![]() |
ARkadaslar Takimda Yeni Transfer Yokmu?
|
Yapma be flash her şeyiyle oturmuş,istediği futbolu oynayıp,istediği sonuçları alan bir takım için transferden bahsetmek motivasyonu bozmaktan başka bir işe yaramaz.Ben inanıyorum ki bu kadro bizi ligin sonuna kadar g.ötürür.
|
Eker çok komiksin yav! nasıl bir sistem kurmuşsan cümle içinde bile edepsizliğe müsaade etmiyor:))ama benim de banlanan kısımda KÖTÜ bir niyetim yoktu.
|
Kardeş napalım bazı kendini bilmez edepsizler gelip saçma saçma yazıyolar. Mecbur kaldık bole bi düzenlemeye. Bu arada bence takımın bi kaleciye ihtiyacı var. Açıkçası Yavuz beni çok korkutuyor.
|
Ligin ortasinda transver olurmu bee kardesim...hicmi futbol bilginiz yok belki devre arasi transver olur ama bence gereksiz...su anda oturmus bir sistem var... 8)
[list][quote][color=red]Admin yaziyor:[/color] Bak arkadas eger burada bir daha reklam yaparsan maalesef baska önlemler almamiz gerekiyor. Seni cok kez uyardik. Bu son uyari.[/quote][/list] |
tamam ya haklisiniz :) alla alla niye kizionuz maksat muhabbet olsun dedik.Ama haklisiniz takim iyi boyle.Hatta Super :wink:
|
HENRY ile pazarlık son noktasına gelinmiş 78 milyon paund karşılığı kendini 5 yıllık sivasli yapacak imzayı atıyomuş :lol:
|
[quote=ForzaSivas]HENRY ile pazarlık son noktasına gelinmiş 78 milyon paund karşılığı kendini 5 yıllık yapacak imzayı atıyomuş :lol:[/quote]
Bunu ben de okudum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Var herhalde bole bi olay. |
[quote=eker][quote=ForzaSivas]HENRY ile pazarlık son noktasına gelinmiş 78 milyon paund karşılığı kendini 5 yıllık yapacak imzayı atıyomuş :lol:[/quote]
Bunu ben de okudum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Var herhalde bole bi olay.[/quote] evet bende duydum gokhan bozkaya + 30 milyon paund felan gibi rakamlar agizdan agiza dolasiyor |
Arkadaslar suanda transfere ihtiyaç yok gibi gözüküyor ama şunu unutmayınki şampiyonluğa oynayan takımların kadrosu zengin olmalı 2 sene önceyi hatırlayın 5 puan öndeydik ama daha sonra kadromuzun zengin olmamasından dolayı şampiyonluğu kaçırdık...şuan değil ama devre arası iki veya üç tane isim yapmış kaliteli futbolcu almalıyız bizim futbolcuların kötü olduğundan falan değil yani maksat zengin bir kadroya sahip olmak......
|
fORVET SIKINTISI ÇEKEN SİVASSPOR REAL MADRİDLE İPLERİ KOPARAN OWEN 'LA ANLAŞTI.BUGÜN SAAT 14:30 DA KENDİSİNİ RESMEN SİVASSPORLU YAPACAK İMZAYI ATACAK İMZA TÖRENİNDE BİZDE YENİ KARDEŞİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ
[b]Edit: Veyselcim su forumda buyuk harf kullanma guzel arkadasim[/b] |
arkadaşlar bana bakarsanız ilk 11 çok iyi ama hoca her oyuncunun bir alternatifi yedeklerde var demişti ben bu görüşe pek katılmıyorum. çünkü hayrettinin sakatlıgında yerini bu maçta bence kimse dolduramadı. bu arada kayseri maçının en kötüsü olan TİMUR bu maçta ne işi vardı ben birşey anlamadım. demekki başka alternatif oyuncu yoktur.
