![]() |
SİVASSPOR İBRAHİM VE SERDAR' LA YOLLARINI AYIRDI
Sivasspor Genel Menejeri Bülent Uygun, İbrahim Aydemir'in geçtiğimiz yıl Turkcell Süper Ligi'nden 2. Lig A Kategorisi'ne düşen Samsunspor'la, Serdar Akdoğan'ın ise Eskişehirspor'la anlaştıklarını söyledi.
İbrahim Aydemir geçtiğimiz sezon Sivasspor'da forma giyerken, Serdar Akdoğan ise bu sezon Kırmızı-Beyazlı ekibe dahil olmuştu. |
-->: SİVASSPOR İBRAHİM VE SERDAR' LA YOLLARINI AYIRDI
bnce serdar kalabilirdi iyi bi oyuncuya benziyodu ama tabi hocanın bilecegi iş bi bildigi vardır her halde ama satılacaktı niye alındı
|
HAYIRLISI OLUR HOCA EN IYISINI YAPAR DUSUNUR
|
[B]Serdar neden gitti??
Kampta başarılı bir performans sergilemedimi? :confused: :confused: [/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivasspor'da neler oluyor gerçekten anlamak güç... Yeni aldığımız adamları neden geri satıyoruz? Ve böyle satacaktık neden o kadar para verip aldık da yerlerine daha düzgün işimize yaayacak futbolcular almadık?[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
serdar kötüydü neden aldık iyiyse neden gönderdik.sırada kimler var acaba?
|
Kampta Performans ve Karakter olarak en begendigim oyuncu Serdar gitti... Anlamis degilim
|
[QUOTE=EneSElmaS]Kampta Performans ve Karakter olarak en begendigim oyuncu Serdar gitti... Anlamis degilim[/QUOTE]
kardeş sen 15 yaşındasın anlayamamışsın. ben 37 yaşındayım senelerdir futbolun içindeyim ben bile anlamadım. ibrahim şu anda takımın zaruri ihtiyacı olan futbolculardan biriydi, serdarı hiç seyretmedim. takım bu kadar zayıfken futbolcu göndermek niye, ben bu işi çözemedim. acaba dostlar alış-verişte görsün diyemi topçu alıp satıyoruz, belkide. inşallah sonumuz hayırlı olur. |
bu seneki transfer politikası beni artık üzmekten ziyade korkutmaya başladı. sonumuzu göremez olduk yani. ne iş anlamıyorum.
|
yönetim yine birşeyler yapıyor ama umarım haklıdırlardır.
|
[B][COLOR="Blue"]Serdarı Bılmemde Ibrahım Aydemır Iyıydı Nıye Gıttıkıne[/COLOR][/B]
|
Bunlar haftalardır feryat ettiğimiz Sivassporu düşünerek yapılmamış olan sivasspora yakışmayan yanlış transfer politikalarının ispatı ve itirafı...
Sonuçlar ve gelenlerin teker teker gönderilmeye başlaması feryadımızın haklılığını gösteriyor. Bu transferler Sivassporumuzun menfaati ve geleceği düşünülerek yapılmadı çünkü , Dilerim yönetimimiz uyanmış ve ne oluyor arkadaş demiştir ? |
İbrahim Aydemir sağ kanatta bana göre yetersizdi,gönderilmesi normal bence.
Vestelden sağ kanat birini alınca(Gürol) ihtiyaç kalmamış anlaşılan. Ancak Serdar Akdoğan hızlı bi forvete benziyodu ve bize maçta adam eksiltecek bi futbolcuydu gördüğümüz kadarıyla (konya maçı). Ayrıca Sivasspor Futbolcu Alım-Satım merkezi gibi hareket etmeyi bırakmalıdır bence .... Önce şöyle uçuyor şöyle kaçıyor diye adam getirip sonra bırakmak garip bi durum değilmi sizcede? Düşünülen nedir bi türlü çözemedik taraftar olarak malesef ..Anlasak yada anlatılsa belki hak veririz ama bi türlü doyurucu açıklama yapılmadı. İnşallah bi bildiği vardır teknik heyetin diyen bi çok arkadaşım yazmış forumda. Ancak daha sonra hocayı yermek zorunda kalmayız inşallah bu kararlarından ötürü. çünkü bi futbolcumuz kötü oynayınca "ya bunun yerinde mis gibi şu adam vardı niye sattılarsa !!"diyen çok oluyor biliyosunuz.. Ben sivassporun oyun anlayışında oluşturulmaya çalışılan reforma saygı duyuyorum ve gerekli buluyorum gerçekten. Ancak bu gelişmenin transferdeki doğru politikalarla desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Şimdiye kadar alınan futbolcularda ise bu reforma hizmet edecek pek fazla yeni isim göremedim açıkçası. Tolga ve Serdar Topraktepe malesef bana göre kariyerlerinin sonunda ve bu tür futbolcular takımdan ziyade para ön planda oynarlar .. üstelik sahada (3 maç izledim) bi olumlu hareketlerini göremedim. Tolganın düşen samsunun defansı olduğunu düşünürsek görüntü pek iç açıcı değil hakkaten. Serdar ise sanki sahada koşmamı istemeyin der gibi oynuyor .Aldığı topu kaptıran arkadaşına atamayan ortasaha ne işe yarar sormak lazım ilgilelere. Böylemi maçlar kazanıcaz soruyorum bilenlere ........ |
BONSERVİSLERİYLE Mİ GİTTİLER YOKSA KİRALIK MI?SERDARIN KİRALIK GİTTİĞİNİ UMUYORUM.ARANACAK FUTBOLCULAR DEĞİLLER.
