SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbol ile İlgili Videolar Paylaşımı (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Unutulmaz Sivasspor Maçları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8034)

numan58 29.08.2006 09:22

Unutulmaz Sivasspor Maçları

[B][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/B]
herkes unutamayacağı maçı yzsın hem biraz nostalji olur.
ben 3.ligden 2.lige çıktığımız sene Tokat maçı vardı 4 Eylül'de onu unutamıyorum. hakem 75. dakikada golümüzü vermedi. durum 0-0 dı. 80 ile 90 arasında iki gol atmıştık.

redwhite 29.08.2006 10:09

-->: Unutulmaz Sivasspor Maçları

sene 91 veya 92 soğuk bir kış günü rakip çubukspor türkiye liglerinin tek namağlup takımı bizde o sene istikrarsız durumdayız ve 3 0 kazanıyoruz süper oynuyoruz bir gün sonra sivas gazetelerinde bi manşet çubuğu kırdık unutulmaz

Kokomo 14.11.2006 12:17

--->: Unutulmaz Sivasspor Maçları

1985 2.Lig deyiz. Küme düşmek üzereyiz. Malatyasporu Sabri ve Nuri (Efo) nun golleri ile 2-1 yenmiştik. Maç sonunda olay çıkmış, şampiyonluğa oynayan Malatya büyük darbe almıştı. 4 Eylülde mahşer yeri gibiydi. Unutulmaz ...

ahmet kaya 58 14.11.2006 12:21

Ben de 2004 yılında Ankara Cebeci stadındaki 6-0 lık Şekerspor galibiyetini unutamıyorum. Ha bi de 72 yılındaki Karşıyaka maçındaki Naci'nin penaltı kaçırışını.

PRoFeSSioNaL 14.11.2006 13:30

valla 2.ligde baya bi geçmişimiz var güzel goller attık güzel kurtarışlar yaptık
bir düzinede goller yedik

ama olsun artık süper ligdeyiz

sivassss 14.11.2006 13:39

Benim şampiyon olduğumız sene ikinci yarının ilk maçı olan Ankara'da oynadığımız Türk Telekom maçı aklıma geldi. Maç 1-1'di ve son dakikada sol taraftan kullandığımız bir serbest vuruşta kaptanımız Mohammed Ali topu direk kaleye yollamış, pozisyon gol olmuş ve maçı 2-1 kazanmıştık...

yigidolar06 14.11.2006 15:03

SENE 1967 DEN BERİ HANGİ MACI YAZSAM DİYOM EN COK ZEVK ALDIĞIM YILLARDI 1975 YILINA KADAR NE GÜZEL TAKIM KURULMUŞ NE GÜZEL TOPCULARIMIZ VARDI EN BÜYÜK AMİGO BİZDEYDİ SİVASTAKİ MAÇLARIN ATMOSFERİ BİLE FARKLI OLUYORDU O YILLARDA BİLE SİVASSPORU ÇALIŞTIRAN HOCALAR BİRER YILDIZDI TAKİ SİVASA BÜLENT HOCA GELENE KADAR

ahmet kaya 58 14.11.2006 18:22

:D Ben şahsen Ali Memmed'in başından geçenleri dinlemek (olmazda okumak) isterim:D :D :) :) ;)

yigidolar06 07.04.2012 12:03

Cevap: Unutulmaz Sivasspor Maçları

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=35015&token=16097][img]http://resimzade.com/Show.html?i=35015&token=16097[/img][/url]

[B]yıl 1968 samsunspor son maçta sivassporla oynuyor sivasta samsunsporu yenip ligte kalıyoruz samsunsporda şampiyonluk turunu 4 eylülde atmıştı bu maçı almasaydık kümeye düşüyorduk[/B]

