SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SERVET´E VİZE ÇIKTI... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8907)

SivasSpor.Com 03.11.2006 09:16

SERVET´E VİZE ÇIKTI...

Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna dahil etmeyi düşündüğü Servet Çetin için Sivasspor'dan olumlu yanıt geldi.

Bülent Uygun, Kartal'ın istediği oyuncu için, "Ocakta verebiliriz" dedi.

Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna dahil etmeyi düşündüğü Servet Çetin için Sivasspor'dan olumlu yanıt geldi. menajer Bülent Uygun, F.Bahçe'den aldıkları ve gösterdiği performansla Milli Takım'a yükselen oyuncularını, kulübün menfaatleri doğrultusunda satabileceklerini söyledi.

Trabzon da talip
Servet'i Beşiktaş'ın yanı sıra Trabzonspor'un da istediğini belirten Uygun, "Oyuncular değerini bulduğunda vermek gerekir. Servet son derece kaliteli bir oyuncu. Teklifleri değerlendirip, karar vereceğiz. Muhtemelen devre arasında gider" dedi. Kartal'ın Servet için Sivas'la ocakta pazarlığa oturacağı öğrenildi.

FurkaN 03.11.2006 09:44

-->: SERVET´E VİZE ÇIKTI...

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bülent Uygun'u anlamıyorum takıma şu anda en faydalı oyuncu olan ve defansı toparlayan adamı satmak istiyor... Sanki oynadığımız bütün maçları kazanmışız 15. sırada değilde 2. ya da 3. sıradaymışız gibi konuşuyor... Artık Servet'i satınca 2 yarıdaki maçlarda defansa sattığına karşılık aldığı paralar geçer o paralar sayesinde maç kazanırız.... İşi iyice ticarete döktü mağaza işletmiyoruz Sayın Uygun talep gören malları hemen satıyon...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

HALIL 03.11.2006 09:57

ya git ya ne bicim adam bu bulent uygun yaaa adami fitik ediyo ya hic boyle bir oyuncu satilir mi yaaaa ama satarsaniz iyi paraya ve takas yaparak satin gerken yerlere oyuncu alin

Playaz58 03.11.2006 10:36

--->: SERVET´E VİZE ÇIKTI...

Servet suan 1 numarali oyuncumuz, hem genc , hem Milli. Yeni gururumuz yani!

CÜSSKB-Aynur 03.11.2006 10:51

Servet gibi bir oyuncuyu elbette kaybetmek istemeyiz, isterizki 11 tane Servet imiz olsun.Fakat Kulübümüzün ayakta durabilmesi içinde azami derecede maddi olanaklara ihtiyacımız var. Sınırlı kaynaklarla ayakta durabilen kulübümüzün yüksek fiyatlarla oyuncu satmasında yarar var. Bunun yanında ele geçirilen maddi imkanların faydalı bir biçimde harcanması gerekir.

Belki benim düşünceme karşı çıkan çok insan olur ama bu tür fırsatlar Kulübümüzün eline her zaman geçmez Para kazanmak içinde başka bir alternatifimiz maalesef yok.

Bence, Bugüne kadar Kulüp Yönetimi ve Menejerinin uygulamış olduğu yöntem Kulübümüz gerçeğine uygundur ve başarılıdır.

58bekir 03.11.2006 11:03

İnşaallah Sivassporumuz en doğru kararı verecektir bundan hiç şüphemiz yoktur

1967 dernek serkan20 03.11.2006 12:01

kulubümüz maç kazanarakta para kazanabilir kimse kulubin menfaatleri felan demesin.
serveti göndermek enbüyük hata olur

danke vielmals 03.11.2006 13:11

ARKADAŞLAR BU BİZİM AYAĞIMIZA DAHA GELMEZ.SERVETİ KURUŞ HARCAMADAN ALDIK.BIRAKALIMDA KULÜBÜMÜZ BİRAZ FAYDALANSIN.TABİ SERVETEDE GİTMESİ DURUMUNDA BURDA ONU UNUTMAYACAĞIMIZIDA ISPATLARIZ TEŞEKKÜR EDERİZ.BENCE BU İŞİN SONUNDA TAKIMIMIZ KAZANÇLI OLACAK.SİZDE BİLİYORSUNUZ

aircan 03.11.2006 14:02

bi kere etik degil bu olan... Fenerbahce Sivasa bu oyuncuyu bedava verdi, aradan 6 ay gecmeden satilmasi bana ilerde Fenerle olan iyi iliskileri bozar gibime geliyor.. Insallah aralarinda bütün konularda anlasmislardir

