SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KONYASPOR 2:0 SIVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8208)

SivasSpor.Com 10.09.2006 19:53

KONYASPOR 2:0 SIVASSPOR

[IMG]http://www.sivasgaleri.net/galeri/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=8425&g2_serialNumber=2[/IMG]

Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında Konyaspor ile Sivasspor, Konya Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi ve ev sahibi ekip rakibini 28. dakika da Ceccon ve 90. dakika da Marques'le bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Maçta Konyaspor'da; 77. dakika da Sedat Agcay, Sivasspor'da ise; 58. dakika da Santos, 77. dakika da Mehmet Hakkı Hocaoğlu ve 90. dakika da Petkoviç kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. STAT: Konya Atatürk

HAKEMLER: Barış Şimşek xx, İsmail Köse xx, Uygar Bebek xx

KONYASPOR: Özden xx, Yasin xx, Erkan xxx, El Saka xxx, Da Silva xx, Sedat xx, Erman Özgür xx (Mustafa Er dk. 74 x), Batista xx, Yordanov xx (Erman Ergin dk. 84 x), Ahmed Belal x (Okan Koç dk. 67 xx), Eder xxx

YEDEKLER: Oğuzhan, Fırat, Uğur Yanıkdemir

TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

SİVASSPOR: Petkoviç xx, Hayrettin xx, Hakkı x, Servet xx, Cem x, Hakan xx, Yasir x, İlhan x (Gürhan dk. 61 xx), Gürol x (Musa dk. 46 xx), Balili x (Serdar dk. 79 x), Anderson x

YEDEKLER: Akın, Fabrisio, Fransergio, Murat

TEKNİK DİREKTÖR: Karol Pecze

KIRMIZI KARTLAR: Anderson (dk. 59), Hakkı (dk. 78), Petkoviç (dk. 80) (Sivasspor), Sedat (dk. 70) (Konyaspor)

GOLLER: Eder (dk. 28), Batista (dk. 90)

SARI KARTLAR: Ahmed Belal, Sedat, Eder (Konyaspor), İlhan, Yasir, Hakkı, Musa (Sivasspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

22. dakikada Hakkı'nın ara pasıyla ceza sahasında buluşan Anderson'un şutunda defans son anda araya girdi.

25. dakikada Yasin'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında Eder'in kafayla indirdiği topa vuran Yordanov, müsait pozisyonda topu yandan auta attı.

28. dakikada Yordanov'un soldan kullandığı köşe vuruşunda Eder, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

37. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Eder'in yaklaşık 30 metreden sert şutunda kaleci Petkoviç topu kornere çeldi.

38. dakikada Erman Özgür'ün ceza sahasına gönderdiği ara pasta kaleci Petkovic ile karşı karşıya kalan Ahmed Belal, müsait pozisyonda topu auta attı.

51. dakikada İlhan'ın pasıyla topla buluşan Musa'nın sert şutunda defansa çarpan top direkten döndü. Defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

59. dakikada topa eliyle müdahale eden Anderson'a hakem sarı kart gösterdi. Hakemin kararına itiraz eden Anderson, hakemi eliyle itince ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

68. dakikada Okan Koç'un sağ kanattan ceza sahasına ortasında Yordanov'un gelişine şutu üstten auta çıktı.

70. dakikada Konyaspor ceza sahası önünde Musa, Sedat'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi, Sedat'ı ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyun dışına gönderdi.

78. dakikada Sivasspor ceza sahası sağ çarprazında Eder Ceccon'u düşüren Hakkı, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında geldi.

80. dakikada topu oyuna sokacağı sırada önünde duran El Saka'ya tekme atan kaleci Petkoviç, direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Hayrettin, Petkoviç'in yerine kaleye geçti.

90. dakikada Okan Koç'un sağ kanattan ceza sahasına ortasında topla buluşan Batista, yerden bir vuruşla kaleci Hayrettin'in altından ağlara gönderdi. 2-0

Maçtan görüntü Fotoğrafları için tıkla
[url]http://www.sivasgaleri.com/?q=gallery&g2_itemId=8394[/url]

agumus_58 10.09.2006 20:55

--->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)

artık futboldan hiçbir şekilde zevk almıyorum. 8 kişi kaldık. neden? haftaya fener maçı var. böyle şaibeli ligden kim zevk alır ki...

