![]() |
58 Numaralı forma giyenler
Arkadaşlar bu hafta Süper Lig maçlarına şöyle bir bakınca 58 numaralı formayı diğer takımlarda giyen bir çok futbolcunun olduğunu gördüm. Mesela :
İbrahim Dağaşan ( Bursaspor) Nizamettin Çalışkan ( V. Manisaspor) Adem Dursun ( G. Antepspor) Hasan Kabze ( Galatasaray) İbrahim Toraman ( Beşiktaş) Hayrettin Yerlikaya ( Sivasspor) Umarım diğer takımlardaki Sivaslı arkadaşlarımız da 58 numaralı formayı giyerler de bütün takımlarda bir oyuncumuz olur. Başta Ümit Özat ve Erciyes'teki Zafer gibi oyunculardan bunu bekleyelim. [B]Editörün Notu: Geçtiğimiz sezonlarda ve günümüzde 58 numara ile forma giyen oyuncuları bu başlık altında bulabilirsiniz, günümüzde 58 numaralı forma ile mücadele edip bizleri gururlandıran isimleri son sayfalarda yer almaktadır.[/B] |
-->: 58 GİYENLER
bu arkadaşlarımız sivaslı oldğunu en iyi şekilde belirtiyor
|
-->: 58 GİYENLER
ONLARLA GURUR DUYUYORUM HER DAİM BAŞARILIOLURLAR İNŞALLAH
|
--->: 58 GİYENLER
manisada nizamettinin gölününden sonrada formasını gösterdiği için ayrıca tebrik ediyorum.
bursa sivas macındasporda oynayan ibrahimin oyuna girdiğinde taraftarımızında alkışı ayrıca onur verici. |
-->: 58 GİYEN FUTBOLCULAR
58 FORMA GİYENLERE HELAL OLSUN DARISI DİĞER SİVASLI FUTBOLCULARA
|
-->: 58 GİYEN FUTBOLCULAR
bu arkadaslarimiz sivasli oldgunu en iyi sekilde belirtiyor.
|
-->: 58 NUMARALI FORMA GİYEN FUTBOLCULAR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Nizamettin_Caliskan.jpg[/IMG]
Nizamettin Çalışkan Almanyanın köklü takımlarından Borussia Dortmund dan Vestel Manisa' ya tranfer edilen yetenekli bir oyuncu. Nizamettin Çalışkan için şu anda alman basını ver yansın ediyor. Almanyanın en büyük gazetesi olan ''Bild Zeitung'' şu anda Nizammettin Çalışkan ile Espanyol Barcelona' nın ilgilendiğini yazıyor ve nasıl olurda böylesine bir oyuncuyu kaçırdık diye birbirlerini şuçluyorlar. Alman milli takımı ve Türk milli takımının çağırdığı haberde yer alıyor. |
--->: 58 NUMARALI FORMA GİYEN FUTBOLCULAR
Sayıları artar inşallah...
Diğer hemşerilerimizden de 58 numara giymelerini bekliyoruz.... |
övünmek gibi olmasın sivaslıyız
|
Bild Gazetesi 22.09.2006 [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Nizamettin_Caliskan_gazete.jpg[/IMG]
|
TÜM 58 NUMARALI GİYEN SİVASLI OLUPTA GİYMEYENİDE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
|
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/ibrahim_dagasan.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ibrahim_dagasan%20(1).jpg[/IMG] [B]Doğum Tarihi:[/B]15.06.1984 [B]Doğum Yeri :[/B] ANGERS/Fransa [B]Boy: [/B] 1,79 m Kilo: 74 kg [B]Medeni Hali: [/B] Bekar [B]Öğrenim Durumu: [/B]Lise [B]Prof.Olduğu Yıl: [/B]2001 [B]Prof. Olduğu Takım:[/B] İnegölspor [B]Oynadığı Takımlar: [/B]Angers(Fransa), İnegölspor, Bursaspor [B]Çalıştığı Teknik Adamlar: [/B]N. Bilaloğlu, E. Uzgur, K. Batmaz,N. Biyediç, H. Kalpar, Y. Gündüz, R. Çetiner [B]En Beğendiği Yerli / Yabancı Oyuncu: [/B] Yıldıray Baştürk, Egemen Korkmaz, Okan Yılmaz, S.Topraktepe, Steven Gerrard (Liverpool) [B]En Beğendiği Takım:[/B] Lyon [B]Hobileri: [/B]Bilgisayar, Play Station, Sinema, Alışveriş yapmak, Müzik dinlemek [B]Hedefleri:[/B] Bursaspor'da başarılı olmak, A Milli Takımda oynamak, Fransa Liginde oynamak [B]İbrahim Dağaşan[/B] Bursaspor Ortasahasının gelecek vaad eden yıldız oyuncusu İbrahim DAĞAŞAN, 15 Haziran 1984 Angers doğumludur.Angers, 150.000 nüfusu ile Fransa’nın Pays de la Loıre eyaletinde, Tours ve Nantes kentleri arasında yer almaktadır. Futbol hayatına, dünyaya gözünü açtığı yer olan Angers takımının altyapısında başlamıştır.Angers takımı şu günlerde Fransa 3. liginde ,kümede kalma mücadelesi vermektedir. 