gülkız 03.11.2006 14:14

Servet kumaşı çok iyi olan bir topcu.Yetenek+çalışkanlık+disiplini birarada bulunduran ve örnek olan sporcuyla yarım sezon daha çalışmak Sivassporun hem bugünü hem de yarını için yerinde olacaktır.Bu kalite de bir sporcuya her daim talip çıkacaktır.Önemli olan zaten kulubün hem bugününü hem de yarınını dengeleyecek politikalar üretmektir.Sadece 4 büyüklerin yan sanayisi gibi çalışmakta doğru olmaz.

sinan-58 03.11.2006 14:35

ya bu nasıl iş servet bizim en iyi oyuncumuz geldi takımda kaptan oldu hele bu sıra hakkı kotu oynarken defansın vazgeçilmezi servet satılmamalı servet i hoca joker oyuncu olarak kullanıyor ankara maçının son 10 dakikasında servet forvetten gelmedi bu oyuncu satılmamalı

kadir10 03.11.2006 14:59

harbiden hayret bişi ya kaptanımızı satmaya çalışıyoruzya şu anda takımın en iyisi o bi yandan para kazanalım derken daha kötüye gitmeyelim adamlarımızı satarak

AYDIN1985 03.11.2006 15:03

Benim isteyimde Servetin satilmamasindan yana. Cünkü pek fazla iyi oyuncumuz yok. Kim ne derse desin. Söyle takimi cekip ceviren biri yok. Bu takim böyle gitmez, Cünkü hedefimiz belli degil. Bir mac kazaniyoruz, bu takim uefa ya oynuyor diyorlar, sonraki maclari kayip ediyoruz, Lig de kalmak icin oynuyoruz diyorlar. Tamam hedeflerimiz var ve olacak ama niye bütün bunlari medyaya duyuruyoruz? Niye kendimizi rezil ediyoruz baskalarina karsi? Orta ve alt siralardaki takimlarin puani hemen hemen ayni, bizim bu sanssizligimiz devam ederse sonumuzun neresi oldugu belli herhalde. Isallah korktugumuz gibi olmaz. elestiriler icin herkesten özür dilerim, ama bu icimde birikmisti ve rahatlamak istedim.

serrrkan 03.11.2006 15:05

BU NE BİÇİM MENAJERLİK.BU NE BİÇİM BİR ZİHNİYET ANLAMIYORUM GARDAŞ.İDDAA EDİYORUM BU FUTBOLCU BU PERFORMANSINI SÜRDÜRSÜN AVRUPANIN 1 NUMARALI DEFANS OYUNCUSU OLUR.
SAYIN BÜLENT UYGUN EĞER SEN SERVETİ OCAKTA BEŞİKTAŞA VERİRSEN ALLAH TA SİVASSPORUN BELASINI VERİRRR.YA BÖYLE BİŞEY OLABİLİRMİ YAA.ADAM MİLLİ TAKIMDA HARİKALAR YARATIYOR.DEFANSIMIZIN BEL KEMİĞİ ADAM TUTMUŞ OCAKTA VEREBİLİRİZ DİYOR YAA.SAYIN BÜLENT UYGUN EĞER SERVETİ OCAKTA GÖNDERİRSEN -BİNDİĞİN DALI KESERSİN-ÇOK BÜYÜK HATA OLUR BENCE SERVETİN GİTMESİ VE BU TELAFİSİ ZOR BİR HATA OLUR SERVET TEN İYİSİNİ BULAMAYIZ...

Bln-Fatih58 03.11.2006 15:14

Serveti satacaklari belli ama bari ara transferde satmayin.
Ligde kalacagimizda belli degil kritik durumdayiz!

