SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8513)

CAGLAYAN 01.10.2006 17:53

Sizce TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

1. Bilet Fiyatları Pahalı
2. Küfür ve yapilan kötü tezahuratlardan
3. Ekonomik Sebeplerden
4. Hedefinin olmaması (UEFA,Şampiyonluk.vs..)
5. Maçın Gün ve Saatleri uygun Olmadığından
6. Futbol Kültürü yetersizliğinden
7. Taraftara önem verilmediğinden
8. Oynanan kalitesiz futboldan..
9. Alınan kötü sonuçlardan
10.diğer........

[COLOR="Blue"][B][I]LÜTFEN YUKARDAKI ANKETE GÖRÜŞLERİNİZİ TIKLAYINIZ.[/I][/B][/COLOR][/I][/B]

SivasLady 01.10.2006 18:04

TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

[B]abi bana kalirsa BÜTÜN şıklar
kimine fiyatlar
kimine zamanlama
kiminede evde bakma rahatligi :)
vs...

hepsini secemedim ya :D

herkese uygun yapmak mümkün degil
hangi şıkta daha cok taraftar gelebilirse ona en cok el atilmali :rolleyes:
[/B]

67_DERNEK_AKKIZ 01.10.2006 18:49

[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"];) valla bence de spor kultur işidirr.bu macerya gonul veren insanlar butun işi gucu bırakıp duzuenlı olarak maclara katılırr.ama sıvas halkı bu anlamda bıraz yetersız sunu bılıyorumkı maclarda gorduıgumuz taraftarlardan bırcaogu hatır gonul için orda ne dıyelım umarım sıvasın yukselmesıyle seyırcı potansıyelıde yukselırr...[/COLOR][/FONT]

cemal58yiğido 01.10.2006 19:17

bana göre gün ve saat uygun değil

osman_58_1967 01.10.2006 19:30

bence Futbol Kültürü yetersizliginden !
okullar üzerinden bir şeyler yapılmalı Futbola Ilgisi olan nufusun çoğu öğrenci bunlara yönelik bir çalışma yapılmalı, futbola ilgi artırılmalı ,gençlerimize Sivasspor sevgisi aşılamalı.

1967_DERNEK_MUSTAFA 01.10.2006 20:00

[COLOR="Blue"]ÖNCELİKLE ÇAĞLAYAN ABİ AÇTIĞIN KONU SİVASI VE SİVASSPORU ÇOK İLGİLENDİRİYOR TEŞEKKKÜR EDERİM ABİ SANA ASLINDA BURDAKİ VERDİĞİN ŞIKLAR İÇİN DOĞRU CEVAPLARI YAZARIMDA YAZMAK İSTEMİYORUM NEDENLERİNİ SEN DAHA İYİ BİLİYORSUN....ÇOK YAZMAK İSTERİMDE EĞER BEN YAZARSAM SİVASTA YER YERİNDEN OYNAR...ŞİMDİLİK SAYGILARIMI SUNUYORUM...[/COLOR]

argani_58 01.10.2006 20:14

sıvasspor yonetımı seyırcıye oynamıyor taraftarı ıkıncı plana ıtıyor takımmın taraftarı stadyuma cekmesı lazım ama absarılı olamıyor bence bıraz taraftara oynamak lazım macı bıraz daha oncelık taraftar olmalı
taraftar ıse maca gıtmesı ıcın bı sebep arıyor ama takımda oyle bı sebep yok orta sıralarda bır takımız yıldız bır futbolcumuz yok dolayısıyla tarftarla yonetım barısık degıl

turkiye58 01.10.2006 20:39

yukarıda arkadaşımın söylediği gibi takımda iş yok ikinci ligteyken taraftar daha coşkuluydu daha istekliydi çünkü bir amaç vardı işin sonunda ama şimdi bir şey göremiyorum takım hatayı kendinde arasın taraftara söz söylemeye hakkı yok kendilerini düzeltsinler taraftar da desteğini daha fazla artırmazsa o zaman konuşsunlar daha başka ne diyeyim başarılar dilerim

olgu 01.10.2006 21:28

taraftarın ilgisizliği sivassporun en önemli problemlerinden biri, Türkiye'nin her yerinde binlerce sivaslı var fakat maçlarda bu kişileri yeterince göremiyoruz. kulübün bi çare bulması gerek, oyuncularında morali bozulur boş tiribünleri görünce...

