![]() |
YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK.
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Nordin%20Wooter_3.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig’inin güçlü ekiplerinden Sivasspor, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Hollanda Milli takımının futbolcusu, Ajax’lı futbolcunun işini bitirdi. Sezonu kötü bir başlangıç yapan ancak Antalyaspor’u kendi evinde devirerek yeniden çıkışa geçen Sivasspor’da Yönetim Kurulu’da transfer bombasını patlattı. Sezon öncesi takıma bomba transferler yapacağını duyuran Sivasspor Yönetimi, bu transferi gerçekleştirdi.Sivasspor Hollanda Milli takım formasını giyen Ajax’lı Nordin Wooter’i renklerine bağladı. Sivasspor Hollanda Milli Takım oyuncusu ve Ajax'ta forma giyen ve halen Panaytinaykos'ta oynayan 29 yaşındaki oyun kurucusu Nordin Wooter ile yarın İstanbul'da bir araya gelecek. Sağlık kontrolünden geçirilecek olan Wooter daha sonra bir yıl opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına imza atıp Sivasspor'lu olacak. Ülkesi: Hollanda Mevki: Ortasaha Yaş: 24-8-1976 Boy: 172 cm Kilo: 70 kg [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Nordin%20Wooter.jpg[/IMG] [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Nordin%20Wooter_1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Nordin%20Wooter_2.jpg[/IMG] |
-->: NORDİN WOOTER İLE ANLAŞILACAK
evet bu oyuncu alınabilirse sivassporumuza faydalı olabilir.. çünkü bir oyun kurucusuna ihtiyacımız vardı... Adam zaten Hollanda milli takımında da oynuyorsa önemli bir futbolcudurr... Alınabilirse Sivassporumuza faydalı labilir diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun...
|
eyvallah kardeş sivasa tam büyle bi oyuncu lazımdi işte.:)
|
alınırsa sivassporumuza hayırlı olur inşallah şahsen ben korkuyordum küme düşeceğiz diye çünkü kötü başladık bu sene bütün takımlar iyi.
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İyi bir futbolcumu acaba???İnşallah faydalı olur...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılı olur hepimizin temennisi budur.
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hollanda milli takımında oynamış...Avrupada çeşitli kulüplerde oynamış onunla ilgili bir link var buraya tıklayıp bilgi sahibi olabilirsiniz...[url]http://nl.wikipedia.org/wiki/Nordin_Wooter[/url][/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
insallah faydali olur carvalho gonderilsin
|
ewet hocam ben ismini 1 kaç kez duymuştum ve maçlarını izleme imkanım oldu gerçekten çok kaliteli bir futbolcu..ayağına çok hakim...çok sakin bi oyuncu fb bence sivasımızın bomba transferi olacaktır..;)
|
yönetimden açıklama gelmedikçe inanmam
|
Bülent hoca bana demisti yabanci oyuncu alacaz diye demekki buymus.Insallah faydali olur Sivassporumuza
|
süper bir futbolcu daha önce izlemiştim hızlı ve çabuk çok yararlı olur
|
YANILMIYORSAM DÜN ANTALYADAYDI EĞER OYSA İNŞALAH ARANAN KAN OLUR VE TAKIM ÇIKIŞINA DEVAM EDER.. HAYIRLI OLSUN
|
-->: NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK
[B][COLOR="Blue"]Orta alanda top tutacak,
gollük ara pasları atabilecek, defansın arkasına adam kaçıracak, Anderson' u, M.Yıldız' ı ve balili' yi besleyecek alternatif bir oyuncuya ihtiyaç vardı. Transferi gerçekleşirse faydalı olacağını düşünüyorum... . .[/COLOR][/B] |
Insallah Sivassporumuza faydali olur...simdiden hayirli ugurlu olsun
|
Evet nokta transfer diye buna derim futbolcuyu tanımıyorum ama tecrübeli olduğu kesin sivassporda çok iyi işler yapar hayırlı olsun sivassımıza
|
eğer bu transferi yapabilirsek bizim için çok iyi olur çünki bu oyuncuyu panationakos takımındn çok iyi biliyorum ...
gerçekten mükemmel bi futbolcu. kesinlikle sivassporumuza yararlı olur inşllah gerçektende transfer edebiliriz |
yiğidoya yakışır istanbulda karşılamak lazım ....istanbul dernegin haberi vardır umarım:) :confused: :) :confused:
|
bu haberin kaynagi aciklanirsa daha inandirici olur sanirim
cünki böyle haberleri cok duyduk gecen sene |
-->: YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK.
