![]() |
İSTANBUL'DA İFTAR...!
[B][I]İSTANBUL'DA İFTAR...!
[url]www.sivasspor.com[/url] ailesi olarak; Geçen sene düzenlediğimiz iftar programımızdan sonra bu yıl da düzenleyeceğimiz ve geleneksel hale gelen iftar programımıza tüm hemşehrilerimiz ve üyelerimiz davetlidir. Tarih..............: 18.10.2006 (çarşamba) Yer................: Park Restaurant Açık adres.......: Mecidiyeköy Kat Otoparkının en üst katı (Ali.S. Yen Stadının yanı) Ücret..............: 15 YTL [/I][/B] |
--->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
ORDAYIZ aLLAHIN İZNİYLE.........
|
kısmetse ben de ordayım....geçen sene gelememiştim bu sene kaçırmamam lazım
|
Ordayım
Kesin....................................... |
arkadaşlar keşke bende gelebilseydim ben kartalda kalıyorum bize karşı olarak geliyor tüh yav kaçaırdım inşallah bu tarafta yaparlarsa bende emin olun gelirim ha bu arada bu güzel buluşmayı yapanada yaptıranada şükürler olsun
|
-->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu organizasyonu hazırlayan herkese teşekkürler İstanbulda ki yiğidolar katılacaklardır...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B]Geçen seneki çok güzel geçmişti,
Muhabbetler çaylar :) Bu senede oradayım inş...[/B] |
ALLAH KABUL ETSİN....
GELENEK HALİNE GELMESİ ÇOK GÜZEL BİR OLAY. |
ALLAH KABUL ETSİN
.........::::::::::BOŞ ZAMINIM OLURSA GELİRİM::::::::.... |
Hepimiz orada olacağız.Birlik olmak için yeniden toplanıyoruz.
Bu arada Kartaldaki kardeşim bozollu , herkese yakın olabileceği ve merkezi olması hasebi ile mecidiyeköy tercih edildi.Sen buyur gel , bir şekilde döneriz meraklanma. |
[B]Çarşamba günü önceden planlanmış bir iftara davetliyim.. Geçen seneki İftarımız çok güzeldi..bu seneki iftarın daha da güzel olacağını düşünüyorum.... katılamayacağım için üzgünüm
Allah kabul etsin [/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arkadaşlar iftarda bizim yerimizede bol bol yemek yiyin ve sohbet edin...Şimdiden hayırlı iftarlar...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
davetli olan arkadaşlar benim yerimede yiyin ve gelemeyen tüm arkadaşlarımın yerine yiyin emin olun bizde gitmiş olacağız
|
ALLAH KABUL ETSIN ............................
|
bir aksilik olmamsa ordayım ben
|
[B][COLOR="Blue"]Kısmet olursa...
Biz de ailece orada olacağız inşallah... . . .[/COLOR][/B] |
[B][I]evet arkadaslar ALLAH tan bisey olmazsa carsamba günü bende ordayım hepinizi beklıyoruz cok guzel bı ortam olacagına ınanıyorum gecen seneki organızasyonumuz cok guzel olmustu [/I][/B]
|
gelmeyi cok isterdim fakat cok önceden yapmiş oldugum planlarıma uymadı.gercekten geçen sene cok güzel olmuştu. yalnız bence çok geç kalındı. aranızda bulunamadıgım için uzgünüm..ALLAH kabul etsın....
|
[COLOR="Blue"]Allah kabul etsin.
İnşaallah bende iftar davetine katılacağım [/COLOR] |
Maalesef orda olamayacağım.
Ama Sönmez arkadaşımın benim yerine yiyeceğini bildiğim için gözüm arkada olmayacaktır. Ben orda olsamda, yine tabağımdaki yemeği yiyecekti.:D |
[B]SELAM VE SAYGIYLA BAŞLIYORUM YAZIMA EVET GEÇEN SENE GÜZEL OLMUŞ BEN YOKTUM AMA BU SENE DAHA GÜZEL OLMALI . İŞLERİ OLANLARA LAFIMIZ YOK [COLOR="Red"]SİVASPOR. COM ÜYESİ [/COLOR]OLARAK ORDA İFTAR YEMEĞİNDE OLUCAM İNŞALLAH VE İMKANI OLAN HERKEZİ BEKLERİZ TANIŞMAK İÇİN [COLOR="DarkGreen"][B]
SAYGILARIMLA[/B][/COLOR] [COLOR="Navy"]ZARALIX1968++++++++RECEP YÜKSEL[/COLOR][/B] |
[B]İSTANBUL'DA İFTAR...!