yigido Atilla 03.11.2006 15:36

Bülent uygun Bedeva Veriyoruz varmi Taliblisi

[B][I][COLOR="Navy"]Bülent uygun Serveti Besiktasa satarsan sanada bizden vize aninda cikar biz seni bedavaya veririz. Baskanimizin bir cümlesini hatirlatmak istiyorum galiba senide beyin testinden gecirmek gerekiyor Sivassporu 2. ci lige düsürmek mi istiyorsun zaten ligde durumumuz ic acici degil servetle düzelen defansi dagitmakmi istiyorsun buna su an hic bir sivassporlu müsade etmez hatirlatmis olalim !!!!!![/COLOR][/I][/B]

xdemox 03.11.2006 15:48

servete karsilik para ve arti ali günes, mustafa dogan, ali tandogan bence ancak bu sekil olabilir, tabi benim düsüncem

yigido Atilla 03.11.2006 15:49

[QUOTE=Nilay;163354]Servet gibi bir oyuncuyu elbette kaybetmek istemeyiz, isterizki 11 tane Servet imiz olsun.Fakat Kulübümüzün ayakta durabilmesi içinde azami derecede maddi olanaklara ihtiyacımız var. Sınırlı kaynaklarla ayakta durabilen kulübümüzün yüksek fiyatlarla oyuncu satmasında yarar var. Bunun yanında ele geçirilen maddi imkanların faydalı bir biçimde harcanması gerekir.

Belki benim düşünceme karşı çıkan çok insan olur ama bu tür fırsatlat Kulübümüzün eline her zaman geçmez Para kazanmak içinde başka bir alternatifimiz maalesef yok.

Bence, Bugüne kadar Kulüp Yönetimi ve Menejerinin uygulamış olduğu yöntem Kulübümüz gerçeğine uygundur ve başarılıdır.[/QUOTE]

[I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]NOT= Su,an serveti satan en büyük ihaneti sivasspora yapmis olur her seyin bir sirasi var ilk önce hedef ligde kalmak lig sonunda takimin cikarlari icin ne gerekiyorsa yapsinlar. Senin düsüncene katilmak cinayet olur biz süperlige cikmak icin 38 yil bekledik bu bir yarim ömür demek bunu kaybetmek istemiyoruz .Seni düsüncenle yalniz birakiyorum 2.ci ligi istemiyoruz [/FONT][/COLOR][/B][/I]

yigido Atilla 03.11.2006 16:01

-->: Bülent uygun Bedeva Veriyoruz varmi Taliblisi

[QUOTE=yigido Atilla;163393][B][I][COLOR="Navy"]Bülent uygun Serveti Besiktasa satarsan sanada bizden vize aninda cikar biz seni bedavaya veririz. Baskanimizin bir cümlesini hatirlatmak istiyorum galiba senide beyin testinden gecirmek gerekiyor Sivassporu 2. ci lige düsürmek mi istiyorsun zaten ligde durumumuz ic acici degil servetle düzelen defansi dagitmakmi istiyorsun buna su an hic bir sivassporlu müsade etmez hatirlatmis olalim !!!!!![/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

[B][I][COLOR="DarkRed"]
NOT= Kardes Nicin Actigim konuyu Servete vize cikti topicine kaydiriyorsun sitede bizim de yorum ve konu acmamizi istiyorlar senin actigin servete vize cikti topicine isteyen yorumunu yapsin BÜLENT UYGUNU BEDAVAYA VERIYORUZ VARMI TALIPLISI yorumunu ve düsüncelerini fikirlerini bildirecek arkadaslar cikacaktir [/COLOR][/I][/B]

danke vielmals 03.11.2006 16:07

SERVET SATILIR VEYA SATILMAZ.AMA BİR FAKTÖR VAR ORTADA.BU İŞTEN SİVASSPOR KAZANÇLI ÇIKAR.BIRAKALIM 2 SİNDEN 1 İNİ SEÇSİNLER.BUNA KULÜP KARAR VERSİN.KALACAK VETYA SATACAĞIZ GİBİ BİR AÇIKLAMAYI NET BİR ŞEKİLDE DUYARIZ.DEMEK İSTEDİĞİM SATILIR PARA GELİR SATILMAZ GENE TAKIMIN BEL KEMİĞİ OLUR.HER İKİSİDE BİZE UYAR.HERKESDE BÖYLE DÜŞÜNSÜN BENCE.ÇÜNKÜ HER İKİ SONUÇTE TARAFTARI SEVİNDİRİR.SERVETİDE ÇOK SEVDİĞİMİ BİLDİRMEK İSTİYORUM.ESKİSİ GİBİ DEİL ARTIK.ONA BAŞARILAR DİLİYORUM FUTBOL YAŞANTISINDA.

