SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   ADANA-SİVAS omuzomuza (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8188)

h.tiryaki 06.08.2006 15:35

Adanasporlulardan yiğidoya başarılar

Sivassporun Anadolunu futbolunun gelişmesine ve istanbul takımlarına karşı göstermiş oldugu performanstan dolayı kutlar ve başarılarının bu yılda artarak devam etmesi dilegiyle başarılar dileriz süper ligde görüşmek üzere tüm sivasspor taraftarlarını sitemizi ziyaret etmelerini bekliyoruz.
[url]www.turbey.com[/url]

OĞUZ 06.08.2006 16:27

-->: Adanasporlulardan yiğidoya başarılar

SAĞOLASIN KARDEŞİMMM. ALLAH RAZI OLSUN. İİ GÜNLER

aykut-akay 06.08.2006 17:39

aramizda sizleride görmekten mutluluk duydumuzu söylemek isterim sizlerede basarilar

tolgaaaa 06.08.2006 20:36

Sağol kardeşim inşallah sizi de gelecekte süper ligde görürüz

BekirBayrak 06.08.2006 21:35

arkadasım öncelıkle bu guzel duygu ve dusuncelerın için tsklerımızı bı borc bılırız
ins sızde enkısa zamanda layık oldugunuz süper lige geri dönersınız

yigido_furkan 06.08.2006 22:16

TESEKKÜR EDERİZ SİZİDE EN YAKIN ZAMANDA SÜPER LİGTE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH

PARTNER58AHMET 07.08.2006 21:17

GÖRÜŞÜN VE YAKLAŞIMIN İÇİN TEŞEKÜRLER VE İNŞALLAH ADANA İLİMİZİDE EN KISA ZAMANDA SÜPERLİGE BEKLİYORUZ

sinan58_34 07.08.2006 22:56

[B][I]VERDİGİNİZ SEVGİ DOLU KARDESLIK DOLU MESAJLAR İCİN TESEKKUR EDERİZ SİZEDE BASARILAR DILERIZ [/I][/B]

DJMuRaT 07.08.2006 22:59

[B][FONT="Comic Sans MS"]Sİzede başarılar Adanalı arkadaşlar..inş. Sizde birgün süper ligde olursunuz eski günlerinizdeki gibi...[/FONT][/B]

crazykaplan 08.09.2006 06:37

sivassporlu arkadaşlarım ben adanaspor taraftarıyım. sitenize yeni üye oldum. sivasspor inşallah büyük başarılara imza atacaktır 3 yıl sonra bizde süper ligde olacagız inşallah. başarılarınızın devamı ve kardeşliğin devamı dilegiyle hoşçakalın [url]www.adanaspor.org[/url] sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız

crazykaplan 09.09.2006 06:43

ADANA-SİVAS omuzomuza

sayın sivasporlu kardeslerim. forumunuza yeni üye oldum ve adanaspor sayfasına yazı yazdım ama cevabı gelmedi. bende yeni konu acma geregi duydum.. sivasa gecen sezon ligde elde ettiği başarılardan ötürü kutluyorum..ve inşallah bu sezonda basarılı olursunuz..gelin adana sivas elele verelim. kardes iki takım olalım. ayrıca adanalıların s,vasa karsı ayrı bir sempatisi vardır...[url]www.adanaspor.org[/url] sizleride yanımızda görmekten mutluluk duyarız inşallah yazdıklarıma duyarlı davranırsınız ve uzattığım kardeslik eline sizde el uzatırsınız başiarılarınızın devamı dilegiyle hoşçakalın

izmirliyigido 09.09.2006 07:39

--->: ADANA-SİVAS omuzomuza

Adanasporu tekrar eski günlerindeki gibi güçlü ve başarılı olarak görmeyi bizde çok istiyoruz. Biran önce o günlerde ki gibi, Toros Kaplanı olarak dönmenizi bekliyor, başarılar diliyorum...

