![]() |
SERVET ÇETİN ve GÜRHAN GÜRSOY SİVAS’TA
[img]http://www.fenerbahce.com/images/kadro/servet200x200.jpg[/img]
SERVET ÇETİN SİVAS’TA Sivasspor Yönetiminin başlattığı transfer atağı hız kesmiyor. Kırmızı-beyazlı yönetim Ajax’lı Nordin Wooter’in ardından Fenerbahçe’li Servet’le de anlaştı. Transfer sezonunun son günlerine girilmesi nedeniyle Sivasspor Yönetimi çalışmalarına hız verdi. Sivasspor Ajaxlı yıldız’ın ardından Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Servet Çetin’i de kadrosuna dahil ettiği bildirildi. Turkcell Süper Lig’ine kötü bir başlangıç yapan, ancak geçtiğimiz hafta Antalyaspor galibiyetiyle yeniden hayat bulan Sivasspor, transfer çalışmalarına da hız verdi. Transferin son gününe girilirken Kırmızı-Beyazlı ekip, bir bomba daha patlattı. Kırmızı-Beyazlı Yönetim Kurulu, Fenerbahçe’nin başarılı defans oyuncusu Servet Çetin ile her konuda anlaştı. Yıldız futbolcunun yarın resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı. Hollanda Milli takımının orta saha oyuncusu Ajax’lı futbolcu 29 yaşındaki Nordin Wooter’in ardından Servet’in transferini de netleştiren Sivasspor Yönetiminin başka bomba transferlerde yapabileceği öğrenildi. [img]http://www.hurdogan.com/img/8277.jpg[/img] [B]Sivasspor Yönetim Kurulu, Fenerbahçeli Servet’in ardından bir diğer Fenerbahçe’li futbolcu Ümit Milli Gürol ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ali Eren’i de kadrosuna kattı[/B] MUSTAFA YILDIZ-SİVAS HAKİKAT |
SERVET ÇETİN ve NORDİN WOOTER SİVAS’TA
[img]http://www.fenerbahce.com/images/kadro/servet200x200.jpg[/img]
SERVET ÇETİN Mevki : Defans Doğum Tarihi : 17.03.1981 Doğum Yeri : Tuzluca Boyu : 191 cm Kilosu : 84 kg Uyruğu : T.C. |
-->: SERVET ÇETİN ve NORDİN WOOTER SİVAS’TA
hayırlı olsun sivassporumuza inşallah yardımları olur
|
servet çetin denizliye imza attı diye biliyodum ama asılsızmış demek
çok tecrübeli bir defans defansımızı toparlayacağına inanıyorummmm hayırlı uğurlu olsunnn |
nordintamam geliyorda servetle ilgili fenerin sitelerinde hiçbişey yazmıyor ki ama alınırsa bir ihtimal iyi olur
adamın bacakları uzun koşamıyor bu yüzden çok gol yeriz ama nordin rivayetlere göre orta sahaya beyin olacak bir oyuncu hakkımızda hayırlısı |
Servet'i biliyoruz zaten iyi bir oyuncu diğer transferle ilgili bir gazetede şöyle yazılmıştı:"Sivasspor ses getirecek bir transfere imza attı.Hollanda'nın önemli futbolcularından Nordin Wooter'le anlaşıldı." Umarım doğrudur.Ayrıca yönetimi de tebrik etmek lazım iki çok önemli transfere imza attılar biraz eleştirmiştik ama Antalya maçı zamanında yetişti facianın eşiğinden döndük diyebilirim
[COLOR="Red"][B][U]IŞIKLARLI OLMAK AYRICALIKTIR[/U][/B][/COLOR] |
hayirli ugurlu olsun sivassporaa
|
-->: SERVET ÇETİN SİVAS’TA
kaynak sağlam haber dğoru servetle anlasıldı
|
ben oldum olası Servet Çetinin futbolunu beyenmemişimdir.Hatta Servet Çetin nasıl Fenerbahçede yer buluyor ona bile şaşırıyorum.Bana göre 4 büyüklerde oynayabilecek bir kapasitede değil.Ben Sivassporumuzada gelmesini istemem.Ama alındıysa hayırlı olur inşallah.
