SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   PECZE İLE YOLLAR AYRILDI.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8942)

SivasSpor.Com 05.11.2006 12:26

PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..

[img]http://www.gencturkhaber.com/images/186034.jpg[/img]

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, teknik direktörleri Karol Pecze΄nin mukavelesini karşılıklı olarak fesh ettiklerini belirtti.

΄΄Pecze΄nin yerine genel menajerimiz Bülent Uygun΄u tam yetkiyle göreve getirdik΄΄ dedi.
Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, sezon başında göreve getirdikleri teknik direktörleri Karol Pecze ile dün akşam itibariyle yollarını ayırdıklarını söyledi.
Pecze΄nin yerine genel menajer Bülent Uygun΄u tam yetkiyle göreve getirdiklerini açıklayan Ünsal, şunları kaydetti: ΄΄Ona da hayırlı, uğurlu olsun diliyoruz. Hepimize de hayırlı, uğurlu olur inşallah. Sivasspor΄umuz bundan sonraki dönemlerde yukarı tırmanır. Önümüzde çok ciddi 3 maçımız var. Bu periyotta ne puan çıkarabilirsek çıkaracağız ve mutlaka Sivasspor΄u sezon başından itibaren söylediğimiz gibi ilk 8΄in içerisinde göreceğiz. Bundan kimsenin endişesi ve kuşkusu olmasın. Taraftarın bize ve takımlarına olan güvenleri devam etsin. Biz gerekenleri gerektiği yerde yapacağız.΄΄

KAROL PECZE GİTTİ
Ünsal΄ın basın toplantısı sırasında salona gelen Pecze ise yaptığı açıklamada, 4 yıldan sonra Sivasspor΄un teknik direktörü olarak tekrar Türkiye΄ye geldiğini hatırlatarak, kırmızı-beyazlı ekiple en iyi sonucu almak hedefiyle çalıştığını bildirdi.
Bugüne kadar kendisinden istenen sonucu alamadıklarını anlatan Pecze, şöyle konuştu:
΄΄Ama takım olarak çok fazla çalıştık, hazırlandık. Belki kupada bu takım yükseldi, iyi sonuç yapabilir. Vestel Manisaspor maçında bu takımın ne kadar iyi sonuç yapabileceğini gördük. Geçen haftaki maçlarda takım istenen sonucu alamadı, ama inşallah gelecek zamanda bu takım iyi sonuç için hazır. Sivasspor yöneticilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.΄΄
Pecze, daha sonra basın mensuplarıyla tek tek vedalaştı.

İsttifa ile ilgili görüşlerini dile getiren Genel Menejerimiz Bülent Uygun:'Takımın genel sorumluluğu bende,hoca bulunana kadar herşey benim elimde olacak devre arasında kadar şartlar oluşmassa takımı ben oluşturacağım.Sivasspor benim gözbebeğimdir.Zon gibi gözüksede İnanan kişiler tarafından başarıyı yakalayacağız. dedi.

Öte yandan Sivasspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına Uygun yönetiminde başladı.

tur_58 05.11.2006 12:29

--->: PECZE ILE YOLLAR AYRILDI

iyi ettiler bende bu haberi internetsporda gördüm.hemen bu takıma iyi bir teknik direktör gerekiyor.

Akademik58 05.11.2006 12:43

Çok şükür kurtulduk, Bir de Yasirden kurtulursak problem kalmaz

yigido_furkan 05.11.2006 12:45

-->: PECZE ILE YOLLAR AYRILDI

takıma kazandırdıgı pek bişey yoktu ama olsun yine tsk ederiz yaptıkları için şimdi iyi bi yerli hoca gelmeli mesela rıza calımbay veya raşit cetiner

PRoFeSSioNaL 05.11.2006 12:55

valla çok iyi oldu bu
çünkü artık tahammül edemiyoruz
lideri yendik başka takımları niye yenemiyoruz

buloca021 05.11.2006 12:56

-->: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..

bulent uygun gercek gorewıne geldı.bence bısey degısmedıkı zten kadroyu bulent uygun yapıyodu.bence bu karar cok komık allah sonumuzu hayır eylesınn.

tanju_58 05.11.2006 13:00

--->: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..

