![]() |
ALMANYA`DAN SİVAS' A MAÇA UÇMAK İSTİYORUZ!
Sivasspor camiası olarak bugünlerde taraftarlarımızın takımı yalnız bıraktığından yakınıyoruz. Biz yurtdışında yaşayan sivaslılar olarak az da olsa bu şikayetin önüne geçmek, Sivas'ta olmasına rağmen maça gitmeyen taraftara örnek olmak, özendirmek, uyuyan taraftarı uyandırmak için yurtdışından bir uçak taraftarla Sivassporumuzun maçlarına gelerek bir parçada olsa katkıda bulunmak istiyoruz.
Bizim desteğimizin sadece sanalda değil gerçekte de devam ettiğini göstermek amacıyla karınca kararınca bir katkıda bulunmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi, geçen sene sitemizde Sivas' ta oynanacak bir maça Almanya'dan uçak organize etmek istemiştik. Fakat Sivas havaalanı uluslararası havaalanı olmadığından direk uçuş imkanı ve bunun haricinde havaalanı pisti küçük olduğundan büyük uçakların inme imkânı yoktu. Bu sebeple maalesef bu organizeyi durdurmak zorunda kalmıştık. Bu konuda şikâyetlerimizi sürekli dile getirdik. Yapılan şikayetler üzerine sesimizi duyan yetkililer bu eksikliğin farkına varmış ve acilen kararlar alınıp çalışmalara başlamışlardır. Bu konuda çalışmalarda bulunan ve tüm emeği geçenleri kutluyoruz. Bu çalışma biz yurtdışında yaşayan Sivaslıları fazlasıyla mutlu etmiştir. Daha önceleri maçlara gelebilmek için aktarmalı olarak Sivas'a gelmek zorunda kalıyorduk. [B]Sivas havaalanındaki çalışmaların Kasım ayında tamamlanacağı ve Kasım sonunda havalimanının açılacağını yetkililer bildirmiştir. Bizler bu sene Sivasspor'umuzun Kasım veya Aralık ayında bir maçına ilk uluslararası uçuşu Almanya'dan organize etmek istiyoruz.[/B] Bunun için yurtdışında yaşayan taraftarımıza ihtiyacımız vardır. Bir organize yaptığımız takdirde Almanya veya komşu ülkelerden bizimle beraber maçlara gelmek isteyen taraftarımıza çağrıda bulunuyoruz. Bununla birlikte sponsorlara ihtiyaç olacaktır. [B]Kim bizimle birlikte Almanya'dan Sivas' a ilk uluslararası uçuşta bulunmak istiyor?[/B] Kişi başına düşen masraflar sponsorların katılımına göre belirlenecek ve ileride sizlere burada bildireceğiz. Bu konuda sponsorluk yapacak şirketlere de ihtiyaç olacaktır. Kimler bu konuda sponsor olabilir? Bizim düşüncemiz maç gününden bir gün önce veya maç sabahı Sivas' a uçarız, Sivas köftesini yeriz, maçımızı izler ve ertesi gün tekrar Almanya' ya geri uçarız. Bizimle birlikte olmak isteyenler buraya yazabilir, özel mesaj yazabilir veya [email]mail@sivasspor.com[/email] mail adresine mail gönderebilirler. [B]Haydi Yiğidolar neden Sivas' a ilk uluslararası uçuşu biz yapmayalım?[/B] |
--->: Almanya'dan maça uçmak istiyoruz!
o zaman Kayseriye ucalim oradan da sivas a geceriz
|
cok güzel bi organizasyon olacagindan eminim!!!
|
[B]Sivas'a ilk uluslararası uçuşun Sitemiz aracılığıyla olması ayrı bir güzel olur, inş yeterli katılım sağlanır...[/B]
|
--->: Almanya'dan Maça Uçmak İstiyoruz!
[COLOR="Blue"]güzel bir çalışma inşallah katılım olur buyrun gelin başımızın üstünde yerinizvar her şey sivas ve sivasspor için 1967[/COLOR]
|
Rüstü abi ilk ben katilmak istiyorum,böyle bi firsati sunuyorsun tepmek olmaz,listeye beni yazabilirsin.. yurtdisindaki diger gurbetcileride bekleriz
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Değerli arkadaşlar buyrun gelin bekleriz...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
Çok güzel bir fikir,katılanları kutlarım.
|
[B]cok güzel bir düsünce
hep birlikte maca gidip seyretmek ve sitemiz araciligiyla ilk olmakda ayricalik :) organizenin detaylari belli olusun umarim daha cok ilgi gösterilecek :) suan fazla bilgimiz olmadigi icin üyelerimiz biraz cekingen davraniyorlar sanirim :rolleyes: [/B] |
Çok güzel bir düşünce. İnşallah katılım beklenen düzeyde olur.
