![]() |
FİYATLAR BELİRLENDİ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sivasspor_taraftar.jpg[/IMG]
Sivasspor Yönetimi Ankaraspor maçı bilet fiyatlarını belirledi. Sivasspor Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre Cumartesi günü oynanacak olan Ankaraspor maçının bilet fiyatları şu şekilde; Kale arkası tribünler 5, Maraton 10 YTL, Yapılan açıklamada Sivasspor Yönetimi Ankaraspor maçında taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini belirterek, “ Bizim için önemli bir maç. Taraftar desteğiyle bu zorlu maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Bütün Yiğidoları bu zorlu maç öncesi yanımızda görmeyi istiyoruz” şeklinde konuşuldu. |
-->: FİYATLAR BELİRLENDİ
ınsallah bu macta taraftarımız maca gelır ve galıbıyetı taraftarımızla futbolcualrımızla bırlıkte yasar hadı sıvassporumuzu yanlız bırakmıyalım
|
--->: FİYATLAR BELİRLENDİ
seyirci Ramazan dolayısıyla maçtan çekinmesin. Daha hoş bir ortam oluyor. Küfür yok kavga yok inşallah. Birkaç yıl önce ikinci ligdeyken bir Rize maçı için Ramazan ayı olmasına rağmen tribünleri yer kalmayacak şekilde doldurmuş ve taraftar sayesinde o zor maçı 1-0 kazanmıştık. Umarım bu maç da tribün dolar ve zaten maç bittikten sonra iftara 45 dakika falan kalıyor. Bu sürede herkes yerine rahatlıkla gider
|
fiatlar gercekten uygun stad dolu olacana inaniyorum
|
[B]Ramazanda yapılacak en iyi aktivite maça gitmek, umarım stad tamamen dolar...
Fiyatlarda gayet makul ;) [/B] |
ne bicim is anlamadim arkadaslar ben almanyadan maca gitmeyi planlarken sivasta yasayanlar nasil gitmez sivassporu desteklemeye nerede sagduyu......uyanin sivas halki uyanin.........simdi destek zamani.......
böyle basarili bir takima sahibiz ne mutlu bizlere... avrupada bile sivasspor rüzgari eserken orada iki adim stata gitmemezlik cok anlamsiz bence....... |
BAKALIM BU SEFER NASIL BAHANE BULACAKLAR FİYAT ÇOK NORMAL
|
[QUOTE=çılgın-sedat;155288]BAKALIM BU SEFER NASIL BAHANE BULACAKLAR FİYAT ÇOK NORMAL[/QUOTE]
sen bahane ıste kardes :D yok mac baktı ıftara denk geldı mısafırlıkteydı ordan kalkıpta maca gıtmesı ayıp olur dıye oturduk teravıye denk geldı :D:D dah ıstermısın |
[B]evettttt fiyatlar gercekten cok uygun
arkadaslar :D ramazan sayesinde sigara paraniz cebinizde kaliyor onlarlada bilet alirsiniz artik :rolleyes: stadi ltf dolduralim ve takimin her zaman yaninda oldugumuzu ispatliyalim - takim ve taraftar tek yürek olsun[/B] |
Umarım gereken destek bu kez daha yoğun verilecektir. Zira kendi sahamızdaki puanlarımız ile deplasmanda aldığımız puanları kıyaslar isek bişeylerin ters gittiği aşikar.
|
ARKADAŞLAR TAKIM ve YÖNETİM ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI ŞİMDİ SIRA SİZDE YİĞİDOLAR STADI DOLDURUN HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN.
|
biletl fiyatları makul sivastaki hemşerilerimiz inşallah bu maçta stadı tıklım tıklım doldururlar
|
saygi deger hemserileim ben almanyadan özsivasli bugra lütfen ankaraspor macinda takimimizi yalniz birakmayin yeter artik ya...maraton 10 ytl mazeret yok maraton full cekmeli bu hafta...
|
[b]Sivas'ta yaşayan tüm hemşerilerim sizi maça davet ediyorum.Elinizi vicdanınıza koyun.Sivassporumuzun çok formda olduğu şu günlerde stadın full dolması gerekir.Bilet fiyatları oldukça makul.Stadı dolu görmek Nordin Wooter ı da ayrı bi mutluluk heycan verir;)[/b]
|
[B][COLOR="Blue"]Haydi yiğidolar ve yiğideler...
