SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR 40.YILINI KUTLADI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8071)

SivasSpor.Com 31.08.2006 05:39

SİVASSPOR 40.YILINI KUTLADI

Sivasspor Kulübü'nün 40. Yıl Kutlaması İstanbul'da yapıldı.

Sepetçiler Kasrı'nda, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ev sahipliğinde büyük bir organizasyonla gerçekleştirilen geceye, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Sivaslı iş, siyaset, spor ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Abdüllatif Şener, yaptığı açıklamada, Sivas'tan daha fazla Sivaslı'nın yaşadığı İstanbul'da böyle bir organizasyonun yapılmasını anlamlı bulduğunu belirtirken, Sivasspor'a da başarı dileklerinde bulundu.

Organizasyon çerçevesinde modacı Melek Yargıcı'nın defilesi gerçekleştirilirken, Sivas'ın yöresel sanatçılarından Onur Şan ile Enver Meralli birlikte konser verdi. Gecenin sonunda sahne alan ünlü sanatçı Sibel Can ise davetlileri coşturan isim oldu.

Diğer yandan, bugün Sivasspor ile sözleşme imzalayan Servet Çetin de geceye katılırken, burada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile karşılaştı. Selamlaşma sırasında Aziz Yıldırım'ın, Servet'e transferi konusunda 'Hayırlı olsun' dileklerini ilettikten sonra, "Burada kameralar var, sonra konuşuruz" demesi dikkat çekti.

izmirliyigido 31.08.2006 07:31

-->: SİVASSPOR 40.YILINI KUTLADI

Öncelikle Sivasspor'umuza hayırlı olsun. İnşallah 40. yılımızda ses getirecek bir başarı yakalarız ve bunu 41. yılımıza taşırız. Yalnız benim anlamadığım, neden 40 Yıl Piyangosu düzenlenmedi. Hem klube maddi gelir olurdu, hemde reklamımız olurdu. Bence çok geç kalınmadan bu işi yönetecilerimiz halletsinler. Bizlerde desteklerimizi esirgemeyiz.

Ayrıca yeni transferler Servet, Gürhan ve Ali Eren hayırlı olsun. İnşallah başarılı olurlar...

Abdullah DuMaN 31.08.2006 08:25

HERKEZE HAYIRLI OLSUN UMARIM BU SENE GÜZEL BİŞEYLER YAPARIZ

Etem-Murat 31.08.2006 09:11

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]cok güzel bir gece olmuş hayırlısı olsun insan istiyor öyle bir gecede bulunmak ama neyazıkki cok uzaktayız hayırlısı olsun emeği gecen tüm arkadaşlara teşekkürler ederim[/COLOR][/I][/B]

Yiğiter 31.08.2006 10:24

niye istanbulda kutkanmışki.inşallah sivasta da bir kutlama yaparlar.şöle bi havai fişek şov konser falan

jakobieen 31.08.2006 11:00

[QUOTE=yigiter187]niye istanbulda kutkanmışki.inşallah sivasta da bir kutlama yaparlar.şöle bi havai fişek şov konser falan[/QUOTE]
parayı kimden toplayacaklar, havai fişek falan hikaye sen paradan haber ver..!

ademyavuz 31.08.2006 11:04

daha nice 40yillara. tabiki superligte

yasin_58 31.08.2006 11:37

yaw keşke sivasta kutlasalardıda sibel canı buraya getirselerdi.. neyse 40. yılımız kutlu olsun.. NİCE YILLARA

kadir10 31.08.2006 12:34

bandırmadada bir kutlama olsaydı keşke herkezin 40.yılını kutlarım ya ben harbiden sivaslı oldum

sivaslihakan 31.08.2006 12:42

[QUOTE=kadir10]bandırmadada bir kutlama olsaydı keşke herkezin 40.yılını kutlarım ya ben harbiden sivaslı oldum[/QUOTE]
neden gardas simdiye kadar nereliydin

