SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7932)

SivasSpor.Com 20.08.2006 21:04

SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2

Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında Sivasspor, cezası nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda oynadığı maçta Sakaryaspor'a 2-0 mağlup oldu.

Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında Sivasspor, cezası nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda oynadığı maçta Sakaryaspor'a 2-0 mağlup oldu. Bu arada Sakaryaspor, karşılaşmayı 9 kişi ile tamamladı

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
6. dakikada sağ kanattan yapılan ortada Musa Kuş'un ters kafa vuruşunda kaleci Petkovic, tehlikeyi önlerken, pozisyonun devamında Murat Erdoğan'ın sol çaprazdan sert şutunu Petkovic yumruklayarak uzaklaştırdı.
12. dakikada Serdar'ın ceza sahası sağ çaprazından sert şutunda kaleci Martinez, topu son anda kornere çeldi.
20. dakikada Capurro'nun uzak mesafeden sert şutunda top, kaleci Petkovic'de kaldı.
32. dakikada Capurro'nun sağ kanattan ortasına penaltı noktası üzerinde iyi yükselen M'Bayo'nun kafa vuruşunda kaleci Petkovic, topa sahip oldu.
43. dakikada Sakaryaspor'un sol kanattan paslaşarak kullandığı köşe atışı sonrasında Cangele'nin arka direğe ortasında Savaş, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 0-1

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Cem Deda xx, Serkan Ok xx, Cemal Gül xx
SİVASSPOR: Petkovic xx, Hasan x (Gürol dk. 39 ?), Fransergio xx, Hayrettin xx, İlhan xx, Yasir xx, Hakan Bayraktar xx, Gökhan Bozkaya x, Serdar xx, Musa Kuş xx, Balili xx
YEDEKLER: Akın, Mehmet, Dos Santos, Tolga, Cem Karaca, Cem Can
TEKNİK DİREKTÖR: Karol Pecze
SAKARYASPOR: Martinez xx, Musa Aydın xx, Savaş xx, Suat xx, Clayton xx, Murat Duman xx, Hakan Özmert xx, Murat Erdoğan xx, Capurro xxx, M'Bayo xxx, Cangele xxx
YEDEKLER: Cenk, Gökhan Çalışal, Ergün, Alişen, Zafer, Okan, Sedat
TEKNİK DİREKTÖR: Nejat Biyediç
GOL: Savaş (dk. 43)
SARI KARTLAR: Gökhan Bozkaya (Sivasspor), Savaş (Sakaryaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
57. dakikada Suat, Balili'ye yaptığı sert müdahale sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
59. dakikada Hakan Bayraktar'ın sağ kanattan ortasında arka direkte topla buluşan Balili'nin sert vuruşunda top, kaleci Martinez'in elinde kaldı.
65. dakikada Hakan Özmert'in derinlemesine pasıyla buluşan Cangele'nin rakiplerinden sıyrılarak, yaptığı plase vuruşta kaleci Petkovic, topu iki hamlede kontrol etti.
77. dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında Sivasspor ceza sahasında yerde kalan M'Bayo, karşılaşmanın hakemi tarafından kendisini aldatmaya yönelik hareket yaptığı gerekçesiyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
83. dakikada ceza sahasında Yasir'in topa elle müdahale etmesi sonucunda karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi.
84. dakikada penaltı atışını kullanan Cangele, meşin yuvarlağı kaleci Petkovic'in sağından ağlarla buluşturdu. 0-2

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Cem Deda xx, Serkan Ok xx, Cemal Gül xx
SİVASSPOR: Petkovic x, Hasan x (Gürol dk. 39 x), Fransergio x, Hayrettin x, İlhan x, Yasir x, Hakan Bayraktar xx, Gökhan Bozkaya x, Serdar x (Mehmet dk. 75 x), Musa Kuş x (Dos Santos dk. 46 x), Balili xx
YEDEKLER: Akın, Tolga, Cem Karaca, Cem Can
TEKNİK DİREKTÖR: Karol Pecze
SAKARYASPOR: Martinez xx, Musa Aydın xx, Savaş xxx, Suat x, Clayton xx (Ergün dk. 46 xx), Murat Duman xx, Hakan Özmert xx, Murat Erdoğan xx (Gökhan Çalışal dk. 61 xx), Capurro xxx, M'Bayo xx, Cangele xxx (Okan dk. 88 ?)
YEDEKLER: Cenk, Alişen, Zafer, Sedat
TEKNİK DİREKTÖR: Nejat Biyediç
GOLLER: Savaş (dk. 43), Cangele (dk. 84 pen.)
KIRMIZI KARTLAR: Suat (dk. 57), M'Bayo (dk. 77) (Sakaryaspor)
SARI KARTLAR: Gökhan Bozkaya, Balili, Hayrettin (Sivasspor), Savaş, Hakan Özmert (Sakaryaspor)

