SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yurtdışındaki Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=44)
-   -   DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8477)

serrrkan 29.09.2006 20:32

DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...

Fenerbahçe-randers maçının oynandığı ..... şehrinde 5-6 BİN türk yaşıyor ve bu sayının çoğunluğunu SİVASLILAR OLUŞTURUYOR ELBETTE.Maçın çeşitli dakikalarında trbünlerde SİVASSPOR formalı taraftarlar göğsümüzü kabarttı.
VE DÜN HERKES ANLADIKİ SİVASSPOR HERYERDE...

gfb34 29.09.2006 20:54

-->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...

evet arkadaş doğru söylüyor dün bende fazla sayıda sivassporlu gördümmm

gfb34 29.09.2006 20:55

TÜM FENERBAHÇELİLER OLARAK DANİMARKADAKİ SİVASLILARA TEŞEKKÜR EDİYORUZZZZ

SONMEZ 29.09.2006 20:56

--->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...

[COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]Seviniyorum...:[/COLOR]
Çünkü, Sivaslım her yerde...

[COLOR="Red"]Üzülüyorum...:[/COLOR]
Çünkü, canım memleketimin insanları,
geçim uğruna, ekmek uğruna, binlerce km ötelerde
kanadı kırık gurbet kuşları gibi çırpınıyorlar...
.
.
.[/B][/COLOR]

argani_58 29.09.2006 20:59

abı fenerı sevmem ama sırf sıvasspor formalı bırını goruyum dıye mactan gozumu ayırmadım :D

gfb34 29.09.2006 21:03

[QUOTE=argani_58;155968]abı fenerı sevmem ama sırf sıvasspor formalı bırını goruyum dıye mactan gozumu ayırmadım :D[/QUOTE]

AMA FENERBAHÇE SİVASSPORU ÇOK SEVİYOR BİLESİN KARDEŞ BUNDAN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN SÜPER LİGDE BİRTEK TAKIMI KENDİ TAKIMIMIZ GİBİ SEVİYOZ ODA SİVASSPORRR

Dark Force 29.09.2006 21:16

SİVASIMIZI VE SİVASPORUMUZU BU GÜÇ VE RUH AYAKTA TUTUYOR

serrrkan 29.09.2006 21:19

BURDAN TÜM GURBETÇİLERİMİZE SELAMLARIMIZI GÖNDERİYORUZZZ ÖZELLİKLE FB RANDERS MAÇINI SEYREDENLERE...

EMİNİZKİ ONLAR ELLERİNDEN GELDİKÇE SİVASSPORUMUZA DESTEKLERİNİ EKSİK ETMEYECEKLERDİR... SİVASSPORDA BUNA LAYIK OLACAKTIRRR

Flavio 29.09.2006 21:20

[b]Sivaslıyız her yerdeyiz.Helal olsun size yiğidolar[/b]

serrrkan 29.09.2006 21:21

VEEEEEE DALYAAA..........................

Flavio 29.09.2006 21:38

[QUOTE=serrrkan;155979]VEEEEEE DALYAAA..........................[/QUOTE]

Hayırlı olsun nice yüzlere yiğido

nicolasdasouza58 29.09.2006 21:46

Ilker Yasin dedi zaten ; Arhus'ta yaklasik 5 bin Turk var.. Yarisindan Fazlasi Sivasli dedi bunu duyunca Sivasliyim diye cok Gururlandim !!

tanju_58 29.09.2006 22:06

dünyanın her yerinde Sivaslıya rastlamamak mümkün değil.taa Arjantinde bile Sivaslı var Danimarkada olmuş çokmu :D:D

serrrkan 29.09.2006 22:09

doğru gardaş doğru SİVASSPOR HERYERDE BİZİM İÇİN HERYER TÜRKİYE HERYER SİVAS FARKETMEZ BİZİM İÇİNN SİVASLILAR OLMASA BELKİDE TRBÜNLER BOŞ KALCAKTI...

argani_58 29.09.2006 22:36

abı ınternet sıtesıne bıle en cok ulkeden gırılen sıtelerden bırı 72 ulkeden zıyaret edılıyor bu sıte sıvaslıyım dıyınce tuylerım dıken dıken oluyor ne mutlu once turkum sonra sıvaslıyım dıyene :D

FurkaN 29.09.2006 23:22

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivaslı her yerde Sivasspor her yerde... Daha ötesi yoktur[/COLOR][/FONT][/I][/B]

sivasli_tufan 29.09.2006 23:40

[QUOTE=SONMEZ;155965][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]Seviniyorum...:[/COLOR]
Çünkü, Sivaslım her yerde...