|
hayirli olsun
insallah sivasspor icin yararli olur |
hayırlı olsun servet kafadan iyi yerdende saglam bnce iyi bi transfer oldu kutluyorum yönetimimizi
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence Servet ÇETİN transferi yerinde yapılmış akıllıca yapılmış bir transferdir...Çünkü Sivassporun bence bu sezon en çok SOS verdiği mevkisi defans olmuştu...Kalla nın gidişinden sonra bu bölgede büyük problemler yaşadık...Artık Servetin gelişi ile beraber bu problemde bitecektir..CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=tanju_58]ben oldum olası Servet Çetinin futbolunu beyenmemişimdir.Hatta Servet Çetin nasıl Fenerbahçede yer buluyor ona bile şaşırıyorum.Bana göre 4 büyüklerde oynayabilecek bir kapasitede değil.Ben Sivassporumuzada gelmesini istemem.Ama alındıysa hayırlı olur inşallah.[/QUOTE]
GARDAŞ ELİMİZDEN GELEN BU DAHA NE YAPALIM BÜLENT UYGUN ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIYOR NE DİYON DAVİD BECKHAM I MI GETİREKKK |
oooooooooooooo cok iyi adamlari elestirmeyin daha yaaa bommba diye bu ikiisine derim
kaynak varmi bilmiyooom ama hakikata yaziyo kaynak neeeeee lutfenn deyinnnnn [QUOTE=CAGLAYAN][B][I]Baskan Mecnun OTYAKMAZ Persembe günü SERVET CETIN VE NORDIN WOOTERLA RESMI IMZA ATILARAK HER IKI FUTBOLCUYU KADRUMUZA BAGLAYACAGIZ . HER KONUMDA ANLASMA SAGLANILMISTIR. DEDI Kaynak:Baskan Mecnun OTYAKMAZ [/I][/B][/QUOTE] |
Bence transferler iyi ama umarım forumlarında olurlar. hayırlı olsun sivasspor'a ve sivas'ımıza.
|
GURHAN GURSOY SIVASSPOR`DA
evet yonetim bombaları patlatıyor servet ten sonra gurhan gursoyuda kıralık olarak aldık
hayırlı uğurlu olsun KAYNAK Fenerbahce.org |
Oyuncularımızdan Servet Çetin bonservisi ile Gürhan Gürsoy ise kiralık olarak Sivasspor’a transfer yapılmıştır.
Her iki oyuncumuza da bundan sonra ki spor yaşantısında başarılar dileriz. Fenerbahçe Spor Kulübü kaynak:[url]www.fenerbahce.org[/url] gürhanda genç ve yeteneklı hayırlı olsun |
fenerbahce resmi sitesinde serveti ve gurhani sivasspora verdikleri soyleniyor
Oyuncularımızdan Servet Çetin bonservisi ile Gürhan Gürsoy ise kiralık olarak Sivasspor’a transfer yapılmıştır. Her iki oyuncumuza da bundan sonra ki spor yaşantısında başarılar dileriz. Fenerbahçe Spor Kulübü hayirlisi olsun ben fenerliyim hem fenerli olarak hem sivasli olarak mutluyom.. insallah sivas basarili olur gurhanda cok yetenekli super bir oyuncu cok teknik de arda dan daha dikine oynayani .. hayirlisi olsun |
valla bende okudum ama sivasspor resmi site de açıklamamışlar.
fenerbahçe den selçuk şahin le gürhanı aldıklarını söylüyorlar |
fenerbahce .com da yaziyo sivatan bombalar gurhan da bizde haydi sivasspor kim tutar seni bizi sevindir
sitede yaziyorr guzel transferlerrrrr gurhan gursoy hangi mevkide oynuyodu ki |
-->: son dakika servet in yanısıra gurhanda bizde
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gürhanda kaliteli bir genç...İnşallah başarılı olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: GURHAN GURSOY SIVASSPOR`DA
yönetimde durdu durdu 2 günde 3bomba patladı helall olsun hepside güzel transferler kım tutar artık sivası 2 hafta sonra fbye bi gürhan bide servet atar inş.
|
[img]http://www.fenerbahce.org/pic_lib/30082006gurhanservet001.jpg[/img]
Servet ve Gürhan Sivasspor’da 30 Ağustos 2006 Çarşamba Oyuncularımızdan Servet Çetin bonservisi ile Gürhan Gürsoy ise kiralık olarak Sivasspor’a transfer yapılmıştır. Her iki oyuncumuza da bundan sonra ki spor yaşantısında başarılar dileriz. Fenerbahçe Spor Kulübü [url]http://www.fenerbahce.org/index.asp[/url] |
Gürhan orta sahada sol ayağına hakim genç bir oyuncu. Adana'da çok küçük yaşta lig tecrübesi yaşamıştı. Çok yararlı olur bize. Ama Servet için aynı şeyleri söylemem mümkün değil. Almamız gereken son oyuncu Servet oılmalıydı. Hatırlarsanız Tolga için ilk alındığı gün de aynı şeyleri söylemiştim. Ve dediğim gibi Tolga gitti. Umarım Servet bize gelmez diyorum.
|
BU SON GÜNLERDE ADETA HAYAL GİBİ SEYLER GELİSİYOR SİVASSPOR İŞ İŞTEN GECMEDEN NOKTA TRANSFERLER YAPARAK BİZLERİ RAHATLATIYOR,SİVASIM ANTALYAYI YENEREK BİRAZ OLSUN RAHATLIYOR HAYDİ İNŞALLAH GECEN SENE GİBİ HARKES YİNE SİVASIMIZI KONUSACAK!!!