DaRiCi58 20.08.2006 21:06

-->: SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2

ABI 2 hafta sonra Antalya maci herhalde pankart hazirlayin Pecze Istifa diye.
Ah ben Sivasda olsam cekinmeden acarim siz daha sivasspora güveniyorsunuz
bu 3 hafta bizim en iyi haftalarimizdi ama ne yaziksa 1 puan aldik siz daha destekliyorsunuz birakin bunu ya yönetimin istifa etmesini isteyiniz olmuyor böyle rezil oluyoruz herkese.

Bu Kadar

mehmet erdogan 20.08.2006 21:07

iyi oldu arkadaslar devam edelim böyle 2 lige bari hazir olalim

mehmet erdogan 20.08.2006 21:08

sayin lorant kalsaydin bunlar olmuyacaktin su bülen uygunu bastan yolamaliyiz

DaRiCi58 20.08.2006 21:12

evet haklisin arkadasim öyle olmaliydi.
Biz 2Lige hazirlanalim 1 lig bize göre degil bunu basarili Antrönerler ve Yönetimler bilir.

sivas73 20.08.2006 21:17

Sayın başkandan rica ediyorum.Bu adamı gönderin.Ne sistemi var, ne oyuın düzeni, ne yaptığını bilmiyor.Lütfen yol yakınken gönderin.Sivasımızı şu son sıradan kurtaralım.Küme düşmeyelim.Yoksa halimiz fena.9 kişi kalmış bir takımı yenemeyen takımdan ne çıkar.Rezil ediyor bizi.

mpoyraz_58 20.08.2006 21:24

arkadaşlar gençlerbirliği maçından sonra bu takım küme düşer diye yazdım yine yazıyorum bu takım küme düşerrrr.top oynayamıyo oynasa tamam yok topu alıp kaleye gidecek oyuncu yok 9 kişi oynayan rakibine birde penaltı veriyo yok arkadaşlar böyle takım bişey olmaz çıkana kadar ne çektik bu kadar kolay düşmememiz laım

newjersey 20.08.2006 21:27

KINIYORUZ!!!
Son zamanlarda tekrardan gündeme gelen sayın başkanımız Mecnun Otyakmaz’ ı ve Sivasspor’ umuzu karalama kampanyalarını TARAFTARLAR ve tüm Sivasspor’a gönül verenler adına KINIYORUZ.
Değerli üyelerimiz bu kınama kampanyasına katılmanızı ve bu kişilere gereken cevabı vermek için destek olmanızı istiyoruz

ne bu ya biz kinamaya devam edelim bos verin arkadaslar gonderin devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayret ya inan cok kamikk su hale bakin anlayan varsa anlatsin da anlayalim ya ne olur

tatanga_semih 20.08.2006 21:28

kardeş penaltı verdi ama onun dışında 2 tane ksn penaltıyı vermediiii hakem maçı katletti hfta istbul takımı glio die hbire kırmızı göstersi antistanbul

bogart 20.08.2006 21:30

arkadaslar şimdi maçtan geliyorum sıcağı sıcağına ben hayatımda bu kadar aciz bir takım görmedim 90 dk bir tek gol pozisyonu bile yok acaba rakip 8 kişi kalsaydı 3. golü yiyecekmiydik resmen fiyasko bu takım taraftarda dahil koca istanbulda sadece 3 bin kişi gelmiş maca yazıklar olsun ne diyim baska

sivas73 20.08.2006 21:30

Site Yöneticileri lütfen bu mesajları Mecnun OTYAKMAZ'A iletin.Hemen bugün bu adamın gönderilmesi gerekir.Biz Lorantı çok arayacağız heralde.Yeni gelen transferler nerede, hiçbiri de iyi değil.Rıza ÇALIMBAY boştamı arkadaşlar bilen varmı?İyibir yerli hoca getirsinler takımın başına yoksa düşünmek bile istemiyorum sonunu...

