SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8152)

CÜSSKB-Aynur 06.09.2006 14:20

BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

[B][I]ÖNÜMÜZDEKİ FENERBAHÇE MAÇINDAN İTİBAREN SİVASSPOR
BAYAN TARAFTARLAR GRUBU OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
TAKIMIMIZIN RENKLERİNDE KIYAFETLERİMİZLE,ELLERİMİZDE BAYRAKLARIMIZLA,GRUBUMUZ ADINA PANKARTIMIZLA TRİBÜNDEKİ
YERİMİZİ ALACAĞIZ.
ŞU ANKİ 30-40 KİŞİLİK GRUBUMUZUN İLGİYLE DAHADA ARTMASINI BEKLİYOR,TAKIMIMIZIN YANINDA OLMAYI AMAÇLIYORUZ.
KATILIMLARINIZI,ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.[/I][/B]

67_DERNEK_AKKIZ 06.09.2006 15:36

-->: SİVAS'LI BAYAN TARAFTARLAR SÜPERLİGDE!

BEN DE VARIM HER TURLU DESTEK VE YARDIM İÇİNDE EMIR VE GORUSLERINIZE HAZIRIMM.BEN TAKIMIMIN HER SEKILDE YANINDAYIMM.DIGER BUTUN BAYAN AKADASLAR TAKIMIMIZIN HEP BERABER YANINDA OLALIM.EMIN OLUN BIZIM VARLIGIMIZLA STADLARDA COK SEY DEGISECEKK..RENKLENECEK STADLARLAR DAHA DUZEYLI VE ZEVKLI MACLAR İÇİN HEP BERABER OLALIMM.COK GUZEL BI PROJE
BUTUN KALBIMLE YANINIZDAYIMM.HER TURLU GOREVEDE ACIGIM...

Abuzer 06.09.2006 15:54

Çok güzel bir proje ... Başlığı okurken tüylerim diken diken oldu,Duygulandım,Gururlandım. işte Sivasımın asil taraftarlari diye ben buna derim.! Helal olsun sizlere Bacılarım, Kardeşlerim sizlerle gurur duyuyorum.

ş.usta 06.09.2006 16:13

[FONT="Arial Black"]nilay hanım siz başlatıysanız mutlaka başarılı olur,bayan kardeşlerimizide,statlarda sivasspor'u desteklerken görmek bizleri mutlu edecek.
dolayısıyla,belki olumsuz tezahuratlarada,bayan taraftarlarımız sayesinde gemvurulmuş olacak.
''BAŞARILAR''[/FONT]

Arif Coşkun 06.09.2006 18:00

[QUOTE=Nilay;150447][B][I]ÖNÜMÜZDEKİ FENERBAHÇE MAÇINDAN İTİBAREN SİVASSPOR
BAYAN TARAFTARLAR GRUBU OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
TAKIMIMIZIN RENKLERİNDE KIYAFETLERİMİZLE,ELLERİMİZDE BAYRAKLARIMIZLA,GRUBUMUZ ADINA PANKARTIMIZLA TRİBÜNDEKİ
YERİMİZİ ALACAĞIZ.
ŞU ANKİ 30-40 KİŞİLİK GRUBUMUZUN İLGİYLE DAHADA ARTMASINI BEKLİYOR,TAKIMIMIZIN YANINDA OLMAYI AMAÇLIYORUZ.
KATILIMLARINIZI,ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.[/I][/B][/QUOTE]

Aynur hanım çok önemli bir konuyu tespit ederek gündeme getirmiş.Bu bir ilk olacak sanırım. İnşaallah başka kuluplerede örnek alıp yurt geneline yayılır,bizlerde avrupalılar gibi bayan erkek taraftarlar beraber küfürsüz saygılı bir biçimde maçlara gideriz. Aynur hanım, size teşekkür ediyor başarılar diliyorum.