Anadolu El ele, omuz omuza...

crazykaplan 09.09.2006 08:37

-->: ADANA-SİVAS omuzomuza

saol kardes inşallah en kısa sürede süper lige cıkacagız. biz buna inanıyoruz. gerek kayseri gerek sivas ve dier anadolu takımları cok tesekkür ederim. sizleri aramızda görmekten ve yanımızda olmanızdan mutluluk duyarız........
[url]www.adanaspor.org[/url]

Yiğiter 09.09.2006 09:00

TEŞEKKÜRLER KARDEŞ SİVASI SEVENİ DE SEVERİZ SEVMEYENİ DE SEVERİZ.....ARAMIZA HOŞGELDİN....NEZİH KÜFÜRSÜZ BİR ORTAMA GELDİĞİNE EMİN OLABİLİRSİN...ADANAYA SELEM...

kadir10 09.09.2006 09:39

adanaspor eski günlerine dönmeli onun yeri süper lig

PRoFeSSioNaL 09.09.2006 10:57

bu kardeşlik heeç bitmesin daima şenlikle kalsın

karasah58 09.09.2006 12:15

Her zaman her yerde anadolu sevgisi bir ola

iozgur 09.09.2006 12:37

Hoşgeldin birader hepimiz kardeşiz.

kadir10 09.09.2006 13:03

rekabet biyana öenmli olan dostluk kardeşliktir

UA_TAYFA 09.09.2006 13:05

[B][I][CENTER][COLOR="Blue"]bu güzel düşünceniz için sizleri kutlarım ben sivaslı değilim ama sivas halkı centilmenliğiyle sivassporda senpatisiyle etkiliyo insanı umarım bu kardeşlik sonsuza dek sürer adanaspor da eski günlerine kısa zamanda döner...[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

kadir10 09.09.2006 13:10

benim gibi galatasaraylısın galiba

UA_TAYFA 09.09.2006 13:13

[QUOTE=kadir10;151019]benim gibi galatasaraylısın galiba[/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Blue"]farklı renklere gönül versekte memleketler farklı olsada sonuçta herkez kardeş bu kardeşlik inşallah ömür boyu sürer SAYGILAR...[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

FurkaN 09.09.2006 13:19

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Aramıza hoş geldin kardeş iyi dileklerin için teşekkürler Adana takımlarıda inşaallah eski günlerine dönerler.[/COLOR][/FONT][/I][/B]

kadir10 09.09.2006 13:23

[QUOTE=UA_TAYFA;151021][B][I][CENTER][COLOR="Blue"]farklı renklere gönül versekte memleketler farklı olsada sonuçta herkez kardeş bu kardeşlik inşallah ömür boyu sürer SAYGILAR...[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

çok güzel söyledin ama keşke bu düşünceyi herkez yerine getirse futbolun anlamı şiddet kavga değildir kardeşliktir

sinan58_34 09.09.2006 15:21

[B][I]verdiginiz sevgi kardeslık dolu mesajlar ıcın tesekkur ederiz adanaspora da basarılar dılerız [/I][/B]

puar 09.09.2006 17:18

evet sadece burdaki arkadasın düşüncleri başka sitelerde bazı arkadasların yani adanalı arkadasların yazılarıda üzücü ama sivasspor taraftarı elini uzatana karşılığını vermiştir

crazykaplan 10.09.2006 13:24

iyi düşüncelerinizden dolayı tesekkür ederim. inşallah kardes iki kulüp oluruz. ve bu kardeslik hiç bitmez. [url]www.adanaspor.org[/url] aramıza bekleriz. bizim forumumuzada yazılarınızı bekleriz.
ayrıca iddaa da sivasa verdim inşallah yatırmaz

crazykaplan 12.09.2006 06:33

arkadaslar sizleri sitemize bekliyoruz. tüm anadolu kardes olalım kampanyası başlattık sizleride davet ediyoruz. şu ana kadar kayserispor taraftarı buna destek verdi. sizlerinde destek vermenizi bekliyoruz.