newjersey 20.08.2006 21:31

yine ayni yaqpmayin ya ne olur simdide hakem penaltiyi vermedi inanuin o da cok komik su hale bak baklaim birazdan ne cikacak

35gürün58 20.08.2006 21:31

BÜLENT UYGUN ESERİNLE ÖĞÜN
Takımın bu duruma düşmesi tamamı ile Bülent Uygun'un sayesindedir.Takımı değil kendi menejerlik çıkarlarını düşünmesinden kaynaklanan ve takımın parasınıda zamanınıda boşa harcayan ,heba eden bol bol Sivas Kamuoyunu ve taraftarlarını oyalayarak şöyle bomba transferler yapmak üzereyiz, böyle bomba transferler yaptık lafları ile politikacıları bile yaya bırakan tavırlarıyla Sivası bu hale getirdi..
Geçen sezonun 2. yarısından bu yana Bülent Uygun takıma hiçbir katkısı olmayacak oyuncuları almış kısa süre sonrada alınan bu oyuncular teknik direktör tarafından beğenilmeyerek haklı olarak geri gönderilmiştir.
Şunun şurasında transferin bitmesine 10 gün kaldı.
10 gün içinde zaten iyiler diğer takımlar tarafından seçilip alındı sen kimi alacaksın.?
Takımımız maalesef Bülent Uygun'un sayesinde 2.Lige düşecek en büyük adaydır arkadaşlar.
Hayır düşmez diyen arkadaşım var ise bana düşecek diğer 3 takımı incelesin ve adlarını söylesin Sivas'tan daha zayıf takım kaldımı acaba,,sakarya yeni çıktı ama ucuz paraya çok iyi oyuncular aldı, diğer takımlar ona keza ....
Birkaç aydır bağırıyorum transfer politikasının çok yanlış olduğunu ve Bülent Uygun'un zamanı ve paraları boşa harcadığını bu transfer gezmesi bahanesiyle takımın parasıyla avrupada Seyahati Keyf yaptığını belirttim,
Keşke ben haksız çıksaydımda takım iyi yerlerde olsaydı,
Yalnız Kral çıplak diyeceğim onca eleştirilere ve paraların çarçur edilmesine karşın Yönetimimiz neden Menejeri bir kenara çekipte ne yapıyorsun arkadaş demedi ?
Yazık değilmi Ali Samiyen'e gelen binlerce Sivaslının umutlarına, Yazık değilmi Sivastan ve Türkiyenin birçok ilinde kulağı İstanbul'da iyi bir haber bekleyen Sivas'lılara
Burada Sakarya'yıda tebrik ediyorum bravo işte takım böyle kurulur,transfer böyle yapılır..Bülent bey..
adamlar 9 kişi ile senin ceza sahanda mücadele ediyor ve penaltı da kazanıyor.. Durum düşündürücü hem de çok düşündürücü...

Daha önceki yazımda da belirttim, ligin ikinci yarısında hangi futbolcuyu transfer ederizde ligde kalmayı,kurtulmayı başarabiliriz diye kara kara düşüneceğine şimdiden diğer takımlar gibi ucuz ama iş yapacak oyuncular alman gerekir diye, ama sn. Uygun sen ne yaptın nerde pasif oyuncu var gittin onları aldın ,Carvalho'yu alladın pulladın ne oldu ? Sahi bomba transferlerin hangi futbolcular Sn.Uygun.?
Eğer şu an bir bomba varsa oda Sivasımın boynunda asılı duruyor mazallah ha patladı ha patlayacak, O bombayı da Sivas'ın boynuna sen taktın...Sn.Uygun SEN !

newjersey 20.08.2006 21:32

ya bukemedigin bilegi opeceksin kardes bunu kabul et sagag sola satasma gercekci olalalim ya