tuzlugollu 01.10.2006 22:32

bana gorede taraftarlar sivassporun oyunundan zevk almayip heyecan duymadigi icin gelmiyo
ikinci ligde bile bukadar bos olmuyodu stadyum
cunku ikinci ligde heyecanli maclar ve guzel futbol oynuyodu sivasspor
simdi ise futboldan cok ince hesaplarin yapildigi br lige cikti sivas ve daha cok bir puan hesabina donuk futbolla ligde kalma hesaplari yaparak ne futbol olarak zevk veriyo nede skor olarak,,,

abdullah58 02.10.2006 01:28

-->: TARAFTAR NEDEN MAÇA GELMİYOR ?

NEDEN MACA GIDEYIMKI NASIL OLSA HAKKI O MACLARDA DIREK OYNAYACAK
VE SIVASSPOR ONUN YAPTIGI HATALARLA YENILECEK
SIVASSPOR ALAYDI BÜTÜN MACLARI VEREYDI HEYECAN GIDEYDIM MACLARA
BAKIN KAYSERIYE VE VESTELE GELDE ADAMLARIN MACLARINA GITME KALECIN KIRMIZI KART GÖRMÜS-KARDESIM SEN SÜPER LIGDE OYNUYON NEDEN IYI BIR 2 KALECI ALMADIN-OGUZU NEDEN GÖNDERDIN-HAKKIDA NE BULDUN MASKA SON ADAMINMI YOK-ADAM OYNADIGI MACLARDA YAKTI BIZI-SONRADA NEDEN GELMIYORSUN MACA BIRAZDA SEYIRCIYE SAYGI-GENCLERBIRLIGI MACINA GITTIM ADAMIN BIRI BENIM NUMARALI YERIME OTURMUS KALKMIYOR
YANINDADA 6-7 ARKADASI VAR -GÖREVLIYI GETIRDIM O DA KALDIRAMADI
VARMI BÖYLE BIRSEY ALMANYADA-BILETIM VARKEN AYAKDA KAL NERDE ORGANIZASYON-HAKEM HATASINDA MECBURMU BENIM COCUKLARIM -HAKEME YAPILAN KÜFÜRLERI DINLEMEYE-NERDE EMNIYET-HANGI MACA BAYANLAR GIDEBILIYOR-KÜFÜRDEN ÖNCE ICIMIZDEN KÜFÜR EDEN EDEPSIZLERI CIKARTALIM-MACA NEDEN GIDILMIYOR HANGI BIRINI YAZAYIM

Dağcı 02.10.2006 07:30

TARAFTAR NEDEN MAÇA GELMİYOR ?

Belki bir çoğumuzun haklı sebepleri de olabilir.

Futbol ile ilgili bazı olumsuzluklar var; ilk aklımıza gelenler tribünlerdeki küfür ve şiddet. Bu sorun futbolun gerçek seyircisi olmasını arzu ettiğimiz, ailelerin, kadınların, gençlerin, çocukların tribünlerden uzaklaşmasına neden olmakta.

Bu olumsuzluk, öncelikle daha kaliteli, daha çağdaş, daha medeni seyirci kitlelerini stadyumdan uzaklaştırıyor. Otamatikman kulüplerimizin daha güçlenmesi, stadyumlarımızın daha iyi hale getirilmesi için ihtiyaç duyulan kaynağın, paranın oluşturulmasında zorluk yaşanıyor.