ViCDANSIZ 31.05.2007 10:49

s.a millet ben vicdansız adana tribününden sivasspora başarılar 2007-2008 sezonunda....

jakobieen 31.05.2007 11:10

-->: --->: ADANA-SİVAS omuzomuza

[QUOTE=ViCDANSIZ;220209]s.a millet ben vicdansız adana tribününden sivasspora başarılar 2007-2008 sezonunda....

[url]www.adanaspor.org[/url][/QUOTE]
hoş geldin kardeşim, burada sivassporun çoğu maçına hataylı ama adanasporlu olduğunu söyleyen bi arkadaşımla beraber gidiyoruz, sayesinde benimde bi sempatim oldu adanaspora, inşallah en kısa sürede süperligimizi renklendireceğiniz günleri görürüz :) .... saygılar...

altuntas58 31.05.2007 11:42

Adanasporsuz süper liğin tadı yok süper liğde en çok sevdiğim takılardan biriydi sizi en kısa süre içinde aramızda görmek isterim kos koca Adanaspor bir anda hiçde hak etmediği yerlerde top oynuyor o kadar zengini olduğu halde şu güzelim takıma sahip cıkmadılar çok yazık oldu benim kanatimce adanaspora çok iyi bir yönetim vede iyi bir sponsor lazım cünkü günümüzde her şey paraya dayanıyor allah kolaylık versin inşallah hedefinize bir an önce ulaşırsınız

ViCDANSIZ 03.06.2007 15:47

AMİN krdeşim iyi dilekleriniz için tşkler allahhınız izniyle dönecez o güzel günler

crazykaplan 15.06.2007 14:53

slm sivaslı kardeslerim. sizleri sitemize bekleriz. yeni actık.
[url]www.toroskaplan.com[/url]
bu adanaspor.org dan ayrı bi site
ikiside adanasporumuzun sitesi

yigidomustafa58 15.06.2007 16:54

VERDİGİNİZ SEVGİ DOLU KARDESLIK DOLU MESAJLAR İCİN TESEKKUR EDERİZ SİZEDE BASARILAR DILERIZ

Engin58 15.06.2007 17:03

[B][COLOR="Indigo"]Kardes tesekkür ederiz .Ayrica sitemize hos geldiniz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]

crazykaplan 16.06.2007 06:39

tesekkürler arkadaşlar. ama ben sitede yeni degilim. 1 sene oldu üye olalı. daha önce yorumlarımıda yapıyordum. takip ediyorum sivassporuda. ben kardes takımımız olarak sayıyorum sivassporu.
ayrıca sizleri de bekleriz

[url]www.toroskaplan.com[/url]
yeni acıldı

zaralım 58 16.06.2007 07:41

AKDENİZ KAPLANLARI ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ

ViCDANSIZ 16.06.2007 12:37

HOŞBULDUmkendi adıma arkadaşlr

Ss--58--Ss 16.06.2007 13:05

SAOLUN ADANALI KARDESLERIM INSALLAH SIZDE SUPERLIGE CIKINCA BASARILI OLURSUNUZ.;)

mustere58 16.06.2007 13:08

--->: Adanasporlulardan yiğidoya başarılar

[QUOTE=h.tiryaki;143087]Sivassporun Anadolunu futbolunun gelişmesine ve istanbul takımlarına karşı göstermiş oldugu performanstan dolayı kutlar ve başarılarının bu yılda artarak devam etmesi dilegiyle başarılar dileriz süper ligde görüşmek üzere tüm sivasspor taraftarlarını sitemizi ziyaret etmelerini bekliyoruz.
[url]www.turbey.com[/url][/QUOTE]

KARDESİ TSK.. BENDE ADANADA CUKUROVADA OKUYORUM :) YAN ADANALİ OLDUK SAYİLİR :)) YUREKTEN DESTEKLİYORUM ADANASPORU VE DEMİRSPORU...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:19.