SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kurtlar Vadisi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=80)

b1glord 09.12.2004 22:43

[b]Polat mematiye artizlik edersen bole olur be kardesim..mematiye posta atiyim derken butun postayi polat yedi..olan aynaya oldu.. :lol: [/b]

cem_yesilova 09.12.2004 22:57

[quote=b1gLoRD][b]Polat mematiye artizlik edersen bole olur be kardesim..mematiye posta atiyim derken butun postayi polat yedi..olan aynaya oldu.. :lol: [/b][/quote]
[b]Polat mematiyi harcar..[/b]

serhankaburcuk 10.12.2004 08:01

bence polat mematiya bişey yapmaz...Mematide salak kardeşim yaaaa...
olan dediğin gibi aynaya oldu...

eker 10.12.2004 08:03

Yok canım daha neler. Eli mecbur barışacaklar. Amma adam harcandı dizide de be

serhankaburcuk 10.12.2004 08:08

bencede memati yide harcamaz hiç zannetmiyorum...Ama dediğim gibi Polat büyük oynuyor memati halen sokaklara dönelim falan diyo...
abdülhey de saldıracakmış gibi bakıyor valla gözleri dönmüştü adamın....

cem_yesilova 10.12.2004 20:02

[b]abi bence memati kafasına sıkar..[/b]

b1glord 11.12.2004 18:13

[quote=cem_yesilova][b]abi bence memati kafasına sıkar..[/b][/quote]+

[b]silahini birakti ya neyle sikacak[/b]

cem_yesilova 11.12.2004 18:14

[quote=b1gLoRD][quote=cem_yesilova][b]abi bence memati kafasına sıkar..[/b][/quote]+

[b]silahini birakti ya neyle sikacak[/b][/quote][b]
oooo memetiye silahmı yok.. sen de caaaaniiimmm[/b]..

b1glord 11.12.2004 18:39

[b]bademciklere ne sucu var caaanimmmmmmmm..
hehe nasil bir adam sekli lan bu iplikci heuhaeuhae[/b]

cem_yesilova 11.12.2004 18:40

[quote=b1gLoRD][b]bademciklere ne sucu var caaanimmmmmmmm..
hehe nasil bir adam sekli lan bu iplikci heuhaeuhae[/b][/quote]
[b] onu bunu bırakta abidin harbiden abidin ya..[/b]

ForzaSivas 14.12.2004 15:07

abidin çaptan düştün abdin [b][/b]

serhankaburcuk 14.12.2004 15:34

[quote=ForzaSivas]abidin çaptan düştün abdin [b][/b][/quote]

oğlum adam kabadayılığın kralını biliyor...bak tesbih meselesini nasıl açıkladı...ÇAPSIZZZ ÇAPSIZ KONUŞMA... :D :D

cem_yesilova 14.12.2004 17:39

[quote=ForzaSivas]abidin çaptan düştün abdin [b][/b][/quote]
[b] abidine laf yok abidin..[/b]

eyupsabri 14.12.2004 17:51

walla arkadaşlar kurtlar vadisi artık tırtlar vadisi oldu yahu ne zaman izlesem her geçen gün ortalık karışı yo yavaş yavaş bozdular vadi yi pus lu vadi artık tad vermiyor arkadaşalr

b1glord 14.12.2004 20:21

[quote=eyupsabri]walla arkadaşlar kurtlar vadisi artık tırtlar vadisi oldu yahu ne zaman izlesem her geçen gün ortalık karışı yo yavaş yavaş bozdular vadi yi pus lu vadi artık tad vermiyor arkadaşalr[/quote]

[b]alo kendine gel birader hehehe[/b]

ForzaSivas 15.12.2004 08:39

[quote=b1gLoRD][quote=eyupsabri]walla arkadaşlar kurtlar vadisi artık tırtlar vadisi oldu yahu ne zaman izlesem her geçen gün ortalık karışı yo yavaş yavaş bozdular vadi yi pus lu vadi artık tad vermiyor arkadaşalr[/quote]

[b]alo kendine gel birader hehehe[/b][/quote]

[b]gerek varmı eyüp sabri kardeşşşş burası kurtlar vadisi her an her şey olabilir. [/b][b]GÜLLÜ sen bizim herşeyimizsin[/b]

serhankaburcuk 15.12.2004 10:06

çapsız çapsız konuşma abidin....