İnanıyoruz ki; [COLOR="Red"]Fenerbahçe[/COLOR] maçındaki iyi mücadele..1 puan ve [COLOR="Red"]Bursa[/COLOR] deplasmanında güzel futbol... ve 3 puan, takımımıza ve sivastaki hemşehrilerimize moral olmuştur... [COLOR="Red"]1967 Derneği' [/COLOR]ndeki arkadaşlarımızın maestroluğunda, 4 eylül' de güzel bir organizasyon ve şov bekliyoruz... Her zaman olduğu gibi; bu maçta da [COLOR="Red"]1967 Derneği,[/COLOR] gereken desteği verecektir ve hem trübünleri... hem de takımımızı coşturacaktır... . . .[/COLOR] [COLOR="Red"]İKİ DERNEK...TEK YÜREK...[/COLOR] [/B] |
[COLOR="Blue"]fiyatlar uygun biz her zamanki gibi ordayız ama malesef sivaslılar ramazan ayını bahane ederler maça ilgi göstermezler [/COLOR]
|
[COLOR="Blue"]Fiyatlar oldukça makul,takımızda tam formuna girmişken taraftarlarımız takımı yanlız bırakmazlar umarım.
Ramazanda iftara kadar nası vakit geçecek işte ne güzel fırsat bide maçı alırsak o günkü iftara doyum olmaz vallahi :D [/COLOR] |
Bu maçtada stad dolmazsa daha hiç dolmaz...
|
hadi bakalım hayırlısı
BEYLER HERKESİ KAYSERİ SİVASSPOR MAÇNA KAYSERİYE ÇAĞIRIYORUZ ŞİMDİYE KADAR TAKIMIMIZ KAYSERİ KARŞISINDA HİÇ TARAFTAR BAKIMINDAN MAÇA HİÇ EZİK ÇIKMAMIŞTIR İNŞALLAH ŞİMDİDE ÇIKMAYACAK DEPLASMANA SEYİRCİ REKORU BİZDE ŞİMDİYE KADAR HİÇ BİR TAKIM KAYSERİYE 7000 KİŞİ TARAFTARIYLA GELMEMİŞTİR KENDİMİZİ BİRKEZ DAHA GÖSTERME ŞANSI |
FİYATLAR BELİRLENDİ
Takımımızın yakaladığı bu güzel havayı bozmaması için seyircinin de ona destek olması lazım. Bu da nasıl olacak; stadı doldurarak.
Tüm yiğidolar iş başına... |
bu maçı alırsak yolumuz daha da açılır futbol demek taraftar demektir taraftar yanlız bırakmamalı takımı inş.stad full olur
|
[QUOTE=koyu58;155362]hadi bakalım hayırlısı
BEYLER HERKESİ KAYSERİ SİVASSPOR MAÇNA KAYSERİYE ÇAĞIRIYORUZ ŞİMDİYE KADAR TAKIMIMIZ KAYSERİ KARŞISINDA HİÇ TARAFTAR BAKIMINDAN MAÇA HİÇ EZİK ÇIKMAMIŞTIR İNŞALLAH ŞİMDİDE ÇIKMAYACAK DEPLASMANA SEYİRCİ REKORU BİZDE ŞİMDİYE KADAR HİÇ BİR TAKIM KAYSERİYE 7000 KİŞİ TARAFTARIYLA GELMEMİŞTİR KENDİMİZİ BİRKEZ DAHA GÖSTERME ŞANSI[/QUOTE] Kardeşim Kayseri maçında tekrar 7-8 bin civarında toplamak istiyorsak herhalde Ankara maçını kesin alıp iddialı bir hale gelmemiz gerek... Fikret Ünsal'ın da dediği gibi Ankara maçı Sivassporumuz için gerçekten ciddi bir dönüm noktasıdır. Haydi yiğidolar, takımımızın zirveye oynaması için bu maçı alıp yerimizi sağlamlaştırmamız lazım. Haydi UEFA aşkına toplanın stada... Bedenimiz İstanbul'da olsada ruhumuz 4 Eylül'de... Haydi bizim için coşun coşturun... |
gidin arkadaslar tıklım tıklım olsun syad bı hava yakaladık ankarayıda yenersek süper olcak esirgemeyın destegınızı..