allahtan tek dileğim vardı o peczenin istifa edip yerine Rıza Çalımbayın gelmesiydi ilki gerçekleşti şimdi sıra Rıza hocada

aykut-akay 05.11.2006 13:09

[B][CENTER][COLOR="Red"]haydi hayirlisi insallah bundan sonra dahi iyi oluruz[/COLOR][/CENTER][/B]

harun afacan 05.11.2006 13:12

samet aybaba bence daha iyi olur birde yasirden kurtulsak daha iyi olur

harun afacan 05.11.2006 13:32

yönetim adına geç kalınmış bir karar .taraftar yönetimden önce gördü karol pecze nin bu takımı taşıyamacagını ve sakarya maçından sonra istifa etmesi gerektigini söyledi.ama yönetim duymadı taraftarın feryadını gerçekler açıga çıktı ama geç kalındı.inşallah sonumuz iyi olur

sivasli_42 05.11.2006 13:32

sivasspor herşeyin en iyisine layık şimdi takımın başına tecrübeli bir yerli teknik direktör lazım bu arada ilhan ve yasir de cıkarılmalı dün maçta ikiside sahada yokru neredeyse

Sinan Yıldırım 05.11.2006 13:37

Asıl gitmesi gereken kişi Bülent Uygun'dur.

SivasliErhan 05.11.2006 13:39

ohbeee gitti sonunda yaaa..... dualarimiz kabul oldu...

RIZA CALIMBAYI isterizzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!

huseyin_3458 05.11.2006 13:44

PECZE NİN AYRILMASI SİVASSPOR İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH GELECEK HOCADA RIZA ÇALIMBAY DAN BAŞKASI OLMAMALIIIIII ÇÜNKÜ TECRÜBESİYLE,DENEYİMİYLE HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ KİŞİLİĞİYLE SİVASSPORA ÇOK FAYDALI OLUR.KANAATİNDEYİM İNŞALLAH YÖNETİMDE BU YÖNDE KARAR ALIRRR.SİVASSPORA SİVASLI RIZA HOCA YAKIŞIRRRRRRR.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAHHHHHHHH

OPERASYON 05.11.2006 13:47

S.A : Ne yazikki birkez daha hakli ciktik...Uzun suredir ne diyordum sizlere bu adami gonderin ve Fenerbagceden Mehmet yozgatli serkan ve oynamayan 5 oyuncuyuda alarak Daumu getirin Dagum suan da bosta diye yazmistim ve Turkiyeyeye gelmek istiyoe...sizde ucuk akillilarin etkisi ile bugune kadar geldiniz ve takimida simdi genel menejer Bulent uygun Calistiracakmis korkmayin Hemen Dagumla Gorusmelere basalayin Yoksa Bulent Peczden daha Takimi kotu goturur oyun bozuldu kel gorundu kimilerin hesabi tutmadi ve istenilen oldu onlarad kalmayacak takimin basina daum gelecek yoksa hayelde gor duste gor sendurumlarini yasamaya hazirlikl;i olun en buyuk hata olacaksa Bulent uygunun takimi calistirmasi olur.Deneyimi olmayan bir insana takim teslim edilmez...Piratisyen hekime hasta emanet et olurmu.Profosor Doktora hasta emanet edilir .Biz soylemistik soyluyoruz ve soyleyecegizki vebal uzerimizden dusun.Bunuda yazdik dikkate alinmasa sivassporu 2.ci yarida kume dusen takimlar arasinda goruruz ve uzuluruz istemeyiz ama gerecekler acida olsa gercektir.

huseyin_3458 05.11.2006 13:48

RIZA HOCA GELİRSE SİVASSPORUN KADERİ %100 DEĞİŞİR.SİVASI GERÇEK YERİNDE O ZAMAN GÖRÜRÜZZZZZZZZ.HAYDİ YÖNETİCİLERİMİZ.TOP SİZDE HAYIRLI HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZ.

dogukan58 05.11.2006 13:48

bu adam geçen yıl antepe ne vermiştiki bize ne va,ersin bakın antep senaryosu tekrar etti ...neyse sağlık olsun iyi bi adam buluruz insallah

çılgın-sedat 05.11.2006 13:48

bu hocanın gitmesi
çok iyi oldu
ama
yerine gelen adamında
çok iyi olması lazıl
yoksa

Akademik58 05.11.2006 13:49

Samet Aybaba bu takıma yakışır....

Yasir de PAF'a ya da Divriğiye gönderilip iyice burnunu sürtmeli....

