaslı

sivasligenc 15.07.2006 18:12

kocaeliye süper lig yolunda canıgönülden başarılar hoş geldin ayrıca aramıza

OĞUZ 15.07.2006 18:14

sğl kardaş sizin takımınızada başarılar diliyoruz [FONT="Arial Black"]ANTALYALIYİĞİDOOĞUZ[/FONT]

Etem-Murat 15.07.2006 18:15

[B]merhama hodri meydan arkadaşım bize göstermiş olduüun ilğiden dolayı
teşekkürler tabiki bizimde anadolu kulupleri olarak sizleride süperliğde görmek kadar güzel şey olamaz bu sene sizlere başarılar diler önümüzdeki sene nasipse beraber oynarız diyorum başarılarKOCELİ SPOR[/B]

aykut-akay 15.07.2006 19:52

gözüm hos gelmissin ben kocelide degirmenderede tatil yapmistim donanmanin yaninda güzel yerler oralar sizede basarilar

hodri meydan 15.07.2006 23:57

kardeşlerim öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.burada şu an yazı yazmaktan ne kadar zevk aldığımı bilmenizi isterim.doğrudur kardeşim çok güzeldir değirmendere ama sen depremden önce görecektin. antalyalı kardeşlerime selam olsun benden bütün antalyaya selam.ALLAH kısmet ederse inşalah birlikte maçları izliyeceğiz seneye.bende sivassporun başarısını canı gönülden diliyorum ve bunun olacagınından eminim.artık anadolunun zamanının geldiğini düşünüyorum en azından bunu istiyorum.herneyse tekrar sivasa başarılar kib.

PARTNER58AHMET 16.07.2006 00:29

körfezden gelen selama aleyküm selam halep ordaysa arşln burda gardaş bizde aynı duygularla kocaeli spora yürekten başarılar dileriz ve rakibimiz olamktan gurur duyarız

mahmutahmet 16.07.2006 18:54

kocaelisiz ligin tadı olmuyor inşallah seneye sizide aramızda görürüz.

FurkaN 16.07.2006 19:39

[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]İyi dileklerin için teşekkürler. Bizler de sizi Süper Ligde görmek istiyoruz. Bursa ve Kocaeli olmadan Süper Ligin tadı çıkmıyor. İnşaallah sizde bu yıl tekrar Süper lige dönersiniz.[/COLOR][/FONT][/I][/B]

hakanmurat1907 12.11.2006 21:37

--->: Körfezden Selam Olsun.....

izmitte otuyom sivaslıyım fenerbahçe ve sivassporu çoook seviyorum kocaelisporda benim takımım tabiki bu durumda 2. lig den 1. lige çıkmak düşer kocaelispora inşallah tabiki.deprem olmasaydı kocaelispor 1.ligde devam ederdi deprem oldu ama inşallah 1. lige çıkarız selamlarr

aykut-akay 12.11.2006 21:52

aramiza gelen tüm arkadaslar hos geldiniz derim

1967_CLUB_10UR 12.11.2006 23:30

[QUOTE=hodri meydan;137961]slm gardaşlar ben izmitten hodri meydan (koyu bir kocaelispor taraftarı);nette dolaşırken kendimi forumunuzda buldum .Ve gördümki burda hiç kocaelispor hakkında başlık yok ve dedim ben buraya üye olayım.gelelim asıl konuya öncelikle çok renkli ve bir hayli kalabalık bir forum olduğunu söylemek isterim.ve sivassporun daha fazla başarıya ulaşmasını temenni ederim.Çünkü taraftarı bunu hakediyor.ayrıca yaptığı atılımlarla ve kurumsallaşma çalışmalarıyla gelecekte ne kadar büyük bir kulüp olacağını gösteriyor.Ben sivasa tekrar içten dileklerimle başarılar diliyorum.ayrıca sizi internet adresimize bekliyoruz.seneye görüşürüz.....

[COLOR="Black"][B][FONT="Arial Black"][I]EFSANE [COLOR="Green"]GERİ [COLOR="Black"][/COLOR][/COLOR]DÖNÜYOR...