Yiğiter 20.08.2006 21:32

yiğido bu sene felaket geliyor yav.vallahi 9 puan almamız gereken 3 maçtan sadece 1 puan aldık.inşallah yönetimimiz basiretlidir.yol yakınken bazı şeyleri görür ve yapılması gereken şeyi yapar.ben en başıonda söledim bu takım düşer diye.zaten skor tahmin yarışmasında da maçı 3-1 sakarya alır yazdım.yine söylüyorum bu takım küme düşmekten kutulamz.millet beni umutsuz olmakal suçladı ama maaaalesf gerçekler böyle

cemal58yiğido 20.08.2006 21:34

valla abi ben böyle kötü bi takım görmedim 9 kişili takımdan 2 gol yiyoruz bir tane boş kaleye gol kaçıyor baliliden başka oynayan adam yok helal olsun bizze umarım seneye 2.lig de böyle oynamayız

1967_DERNEK_MUSTAFA 20.08.2006 21:34

[COLOR="Blue"]anlasamda usul usul anlatsam nereden başlasam nasıl anlatsams sivasta oynadığımız maçtan aldığımız cezayamı yansam tribündeki sivaslılaramı yansam aldığımız malubiyetemi yansam antalya maçı deplasman konya maçı deplasman sonrada fener bahçe offffffffff offffffffff offfffffff[/COLOR]

revenge58 20.08.2006 21:36

3 maç yaptık ve 1 puan aldık ve henüz zirve takımlarıyla oynamadık.bu kadro ile bu sezon çok zor...

agumus_58 20.08.2006 21:39

söyleyecek bi şey yok. şu an 100 kişiye sorsanız 99 u sivasspor düşecek takımlar arasında der. transferler tam bir hayal kırıklığı. bizimle beraber süper lige çıkan kayseri hem uefada hem ligde çok iyi gidiyor. manisa desen o da çok sağlam geliyor. bize de "bekle bizi 2.lig A" demek kalıyor. zaten alışkınız birbirimize.

Yiğiter 20.08.2006 21:39

flaş haber....sivasspor tribünleri ayağa kaldıracak bir transfer yaptı.....CARVALHO. tolga doğantez. yöneticiler az da bizi düşünün accik oturalım yav böyle tribünü ayağa kaldıran transferler yapmayın bir daha.ayakta durmaktan yorulduk.

Aturan_58 20.08.2006 21:42

KRAL ÇIPLAK

BU TAKIMIN İLK ÖNCE 9 KİŞİLİK TAKIMLARI YENMESİ LAZIM DAHA SONRA 11 KİŞİLİK TAKIMLARA KARŞI GALİP GELMESİ GEREKİR. YÖNETİMİN ŞUNU GÖRMESİ LAZIM BU TAKIMLA BİR ŞEYLER YAPMAMIZ ZOR.KENDİLERİDE GAYET İYİ BİLİYORLAR. AMA HALA PANİK YAPMAYA GEREK YOK DİYORLAR.GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ.ACİLEN BİRŞEYLER YAPILMASI LAZIM GEÇ OLMADAN BİZİM 3 PUAN ALMAMIZ BU FUTBOLLA ÇOK AMA ÇOK ZOR.

sVs 20.08.2006 21:45

valla ben daha önce söylemiştim yok 20 binlerden falan bahsediyorlar ben en fazla 7 bin dedim ama bende çok sallamışım 3 bin kişi gitmiş ben bizi (sivaslıları) tanımıyormuyum abi söylediğini yapan çok az hepsi lafta. lafta mangalda kül bırakmayız ama icraata gelince elde sıfıra yakın bir şeyler oluyor.

maça gelince ben sakaryayı cum. kupasında çok beğenmiştim ayağa top yapan birbirini iyi bilen takımdı kendimize bakıyorum sakaryanın yarısı kadar takım değiliz bir de sene başında ofansif bir sivasspor göreceksiniz demişti ben gençlerbirliği maçında tribünde dedim ki bu sene 20 gol atsak büyük başarı diye hepsi boş arkadaşlar düşmeye en yakın adaylığımızı bu maçtan sonra ilan ettik herkese duyrulur 9 kişilik takımı yenemezsiniz ya bırakın gol atın hadi onu da geçtim gol yemeyin komedi ya utanın utanın