Aynı zamanda yurtiçinde yaşayan sivaslılarda bu organizeye katılalım. Aynı tarihte diğer illerde yaşayan sivaslılarda kendi aramızda organize olarak gerek özel araçla gerek otobüslerle sivasa akalım. Yurtdışındaki sivaslılar ve yurtiçindeki diğer illerde yaşayan sivaslılar hep beraber memleketimizde buluşalım. Ne dersiniz ?? |
-->: Almanya'dan Maça Uçmak İstiyoruz!
Havaalanı yetişdiği takdirde, bu organizeyi düzenlemek için büyük çaba göstereceğiz.
Bunun için bizlere destek olacak Sivaslılara ihtiyaç vardır. Sitemiz 70% Türkiyeden izleniyor. Türkiye' den sonra 16% Almanya' dan ve Hollanda takip etmektedir. Avrupadaki Yiğidoların bizlere katılımlarını bekliyoruz. |
Bu cok güzel olurdu, yillardir biz gurbetci yigidolarin arzusu. Insallah gerceklesir. Bizde direk sivas ´a ucmak istiyoruuuuz.
|
Hadi hayirlisi
ALmanyadan Yigidolar Sivasa maca gidecek bensiz olurmu? Havaalanimiz hele bi acilsin katilim dahada cok olur. |
-->: --->: Almanya'dan Maça Uçmak İstiyoruz!
[QUOTE=Bln-Fatih58;156771]Hadi hayirlisi
ALmanyadan Yigidolar Sivasa maca gidecek bensiz olurmu? Havaalanimiz hele bi acilsin katilim dahada cok olur.[/QUOTE] Havaalanı 11.ayda açılacak. Simdiden gelmek isteyenler kendilerini belli ederlerse, organizemiz daha kolay olacaktır. |
bunu hep hayal etmisimdir mac icin sivasa ucmayi
insaallah tarihi bana uyarda bende giderim maca ve bu arada 10 sene sonra memleketimi görmüs olurum |
[B]Vallah abiler gardaslar cük güzel bir fikir
bende varim [/B] selamlar yusuf58 |
Cok güzel bir fikir.Insallah katilim cok olur
Insallah böyle bi ucus gerceklesirse bende varim insallah :) |
inşallah maça hayırlı gelirsiniz rüştü elmas abi
siz gelin sizin uğurunuzla maçı alalım inşallah izleyiciler ve katılımcılar çook olur şimdiden artmaya başladı bile iii murat git biraz seyret |
-->: ALMANYA`DAN SİVAS' A MAÇA UÇMAK İSTİYORUZ!
Almanya’dan Sivas’a maçlara uçak ile gelmek için başlatmış olduğumuz çalışmaya ilgi giderek artıyor.
Almanya’da yaşayan Sivaslı iş adamı Mehmet CAPRAZ bey bugün telefon ile beni arayarak bu çalışmaya desteklerini iletmiştir. [B]Almanya’dan Sivas’a gidilecek ilk maç için 10 kişilik yer ayırtmış olup bundan sonra Sivas'a gidilecek her maç için ise şimdiden 4 kişilik bilet alacağını belirmiştir.[/B]. Kendisine bu duyarlı davranışından ötürü teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Bizimle birlikte Almanya’dan Sivas’a maçlara gelmek isteyenler bu taleplerini buraya yazabilir, özel mesaj atabilir ya da [email]mail@sivasspor.com[/email] adresine mail gönderebilirler. |
Almanya’da yaşayan Sivaslı iş adamı Mehmet CAPRAZ beyin bu duyarlı davranışından dolayı kutluyorum
|
[QUOTE=RüStüElmaS;157317]Almanya’dan Sivas’a maçlara uçak ile gelmek için başlatmış olduğumuz çalışmaya ilgi giderek artıyor.