58MUAMMER58 07.04.2012 12:11

[b]eski maçlara aklım ermez 1975 ten beri futbolla ilgilenir sivassporumu ozamanlar tercümandan takip ederdim gol duasına çıktığı yılları bilirim aklımda kalan maçın önemine göre unutulmaz maçlar sivasspor 2.ligde kümede kalma savaşı veriyordu aktepede ank blld yle o-o kaldık omaça gitmiştim bende O 1 puanla ligde kaldık sivasspor 3.lige düştüğü diyaRbakırla 2-2 kaldığımız maç adıyaman sporu 3-0 yenip ligde kaldığımız maç olimpiyatta karabükü 3-2 yendiğimiz maç gs ye 3-5 yenildiğimiz maç hala aklımda daha çok maç varda büyüklerden dinlediğim şu naci meselesini çok merak ediyorum doğrusu herkes unutamamış [/b]

kakikli 07.04.2012 13:46

[B]1. lide ilk galibiyetimiz. deplasmanda samsunsporu 2-1 yenmiştik. penaltı golü ile 1-0 geriye düştük, taraftarımız bize ayrılan bölümü doldurmuştu. 2 gol bulduk, özellikle 2. gol sonrası samsun taraftarının olduğu tribünün demirlerine tırmanmıştım 3 polis joplarla beni alaşağı etmişti, samsun taraftarı bize hücum etmişti :)) maç sonuda bayrak ve kaşkolümü samsunlulara hediye etmiştim...[/B]

sivasliapocan 07.04.2012 13:54

Sivası'ın şampiyonluğa oynadığı sene 4 eylülde ibb ye 2-1 yenilmişti o maç çok kötü olmuştu eğer o maçı alsak şampiyondukk

kayayatakci 07.04.2012 14:29

Bende 1968 de kayserispor sivasspor olayli mac diyorum bir kac arkadastik birisi olayda rahmetli oldu.....ve 3 sene evveli trabzon hamsilerini sivasta 3.0 yendigimiz mac daha bircok mac var ama bu ikisini hic unutamiyorum.tüm sivasi seven yigidolara selam

Morten58 31.05.2012 19:25

Unutamadığımiz maçlar!

ilk 2 Video'yu sizlerle paylaşıyorum!

[B]Lütfen Unutamadığıniz maçları bu Forum altına yazınız,bende elimden geldiğı kadar önerdiğıniz Video'ları yükleyip paylaşacağım! [/B]

[B][U]Not:[/U][/B] Unutamadığıniz maçların skorunu,ve mümkünse tarihini ile hangi Sezonda ve Haftada olduğunu yazınız!

[I][B]Sevgi ve Saygılarımla![/B][/I]

[I]
Sivasspor 5-0'lık mağlubiyetin rövanşında Anderlecht'i evinde 3-1 yendi. Devler Ligi rüyası sona eren 'Yiğidolar', yoluna Avrupa Ligi play-off turundan devam edmeye hak kazanmıştı![/I]

[URL="http://www.dailymotion.com/video/xqifnn_sivasspor-3-anderlecht-1_sport"]Sivasspor 3 – Anderlecht 1 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN...[/URL]

[I]Fortis Türkiye Kupasi 4 Şubat, 2009[/I]

[URL="http://www.dailymotion.com/video/xqurar_sivasspor-4-2-galatasaray-penaltylar_sport"]Sivasspor 4 2 Galatasaray (penaltılar) Özetini izlemek için TIKLAYIN...[/URL]

cemahmety 31.05.2012 19:36

Cevap: Unutamadığımiz maçlar!

2008-2009 sezonu 31.hafta maçı Sivasspor-ibb maçı
15.haftadan beri lideriz bir önceki sezon şampiyonluğu 6 puanla 2.ve 3.takımla aynı puanda 4.olarak bitirmişiz yenersek son 3 haftayada lider ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak gireceğiz ama ibb'de oynayan ve sivaslı olduğu iddia edilen bir topçu 2 gol atıyor geriye düştüğümüz maçı çeviremiyoruz ve şampiyonluğumuz gidiyor

baris58sivas 31.05.2012 21:46

Ben almanyadanim ve anderlecht macinda sivastaydim ilk mac 5:0 bitmesine ragmen ailecek gitmistik ah ne günlerdi beee

Morten58 24.07.2012 19:36

[B][I]2011/2012 Sezonu 4.Hafta[/I][/B]

[URL="http://www.facebook.com/video/video.php?v=202628203143112"]Sivasspor 3 – Bursaspor 0 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN...[/URL]

[B][I]2011/2012 Sezonu 10.Hafta[/I][/B]

[URL="http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=154339741330819"]Sivasspor 2 – Fenerbahçe 0 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN...[/URL]
[B]
Alternatif:[/B]
[URL="http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=154339741330819"]Sivasspor 2 – Fenerbahçe 0 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN...[/URL]