Dark Force 10.09.2006 20:59

-->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)

ne şaibe nede hakemden kardeşim adamlar söylüyor hakemin yanına itiraza giden katr görecek diye ama bunu dnleyen kim takımda dinletecek adam yokki
kaptan bile takmıyor bütün suç hocada başka kimsede değil takımı üzerinde hiç bir etkisi yok

Dark Force 10.09.2006 21:01

bu hocayı hala yönetim görmüyor

bundan hoca filan olmaz

turkiye58 10.09.2006 21:04

--->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)

YA KARDEŞİM BU NASIL BİR TAKIM OLSU SİVAS SPOR KÜME DÜŞMEKMİ İSTİYORLAR GELENE YENİL GİDENE YENİL OLMAZ YA BEN İST YAŞIYORUM GEÇENLERDE ALİSAMIYENDE OYNANAN SAKARYA MAÇINDAYDIM ORADA OYNANAN OYUNDAN DOLAYI ÇOĞU TARAFTARIMIZ SAHADAN KÖTÜ SÖZLER SÖYLEYEREK AYRILDILAR BİR DAHA SİVASIN MAÇINA GELMEYİZ BİZİ REZİL EDİYORLAR DEDİLER BEN BUNLARA ŞAHİT OLDUM BEN BÖYLE SÖZLERİ HELEKİ KENDİ HEMŞEHRİLERİMDEN BİR DAHA DUYMAYI İSTEMİYORUM.SİVASSPORUN BAŞARILI OLMASI DİLEĞİYLE.....

sivas73 10.09.2006 21:05

Ben daha öncede söyledim, bu takımdan hiçbir şey olmaz diye.Bu adamın teknik direktörlükten falan anladığı yok.Bu adamın bir an önce gitmesi gerekir yoksa biz 2.lige gideceğiz.Takımda disiplin yok, oyun yok, hiçbir şey yok.Konya maçında bir tek pozisyonu bile yok.Hemen göndersinler bir yerli adamı getirsinler mesela Rıza Hoca olabilir.

sivas73 10.09.2006 21:14

-->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR

Bakın arkadaşlar biz söylüyoruz ama yönetim bunu görmüyor, duymuyor.Bu adam hoca değil, oyun sistemi falan yok, takıma hakim değil, neden bu ısrar anlamıyorum.Bu adam Lorantın çeyreği bile olamaz.Gönderin Bu Adamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.

yigido_furkan 10.09.2006 21:16

böyle seymi olur hakkıyı kaptan yaptık örnek olsundiye 3 maç oynadı 2 kırmızı kart yedi.takımda disiplik yok her halde takımda.istikrarsız gidiyoruz olmaması lazım böyle haftaya fb maçı var işimiz cok zor kalecimizde yok hayrettin gecer artık bu hafta kaleye

1967_DERNEK_MUSTAFA 10.09.2006 21:18

--->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR

[COLOR="Blue"]bekleyelim görelim bakalım neler olacak konya 10 kişi sivasspor 8 kişi[/COLOR]

hasantuan 10.09.2006 21:21

bu ne ya ne kadar disiplinsizlik bu. yönetim acil önlem almalı ve gereken cezalar verilmeli hakkı olacak o adam artık bardağı taşırdı..... hakkıya yol görüldüüüüüüüüüüüüüü

sivas73 10.09.2006 21:25

Dünyanın en iyi oyuncularınıda getirseniz bu adam küme düşürür.Çünkü bu hoca değil, Lorant zamaınıda neden böyle olmuyordu çünkü onun takım üstünde ağırlığı vardı, sözü geçiyordu.

Sayın Başkanım Gönderin artık bu adamı...........

Ensar 10.09.2006 21:32

[QUOTE=SivasSpor.Com;151260]Sivasspor,Türkcell Süper Ligi’in 5. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşıyor.Kırmızı-beyazlı ekip daha önce oynadığı 4 karşılaşmadan 1 beraberlik,1 galibiyet ve 2 mağlubiyet sonrasında 4 puan toplayabilmişti.

Karşılaşma başladı
Yeni transferimiz Servet ilk 11'de oyuna başladı.

Dk 5 Karşılaşmanın ilk 5 dakikalık bölümü 0-0 eşitlikle geçildi.

Dk 12 Karşılaşmada Konyaspor daha etkili taraf olan takım görünümünde.

Dk 18 Her iki takımda henüz önemli bir atak geliştiremedi.