[B] SİVASSPOR'DA TRANSFER!..
28 Ağustos 2006 16:18 [/B] Sivasspor'un Hollandalı orta saha oyuncusu Nordin Wooter ile anlaşmaya vardığı bildirildi. Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, daha önce Ajax'ta forma giyen ve halen Yunanistan'ın Panathinaikos takımında top koşturan Hollanda Milli Takım(U19) oyuncusu 29 yaşındaki oyun kurucusu Nordin Wooter ile anlaşmaya vardıklarını kaydetti. Wooter'in akşam saatlerinde İstanbul'a geleceğini ve sağlık kontrolünden geçirileceğini ifade eden Uygun, daha sonra Hollandalı oyuncu ile İstanbul'da sözleşme imzalayacaklarını bildirdi Kaynak: MARATON [url]http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=14415[/url] |
işte transfer diye buna derim çok doru ve yerinde bir transfer bize çok şey katar emeği geçenlere teşekkürler hayırlı olsun
|
abi adam hollanda milli takımında bile oynamış.inşallah bu da ortega,anelka gibi artislik yapmaz.adam gibi topunu oynar
|
[QUOTE=arabesk_58]eğer bu transferi yapabilirsek bizim için çok iyi olur çünki bu oyuncuyu panationakos takımındn çok iyi biliyorum ...
gerçekten mükemmel bi futbolcu. kesinlikle sivassporumuza yararlı olur inşllah gerçektende transfer edebiliriz[/QUOTE] beyler hepiniz çok iii futbolcu felan yazmışınızda bu adamı nerden tanıyorsunuz adam adı duyulmuş bi kaç takımda oynamış görünüyor ama ne kadar oynamış. ben bugün panatinaikosun sitesine girdim maçları ve kadroları var. adam hazırlık maçlarında bile oynamamış görünüyor yanlışım varsa düzeltin... umarım hakkımızda hayırlısı... ( [url]www.pao.gr[/url] adrsine girerseniz) |
ha şöyle ya biraz kaliteli adamları getirelim çok iyi bir transfer yaptık devamı gelir inşallah
|
İNŞALLAH FAYDALI OLUR BEN TANIMIYORUM BU FUTBOLCUYU UMARIM DENİLDİĞİ GİBİ BOMBA BİR TRANSFERDİR
***REİS 58*** |
insallah dogrudur
eger alinirsa kotu bi transfer olmaz cunku oynadigi takimlarin hepsi buyuk kulupler... |
Abi iyi adam araştırdığım kadarıyla inşallah Sivassporuma yararlı olacaktır bu arada galibiyet geldi bu hafta oh be..
|
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/Nordin%20Wooter_3.jpg[/img]
[B][I]KLÜBÜMÜZ [COLOR="Red"]Nordin Wooter [/COLOR]ILE 1 YILI OPSİYONLU 2 YILLIĞINA ANLASTI. CAMİA´MIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN. [/I][/B] |
Yıl Tk. Mç G.
1994/95 Ajax 5 1 1995/96 Ajax 25 2 1996/97 Ajax 28 3 1997/98 Real Zaragoza 14 1 1998/99 Real Zaragoza 18 0 1999/00 Watford 20 1 2000/01 Watford 26 1 2001/02 Watford 17 1 RBC Roosendaal 29 2 2003/04 Sporting Braga 19 0 04/05 Anorthosis Fam 14 7 Panathinaikos 12 0 2005/06 Panathinaikos 1 1 Toplam 225 20 Oyuncunun karıyerı arkadaslar |
Arkadaslar dıkkantınızı cekerım adamın gıt gıde dusen bır performansı var bize nasıl yaralı olabılece kı?
