SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   DESTEK İSTİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8480)

SivasSpor.Com 29.09.2006 21:50

DESTEK İSTİYORUZ

Bugün 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan maçta Sivasspor rakibi karşısına yine bir çok futbolcusundan yoksun olarak çıkacak.

Sakatlıkları bulunan Hasan Yurt, Carvalho, Mehmet Yıldız, Hakan Bayraktar kaleci Akın ve Ertuğrul takımdaki yerini alamazken, kart cezaları bulunan Petkoviç ve Balili’de Ankaraspor maçında forma giyemeyecek. Bir çok as futbolcusundan yoksun olarak sahaya çıkacak olan Sivasspor’da, eksiklerin yokluğu ise hissedilecek.

Teknik heyetin Ankaraspor karşısına Bursaspor maçında forma giyen kadroyu süreceği öğrenilirken, Hakan Bayraktar ve Gökhan Bozkay’nın ise durumlarının maç saatine netlik kazanacağı bildirildi.

Hakikat

argani_58 29.09.2006 22:05

-->: DESTEK İSTİYORUZ

eksık oynamaya alıstık zaten eksık son 3 mactır eksık kadromuzla goz dolduruyoruz ınsallah ankara macında da 3 puanı alırız

superglam 29.09.2006 23:07

--->: -->: DESTEK İSTİYORUZ

[QUOTE=argani_58]eksık oynamaya alıstık zaten eksık son 3 mactır eksık kadromuzla goz dolduruyoruz ınsallah ankara macında da 3 puanı alırız[/QUOTE]
[COLOR="Navy"][B][I]eksik daha iyi futbol oynuyoruz. bence kadroda kalmak için asların yerine giren futbolcu kardeşlerim elinden geleni yapıyor. kim ne derse desin çıkıp sahaya yüreğiyle oynayan kazanıyor. İnşallah yine kazanan taraf biz oluruz. Ben bu eksiklikten dolayı bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.. [/I][/B][/COLOR]

FurkaN 29.09.2006 23:40

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Eksik değiliz 11 kişi çıkıyoruz bu nedenle bahanemiz yok nasıl gecen hafta Bursayı orda yendiysek bu hafta da inşaallah Sivas'ta Ankara yı yenecez...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

UTKUM_58 30.09.2006 00:41

--->: DESTEK İSTİYORUZ

SIVASA BASARILARR BU MACI ALACAGIZZZ, en kotu sonuc beraberlik olur

sivaslıavukat 30.09.2006 00:45

Eksikliği klup haketmedi , bilinçsizce hareket eden futbolcuların yokluğu şahsen beni üzmüyor.Zaten diğer futbolcular da hiç eksiklik hissettirmediler , sağolsunlar.

Flavio 30.09.2006 00:46

[b]Gerçekten takımın iyi isimleri ideal kadrodan yoksun olsakta sahaya çıkan 11 her zaman en iyisini yapıyor buda Sivas taraftarını yani bizi çok mutlu ediyor inşallah bu maçtada gülen taraf biz olcaz.[/b]

yigido Atilla 30.09.2006 01:39

[I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Bursa macinda da yazdim sans getirdi yedek futbolculara sans dogdu bu sansi iyi degerlendiren futbolcu kendisini yedek klübesinden kurtarmasinin tek yoludur, sans verildigi zaman sahaya cikinca iki kisilik futbol oynar buldugu sansi iyi degerlendirirse yerine oynadigi arkadasini külübeye gönderir ve bir daha o formayi sirtindan hic cikarmak istemez alin size sans ve iyi degerlendirin bir daha yedek klübesinde oturmayin[/FONT][/COLOR][/B][/I]

serhankaburcuk 30.09.2006 13:56

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Kadromuz çok geniş bence problem olmaz...Yokluklarını hissetmeyiz...Sivasspor eğer diğer maçlarda alınan puanların rehaveti ile oynamazsa bu maçtan farklı bir skorla sahadan ayrılırız...[/COLOR][/FONT][/B][/I]

serrrkan 30.09.2006 13:58

ZAMANI GELDİ...

FENERBAHÇE MAÇINDA ÜZERİMİZDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI ATTIK.BURSASPOR MAÇINDA YÜKSELİŞE GEÇTİĞİMİZİ KANITLADIK HEMDE 3 MUHTEŞEM GOLLE.ŞİMDİ SIRA ANKARASPORDA BU MAÇIDA ALARAK ÜST SIRALARA DEMİR ATACAĞIZ...VE SONRASINDA GELECEK AVRUPA KUPALARINA.BU MAÇTA SİVASSPOR ATEŞLİ TARAFTARINI ARKASINA ALARAK MUHTEŞEM BİR MAÇ ÇIKARACAKTIR...BAŞARILAR YİĞİDOLARRR

REPUBLİC OF SİVASSPOR

starkhan 30.09.2006 15:00

Az sonra Sivasımı desteklemeye maça gidiyorum.İnşaallah 3 puan bizim olur...

falcon58 30.09.2006 15:02

alemde kral :yiğidolar***geçen hafta bursa maçını stadta izleme ve sivassporumuzu destekleme imkanımız oldu.As futbolcular olmamasına rağmen bursa gibi bir takımı kendi seyircisi ve sahasında güzel bir oyundan sonra 3 golle geçtik.Maçta görev alan oyuncuların mücadelesi,yardımlaşması bir sivassporlu olarak beni gururlandırdı.Herzaman böyle olursa yenemeyeceğimiz takım yoktur süper ligde.TÜM SİVASLILAR OLARAK BU TAKIMA SAHİP ÇIKALIM***SİVASSPOR'luluk bir HASTALIKTIR çaresi olmayan***

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:13.