H[COLOR="Green"]O[COLOR="Black"]D[COLOR="Green"]R[COLOR="Black"]İ[COLOR="Green"] M[COLOR="Black"]E[COLOR="Green"]Y[COLOR="Black"]D[COLOR="Green"]A[COLOR="Black"]N...:D :D [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

[/I][/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]HOŞGEDLİN SEFA GETİRDİN KARDEŞ..ASLINDA 2 SENE ÖNCE YANİ SÜPER LİGE ÇIKTIĞIMIZ SENE BU SİTEDEN HİÇ ÇIKMIYORDUNUZ PASO KARŞILIKLI ATIŞMALAR TABİ BİZDE SİZİN ORDAN ORDAN ÇIKMIYORDUK GENELDE BEN..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

67_DERNEK_AKKIZ 12.11.2006 23:41

basarı dıleklerınız ıcın tsk ederız kanalımız adına..guzel dıleklerınız umarım sızın ıcınde gecerlı olurr..

kartal_69 13.11.2006 00:06

eyvllah hodri meydan gardaş saolasın dileklerin için öncelikle insan olmak gerekiyor herşeyin başı insanlık herkes bunun bilincinde olursa sorun çıkmaz ama bilinçsiz hareket ederse insanlar işte orda ipler kopar herkes senin gibi düşünse ne güzel paylaşmak gardaş ne güzel sevgi ve sayğı değilkmi selam olsun tüm insan olanlara hangi katagori olursa olsun

Bestepeli-58 13.11.2006 01:35

slm körfezli ben sivaslıyım ama izmite 2 yıl görev yaptım ben bir koceli sporluyum inşalah bir gün sivas körfezin geldigi o yüksek noktaya gelir körfez türküyenin en nadide külübü bence inşalah sene aynı süperligde oynamak nasip olur körfeze başarılar

Bestepeli-58 13.11.2006 01:37

slm körfezli ben sivaslıyım ama izmite 2 yıl görev yaptım ben bir koceli sporluyum inşalah bir gün sivas körfezin geldigi o yüksek noktaya gelir körfez türküyenin en nadide külübü bence inşalah sene aynı süperligde oynamak nasip olur körfeze başarılar ama sivaspor baştacım

hodri meydan 27.01.2007 18:47

arkadaşlar o kadar zamandır uğramadım ki buraya bi üyeliğim olduğunu bile unutmuştum maillerimden gördüm ve girdim yazdığım mesaja o kadar güzel cevaplar vermişsiniz ki çok mutlu oldum sivassporu gençler galibiyetinden ötürü kutluyorum

hodri meydan 27.01.2007 18:48

-->: --->: Körfezden Selam Olsun.....

[QUOTE=Bestepeli-58;165918]slm körfezli ben sivaslıyım ama izmite 2 yıl görev yaptım ben bir koceli sporluyum inşalah bir gün sivas körfezin geldigi o yüksek noktaya gelir körfez türküyenin en nadide külübü bence inşalah sene aynı süperligde oynamak nasip olur körfeze başarılar ama sivaspor baştacım[/QUOTE]

saol kardeş ne mutlu ki iyi anılarla ayrılmışsın kocaeliden ve hala unutmamışsın

merkez_emre 27.01.2007 19:27

hosgelmıssın ama

benım acımdan
[B]Tek GarDaŞ SAKARYA[/B]

hodri meydan 28.01.2007 12:29

-->: --->: Körfezden Selam Olsun.....

[QUOTE=lise_tayfa;184724]hosgelmıssın ama

benım acımdan
[B]Tek GarDaŞ SAKARYA[/B][/QUOTE]

hoş bulduk arkadaşım yazıdaki ama ne oluyor bizim sakaryayla olan munasebetimiz burayı etkilememelidir senin için sakarya benim için eskişehir sorun yok:) :)

cepnili mustafa 28.01.2007 12:37

[FONT="Times New Roman"]tesekkürlerimi sunarim bende kocaelispora basarilar dilerim saygilarimi sunarim[/FONT][QUOTE=hodri meydan;137961]slm gardaşlar ben izmitten hodri meydan (koyu bir kocaelispor taraftarı);nette dolaşırken kendimi forumunuzda buldum .Ve gördümki burda hiç kocaelispor hakkında başlık yok ve dedim ben buraya üye olayım.gelelim asıl konuya öncelikle çok renkli ve bir hayli kalabalık bir forum olduğunu söylemek isterim.ve sivassporun daha fazla başarıya ulaşmasını temenni ederim.Çünkü taraftarı bunu hakediyor.ayrıca yaptığı atılımlarla ve kurumsallaşma çalışmalarıyla gelecekte ne kadar büyük bir kulüp olacağını gösteriyor.Ben sivasa tekrar içten dileklerimle başarılar diliyorum.ayrıca sizi internet adresimize bekliyoruz.seneye görüşürüz.....