[B][I]
2011/2012 Sezonu 18.Hafta[/I][/B]

[URL="http://www.dailymotion.com/video/xnfamy_sivasspor-3-0-karabukspor_sport"]Sivasspor 3 – Karabükspor 0 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN...[/URL]

[I][B]2011/2012 Sezonu 25.Hafta[/B][/I]

[URL="http://www.dailymotion.com/video/xodhaj_mersin-ydman-yurdu-1-5-sivasspor_sport"]Mersin I.Yurdu 1 – Sivasspor 5 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN...[/URL]

[B][I]Galatasaray 0 - Sivasspor 1 Ziraat Türkiye KUPASI[/I][/B]

[URL="http://www.izlesene.com/video/galatasaray-0-1-sivasspor/5998251"]Galatasaray 0 – Sivasspor 1 Maç Golünü izlemek için TIKLAYIN...[/URL]

[B][I]2011/2012 Sezonu Avrupa Ligi Grubu 1.Hafta[/I][/B]

[URL="http://www.dailymotion.com/video/xqarbb_sivasspor-4-0-bursaspor-geniy-ozet_sport?search_algo=2"]Sivasspor 4 - Bursaspor 0 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN...[/URL]

poolat58 24.07.2012 21:16

SİVASSPOR 3-0 hamsispor en unutamadığım maç bu :D

eyupk 24.07.2012 21:26

Benim 2 unutamadığım maç var, o da şampiyonluğu kaçırdığımız gaziantep ve ibb maçı, hatırladıkça kahroluyorum. Ölene kadarda unutamıycam gibi.

orhan_sivasli 24.07.2012 21:27

Malatya Belediyespor:1 - SİVASSPOR :0

Hiç unutamam 2. ligdeydik gitmiş olduğum ilk deplasman maçıydı adamları hiç galibiyeti yoktu. İlk bizi yendiler :mad: , çok sevinmişlerdi. Kalede de ABDULLAH vardı çok iyibir maç çıkarmıştı ama malubiyete engel olamadı. Maça gittik ama bilet paraız bile yoktu. Simitle karnımızı doyurduk :)

HİÇ AMA HİÇ UNUTAMAM ...............

Morten58 24.07.2012 22:49

[QUOTE=poolat58;797053]SİVASSPOR 3-0 hamsispor en unutamadığım maç bu :D[/QUOTE]

[URL="http://www.facebook.com/video/video.php?v=114397948600979"]Sivasspor 3 - Trabzonspor 0 | Golbastı Show'da ne demek? , izlemek için TIKLAYIN...[/URL]

infial§ 24.07.2012 23:12

ZTK macında gs yi yendiğimiz mac harbi unutulmayacak maçtı

adres58 24.07.2012 23:20

Eskiler bilir...

Sivasspor 2.ligde mücadele ettiği yıllar. 80 li yılların ortaları. Yer 4 Eylül Stadyumu Tokatspor ile oynuyoruz. Kadromuzda Cin İsmail, Efo, Namık, Kaleci Sebo ve unutulmaz sol ayak Piç Tamer... Tokatsporda Ayı Ömer... Bir yağmur bir dolu peşine bir güneş. Stadyum hınça hınç dolu. Bizim Tokatdan akrabalar Tokatspor tarafına geçmişler. Kornerden Tamer bir orta koyuyor direk kalede süper bir gol. Yer yerinden oynuyor...

Yine 80 li yıllar. Kadromuz hemen hemen aynı. Trabzon Amatör maçı. Ben maratonda ama tel örgülerin en altında tellere yapışık yerde oturuyorum. maç 2-2 bitiyor (galiba). Trabzonda kimler yokki. Lemi Dobi Hasan ve Hami var. O sene Trabzon Amatör bizden üst sırada bitiriyor ve Federasyon kararı ile biz 2. Lige alınıyoruz.

Daha çoookkk var.

Esrarenqiz 24.07.2012 23:33

Tabikide G.Antep ve Belediye !!!