kartal_69 06.09.2006 18:06

merhabalar öncelikle bu faaliyetiniz çok güzel enazından herkese örnek olması bakımından ve sizlerde baylar gibi heryerde olduğu gibi trübündede olmalısınız bu çok daha iyi olur ve sizin gibi duyarlı arkadaşlarda size katılmasını dilerimbaşarıular kolay gelsin sizlerle gurur duyuyoruz sivaslı olarakbize düşen ne varsa yapalım

yerliturkuaz 06.09.2006 18:52

Yapılan iş çok güzel ama bu sayının fazla olacağına inanmıyorum inşallah böyle bir oluşum gerçekleştirilir ve ileride sivasın bayan takımınıda sahalarda görürüz

aykut-akay 06.09.2006 19:07

güzel bir proje tabiki ciceksis bir bahce olmaz olursada sadece cimen olur :D

AMCA58 06.09.2006 21:14

AYNUR HANIMA TEBRİKLER ,ÖNEMLİ BİR KONUYA DİKKAT ÇEKMİŞ KENDİLERİ.
TABİİ SİVASIMIZDA DA BEN BU ÇALIŞMANIN BAŞARILI OLACAĞINA EMİNİM.SİVASIMIZ MEDENİ,BAYANLARA SAYGILI VE KİBAR BİR ŞEHİRDİR BAYANLARINDA MAÇA GELECEĞİNE İNANIYORUM,BENCE GAYETTE RAHAT MAÇLARI SEYREDEREK NEŞE İÇİNDE YURTLARINA DÖNERLER BİZDE TÜM TÜRKİYEYE ÖRNEK OLURUZ.

1967_DERNEK_MUSTAFA 06.09.2006 22:07

[COLOR="Blue"]aynur ablamın katkılarıyla biz 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak böyle bir projeye imza atacağız inşallah sivastada trübünlerdede bayan taraftarlarıda göreceğiz hayırlı uğurlu olsun 1967[/COLOR]

yigido_furkan 06.09.2006 22:51

tbr ediyorum proje cok güzel inş. elbirligi ile fbyi devirecezzzz

TracyMcGrady58 06.09.2006 23:50

Cok güzel bir proje, bu projenin arkasinda sonuna kadar durulmali ve desteklenmeli bu proje.Burda bayanlarada is düsüyor tabi oda bu proje ilgi göstermek ;)

GuNaY 07.09.2006 08:52

[B]Aynur ablayı tebrik ederim, çok güzel bir projeyi hayata geçirmek üzere...
Tribünlerde dahada renklenecek bu grup ile...
Eskiden de 15-20 kişilik böyle bir grup vardı kapalıda sadece bayanlardan oluşuyordu...[/B]

SivasLady 07.09.2006 08:59

-->: YİĞİDELER TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

Aynur abla cok güzel bir organizasyon yapiyorsun
tebrik ediyorum
stadimizi doldurup takima destek olmak önemli
ve bunu bayanlarinda iyi bir sekilde yapabilecegini
kanitlayacaginizdan eminim
taraftarlik icin bay bayan degil
yürek ister
birlik ister
desteklemek ister

:) ELIMDEN GELIDIGI KADARDA YARDIM ETMEK ISTERIM
ARKANIZDAYIM NE KADAR YANINIZDA OLAMASAMDA

58hayati 07.09.2006 09:15

bunu yapabilirseniz sivas kabugunu kırmış demektir hayırlı olsun

abircan 07.09.2006 09:26

tebrik ederim bu tarz tüm girişimleri sonuna kadar yürekten destekliyorum, kadınlarımız her alanda hakkettiği konuma geleceklerdir bir gün elbet, sizden ricam bayanlara indirimli bilet ve kombine kartı için lütfen sivasspor yönetimine başvurun.

hakan__58 07.09.2006 10:00

arkadaşlarınbu düşüncelerinden dolayı tebrik ediyorum kendilerini nasıl olsa sivas hepimizin arkadaşlar sadece erkeklerin değil herzaman arkamızda dağ gibi olan türk bayanları elbette statadayanımızda olacaktır hanımlar rebrik ediyor tam desteğimi sunuyorum başarılar

Güner 07.09.2006 15:29

[B]Çıktığınız bu yolda adım atacağınız tüm işleri alnınızın akıyla başarmanız dileğiyle. Gerçekten bu konuya biryerden el atmak gerekiyordu. Bunu sizlerin başlatması ayrı bir gurur verdi. Başarılı olmanızı diliyorum.[/B]

SivasLady 12.09.2006 15:27

--->: YİĞİDELER TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

[B]BIR COK TARAFTARA COK GÜZEL ÖRNEK OLACAGINIZDAN EMINIM[/B] ;)

