![]() |
Adanasporlulardan yiğidoya başarılar
Sivassporun Anadolunu futbolunun gelişmesine ve istanbul takımlarına karşı göstermiş oldugu performanstan dolayı kutlar ve başarılarının bu yılda artarak devam etmesi dilegiyle başarılar dileriz süper ligde görüşmek üzere tüm sivasspor taraftarlarını sitemizi ziyaret etmelerini bekliyoruz.
[url]www.turbey.com[/url] |
-->: Adanasporlulardan yiğidoya başarılar
SAĞOLASIN KARDEŞİMMM. ALLAH RAZI OLSUN. İİ GÜNLER
|
aramizda sizleride görmekten mutluluk duydumuzu söylemek isterim sizlerede basarilar
|
Sağol kardeşim inşallah sizi de gelecekte süper ligde görürüz
|
arkadasım öncelıkle bu guzel duygu ve dusuncelerın için tsklerımızı bı borc bılırız
ins sızde enkısa zamanda layık oldugunuz süper lige geri dönersınız |
TESEKKÜR EDERİZ SİZİDE EN YAKIN ZAMANDA SÜPER LİGTE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH
|
GÖRÜŞÜN VE YAKLAŞIMIN İÇİN TEŞEKÜRLER VE İNŞALLAH ADANA İLİMİZİDE EN KISA ZAMANDA SÜPERLİGE BEKLİYORUZ
|
[B][I]VERDİGİNİZ SEVGİ DOLU KARDESLIK DOLU MESAJLAR İCİN TESEKKUR EDERİZ SİZEDE BASARILAR DILERIZ [/I][/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Sİzede başarılar Adanalı arkadaşlar..inş. Sizde birgün süper ligde olursunuz eski günlerinizdeki gibi...[/FONT][/B]
|
sivassporlu arkadaşlarım ben adanaspor taraftarıyım. sitenize yeni üye oldum. sivasspor inşallah büyük başarılara imza atacaktır 3 yıl sonra bizde süper ligde olacagız inşallah. başarılarınızın devamı ve kardeşliğin devamı dilegiyle hoşçakalın [url]www.adanaspor.org[/url] sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız
|
ADANA-SİVAS omuzomuza
sayın sivasporlu kardeslerim. forumunuza yeni üye oldum ve adanaspor sayfasına yazı yazdım ama cevabı gelmedi. bende yeni konu acma geregi duydum.. sivasa gecen sezon ligde elde ettiği başarılardan ötürü kutluyorum..ve inşallah bu sezonda basarılı olursunuz..gelin adana sivas elele verelim. kardes iki takım olalım. ayrıca adanalıların s,vasa karsı ayrı bir sempatisi vardır...[url]www.adanaspor.org[/url] sizleride yanımızda görmekten mutluluk duyarız inşallah yazdıklarıma duyarlı davranırsınız ve uzattığım kardeslik eline sizde el uzatırsınız başiarılarınızın devamı dilegiyle hoşçakalın
|
--->: ADANA-SİVAS omuzomuza
Adanasporu tekrar eski günlerindeki gibi güçlü ve başarılı olarak görmeyi bizde çok istiyoruz. Biran önce o günlerde ki gibi, Toros Kaplanı olarak dönmenizi bekliyor, başarılar diliyorum...
Anadolu El ele, omuz omuza... |
-->: ADANA-SİVAS omuzomuza
saol kardes inşallah en kısa sürede süper lige cıkacagız. biz buna inanıyoruz. gerek kayseri gerek sivas ve dier anadolu takımları cok tesekkür ederim. sizleri aramızda görmekten ve yanımızda olmanızdan mutluluk duyarız........
[url]www.adanaspor.org[/url] |
TEŞEKKÜRLER KARDEŞ SİVASI SEVENİ DE SEVERİZ SEVMEYENİ DE SEVERİZ.....ARAMIZA HOŞGELDİN....NEZİH KÜFÜRSÜZ BİR ORTAMA GELDİĞİNE EMİN OLABİLİRSİN...ADANAYA SELEM...
|
adanaspor eski günlerine dönmeli onun yeri süper lig
|
bu kardeşlik heeç bitmesin daima şenlikle kalsın
|
Her zaman her yerde anadolu sevgisi bir ola
|
Hoşgeldin birader hepimiz kardeşiz.