Bu da ancak taraftarın eğitim seviyesi'nin artması, stadyumlardaki şartların iyileştirilmesi, kulüplerin bu konuda bilinçlendirilmesi ve devamında da taraftarların bilinçlendirilmesi ile aşılabilir.

Dağcı 02.10.2006 07:34

GELENLERDE KIPIRDAMIYOR BİLE...

...

"Fanatik Gazetesi yazarı değerli arkadaşım Tunç Kayacı çok şaşırdı ve bana şöyle dedi [B]“Boykot filan mı var? Bu kadar insandan hiç ses çıkmaması çok ilginç”[/B]
Abdullah Yiğit

Hadi Ramazan'dan önce çekirdek yendiği için destek yoktu diyelim. Peki şimdi çekirdek yiyen de yok. O zaman? demek ki başka şeyler var...

CÜSSKB-Aynur 02.10.2006 08:06

-->: GELENLERDE KIPIRDAMIYOR BİLE...

[QUOTE=Dağcı;156600]...

"Fanatik Gazetesi yazarı değerli arkadaşım Tunç Kayacı çok şaşırdı ve bana şöyle dedi [B]“Boykot filan mı var? Bu kadar insandan hiç ses çıkmaması çok ilginç”[/B]
Abdullah Yiğit

Hadi Ramazan'dan önce çekirdek yendiği için destek yoktu diyelim. Peki şimdi çekirdek yiyen de yok. O zaman? demek ki başka şeyler var...[/QUOTE]

Stadyumda Özellikle ilk yarı, nerdeyse çıt çıkmadı. cidden banada çok enteresan geldi.

itaydas 02.10.2006 08:41

--->: TARAFTAR NEDEN MAÇA GELMİYOR ?

çok çok haklısınız arkadaşlar, seyirciye kesinlikle önem verilmiyor, numaralı bilet alıyorsunuz boş olan yere oturmak zorundasınız.Amigo kılığındaki adamlar o kadar seyirciye rahatlıkla fırça atabiliyorlar.Yani heyecan yoksa seyircide olmaz bu doğal bişey.Saygılar...

GrP_GARDAŞLAR 02.10.2006 09:04

ATALARIMIZIN Bİ SÖZÜ VAR ''EL ELİ YIKAR ELDE DÖNER YÜZÜ YIKAR'' DİYEE. EE SEN TARAFTARINA SAHİP ÇIKMA HER SEFERİNDE SADECE MADDİ GELİRİ DÜŞÜN KİM BU RENKLERE SEVDALANMIŞ KİM BU TAKIM UĞRUNA SAVAŞ VERİYOR GÖRME SADECE KENDİ REKLAMINI DÜŞÜNN SONUÇ VAY EFENDİM NEDEN TARAFTAR MAÇA GELMİYOOO.EEEE GELİRSE AYIP DEĞİLMİ.BAKALIM 4 EYLÜL NE ZAMANA KADAR GEÇEN HAFTADA GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ SUSKUN KALMAYA DEVAMM EDECEK.YAZARLAR RÖPÖTAJ YAPIYORLAR ESNAFLARIMIZLA HERKES ATIP TUTUYORR Bİ ŞU İÇRAATLARI GÖRMEDİMDE YANARINDA ONA YANARIM.ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLEYE.DEMEKKİ HERKES (YÖNETİMDE DAHİL)TAKIMIMIZI 2. LİGDE GÖRMEK İSTİYOR..BAKALIM VE GÖRELİMM............. SSSİİİVVVAAASSS ŞAK ŞAK ŞAK (VAZGEÇİLMEZMİZ)

