![]() |
OTYAKMAZ "BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK SIRA SİVASLILARDA"
Sivasspor Yönetim Kurulu, Fenerbahçe maçı öncesi satışa çıkan kombine biletlerin tamamının satılmasını istedi.
Kendileri ve takımlarının maddi kaynak sağlaması için kombine biletlerin tamamının satılmasını önemli olduğunu belirten Sivasspor Yönetimi, “ 4 bin adet kombine satışa çıktı. Ama şuanda sadece Bin 800 kombine satıldı. Bu tablo bizi çok üzüyor. Büyük bir camiayız ama beklenen ilgi yok. Desteksiz kalıyoruz. Destek istiyoruz. Bunun içinde en başta kombine biletlerin tamamının satılması gerekiyor. Sivas halkından ve taraftarlarımızdan bunu yapmalarını istiyoruz. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu maç öncesi bütün kombinelerin satılmasını istiyoruz. Çünkü bizim artık yalnız kalma gibi bir lüksümüz yoktur “ dediler. Hakikat |
-->: KOMBİNE İSTEĞİ
haydi yigidolar koimbineler bitsin lütfen
yönetime detege davet ediyorum herkesi herkes elini tasin altina koymali |
Rakamlar çok ama çok komik bence ne bu ya 1800 sadece 1800 koskoca sivas kulubune bu yakışıyo mu hiç. Site yöneticile4rden bir isteğim var kombine fiyatları ne kadar bilgilendirebilirler mi bizi?
|
Biran önce bu kombineler bitsin yigidolar....sivassporumuza yardimci olalimmm...hadi yigidolar kombine atagina geciyoruz insallah
|
4000 kombine biletten sadece 1800 tanesinin satılmış olması, bana göre ciddi anlamda Sivas'ın bir ayıbıdır.
Yönetimden sürekli başarı bekliyoruz, takımı eleştiriyoruz ama bir kombine bilet almaktan dahi kaçınıyoruz. |
[QUOTE=öner]Rakamlar çok ama çok komik bence ne bu ya 1800 sadece 1800 koskoca sivas kulubune bu yakışıyo mu hiç. Site yöneticile4rden bir isteğim var kombine fiyatları ne kadar bilgilendirebilirler mi bizi?[/QUOTE]
[B]Maraton kombine 150 Ytl Kapalı Tribün Kombine 500 Ytl[/B] [QUOTE=yigido_halil_58]avrupadan nasil alabilirizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[/QUOTE] Sitemizde daha önce Kombine Bilet kampanyası yapıldı. Yurt dışında olup da maçlara gidemeyen ancak Sivasspora destek vermek isteyen gurbetçilerimiz bu kampanya aracılığı ile kombine bilet almışlardır. [I][B][CENTER]KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA KATILAN YİĞİDOLAR İÇİN GÖNDERİLECEK KOMBİNE ÜCRETLERİNİ ASAGIDAKI HESAP NOSUNA YOLLAYA BİLİRLER[/CENTER] HESAP SAHIBI [COLOR="Red"]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ[/COLOR] .......................[COLOR="Blue"]HESAP NO[/COLOR]...............: [COLOR="Blue"]BANKA[/COLOR] EURO ICIN....:00158048000310363 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ SUBESİ .......................[COLOR="Blue"]HESAP NO[/COLOR]..............: [COLOR="Blue"]BANKA[/COLOR] YTL ICIN......:00158007282821208 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ ŞUBESİ [/B][/I] |
Sivasspor Yönetiminden yapılan açıklamaya göre yeni sezon kombine bilet fiyatları şu şekilde;
Kapalı Tribün, 500 YTL , Maraton Tribünleri 150 YTL olarak belirlendi. Sivasspor Yönetimi Maraton tribünlerinin tamamına yakınını kombine bilet şekline satışa sunmayı hedeflediklerini belirtti. Sivasspor yönetimi kombine satışında geçtiğimiz sezon kombinesi olan ve aynı yeri yeniden almak isteyenlere ise öncelik tanınacağını, 15 Temmuz’a kadar yeniden bu taraftarların başvuru yapması gerektiğini söyledi. [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7048&highlight=KOMBINE+BILET+KAMPANYASI[/url] |