|
inşallah gittiği takımda çoook iyi oynarda bizde kıskanırız neyse hayırlısı
|
yeni aldığımız oyuncuları da birer birer sattığımıza göre hiç transfer yapmadık sayılır. Üstüne bir de giden oyuncular var. O halde yine eski oyuncularımızdan birşey bekleyeceğiz. Umarım Ertuğrul, Hayrettin, Gökhan , Mehmet ve Hakkı gibi eskiler takımı ve kendilerini toparlayıp bizi şaha kaldırırlar. Fakat Serdar'ın iyi oyuncu olduğu söyleniyordu. Neden gitti acaba. Soru işareti..
|
GİDEN ARKADAŞLARIMIZ İBRAHİM VE SERDAR ARKADAŞLARIMIZA YOLUNUZ AÇIK OLSUN DERKEN İNŞALLAH GİTTİKLERİ YERDE BAŞARILARINI BEKLİYORUZ GÜLE GÜLE KARDEŞLERİM
|
Demek oluyorki transferde alinan futbolcular iyi incelenmemis sadece video kasetinden futbolcu alinmaz öyle yapilmissa vay halimize 1. sezon o futbolcu izlenmeli ve rapor tutulmali sokaga atilacak sivassporun parasi yok anlamis degilim bülent uygun böyle yanlislar yapmamasi gerekir bir menejer bir takimin en önemli adamidir yaptigi yanlislilarin cezasini takim ceker
|
SERDAR 1 MAÇ SONRA GÖNDERİLECEKSE NİYE ALINDI??
İBRAHİM AYDEMİR BENCE KALMALIYDI FAYDALI OLABİLİRDİ |
hayirlisi olsun ..............
|
Serdarı pek izleyemedim ama ibrahim açıkçası oynadığı takdirde gökhandan bile iyiydi bence niye gönderilmiş anlayamadım doğrusu
|
NE ZAMAN AYRILDI HİÇ HABERİMİZ YOK Bİ DAHAKİNE HABERİMİZ OLSUN:)
|
Sn. Uygun ,
Transferlerde iyi oyuncu beğenmek ve araştırmak yapmak için dünya kupası maçlarını izlediniz, Avrupayı gezdiniz nasıl iyi miydi Avrupa eğlenebildiniz mi ? Sivas'a masraf faturalarından başka ne getirdiniz ? merak ediyorum da . |
Anlamakta güclük cekiyorum alinan futbolcular nicin aliniyor sakat ve bir tür hastaliklari yoksa nicin gönderiliyor bizim FENERBAHCE gibi lüksümüz yok cünkü öyle dev bütceye sahip olmayan bir külüb menejeri kesinlikle hata yapmamasi gerekir sivasspor cikarlari icin alinan her futbolcu 1 sezon cok iyi incelenmesi gerekir bu da menejerin isi bu yazdiklarim Kaybettigimiz GENCLERBIRLIGI MACI ICIN SÖYLEMIYORUM mac 3 sonuclu bir oyun yenebilirdikte berebare kalabilirdikte sorun macin sonucu degil trasfer politikasinda alinan futbolcularin geri gönderilmesi demek oluyorki alinan futbolcular iyi izlenmemis hele bu sen ligler cok zor gececek ve korkum ilk 5 mac da alacagimiz puanlar bilakis evde oynayacagimiz maclari kayipsiz atlatmamiz gerekir
|
[QUOTE=35gürün58]Sn. Uygun ,
Transferlerde iyi oyuncu beğenmek ve araştırmak yapmak için dünya kupası maçlarını izlediniz, Avrupayı gezdiniz nasıl iyi miydi Avrupa eğlenebildiniz mi ? Sivas'a masraf faturalarından başka ne getirdiniz ? merak ediyorum da .[/QUOTE] [B]Saygıdeğer abiciğim, Hepimizin isyanı aynı yönde ancak olayların aslını biz bilemiyoruz. Yönetim hiçbirzaman kötü işler yapmak istemez. Daha doğrusu sonunun kötü olacağı bir şeyi yapmayı kim isteyebilir ki? Doğru şeylere imza atıldığı gibi yanlışlıklar da illaki olacaktır. Tabi eleştirmekte herkesin hakkı ancak lige yeni başladığımız ve özellikle de sezonun ilk maçında hüsrana uğradığımız şu kötü günlerde takımımızın moral motivasyonu açısından buradan tüm takımımıza ve yöneticilerimize moral vermeliyiz.[/B] |
Sivas Spor için hayırlısı neyse o olsun Süper ligde Başarılar:)
|