Arif Coşkun 02.10.2006 09:46

Sürekli gündeme gelir:"İkinci ligteyken daha çok seyircimiz vardıda, süperlige çıkınca nereye gitti bu seyirci" diye.Benim görüşüme göre: İkinciligte bir hedef vardı,şampiyon olabilmek,kıl payı kaçırılan şampiyonlukluklar bu ilgiyi dahada artırıyordu.Gün geldi ve bu rüya gerçek oldu.Ne olduysa işte ondan sonra oldu.İbre tersine döndü ve ilgi her ne hikmetse(artacağı yerde) her geçen gün dahada azaldı.Bu ilgisizliğin altında; ne ekonomik neden ne kültür nede taraftara veilen önem yatmıyor.Bunun altında yatan 1.neden psikolojik anlayış yatıyor bence.Psikolojik anlayış nedir? Tamam biz süper lige çıktık ama hedefimiz nedir,ligten düşmemek, veya bir hedef konur 40 yada 45 puan toplarsak bizim için çok iyi gibi açıklamalar.Buda taraftarda zaten hedef belli gitsemde olur gitmesemde olur gibi gizli bilinç altı nedenler yatıyor. Sonra seyirciyi hop oturup hop kaldıracak bir kadro kurulamaması heyecan verecek bir istikrarlı tablo oluşamaması gibi buna benzer pek çok nedenler bir araya gelince haliyle bu ortam ortaya çıkmış oluyor.Bana göre birinci neden bu.İkincisi ekonomik neden gelir,ekonomin iyiyse o kadar çok sosyal etkinliklere katılırsın.Üçüncüsde evet futbol bir kültür meselesi,bizde bir zamanlar top oynamının günah olduğu söylenirdi öyle bir kültürle yetiştik.İşte bu psikolojik anlayışı iyi analiz edip onagöre bir çözüm üretilebilinirse, kafalardan o kuşkular ortadan kaldırılabilinirse düzeleceği inancındayım.
Saygılar.

harun afacan 02.10.2006 10:06

ben geliyorum ama bence oynanan kötü futboldan dolayı gelmiyor. çünki oyunda heyacan yok sadece sıkıntı stres var

bulent58 02.10.2006 10:11

maç saati uygun değil bi defa c.tesi günleri esnafın en yoğun günüdür saat 16.00 da adam tükanını kapatıp nasıl maça gitsin veya sanayide çalışan bir kalfa, çırak vs nasıl işini gücünü bırakıp maça gitsin

gülkız 02.10.2006 11:30

[QUOTE=Dağcı;156599]Belki bir çoğumuzun haklı sebepleri de olabilir.

Futbol ile ilgili bazı olumsuzluklar var; ilk aklımıza gelenler tribünlerdeki küfür ve şiddet. Bu sorun futbolun gerçek seyircisi olmasını arzu ettiğimiz, ailelerin, kadınların, gençlerin, çocukların tribünlerden uzaklaşmasına neden olmakta.

Bu olumsuzluk, öncelikle daha kaliteli, daha çağdaş, daha medeni seyirci kitlelerini stadyumdan uzaklaştırıyor. Otamatikman kulüplerimizin daha güçlenmesi, stadyumlarımızın daha iyi hale getirilmesi için ihtiyaç duyulan kaynağın, paranın oluşturulmasında zorluk yaşanıyor.

Bu da ancak taraftarın eğitim seviyesi'nin artması, stadyumlardaki şartların iyileştirilmesi, kulüplerin bu konuda bilinçlendirilmesi ve devamında da taraftarların bilinçlendirilmesi ile aşılabilir.[/QUOTE]

O kadar saygısız,ağzı bozuk insanlar var ki insanın maca gidesi gelmiyor.Taraftar olarak ilk önce başkalarına saygıyı öğrenmeleri gerekiyor.Yönetiminde bu konuda zafiyeti var,cünkü terbiyesiz insanları uyarmıyor,mactan dışarı cıkartırız ikazı yapmıyor.Konyasporun yaptığı gibi bir uygulamayı gercekleştirmek zorundalar.Yoksa taraftar kaliteli olmazsa 50000 nüfuslu rize stadını doldurur,250000 nüfuslu sivas boş tribünlere oynar.Dalkavukluk yapan köşe yazarları,Sivasspor hakkında sürekli konusanlar bu konulara hiç değinmezler,taraftar niye gelmiyor diye geciştirirler.Hem kulup paradan hemde oyuncular motivasyondan mahrum kalır böylece.Yoksa maç biletleri ne kadar olursa olsun insanımız mutlaka bilet alacaktır.Önemli olan taraftarın maca gitme nedeni olması ve bunu içinden gelerek yapmasıdır.