PARTNER58AHMET 20.08.2006 21:48

SAKARYANIN 9 KİŞİ KALMASINA RAMEN TARAFTARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI BU PECZEMİDİR NEDİR TAKIMA HİÇ BİR FAYDASI OLMAYAN BİR TEKNIK TREKTÖR BUNUN DERHAL GİTMESİ LAZIM LORANTLI GÜNLERİ ÇOK ARAYACAKTIR BU SİVASSPOR İNŞALLAH KÜME DÜŞMEZ

Yiğiter 20.08.2006 21:53

NEYSE BİZ DE ARTIK BAŞKA TAKIMLARIN(KAYSERİSPORUN,TATANGALARIN FALAN YANİ) FORUMLARININ 2.LİG TAKIMLARI KONUSUNA YAZILAR YAZARIZ SENEYE.

atabey07 20.08.2006 21:57

TARAFTAR NE YAPSIN BİLİYOR Kİ BU TAKIMDAN İŞ ÇIKMAZ NEDEN GELSİN. İNSANA TATMI VERİYOR OYNADIĞI OYUN BELLİ İŞTE 9 KİŞİ KALMIŞ BİR SAKARYA SPORDAN BİLE 2 YİYOR. TARAFTAR NE YAPSIN YA. TARAFTARI DÜŞÜNEN HİÇ KİMSE YOK. BU NE BİÇİM FUTBOL BU NE BİÇİM FUTBOL ANLAYIŞI. ADAM GİBİ FUTBOLCU ALMIYORLAR İŞTE HALİMİZ ORTADA. BU FUTBOLLA ARTIK MERAK ETMİYORUM SENEYE 2 LİGE HAZIR OL SİVAS. KINIYORUM BENDE BU FUTBOLU, FUTBOLCULARI VE FUTBOL ANLAYIŞINI...............

aldair 20.08.2006 22:00

bülent uygun helal olsun sana başka bişey demiyorum.

sVs 20.08.2006 22:04

abi hakkaten de süperlig bize göre değil ya baksana ist maç oynanıyor 3bin kişi 2 ligde 20binlerden bahsediliyordu ne oldu bizimkiler doydu abi bırakın bizi biz annemizin ligine( lig a ya ) gidelim. iki senedir ben hatırlamıyorum şöyle rahat rahat takım yenelim rahat rahat maç izleyelim bir diyarbakırı 4- 1 yendik o maçada ramazan da günahkar olmayayım diye gitmemiştim şans bumu ya.

ayrı bir istatistik daha size rakibimiz eksik kalmasın mümkünse 11 kişiden fazla oynasınlar ne zaman rakibimiz eksik kalıyor hüsran yaşıyoruz örnekler

1 Geçen seneki bjk maçı rakip 10 kişi maç 1-1 ama sonuç. 1-3
2 Yazın cumh. kupasında sakarya maçı rakip gene 10 kişi sonuç 1-3
3 ligin ilk maçı gençlerbirliği maçı rakip 10 kişi maç 1-1 sonuç 1-2
4 bu hafta sakarya maçı rakip 9 kişi maç 0-1 sonuç 0-2

ve bu saydıklarım hepside evsahibi iken bu kadar olunur ya utanın ya utanınnnnnn allah koeusun ya deplasmanda olsak daha fazla fark yeriz hea UTANIN

puar 20.08.2006 22:14

sonuc kötü futbol dahada kötü..

şimdi mactan geldim macı izledik gecen seneden eser kalmammış takımdan.

sol taraftan gelemiyoruz sağ taraf kilitli gokhanda çok büyük form düşüklüğü vede kondisyon düşüklüğü olduğunu orta saha sadece hakan bayraktara emanet edilmiş birde sanki deplasmanda oynarmış gibi tek forvetle maca çıkıyoruz musa kuş balilin arkasında kaldı balili tek başına kaldı forvette ama çabası sahayesinde rakibi 10 kişi bıraktırdı...
uzun lafın kısası sahada ne mücadele nede eskiki yiğido vardı macı üzülerek izledik acil onlemlerin alınması gerektiğini düşünüyorum.