Dk 22 Sivasspor sağ kanattan İlhan'la köşe vuruşu kullandı.Defans topu uzaklaştırdı.

Dk 27 Yordanov'un ortasında Eder kaleci Petkovic'in sağından topu ağlara gönderdi.Konyaspor:1 - Sivasspor:0

Dk 38Konyaspor'da Ahmed BELAL tüm defans oyuncularımızı ve kaleci Petkovic'i geçti ama topu out'a gönderdi.

İlk yarı sonucu.

İkinci yarı başladı

Dk 48 Sivasspor bu dakikalarda rakip yarı sahasında daha fazla görünmeye başladı

Dk 51 Sivasspor'un geliştirdiği atakta top direkten döndü.

Dk 52 Sivasspor, Konyaspor karşısında istediği baskıyı kurdu.

Dk 59 Anderson topu elle kontrol etmesi sonucunda gördüğü 2. sarı kart ile kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.Sivasspor 10 kişi

Dk 70 Konyaspor 10 kişi kaldı.

Dk 71 Sivasspor da Hakkı serbest vuruş kullandı.Top barajdan döndü.

Dk 75 Sivasspor'un Yasir ile geliştirdiği atakta top kalecide kaldı.

Dk 78 Sivasspor Hakkı Hocaoğlu'nun gördüğü kırmızı kart ile 9 kişi kaldı.

Dk 80 Sivasspor'da bir kırmızı kart'da kaleci Petkovic'e çıktı.Sivasspor 8 kişi kaldı.

Dk 90+1 Konyaspor 8 kişi kalan Sivasspor karşısında Da Silva'nın attığı gol ile durumu 2-0 yaptı.[/QUOTE]
Bu Hoca bu Takimi bir an önce birakmali böyle disiplinsiz bir Takim görülmemistir ayni zamanda Kirmizi kart gören futbolcularda agir sekilde cezalandirilmali yoksa bu gidisat 2.lig A Katogirisi ordanda 3.lig bunun sakayla ilgisi yok gözünüzü acin uyuyan Hocaya Hayir Biz uyuyoruz Trabzonda uykudan uyandi ama gec kalmadi biz cok gec kaldik yönetim uyansin???????

bassguitar 10.09.2006 21:38

akilli olmak lazim.akilli olurkende bi an önce gereken tedbirlerin alinmasi sart.7 milyon sivaslinin arkasinda oldugu bi takim bu sekilde sorumsuz olmamali.bence bişeyler yanliş gidiyor.oynarsin yenilirsin sonucta spordur.ama sorumsuzluk ve disiplinsizlik olunca malesef hos olmuyor saygilarimla

talha58 10.09.2006 21:44

keşke sorunlar haocayı kovmakla hallolacak kadar kolay olsaydı

mulkiyeli 10.09.2006 21:46

Yattı balık yan gider...........................

PARTNER58AHMET 10.09.2006 21:50

gardaşım suç peczedemi yoksa futbolculardamı anlamadım bence pecze denilen adamda disiplin yok ve futbolculardada karakter yok bu böyle giderse sivası a katagorisi değil 3 ligde takjip ederiz her halde bu nasıl anlayış bu nasıl futbol anlamış değilim antalya maçında galibiyet sözü verdiler bundada yenilme sözümü verdiler 5 hafta geride kaldı hala puan 4 yazık giden puanlara bence pecze gönderilmeli diye düşünüyorum artık görünen göz kılavuz istemez haftayada fener yener gider ve bundan sonra bekleki maç yeneceğizde puan toplayacağız

aldair 10.09.2006 21:50

görüntüleri bi izlesem çok merak ettim,kartlar falan ama hakkı sen nasıl yaparsın bunu yaw.

DaRiCi58 10.09.2006 21:50

ayip be ayip utansinlar, fenerbahce macini satmak icin kirmizi kart görüyorlar ayip bu futbolla bir yere varamaz sivasspor bu sene kesin küme, bu kirmizi kartlarda fenerbahce icin haftaya maci satacak göreceksiniz.

sinan_5806 10.09.2006 21:51

Werner Lorant'ı tutamayan yönetimin Lorant'ın yerine getirdiği Karol Pecze tutmadı.
Rıza Çalımbay Sivas - Yıldızeli ilçesinde doğmuş büyümüş bir Teknik Direktör Rıza Çalımbay gelmeli.