Geçen sezon Muhammet Ali'nin neden gönderildiğini anlayamamıştım,bizi Süper Lig'e çıkaran oyuncuydu.Bu kez yine anlayamıyorum niye gönderildiklerini İbrahim'i pek bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla başarılı ve umut vericiydi.Serdar'ın ise iyi olduğunu ve bu sezon başarılı olacağını düşünüyordum ama...[COLOR="Red"]Asıl anlayamadığım;madem gönderildiler,o zaman takıma faydasız olacakları düşünülüyordu.Peki neden alındılar takıma???Yoksa Sivassporumuz işine yaramayan oyuncular mı transfer ediyor???[/COLOR]Umarım Rize'yi yeneriz ve karamsarlık sona erer
[B][U][COLOR="Red"]IŞIKLARLI OLMAK AYRICALIKTIR[/COLOR][/U][/B] |
bari Muhammet Şeker'i takas yoluyla Samsun'dan tekrar kadromuza katsaydık. Veya da geçen yıl ligde tozu dumana katan Rafael'i... Belki de bu oyuncular kiralık gitmiştir.
|
INSALLAH BU SENE LIGDEN DUSMEYIZZZ COOOK KORKUYORUMMMMMM
|
ARKADASLAR TAKIMIMIZIN PARA SIKINTISI VAR IS ADAMLARIMIZ BILE YARDIM ETMIYOOOO BU SENE NE YAPACAGIZ BILMIYOM ILK MACDA BI VATANDAS SAHAYA INDI KOTUYE GIDERSE BOYLE DIYARBAKIRDAN BETER OLACAGIZZZ SIVASI KAN GOTURECEK BU SIVASIN ADAMI DA YAPAR TEHLIKELI HEPSI NOLURRRRRRRRRRRRRRR BU TAKIMA DESTEK OLALIMMMM NOLURRRRRR
|
bülent takımı yiyosun,olmaz bööle.flaş transfer dediğin adamı ilk haftada satmakta neyin nesi.kendine gel takım düşcek transfer lazımmmmmmmmmmm.
|
[QUOTE=Güner][B]Saygıdeğer abiciğim,
Hepimizin isyanı aynı yönde ancak olayların aslını biz bilemiyoruz. Yönetim hiçbirzaman kötü işler yapmak istemez. Daha doğrusu sonunun kötü olacağı bir şeyi yapmayı kim isteyebilir ki? Doğru şeylere imza atıldığı gibi yanlışlıklar da illaki olacaktır. Tabi eleştirmekte herkesin hakkı ancak lige yeni başladığımız ve özellikle de sezonun ilk maçında hüsrana uğradığımız şu kötü günlerde takımımızın moral motivasyonu açısından buradan tüm takımımıza ve yöneticilerimize moral vermeliyiz.[/B][/QUOTE] Sevgili Güner kardeşim, Benim yönetime pek sözüm yok, hepimiz gibi yönetim de Sn. Uygun'a güvenerek ve yetkileri vererek Avrupaya ve daha muhtelif yerlere transfer çalışması ve araştırması için gönderiyor. Basından takip ediyoruz diğer takımlar Gençler Birliği, Vestel,Rize Sakarya, Gaziantep, Bursa çok ucuza ve futbolda iş yapacak yetenekleri aldılar ve faydasınıda elbetki görecekler, Biz ne yaptık geçen sezon ara transfer çalışmalarından başlarsak birçok yabancı forvetin adını ezberledikten sonra ala ala Edson u aldık. Şimdi Nerde ? aldığımız diğer oyuncular nerde ? Peki yeni sezon aldıklarımızın geçen sezon ara transferlerinden bir farkı varmı şimdiden tek tek geri gönderilmeye başlandı tüm bunlara bizlerin itirazı da feryadıda Sivassporumuzun içine düşürüldüğü duruma olan üzüntümüz ve sıkıntımızdır. arka arkaya yapılan bu hataların elbetki bir sorumlusu vardır ve takımımız zarara uğratılmıştır. Eğer bir eleştiri gelmez ise oh çok iyi yapılmış denir ise bu daha kötü yapılması için davetiye çıkarmak olmaz mı ? Yenilgi elbetki Yönetici ve futbolcularımızı ve Sivaslı olarak bizleri çok üzdü ,Futbolda elbetki her türlü sonuç var, ama iyi bir kadro iyi bir mücadele olur buna rağmen yenilirsin saygı duyarsın. İyi kadro kurma imkanını harcamışsan nedenlerini sormak da herhalde en demokratik hakkımızdır. Çünkü ; burada tek kalıcı olan Sivassporumuzun kurumsal kimliğidir bunun dışında herkes geçicidir, bugün varlardır ,yarın yoklardır ama Sivasspor her daim var olacaktır. Yönetimler niçin aday olurlar iyiyi