Almanya’da yaşayan Sivaslı iş adamı Mehmet CAPRAZ bey bugün telefon ile beni arayarak bu çalışmaya desteklerini iletmiştir. [B]Almanya’dan Sivas’a gidilecek ilk maç için 10 kişilik yer ayırtmış olup bundan sonra Sivas'a gidilecek her maç için ise şimdiden 4 kişilik bilet alacağını belirmiştir.[/B]. Kendisine bu duyarlı davranışından ötürü teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Bizimle birlikte Almanya’dan Sivas’a maçlara gelmek isteyenler bu taleplerini buraya yazabilir, özel mesaj atabilir ya da [email]mail@sivasspor.com[/email] adresine mail gönderebilirler.[/QUOTE] Mehmet Çarpraz bey, yine kendisine yakışır hassasiyeti ve büyüklüğü göstermiş, Sivasspor tutkusunun herkese örnek olmasını dileyerek, teşekkür ederiz. |
-->: --->: Almanya'dan maça uçmak istiyoruz!
[QUOTE=minni;156191]o zaman Kayseriye ucalim oradan da sivas a geceriz[/QUOTE]
Kayseri'ye değil Sivas'a uluslararası uçuştan bahsediliyor kardeş... Yapan kardeşlerimize helal osun... |
organızasyon harıka ınsallah katılım olur hem memleket ahsretı gıedrırler hemde sıvassporu yanlız bırakmazlar
|
--->: ALMANYA`DAN SİVAS' A MAÇA UÇMAK İSTİYORUZ!
sivasspora destek amacıyla taaa nerelerden uçuyor ve desteğe geliyorsunuz.bravooo
|
--->: -->: ALMANYA`DAN SİVAS' A MAÇA UÇMAK İSTİYORUZ!
[QUOTE=RüStüElmaS;157317]Almanya’dan Sivas’a maçlara uçak ile gelmek için başlatmış olduğumuz çalışmaya ilgi giderek artıyor.
Almanya’da yaşayan Sivaslı iş adamı Mehmet CAPRAZ bey bugün telefon ile beni arayarak bu çalışmaya desteklerini iletmiştir. [B]Almanya’dan Sivas’a gidilecek ilk maç için 10 kişilik yer ayırtmış olup bundan sonra Sivas'a gidilecek her maç için ise şimdiden 4 kişilik bilet alacağını belirmiştir.[/B]. Kendisine bu duyarlı davranışından ötürü teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Bizimle birlikte Almanya’dan Sivas’a maçlara gelmek isteyenler bu taleplerini buraya yazabilir, özel mesaj atabilir ya da [email]mail@sivasspor.com[/email] adresine mail gönderebilirler.[/QUOTE] Mehmet abi helal olsun sana valla.. seni kopyalayıp çoğaltmak lazım abi Valla :D düşünsenize 50-100 tane daha Mehmet ÇAPRAZ olsa Sivassporun sırtı yere gelmez Valla ya ;) |
ALMANYA`DAN SİVAS' A MAÇA UÇMAK İSTİYORUZ!
Böyle bir organizasyona sadece şapka çıkarılır...
Rüştü Abimiz her zamanki gibi farkını ortaka koydu yine... Sivas'ta insanlarımız iki adımlık stada gitmiyorlar, taaaaaa 3000 km'lik yoldan hem de uçakla yiğidolar maça geliyor. Belki biraz utanırız diyorum... |
Sivas Havaalanı'nda pist genişletilecek
06.10.2006 / Haber Merkezi / Haber Devlet Hava Meydanları İşletmesi Araştırma ve Planlama Koordinasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Doğulu, Sivas Havaalanı'nın pist çalışmaları nedeniyle kapatıldığını açıkladı. Doğulu, dün yaptığı açıklamada, "Sivas Havaalanı kar ettiği halde kapatıldı, söylemleri doğru değil. Sivas’ı bakıma aldık. Biz artık kâr-zarar hesabı yapmıyoruz. Şu anda oraya güzel bir pist yapılıyor. En kısa zamanda hizmete açılacak. En son 2001 yılında 6 işletme kapattık. O günden bu yana bakım hariç herhangi bir kapatmamız yok" dedi. 17 Nisan'da pist genişletme çalışmaları başlayan Sivas Havaalanı'ndaki çalışmalar 215 gün sürecek. |
Almanya’da yaşayan Sivaslı iş adamı Mehmet CAPRAZ bey bugün telefon ile beni arayarak bu çalışmaya desteklerini iletmiştir. [B]Almanya’dan Sivas’a gidilecek ilk maç için 10 kişilik yer ayırtmış olup bundan sonra Sivas'a gidilecek her maç için ise şimdiden 4 kişilik bilet alacağını belirmiştir.[/B]. Kendisine bu duyarlı davranışından ötürü teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Bizimle birlikte Almanya’dan Sivas’a maçlara gelmek isteyenler bu taleplerini buraya yazabilir, özel mesaj atabilir ya da [email]mail@sivasspor.com[/email] adresine mail gönderebilirler.[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Böylesi güzel bir organizasyonu düzenleyen Rüştü ağbiyi ve maddi desteğini esirgemeyen Mehmet Çapraz beyi tebrik ediyorum. Havaalanımızın ilk uluslararası uçuşu site üyelerimize nasip olacak inşaallah [url]www.sivasspor.com[/url] ayrıcalığı ile iyi uçuşlar dilerim. :) ;) [/COLOR] |
[B][CENTER][COLOR="Red"]neden olmasin gidebilirsek iyi olur ve ve bundan ziyade bizler yani gurbetciler izinlerimizdede direk sivasa ucmak istiyoruz bu bir baslangic olabilir[/COLOR][/CENTER][/B]
|
Ben iki kişilik bilet alıyorum.