YiGiT58_89 10.09.2006 21:52

neyse artık haftaya başkan , aziz yıldırımdan rica ederde fazla fark atmaz fenerbahçe inş. ..

yoksa bi 7 - 8 tane yeriz bu gidişle..

Türk bir teknik direktör şart bu takıma..Rıza Çalımbay mesela .. neden olmasın ?

DaRiCi58 10.09.2006 21:57

ya surda riza calimbay, senol günes teknik direktörler alsinlar ne olur bizim yabanci teknik direktörle dil bilmez bisey bilmez alsinlar türk görsünler

sivas73 10.09.2006 21:58

Rıza ÇALIMBAY -Rıza ÇALIMBAY-Rıza ÇALIMBAY-Rıza ÇALIMBAY gelmeli

Yöneticilerimiz ne olur duyun bu sesleri.Yoksa 2.lig görünüyor bizlere...

Ensar 10.09.2006 21:59

Arkadaslar Ben Bu HocaninTakimdan Ayrimasini Hemen gitmesini isteyen bir Taraftarim Böyle uykuya Dalmis futbolcularida basi bos kalmis bir adamla yönetilmez ve adamda disiplin denen bir sey yok böyle bir adamla bir sezon nasil gider sonu cok aci olur Trabzon Kurtardi ben yönetime sesleniyorum cezalar agir olmali yan gelip yatma yeri degil sivasspor bunu ögrenmesini bilsinler yoksa cezasini sivas Halki verir bizler bu gidise dur diyoruz dumazlarsa sonu cok kötü olur bunu Dikkata alsinlar bizler uyumuyoruz seyrediyoruz hatalari ve Gidisati görüyoruz bunlari gören gözler susmaz susturur ve sahada cevaplarini alirlar böyle ahlaksiz Futbolculara bizim ihtiyacimiz yok Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün Lafini Hatirlamalarini istiyorum Sivassporda Caliskan bir Hocaya ihtiyac var Futbolcularin Disiplinsizligi burdan kaynaklaniyor 3 kisi birden atiliyor bu ne demek bunun baska bir anlatilacak desik yönü ve altarnatifi varsa biri ciksin anlatsin ikna etsin sivasliyim diyen herkese ben bu takimi seviyorum düsmesi bizim Hayellerimizi yikar .Kayseri Sivas olaylarina Döner bunlara dikkat edin diyorum uyariyorum????????????????

sinan_5806 10.09.2006 22:04

Sivasspor'lu futbolcuların disiplinsizliği nedeniyle Konyaspor Sivasspor'u rahatça yendi. Geçen hafta içerisinde MHK Başkanı Sayın Mustafa Çulcu futbolcuları kart konusunda uyarmasına rağmen Sivasspor oyuncularına bu konu iyi aktarılmamış ki 3 tane kart gördüler.
Bülent Uygun başta olmak üzere bu Teknik Direktör ve ekibinin hatasıdır. Bülent Uygun Sivasspor'da olduğu sürece artık başarı geleceğini düşünmüyorum. Werner Lorant gibi başarılı bir Teknik Direktör neden Sivasspor'dan ayrıldı onun cevabı bile yok.
Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Odyakmaz size sesleniyorum lütfen Bülent Uygun ve Teknik Ekibi gönder ve Rıza Çalımbay'ı getir.
Sivasspor acilen Rıza Çalımbay'a tek yetkili olarak teslim edilmielidir.

sivas73 10.09.2006 22:23

Bakın Trabzona nasıl düzeldi ve Beşiktaşı mahvediyor.Bizimkiler uyuyor. Göndersinler bu adamı bizim takım da düzelecek.

Dark Force 10.09.2006 22:24

hocayı gönderecekler futbolcuların hepsine para cezayı verecekler

mecnun başkanın takımı öyle başı boş olmamalı
çok disiplinsizler

Dark Force 10.09.2006 22:26

HOCAYI DERHAL GÖNDERMELERİ GEREKİYOR DERHAL ACİLEN HATTA SİVASA GELMESİN HİÇ

superglam 10.09.2006 22:27

[B][I][COLOR="Navy"] Arkadaşlar biraz sakin düşünelim ve hemen geçen sezona gidelim. Pecze için söylediklerinizin aynısını Rıza Çalımbay için söylendiğini unutmayalım. Onunda oyunculara hakim olamadığı, efendi bir insan olabilir ama teknik direktör olamaz denildi. Disiplinli değil denildi... neler denildi umarım hatırlarsınız. mesele disiplinsizliği ise asla alatarnatifi Rıza Çalımbay olamaz. sırf Sivaslı diyede teknik direktör transfer edilemez. Bence farklı isimler üzerinde durmak lazım.![/COLOR][/I][/B]