casus84 02.10.2006 11:47

taraftar kültürünün oturmamasından kaynaklanıyor tabii ki.çünki sivas yeni süper lige çıkan bir ekip.taraftarlar daha süper lige alışamadı.ama bakın ank.gücü,fener,gala.,bursa vs. uzun süreli kuküplerin taraftarları daha fazla.

yiğidosebo58 02.10.2006 11:52

selamlar yiğidolar taraftar alınan bu skorlar karşısında yine iyiki maça geliyorlar bizler istanbulda yaşayan sivaslılar olarak istanbuldaki maçları hic kaçırmadık çoğu maçlarda sivasada geldik daha ne yapalım tarafaftar ne yapsın hep kötü skorlarla karşılaşıyor bıkkınlık geldi gardaşlar bu takıma acil çözüm getirilmeli yoksa çok yazık olacak ramazanınız mübarek olsun,

Serd@r 02.10.2006 12:02

[B][I]TARAFTARIN MAÇA GELMEMESİNİN bana göre nedeni bizdeki futbol kültürünün yeni yeni gelişiyor olmasından kaynaklanıyor,sanmıyorum ki maça gelmek isteyen 5 ytl 10-ytl yi bulamayıpta gelmiyor,inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda İnsanlar bunu rutin bir iş veya eğlence olarak kabullenip stadımızı İnşaAllah doldurup taşıracaklar ama bunun için biraz zamana ve Süperlig tecrübesine ihtiyacımız var...
HERŞEY GÜZEL OLACAK İNŞAALLAH!
[/I][/B]

SEMİH-58 02.10.2006 12:07

maça eglenmek için giderdik ama şimdi takım durmadan yenildigi için üzülmeyemi gidelim...:(

alp5860 02.10.2006 12:39

arkadaşlar ben bu takımı 20 yıldan beri takip eden biri olarak şunu belirtetim ki bizim takımın taraftar kapasitesi 12 000 ila 14 000 arasında eskiden stadyum küçükken dolu gözüküyordu aslında taraftar sayısında düşme yok sadece kapasitenin artmasından dolayı boşluklar göze çarpıyor kemikleşmiş taraftarın hakkını teslim edelim sivasspormuza yeni taraftarlar kazandıralım bunun içinde çeşitli yöntemler olabilir mesela bayanlar ücretsiz ögrencilere ayrı tarife gibi yöntemler uygulanabilir her ne durumda olursa olsun bu takım bizim hep destek tam destek

1967_dernekkaya 02.10.2006 13:02

BÖYLE GİDİŞLERE OLURSA TARAFTARI SAHADA KALP KİRİZİMİ GEÇİREK YOKSA YÖNETİM MAÇIMI SATIYO BİR SÖZÜM VAR BU HOCA BİZE YARA MAZ YERİNE LORANTI İSTEYİN

gayserili38 02.10.2006 14:52

maca gelip gelmemekte sosyolojik sebepler on planda sanirim...

anadolunun her tarafinda boyle ne yazik ki

yigido Atilla 02.10.2006 17:08

[I][B][COLOR="Navy"]1. Alinan kötü sonuclardan ..
2. Oynanan kalitesiz futboldan..
3. Ekonomik nedenlerden....
4. Küfür ve yapilan kötü tezahuratlardan ......
5. Yas gruplarina göre bilet fiyatlari ayarlanmadigindan dolayi...
6. Bayanlara ve 16 yasinin altindaki gencler bedeva olmasi gerekir ...
7.Sezon baslamadan baskan Mecnun Otyakmaz söz vermisti siniflarinda basarili 300 talebe stada bedava girecekti ne oldu bir gelisme varmi [/COLOR][/B][/I]...