[COLOR="Red"]Üzülüyorum...:[/COLOR]
Çünkü, canım memleketimin insanları,
geçim uğruna, ekmek uğruna, binlerce km ötelerde
kanadı kırık gurbet kuşları gibi çırpınıyorlar...
.
.
.[/B][/COLOR][/QUOTE]
gercekten haklisin abi bende berlindeyim ekmek davasi icin buralardayim keske simdi sivasta olsaydim sivasta olabilmek icin neler vermezdim ama veremiyorsun.

yigido Atilla 30.09.2006 00:17

[I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Danimarkanin Arhus kentide yasayan türk sayisi 10000 bin mis bunun yüzde % 90 sivasli yani dünkü Fenerbahce macinda gördügümüz taraftarin % 90 Sivasliymis Danimarkaya bir Sivasspor dernegi kurulmali [/FONT][/COLOR][/B][/I]

Flavio 30.09.2006 00:32

[b]Allah Allah dağ daşş Sivaslım olmuşş valla gurur duyuyorum birisi bana nerelisin diye sorduğunda[/b]

UTKUM_58 30.09.2006 00:43

sivasli olmak bir ayricaliktirrr oyuzdennn dogaldir sivasli kardeslerimizi heryerde gormek ne mutlu sivasliyim diyene..Avusturya viyanadan tum gurbetci kardeslerime ve tum sivaslilara selamlar sevgiler

gardasin.58 22.10.2006 08:14

övünmek gibi olmasinda sivasli ve sivassporlu olmaktan gurur duyuyorum herkesih RAMAZAN BAYRAMINI MÜBAREK OLSUN ALLAHA AMANET OLUN
selamlar DK
yusuf sahin

PARTNER58AHMET 22.10.2006 11:47

YETERKİ SİVASLI OLSUN ADI VE CİNSİYETİ ÖNEMLİ DEĞİL HERKESE TEŞEKÜRLER TÜM DÜNYA BİLİYORKİ LİGDE ARTIK SİVASSPOR VAR

Sagirli_58 22.10.2006 11:54

--->: -->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...

[QUOTE=yigido Atilla;156024][I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Danimarkanin Arhus kentide yasayan türk sayisi 10000 bin mis bunun yüzde % 90 sivasli yani dünkü Fenerbahce macinda gördügümüz taraftarin % 90 Sivasliymis Danimarkaya bir Sivasspor dernegi kurulmali [/FONT][/COLOR][/B][/I][/QUOTE]

Aarhus kentinde yaklasik 10.000 türk yasiyor ama yüzde 90'i sivasli degildir...yüzde 60-70 arasi sivaslidir. Danimarka genelinde 55.000 türk vardir ve bunlarin yaklasik 25.000'i DK vatandasidir. DK'daki 55.000 türk nüfüsunun yaklasik 37.000'i Sivas ve Konyadan gelmedir. :)

Saygilar
"sivasli gurbetci"

yigido_furkan 22.10.2006 13:46

sivaslı ve sivassporlu olmak bi ayrıcalıktır heryerde sivaslıya raslayabiliriz.Herkesın RAMAZAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN

PRoFeSSioNaL 22.10.2006 14:52

sivasspormuz her yerde ses getirir bu afrika olsa bile :D

muRTix1 22.10.2006 18:22

Evet bende gördüm çok gurur verici bi olay

danke vielmals 03.11.2006 16:33

BU SIRALAR DANİMARDAKİ YİĞİDOLARI GÖREMEZ OLDUK.SES VERİN BİRAZ UNUTMAYIN BURAYI....

SELAMLAR ORDAKİ YİĞİDOLARA

abdullah58 03.11.2006 17:59

GFM 34 SANA YERDEN GÖKE KADAR KATILIYORUM
BU ALEMDE SIVASSPORUMUZUN TEK DOSTU FENERBAHCE YÖNETIMI
BEN BESIKTASLIYIM AMA HELAL OLSUN FENERE BIZE SERVETI BEDEVA VERDILER-GÜRHANI BEDEVA KIRALADILAR
INSALLAH FENER SAMPIYON OLUR
BEYPINARLI

By_SerSeri 16.11.2006 03:52

Evet bende bir Sivaslı olarak Gurur duyuyorum Sivasspordan ve Sivaslılardan Dunyanın her yerınde Sivaslı gardaslarımızın olmasıda sevındırıyor benı Danımarkada da bı cok Sivaslı var nerdenmı bılıyorum sevgilim Danimarkada kobenhavnda yasıyor neyse İnsallah bırgun bende ordan sevgılımın yanından msj yazarım artık :)