|
[I][B][COLOR="Navy"][FONT="Lucida Sans Unicode"]Stadin dolacagina inaniyorum Ramazanda 2. saat stadta vakit gecireceksiniz ne güzel bir de galibiyet olursa iftarin tadi daha baska olur birde sevindirici trafi Ramazan ayinda oynanacak tüm maclarda küfürsüz bir lig izleyecegiz [/FONT][/COLOR][/B][/I]
|
gerçektende fiyat çok ugun iftardan once güzel bir ziyafet cekmek için mac bana görede mahkul inşallah stad ankara macında dolar..
|
evimizdeki ilk üç puanı alırız ihşallah seyircinin olmasıda çok önemli umarım dolar
|
[QUOTE=BOUN;155379]Kardeşim Kayseri maçında tekrar 7-8 bin civarında toplamak istiyorsak herhalde Ankara maçını kesin alıp iddialı bir hale gelmemiz gerek...
Fikret Ünsal'ın da dediği gibi Ankara maçı Sivassporumuz için gerçekten ciddi bir dönüm noktasıdır. Haydi yiğidolar, takımımızın zirveye oynaması için bu maçı alıp yerimizi sağlamlaştırmamız lazım. Haydi UEFA aşkına toplanın stada... Bedenimiz İstanbul'da olsada ruhumuz 4 Eylül'de... Haydi bizim için coşun coşturun...[/QUOTE] bu maç zaten bizimki galibiyete kalıbımı basarım |
bu maçın önemli olmasının bir diğer yanıda kazanırsak sivasta ilk galibiyetimiz olacak haydi yiğidolar maça
***reis 58*** |
Insallah bu macta taraftarımız maca gelir ve galibiyeti taraftarimizla futbolcualrimizla birlikte yasar hadi sıvassporumuzu yanliz birakmiyalim....
|
Ankara maçında kesinlikle stad dolacaktır
|
fiyatlar cok uygun herkes maça gelmeli bu maç baska yöndende cok ilginç olacak cekirdek yiyen olmayacak:D
|
[QUOTE=xdemox;155286]ne bicim is anlamadim arkadaslar ben almanyadan maca gitmeyi planlarken sivasta yasayanlar nasil gitmez sivassporu desteklemeye nerede sagduyu......uyanin sivas halki uyanin.........simdi destek zamani.......
böyle basarili bir takima sahibiz ne mutlu bizlere... avrupada bile sivasspor rüzgari eserken orada iki adim stata gitmemezlik cok anlamsiz bence.......[/QUOTE] Abi davulun sesi uzaktan hos gelirmis. Bende Almanyadayim ve orda olsam inan bütün maclara giderdim, ama malesef türkiyedeki cogu insanlarin geliri cok degil. Tamam bu hafta gercekten bilet fiyatlari düsük. Bende bu foruma yazi yazan arkadaslarim gibi bu hafta stadin Insallah dolacagina inaniyorum. Insallah mac saati iftar vaktini engellemez. |
Bu hafta mutlaka stad dolmali.Son haftalarda takimimiz iyi bir cikis yakaladi o yüzdende stadin dolacagindan eminim.
|
son haftalarda güzel futbolun karşılığı stadı doldurarak vermeliyiz haydin yiğidolarım
|
bilet fiyatları bana görede uygun ama daha aşagı çekmezlerse bu stadı full görmek imkansız çoğu taraftarımız günlüğü 10 milyon yevmiyeyle çalışıyor o parayıda maç biletine mi versin????
|
İnşallah o gün 4 Eylül ü kendimize karnaval Ankaraspor a cehennem edicez.
|
maç cumartesi olduğundan stad dolmayacak gibi geliyo bana... malum, özel sektörde çalışanlar çıkamazlar o saatte..
|
Başarı grafiği yükselen bir Sivasspor, böyle gayet uygun Bilet fiyatları da olunca,
Bence, bu hafta 4 Eylül Stadyumu tamamen dolar. |
fiyatlar uygun herkes gitsin maça
ÖNCE KANARYA ARDINDAN TİMSAH SIRADA KİM VAR?????? |
valla fiyatlar süpper ben kırık ayağımla bile gelcem diğerlerinide bilememmm
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:40. |