SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BU HAFTA SAHADA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8466)

SivasSpor.Com 28.09.2006 19:25

BU HAFTA SAHADA

Deplasmanda oynanan Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nederiyle üç hafta takımdar uzak kalan Anderson bu hafta yerini alabilecek.

Konyaspor maçında çift sarı karttan oyun dışında kalan Anderson, hakemi iteleyerek tepkisini göstermişti.
Bu nedenle Anderson 1+2 olmak üzere üç hafta cezalı duruma düşmüştü. Anderson`un bu cezası dolarken Ankaraspor maçıyla takımdaki yerini alabilecek.

Anderson`da yeniden formasına kavuşacak olmanın heyecanı içerisine girerken, sahalara yeniden golle dönmeyi istediğini belirtti. Andi, “Formamı özledim ve golle döneceğim” dedi.

Hakikat

sivaslıavukat 28.09.2006 20:25

-->: BU HAFTA SAHADA

Vala yokluğunu pek hissetmedim hatta hakemi itip kakan kimsenin olmaması gayet güzeldi.

GuNaY 28.09.2006 20:58

--->: BU HAFTA SAHADA

[B]Eğer güzel bir dönüş yapmazsa bu kadroya zor girer artık, Son 2 maçta 6 gol pek görülmemiş birşey :rolleyes: [/B]

osman_58_1967 28.09.2006 21:17

--->: -->: BU HAFTA SAHADA

[QUOTE=sivaslıavukat;155697]Vala yokluğunu pek hissetmedim hatta hakemi itip kakan kimsenin olmaması gayet güzeldi.[/QUOTE]

bencede....
Pecze Hoca Kadroyu Bozmasa iyi eder diye düsünüyorum.

argani_58 28.09.2006 22:33

ınsallah donusu muhetsem olur :D

Flavio 29.09.2006 00:06

İnşallah dönüşünde gerçek Anderson u izleriz

sivasli_boy 29.09.2006 00:40

-->: --->: -->: BU HAFTA SAHADA

[QUOTE=osman_58_1967;155702]bencede....
Pecze Hoca Kadroyu Bozmasa iyi eder diye düsünüyorum.[/QUOTE]

BALİLİ YOK KARDESİM DAHA NASİL KADROYU BOZMASİN ANDERSONDA OLMASA ELİMİZDE FORVET KALMADİ...

serrkann58 29.09.2006 09:49

Valla hiçte aramadım ama bu haftada balili yok onun yerine oynar herhalde bakalım dönüşü gollemi olucak hadi hayırlısı çıkış yakaladık devamı ankarayla olur inşallah

koyu58 29.09.2006 10:32

konya maçındaki kartlar başkanı çok kızdırdı hakkı kendini geçen hafta affettirdi şimdi dos santosda sıra iyi oynayıp başkanın gönlünü alabilir ama tarftarın gönlünü alması için en az iki gol atması

BOUN 29.09.2006 10:56

Balili bu hafta oynasaydı açıkçası Andersona hiç gerek yoktu ve kadronun bozulmaması gerekirdi ancak şans Andi'nin yüzüne güldü.

Bu hafta bir-iki gol atarsa kendini kanıtlamış olur yoksa Balili'nin cezası bittikten sonra Andi'nin yeri yedek kulübesi olmalıdır diye düşünüyorum.

kadir10 29.09.2006 11:09

balili nin yokluğunda bütün yük ona kalıyor bu maçta nordin le iyi bir ikil olurlar şansını iyi kullanmalı

yigido_furkan 29.09.2006 12:07

kendini affettirmelidir yoksa daha zor 11de oynar kendını göstermelidir bu maçta bu maç bizim için cok önemli

birisi58 29.09.2006 12:15

gecen sene tum maclarda bildigim kadarıyla 9 golu hakkının 6 golu var biri en ılerıde bırı en geride ama goller nerdeyse esit bence bosuna alındı...arada gitmesı lazım water balili serdar bize yeter yabancı kontenjanı acılmıs olur hem....fb macında da alanya bursa macında da eksıklıgı farkedılmedı

abircan 29.09.2006 12:48

bence bu hafta anderson gol atacak, epeydir çok suskundu, defans az çok sağlam artık orta saha daha bir rahat oynayacağından bu hafta şansı var diye düşünüyorum

yasin-58 29.09.2006 14:05

Insallah dönüsü muhtesem olur.

FurkaN 29.09.2006 14:22

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Anderson bu hafta Balili'nin eksikliğini hissettirmemeli kendi sahamızda deplasmanda iyi kapanan bir rakibe karşı oynayacağız Anderson'a çok iş düşecek...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

talha58 29.09.2006 15:08

umarım forma şansını iyi değerlendirir ve artık ceza almadan faydalı olur. Sakatlık, ceza derken maç oynamadan bitirecek yoksa.