tanju_58 02.10.2006 18:26

Önümüzdeki iki maçıda kaybedersek allah korusun o zaman olacakları bile düşünemiyorum.Taraftarı iyice küstürmüş olurlar.O zamanda Gençlerbirliği gibi boş trübünlere oynarlar.O zamanda nasıl maç kazanıcaklarını bilmiyorum.

adres58 02.10.2006 21:14

[B]Bence tek nedeni, takımın içerde aldığı kötü sonuçlardır. Bakınız 2.Lig A Kategorisnideki maçlara saha fuLL doluyordu neden peki... Taraftara ihtiyaç vardı vede takım seri galip geliyordu. Sivasımızın ruhunda var rakibi ezik görmek istiyor ve takımda güçlü... İşte taraftarı stadyuma çeken şey buydu... Stadyumu genişletsen ne olurki... Takım başarız. Maç ruhsuz. Çok önemli puanlar birbir gidiyor. Ben bir amatör spor kulübü başkanıyım. Bir sivaslı olarak takımı aldım. Amacım takımımı 1.Amatör lige yükseltmek. Geçen sene küme düşen takımım ilk 6 haftayı deplasmanda oynaması gerekti. Hal böyle olunca mağlubiyetler ard arda gelmeye başladı. Ve takım 6 hafta sonunda 2 puanla sonuncu sıraya geriledi. Bakın bu çok önemli. Çocuklarda mağlubiyetlerin getirdiği bir moral bozukluğu oldu ve toparlanamadı. Bizden çok daha kalitesiz ve güçsüz takımlar sahamızda yendi bizi. Ve kaçınılmaz son bizi buldu takım küme düştü. Bir türlü beklenen havayı yakalayamadık. Sebebi neydi İşte o ilk 6 haftadaki sonuçlardı. sivassporda şu an öyle. Bir maçta galipsin sonlarda 2 gol hoop gitti 3 puan... sonra deplasmanda galipsin bir gol gitti 2 puan daha bir maçta dengeli gidiyorsun 3 kırmızı gitti maç.. Ne oldu takım de moralize ve bilmem kaç hafta as kadrodan 3 topçun yok. Şimdi Sivassporumuzun önünde çok maç var hava yakalayabilir. Bakın göreceksiniz eğer o hava yakalanırsa hem stad dolacak hem yönetim taraftara gereken ilgiyi gösterecek, vede vseaire tüm olumsuzluklar gidecek. Sonra bizlerde anketimizi hangi oyuncumuz başarılı diye kimi seçeceğimizie karar veremeyeceğiz. Ama bu madalyonun öbr yanı. Ya diğer yanı yani benim takımın başına gelenler olursa o zaman yandık işte. düşmek çok kolay işin yoksa çıkmak için uğraş... Malatya-Diyarbakır-İstanbul-Samsun-Altay-Karşıyaka-Elazığ üffff orası çok karışık. Hep destek tam destek. Bırakın anketleri desteğe devam edelim. ben yokum ama sizler varsınız.... Yiğidolara canı gönülden başarılar diliyorum.. Saygılarla[/B]

UTKUM_58 02.10.2006 21:40

--->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

oncelikle herkese slmlarr..ben bana goree en mantikli dusuncemi paylasmak istiyorumm..bencee isterrr her hafta kazanalim ister kaybedelimmm...bunun maclara gelmek yada gelmemekle alakasi yokk...nede olsa super ligde diyoruz aksamda otet goruntuler var diyoruz...buyuk maclar haricii kimse stadin dolmasini beklemesinnn....super lig heyacani taraftarlar uzerinde bittii...herkese normal geliyorr..galatasaray besiktas fenerbahce maclarindaa daha cok stad doluyor bunun nedeni yildiz futbolcularin ve buyuk takim olmalariiii...diyeceklerim bukadar tutuculuk yada birliktelik sadecee biryerlere varilincaya kadar oluyorrr..bunu herkesin bilmesi laizimm...amac yok gaye yokk sadece ligde varizzz diyerekk kimse maca ilgi gostermiyor

bulldog 02.10.2006 22:59

Bence tek nedeni, takımın içerde ve Deplasmanda aldığı kötü sonuçlar ve Takımın Hedefi olmamasıdır.!