GuNaY 20.08.2006 22:15

[B]Maçtan İzlenimlerim...
Maça başlayan (yani topa vuran) Sivasspor oldu, ama gel görki Sakarya maça ilk dakikalarda ağırlığını koydu...
Sakarya ayağa toplarla kale önünden birçok pozisyon buldu ama Petkoviçi fazla zorlamayan toplar oldu...
Sivas ise ilk yarı boyunca sadece balilinin soldan kaleye vurduğu topla pozisyon bulmuş oldu...
İlk yarının son dakikalarına girerken bir toparlanmış gibi olsakta Sakaryalı futbolcunun bizim defans adamını dans ettirir gibi 3 defa sağa sola çektiği çalımdan sonra yaptığı ortaya 3 sakaryalı oyuncunun arasından Savaş topa kafayı vurdu ve gol oldu... 3 sakaryalının yanyana bomboş durmasıda ayrı bir olay zaten!!!

2. yarıya biraz daha toparlanmış gibi çıktı takım hızlı toplarla sakarya cezaalanı önüne kadar gidiyor orada topu rakibe verip geri dönüyordu...
Sakarya gayet akıllı oyun oynayarak bize boş alan bırakmıyordu..
Nitekim 57. dakikada sakarya adına bir kırmızı kart geldi... Sevinmiştik 11 kişi yenemeyeğimizi anladığımız sakaryayı bu şekilde yeneriz diye.. ama yine boş top çevirmeler, rakip alanda top benden gitsin zihniyetiyle oynayan, yanındaki adama dahi pas veremeyen bir takım izliyorduk...
Sakarya kontra ataklarla kalemizde tehlikeler buluyordu, petkoviç 2 ne net pozisyon cıkardı..
ve sakarya 9 kişi kaldı...
bir kontra ataktada sakaryalı oyuncunun ortasında bizim oyunculardan eline carptı hakemde penaltı verdi... ve sakarya 2-0 öne geçti...
son dakikalarda 3 forvetle oynamamıza rağmen hayrettinle bir pozisyon bulduk ve onuda cömertçe harcadık..

Gelelim tribünlere;
bomboş sivas tarafına diyecek tek lafım yok!!!
3 milyon sivaslı var diye öğündüğümüz İstanbulda 10 bin Sivaslı gelemiyorsa hepsine yazıklar olsun!!!
Sakarya tribünü şov yaptı, ve kendilerinden daha fazla olan Sivas taraftarını maç boyunca susturdu...
Anlaşıldığı üzere ne Sivasspor oyuncuları adına nede Sivaspor taraftarı! adına anlatılacak hiçbirşey yok!!!

Sahada ve tribünde Sakaryaspor vardı...
Kendilerini tebrik ediyorum...

Ruhunu kaybetmiş Sivaspor oyuncularınıda YAZIKLAR OLSUN...[/B]

puar 20.08.2006 22:19

çok güzel özetlemişsin gunay takımda ruh kalmamış bir tek sadece ve sadece baliliden başka kimse macta yok gibiydi sanki sitanbula gezmeye gelmişlerdi

Ruhunu kaybetmiş Sivaspor oyuncularınıda YAZIKLAR OLSUN...

Yiğiter 20.08.2006 22:23

günay bey ağzınıza sağlık.istanbulda ve sivasta olup da sivasın maçına gitmeyen taraftarlara yazıklar olsun diyorum.kırk yılda bir memlekete gelmişken bir sakarya maçına gidelim dedik.bir tane densizin yüzünden hayallerimiz suya düştü.tabi sizin için hava hoş 12 ay sivastasınız ve her an maça gidebi,lirsiniz.ya bizim gibi gurbettekiler nolacak.

ofozturk 20.08.2006 22:26

içinizi rahat tutun arkadaslar. sivassporumuz hedefi olan uefa kupasına gidemeyebilir ama ligden kesinlikle ama kesinlikle düşmeyecektir. birde lütfen yapıcı olalım hep yıkıcı hep yıkıcı yakısmıyor bize.