yigido Atilla 29.09.2006 15:25

[I][B][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Navy"]Bu hafta öyle önemli bir haftaki tabele öyle bir degisecekki, cogumuz sasiracagiz bu hafta kesinlikle galip gelmemiz gerekiyor Gelelim Ankaraspor macina , Anderson 3.hafta iyi dinlendin bu hafta senin haftan olacak Sivassporun tartismasiz en iyi santraforu sensin dönüsün bu hafta gollü olsun atacaksin biliyorum ve güveniyorum ... haydi. Andy...[/COLOR][/FONT][/B][/I]

koyu58 29.09.2006 16:30

[QUOTE=birisi58;155785]gecen sene tum maclarda bildigim kadarıyla 9 golu hakkının 6 golu var biri en ılerıde bırı en geride ama goller nerdeyse esit bence bosuna alındı...arada gitmesı lazım water balili serdar bize yeter yabancı kontenjanı acılmıs olur hem....fb macında da alanya bursa macında da eksıklıgı farkedılmedı[/QUOTE]

kardeş geçen sene adam gol atmamış tamamda biz geçen sene atak futbolmu oynadıkki çıksın 15 20 tane gol atsın biraz neden niçin olduğunu anlayıp konuşalım bu laflar kuru gürültüden başka bişey değil

Abdullah DuMaN 29.09.2006 16:42

BU HAFTA BALİLİ YOK FORVET OLARAK BİRİNİN OLMASI LAZIM TAM ZAMANINDA DÖNÜYOR BAZILARI GEREK YOK DİOR AMA ÖNCEDEN DE ANDERSON DİE BAĞIRIYOR LAR DI ŞİM Dİ HEPSİ WOOTER CI OLDU WOOTER DA Bİ HATA YAPSA BAŞKA FUTBOLCUYU ÖVECEKLER ANDERSON BOYUYLA YETECEK BU MAÇTADA GOL ATA CAK GÖRÜRSÜNÜZ HEMDE KAFA GOLÜ

nazimgulturk 29.09.2006 16:52

YOKLUĞUNU FAZLA HİSSETMEDİ TAKIM AMA GOLLE DÖNECEKSE BİRAZ ŞANS TANIRIM ARTIK WOOTER VAR ONDAN BİŞEYLER BEKLİYORUZZ
EĞER FORMA İÇİN ÇOK ÇALIŞIP GOLLER ATARSA ANDERRSON YİNEDE DEĞİŞMEZ ADAM OLUR
İNŞALLAH DEDİĞİ GİBİ GOLLE DÖNER.........

******REİS 58******

casus84 29.09.2006 16:54

ancak süper bir dönüş yapmalı.yoksa kadro iyi düzene girmişti.

birisi58 29.09.2006 17:33

[QUOTE=koyu58;155876]kardeş geçen sene adam gol atmamış tamamda biz geçen sene atak futbolmu oynadıkki çıksın 15 20 tane gol atsın biraz neden niçin olduğunu anlayıp konuşalım bu laflar kuru gürültüden başka bişey değil[/QUOTE]

atıcak abisi eger forvetse kontra atakta da atıcak

yigido_bekir 29.09.2006 17:44

andersona gerek yok.......................

AYDIN1985 29.09.2006 17:49

Insallah iyi baslar. ve bizi daha da rahatlatir.

serhankaburcuk 29.09.2006 20:44

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bazı arkadaşlar Andersonun yokluğunu fazla aramadık gibisinden laflar etmişler...Kendilerine saygı gösteriyorum...Ama modern futbol anlayışında Anderson tipindeki futbolculara çok ihtiyaç var...Anderson bu takımda canını dişine takan formasını ıslatan bir futbolcumuz ve bu hafta gol'le sahalara dönecektir diyorum...Andersonu biz aslında geçen sezondan beri tam anlamı ile kullanamadık...Yan topları ve kanat ortalarını bir türlü Anderson ile buluşturamıyorduk...Ama bu sezon yeni aldığımız Oyuncu yani Nordin WOOTER ile birlikte bu sıkıntımızda giderilecektir diye düşünüyorum...Kadromuz çok geniş bunu çok iyi kullanmalıyız...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Dark Force 29.09.2006 20:54

Anderson bu takımın en önemli oyuncusu gerçek oyununu sahaya yansıtırsa mükemmel bir oyuncu bu oyuncuun kıymetini bilelim

cemal58yiğido 30.09.2006 12:38

hadi anderson bu hafta en büyük kozumuzsun

Dağcı 30.09.2006 13:40

BU HAFTA SAHADA

Andi kendisini gol atarak affettirecektir. Nordin'in güzel ortalarını değerlendirecektir.

yigidolar06 30.09.2006 13:56

MEHMET YILDIZ NE GÜNE DURUYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM YABANCI HAYRANLIĞINA SON VERELİM TAKIM İÇİN ÇALIŞAN HER MAÇTA OYNAMAK İSTEYEN TAKIM OYUNUNU BENİMSEYİP SİVAS İÇİN MÜCADELE EDEN TOPCULAR DURURKEN ANDERSON A GEREK YOK

yigido Atilla 30.09.2006 15:45

[I][B][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Navy"]Anderson Sivassporun Tartismasiz en iyi santraforu mücadeleci ,hava hakimiyeti mükkemmel toplara cok sert vuruyor ve takim futbolcusu egoist degil bir santraforda olamsi gereken her sey var. Nordin Wooterle bu hafdan ihtibaren.....Andy & Nordin schowu basliyor....[/COLOR][/FONT][/B][/I]

enesin 30.09.2006 16:19

hadi adi at golünü coştur bizi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:28.