![]() |
HAFTANIN GOLLERİ
[CENTER][B][I][url=http://www.ligtv.com.tr/VideoLig.aspx][img]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/haftaningolleri1.jpg[/img]
SIVASSPORUN VE TÜRKCELL SÜPER LİG´İN TÜM GOL GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.[/I][/B][/url][/CENTER] |
-->: HAFTANIN GOLLERİ
ohhh beeee
gollerimizi televizyonlarda izlemek için uykusuz kalıyordum sabahçı olduğum için babam geç yatmama kızıyodu ama sayenizde artık gollerimizi buradan izleyeceğim |
--->: HAFTANIN GOLLERİ
aferim sana furkan hemide akıllı furkan.aferim maçları burda izle
|
[QUOTE=CAGLAYAN;161005][CENTER][B][I][url=http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?id=videolig][img]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/haftaningolleri1.jpg[/img]
SIVASSPORUN VE TÜRKCELL SÜPER LİG´İN TÜM GOL GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.[/I][/B][/url][/CENTER][/QUOTE] SİTEMİZİN BİR EKSİKLİĞİ VARDI O DA BU ŞEKİLDE TELAFİ EDİLMİŞ OLDU. Teşekkürler . [url]www.sivasspor.com[/url] |
:D :D :D :) :) Elerine kolarina sağlık artık istediğimiz zaman maçalrın gollerini izleye bileceğiz çok sağol....:D :D :D :) :)
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Abi lig tv'ye şikayet edicem seni gollerin korsan görüntüleri var diye :D:D:D [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=FATIMA;161057][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Abi lig tv'ye şikayet edicem seni gollerin korsan görüntüleri var diye :D:D:D [/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
SENIN CANIN SAGOLSUN BACIM ............. |
elıne saglık cok tesekkur ederız gardas
|
çağlayan kardeş nasıl teşekür etsem bilmiyorum
gerçektende güzel bir iş yapmışın ve sevindim ben işim gereği haftada bir bakıyorum gelişmelere oda ya geç oluyor yada prığram bitmiş oluyor buradan istediğim takımın gollerini izleme fırsatı buluyorum eline yüreğine sağlık |
eline saglık abii her maçın görüntülerini izleyebilecez artık
|
[QUOTE=CAGLAYAN;161005][CENTER][CENTER][B][I][url=http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?id=videolig][img]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/haftaningolleri1.jpg[/img]
SIVASSPORUN VE TÜRKCELL SÜPER LİG´İN TÜM GOL GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.[/I][/B][/url][/CENTER][/CENTER][/QUOTE] Teşekkür ederiz Kardeş tüm maçların gollerini Nihayet sitemizden izleyebileceğiz |
abi eminim çook güzel olmuştur eline sağlık şimdi tıklayıp izleyecem
|
GÜZEL DÜŞÜNCE AMA AÇAMADIM SAYFAYI:D
|
MANİSAYA ATTIĞIMIZ GOLLER GERCEKTEN MUHTEŞEMMİŞ :D
SİTEMİZİN BİR EKSİKLİĞİ VARDI O DA BU ŞEKİLDE TELAFİ EDİLMİŞ OLDU. Teşekkürler |
KARDESIM ONCELIKLE RAMAZAN BAYRAMIN MUBAREK OLSUNN;INANIN NASIL TSK EDECEGIMI BILMIYORUMM EMEGINE SAGLIK CAGLAYAN KARDESIM;SENIN GIBI ADMINLER BURADA OLDUKTAN SONRAA ASLA BU SITE SORUN YASAMAS;;TANIDIGIM EN KLAS ADMINLERE SAHIP BI SITEE BASARILARIN DEVAMINI DILERIMM;
|
Sağolasınız bide şu resimleri görebilsek..
|
çok sağol çağlayan abi bu hafta hiç birisine bakamamıştım goller harika
|
Ben Biliyordum Keşke Sorsaydınız Nasıl İzleyeceğiz Diye Ben Söylerdim Ya Ben Geçen Sezonda İzleyemediğim Golleri Ordan İzliyordum:D:D:DVALLA
|
ellerine saglık çaglayan emmi...
|
eee artik teleligi kacirinca oraya bakarizzz
|
Teşekkür ederiz Çağlayan bey,
Bu arada Balili nin golüde muhteşemmiş :D |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sağol Çağlayan ağabey güzel olmuş... Ancak golleri indirebilsek daha güzel olacak... İnşaallah o da yakında olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=EFE-FURKAN58;161007]ohhh beeee
teşekkürler çağlayan amcaaaaaaa gollerimizi televizyonlarda izlemek için uykusuz kalıyordum sabahçı olduğum için babam geç yatmama kızıyodu ama sayende artık gollerimizi buradan izleyeceğim ellerinden öpüyorum çağlayan amcaaaa |
[QUOTE=FATIMA;161057][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Abi lig tv'ye şikayet edicem seni gollerin korsan görüntüleri var diye :D:D:D [/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
iyi de lig tvyi lig tvye şikayet etmiş olursun görüntüler korsan değil lig tvnin kendi sayfasından :) |
HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLARIM
MUHALEFETİ OLMAYANIN FAZİLETİ OLMAZ K.ATATÜRK |
helalll olsunn kardes ii yapmisin :)))) :)))
|
MEHMET YILDIZIN GOLUNU IZLEMEK İÇİN
BU ARADA BURDAN SİTENİN ÖNDE GELENLERİNE SESLENİYORUM ŞU GÜZEL SİTEMİZE LÜTFEN VİDEO BÖLÜMÜ EKLYİN
|
--->: MEHMET YILDIZIN GOLUNU IZLEMEK İÇİN
[B][I][CENTER]kardeş eline sağlık be maçtaydık ama ters kale arkasında kaldık golü tam görememiştik sağol iyi oldu tekrar izleme şansımız oldu...[/CENTER][/I][/B]
|
-->: MEHMET YILDIZIN GOLUNU IZLEMEK İÇİN
Teşekkürler, bizimle paylaştığın için.