|
[B][I]Sivasspor Yönetim Kurulu, Fenerbahçeli Servet’in ardından bir diğer Fenerbahçe’li futbolcu Ümit Milli Gürol ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ali Eren’i de kadrosuna kattı[/I][/B]
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İşte bu.. Süper bir yetenek takımda forma rekabeti iyice kızıştı.... Fener de yeteri kadar şans bulamadı ama burada çok faydalı olacak...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
SERVETİN DENİZLİDEKİ VE FENERE GELDİĞİ GÜNLERDEKİ PERFORMASINI UNUTMAYALIM,BENCE KENDİNİ YENİDEN İSPATLAMASI ACISINDAN ANADOLUYA DÖNMESİ GEREKİYORDU.SİVAS GELİRSE SEVİNİRİM FB.DEKİ BASKIYLA BİZDEKİ BİR OLMAZ VE RAHAT OYNARSA DÜZELİR DİYORUM.
|
[QUOTE=koyu58]nordintamam geliyorda servetle ilgili fenerin sitelerinde hiçbişey yazmıyor ki ama alınırsa bir ihtimal iyi olur
adamın bacakları uzun koşamıyor bu yüzden çok gol yeriz ama nordin rivayetlere göre orta sahaya beyin olacak bir oyuncu hakkımızda hayırlısı[/QUOTE] Servet Bonservisi ile Gürhan kiralık olarak gelmiş. Kaynak Fenerbahçe resmi sitesi: fenerbahce.org. Senin görüşlerine katılıyorum bence Servet aradığımız adam değildi. Tolga gelirken de yazmıştım. Bizim hızlı oyunculara ihtiyacımız olduğunu. Ama ne yapalım. İnşallah tutar. |
-->: SERVET ÇETİN ve GÜRHAN GÜRSOY SİVAS’TA
Cok iyi transferler yönetime tesekkürler ,Fenerbahcede forma giymek kolay degil bizde ki sanslarini cok iyi degerlendireceklerdir
|
Oyuncularımızdan Servet Çetin bonservisi ile Gürhan Gürsoy ise kiralık olarak Sivasspor’a transfer yapılmıştır.
Her iki oyuncumuza da bundan sonra ki spor yaşantısında başarılar dileriz. Fenerbahçe Spor Kulübü |
Sivassspora dil uzatanlar simdi ne diyecekler bakalim, Fener hic bir oyuncusunu Denizliye verirmi akil var mantik var en iyi ekip olarak kardes sivassporumuzu gordu ve serveti ve gürhani verdi, bence yararli transferler..
Hayirli olsun artik mutlu günler bizleri bekliyor |
aliyi ne yapacaklar yaa... .
|
SERVET'İ EN SON SAKARYA BİLE ALMADI.. UMARIM HAKKI OYNAR O MEVKİDE.. TİJENE DE BEĞENİLMEDİ DEMEK Kİ.
[QUOTE=yigido_halil_58]ya ali eren i almayin lutfennn ...............hem hangi takimda oynuyo cevap verbilirmisiniz[/QUOTE] EN SON RİZESPOR'DAN İKİNCİ LİGDE BİR TAKIMA GİTMİŞTİ. BÜYÜK İHTİMALLE HİÇBİRTAKIMDA OYNAMIYORDUR. İLK YILLARINDA GENÇLERBİRLİĞİ'NDEYKEN GENÇ ÇALIŞKAN BİR OYUNCU İDİ AMA. BEŞİKTAŞ'A GİTMESİYLE DÜŞÜŞÜ BAŞLADI. [QUOTE=doludolu]aliyi ne yapacaklar yaa... .[/QUOTE] SERVET İLE ALİ EREN'İN NE FARKI VAR. ALİ BİRAZ DAHA HIZLI SAĞ BEK MEVKİİNDE DE OYNUYOR. SERVET DE HAVA TOPLARINDA İYİ. BENCE İKİSİDE YARAMAZ. |
ya yapmayın ya servet iyiydi sakatlık donemınden sonra biraz düşüşe geçti sivassporda iş yapar
|
ya ali eren i almayin lutfennn ...............hem hangi takimda oynuyo cevap verbilirmisiniz
bosver anlarlar serveet iyi topcudur |
Kallanın yerini rahatlıkla kapatacak bir oyuncu inşallah uyum sorununu çabuk atlatırlar ve takıma çabuk adapte olup yararlı işler yaparlar çok iyi transferler işte transfer böyle olur
|
servet in pek işe yarıyacağını zannetmiyorum çok hata yapan bi futbolcu umarım yinede doğru bir karardır
ama yabancı transferi tam 12 den |
hayırlı ugurlu olsun sıvasporumuz ınsallah bu super kadrosuyla ılk 5 e gırer
|
[B][I]Baskan cok sabirli bir insanmisin bu sabir gercekten herkese nasip olmaz helal olsun sana ne yapiyorsan sivassporun iyiligi ve daha ileriye tasimak icin göre uzatan sivaslilyapiyorsun transfer yaptin yine kimse begenmiyor anlamis degilim, ama duyarli ayagini yorganina ar her zaman senin yaninda dir..[/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59. |