67_DERNEK_AKKIZ 12.09.2006 16:28

[B][FONT="Arial Black"]BEKLE FENER YIGIDELER GELIYO.......ORDAYIZ SESIMIZ COSKUMUZ HERSEYIMIZLE BIZ VARIZ[/FONT][/B]

apo-58 12.09.2006 17:09

AFFEDERSINIZ AMA GENCLERBIRLIGI SIVASSPOR MACINA KIZIMIDA GÖTÜRDÜM
SIVASDA DAHA ÖYLE AYILAR VARKI -HIC DUYULMAMIS KÜFÜRLER EDIYORLAR
HAKEMDEN BASLIYORLAR-TOLGAYA-SERDARA-GOL KACIRANLARA-BILMEM ANLIYORMUSUNUZ BENI-ÖNCE KARSIDAKINE SAYGI -SONRA AHLAK VE FAZILET-SIVAS SEYIRCISI GÖSTERSIN SONRA BAYANLAR RAHATLIKLA MACA GIDER
SELAMLAR

GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2006 17:15

[b]haklısın ama bu yonde bır adım atılması gerekıyordu bu adımıda saolsun aynur ablamız attı saolsun ınsallah ıse yarar her turlu destegı vermeye hazırız ablamıza[/b]

ademgoze 12.09.2006 17:30

umarım gurubu lig tv çekerde görürüz herkez hayretle bakar bir ilk olursunuz.bayan yiğidolar

CÜSSKB-Aynur 12.09.2006 17:43

[B][I]ÖNCELİKLE BİZE MESAJLARIYLA, ÖZEL MESAJLARLA DESTEK OLAN,
BİZİ DAHA BİR CESARETLENDİREN GÜÇ VEREN TÜM ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

TAKIMIMIZA DESTEK İÇİN,
YİĞİDOLARIMIZA DESTEK İÇİN,

BEKLESİN BİZİ YİĞİDOLAR!
BAYAN TARAFTAR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR!!!
__________________[/I][/B]

Arif Coşkun 12.09.2006 18:45

Umuyorum ki bu düşüncenizde başarılı olup,sizleri örnek alarak diğer kulüpler de aynı uygulamayı yapar tribinler renklenir. Bayan olan yerde tertip olur,düzen olur,saygı olur,küfür olmaz.Aile ortamı içerisinde maç izleme imkanı bulup herkes maça gitmek ister.
Başarılar.

ş.usta 18.09.2006 09:13

[FONT="Arial Black"]tv görüntülerinde,biran pankartaçmış birgurup bayan tararftarları gösterdi,bahsedilen yiğide kardeşlerimizmiydionlar.
inşallah bundansonraki maçlardada sivasspor'a destekolurlar.
sivasspor'unda bayan taraftarları olduğunu herkese göstermiş oldunuz tebrikler. [/FONT]

BOUN 18.09.2006 10:48

Dünkü maçta maraton tribününde yaklasık 30 kişilik bir bayan grubu vardı. onlara ben buradan teşekkür ediyorum.

Takımımızın ateşlenmesinde ve maraton tribününün hareketlenmesinde büyük emekleri oldu.

Benim kalearkası tribününden gözlemleyebildiğim bu kadar....

Bayan taraftar gurubuna buradan teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu maçta benim Sivasta izlediğim ilk Sivasspor maçıydı. Normalde 5-6 gün öncesinden İstanbul'a dönmem gerekiyordu ancak bu maç için Sivasta kaldım ve gerçekten de 5-6 gün daha Sivasta kaldığıma değdi doğrusu...

Ayrıca yaklaşık 11-12 bin civarındaki Sivasspor taraftarının son 7-8 dakikadaki ateşli tezahüratları görülmeye ve yaşanmaya değerdi. İnşallah taraftarımız yaklaşık son 10 dakikadaki müthiş temposunu ve tezahüratlarını maç boyunca yapmasını bilir ve öğrenir.

Son sözümde kale arkasındaki üç taraftar gurubuna: En kalabalık ve coşkulu gurup olarak ***********i gördüm. Daha sonra 1967 derneğimiz maç boyunca susmadı. Ayrıca hemen benim bulunduğum tribünün ön tarafında bir gurup daha vardı ama isimleri ne idi onu bilmiyorum. Ben üçünede ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Keşke bir olup fener seyircisinden ders alabilsek.... O da olur inşallah diye temenni ediyorum.

Benden bu kadar.....