PETKOVİC 24.07.2012 23:39

3.ligde merzifon maçı :D uzun saçlı kalecileri vardı AYSEL hahahahha :D:D adam her geldiğinde 6 7 tane yerdi bizden

YYILDIRIM 25.07.2012 03:11

süper lige çıktığımız maç, o maç muhteşemdi eklersen sevinirim.

sivaslıadem 25.07.2012 09:25

[QUOTE=Morten58;797071][URL="http://www.facebook.com/video/video.php?v=114397948600979"]Sivasspor 3 - Trabzonspor 0 | Golbastı Show'da ne demek? , izlemek için TIKLAYIN...[/URL][/QUOTE]

o hafta her şey ne kadar güzeldi
trabzonun feleğini şaşırtmıştık
kaptanım hayrettin bile klas gol atmıştı

bu sene aynı günleri yaşar mıyız ;)

PETKOVİC 25.07.2012 09:35

Yanılmıyorsam 2007-08 sezonuydu. Evimizde bursayla oynuyorduk ramazandı hatta orucu da stadda açmıştım. İlk yarı 2-0 gerideydik kalecileri Vega sürekli zaman geçirip duruyodu. Bizimkiler 2.yarıda coşup maçı 3-2 almıştık. Süper ligde unutamadığım maçlarda ilk sırada yer alıyor. Tabi trabzona 3 attığımız maçı da unutmak mümkün değil. Bir de şampiyonluğun kritik maçlarından birinde evimizde ibb ye yenildiğimiz şüpheli maçı hiç unutamıyorum

kendalli 25.07.2012 10:03

[QUOTE=adres58;797076]Eskiler bilir...

Sivasspor 2.ligde mücadele ettiği yıllar. 80 li yılların ortaları. Yer 4 Eylül Stadyumu Tokatspor ile oynuyoruz. Kadromuzda Cin İsmail, Efo, Namık, Kaleci Sebo ve unutulmaz sol ayak Piç Tamer... Tokatsporda Ayı Ömer... Bir yağmur bir dolu peşine bir güneş. Stadyum hınça hınç dolu. Bizim Tokatdan akrabalar Tokatspor tarafına geçmişler. Kornerden Tamer bir orta koyuyor direk kalede süper bir gol. Yer yerinden oynuyor...

Yine 80 li yıllar. Kadromuz hemen hemen aynı. Trabzon Amatör maçı. Ben maratonda ama tel örgülerin en altında tellere yapışık yerde oturuyorum. maç 2-2 bitiyor (galiba). Trabzonda kimler yokki. Lemi Dobi Hasan ve Hami var. O sene Trabzon Amatör bizden üst sırada bitiriyor ve Federasyon kararı ile biz 2. Lige alınıyoruz.

Daha çoookkk var.[/QUOTE]

o dolulardan kafam sismisti...tokat macindaki golu tamer ortaladi cin ismail ucarak kafaynan atti...:D trabzon amator macinida 3-1 kazanmistik o macta bir tezahurat vardi ve macin sonlarina dogru butun stad soyle diyordu ; bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi aallllllllll :D

esrarengiz 25.07.2012 11:01

bende cok heyecanli maclarini izledim....ama iclerinden birini sec deseniz sivasdaki sivasspor gs maci derim...3-5 lik mac...hakan sukur isiniyor bende o anda kale arkasinda yanindayim dedim benimde adim hakan..adasiz..oyuna girecekmisin dedim belli degil dedi ...sen girersen maci kazanirsiniz dedim neden dedi valla cok ballisin hakan dedim .... unutmam hic onu mactan sonra soyunma odasina giderken bana bakti ve sen hakliymissin dedi .......adama girme oyuna agrim var felan dedimsede dinlemedi ...ah ulan hakan sevincimizi bogazimizda biraktin :))).....birde izmirde karsiyaka macindayiz mac 0-0 son dakikalar artik iki takimda uzun top oynuyorlar....sivasspor defansdan daha cikmadan ben bagirdim....hakeemmmm penalti beaa diye millet bana bakti manyakmisin demisti arkadaslar...ama adamlar bana lafi soyleyene kadar penalti olmusdu bile....sivasspor 1-0 kazanmisdi maci...icime o an dogdu penalti diye atak gelisti ben lafi soyledikten 15 saniye sonra penalti verilmisdi....birde superligde ilk lider olusumuz vardi sivasda bursa maciydi yanilmiyorsam o maci yenip lider olmustuk o hafta...ama benim asil merak ettigim buyuklerimizin anilari...o buyuklerimiz anilarini paylasirsa memmun olurum....cunku onlarin heyecani daha baska....3.ligdeyken sivas stad full dolu olurdu ...cocuklugumuzda o maclari seyretmek icin son 15 dakikasini beklerdik kapilarin acilmasini...iste o zamanlarin genclerinden dinlemek isteriz sivas i.....