b1glord 15.12.2004 11:01

[b]abi o diilde güllünün bomba baya iyiydi..yabancinin yemini olmaz diye arabaya kapandi..kaslarini oynatmasi zaten ayri bir bomba allah menfaza[/b]

ForzaSivas 15.12.2004 13:16

[quote=b1gLoRD][b]abi o diilde güllünün bomba baya iyiydi..yabancinin yemini olmaz diye arabaya kapandi..kaslarini oynatmasi zaten ayri bir bomba allah menfaza[/b][/quote]
[b]
adı üstünde güllü her an her şey yapabilir. allah meyfaza yeterki manita görmesin allah meyfaza........[/b]

ilme 15.12.2004 14:36

[quote=ForzaSivas][quote=b1gLoRD][b]abi o diilde güllünün bomba baya iyiydi..yabancinin yemini olmaz diye arabaya kapandi..kaslarini oynatmasi zaten ayri bir bomba allah menfaza[/b][/quote]
[b]
adı üstünde güllü her an her şey yapabilir. allah meyfaza yeterki manita görmesin allah meyfaza........[/b][/quote]

abi tamam haklısın da meyfaza, menfaza ne yaw... muhafaza olmasin o? :lol:
neyse bence de mematiye yol gorundu gibi, ama bakalım, izleyip gorecez... cakir gitti be kim takar memati'yi derler gibi geliyo bana...

b1glord 15.12.2004 20:39

[b]muhafaza olurmu kardesim ya sende amma yaptin simdi allah menfaza adama ne derler :lol: [/b]

serhankaburcuk 17.12.2004 08:17

mematide ayrıldı polattan hadi gözünüz aydın ....Kan çıkmadı bu hafta hadi hayırlısı...Ama bence memati dayanamaz gelir polatın yanına....

GuNaY 17.12.2004 11:45

arkadaşlar sayfanın girişinde 18.12.2004 pazar gunu diye yazıyo bir yanlışlık var gibi geldi bana pazar günü ayın 19'u olması gerekmiyormu sonra madur olmayalım burda...

clubber_boy 17.12.2004 15:27

[quote=eyupsabri]walla arkadaşlar kurtlar vadisi artık tırtlar vadisi oldu yahu ne zaman izlesem her geçen gün ortalık karışı yo yavaş yavaş bozdular vadi yi pus lu vadi artık tad vermiyor arkadaşalr[/quote]
sen neyden anlarsın lan zaten sen git ^^gelinim olurmusun^^u seyret

b1glord 17.12.2004 19:10

[quote=clubber_boy][quote=eyupsabri]walla arkadaşlar kurtlar vadisi artık tırtlar vadisi oldu yahu ne zaman izlesem her geçen gün ortalık karışı yo yavaş yavaş bozdular vadi yi pus lu vadi artık tad vermiyor arkadaşalr[/quote]
sen neyden anlarsın lan zaten sen git ^^gelinim olurmusun^^u seyret[/quote]

[b]puhahahaha[/b]

türkçerap_yakup 18.12.2004 21:38

ben kv yi izlemiyorum artık.nezaman çakır öldü tv yi kapattım kv ye.

serhankaburcuk 20.12.2004 08:28

[quote=sagopake]ben kv yi izlemiyorum artık.nezaman çakır öldü tv yi kapattım kv ye.[/quote]

abi ne çakırlar geldi geçti...hohohoho...abi sende arkadas gibi yoksa gelinim olurmusunumu izliyosun yoksa.....

serhankaburcuk 29.12.2004 09:28

Bu hafta kurtlar vadisinde ne olur?bir yorumu olan yokmu? Valla ben Polatın sonunu pek hayırlı görmüyom kendini çok kaptırdı baronun yanına....Mematide durdu durdu ama turnayı gözünden vurdu... :D :D :D hehehehehehe

ForzaSivas 13.01.2005 14:10

[b]bu akşam yine tekrar var ama bu kez olayı abarttılar tam 3 saat tekra izletecekler bu showtv ne yapamaya çalışıyor anlayamadık[/b]

türkçerap_yakup 13.01.2005 14:46

kv'nin yeni bölümü 27 ocakta ekrana gelicek...yani şuanda tatilde...