[url]www.sivasspor.com[/url] ailesi olarak; Geçen sene düzenlediğimiz iftar programımızdan sonra bu yıl da düzenleyeceğimiz ve geleneksel hale gelen iftar programımıza tüm hemşehrilerimiz ve üyelerimiz davetlidir. Tarih..............: 18.10.2006 (çarşamba) Yer................: Park Restaurant Açık adres.......: Mecidiyeköy Kat Otoparkının en üst katı (Ali.S. Yen Stadının yanı) Ücret..............: 15 YTL [/B] |
[B]cok güzel bir organize
güzel ve keyifli gececeginden eminim imkani olan gitsin iyi eglenecekleri kesin :) bende bulunmak isterdim :rolleyes: ama malesef olamiyacagim önemlisi gönüller bir olsun :D resimler bekliyorummm[/B] |
[QUOTE=SivasLady;159030][B]cok güzel bir organize
güzel ve keyifli gececeginden eminim imkani olan gitsin iyi eglenecekleri kesin :) bende bulunmak isterdim :rolleyes: ama malesef olamiyacagim önemlisi gönüller bir olsun :D resimler bekliyorummm[/B][/QUOTE] abla bende bekliyorum valla gelmezsen darılırım |
Hazirlayanlar icin tesekkürler insallah katilim cok olur.Hayirlisi olsun
|
[B]Ya olacak is degil yaaaaaa ben 19.10.2006 tarihinde istanbula geliyordum
Sanki ne vardi birgün sonra yapsaydiniz bende katilsaydim araniza ama saglik olsun organize yapilmis insallah iyi bir organize olacagi kanaatindeyim sizlerede afiyetler olsun diyorum[/B] |
inşallah bende ordayım kısmet olursa gardaş
|
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"] H A Y I R L I İ F T A R L A R
A L L A H K A B U L E T S İ N . . .[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] , |
allah kabul etsın sıvaslıları aynı sofrada toplanıyor ben gelmek ısterdım
|
--->: -->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=argani_58;159104]allah kabul etsın sıvaslıları aynı sofrada toplanıyor ben gelmek ısterdım[/QUOTE]
[B]İstanbul'daysan buyur gel kardeşim tanışmış oluruz[/B] |
[COLOR="Blue"]bende orda bulunmak isterdim ama olmuyo nasipten ötesi yalan inşallah başka zaman nasip olurda bir araya geliriz[/COLOR]
|
bende sivasspor.com üyesiyim....
zaman ayıra bilirmiyim diye düşünüyorum.ama yarınlar belli olmaz.inşallah ailece bir yemek YEMEK bizede nasip olur. |
inşallah hemşo şartları zorla gel hem tanışmış oluruz.
|
[QUOTE=puar;159500]inşallah hemşo şartları zorla gel hem tanışmış oluruz.[/QUOTE]
ORHAN ABİ BEN YUSUF ŞARTLAR UYARSA İNŞALLAH.17 SİNDEN SONRA YOĞUN BİR ÇALIŞMAM VAR.SİVASA MALZEMEDE GÖTÜRE BİLİRİM.İNŞALLAH OLURSA |
inşallah yusuf bekleriz seni de aramızda ok
|
Çarşamba gününkü iftara tüm hemşerilerimizi bekleriz. Tanışmak adına çok güzel bir organizasyon katılım çok olur inş. Kısmet olursa biz de ailecek oradayız inş.
|
--->: -->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=RüStüElmaS;158905]Maalesef orda olamayacağım.
Ama Sönmez arkadaşımın benim yerine yiyeceğini bildiğim için gözüm arkada olmayacaktır. Ben orda olsamda, yine tabağımdaki yemeği yiyecekti.:D[/QUOTE] [B][COLOR="Blue"]Anaaaa.... buyurun burdan yakın...! Ben şimdiye kadar kimin tabağındaki yemeği yemişim ki...? Pek hatırlamıyorum amaaaa... neyse gelecek arkadaşlar, içiniz rahat olsun, mübarek ramazanda merhamet duyguları en üst düzeyde olur...! Onun için, garanti veriyorum : Sadece kendi tabağımdakileri yiyceeem...! . . .[/COLOR][/B]:) :) :) |
Toplam 3 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=RüStüElmaS;158905]Maalesef orda olamayacağım.
Ama Sönmez arkadaşımın benim yerine yiyeceğini bildiğim için gözüm arkada olmayacaktır. Ben orda olsamda, yine tabağımdaki yemeği yiyecekti.:D[/QUOTE] [B][I]Rüstü´nün dediklerine aynen katiliyorum Kasik agzinda gözü baska tabaklarda YALANMI ? KANITLARI ALTTA :D MASALLAH BEG´DE ISTAHLI SÖNMEZIM :D GÖZ DEGMESIN DIYE NAZAR BONCUGU KOYUYORUM. TU TU TUUUUUU KIRKBIN KERE MASALLAH :D[/I][/B] |
Biz Ankara'da 6.10.2006 da aski sosyal tesislerinde yaptık.
Sizlere afiyet olsun. Allah kabul etsin |
[B]:D böyle kibar yiyeni gördünüz mü ;)[/B]
[img]http://img168.imageshack.us/img168/8784/pic00079ry3.gif[/img] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:25. |