Reservasyonlar: Rüştü Elmas 2 Bilet Mehmet Çapraz 10 Bilet Kadir20 1 Bilet Bln-Fatih58 1 Bilet Sivaslihakan 1 Bilet yusuf58 1 Bilet TracyMcGrady58 1 Bilet aykut-akay 1 Bilet [B]Toplam 18 Rezervasyon olmuştur.[/B] Diğer rezervasyon yaptırmak isteyenlerin ismini yazması rica olunur. Böylece organizede işimiz daha kolay olacaktır. |
Benim düsüncem icerdeki macina gidip.Bir pankatla destegimizi göstermek.Tabiki gurbetci olarak hep bir arda
ve hemserilerimizi maca davet etmek ve sivasspora sahib cikmak bu cikisi sivasspor 1967 senesinden beri basarmak istiyordu ve basardi bunu kaybetmeyelim bir daha ne zamana nasip olurmu olmazmi. Bu sahiblenelim tabiki sivasin esnafi bunu bir zat kendileri dahada sahiblenmeleri lazim. insallah bu yazilar erkanda kalmaz uygulanir. Simdiden basarilar.... SLM. BEKIR YURTOGLU.... ALMANYA |
ÖNCELİKLE SİZLERİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM. MÜMKÜN GÖRÜNMEYEN Bİ İCRAATIN TAM ORTASINDASINIZ.BURAYA GELİN KÖFTE KURBANINIZ OLUR.
YANLIZ İÇİMDE KALMASIN BENİMDE SİTEMİM VAR. BAŞ YAZIDAN ÇIKARDIĞIM SONUÇLARI SÖLEMEK İSTİYORUM.UYUYAN TARAFTARI UYANDIRMAK YANLIZ KALAN SİVASSPOR UN BİR NEBZE DE OLSA YANINDA OLMAK SANAL ALEMDE DEİL REEL DE DE KENDİNİZİ GÖSTTERMEK İSTİYOSUNUZ YANİ KISACASI SİVASSPOR TARAFTARISINIZ. TAMAM ÇOK GÜZEL HATTA HARİKA AMA BENDE ŞİMDİ SORUYORUM SİZLERE KAÇ PARA MAAŞ ALIYOSUNUZ YURTDIŞINDA HAYAT STANDARTLARI NASIL GAYET İYİ BİLİYORUZ. BİZİM MEMLEKETİMİZDE 300 YTL MAAŞ +SİGORTAYA NE DENİYO BİLİYOMUSUNUZ OOO KENDİNİ KURTARDI DARISI DİERLERİNE.ZATEN SENELERDİR Bİ ÇEKİRDEKCİ TARAFTAR KİTLEMİZ VAR BİZ GİTSEKTE GİTMESEKTE ONLAR HEP ORDALAR ONLAR STANDART SİVAS ÇEKİRDEKCİLERİ AMA BİZİM EN BÜYÜK SİLAHIMIZ GENÇLER YANİ YENİ NASİL BUNLARI RENKLERİMİZE BAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ SİVASSPOR SEVGİSİ RENKLERİNİN KUTSALLIĞINI SİVAS AŞKININ ZEVKİNİ TATTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA BUGÜN BİR GENÇ EVDEN ALDIĞI HARÇLIK 5 İLA 10 YTL ARASINDA VE BUNUNLA Bİ HAFTAYI GEÇİRMEK ZORUNDA AL SANA PARA İSTER AZ YE İSTER ÇOK YE İSTER SAĞINDAN İSTER SOLUNDAN NASIL YERSEN YE. BEN ÇOK İYİ HATIRLARIM SIRF SİVAS MAÇI İÇİN BİR HAFTA NE HARÇLIK NE SİGARA NE DE BAŞKA BİŞEY PARAYI HARCARIM KORKUSUYLA ABİME VERİRDİM HAFTA SONUNA KADAR KALSIN DİYEE.EEE SEN YÖNETİM OLARAK TOPLAM İKİ DERNEK VE İKİ GRUBUZ İDARE EDEMİYORSAN 90 DAKİKA Bİ TARAFLARINI YIRTMAYA GELEN GENÇLERİ ARADA KAYNAŞTIRAMIYORSAN BÖLE SESSİZ KALMAYA MAHKUMSUN. O KADAR ÇOK SİVAS MAÇINA GİTMEK İSTEYEN VE HATTA MAÇ İZLEMDEN 90 TEZAHURAT YAPMAK İSTEYEN GENÇ VARKİ AMA NE VARKİ PARASI YOK SİZ SÖLEYİN NE YAPLIM.EEE YURTDIŞINDAN BURAYA GELMESİ KOLAY DEİL SİZLERİ TEBRİK ETMEK İSTYORUZ TÜM SİVASTAKİ UYUYAN YİĞİDOLAR ADINA. |