Engin58 16.11.2006 05:35

Danimarkadaki Sivasli yigidolara selamlar saygilar sevgilerimiz ile ..Saygilarim ile

gardasin.58 11.01.2007 22:15

sivasliyim sivassporluyum demek yetmiyor maddi manevi hertürlü desdegi vermemiz gerekiyor kuru gürültü yetmiyor.

cebrail_58 11.01.2007 22:33

İYİ HARZAMNKİ GİBİ SİVASLILIN OMADIHI YER OLMAZ YA BUNU HERKES ÖGRENSİNN :D

gardasin.58 14.03.2007 22:59

Danimarkadan sivasspora Destek kampanyasi baslatmis bulunuyoruz danimarkada yasaya sivaslilar ve sivasspora gönül verenler hep beraber elele
BAHAR gazetesinde ve HABER gazetesinde her biliyi bulabilirsiniz 5 arkadas buise gönül verdik sizlerinde destek vereceginizden eminiz sivaslilar GARDASLARINI yalniz birakmazlar.

myway 15.03.2007 01:03

[QUOTE=gardasin.58;200722]Danimarkadan sivasspora Destek kampanyasi baslatmis bulunuyoruz danimarkada yasaya sivaslilar ve sivasspora gönül verenler hep beraber elele
BAHAR gazetesinde ve HABER gazetesinde her biliyi bulabilirsiniz 5 arkadas buise gönül verdik sizlerinde destek vereceginizden eminiz sivaslilar GARDASLARINI yalniz birakmazlar.[/QUOTE]

çok güzel kampanya bravo..benim de teyzem arhus ta hatta kuzen ordaki maçta fener forması yla ve boyalı yüzüyle danimarka gastelerinde ön sayfalarda resmi çıkmıştı:)

mexsis 21.03.2007 03:01

Danimarkada en cok Sivassporlu var, nede olsa Dünya takimiyiz

gardasin.58 04.05.2007 00:08

-->: --->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...

[QUOTE=mexsis;202612]Danimarkada en cok Sivassporlu var, nede olsa Dünya takimiyiz[/QUOTE]

Dogru söylüyorsun gardas danimarkada en cok SIVASLI var bende bunlardan biriyim ve gercekten SIVASSPORA gönül verdim ama aylardir ugrasiyoruz etrafimizda pek kimseyi göremedik kisacasi cokluk icinde yokluk cekiyoruz.
selamlar yusuf sahin DK.

EfsaneMermerbey 11.09.2007 12:32

danimarkadaki sivassporlulara sselamlar olsun.

gardasin.58 28.09.2007 00:45

Danimarkada yasayan sivasspora gönül verenlerle yazismak istiyorum
selamlar
yusuf sahin
ringsted

Fatiha 10.12.2007 23:17

danimarkaya turkiyeden hangi takim geldiyse orda ben varim sirtimda kalbim de gønlumde kirmizi beyaz formayla o forma sivasspor58 formasi .fenerbahce gelir sivasspor58 kirmizi beyaz formayla gider karsilarim.milli takim gelir sivasspor formasi,besiktas gelir.malmøye sirtimizda sivasspor 58 formasi,biz sonradan yigido olmadik biz dogustan yigidoyuz sivasspor icin canimizi veririz.bizi alemde herkes bøyle bilsin.biz ne deplasman maclarina gittik.2lik de 3 ligde.

Fatiha 10.12.2007 23:24

DANIMARKADAKI SIVASLILAR AVRUPADAKI SIVASLILAR BIZLERDE KATKIDA BULUNSAK TAKIMA ARTIK OTOBUS ALINACAK 73 MILYARDA DAHA KAMPANYA BUNA BUTUN GURBETCILEROLARAK BIRER KATKIDA BIZDE BULUNSAK.AZ OLSUN GØNULDEN OLSUN HAYDI YIGIDO SIVASLI YIGIDO AVRUPADAKI YIGIDO BIRLIKTEN KUVVET DOGAR ELINDEN GELEN GØNLUNDEN GECEN MADDI YARDIMI ESIR GEMIYELIM BURDAN AVRUPADAKI TUM SIVASLI YIGIDOLARA SESLENIYORUM YAZIN IZINE GIDIYOZ HIC BIR SEY YAPMASAN SIVASSPORA BIR ARKADASINA.BIR AKRABANA SEVDIGIN INSANA KOMBINE BILET AL HEDIYE ET FORMA AL HEDIYE ET. ETKI SIVASSPOR MADDIYAT KAZANSIN GURBETTEN SILAYA TUM YIGIDOLARA DANIMARKADAN SELAM OLSUN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:35.