![]() |
ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR BURAYA
ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR NERDE YAPTIUNIZ HERKEZ YAZSSIN BELKİ ASKER ARKADASI ÇIKARIZ :)
ANTALYADA YAPTIM AYRICA PİYADE İDİM VEDE KEŞİF VE İSTİHBARATTAYDIM :lol: |
|
slm acemi birligim manisa batıkışla üsta birliği nin 1 ayı istanbul hastalmekanıze birliği silah eytımı gerikalanı şirnak besta teskere 1975\4 yaptım askerlıği tanıdik arkadaşlar çıkar sa iyi olur ya slmlar
|
[size=4][b][i]Bende halen askerim.Şuan İstanbul 4 levent Harp Akademilerinde 297 dönem astegmendim ama şuan Tegmenim ve burada Muhafız takım komutanıyım...Ha bu arada şafak 15...[/i][/b][/size]
|
ACEMİ BİRLİĞİM : SİVAS, 178. ALAY KOM. (NE ŞANS AMA... :lol:)
USTA BİRLİĞİM : Ş.URFA, AKÇAKALE 7. HUDUT BÖLÜĞÜ. TAM SINIRDA, MAYIN TARLASINA BİTİŞİK YAĞMURALAN KÖYÜNDE ASKERLİĞİMİ ÖĞRETMEN OLARAK YAPTIM. (BEKAA VADİSİNE 50 KM MESAFEDEYDİK...) SİVAS'LI DEVRELERİMİZLE, ADIMIZ [b]HUDUT KARTALLARI [/b] OLARAK ANILIRDI. GÜNDÜZLERİ, TAKIM ELBİSELİ OKULA; GECELERİ, HUDUT KULELERİNE MG3'LERLE NÖBETE MARŞ MARŞ.... BÖLÜK KOMUTANIMIZIN ADINI BEN [b]KANAL D[/b] KOYMUŞTUM. (ÇOK ŞİŞMANDI, GÖBEK MAŞALLAH... :k14: O DA BANA ÖĞRT. OLDUĞUM İÇİN [b]HOCA [/b] DERDİ. BİRGÜN İÇTİMADA [b]KANAL D[/b] BANA DEDİ Kİ: - [color=darkblue]HOCA ŞAFAK KAÇ?[/color] - [color=black]65 KOMUTANIM...!!![/color] - [color=darkblue]HAYIR...!!! YANLIŞ...!!![/color] :? - [color=black]KOMUTANIM ALTMIŞ BEEEEEEEŞ..???[/color] - [color=darkblue]BİLEMEDİN 60...!!![/color] - [color=black]NEEEEEEEEE...?????!!!!![/color] :o - [color=darkblue]ALTMIŞ, ALTMIIIIIŞ...!!!![/color] - [color=black]ALLAH ALLAAAA.... DEDİM İÇİMDEN...[/color] GOCA GOBEENİ GAŞIYARAK; - [color=darkblue]OLUM SENDEN KURTULMAM İÇİN, SANA 5 GÜN FAZLADAN YOL VERECEEEM...!!![/color] - [color=black]SAOL KAMUTANIM...!!! [/color]:D :D :D :D :D GARİBİME ÇOK ÇEKTİRMİŞTİM YAAA... (NELER ÇEKTİRDİĞİMİ SONRALARI YAZARIM) ASKERİ KORURDUM, EZDİRMEZDİM... |
SELAM YİĞİDOLAR BEN 1972/4 TUNCELİNİN MERKEZE BAĞLI GÖGÇEK JANDARMA KARAKOLUNDA YAPTIM GÖREVİM İSE KESKİN NİŞANCIYDIM ŞUNUDA SÖYLEYİM TESKERME 2 GÜN KALMIŞTI AKŞAM RADYODA HABERLERİ DİNLERKEN ASKERLİĞİN 4 AY DAHA UZADIĞINI HABER ALDIK O ANKİ HALİMİZİ SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK AMA ŞUNU SÖYLEMELİYİMKİ VATAN İÇİN HERŞEYE DEĞER VATAN SANA CANIM FEDA :!:
|
Ben de Serhan reis gibi 297.dönem Asteğmenim(şu anda Teğmen.).İşin acemi kısmını Konya Personel Okulu'nda hallettik.Daha sonra da İzmir Karşıyaka Askerlik Şubesi'ne atandım.Askerliğin ve İzmir'in son 6 günü...
|
bende şuan askerdeyim...kesinlikle en ağır askerlik benimki...beylikdüzünde vatani görevimi yapıom...fatih koleji anadolu lisesi de askerlik yaptığım yer..a.skerliğimin bitmesine 3 ay var..ama benim askerlik 2 aylık bi tatilden sonra tekrar başlıcak...eee bizimki böle..dedimya enzoru benimki diye...