[COLOR="Blue"]yorum yok bendennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........[/COLOR]
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Söyleyecek fazla bir şey yok SİVAS'IN AYIBIDIR 4000 KOMBİNEDEN 1800'ÜNÜN SATILMASI...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
OTYAKMAZ "BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK SIRA SİVASLILARDA"
[B]OTYAKMAZ "BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK SIRA SİVASLILARDA"[/B]
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, son yapılan transferler hakkında görüşlerini açıklayarak “Biz yönetim olarak görevimizi yaptığımızı düşünüyorum, bundan sonra sıra Sivaslılarda” dedi. Kısıtlı imkanlara rağmen önemli futbolcuları transfer ettiklerini de belirten Otyakmaz, “Bu sezonun geçen yılki sezondan daha zor geçeceğini biliyorduk. Lige çok güçlü takımlar katıldı. Bizim, onların arasında kaybolmamak için güçlü bir takıma ve desteğe ihtiyacımız var. Son yaptığımız transferlerle güçlü bir ekip oluşturduk, bundan sonra desteğe ihtiyacımız var. Her şeyden önce 700-800 bin nüfuslu Sivas’ta 5 bin kombineyi çok rahat satmamız gerekiyordu, maalesef bunu bile satamadık. Şu ana kadar satılan kombine bilet sayısı 2 bin bile olmadı. Sezona başladık bir iki maçta kötü sonuç alınca herkes transfer istedi. İşte transferler! biz gereğini yaptık. [B]Sivaslılar hem gurur duyacakları bir takım istiyor, hem de ellerini ceplerine atmıyorlar, bende bu işi anlamıyorum!” şeklinde konuştu. Antalya deplasmanından alınan üç puanada değinen Otyakmaz sözlerine şöyle devam etti: [/B] “Biz doğru işler yaptığımıza inanıyoruz, bu galibiyet ilerisi için iyi sinyaller verdi. Bu üç puan bize ve futbolculara moral oldu. Önemli olan bunun devam etmesidir” |
-->: OTYAKMAZ "BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK SIRA SİVASLILARDA"
[COLOR="Magenta"]haddım olmadan baskana katılıyorum .hemgurur duyacakları takım ıstıyor,hemde elelrını ceplerıne atmıyolarlar.halbukı sıvasta sermaye sahıpı turkıye ekonomısıne yon veren bı suru iş adamımız var ancak bunlar sozzde sıvaslı.
yapılan transferler umarım beklenılen gıbı olur da yuzumuz guler artık.bun aıhtıyacımız var .antalya deplesmanı moral oldu ama nolur arkakası konyayla gelsın..sıvasımızn destege ıhtıyacı varr.ve bızlere buyuk gorevler dusuyo.[/COLOR] |
Güzel Sivasimin Güzel Insanlari
Ben artik buu saaten sonra bazi insanlarin gercek taraftar olduguna inanmiyorum!!!! Istanbuldaki is adamlarmiza hic inanmiyorum onlar Sivasimizdan yeterine kopmus nerden geldigini unutmuslarbugün bir Kayserispora bakiyorum istanbuldaki is adamlari Kadir has ne yardimlarda bulunuyir ama bizimkiler maddi yardimi birakin kombine almaktan bille kaciniyor!!! Ama ikinci ligte full ceken stad nasil oluyorda taraftarlar 4000 bin gibi komik kombineyi satamiyor alan olmuyor anlamiyorum derlerya aklin ve mantigin bittigi yer burasi!! Almanydan Saygi ve sevgilerimle |
abicim sivaslı iş adamından çok sanatcılar bulunuyor... kanallara çıkıyorlar sivaslıyım diyorlar.. ama iş sivasspora desteğe gelince.. ortada görünmüyorlar.. ayıp yaa valla...