|
rekabet biyana öenmli olan dostluk kardeşliktir
|
[B][I][CENTER][COLOR="Blue"]bu güzel düşünceniz için sizleri kutlarım ben sivaslı değilim ama sivas halkı centilmenliğiyle sivassporda senpatisiyle etkiliyo insanı umarım bu kardeşlik sonsuza dek sürer adanaspor da eski günlerine kısa zamanda döner...[/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
benim gibi galatasaraylısın galiba
|
[QUOTE=kadir10;151019]benim gibi galatasaraylısın galiba[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Blue"]farklı renklere gönül versekte memleketler farklı olsada sonuçta herkez kardeş bu kardeşlik inşallah ömür boyu sürer SAYGILAR...[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Aramıza hoş geldin kardeş iyi dileklerin için teşekkürler Adana takımlarıda inşaallah eski günlerine dönerler.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=UA_TAYFA;151021][B][I][CENTER][COLOR="Blue"]farklı renklere gönül versekte memleketler farklı olsada sonuçta herkez kardeş bu kardeşlik inşallah ömür boyu sürer SAYGILAR...[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
çok güzel söyledin ama keşke bu düşünceyi herkez yerine getirse futbolun anlamı şiddet kavga değildir kardeşliktir |
[B][I]verdiginiz sevgi kardeslık dolu mesajlar ıcın tesekkur ederiz adanaspora da basarılar dılerız [/I][/B]
|
evet sadece burdaki arkadasın düşüncleri başka sitelerde bazı arkadasların yani adanalı arkadasların yazılarıda üzücü ama sivasspor taraftarı elini uzatana karşılığını vermiştir
|
iyi düşüncelerinizden dolayı tesekkür ederim. inşallah kardes iki kulüp oluruz. ve bu kardeslik hiç bitmez. [url]www.adanaspor.org[/url] aramıza bekleriz. bizim forumumuzada yazılarınızı bekleriz.
ayrıca iddaa da sivasa verdim inşallah yatırmaz |
arkadaslar sizleri sitemize bekliyoruz. tüm anadolu kardes olalım kampanyası başlattık sizleride davet ediyoruz. şu ana kadar kayserispor taraftarı buna destek verdi. sizlerinde destek vermenizi bekliyoruz.
s.a millet ben vicdansız adana tribününden sivasspora başarılar 2007-2008 sezonunda....
-->: --->: ADANA-SİVAS omuzomuza
[QUOTE=ViCDANSIZ;220209]s.a millet ben vicdansız adana tribününden sivasspora başarılar 2007-2008 sezonunda....
[url]www.adanaspor.org[/url][/QUOTE] hoş geldin kardeşim, burada sivassporun çoğu maçına hataylı ama adanasporlu olduğunu söyleyen bi arkadaşımla beraber gidiyoruz, sayesinde benimde bi sempatim oldu adanaspora, inşallah en kısa sürede süperligimizi renklendireceğiniz günleri görürüz :) .... saygılar... |
Adanasporsuz süper liğin tadı yok süper liğde en çok sevdiğim takılardan biriydi sizi en kısa süre içinde aramızda görmek isterim kos koca Adanaspor bir anda hiçde hak etmediği yerlerde top oynuyor o kadar zengini olduğu halde şu güzelim takıma sahip cıkmadılar çok yazık oldu benim kanatimce adanaspora çok iyi bir yönetim vede iyi bir sponsor lazım cünkü günümüzde her şey paraya dayanıyor allah kolaylık versin inşallah hedefinize bir an önce ulaşırsınız
|
AMİN krdeşim iyi dilekleriniz için tşkler allahhınız izniyle dönecez o güzel günler
|
slm sivaslı kardeslerim. sizleri sitemize bekleriz. yeni actık.
[url]www.toroskaplan.com[/url] bu adanaspor.org dan ayrı bi site ikiside adanasporumuzun sitesi |
VERDİGİNİZ SEVGİ DOLU KARDESLIK DOLU MESAJLAR İCİN TESEKKUR EDERİZ SİZEDE BASARILAR DILERIZ
|
[B][COLOR="Indigo"]Kardes tesekkür ederiz .Ayrica sitemize hos geldiniz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
tesekkürler arkadaşlar. ama ben sitede yeni degilim. 1 sene oldu üye olalı. daha önce yorumlarımıda yapıyordum. takip ediyorum sivassporuda. ben kardes takımımız olarak sayıyorum sivassporu.
ayrıca sizleri de bekleriz [url]www.toroskaplan.com[/url] yeni acıldı |
AKDENİZ KAPLANLARI ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ
|
HOŞBULDUmkendi adıma arkadaşlr
|
SAOLUN ADANALI KARDESLERIM INSALLAH SIZDE SUPERLIGE CIKINCA BASARILI OLURSUNUZ.;)
|
--->: Adanasporlulardan yiğidoya başarılar
[QUOTE=h.tiryaki;143087]Sivassporun Anadolunu futbolunun gelişmesine ve istanbul takımlarına karşı göstermiş oldugu performanstan dolayı kutlar ve başarılarının bu yılda artarak devam etmesi dilegiyle başarılar dileriz süper ligde görüşmek üzere tüm sivasspor taraftarlarını sitemizi ziyaret etmelerini bekliyoruz.
[url]www.turbey.com[/url][/QUOTE] KARDESİ TSK.. BENDE ADANADA CUKUROVADA OKUYORUM :) YAN ADANALİ OLDUK SAYİLİR :)) YUREKTEN DESTEKLİYORUM ADANASPORU VE DEMİRSPORU... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:19. |