Dark Force 10.09.2006 22:31

YA HALA BEN ANLAMIYORUM 3 TANE KIRMIZI KART HAKEMİN KASITLI YAPMADIĞINDAN ADIM GİBİ EMİNİM KURALLARI UYGULADI BÜTÜN TAKIMLAR VE HAKEMLER BU KURALI ELLRİNDEN GELDİĞİNCE UYGULADI AMA BİZ NE YAPTIK 3 TANE KIRMIZI KART EYYYYYYYYY PECZE SEN BU ADALARA HİÇMİ SÖYLEMEDİN AMA SÖYLESEN Kİ NE BAŞTAN DİSİPLİNİ KURAMADIN İPİ BAŞTAN BIRAKTIN HALA BU HOCAYI BU TAKIMDA TUTARLARSA YAZIK DERİM BAŞKA BİR ŞEY DEMEM

Dark Force 10.09.2006 22:32

HİKMET KARAMAN OLABİLİR ONUN GELMESİNİ İSTERİM

sivas73 10.09.2006 22:37

Rıza hocada olabilir Hikmet KARAMANDA OLABİLİR.Kimi getirirse getirsinler bu adamdan iyi olur.Hikmet KARAMAN çok disiplinli ve hırslı bir hoca.Acaba boştamı bilmiyorum.

Okan_NL 10.09.2006 22:41

seneye sivasspor'u 2. ligde gorecegiz desem, ne dersiniz?

Yiğiter 10.09.2006 22:44

ooof offff...hakkıyla petkoviç takımdan ayrılmak istiyor herhalde....

58svs58 10.09.2006 23:11

1. Benim kafama takılan bir şey var bu fener le maç yapacak takımların as oyuncuları neden üçer beşer bir hafta önce kırmızı kart görüyor hakemlermi kasıtlı kart gösteriyor yoksa fenerinmi parmağı var kafama takıldı.
2. Rıza ÇALINBAY neden bu takımın başına getirilmiyor içimizden biri

58svs58 10.09.2006 23:13

haftaya fenere bilet satılmasın. galatasaray maçı gelincede galatasarayada satılmasın. beşiktaşada istanbul takımlarının figuranı olmayalım.

superglam 10.09.2006 23:18

[B][I][COLOR="DarkRed"]keşke şu kırmızı kartları görmeden yenilseydik. Çok üzülüyorum.! Her maçında kırmızı kartların görülmesi Sivasspora önyargılı bakılabileceğinden korkuyorum.. Agresif olduğumuz kesin..
Keşke, keşke.. biraz soğukkanlı olsak; maç sonucu 1-1 bitebilirdi.. Acaba aşırı hırs futbolcularımızı çok mu gergin yapıyor? Takımın pisikoloğu yok mu.? hırs pozitif yöne kanalize edileceğine negatif yönemi kanalize ediliyor.? Arkadaşlar Futbol komple bir oyun sadece topa vurmak olmasa gerek.!
O yüzden Sivasspor organları komple çalışmalı, herşey iyi değerlendirilmeli negatif hırs yüklenmemeli.. Ayrıca futbolcularımızın psikolojisini biz taraftarlarında yaşadığını görüyor ve kaygılanıyorum; yandık, bittik, 2 lige düşecez hatta 3 lige düşecez, teknik direktör hemen gitmeli disiplin yok deniyor. Bu ara Teknik direktörün disiplinli olabilmesi için alternatif oyuncuların bol olması gerekir. malesef bazı mevkilerde alternatifimiz bile yok. Bakın erciyesin hocası disiplin kuracam diye takımı iyice dağıttı. O yüzden gerçek zaaflarımızı ortaya koyarak bir yükseliş oluşturmaya çalışmamız gerektiğini düşünüyorum..

Saygılarıma....[/COLOR][/I][/B]

tonuslu_58 11.09.2006 00:19

lanet olsun diyorum başka bişey demiyorum...

aykut-akay 11.09.2006 00:20

[B]Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi sahasında Sivasspor'u 2-0 yenerek, sahasındaki ilk galibiyetini aldı.
[/B] Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi sahasında Sivasspor'u 2-0 yenerek, sahasındaki ilk galibiyetini aldı. Karşılaşmada 4 kırmızı, 7 tane de sarı kart çıktı.