|
[B]Başkanımıza ve diğer yönetim kurulu üyelerine bu transferlerden dolayı tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten karabulutların dolandığı bu günlerde bizleri sevince boğdunuz. Sıra taraftarlarda. Bu transferler tekrardan taraftarı ateşleyecektir.[/B]
|
[QUOTE=Güner][B]Maraton kombine 150 Ytl
Kapalı Tribün Kombine 500 Ytl[/B] Sitemizde daha önce Kombine Bilet kampanyası yapıldı. Yurt dışında olup da maçlara gidemeyen ancak Sivasspora destek vermek isteyen gurbetçilerimiz bu kampanya aracılığı ile kombine bilet almışlardır. [I][B][CENTER]KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA KATILAN YİĞİDOLAR İÇİN GÖNDERİLECEK KOMBİNE ÜCRETLERİNİ ASAGIDAKI HESAP NOSUNA YOLLAYA BİLİRLER[/CENTER] HESAP SAHIBI [COLOR="Red"]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ[/COLOR] .......................[COLOR="Blue"]HESAP NO[/COLOR]...............: [COLOR="Blue"]BANKA[/COLOR] EURO ICIN....:00158048000310363 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ SUBESİ .......................[COLOR="Blue"]HESAP NO[/COLOR]..............: [COLOR="Blue"]BANKA[/COLOR] YTL ICIN......:00158007282821208 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ ŞUBESİ [/B][/I][/QUOTE] Not= Benim Gönderdigim Kombine ücreti o yazi dan dolayi 40 gün gecikti Almanyadaki Frankfurt Vakifbanktan ögrendim sakin yazmayin yoksa gitmez alicinin hesap numarasi Euro olarak yukarida yaziyor 00158048000310363 bu numara yeterli [COLOR="Magenta"]!!! 1967 Sivasspor Genc Traftarlar Dernegi !!!!!!!![/COLOR] !!!!!!! Dernek yöneticilerinin uyarina o kirmizi yazi ile yazilan yaziyi silin |
[I][B]Yönetim o dar bütcesine göre sinirlarinin üstüne cikti ve transferi gerceklestirdi tesekkürler yönetim . Artik her sey taraftarlarin elinde sizler taraftarlar takimi yalniz birakirsaniz karsiligini ayni sekilde alirsiniz insallah böyle bir sey olmaz 38 yillik hayalimiz bir anda yok olur gider...[/B][/I]
|
Sadece bilet almayla olomuyor bu işler destek de lazım tep takımımıza destek vermek gerekiyor macta :)
|
[CENTER][B][I]MARATON TRİBÜN 5000 KİŞİLİK..SATILAN KOMBİNE 1800 CİVARINDA..ŞU ANDA SATILMAYI BEKLEYEN 3200 KOMBİNE BİLET VAR HAYDİ YİĞİDOLAR DAHA SEZON YENİ BAŞLADI..SİVAS DIŞINDA Kİ ARKADAŞLAR,DOSTLAR,ABİLER BU SESE KULAK VERİN..BAŞKAN DESTEK İSTİYOR ..HERKES BİR TANE KOMBİNE ALSIN [COLOR="Red"][U]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE GÖNDERSİN....[/U][/COLOR]
[U][COLOR="Red"]KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA KATILAN YİĞİDOLAR İÇİN GÖNDERİLECEK KOMBİNE ÜCRETLERİNİ [/COLOR] [COLOR="Blue"]ASAGIDAKI HESAP NOSUNA YOLLAYA BİLİRLER HESAP SAHIBI 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ HESAP NO: EURO ICIN.:00158048000310363 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ SUBESİ HESAP NO: YTL ICIN.:00158007282821208 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ ŞUBESİ [/COLOR][/U] [/I][/B][/CENTER] |
Ümit SOY