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=hasantuan]beyler hepiniz çok iii futbolcu felan yazmışınızda bu adamı nerden tanıyorsunuz adam adı duyulmuş bi kaç takımda oynamış görünüyor ama ne kadar oynamış. ben bugün panatinaikosun sitesine girdim maçları ve kadroları var. adam hazırlık maçlarında bile oynamamış görünüyor yanlışım varsa düzeltin... umarım hakkımızda hayırlısı... ( [url]www.pao.gr[/url] adrsine girerseniz)[/QUOTE]
Panathinakos'ta kiralık oynuyormuş.........[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Carvalho ile bu işin olmayacağı belliydi. Kesin oynar denilerek alınan adam yedek kulübesine demir atmıştı. Artık ofansif yönden daha da güçlendik biraz oyunumuzu hızlandırabilirsek bu yıl iyi işler yapabiliriz.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
ACIKLAMAYI BULENT UYGUN YAPMIS,OYNADIGI TAKIMLARA BAKILIRSA IYI OYUNCU OLMA IHTIMALI YUKSEK.HAYIRLISI OLSUN INSALLAH TRANSFERI GERCEKLESIR VE SIVASIMIZA FAYDALI OLUR
|
transfer diye buna derim çok doğruuu ve yerinde bir transfer bize çok şey katacaktır inş
|
iyimidir falan demiş arkadaşlar,bana kalırsa yasirden iyi olacağı kesin.dünya varmış yaw yasirden kurtuldum böylece demektir.yasir artık her maç iki tel saçımı beyazlatamayacak.hahaha çünkü bu adam orta saha.birde şu mehmet yıldız gitti yerinede falan filan geldi,diye bir haber yazında oynıyım sevinçten temelli.
|
[QUOTE=hasantuan]beyler hepiniz çok iii futbolcu felan yazmışınızda bu adamı nerden tanıyorsunuz adam adı duyulmuş bi kaç takımda oynamış görünüyor ama ne kadar oynamış. ben bugün panatinaikosun sitesine girdim maçları ve kadroları var. adam hazırlık maçlarında bile oynamamış görünüyor yanlışım varsa düzeltin... umarım hakkımızda hayırlısı... ( [url]www.pao.gr[/url] adrsine girerseniz)[/QUOTE]
yasirden iyidir kardeş adamın backraunduna baksana.boş adam olmadığı kesin.zaragozadada oynamış adam |
[QUOTE=aldair]yasirden iyidir kardeş adamın backraunduna baksana.boş adam olmadığı kesin.zaragozadada oynamış adam[/QUOTE]
ben futbolcuyla ılgılı bılgıulerı verdım arkadaşlar he birde adamı gelmeden kral yaptınız buna anlam veremiyorum durun hele bir adam gelsın oynasın ondan sonra adamı kral yaparız |
[QUOTE=öner]ben futbolcuyla ılgılı bılgıulerı verdım arkadaşlar he birde adamı gelmeden kral yaptınız buna anlam veremiyorum durun hele bir adam gelsın oynasın ondan sonra adamı kral yaparız[/QUOTE]
ben kendi adıma kimseyi kral falan yapmıyorum,yasirden kurtuldumya ona seviniyorum,adamı ajax tan hatırlıyorum.ama tabi çok zaman geçti üzerinden.ama sakat bile olsa gene idda ediyorum yasirden iyidir |
bu adam çok iyi ama uyum sorunu,yaşam tarzı vb. şeyler yüzünden gelecek sene gitmek isteyebilir.örnegin iliç.geçen sene partizan kalbimizi aldınız dediler ama geçen seneki futbolu vasattı bazı maçlar hariç.ama bu sene geçen sene yapılan yorumları şimdi daha iyi anlıyorum.eger bu sene ilk haftalarda kötü performans sergilerse bence bu gayet normaldir.üstününe düşmeyelim.herneyse hayırlı ugurlu olsun.tek temellimiz takıma ayak uydurması ve gelecek tekliflerden dolayı aklı uçmaz
|
Gerekli olduğu yere transfer yapıldı.Bu yönden doğru bir transfer.İnşallah referansı kadar da iyi bir futbolcu olduğunu gösterir.Hayırlısı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:15. |