esrarengiz 25.07.2012 11:15

[QUOTE=PETKOVİC;797085]3.ligde merzifon maçı :D uzun saçlı kalecileri vardı AYSEL hahahahha :D:D adam her geldiğinde 6 7 tane yerdi bizden[/QUOTE]

hee yaa bir aysel vardi o zamanlar....adam ne eder eder topu iceri alirdi :))

Morten58 25.07.2012 11:15

[QUOTE=esrarengiz;797148]bende cok heyecanli maclarini izledim....ama iclerinden birini sec deseniz sivasdaki sivasspor gs maci derim...3-5 lik mac...hakan sukur isiniyor bende o anda kale arkasinda yanindayim dedim benimde adim hakan..adasiz..oyuna girecekmisin dedim belli degil dedi ...sen girersen maci kazanirsiniz dedim neden dedi valla cok ballisin hakan dedim .... unutmam hic onu mactan sonra soyunma odasina giderken bana bakti ve sen hakliymissin dedi .......adama girme oyuna agrim var felan dedimsede dinlemedi ...ah ulan hakan sevincimizi bogazimizda biraktin :))).....birde izmirde karsiyaka macindayiz mac 0-0 son dakikalar artik iki takimda uzun top oynuyorlar....sivasspor defansdan daha cikmadan ben bagirdim....hakeemmmm penalti beaa diye millet bana bakti manyakmisin demisti arkadaslar...ama adamlar bana lafi soyleyene kadar penalti olmusdu bile....sivasspor 1-0 kazanmisdi maci...icime o an dogdu penalti diye atak gelisti ben lafi soyledikten 15 saniye sonra penalti verilmisdi....birde superligde ilk lider olusumuz vardi sivasda bursa maciydi yanilmiyorsam o maci yenip lider olmustuk o hafta...ama benim asil merak ettigim buyuklerimizin anilari...o buyuklerimiz anilarini paylasirsa memmun olurum....cunku onlarin heyecani daha baska....3.ligdeyken sivas stad full dolu olurdu ...cocuklugumuzda o maclari seyretmek icin son 15 dakikasini beklerdik kapilarin acilmasini...iste o zamanlarin genclerinden dinlemek isteriz sivas i.....[/QUOTE]

Gs'Ya 3-5 yenildigimiz maci diyorsun , hakkikaten benim de hic unutamadigim maclardan birisi o maci kalabalik sekilde Ligtv'den izlemistik. Evde misafirler de vardi araalrindan Galatasaraylida vardi , gercekten süper nefes kesen bir macti!

[URL="http://www.servetcetin.com/155-sivasspor-3-5-galatasaray.html"]Sivasspor 3 - Galatasaray 5 maçın özeti izlemek için TIKLAYIN...[/URL]

58sinan58 25.07.2012 12:52

bende şamiyonluğa oynadığımız sene yenildiğimiz g.antep ve belediye maçlarını unutamıyorum

Kokomo 25.07.2012 15:09

[QUOTE=adres58;797076]Eskiler bilir...

Daha çoookkk var.[/QUOTE]

O sene Trabzon Amatörü Sivas'ta 2-1 yendik. İlk 4 maçta 8 paun aldıktan sonra üst üste Hopa ve Trabzon Amatör deplasmanlarını kaybettik. 2. olduk. Ama TFF o zamanlar Amatör takımları Profesyonel liglere almıyordu. O sayede 2.lige çıktık.

PETKOVİC 25.07.2012 16:24

[QUOTE=esrarengiz;797150]hee yaa bir aysel vardi o zamanlar....adam ne eder eder topu iceri alirdi :))[/QUOTE]

Aysel diye tribüne çağırırdık adam kaleciliğe karşı tepki olarak dünyaya gelmiş :D

Mustafa58Ağa 16.02.2013 16:37

ilk gittiğim maç 5-1 yenildiğimiz fb maçıydı açılış berbattı ondan sonra sivasta 2-0 yenildiğimiz bursa maçına gitiim ilk 2 maçtada yenilmiştik daha sonra karabük maçına gitmiştim o maçıda 5-1 yenmiştik