[email]umitsoy@hurdogan.com[/email] Sivasspor’a destek vermeliyiz Bugün biraz gündem dışı bir konuya değinmek istiyorum.Yereli ilgilendiren, Yiğidoları da ilgilendiren bir konu. Konu Sivas sporumuz. Geçen yıl tüm spor camiasını şaşırtan ve bizlerinde gurur duyduğu bir takım olarak lige başladı ve ilk yılında süper liğde güzel bir konumda bitirdi. Bu yıl başlangıcımız biraz beklediğimiz gibi olmasa da transferler falan derken yiğidolar biraz buruk başladı süper lige. Ancak süper lig de bir takımı idare etmek,yönetmek,kısıtlı imkanlar ile başı dik durabilmekte maharet isteyen bir iştir. İşte bu mahareti başta Sayın Başkan Mecnun OTYAKMAZ ve ekibi gayet güzel gösterdi. Halen de gösteriyorlar. Gerçi ufak tefek parazitler olsa da başkanın dik duruşu ve fedakarlığı bu güzide kulübümüzü Türksel(özellikle Türkcel demedim) süper lige devam ederken yol kazası olmadan hedefine götürecektir. Lakin bu faaliyetler kesinlikle kolektif bir şuurla ve topluca yapılacak,bütün Sivaslıların sahiplenmesiyle amacına ulaşacak bir aktivitedir. Yiğidolar işte burada sahneye çıkacak. Sahte kabadayılık değil,yürekli bir dayanışma ile fedakarca Sivassporumuzun yanında yer alması gerekir. Dün gazetemiz spor servisinin manşeti beni bu konuya motive etti. Evet . Başkan takıma gerekli takviyeyi yaptıklarını,transferlerde inşallah iyi sonuçlar alacaklarını ve şimdi sıranın taraftarda olduğunu söylüyordu. Çok doğru söylüyor.herhangi bir işten mutluluk duyacaksan ona sahip çıkacaksın ve sende o mutluluğun içerisinde katkıda bulunacaksın. Unutmayın ki atalar damlaya damlaya göl olur demişler. Herkes,hepimiz,üzerimize düşen sorumlulukla destek olmalıyız. Yılların hasretine son veren insanlara minnet duyup,sivassporumuzun süper ligde Türk futbolu adına kaliteli,centilmen ve başarıyla ilimizi temsil etmesini sağlamalıyız. Onun içinde destek ve destek, olmazsa olmaz tek kuraldır.Taşıma suyu ile değirmen dönmez,elden gelen öğün olmaz o da zamanın da bulunmaz demiş atalar. Nede güzel ve anlamlı demişler. O halde taraftarlar olarak herkes üzerine düşeni yapacak,maddi ve manevi anlamda hepimiz sorumluluk duygusuyla takımımıza sahip çıkacağız. Bu takım yine fırtınalar koparır,yine spor otoritelerini şaşırtıp, başarılarından bahsetmek zorunda bırakacaktır. Kırmızı beyaz üç yıldız bu yıl da başarılı olacaktır. Herkes güvenmeli ve başkanıyla,yönetimiyle,ilin bürokrasisi ve halkıyla bir bütün olarak mücadele etmelidir diye düşünüyorum. Başarılar diliyor yolunuz açık olsun diyorum. İnanıyorum ki SİVASSPOR Türk futboluna kalite getirecektir. |
BAŞKNIM HELAL OLSUN SANA üzerine düşeni layıkıyla yaptın ama sivasta kimse gelip 150 ytl bilet parası vermez çünkü işsası dar zaten çalışan adam yok
bari maç başı biletleri 10-20 ytl takım ayakta duramaz zaten 10-20 ytl olunca kise gelmiyor bari 3-5 ytl olsun stadı full çek desteğini arkana al önüne geleni devir full çektiğin parayla, gelmeyenlerin olduğu zamanki ile hemen hemen aynı olur belkide fazla bile olur |
sivasta kombine alanlarda girer stada feneri destekler tribünde. beşiktaşı destekler
|
[B][I]BENCE YÖNETIM ELINDEN GELEN FEDAKARLIGI YAPTI, BASKANIMIZA MINNET BORCLUYUZ.
O DAR BÜTCELERINE GÖRE SINIRLARINI ZORLADILAR.!GERCEKTEN GÜZEL TRANSFERLERLE GÖGSÜMÜZÜ KABARTILAR. TARAFTAR OLARAK ARTIK SIRA BİZDE ! TAKIMIMIZIN İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE YANINDA OLMALIYIZ ...... [COLOR="Red"]HAYDI YIGIDOLAR HEP DESTEK TAM DESTEK....[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:14. |