GuNaY 31.08.2006 13:05

[QUOTE=izmirliyigido]Öncelikle Sivasspor'umuza hayırlı olsun. İnşallah 40. yılımızda ses getirecek bir başarı yakalarız ve bunu 41. yılımıza taşırız. Yalnız benim anlamadığım, neden 40 Yıl Piyangosu düzenlenmedi. Hem klube maddi gelir olurdu, hemde reklamımız olurdu. Bence çok geç kalınmadan bu işi yönetecilerimiz halletsinler. Bizlerde desteklerimizi esirgemeyiz.

Ayrıca yeni transferler Servet, Gürhan ve Ali Eren hayırlı olsun. İnşallah başarılı olurlar...[/QUOTE]
[B][I]Yalçın abi çok güzel bir öneri, ancak bu şekilde uygulamalarla taraftarlara kolaylıkla ulaşabilirler...

40. yılımız hayırlı uğurlu olsun,
Yeni transferlerden sonra neden UEFA olmasınki:rolleyes: [/I][/B]

yigido_furkan 31.08.2006 13:41

40. yılımız kutlu olsun inş. 100. yılımızıda görürüz

kadir10 31.08.2006 13:48

ben istanbulluyum bandırmada oturuyorum buraya üye olduktan sonra kendimi sivaslı hissetmeye başladım her gün girmeye çalışıyorum yorumlara bakıyorum yazı yazıyorum önce cimbom sonra sivaslıyım

ademgoze 31.08.2006 13:55

keşke yüzüncü yılınıda görebilsem sivassporun...???

sivaslıavukat 31.08.2006 17:44

[QUOTE=kadir10]ben istanbulluyum bandırmada oturuyorum buraya üye olduktan sonra kendimi sivaslı hissetmeye başladım her gün girmeye çalışıyorum yorumlara bakıyorum yazı yazıyorum önce cimbom sonra sivaslıyım[/QUOTE]

Sevgili Kadir , kapımız da gönlümüz de sana her zaman açık.Bundan sonra İstanbulda bir yuvan ve kardeşlerin olduğunu unutma.

yerliturkuaz 31.08.2006 19:19

ne kadar bi para toplandı acaba bilşgisi olan var mı?

CAGLAYAN 31.08.2006 21:43

[img]http://www.yeniulke.com.tr/haber/siteresimlerix/baskanlar.gif[/img]

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor’un ligde başarılı olacağını söyledi.
Sivasspor’un 40.yılı nedeniyle İstanbul’da düzenlenen gecesine katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçen yıl Turkcell Süper ligine çıkan ve ligi 8.sırada tamamlayan Sivasspor’un bu sezon daha da başarılı olacağına inandıklarını söyledi.
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın davetine katılan ve gece boyunca ilgi odağı haline gelen Sivasspor Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor’un hem sahada hem de taraftar yönünden çok başarılı bir takım olduğunu söyledi.
Sivasspor gecesine katılmaktan onur duyduğunu da sözlerine ekleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım “ Başarılı bir başkanınız var, yönetim kurulu uyum içerisinde çalışıyor.Takım olarakta çok iyisiniz. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda başarıla imza atacaksınız “dedi.
Sivasspor gecesine katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a Sivasspor Başkanı teşekkür etti. Her iki başkan birbirlerine de başarı dileklerinde bulundular.

HALIL 31.08.2006 21:45

sagol aziz yildirim beyyy...............