2001 yılında futbol hayatını Türkiye’de sürdürme kararı alan İbrahim, henüz 17 yaşında iken profesyonel futbolcu olarak İnegölspor kadrosuna dahil edilmiştir.İnegölspor’da gösterdiği performans ile göze batan İbrahim ,2004 yılında Hikmet Şahin yönetimi tarafından Bursaspor kadrosuna kazandırılmıştır. Bursaspor forması ile tanıştığı günden beri, kendisine verilen görevleri eksiksiz yerine getiren genç yetenek,kısa zamanda taraftarın da gönlünü kazanmıştır. İbrahim’in Futbol hayatındaki hedefleri ; Bursaspor forması altında başarılı olup, A Milli takım kadrosuna yükselmek ve Futbol hayatını Fransa 1.ligi takımlarından birinde sürdürmek .Bekar olan futbolcumuz evliliği henüz düşünmüyor. Genç yetenek İbrahim Dağaşan’a hedeflerine ulaşma konusunda başarılar diliyor ve sürdürdüğü başarılı çizgide devamını diliyoruz. Bursasspor sitesinden alıntıdır. |
Nizamettin Çalışkan gece spor programında izledim,V.Manisan'ın ilk gölünü attı.Sırtındaki numamara 58 tabi izlerken bile o numarayı görünce ayrı bir gurur veriyor insana.Daha çok 58'ler görmek dileğiyle.
Nizamettin Çalışkan Vestel'de.. Vestel Manisaspor, Almanya Birinci Lig takımlarından Borussia Dortmund'da oynayan Nizamettin Çalışkan'ı renklerine bağladı.. Genç oyuncu, 4 yıllık sözleşme imzaladı.. 14 Temmuz 2006, 17:46 Ves-Cafe'de düzenlenen törende, 19 yaşındaki orta alan oyuncusu, kendisini 4 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Nizamettin Çalışkan, yaptığı açıklamada, ''Vestel Manisaspor'da oynamak ve Ersun Yanal ile çalışmak benim için gurur verici olacak. Ersun Yanal'ın gençlere önem verdiğini biliyorum. Öncelikle hedefim kendimi ispatlamak ve ilk 11'in değişmez oyuncusu olmak'' diye konuştu. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Haluk Çubukçu ise, gelecek vaateden bir oyuncuyla anlaştıklarını belirterek, ''Nizamettin, umuyorum ki gelecek yıllarda Türkiye'de ve Avrupa'da ses getirecek bir oyunu olacak'' dedi. |
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Nizamettini tebrik ediyoruz....Dün yine çok güzel bir gol'e imza attı...58 Numaralı formasıyla...Başarılarının devamını diliyoruz...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
ÜMİT ÖZAT SİVASI SEVER AMA NİYE 58 GİYMEZ BİLMİYORUM AMA FORMASINDA 5 N
|
Valla bu arkadaslara helal olsun.Sivasli olduklarini gösteriyolar.Bir sivasli daha var amma 58 numarayi giymiyor
|
58 Numara giymek her yiğidin harcı değildir
|
HELAL OLSUN SİZE BE
BUNLAR GERÇEK SİVASLI |
[B]TÜM 58 NUMARALI FORMA GİYEN HEPSİNİ KUTLUYORUM BAŞARILAR DİLERİM.[/B]
|
58 numarlaı formayı gıyen futbolculara helal olsun gururla 58 numarları formayı gıyıyorlar dıger sıvaslı futbolcu arkadsalarımızıda 58 numaralı formayı gıymelerı canı gonulden ısterım
SİVASLI OLMAK BIR AYRICALIKTIR HER YERDE BELLI ETMEMIZ GEREKIR ASLINDA |
hepsine teşekkürler bizleri gururlandırıyorlar
|
umit ozat gibi sivasli olacagina bunlar gibi sivasli aslanlara canimiz feda...
|
FENERBAHÇE ALT YAPISI BAYRAM.