yapma ,başarıyı yakalama iddası ile aday olurlar, Sn. Mecnun Otyakmaz başkanımız aday olma iddaasını ve amacını gerçekleştirmiş ve takımımızı süper lige çıkartmayı başarmıştır, kendisine yönetimine tüm futbolcularımıza ve emeği geçen herkese minnet borçluyuz. Ancak geçen devre arası transferler ve bu sezon yapılan transferler ne yazıkki hiç de Sivasspor yararına olmamıştır,aksayan birşeylerin var olduğu bir gerçek,transfer sorumlusu da zaten belli, başka ne diyebiliriz. Dilerim dediğiniz gibi düzelir bizde bu umutsuzluk girdabından kurtuluruz, Tek düşüncem devre arasında muhtelif takımlar keyif çatarkan biz nasıl kurtulabiliriz in sıkıntısı ve hesabı içinde olmayalım ,onuniçin işi baştan transferlerden sıkı tutmamız gerekiyordu.Biz ne yaptık düşen takımın savunma oyuncularını aldık, başarılı futbolcu olsalardı takımları düşmezdi. Anlatmak istediklerim ve feryadım bu durumadır. Sevgi ve saygılarımla |
İbrahim aydemirin gitmesini anladikta, serdari niye gönderdiler anlamadim.Ama Teknik direktöründe bi bildigi vardir.Hayirlisi olsun
|
bence sivas altin yumurtlayan tavugu kesti hangi mantiga sigiyor bu yaptiklari anlamiyorum serdar akdogan gelecegin bence en buyuk yildizi adam gol krali olup geldi ve cumhuriyet kupasindada kendini kanitladi bence gecen senzonun en iyi futbolcularindan biriydi ibrahim aydemir rizemacindada cumhuriyet kupasindada tek kosan adam oydu bunu ne akla yaptilar ben cozemedim vallahi...
|
hayirlisi olsun her iki taraf icinde
|
serdar akdogan hazırlık maçlarında 5 yada 6 gol atmış. demekki adam görevini yani en önemlisini becerebiliyor.ayrıca konya maçında bir arkadaşımında söylediği gibi hem adam eksiltebiliyor hem de birebirde çok başarılı ve hızlı ...bu çocuğa şans verilmesi gerekirdi.hayırlı olur inş.
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=ŞEREF]serdar akdogan hazırlık maçlarında 5 yada 6 gol atmış. demekki adam görevini yani en önemlisini becerebiliyor.ayrıca konya maçında bir arkadaşımında söylediği gibi hem adam eksiltebiliyor hem de birebirde çok başarılı ve hızlı ...bu çocuğa şans verilmesi gerekirdi.hayırlı olur inş.[/QUOTE]
Birader burada bilmediğin birşey var. O da şu Serdar hazırlı maçlarında 5 yada 6 gol atmadı çünkü son oynadığımız ve 5-1 galip geldiğimiz söylenen maçta tam tersine 5-1 yenildiğimiz biliyor muydun? Ve bu maçta 2 gol attığı söylenen Serdar'ın atamadığını... İşte bunlar Bülent Uygun'un cinlikleri satacağı futbolcuları çok gol atmış gibi gösteriyor ve gazetecilere yazdırıyor. Serdar bence zamanında aldığımız Hakan Acar gibi olacaktı. O da gol kralı olarak geldi ancak hiçbir şey yapamadı. Bize alt liglerden değil kendi ayarımızdaki takımlardan liglerden futbolcu lazım... [/COLOR][/FONT][/I][/B] |
hayırlı olur inşallah ama bizim sattığımız kadar iyi transferler yapmamız lzım...
***REİS 58*** |
bo oyuncular kiralık mı gitti acaba . Yoksa bonservisleri de verildi mi. Samsun'dan Muhammet veya Rafael gibi oyuncular değerlendirilemez miydi.
|
tranfer komitesi iptal edilmeli yanlış şeyler yapıyorlar geçen sezon devre arasındada çok yanlış yapıldı şimdide yanlış tranferler devam ediyor bence MECNUN BAŞKAN yapmalı transferleri komiteyi hesaba çekmeli bu kadar yanlış yapılmamalı sivasın boşa harcayacagı parası yok
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:54. |