abdullah58 03.11.2006 16:51

AIRCAN-KARDES BENDE SENINLE AYNI FIKIRDEYIM
BIZ BU OYUNCUYU BESIKTASA VERIRSEK FENERBAHCEYE KARSI AYIP ETMIS OLURUZ-ADAMLAR BIZE SERVETI BEDEVA VERDILER
BEYPINARLI YIGIDO

tur_58 03.11.2006 17:02

gerçekten vermeyi düşünüyorlarsa bu yönetimdede iş yok

Dark Force 03.11.2006 17:08

[COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][B]Arkadaşlar sevrveti ara transferde göndermezsek sezon sonunda bonservisini eline alıp kendisi gidecek 1 sezonluk anlaşması var.. ara transferde gönderilirse hiç değilse kulüp para kazanır..Tabiki servetin bu takımda yıllarca kalmasını ve oynamasını herkes ister.. ama bu tür milli takım tecrübesi olan futbolcuları anadolu kulüplerinde oynatmazlar.kesin biri kapar.[/B][/FONT][/COLOR]

CÜSSKB-Aynur 03.11.2006 17:58

[QUOTE=yigido Atilla;163395][I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]NOT= Su,an serveti satan en büyük ihaneti sivasspora yapmis olur her seyin bir sirasi var ilk önce hedef ligde kalmak lig sonunda takimin cikarlari icin ne gerekiyorsa yapsinlar. Senin düsüncene katilmak cinayet olur biz süperlige cikmak icin 38 yil bekledik bu bir yarim ömür demek bunu kaybetmek istemiyoruz .Seni düsüncenle yalniz birakiyorum 2.ci ligi istemiyoruz [/FONT][/COLOR][/B][/I][/QUOTE]

Ben bu konuya sizin kadar karamsar bakmıyorum.
Servetin kişisel başarısı tartışılmaz, ama şunuda kabul etmeliyizki bizim Futbolcu standardımızın çok üzerinde bir futbolcu. Buda geçen yıl yerel ve ulusal basında sürekli başarılarından sözettiren Hakkı ve Hayrettin in bu sezon Servet in gölgesinde kalmasına yol açtı. Ayrıca Servet in satılması durumunda Murat Sözgelmez de kendini gösterme şansı yakalar.

yerliturkuaz 03.11.2006 18:06

Serveti satmak ihanet etmek olmaz katılmıyorum buna ayrıca servetin sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor ve serbest kalcak bedavaya gitmesi daha mı iyi olur. Karşı çıkanlara soruyorum

ademgoze 03.11.2006 18:07

bencede servet gitmemeli sivasspor şu anda hiç birşeyi garanti degil tamam kulübün çıkarı oluyorda ya takım düşerse daha çok zararı olmaz mı ama maksat servetten çok para kazanmak kulübte haklı ama bunu oyuncu yetiştirerek yapması gerekiyor...

58gürün58 03.11.2006 18:10

mecnun başkan ne olacak sonumuz zaten ligde gidişimiz iyi değil bir de elimizde ki banko oyuncuyu satmak istiyoruz böyle şeymi olur.

hakan__58 03.11.2006 18:14

bence servette balilide gönderilsin ki küme düşmemiz hızlansın...!anlaşılır gibi değil bunu düşünmrek bile saçma takımın en iyisini gönderin sonra iç çekelim yıldızımız yok diye

adres58 03.11.2006 19:41

Satın gardaşlarım satın... Kulübün menfaati ile ne maçlar alıyoruz biliyormusunuz... Hemde şu anda lideriz yada Uefa kupasını zorluyoruz. PAF takımı ile çıkarız nede olsa bizim kulüp futbolcu fabrikası ya.... Bence çok doğru bir davranış değil... Bu adam sivas ı hem onure ediyor, hemde defansın yükünü çekiyor. Ben Fenerbahçeliyim ama bakın göreceksiniz ilerde ne kadar pişman olacak Fener SERVET'i satmakla... Bırakında biz servetin sefasını biraz olsun sürelim...

adres58 03.11.2006 19:50

Kim istemez SERVET gibi bir futbolcunun sefasını sürmesini... Bakın Murat var Hayrettin var Sergio var Hakkı var var oğlu var... Hiç düşündünüzmü arkadaşlar bu adam Sivasspora ne şartlarda hangi amaçla gelip kaç yıllık yada kaç !!!!! aylık bir imza atmış... Unutmayın bu adam çok kaliyeli ve Anadolu kulüplerinde oynaması biraz lüks olan topçu. Şu anda milli takımın bankosu ve Terim mutlaka 3 büyüklerde oynamasını isteyecektir. Birde sözleşmesi var tabii. Belki çok azımız biliyoruz ama sözleşme yanlışım varsa düzeltin ya Temmuzda yada Haziranda bitiyor. Sözleşme sonunda da bu değerli Topçumuz S-E-R-V-E-T... S-E-R-B-E-S-T arkadaşlar... Yani amiyane tabirle beleşe gidecek. Hadi bakalım ne yaparsanız yapın.... Helal olsun kurt menajer Bülent Uygun sen işini bilirsin...