|
[quote=ForzaSivas]fORVET SIKINTISI ÇEKEN SİVASSPOR REAL MADRİDLE İPLERİ KOPARAN OWEN 'LA ANLAŞTI.BUGÜN SAAT 14:30 DA KENDİSİNİ RESMEN SİVASSPORLU YAPACAK İMZAYI ATACAK İMZA TÖRENİNDE BİZDE YENİ KARDEŞİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ[/quote]
yine yalan haberler yaziosunuz foruma..olayin asli sudur.. Man Unt- FeBe Macinda FeBe ye 3 gol atan Rooneyi febeli olan baskanimiz cok begenmis ve sivasspora kazandirmak icin girisimlerini baslatmistir..basin sozcumuzun aciklamalarina gore bonservisi cok yuksek olan rooneyi kiralama yoluna gidilmis ve transferdeki cok ufak puruzler de ortadan kalkmis..devre arasi yildizelindeki kampa rooney de katilacakmis..sivasi gelip gezen rooney dogukentten dayali doseli luks bir mustakil ev ile beraber kizilirmak manzarali bir villa istegini de yonetime bildirmisdir..hosgeldin rooney gardaş aramiza gollerinle costur bizi :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: |
:lol: :D :P :wink: :roll: :?: :?: :?:
|
rooney ?
iyiymis helal olsun :) |
Samsunspor'un serbest bıraktığı serkan aykut yada diğer futbolcularından alabildiğimizi almalıyız bence 8O
|
sivassporda oyun sistemi ve kurgu bence cok iyi durumda. ama belki iyi bir golcu alinabilirse banko oynayabilicak fena olmaz.sivasspora basarilar
|
ewet banko bir golcu lazım kaçan goller ortada
|
[quote]58hayati bildirdi:
Ara transferde teknik direktörümüz ve menejerimiz bülent uygurun yardımlarıyla fenerbahçeli semihi sezon sonuna kadar kiralanma yöntemine gidilmesini istiyoruz, tabi fenerbahçe verirse bu bir öneri olursa[/quote] |
bence defansa bulent korkmazi alalim.ustune para bile verir gelmek icin,bizde ondan aldigimiz parayla iki uc tane futbolcu alir kadroyu zenginlestiririz.hem bulentin cirkefliginden korkan rakip forvetler bize gol atmayi aklindan bile geciremez :D :) :D :)
|
[quote=kazak]bence defansa bulent korkmazi alalim.ustune para bile verir gelmek icin,bizde ondan aldigimiz parayla iki uc tane futbolcu alir kadroyu zenginlestiririz.hem bulentin cirkefliginden korkan rakip forvetler bize gol atmayi aklindan bile geciremez :D :) :D :)[/quote]
Çok komiksin zuhahahahahahhahhahhhhaaaaa :D :evil: :evil: :evil: :lol: |
arkadaslar bir tarafdan bence sivasspora gelecek sene besiktasin ronaldosu yakisir ama öbür tarafdan sivassporun oyuncularini öyle cok seviyorumki hic birisinin satilmasini istemiyorum.
|
[quote=Sivas58]arkadaslar bir tarafdan bence sivasspora gelecek sene besiktasin ronaldosu yakisir ama öbür tarafdan sivassporun oyuncularini öyle cok seviyorumki hic birisinin satilmasini istemiyorum.[/quote]
Kardes hele bi bu seneyi halledelimde seneye Allah kerim....Sen hiç canını sıkma ronaldodan daha iyilerini SİVASSPOR alır...biz ara transfere bakalım bizim için şuan o önemli... :D :D :D :D |
Arkadaslar,
Serhan`a katiliyorum. Hele bir Süperlige cikalim, biz daha cok güzel transferler yapariz. |
[quote=Enes]Arkadaslar,
Serhan`a katiliyorum. Hele bir Süperlige cikalim, biz daha cok güzel transferler yapariz.[/quote] Eyvallah kardeşim.... :D :D :D |
Arkadaslar,
bende Enes´e katiliyorum. Hele bir Süperlige cikalim, biz daha cok güzel transferler yapariz. :wink: |
[quote=Rüstü Elmas]Arkadaslar,
bende Enes´e katiliyorum. Hele bir Süperlige cikalim, biz daha cok güzel transferler yapariz. :wink:[/quote] süper lige çıkmamız içinde transfer yapmamız gerek rüştü abi...rakipler boş durmuyup kadrolarını güçlendirecek dahada.bizim kadromuz her ne kadar iyi olsada sakatlık formsuzluk gibi durumlerda sıkıntıya düşmememiz için takıma ara transferde takviye yapmamız şart diye düşünüyorum _______________________________________________ [color=red][b]ç@rşı universite/eskişehir[/b][/color] |