|
[quote=türkçerap_yakup]bende şuan askerdeyim...kesinlikle en ağır askerlik benimki...beylikdüzünde vatani görevimi yapıom...fatih koleji anadolu lisesi de askerlik yaptığım yer..a.skerliğimin bitmesine 3 ay var..ama benim askerlik 2 aylık bi tatilden sonra tekrar başlıcak...eee bizimki böle..dedimya enzoru benimki diye...[/quote]
[size=4][b][i]Yakupcugum biz o askerliği 15 sene yaptık...Daha gençsin ve önünde güzel yıllar var...Hemen bıkma dur bakalım...[/i][/b][/size] |
size hayirli teskereler arkadaslar benimki biteli 10 sene oluyor ankara mamak 4 cu kol ordu muhabere bolugu
|
1982/2 TERTİP ACEMİ BİRLİĞİM: İZMİR-YENİFOÇA:KOMANDO ALAYI
USTA BİRLİĞİM :SİİRT: KOMANDO BÖLÜĞÜ |
[b]
Bende 3 sene tecil ettirdikten sonra... 1977/3 tertip olarak acemi.... İZMİR/GAZİEMİR ULAŞTIRMA USTA.. ANKARA/POLATLI TOPÇU FÜZE OKULU ( MLRS BİRLİĞİ) HERŞEY VATAN İÇİN....[/b] |
283. Kısa Dönem, Çorlu, 5. Kolordu Komutanlığı Muhabere Taburu Karargah Bölüğü (Kasım 2001 - Temmuz 2002)
|
acemi birligi
eskisehir / seyitgazi cikmis ama yapmadim almanyadayim simdi tecil ettirdim oraya bildirdiler.almanyaya gelmektense askerlik yapmayi tercih ederdim. :D |
[color=red][b]1967_3 TERTİP
ACEMİ BİRLİK 212.CI PİYADE ALAYKOMUTANLIGI İZMİR MENEMEN 45 GÜN DAGITIM 477 .Cİ HAFİF OTO EGİTİM TABURU ADAPAZARI HENDEK USTA BİRLİGİ İCTEDARİK BÖLGE BAŞKANLIGI GÜLHANE PARKI İSTANBUL KOMUTAN ŞÖFÖRLÜGÜ TÜM TERTİP LERE SELAMLAR :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/b][/color] |
Gardaslar bende 61/3 tertip Van da yaptim askerligi, jandarma bandosundaydim, acemilikde,ustalikda orda gecti. 21. seyyar jandarma Tugayi. Ilk okuluda suleyman sami kepenek ilkokulunda okudum.
|
Acemi Birliğim = 2.Jandarma Er Eğitim Tugayı/BİLECİK
Usta Birliğim = 1/10 Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığı/AYDIN HALEN ASKERİM :D ŞAFAK = 195 :roll: |
1982/2 YE DEVRE YOKMU HADİ DEVRELER...BEKLİYOM...
|
[b]297.Dönem Asteğmen olarak İstanbul Harp Akademileri Komutanlığında Muhafız Takım komutanı olarak askerliğimi yaptım...[/b]
|
Puar Neredesin Kardeşşşş..
Ben Vanda Idiim. Daha önce De Hatay Serinyolda Idim..
Orhan Neredesin Nasil Sana özel Mesaj Atacağiz Kardeş? |
Gardas Buralardayim Chate Filan Giremiyorum...yeni Bir Topic Aciyom Ok Oraya Yazarsin
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
abi hepinize hayirli tezkereler ben daha cocugum askere gidemem
|
1980/2 acemi birliği amasya
usta birliği van |
[COLOR=DarkOliveGreen][SIZE=3][FONT=Garamond]Giresun İl Jandarma Komutanlığı Alucra İlçe Jandarma Komutanlığında Karargah Yazıcısı 1978 / 4 [/FONT] [/SIZE] [/COLOR]
|
Bende acemilik amasya.
usta birliği antalya poligon birliği idi. |
Askerlik Yapan Arkadaşlar
Gardaşlar Bende 72/1 Tertip Acemi Birliği Kütahya Hava Er Eğitim Tugayi Askeri Inzibat Bölüğü
Usta Birliği Istanbul Beşiktaş Yildizda Olan Merkez Komutanligi Sivil Koruma Taburu 2. Koruma Bölüğü Sivil Olarak Eski Jandarma Genaraline Yakin Koruma Olarak Vatani Görevimi Yaptim. Askerken Evim şişlide Idi O Kadar Uzaktiki Gidip Gelmek çok Zor Oluyordu Not: şu Anda Vatani Görevini Yapmakta Olan Başta Hemşerilerimizin Bu Kutsal Görevlerinde Başarilar Diler Hepsine Hayirli Teskereler Dilerim |
ben askerliği evde yapıom... 18 yıldan beri askerim hiç çarşı iznim yokk komutanım babam ne şans her askerlik yapana bi komutan baba lasım...
:grin: :grin: |
[QUOTE=KEREM_58_34]ben askerliği evde yapıom... 18 yıldan beri askerim hiç çarşı iznim yokk komutanım babam ne şans her askerlik yapana bi komutan baba lasım...