Dolce & Gabbana 03.11.2006 19:54

basari gelmesse para ne ise yarar diye soruyorum nilay arkadasimiza?!!!!

ready5858 03.11.2006 20:08

servet daha yeni gelmişti takıma olumlu katkıları var.. gönderecekseniz neden aldınız..anlamak zor

osman_58_1967 03.11.2006 20:10

[QUOTE=öner;163428]Serveti satmak ihanet etmek olmaz katılmıyorum buna ayrıca servetin sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor ve serbest kalacak bedavaya gitmesi daha mı iyi olur. Karşı çıkanlara soruyorum[/QUOTE]

Tesekkür ederim kardes en dogru yorumu sen yapmissin.

yigido Atilla 03.11.2006 23:46

-->: --->: SERVET´E VİZE ÇIKTI...

[QUOTE=1967 dernek serkan20;163371]kulubümüz maç kazanarakta para kazanabilir kimse kulubin menfaatleri felan demesin.
serveti göndermek enbüyük hata olur[/QUOTE]

[I][B][COLOR="DarkRed"]Tebrik ederim Serkan kardes iste az ve öz yorum diye buna denir..

!!!!!!! Mac Kazanarak ta para kananilir !!!!!!!!

Takimin defansini dagittiktan sonra nasil mac kazanacaksin sezon sonu Kulübün menfatlerini düsünülür 2.ci lige düsersek Bülen Uygunun heykelini Stadin yanina yapsinlar 38 senelik hayalimizi yikan adam diye !!!!!!!!!!!!! [/COLOR][/B][/I]

Flavio 04.11.2006 09:27

:(:(:( Bu kötü haber işte inşallah Servet satılmaz bence satılsada 3 milyon dolar en az..

BekirBayrak 04.11.2006 10:03

Arkadaslar sezon sonunda serbest kalacak bı oyuncudan neden para kazanmasın külübümüz bunu anlamak ıstemeyen arkadasları anlamıyorum
ya bırakın duygusallıgı
tamam SERVET gercekten guzel bı futbolcu kalıtelı bı futbolcu
ama SERVETİ burada 3 buyuklerın bırakmayacagını herkes bılıyor
bırakında külüp faydalansın bu durumdan

BekirBayrak 04.11.2006 10:03

Bu arada gecen sene bu kulupte SERVET yoktu lutfen bunu da göz ardı etmeyın ve oynayacak futbolcu arkadaslarımızı rencıde etmıs oluyoruz bıraz daha dıkkatlı yazalım yazılarımızı

yiğido 07 04.11.2006 10:23

EĞER SERVETLE GELECEK YIL İÇİN ANLAŞMA YAPILAMIYORSA BENCEDE KULÜP MENFEATLERİNDEN DOLAYI SATILMASI LAZIM BÜLENT UYGUNDA SERVETİN GELECEK YIL İÇİN ANLAŞAMAYIP GİDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORKİ BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPTI BENCE KULÜP DAHA ÖNEMLİ HEM YERİNE OYNAYACAK ARKADAŞLARINDA ÖNÜ AÇILMIŞ OLUR YÖNETİM BUNU DÜŞÜNMÜŞTÜR ZATEN

GrP_GARDAŞLAR 04.11.2006 10:38

Servetin kalitesi belli idi simdi ise formunun zirvesinde diyebiliriz.elbette taliblisi çıkacak ama bizim puan ve maç kazanmaya ihtiyacımız var.sen serveti satarsan bülent bey yerine kimi koyacaksın çok merak ediyorum umarım aklındaki oyuncu en az servet kadar iyidir yoksa bu puanlarla bişey yapamayız ve hazin sona ulaşırız.ama bülent beyi takdir etmek lazım tam bir tücar ruhu var sende ya bizi batırırsın yada çıkarırsın ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN..

sivassss 28.11.2006 13:43

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Sienna"][B]servet iyi bir para verilirse gönderilmesi en mantıklı olur, yoksa zamanı geldiği zaman bonservis parası bile alamadan bedavaya gider...[/B][/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:45.