SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GAZİANTEPSPOR´U YENECEĞİZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8796)

SivasSpor.Com 26.10.2006 14:46

GAZİANTEPSPOR´U YENECEĞİZ

Sivasspor Genel Menejeri Bülent Uygun " Gaziantepspor'u yenip flaş takim olacağız ".Gaziantepspor'un gücü ortada. Takımımız Gaziantepspor´u sahasında vuracak.!

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor... Yiğidolar, Antep'i yenip çıkışını sürdürmek niyetinde...

Deplasmanda hafta sonu Gaziantepspor ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı
ekip, kulüp tesislerinde bu maça hazırlanıyor. Vestel Manisaspor galibiyetiyle moral bulan Sivasspor'da, Gaziantepspor karşılaşması öncesinde kaleci Akın, Hayrettin, Ertuğrul ve Mehmet Yıldız'ın sakatlıkları sürüyor.

Genel Menajer Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vestel
Manisaspor galibiyetiyle yakaladıkları çıkışı Gaziantepspor maçıyla sürdürmek istediklerini söyledi.

Gaziantepspor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu belirten Uygun, bu
maçta iyi bir futbol ortaya koyarak sonuca gitmeyi planladıklarını ifade ederek, ''Bu zor deplasmandan puanla dönmek istiyoruz'' dedi.
Ligin ilk yarısını 25 puanda tamamlamayı hedeflediklerini anlatan Uygun, bu
hedef doğrultusunda her maça galibiyet için çıktıklarını, Gaziantepspor
karşılaşmasında da alacakları puan ya da puanların bu açıdan çok önemli olduğunu söyledi.

Genç savunma oyuncuları Hayrettin'in sakatlığının devam ettiğini ifade eden
Uygun, bu oyuncunun bir süre sahalardan uzak kalacağını, diğer sakat oyuncuların ise 12. haftada sahalarında oynayacakları Denizlispor maçına kadar iyileşeceğini sözlerine ekledi.

emresimsek86 26.10.2006 15:03

--->: G-ANTEPSPOR´U YENECEĞİZ.!

Bırak şimdi hoca reklam kokan sözler bunlar! Bi maç aldın diye gaza mı geldin! :confused:

ahmet kaya 58 26.10.2006 15:24

-->: --->: G-ANTEPSPOR´U YENECEĞİZ.!

[QUOTE=emresimsek86;161817]Bırak şimdi hoca reklam kokan sözler bunlar! Bi maç aldın diye gaza mı geldin! :confused:[/QUOTE]

Ne gazı yahu? Bütün takımlar yenmek için sahaya çıkar, yenileceğiz diye değil.
Elbetteki iddialı olunacak.

Deer-Talk 26.10.2006 15:42

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"]V.manisaspor'u yendik diye bir takım şeylerin abartılar seziyorum unutmayınki kendi ne fazla güvenen takınlar hep yenilgiyi tatmıştır rakip her zaman cidiye alın malı olası bir yenil olayı olmasın diye tepbirler alınmalıdır G.Antep sıradan takım diğil profosyenel bir takım dört büyüklerin bile çekindiği bir takım taraftarı da yine aynı şekilde profosyenel bir taraftar oyuncuları nasıl ateşleyeceğini iyi bilen bir taraftar ve deblasman da oynadımızı var sayarsak işimiz gayet zor kendi sahasın da oyuna hakim olmaları bizim için dezavantaj bunları hesaplamadan bence maça çılmamalıdır Sivasspor alacağı birmaçı orda birakmamalıdır Sivasspor'a Antep maçı önçesi başarılar diliyorum....[/COLOR][/FONT]:rolleyes:

alper4043 26.10.2006 15:48

sivasspor gazianteple en azından berabere kalacak güçtedir!