:grin: :grin:[/QUOTE] [b]SENİN ASKERLİK BİTMEZ KEREM:D SÜRÜNMEYE DEVAM:D[/b] |
önemli olan askerlik yapmak degıl o bilince sahıp olmak...
|
[QUOTE=KEREM_58_34]ben askerliği evde yapıom... 18 yıldan beri askerim hiç çarşı iznim yokk komutanım babam ne şans her askerlik yapana bi komutan baba lasım...
:grin: :grin:[/QUOTE] [b]Senin askerlik zor biter....Allah yardımcın olsun...[/b] |
[b]ACEMİ BİRLİĞİM ISPARTA 120. HAVAN TABURU...
USTA BİRLİĞİM ARDAHAN 3 AY EGITIM GÖRDÜM SONRADAN SİVAS İMRANLI KARACAÖREN KÖYÜ OPERASYON BİRLİĞİ DAHA SONRA TUNCELİ GEYİK SUYU OPERASYON BİRLİĞİ VE DAHA SONRA TESKERE 75 E 3 YAPTIM..[/b] |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][b]ACEMİ BİRLİĞİM ISPARTA 120. HAVAN TABURU...
USTA BİRLİĞİM ARDAHAN 3 AY EGITIM GÖRDÜM SONRADAN SİVAS İMRANLI KARACAÖREN KÖYÜ OPERASYON BİRLİĞİ DAHA SONRA TUNCELİ GEYİK SUYU OPERASYON BİRLİĞİ VE DAHA SONRA TESKERE 75 E 3 YAPTIM..[/b][/QUOTE] [b]DAĞLARIN ASLANI MUSTAFA REİS SENİN BASTIĞIN TOPRAKLAR TİTRİYORDU..[/b] |
[QUOTE=puar]ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR NERDE YAPTIUNIZ HERKEZ YAZSSIN BELKİ ASKER ARKADASI ÇIKARIZ :)
ANTALYADA YAPTIM AYRICA PİYADE İDİM VEDE KEŞİF VE İSTİHBARATTAYDIM :lol:[/QUOTE] [b] ACEMİ BİRLİĞİ MALATYA 2. ORDU ULŞ. ER EĞT. ALAY KOM. USTA BİRLİĞİM GÖST. TAT. TB. SİLAH BÖLÜĞÜ TUZLA PİYADE OK. TUZLA / İSTANBUL 78 / 3 :) [/b] |
Acemi birligi Manisa Kirkagac usta birligi Mardin omerli ilcesi gollu koyu 1977/ 4 devrelere selamlar...
|
wallahi yazmaya dilim varmiyor askerlikmi yaptik karavanacimiydik anlamadim ben<<<<<2 aylik bedelli asker kabul ederseniz bunu>>>> 1991 BURDUR
<<<<<<<<<EN BÜYÜK SIVASSPOR>>>>>>> |
Acemi Birlik Siirt Sonra Diyarbakir ,urfa Tezkere Konya Benim Kadar Birlik Deyiştiren Yok Galiba
|
acemi birliği samsun sıhıye egitim okulu jandarma bölügü
ustalık trabzon akçaabat komando birligi eh birazcıkda biz gezdik zigana dagları, elazığ maden, tunceli alibogazı gerikalan günlerimi trabzon yaylalarında |
[QUOTE=cevik][color=red][b]1967_3 TERTİP
ACEMİ BİRLİK 212.CI PİYADE ALAYKOMUTANLIGI İZMİR MENEMEN 45 GÜN DAGITIM 477 .Cİ HAFİF OTO EGİTİM TABURU ADAPAZARI HENDEK USTA BİRLİGİ İCTEDARİK BÖLGE BAŞKANLIGI GÜLHANE PARKI İSTANBUL KOMUTAN ŞÖFÖRLÜGÜ TÜM TERTİP LERE SELAMLAR :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/b][/color][/QUOTE] Vay be, Kubilay kışlası ha, hemde tertibiz, bende uçaksavar bölüğünde idim, hala oğlu ile aynı birlikte yapdık acemiliği, sonra ben Tekirdağ'a 8.Piyade tümenine Tümen karargah bölük yazıcısı olarak geldim. |
Manisa Kirkagac 6 Jandarma Komando Er Egitim Alayinda 79/1 Tertip Olarak Yaptim Bende 2 Bolukten Sürgün Olarak 8 Inci Bolüge Sürüldüm Ordanda 16 Kisilik Gezici Ozel Tim Olarak Karadenize Gittik Rize.tirabzon.erzurum.bolgelerini Seyyar Olarak Geziyordukk.
|
acemilik istanbul çatalca mekanize alayı
ustalık 1.zırhlı tugay orduevi hadımköy. ayrıca beş ay geçici görevle istanbul büyükçekmece askeri kampı. ha tertibim 62/3 benim tertibimden kimse olmaz heralde hep genç arkadaşlar |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:37. |