FurkaN 18.09.2006 10:53

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Aynur abla yaptığın bu organizasyon çok güzeldi dün lig tv nin de gözünden kaçmamış sizleri görüntülediler... İnşaallah bu organizasyon diğer takımlara da örnek olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

CÜSSKB-Aynur 18.09.2006 11:56

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Destekleriniz için teşekkürler.

GeCeVeMaVi58pRf 18.09.2006 11:59

[b]HELAL OLSUN ABLA DUN MARATONDA EN RENKLI KISIM SIZIN BULUNDUGUNUZ KISIMDI BAYRAKLAR GAYET HOS DURUYODU INSALLAH BUNDAN SONRAKI MACLARDA BÖYLESI ORGANIZASYIONLAR DEVAM EDECEK TEBRIK EDERIM NILAY ABLA[/b]

hakandemirezen 18.09.2006 12:12

[B]İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Adına..

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BAYAN TARAFTAR GRUBUNA
VE BU GURUBUN OLUŞUMUNDA BÜYÜK ROL ÜSTLENEN
AYNUR HANIMA TEŞEKKÜR EDER,
BUNDAN SONRAKİ ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.[/B]

cemal58yiğido 18.09.2006 12:38

çok güzel düşünmüşsün tebrikler

oktayy06 26.09.2006 21:09

SİVAS SPORUMUZU SADECE SİVASDA DEĞİL TÜRKİYENİN HER YERİNDE DESTEKLEMEDEYİZ BİZLER ANKARADAN BİR GURUP OLARAK BAY VE BAYAN OLARAK TÜM MAÇLARINA GEREK SİVASA OLSUN GEREKSE TÜRKİŞYENİN HER YERİNE DESTEKLEMEYE GİTMEKTEYİZ BEN SİVASLI BAYAN TARAFTAR ARKADAŞLARIMIZDAN MAÇLARA DAHA KALABALIK BİR BAYAN KİTLESİ GİDERSE TÜRKİYEDE BİR İLKİ GERCEKLEŞTİREREK ÖRNEK BİR TARAFTAR OLURUZ BUNUDA BAŞARACAĞIZ İNANIYORUM YİĞİDOLAR SÖZÜNDE DURUR HERKESİ MACA BEKLİYORUM SAYGILARIMLA ANKARALI DALTON YİĞİDOLAR OKTAY VE EVLATLARI SAYGILARIMLA KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS

argani_58 26.09.2006 21:11

ınsallah herkesımden taraftar olamsı cok ıyı bayanların da futbola karsı bır begenısı olması harıka hem kufur onlenır hem sıvaspsora destek olunur cok tesekkur ederız bu dusuncenızden dolayı

çılgın-sedat 26.09.2006 21:25

İNŞALLAH BU SAYI DAHADA ÇOK ARTAR

yahya.6058 30.09.2006 23:57

helal olsun size tebrikler. şampiyon sivasspor

Flavio 01.10.2006 01:24

Projeyi destekliyorum çok güzel...

Pape 01.10.2006 02:56

gÖNÜLDEN kutluyorum...Flavio kardeş

ipden(2.şahıs) 06.10.2006 23:30

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;150515][COLOR="Blue"]aynur ablamın katkılarıyla biz 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak böyle bir projeye imza atacağız inşallah sivastada trübünlerdede bayan taraftarlarıda göreceğiz hayırlı uğurlu olsun 1967[/COLOR][/QUOTE]

[QUOTE=aykut-akay;150492]güzel bir proje tabiki ciceksis bir bahce olmaz olursada sadece cimen olur :D[/QUOTE]

[QUOTE=öner;150490]Yapılan iş çok güzel ama bu sayının fazla olacağına inanmıyorum inşallah böyle bir oluşum gerçekleştirilir ve ileride sivasın bayan takımınıda sahalarda görürüz[/QUOTE]

[QUOTE=mermerbey58;153106]çok güzel düşünmüşsün tebrikler[/QUOTE]

bayan taraftarlarımız her zaman sivasspora destek vermek istiyor.yeterki sahip çıkılsın.

UTKUM_58 07.10.2006 12:22

KUSURA BAKMAYIN GUZEL BIR PROJE AMA MALESEF OLE FAZLA ILGI DUYULUCAGINI SANMIYORUMM..ole bir anlayisa sahibizki yigidelerr bir mac gelsinnn 2 macc yerinde yeller eserr saygininnn sevginin azaldigi bu donemdee 3 bestane guzel fikirli insanin olmasi yetmezz ama yindede tsk

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:12.