juventus1994 26.10.2006 16:04

Bırak şimdi hoca reklam kokan sözler bunlar! Bi maç aldın diye gaza mı geldin!
ya sen ne sacmaladın sımdı ne gazı bee bunada gazmı dıyonsen adam ne güzel yenecez demiş ama antepi yenersek sana felaket büyük bir KAPAK olur ok!!!

puar 26.10.2006 16:05

antepi hem kupada hemde ligde antepte yenecez bundan eminim

yiğido 07 26.10.2006 16:06

[QUOTE=emresimsek86;161817]Bırak şimdi hoca reklam kokan sözler bunlar! Bi maç aldın diye gaza mı geldin! :confused:[/QUOTE]

ya arkadaşım senin sen iyimisin yenilelimmi desin takımı ve taraftarı motive etmek için söylemiş hoca gaziantepspor gerçekten iyi takım en az bir puan almak için çıkalım maça haydi sivas elele

juventus1994 26.10.2006 16:08

[QUOTE=yiğido 07;161827]ya arkadaşım senin sen iyimisin yenilelimmi desin takımı ve taraftarı motive etmek için söylemiş hoca gaziantepspor gerçekten iyi takım en az bir puan almak için çıkalım maça haydi sivas elele[/QUOTE]
Brova Kardeş Eniyisini Sen Yaptın Vallaa Bide Yenilelimmi DEsin

alper4043 26.10.2006 16:15

emre şimşeğin de haklı olduğu taraflar var bu kadar yüklenmeyelim ayıptır!!!!

HALIL 26.10.2006 16:20

-->: G-ANTEPSPOR´U YENECEĞİZ.!

insallah kazaniriz deyip oturun yerlerinize allah allah .......

yiğido 07 26.10.2006 16:23

BEN BUNLARI ANLAMIYORUM KARDEŞİM ADAM KAYSERİ MAÇI ZOR GEÇECEK 1 PUAN İYİDİR DEDİ SEN NASIL YENECEZ DEMEDİN DEDİLER VE KAYSERİ MAÇINDAN 1 PUANLA DÖNDÜK ŞİMDİ TAM MOTİVE OLMUŞ BİR TAKIM VAR VE YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ DENİYOR VE TÜM ŞEHİR VE TAKIM BUNA ADAPTE OLMAYA ÇALIŞIRKEN BİRİ ÇIKIYOR VE BUNLAR REKLAM DİYOR BURADA BANA HAKLI OLDUĞU TARAFI BEN BULAMADIM BULAN VARSA BİZDE ÖĞRENELİM

zereya 26.10.2006 16:26

Fenerbahce ve Kayseri gibi güçlü takımlarla berabere kalan Vestel Manisayı çok farklı skorla yenen takım da ilerleme olduğu açıkca belli , Antep i yenmek o kadar da zor değil.

Her zaman yenmeyi hedeflemek ve inanmak gerekiyor.

Ertugrul 26.10.2006 16:42

[COLOR="Blue"][B]Antepi evinde yenerek yükselişimize devam edeceğiz,bu zorlu deplasmandan puanlar veya an azından puanla döneceğimize inanıyorum.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]
HEP DESTEK TAM DESTEK [/COLOR]

ceza_tolga_rep 26.10.2006 16:47

BENM TAMİNLERİM GENELDE DORUDUR.BANA GÖRE SİVASSPOR GAZİANTEPİDEVİRECERK GÜÇTE VE ONLARDAN DAHA İYİYİZ BENCE.İNŞALLAH YENECEZ.BEKLE ANTAP SİVAS GELİYOR...................................................... .......................................................

tanju_58 26.10.2006 17:14

Gaziantepspor'u yenemememiz için hiç bir sebep yok.Gaziantepspor'da iki önemli oyuncuları yok benim bildiğim kadarıyla.Kalecileri ve forvetteki en etkili futbolcuları Diawara yok.Bunları en iyi şekilde değerlendirirsek deplasmandan 3 puanla döneceğimize inanıyorum.Unutmayalımki bizim ilerideki adamlarımız çok kuvvetli adamlar.Nordin Wooter,Anderson ve Balili.Biz Antepi bu üç silahımızla vurup dönücez.