Sivasspor Teknik Direktörü Karol Pecze, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor maçının kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, "Çok iyi hazırlanmıştık. Oyuna da iyi başladık. Ama bir duran toptan yediğimiz gol bütün oyun planımızı alt üst etti. Ondan sonra Anderson bir gol kaçırdı. İkinci devre de sonucu değiştirmek için sahaya çıktık. İyi başladık. Anderson'un yapmaması gereken bir hareket sonucu kırmızı kart görmesiyle eksik kaldık. Fakat yine de oyunu bırakmadık. Sonucu değiştirmek için çalıştık. Direkten dönen bir topumuz var. Daha sonra gelen kırmızı kartlar oldu. Petkoviç'in profosyonelliğe yakışmayan bir hareketle kırmızı kart görmesi sonucu 8 kişi kaldık. 8 kişi kalmamıza rağmen çok büyük bir mücadele sergiledik. Ama sonucu değiştiremedik" dedi.

Konyaspor Teknik Direkötrü Nurullah Sağlam ise, oyuncularını tebrik ederek, "Bugün amacımıza şiddetle inanmıştık. Dolayısıyla bunun karşılığını oynamış olduğumuz oyunla gösterdik. Özellikle ilk 45 dakika mükemmele yakın oynadık. Zannediyorum, uzun süreden beri söz vermiş olduğumuz ekip olma yolunda bir adım daha öne geçmiş olduk. Zaman içerisinde daha iyi, daha mücadeleci, daha istekli oynayıp oyunumuzu mükemmele daha da yaklaştıracağız. Konyaspor taraftarı, bu takımın taraftarı olmaktan keyif alacak. Maçın geneline gelince ilk 45 dakika seyir zevki yönünden güzel bir müsabaka oldu. Rakibin eksik kalmasından sonra gol yollarında becerikli olabilseydik, sonuç daha farklı olurdu" diye konuştu.

Konyaspor kaptanı El Saka, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "3 tane kırmızı kart çıktı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yarından itibaren Trabzonspor maçını düşünmeye başlayacağız" derken, yeni transfer Eder Ceccon ise, "İki maç oynadım ve 1 gol attım. Önemli olan kazanmaktı. Taraftarlar beni beklesin. Daha yeni geldim ve tam olarak hazır değilim" ifadelerini kullandı.
Sivassporlu futbolcu Yasir de, iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek, "Özellikle ikinci yarıda biz iyi başladık. Maçın kader anları vardı, Anderson'un ve Hakkı'nın atılması. Konyaspor'a karşı deplasmanda eksik kalınca mecbur mağlup oluyorsunuz. Ben Konyaspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun ise, kart gören futbolcularına tepki göstererek, "Kurallar icabı hakem dört dörtlük bir maç yönetti. Her gösterdiği kart da doğruydu. Futbolcu arkadaşlarımız da 20'şer bin dolar cezayı yiyince akılları başlarına gelir herhalde. Profosyonelliğin gereği neyse onu yapmaları gerekirdi, yapamadılar. İstenilen oyunu oynamadılar. Konyaspor'u tebrik ediyorum. Lig daha yeni başladı. Önümüzde uzun bir maraton var. Sivasspor kümede kalma mücadelesi veriyor. Bunu da başaracaktır. Sezon sonunda alnımızın akıyla ligde kalacağız. Futbol 3 neticeli bir oyundur. Sahaya çıkılır ve elden ne geliyorsa en iyisi yapılır. Ama sahada arkadaşlarına ihanet edemezsin. Bu, formaya ihanettir. Cezasız kalmaz. Kırmızı kart gören oyuncular bunu görecek" diye konuştu.

[B]GençTürk Haber[/B]

SivasLee_ 11.09.2006 00:23

kaptan diye seçtğimiz adam her hafta bizi yakıyo . ya atılıyo yada kendi kalesine gol atıyo ...sivasspor 2. Lig deki gibi bocalıyo . yıllarca 2. ligde kaldık , tam çıktık derken gene bocaladık ..böle talım oyunu felan olmaz , boş işlere sürükleniyo takım ..........bu taraftara yazık !!!!

SivasLee_ 11.09.2006 00:24

rezillikten başka bir şey değil ...............
bu takımında bi onuru var

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:34.