67_DERNEK_AKKIZ 31.08.2006 22:36

[COLOR="magenta"][COLOR="Blue"]Sivasspor’un 40.yılı nedeniyle İstanbul’da düzenlenen gecesine katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçen yıl Turkcell Süper ligine çıkan ve ligi 8.sırada tamamlayan Sivasspor’un bu sezon daha da başarılı olacağına inandıklarını söyledi.
BU TUR ORGANIZASYONLAR SIVASSPOR GIBI BGECMISI TASRA KLUPLERI ACISINDAN VIZYONU GELISTIRMEDE COK ONEMLI BIR FAALIYETT.. ORDA OLMAYI COK ISTERDIM. AMA YUREKLERIMIZ ORDAYDI..
KLUBUMUZUN 40, YILINI KUTLARIM.. SAYGILAR. [/COLOR][/COLOR]([COLOR="Magenta"]NOT:GECEYE KATKILARINDAN DOLAYI HERKESE TESEKKURLER)[/COLOR]

FurkaN 31.08.2006 22:41

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]40. yılımızda başarılar bekliyoruz yönetimimizde bu doğrultuda çalışmalar yapıyor artık bütün işler futbolculara kaldı inşaallah bu yıl geçen yılı geride bırakacaklar.[/COLOR][/FONT][/I][/B]

sinan58_34 31.08.2006 22:48

bu guzel organızasyona sivaslı ısadamlarının katılması kacınılmaz bır gercek sonucta tum medya orda cok guzel gosterıslı bı kutlamaolduguna ınanıyoruz o kutlamaya katılan ekibi stadlardada gormek ıstıyoruz

hakandemirezen 01.09.2006 00:19

Bu önemli gecemizde bizleri yalnız bırakmayan her konuda başkanımıza ve yönetimimize destek olan Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı Aziz YILDIRIM a Teşekkür Ederiz.

albina58 01.09.2006 00:58

[QUOTE=CAGLAYAN][img]http://www.yeniulke.com.tr/haber/siteresimlerix/baskanlar.gif[/img]

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor’un ligde başarılı olacağını söyledi.
Sivasspor’un 40.yılı nedeniyle İstanbul’da düzenlenen gecesine katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçen yıl Turkcell Süper ligine çıkan ve ligi 8.sırada tamamlayan Sivasspor’un bu sezon daha da başarılı olacağına inandıklarını söyledi.
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın davetine katılan ve gece boyunca ilgi odağı haline gelen Sivasspor Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor’un hem sahada hem de taraftar yönünden çok başarılı bir takım olduğunu söyledi.
Sivasspor gecesine katılmaktan onur duyduğunu da sözlerine ekleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım “ Başarılı bir başkanınız var, yönetim kurulu uyum içerisinde çalışıyor.Takım olarakta çok iyisiniz. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda başarıla imza atacaksınız “dedi.
Sivasspor gecesine katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a Sivasspor Başkanı teşekkür etti. Her iki başkan birbirlerine de başarı dileklerinde bulundular.[/QUOTE]
NOT: Yukarıki metinde bariz fakat komik bir hata yapılmış.
Haberin 3.üncü parağrafında AZİZ YILDIRIM, SİVASSPOR başkanı olarak lanse edilmişdir.Biz başkanımızdan memmunuz fakat bütçe sadece hatamız doğrultusunda üç-beş tesis yaparsa kulübümüze hatamızın zararı olmaz.( şaka)

Sivassporumuzun 40.yılını en içten dileklerim ile kutluyorum.
Bir kez daha yineliyorum ki sadece sivas genelinde daimi seyircilerimiz ve bu site sakinleri olarak bizler kulübümüze birşeyler kazandırabiliriz.Bizler çıkar,haksız kazanç ve benzeri birşeyler beklemeksizin seviyoruz takımımızı.Yine birşeyler beklemeksizin sevmeye devam edeceğiz.Yeri geldiğinde kulübe parasal konusunda destek olacağız,yeri geldiğinde yağmur çamur demeden deplasmanlara kadar giderek takımımızı destekleyeceğiz.
Asıl vurğulamak istediğim konu ise beklentimiz olan işadamlarımızdır.Örülmüş bir duvar içerisinde taş üstüne taş koymadıkları gibi pişmiş aşa su katmaktan geri kalmıyorlar.İşadamlarımıza olan güvenim gün geçtikçe azalıyor.
Haydi arkadaşlar 40.yılımızı kutladığımız şu günlerde,gecesini gündüzüne katarak acaba daha ne gibi atılımlar yapabilirim, daha ileri takımımı nasıl taşıyabilirim diye uğraşan başkanımız MECNUR ODYAKMAZ'a destek olalım.
SİVASSPOR'umuza yapacağımız her türlü yardım ve katkı bizi daha ilerilere ve başarılara götürecektir.Sonuçta ne yapabilir isek bizim için,çocuklarımız için,yarınlarımız için olacaktır.