1967_DERNEK_MUSTAFA 26.10.2006 17:50

[COLOR="Blue"]şimdiden neyin ne olacağını kestirmek mümkün değil belki yeneriz belki yeniliriz belkide berabere kalırız ama sonuç bizden yanaiyi olur inşallah[/COLOR]

HALIL 26.10.2006 18:08

ceza tolga rep kardesim o avatarinda senin yanindaki balili mi

juventus1994 26.10.2006 19:48

--->: GAZİANTEPSPOR´U YENECEĞİZ

evet balili nasıl tanımıyon yaw koca BALİLİYİ

Türke zu Sein Ist UnSeR gEsEtZt WEr eS VeRIETzt wiRD zErfEtZt anlamınıbilebilen baba yiğit varmıı?!?!?!?!?!

sanmayınkı ben gevezeyım hayır msjlarım cogalsın dıye yapıyorum

Dark Force 26.10.2006 20:04

-->: --->: G-ANTEPSPOR´U YENECEĞİZ.!

[B][COLOR="DarkOrchid"]Ne reklamı kardeşim gaziantepe mağlup olmayamı gidiyoruz diyecek adam herkes maça üç puan için çıkar saçmalıyorsun [/COLOR][/B]

özsivasli1903 26.10.2006 20:32

emresimsek dostum ne is ya böyle laf olur mu?
sivasspor yenildigi maclarda bile ezilmedi...
bencede sivas iyi yolda eger sakatlarda iyi olursa ilk besi zorlayacak güce sahip biraz gercekci ol dotum... eyvallah....

[CENTER][B][B][U][COLOR="Red"][FONT="Fixedsys"]Slmlar ÖZSiVASLI BUGRA YILDIRIM[/FONT][/COLOR][/U][/B][/B][/CENTER]

demiryurt58 26.10.2006 20:36

:D GAZİANTEPSPOR HAZIR OLSUN YİĞİDOLAR GELİYORRRRR.

PRoFeSSioNaL 26.10.2006 20:47

bu maçı alacaz inşallah sivasım 2 antep 1

kadir10 26.10.2006 20:48

-->: GAZİANTEPSPOR´U YENECEĞİZ

yenmezsek ayıp olur 3 puan bizimdir

argani_58 26.10.2006 20:56

yenerız bız alırız bu macıda bızımkııler kendıne guvenmesı lazım

spidey58 27.10.2006 11:02

Ya arkadaşlar biz bu antepten en az bi puan alırız,ki deplasmanda da iyi oynadığımızı düşünürsek yenmemiz içten bile değil.Hem de ligdeki konumumuz rahat olmadığı için bundan sonraki her maçımızı yenmek için çıkarsak bence fena olmaz...

jakobieen 27.10.2006 11:12

bekle bizi antep şova geliyoz...
sivas şov şov şov ,,,,,

catli_58 27.10.2006 14:32

Antep bizden üstün takım değil. inşallah kişilikli bir futbolla deviririz Antep'i...

tur_58 27.10.2006 17:14

gaziantep kendi sahasında 3 galibiyet 2 beraberlik almış yani kendi sahasında 8 puan toplamış.ama sivasspor maçı manisa maçı gibi oynarsa ma.ı kazanır.zaten kalecileri cezalı diawara ise sakat sivas baskı yapsa bu maçı rahat kazanır

Flavio 27.10.2006 19:50

[b]Zor bir deplasman ama biz zor maçlardan ne puanlar çıkarttık.Kontrollu olursak,kendi futbolumuzu yansıtırsak 3 puan alabilcek güçteyiz ki inşallahta bu maçı yenip çıkışımızı devam ettireceğiz.Daha Türkiye Kupasındada görüşücez Anteple[/b]

PRoFeSSioNaL 28.10.2006 16:15

gazi antep sporu deplasmanda inşallah cömert ve centilmen bir spor olacak arkadaşlar
bu maç bizim olacak
2-1

ceza_tolga_rep 28.10.2006 16:47

[QUOTE=yigido_halil_58;161852]ceza tolga rep kardesim o avatarinda senin yanindaki balili mi[/QUOTE]

evet kardeş balili o yanımdaki..