ELLİSEKİZ 16.02.2013 18:58

Ben sene 2003 teki Sivasspor ve Akçaabatsebatsporun 4 Eylüldeki maçını hatırladım hemen.O maçı alsak 1.lige çıkmayı büyük ihtimal garantiliyorduk ama maalesef 2-1 kaybettik.Hatta yine bizden sonra A.Sebatspor Çaykur Rize ile karşılaştı .Rizede 1.ligi garantilediği için Sebata yattı resmen .(Unutulmaz bir Karadeniz çirkefliğine şahit olmuştuk)Hakem Metin Tokat(bu maçtan sonra bu adama düşman olmuştum halen değişen birşey yok :) )

Akın Vardar
Levent Okmeydan
Aydın Yıldırım
Hüseyin Sarı
Atila Çelik
Gökhan Bozkaya
Ertuğrul Arslan
Mehmet Yener
Serdar Uçgan
Burak Akdiş
Mehmet Yıldız
Hakan Turan
Mahmut Hoşgiz

Akçaabatsebatta ise Abdurrahman Dereli. Sedat Bayrak vardı :) Hey gidi günler.

cemahmety 16.02.2013 19:21

Unutamadığım maçlardan birisi 2.şampiyonluğa oynadığımız yılda oynadığımız içerideki Gaziantep maçıydı maçın başından sonuna kadar üstün oynamamıza rağmen bir türlü golü bulamamıştık yükleniyorduk yükleniyorduk olmuyordu ama dakika 80lerden sonra Mehmet Yıldız Sezer Badur iş birliğinde bir gol bulmuştuk ve kazanmıştık, o maç gününde ne kadar çok sevindiğimin haddi hesabı yoktu, aynı sezonda Gaziantepe deplasmanda 1-0 öne geçip 2-1 yenildiğimiz maçı ve 2-1 yenildiğimiz İbb maçlarını unutamıyorum, Yine o sezon 3-0 yendiğimiz içeride oynadığımız Trabzon maçı vardır (Hayatımda sonucuna en çok sevindiğim maçtır.) Ondan bir önceki sezon maalesef artık şampiyon olamayacağımızı ilan eden 5-3 lük GS maçı vardı, daha yakın zamanlarda Feneri geçen sezon 2-0 yenmiştik (bu şike iddiaları yalanları falan vardı o maçı kazanmamız ve Fenerin 25-26 maçlık yenilmezliğini kırmamız açısından önemliydi.) GS'yi kupadan elediğimiz maç vardı, Bursayı hafta içi kupada 4-1 yenilip haftasonu 4-0 yendiğimiz maç vardı. Yaşım itibariyle en iyi hatırladığım ve unutulmaz dediğim maçlar bunlar

fatihcan58 16.02.2013 22:13

Sivassporun Yükselme grubuna Ahmet Ertem vardı takımın başında. Yükselme grubuna çok kötü başlamıştık öylede bitmişti. İzmirde Göztepeyle karşılaşıyoruz bizim hiç bir umudumuz yok göztepenin se bizi mutlaka yenmesi gerekiyor. Hakem Muhittin Boşat serefsizine rağmen hep önce geçiyoruz adam ne yapıp edip göztepeye gol attıyordu. Macı Göztepe 4-3 kazanmıştı ama bütün Göztepeli arkadaşlarım hakem muhittin boşat göztepenin kazanması için elinden geleni yaptığını söylemişti. orta sahadan penaltı vermeler. Göztepenin kaleci tek adam olmasına rağmen aşırtma topu dışardan elle müdahele yle golu engelledi sonra adama birde sarı kart gösterdi. ve daha neler neler...

mnt3 16.02.2013 22:56

[QUOTE=cemahmety;789634]2008-2009 sezonu 31.hafta maçı Sivasspor-ibb maçı
15.haftadan beri lideriz bir önceki sezon şampiyonluğu 6 puanla 2.ve 3.takımla aynı puanda 4.olarak bitirmişiz yenersek son 3 haftayada lider ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak gireceğiz ama ibb'de oynayan ve sivaslı olduğu iddia edilen bir topçu 2 gol atıyor geriye düştüğümüz maçı çeviremiyoruz ve şampiyonluğumuz gidiyor[/QUOTE]

Sivassporumuza o 2 golü atan oyuncu Gökhan Kaba'dır ve Trabzonludur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:42.