erdaleren58 20.08.2006 22:28

cok üzücü bu hocayla kesinlikle olmaz lorantin yeri cok belli hic bir sistemi yok lorant döneminde enazinda yenilmiyecemizi biliyorduk suan ne yenecegimizi ne yenilmiyecemizi biliyoruz yazik ne bu ya nerede buldular bu hocayi birde serdar topraktepe yok tolga birakin bunlari ya murat duman nerede neden gönderildi yönetim maca gelin maca gelin takima sahip cikin seyirci para veriyor bu futbolculari izlemeyemi para verecen tamam takim bizim takimimiz ama oynanan sporda seyirci zefk almali hic bir tane iyi bir tiransfer yok kimsenin almiyacagi fitbolculari biz aldik yoksa o fitbolcular 2likge gideceklerdi.umarim yönetim buna bir care bulur yoksa gecensenki malatya sporun durumu onlar mudale etmekte gec kaldilar umarim biz erken müdale edreiz.

hasantuan 20.08.2006 22:30

abi böyle takım kurulmaz siz devam edin 3. sınıf topçuları toplamaya seneye 2. ligde görüşmek üzere.... her hafta eksik takımlara yeniliyoruz. gençler 10 kişi kaldı yenildik. sakarya 9 kişi kaldı yenildik... haftaya rakibimiz 8 kişi kalacak her hal o zamanda yeniliriz.... böyle olmaz arkadaş.... böyle takım birinci lige yakışmıyor.... oyun yapısı olarak şu an için bu ligi hak etmeyen tek takım biziz.. 3 lig takımı gibi top oynuyoz... bir baliliyle bir musa kuşun gayretleriye bu takım kurtulmaz.... sayın başkan acil müdahele.....

aykut-akay 20.08.2006 22:39

sakaryayi kutlarim baska daha ne denir ki

puar 20.08.2006 22:43

ayrıca sakaryaspor taraftarını ve futbolcularınıda yürekten oynadıkları için tebrik ediyorum.

Yigido58_NL 20.08.2006 22:47

ILK MAC DEDIK,OYUNCULAR BIRBIRINE ALISACAK KAYNASACAK IKINCI MACA BIRAKTIK UMIDIMIZI,IKINCI MACTADA AYNI SEYLER OLDU,UCUNCU MACA KALDI GALIBIYET UMIDIMIZ,UCUNCU MACTADA 9 KISILIK SAKARYAYA YENILDIK.ARTIK SABIR KALMADI,UMITTE KALMADI ILK UC MACTA SONUMUZUN NE OLDUGUNU GORDUK.9 KISIYI YENEMEYEN 11 ADAMLA HICBIRYERE VARILMAZ.BU ISE BIR COZUM BULUNMALI,PECZEYIMI GONDERIYORLAR,OYUN TAKTIGINIMI DEGISTIRYORLAR,NE YAPIYORLARSA YAPSINLAR ARTIK.BOYLE GITMEZ BU IS,
SUPERLIGDE GECICI DEGIL KALICI OLMAK ISTIYORUZ.YONETIM DUY SESIMIZI,BIRSEYLER YAP,DIGER TAKIMLARIN ARTIKLARI ILE OLMAZ BU IS,DOGRU DUZGUN TRANSFERLER YAPIN.

Yiğiter 20.08.2006 22:47

aslında ben boşuna okuyom yaa.menajer olacaksın sonra sivas gibi bir kulüp bulacan transfer yapıyom diye ver elini avrupa ver elini amerika ooohhh gel keyfim geeelll.gerçi sivasspor gibi parasını çarçur eden başka bir kulüp bulmak zor ama nasip işte

hasantuan 20.08.2006 22:47

ben böyle takımında böyle hocanında .............................................

Yigido58_NL 20.08.2006 22:50

[QUOTE=ofozturk]içinizi rahat tutun arkadaslar. sivassporumuz hedefi olan uefa kupasına gidemeyebilir ama ligden kesinlikle ama kesinlikle düşmeyecektir. birde lütfen yapıcı olalım hep yıkıcı hep yıkıcı yakısmıyor bize.[/QUOTE]
BEN UC HAFTADIR YAPICI OLMAYA CALISIYORUM AMA BU HAFTA BIZLERIN RESMEN YIKICI OLMASI ICIN CALISTILAR.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:32.