PRoFeSSioNaL 28.10.2006 16:59

--->: -->: G-ANTEPSPOR´U YENECEĞİZ.!

[QUOTE=ceza_tolga_rep;162289]evet kardeş balili o yanımdaki..[/QUOTE]

oo çook iyi olmuş baliliyle foto

g.antepi yenecez yanındakide gol atacak balili yani

juventus1994 28.10.2006 17:12

Kardes Balliyi Nerde Gördünde Çekindin FOTO

sado58 28.10.2006 17:15

yahu ammada negatif olanlarimiz var ya ne demeliydi adam hezimetemi gidiyoruz demeliydi EMRE SIMSEK GARDAS BIRAZ DAHA ILIMLI VE OLUMLU YAZARSAN IYI OLUR .

burakbayarfb 28.10.2006 17:24

GAZİANTEP SPOR'u SEVCEZ

GAZİANTEP:1
SİVAS: 2

burakbayarfb 28.10.2006 17:25

prdn arkdaşlar yanlış yazmışım yencezzz

veysel58 28.10.2006 17:46

[QUOTE=Deer-Talk;161821][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"]V.manisaspor'u yendik diye bir takım şeylerin abartılar seziyorum unutmayınki kendi ne fazla güvenen takınlar hep yenilgiyi tatmıştır rakip her zaman cidiye alın malı olası bir yenil olayı olmasın diye tepbirler alınmalıdır G.Antep sıradan takım diğil profosyenel bir takım dört büyüklerin bile çekindiği bir takım taraftarı da yine aynı şekilde profosyenel bir taraftar oyuncuları nasıl ateşleyeceğini iyi bilen bir taraftar ve deblasman da oynadımızı var sayarsak işimiz gayet zor kendi sahasın da oyuna hakim olmaları bizim için dezavantaj bunları hesaplamadan bence maça çılmamalıdır Sivasspor alacağı birmaçı orda birakmamalıdır Sivasspor'a Antep maçı önçesi başarılar diliyorum....HERKES SİVASSPORLU OLAMAZ....[/COLOR][/FONT]:rolleyes:[/QUOTE]

seziyorum unutmayınki kendi ne fazla güvenen takınlar hep yenilgiyi tatmıştır rakip her zaman cidiye alın malı olası bir yenil olayı olmasın diye tepbirler alınmalıdır G.Antep sıradan takım diğil profosyenel bir takım dört büyüklerin bile çekindiği bir takım taraftarı da yine aynı şekilde profosyenel bir taraftar oyuncuları nasıl ateşleyeceğini iyi bilen bir taraftar ve deblasman da oynadımızı var sayarsak işimiz gayet zor kendi sahasın da oyuna hakim olmaları bizim için dezavantaj bunları hesaplamadan bence maça çılmamalıdır Sivasspor alacağı birmaçı orda birakmamalıdır Sivasspor'a Antep maçı önçesi başarılar diliyorum....HERKES SİVASSPORLU OLAMAZ....[/COLOR][/FONT]:rolleyes:[/QUOTE]

CoşkunÖren 28.10.2006 18:35

Biz iyi takımız. Antep'te iyi takım. Evindeki maçı almak isteyecektir. Buradan en az bir puanla döneriz. Şanşta bizimle olursa niye üç puan olmasın. Bu takımın kendine güveni var. oynadığı futbolda aldığı sonuçlar ortada. Haydi SİVAS'ım benim sana inancım tam....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:17.