yigido Atilla 03.10.2006 00:31

-->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

[I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Nedenleri cok ama ben en önemli sine deginmek istiyorum,eskiden stadin kapasitesi yanilmiyorsam 8 veya 10 bindi ,Sivassporun belirli bir traftar kitlesi vardi. Stad kücük oldugu icin 8 veya 10.bin normal olarak doluyordu ama su anda Stadin kapasitesi 16500 bine cikti , biz simdi 6.500 kisiyi nerden bulacagiz soru burdan kaynaklaniyor. Bu isi yönetim isterse cözer ve yeni dinamik genc takimini 90 dakika hic susmadan destekleyecek genctraftar topluluguna ihtiyacimiz var yönetimde bundan sikayetci o zaman bir an önce bu konuya el atmali nasilmi cok basit . Rahmetli eski cumhurbaskanimiz Turgutbeyin bir cümlesi aklima geldi 1 koyup 10 alacaksin Nasilmi stadin dolmayan bos yerleri tespit edilir bunu zaten baskan Mecnunda istiyor siniflarindaki basarili talebeleri bedava o tribünlere yerlestireceksin genc cocuklar hem derslerinde basarili olurlae vede ileriki senelerde sivasa büyük katkilar saglarlar stadlarimizda bos kalmaz ileriki senelerde sivasspor sevgisiyle büyüyen bu kusak ileriki yillarda maratonda biletlerini kendileri alirlar ve yerlerini genc kusaga birakirlar. yoksa 6.500 bin yeni traftar bulmak kolay degil bence en akili cözüm bu olmali sizler acaba benim bu fikirlerime katilacakmisiniz...[/FONT][/COLOR][/B][/I]

bulldog 03.10.2006 12:42

bence Futbol Kültürü yetersizliginden !
okullar üzerinden bir şeyler yapılmalı Futbola Ilgisi olan nufusun çoğu öğrenci bunlara yönelik bir çalışma yapılmalı, futbola ilgi artırılmalı ,gençlerimize Sivasspor sevgisi aşılamalı.

deli_yigido 03.10.2006 14:44

Genç yok genç omalyınca heycanda yok öleyse okullarda dernekler falan kurulması olabilir.. bence yani :)

university 03.10.2006 15:08

1- bilet fiyatları Sivas gibi ucuz bir şehrin insanlarına fazla geliyor.
2- taraftar kale arkası tribünlerine karşı olumsuz bir tutum geliştirmiş, sanki oradan izleyince hiç zevk almayacakları düşüncesindeler (bence kale arkasından izlemekte gayet güzel)
3- Sivasspor takımı özellikle evinde yaptığı maçlarda taraftarına istediği gibi zevkli bir oyun sergilemiyor.

Bence yönetim paradan başka şeyleri de düşünüp farklı etkinlikler yapmalı. Örneğin Kayseride olduğu gibi kalearkası biletleri öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılabilir...

ademgoze 03.10.2006 16:47

bence sivassporun biraz daha iyi futbol oynaması lazım çünkü sivasspor tarihinde ilk defa süperlige çıktı bir çok konuda geriyiz taraftarlarımız yeni oluşmaya başladı sivasdaki insanların gelirseviyesi düşük her maça gidimiyorlar bence bir bursanın bir sakaryanın konyanın stadlarına bakın hepsinin üstü kapalı ses acayip yankı yapıyor bizdaha yeni çıktık ama çok güzel ilerliyoruz stadımızı büyüttük şimdi kapanması kaldı insanların sivas maçına gelmesi için çok organizasyonlar yapılması lazım mesela her ilçeden maç saatıne yakın otobusler kalkabilir.ama bunların olucagına inanıyorum ilerde sivas insanı genelde düşkündür memleketine .yiğido olmakla gurur duyuyorum herkezde duymalı.