son dakika :
sivasspor real madridin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu zidanla 2+1 opsiyonlu sözleşme imzaladı sivasspor buna karşılık real madride abdulkadir - mehmet zengin ikilisini takas yaptı.Zidanın kaç liraya imza attığı henüz basına ve taraftarlara bildilmedi.Bugün saat 13:00 da sivas havaalanında zidanı karşılamaya gidiyoruz tüm taraftaralara duyurulur. |
[quote=ForzaSivas]son dakika :
sivasspor real madridin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu zidanla 2+1 opsiyonlu sözleşme imzaladı sivasspor buna karşılık real madride abdulkadir - mehmet zengin ikilisini takas yaptı.Zidanın kaç liraya imza attığı henüz basına ve taraftarlara bildilmedi.Bugün saat 13:00 da sivas havaalanında zidanı karşılamaya gidiyoruz tüm taraftaralara duyurulur.[/quote] Lan oğlum işin gücün geyik valla...Ama komik yani... :D :D :D :P :P |
Bence en az bir forvet alınmalı.Bu fenerden semih olursa çok iyi olur düşüncesindeyim zaten ismail hocanın eski talebesi
|
FB den Semih ve Mahmut Hanefi'yi ya devre arasi ya da gelecek seneye kesin almamiz lazim..
|
kardeşlerim takım oturmuş gıbı gozukuyor ama takjımdakı en buyk eksıklık forvet bakıyorum karagumruk maçında dakıka 30 gol pozısyonu 12 gol yok bunlar sadece forvetın becerıksızlıgıdır bakıyorsun zonra muhammet alı zor pozısyonda atıyor buda şansıdır en buyk eksık bence forvet gorundugu gıbı cetınle muhammet anlaşamıyor sankı bırbırlerıne zıtlar ıyı bır forvetle bu takımı ikinci yarı kımse tutamaz benden bu kadar byess
|
[quote=wrongway]kardeşlerim takım oturmuş gıbı gozukuyor ama takjımdakı en buyk eksıklık forvet bakıyorum karagumruk maçında dakıka 30 gol pozısyonu 12 gol yok bunlar sadece forvetın becerıksızlıgıdır bakıyorsun zonra muhammet alı zor pozısyonda atıyor buda şansıdır en buyk eksık bence forvet gorundugu gıbı cetınle muhammet anlaş**ıyor sankı bırbırlerıne zıtlar ıyı bır forvetle bu takımı ikinci yarı kımse tutamaz benden bu kadar byess[/quote]
Kardeş şüpheniz olmasın Sivassporlu yöneticiler sizin düşündüklerinizin daha iyilerini düşünüyorlar...sivasspor ara transferde en iyisini alacaktır..bu sebebten dolayıda trnsferde bütün yetkiyi manager bülent uyguna vermişler...Bülent uygun sıkı sıkıya transfer için çalışıyor ve sivasspor için en uygun futbolcuyu getirecektir.... |
Valla arkadaşlar bülent uygunla irtibata geçip en doğru haberleri burdan vermeye çalışacağım. Bizi izlemeye devam edin
|
[quote=Efkar]FB den Semih ve Mahmut Hanefi'yi ya devre arasi ya da gelecek seneye kesin almamiz lazim..[/quote]
Evet arkadasim haklisin ikiside iyi futbolcu alsak iyi olur :wink: |
ben bişey sorcam bu siteyi sivassporlu yöneticiler ziyaret ediyomu?
|
ya olayı bende duydum rooney sıcak çermiği çok beğenmiş oradan bir çadır vereceğiz
|
[quote=serkan20m]ya olayı bende duydum rooney sıcak çermiği çok beğenmiş oradan bir çadır vereceğiz[/quote] :lol:
|
Arkadaşlar şu komedi lafları bıraksanız dalga geçmek istiyorsanız başka siteler bulun buranın ciddiyetini bozmayın hepinize selam
|
gardaslar bence bu yıl işi sıkı tutalım sebat ve rizenin nasıl cıktıgını unutmayalım :!: takımın forvette karşı takımları pesinden kosturup mohamed e acık alan bırakan güçlü bir forvete ihtiyacı var.selam sevgi saygılarımla. :wink:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:38. |