[COLOR="Red"]SANA ELLİ SEKİZ ÇOK YAKIŞIYOR[/COLOR] |
tabiki sivasli olan bir futboscu 58 numarayi giyerek göstermeli kendini
|
ŞANSSIZLIĞIN BU KADARI...
Çok değerli arkadaşım Serkan bilginiz üzre adıyamansporda ilk haftası olmasına rağmen müthiş derecede beğeni toplamış ve formayı kapmıştı.Adıyaman-ş.urfa bld.maçına ilk 11de çıkan serkan maçın 10.dakikasında mükemmel bir gole imza attı.serkan gol sonrası trbünlere koşup sırtındaki 58 i işaret etti... Dk 24 serkan yine rakiplerini teker teker çalımladı son bir adam kalmıştı kaleciyle karşı karşıya kalmasına ki o son adam olan ş.urfa bld.futbolcusu mehmet özşahin serkana çok sert bir müdahelede bulunarak malesef ayağını kırdı...
serkanın sezonu kapatma ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi... |
--->: ŞANSSIZLIĞIN BU KADARI...
serkan kardeşim geçmiş olsun inşallah en erken zamanda sahalara dönersin
|
BENIM ANLAYAMADIGIM -GECEN YIL BIZE WERNER LORANT GELDI VE ALMANYADAN 3-4 TANE OYUNCU GETIRDI-HANI HEPYSIDE NERDELER-NEDEN SIVASLI NIZAMETTINI GÖRMEDILER-GELDE YANMA-GELDE KAHROLMA
BURADAN ERSUN YANAL HOCAYIDA KUTLARIM-ADAM BUGÜNKÜ RÖPARTACINDA BEN BIR FUTBOLCUYU ALIRKEN EN AZ 5-6 DEFA SEYREDERIM DIYOR-DEMEKKI NIZAMEDDIN IYI FUTBOLCU-SIZ YURTDISINDAKI SIVASLILAR NEDEN BÖYLE OYUNCULARI SIVASA TAVSIYE ETMEZSINIZ-SELAMLAR |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu futbolcularla gurur duyuyoruz sağolsun varolsunlar....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
tüm sivaslı futbolcular 58 numaralı formayı giyerler inş.
|
Diğer Sivaslı futbolculardan da 58 giymeleri için kampanya başlatmalıyız. Aklıma ilk gelenler ;
Erciyes kalecisi Zafer Özgültekin 77 numara giyiyor. Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat şu anda 5 numara giyiyor. Ayrıca geçen senelerde çok başarılı bir performans gösteren Sivaslı futbolcu Ender Alkan da Bursa, Denizli ve Diyarbakırspor'dan sonra Maltepespor'a gitmiş. Daha 29 yaşında olan oyuncunun mutlaka birinci ligde olması lazımdı. Galatasaray'ın kapısından döndükten sonra herhalde pek tutunamadı. Ama Bursa da yaptığı işler ve milli takıma yükselişi kalitesini gösteriyor. İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA SİVASLI OYUNCULARI TOPLAYARAK ESKİ TRABZONSPOR'UN YAPTIĞI GİBİ BÜYÜK BİR BAŞARI KAZANIRIZ. |
[QUOTE=leblebi82;155194]Diğer Sivaslı futbolculardan da 58 giymeleri için kampanya başlatmalıyız. Aklıma ilk gelenler ;
Erciyes kalecisi Zafer Özgültekin 77 numara giyiyor. Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat şu anda 5 numara giyiyor. Ayrıca geçen senelerde çok başarılı bir performans gösteren Sivaslı futbolcu Ender Alkan da Bursa, Denizli ve Diyarbakırspor'dan sonra Maltepespor'a gitmiş. Daha 29 yaşında olan oyuncunun mutlaka birinci ligde olması lazımdı. Galatasaray'ın kapısından döndükten sonra herhalde pek tutunamadı. Ama Bursa da yaptığı işler ve milli takıma yükselişi kalitesini gösteriyor. İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA SİVASLI OYUNCULARI TOPLAYARAK ESKİ TRABZONSPOR'UN YAPTIĞI GİBİ BÜYÜK BİR BAŞARI KAZANIRIZ.[/QUOTE] bu arada konunun başında Adem Dursun'un Antep'te 58 giydiğini yazmıştım ama Adem Dursun Gençlerbirliği'ne transfer olmuş. Şu anda 2 numarayı giyiyormuş. Umarım o da tekrar 58 giyer. |