serhankaburcuk 13.01.2005 14:46

[quote=ForzaSivas][b]bu akşam yine tekrar var ama bu kez olayı abarttılar tam 3 saat tekra izletecekler bu showtv ne yapamaya çalışıyor anlayamadık[/b][/quote]

[size=3][b]Ciddimi söylüyon?Lan bu show tv ne yapmaya çalısıyor yav anlamadım valla özledik diziyi yav...Vay çapsızlar vay.....[/b][/size]

ForzaSivas 27.01.2005 09:40

[b]Efsane kaldığı yerden bugün başlıyor bakalım akşam kimin kellesi gidecek nasıl mevzular patlayacak saat 21:00 da ekran başına

Bu alemde kral
sensin polat alemdar
baronluk için
saldı polat alemdar :lol: [/b]

tamtam 27.01.2005 12:21

ÇAKIR'LA BAŞLADI HAYAT
GÖNLÜMÜZDESİN CANPOLAT
İ... BARONA İ... KONSEYE İNAT
İSTANBUL SEFİRİ CANPOLAT
İSTANBUL SEFİRİ CANPOLAT

abcde 27.01.2005 14:55

kopsun kelleler,yıkılsın ortalık :!: heyt be bugün kaçmaz kurtlar vadisi,çok özledik harbiden :twisted:

türkçerap_yakup 27.01.2005 15:21

Laz Ziya ile Polat arasında gerginlik

Üç haftalık bir aradan sonra bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan “Kurtlar Vadisi”nin konusu şöyle:

Memati’nin kellesini isteyen Laz Ziya ile Polat arasındaki gerginlik tırmanır. Polat, kafasında yeni planlar yaparken, Memati’den gelen telefonla planları altüst olur. Kızının kendisine açtığı vesayet davasını öğrenen Laz Ziya, Yahya’dan Nesrin’i ve çocukları bulmasını ister. Elif’in Nesrin adına dava açtığını öğrenen Polat ise deliye döner ve bu duruma el koyar. Artık namlunun ucunda sadece Memati değil, Nesrin de vardır. Polat, Elif’i engellemek için iyi bir yöntem bulmuştur. Nesrin’in babasına açtığı dava iki yakın arkadaşı karşı karşıya getirecektir; çünkü Nizamettin vesayet davasını Canan’ın yürütmesini ister. Polat, Laz Ziya konusunda, Karahanlı’nın fikrini almadan hareket etmek istemez, bu yüzden Karahanlı ile görüşmek ister.

Show TV / 21.00

abcde 28.01.2005 16:44

kahretsin kaçırdım vadiyi,ne oldu kısaca yazablilecek varmı? :(

serhankaburcuk 29.01.2005 20:34

[quote=abcde]kahretsin kaçırdım vadiyi,ne oldu kısaca yazablilecek varmı? :([/quote]

Ferhat haftaya özetini izlersin üzülme....

abcde 29.01.2005 22:14

[quote=serhankaburcuk][quote=abcde]kahretsin kaçırdım vadiyi,ne oldu kısaca yazablilecek varmı? :([/quote]

Ferhat haftaya özetini izlersin üzülme....[/quote]
allahtan özeti var doğruya!!!

türkçerap_yakup 03.02.2005 17:56

Memati’yi büyük bir sürpriz bekliyor

“Kurtlar Vadisi”nin bu hafta ekrana gelecek bölümünün konusu şöyle: Mermilerin ortasında kalan Abdülhey ve Memati panik yaşarken Polat sakindir.

Ama bu kez kurtulmak Polat için hiç de kolay olmaz. Polat’ın ofisinde ise Erhan beklemekten sıkılır ve kendince bir yöntemle ofisten kurtulmaya karar verir. Tüm bu olanların sebebi Nesrin, kendine göre güvenli bir yere sığınmıştır. Nergiz, Safiye’yi evde bulamayınca deliye döner. Safiye ise evden çıkmayı başarmıştır. Memati, Nesrin’in yaptığını kendine yediremez ve intikamını tek başına almaya karar verir. Ama onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Show TV / 21.00

1967_DERNEK_MUSTAFA 03.02.2005 18:08

[size=7][/size]bence sivasspor 2-1 yenecek :lol:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54.