[B][I][CENTER]güzel bir düşünce güzel olur kayseri maçına yada 16. hafta istanbuldaki gs maçına gelin bekleriz....[/CENTER][/I][/B]
|
Organizemiz devam etmektedir.
Ilgilenen arkadaşların buraya yazmaları veya mail göndermeleri rica olunur. [email]mail@sivasspor.com[/email] |
1-sivassporuna ulaşmak istiyorsan bu konuya ilgi göster..
2-yukardaki yazı bana aittir lütfen iyi düşününüz..... |
[QUOTE=35fulya58;159384]Merhaba Rüştü abi...Geçen seneki Sarıyer-Sivasspor maçının tadını halen untamadık. Bu sene yine öyle bir organizasyon yapsan da Fenerbahçe maçına hep beraber gitsek ne kadar güzel olur. Hem tekrar sivasspor.com'cular bir araya gelir hemde gücümüzü gösteririz. Abiciğim, sen istersen herkes birlikte hareket eder, bunu gerçekleştirelim lütfen. Babamla da konuştum olur diyor. Abiciğim lütfen organize et. Tüm dünyaya birkez daha Sivasspor taraftarını gösterelim. Saygılarımla, İzmir'den sevgiler...[/QUOTE]
millet her yerden can atıyor sivassporuna kavuşmak için.işte bir örnek sizlere.ALMANYA'dan can atan varsa katılsın bu organizasyona.son olarak benim ağzımdan çıkacak bir kelime varsa oda şudur; sivassporunu seven şimdi sevsin |
Abi coktandir bu organize hakkinda beklemede idim ama artik yazmanin zamani geldi diye düsünüyorum Rüstü abi bende varim insallah bir mani cikmassa.
Tekrari yasanilamayacak bir sey olacagina eminim. |
insallah hayirlisi olurr emegi gecenlere simdiden tsklerimi ve saygilarimi sunarimmm..sivassporr herseyin enguzeline layik
|
[QUOTE=RüStüElmaS;157538]Ben iki kişilik bilet alıyorum.
Reservasyonlar: Rüştü Elmas 2 Bilet Mehmet Çapraz 10 Bilet Kadir20 1 Bilet Bln-Fatih58 1 Bilet Sivaslihakan 1 Bilet yusuf58 1 Bilet TracyMcGrady58 1 Bilet aykut-akay 1 Bilet [B]Toplam 18 Rezervasyon olmuştur.[/B] Diğer rezervasyon yaptırmak isteyenlerin ismini yazması rica olunur. Böylece organizede işimiz daha kolay olacaktır.[/QUOTE] rüstü agbi tarih belirlensede tam gidip gidemicemizi söyleyebilsek tarih yokmu agbi |
evet valla ilk uluslararası uçuş siz gurbetteki yiğidolarımıza çok yakışır eminim iki tane siyasetçiden daha şık durur buna inanın çok güzel olur hem avrupadan maç izlemeye geliyorsunuz diye sansasyonel de olur yakışır inanın
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:17. |