İzlemeye doyum olmuyor :D |
Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Izle...
[CENTER][COLOR="Red"][B]Arkadaslar Sizlere Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Paylasmak Istiyorum... Artik Sivasspor´un Gollerini Sizlere Hep Sunacam... [/B][/COLOR]
[FONT="Fixedsys"][COLOR="Red"][B][URL="http://rapidshare.com/files/2974431/Mehmet_Yildiz_1-0.flv"]IndiR[/URL][/B][/COLOR][/FONT] [B]Saygilarimla Engin058[/B][/CENTER] |
--->: Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Izle...
[QUOTE=Engin058;165549][CENTER][COLOR="Red"][B]Arkadaslar Sizlere Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Paylasmak Istiyorum... Artik Sivasspor´un Gollerini Sizlere Hep Sunacam... [/B][/COLOR]
[FONT="Fixedsys"][COLOR="Red"][B][URL="http://rapidshare.com/files/2974431/Mehmet_Yildiz_1-0.flv"]IndiR[/URL][/B][/COLOR][/FONT] [B]Saygilarimla Engin058[/B][/CENTER][/QUOTE] [B][I][CENTER]eline sağlık ama zaten çağlayan abi maçların ve gollerin olduğu linki yayınlıyor sitede ama bilmiyorum yinede güzel bi düşünce sağol...[/CENTER][/I][/B] |
-->: Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Izle...
Cok güzel gol atti :D 31 metreden vurmus kafayi masallah iyi vurmus
|
ben zaten koymustum kardes önce bir ararsan sitede koyacagfın seyı daha ıyı olur ama yınede saol haftanın gollerı bolumune ekledım ben zaten
|
çok güzel bir kafa golü attı mehmet yıldız tabi buna biraz beşiktaş kalecisi runje'ninde mallığı eklenince çok güzel bir oldu
|
--->: -->: Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Izle...
[QUOTE=çılgın-sedat;165619]çok güzel bir kafa golü attı mehmet yıldız tabi buna biraz beşiktaş kalecisi runje'ninde mallığı eklenince çok güzel bir oldu[/QUOTE]
katılıyorum kalecı cıkmasa bence mehet o golu atamazdı ama su da bır gercek bu mac sıvasın hakkıydı |
-->: --->: -->: Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Izle...
[QUOTE=Bilmiyorum5;165622]katılıyorum kalecı cıkmasa bence mehet o golu atamazdı ama su da bır gercek bu mac sıvasın hakkıydı[/QUOTE]
[COLOR="Red"]sivasspor'umun bu maçı alıcağı kesindi oynadığı futbolun hakkını aldı o kaleci yok mu o kaleci [/COLOR] |
Mehmet yılma'ı ve Bülent Uygun'u tebrik etmek gerekir ama hemende fazla sevinmememiz lazım neden derseniz zorlu haftalar daha yeni başlıyor dikkatli olmak lazım.....
Kasımpaşalı............ |
Paylaşım için teşekkürler arvişde yeri ayrı bu golün :)
|
oooooooohhh oh kıskananlar çatlasın
kafa golü harikaydı izlemeye doyum olmuyor |
BU GOLLER UNUTULMAZ...
Arkadaşlar ben Sivassporumuzun Süper Ligde 2 karşılaşmasında attığı golleri unutabileceğimi düşünmüyorum..
Bunlardan bir tanesi geçen sene İstanbul Olimpiyat Stadında oynadığımız ve 2-1 kazandığımız mata ikinci golümüzü atan Pini Felix Balili'nin golü. Adam kendi sahasından aldığı topu 60-70 metre sürükleyip muhteşem bir gol atmış ve maçı Sivassporumuzun kazanmasını sağlamıştı. Diğer gol ise; dün akşam İnönü Stadın'da Mehmet Yıldız'ın 31.7 metreden attığı kafa golü. Ben hayatımda böyle bir gol görmedim, bir daha da göreceğime inanmıyorum. Harika bir zamanlama ve müthiş bir kafa vuruşu. Arkadaşlar ben bu golleri yıllar geçsede unutabileceğimi zannetmiyorum, eminim sizde öyle düşünüyorsunuzdur... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:57. |