Fenerbahce00 01.09.2006 01:19

Sivasspor'un 40.yilini kutlarim. Hayirli olsun.

Dağcı 01.09.2006 08:12

KIRK YIL, DİLE KOLAY...

[I]Dile kolay tam kırk yıl...

Ne başkanlar, ne idareciler ve futbolcular gördü Sivas...

Bu süre zarfında görev alan herkese ayrı ayrı teşekkürler...

Kırkıncı yıl kutlamalarında emeği geçen başta başkanımız olmak üzere, tüm yöneticilerimize, idarecilerimize, bürokratlarımıza, işadamlarımıza ve cefakar-fedakar taraftarımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.
[/I]
[B]YİĞİDOLAR ELELE,
SİVASSPOR ZİRVEYE.[/B]

67_DERNEK_AKKIZ 01.09.2006 09:31

[QUOTE=albina58]NOT: Yukarıki metinde bariz fakat komik bir hata yapılmış.
Haberin 3.üncü parağrafında AZİZ YILDIRIM, SİVASSPOR başkanı olarak lanse edilmişdir.Biz başkanımızdan memmunuz fakat bütçe sadece hatamız doğrultusunda üç-beş tesis yaparsa kulübümüze hatamızın zararı olmaz.( şaka)

Sivassporumuzun 40.yılını en içten dileklerim ile kutluyorum.
Bir kez daha yineliyorum ki sadece sivas genelinde daimi seyircilerimiz ve bu site sakinleri olarak bizler kulübümüze birşeyler kazandırabiliriz.Bizler çıkar,haksız kazanç ve benzeri birşeyler beklemeksizin seviyoruz takımımızı.Yine birşeyler beklemeksizin sevmeye devam edeceğiz.Yeri geldiğinde kulübe parasal konusunda destek olacağız,yeri geldiğinde yağmur çamur demeden deplasmanlara kadar giderek takımımızı destekleyeceğiz.
Asıl vurğulamak istediğim konu ise beklentimiz olan işadamlarımızdır.Örülmüş bir duvar içerisinde taş üstüne taş koymadıkları gibi pişmiş aşa su katmaktan geri kalmıyorlar.İşadamlarımıza olan güvenim gün geçtikçe azalıyor.
Haydi arkadaşlar 40.yılımızı kutladığımız şu günlerde,gecesini gündüzüne katarak acaba daha ne gibi atılımlar yapabilirim, daha ileri takımımı nasıl taşıyabilirim diye uğraşan başkanımız MECNUR ODYAKMAZ'a destek olalım.
SİVASSPOR'umuza yapacağımız her türlü yardım ve katkı bizi daha ilerilere ve başarılara götürecektir.Sonuçta ne yapabilir isek bizim için,çocuklarımız için,yarınlarımız için olacaktır.[/QUOTE]

demekkı bakmakla gormek arasındakı fark bu dun bende okumustum bunu ama gormemsıtımm.abı yıne gosterdın buyuklugunu tebrık ederım...

cemal58yiğido 05.09.2006 11:44

valla bizi birtek düşünen var o da fenerbahçe

jakobieen 05.09.2006 17:56

[QUOTE=cemal58yiğido;150147]valla bizi birtek düşünen var o da fenerbahçe[/QUOTE]
yetmez mi..................! ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:13.