[/I][/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

üKa 28.01.2007 12:57

KOCAELİSPORA 2.LİGDE BAŞARILAR DİLERİM.İNŞ.SÜPERLİGE GERİ DÖNMEYİ BAŞARIRSINIZ.

tatangaist 28.01.2007 20:40

--->: -->: --->: Körfezden Selam Olsun.....

[QUOTE=hodri meydan;184949]hoş bulduk arkadaşım yazıdaki ama ne oluyor bizim sakaryayla olan munasebetimiz burayı etkilememelidir senin için sakarya benim için eskişehir sorun yok:) :)[/QUOTE]

Körfezli doğru söylüyor.2takımın arası iyi diye sevmediği takımı sevmemek zorunda değildir;)

Yiğiter 29.01.2007 14:12

ya ne farkeder hepimiz türk değilmiyiz.herkes sitemize hoşgerlir sefalar getirir

HakkıTİMUÇİN 29.01.2007 14:53

[B]Körfezde oturan bir SİVASLI olarak (biraz gecikmeli olsada :) ) aramıza hoş geldin diyorum..

Kocaelinde oturduğumuz için sivasspordan sonra kocaeliyide destekliyoruz..
Hodrimeydan grubunuda bilirim sağlam gruptur.

İnşallah bir gün tanışma fırsatımızda olur..[/B]

PRoFeSSioNaL 29.01.2007 15:03

[B][I][COLOR="Navy"]A.slm hoşgeldiniz gardaşlarım
........................[/COLOR][/I][/B]

superglam 29.01.2007 15:38

--->: -->: Körfezden Selam Olsun.....

[QUOTE=hodri meydan;184704]arkadaşlar o kadar zamandır uğramadım ki buraya bi üyeliğim olduğunu bile unutmuştum maillerimden gördüm ve girdim yazdığım mesaja o kadar güzel cevaplar vermişsiniz ki çok mutlu oldum sivassporu gençler galibiyetinden ötürü kutluyorum[/QUOTE]

Kardeş her zaman bekleriz.. inşallah 1 lige çıktığınızda da güzel sohbetler etmeye devam ederiz.. ne mutlu anadolu klüplerinin kardeşliği..

HaYaLL58 29.01.2007 16:36

[COLOR="Blue"]SAOLASIN GARDAŞ BİZDE KOCAELİSPORA BAŞARILAR DİLİYORUZ....[/COLOR]

HaMZa_58 29.01.2007 16:37

İzmitte üniversitede okuyan bir öğrenci olarak, Kocaelispora başarılar diliyorum. Hodri meydan arkadaşımızada galibiyetimizden ötürü
kutlamasından dolayı teşekkür ediyorum

ladin07 17.02.2007 15:42

Körfez Akrep kardeş......................

SEMİH-58 17.02.2007 15:52

[COLOR="DarkGreen"]bu sene bekliyoruz kocaeliyi süper liğe[/COLOR]

Engin58 17.02.2007 16:51

[B][COLOR="Blue"]Kocaelili kardes aramiza sitemize hos geldiniz.Ayrica kocaelispora basarilar dileriz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]

KIZILCAN 17.02.2007 17:05

Ne güzel antalyalısı,sakaryalısı,izmitlisi sivasspor sitesine girip yorumlarını yazıyor.ben de sizin sitenize girip iade-i ziyaret yapacağım.saygılar...

crayz58body 17.02.2007 18:06

Kocaelisporu süper ligde görmek istiyoruz..çıkma savaşında başarılar diliyorum... [COYEŞİLLLLLL [COLOR="Black"]SİYAHHHHHHH[/COLOR]LOR="SeaGreen"][/COLOR]

crayz58body 17.02.2007 18:07

Kocaelisporu süper ligde görmek istiyoruz..çıkma savaşında başarılar diliyorum... YEŞİLLLLLL SİYAHHHHHHH

fm58 17.02.2007 19:00

kocaelispor un süper lige çıkma zamanıbence geldide geçiyoooo

Besyo_cu 17.02.2007 20:04

Gardaş hoşgelmişin......

İnadına SİVASSPOR....

hodri meydan 19.02.2007 15:33

tekrar saolun gardaşlar işnşallah çıkacaz bu haftaki elazığ galibiyeti iyiye işret sizin çıkışınız sürecektir sadece bu hafta durakladı inşallah süper ligte buluşmak dileğiyle

demirisik 19.02.2007 15:44

kocaeli sporu süper ligde görmek istiyoruz . inşaallah seneye beraber oluruz. sende bizim sitemize hoşgeldin.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:02.