eğer sivaslıyımı diyosan 58 numarayı sırtına geçireceksin gardaş
|
[QUOTE=leblebi82;154889]Arkadaşlar bu hafta Süper Lig maçlarına şöyle bir bakınca 58 numaralı formayı diğer takımlarda giyen bir çok futbolcunun olduğunu gördüm. Mesela :
İbrahim Dağaşan ( Bursaspor) Nizamettin Çalışkan ( V. Manisaspor) Adem Dursun ( G. Antepspor) Hasan Kabze ( Galatasaray) İbrahim Toraman ( Beşiktaş) Hayrettin Yerlikaya ( Sivasspor) Umarım diğer takımlardaki Sivaslı arkadaşlarımız da 58 numaralı formayı giyerler de bütün takımlarda bir oyuncumuz olur. Başta Ümit Özat ve Erciyes'teki Zafer gibi oyunculardan bunu bekleyelim.[/QUOTE] ARKADAŞLAR BENİM DAYIMIN OGLU KONYA SPORDA 58 NOLU FORMAYI YİYİYOR ADI SALİH ŞENBAŞ |
[QUOTE=1967_dernekkaya;155221]ARKADAŞLAR BENİM DAYIMIN OGLU KONYA SPORDA 58 NOLU FORMAYI YİYİYOR ADI SALİH ŞENBAŞ[/QUOTE]
Böyle bir oyuncu Konyasporda yok gardaş, bir yanlışlık var. |
HAYIR KONYADA VE 58 NOLU FORMAYI GİYİYOR GEÇENKİ MAÇTA OYNAMIŞ KENDİ SÖYLEDİ
|
[QUOTE=1967_dernekkaya;155228]HAYIR KONYADA VE 58 NOLU FORMAYI GİYİYOR GEÇENKİ MAÇTA OYNAMIŞ KENDİ SÖYLEDİ[/QUOTE]
TFF sitesinde böyle bir oyuncu ismini bulamadim. Her futbolcu oraya kayıtldır. Konyaspor sitesindede bulamadim. Acaba ismi başka türlümü yazılıyor. |
-->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
ya bende adıyamansporda 58 numarayı giyiyorum beni adamdan saymıyomusunuz yoksaaa...:)
|
--->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
İbrahim Dağaşan ( Bursaspor)
Nizamettin Çalışkan ( V. Manisaspor) Hasan Kabze ( Galatasaray) İbrahim Toraman ( Beşiktaş) Hayrettin Yerlikaya ( Sivasspor) serrrkan ( Adıyamanspor) olarak güncelleyelim o zaman.. Bu arada Adıyaman ikinci lig B kategırisinde ve demekki artık ikinci ligde de oyuncular çift haneli forma numaraları alabiliyorlar. O zaman daha çok Sivaslı vardır 58 giyen.. Bu liste daha çok genişler. |
[QUOTE=1967_dernekkaya;155221]ARKADAŞLAR BENİM DAYIMIN OGLU KONYA SPORDA 58 NOLU FORMAYI YİYİYOR ADI SALİH ŞENBAŞ[/QUOTE]
kardeş bu arkadaş Üsküdar Anadolu Spor kadrosunda görünüyor. Yanılmıyorsam orada kiralık. Bizden de birçok oyuncu orda kiralık. (Tabi ilişkiler iyi olunca) Hatta Emre Otyakmaz diye bir isim var futbolcuları arasında TFF sitesinde de gördüm. Bizim başkanla bir bağı olabilir belki. adres : [url]http://www.uskudaranadolu.com/index.php[/url] |
--->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
Nizamettin alman milli takımını seçti diye biliyorum ve ayrıca ümit özatın ve zafer özgültekininde bir an önce 58 numaralı formayı giymlereini ve sivaslı olduklarını kanıtlamalrı gerekir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:54. |