serhankaburcuk 03.10.2006 16:48

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Dün Kanal58 de Mustafa ATEŞ'in sunduğu proğramdada söylediğim gibi taraftarımız heyecan kalmadı...Önceki yıllarda Süper Lige çıkma mücadelesi verirdik..Taraftarımız hep bu olayın özlemiyle tutuştu daha sonrada hedefe ulaşıldı...Artık hedefsizlikten dolayı taraftarımız maçlara gelmiyor...Yönetimin ilgiside azaldı tabiki taraftara...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

melih1 03.10.2006 19:49

sivassporu seven gidiyor parasını seven gitmiyor.bu kadar basit.
eğer sivastan 150 lira verip bir kombine alacak 4000 kişi çıkmıyorsa burda durup düşünmek gerek.
tabi birde işin şu yonu var.her onune gelen 40-50 kişi grup olup stadın ayrı yerlerinde her kafadan ses çıkarırsa arada kavgalar ederse sanki rakip gibi maça gidende azalır.

AMCA58 03.10.2006 21:17

--->: -->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

[QUOTE=yigido Atilla;156803][I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Nedenleri cok ama ben en önemli sine deginmek istiyorum,eskiden stadin kapasitesi yanilmiyorsam 8 veya 10 bindi ,Sivassporun belirli bir traftar kitlesi vardi. Stad kücük oldugu icin 8 veya 10.bin normal olarak doluyordu ama su anda Stadin kapasitesi 16500 bine cikti , biz simdi 6.500 kisiyi nerden bulacagiz soru burdan kaynaklaniyor. Bu isi yönetim isterse cözer ve yeni dinamik genc takimini 90 dakika hic susmadan destekleyecek genctraftar topluluguna ihtiyacimiz var yönetimde bundan sikayetci o zaman bir an önce bu konuya el atmali nasilmi cok basit . Rahmetli eski cumhurbaskanimiz Turgutbeyin bir cümlesi aklima geldi 1 koyup 10 alacaksin Nasilmi stadin dolmayan bos yerleri tespit edilir bunu zaten baskan Mecnunda istiyor siniflarindaki basarili talebeleri bedava o tribünlere yerlestireceksin genc cocuklar hem derslerinde basarili olurlae vede ileriki senelerde sivasa büyük katkilar saglarlar stadlarimizda bos kalmaz ileriki senelerde sivasspor sevgisiyle büyüyen bu kusak ileriki yillarda maratonda biletlerini kendileri alirlar ve yerlerini genc kusaga birakirlar. yoksa 6.500 bin yeni traftar bulmak kolay degil bence en akili cözüm bu olmali sizler acaba benim bu fikirlerime katilacakmisiniz...[/FONT][/COLOR][/B][/I][/QUOTE]

BEN FİKİRLERİNİZE KATILIYORUM.BURSADA ÇOCUK TRİBÜNÜ OLUŞTURMUŞLAR GELECEĞİN SEYİRCİLERİ YANİ.SPONSORLOR HER HAFTA ÇOCUKLARI SERVİSLERLE VE MAÇ BİLETLERİYLE DESTEKLİYORLAR.ŞİMDİNİN GENÇLERİ GEÇMİŞİN ÇOCUKLARIYMIŞ.BU TRİBÜNLERDEN GELMİŞLER.SİVASIMIZDA OLABİLİR PEKALA.SEYİRCİ SAYISINDAKİ TESBİTLERİNİZDE ÇOK MANTIKLI ASLINDA KEMİK SEYİRCİMİZ HALA GELİYOR AMA YENİ SEYİRCİLERİ NASIL STADA ÇEKERİZİ DÜŞÜNMELİYİZ BENCEDE..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:12.