Hakkı'da Sivasspora zarar vermeyi artık bırakmalı

sivasli_tufan 05.11.2006 13:55

riza calimbay
riza calimbay...........................................

fritt 05.11.2006 14:00

hoca önemli ama ilk önce düzgün bir takımın olacak.yerli hoca da yada yabancı fark etmez mucize beklemeyin lütfen!iyi futbol iyi topcu ile oynanir.bir teknik adamın her nekadar planı vizyonu vs.yok ise de iyi oyuncu iyi oynayip sahada gerekeni yapar!çünkü bu onun ekmek parası bu onun sorumluluğu!sen kalk oynama hiç bişey verme sonra da hocalar suçlu olsun yok öyle şey.pecze iyi bir insan ve iyi de bir hoca dır mutlaka!bekleneni de verememiş olabilir ancak tek suçlu o değilki!transferleri bi kenra atalım ki transferler geçen yıl dan bir gömlek üstün bikere! sorun belki ayni erciyes deki gibi takım kimyasında bence asıl sorunu burda aramak lazım!yeni hoca geldiğnde yine maç kaybedilecek yeni hocaya herşeye de çare olamaz takım içinde bazı değişikliklere gitmek gerekir.bakın önümüzde bir erciyes örneği var!loreantı aldılar!sivas da çok başarılı idi fakat erciyes de bir kıpırdanma yok!neden?bu hocadan değil oyuncuların durumundan kaynaklanan bir olaydır! pecze gitt fakat gerçekten sorunlar hal oldumu????gitmesi gerekirmiydi?olabilir tabii!ama tek çözüm bu değil güzel bir temizlik lazım kötü giden kulüplerin tüm birimlerinde yoksa iki maç iyi 3 maç kötü yani mehter takımı gibi olunur!ee böyle bi durumda ahmet de gelse veli de gelse hasan da gelse bieşy değişmiyecek!

musti1 05.11.2006 14:00

buna cok sevindim aslinda geç bile kalmistik :)

ceza_tolga_rep 05.11.2006 14:02

ARKADAŞLAR PECZENİN GÖNDERİLMESİ İÇİN STATDA EN ÇOK BAĞIRANLARDAN BİRİYDİM.DEMEMK Kİ YÖNETİM BİZİ DUYDU.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN GİTTİ PECZE.AALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.GERÇEKDEN BU KULÜBE HİÇ BİŞEY VERMEDİ.BİDE ARKADAŞLAR DİYOR Kİ RIZA ÇALIMBAY KESİNLİKLE TÜRKİYEDE Bİ KULÜB ÇALIŞTIRMAK İSTEMEDİĞİNİ ÇOK ÖNCELERDEN SÖLEDİ.ONUN İÇİN RIZA ÇALIMBAY SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ.BENCE DAUM,GÜVENÇ KURTAR,RIDVAN DİLMEN,İSMAİL KARTAL BÖYLE ADAMLAR GELEBİLİR.İNŞALLAH BİDE YASİRLE İLHAN GİDERSE TAMAMDIR BU İŞ.AYRICA ARKADAŞLAR BU SENE KESİNLİKLE DÜŞMEYİZ,ÇÜNKÜ PECZE GİTTİ.CANIM SİVASIMIN YÖNETİCLERİ EN GÜZELİNİ YAPIYOLAR.MECNUN BAŞKANIMIN ELLERİNİ ÖPERİM.BÜYÜKSÜN BAŞKAN..

H.HÜSEYİN 05.11.2006 14:17

TEKNİK TREKTÖR ARAMAYA GEREKYOK ÇÜNKÜ SİVASIN İÇİNDEN ÇIKAN ÖZBEÖZ SİVASLI OLAN VE SİVASLI OLDUĞU İÇİNDE GURUR DUYAN R I Z A
Ç A L I M B Y A Y VAR AMA BİZİM YÖNETİCİLERİMİZ BUNU ANLAMAK İSTEMİYOR BAŞDADA BÜLENT EFEDİ ÇÜNKÜ BÜLENT EFENDİDEN KAT KAT ÜSTÜN ONUN İÇN SIRA BÜLENT EFENDİDE DARISI ONADA GELECEK VE BU MUTLU HABERİDE DUYACAGIZ ÇÜNKÜ SİVASDA NİCE BÜLENT EFENDİDEN DAHA SİVASLI OLAN HEMŞERİLERİMİZ VAR BUNU UNUTMAYIN SAYIN BÖÖÖYÜÜK YÖNETİCİLERİMİZ NE BULDUNUZ BU BÜLENT EFENDİDEN ANLAMIYORUM İYİ GÜNLER DİLER GELECEK GÜNLER VE BAŞARILI OLACAĞIMIZ
GÜNLER ÇOK YAKINDA BİLİYORUM AMA BÜLENT EFENDİ İLE DEĞİLLLLLL

ofgurleyuk78 05.11.2006 14:22

Hayirli olsun. Nerede geçen seneki Sivasspor, nerede bu seneki Sivasspor. Tanimak mümkün deil. Gurbette takimimizla gurur duyuyor, gögsümüzü kabarta kabarta geziyorduk. Yine gurur duyuyor ama gögsimüzü kabartamiyoruz.

ofgurleyuk78 05.11.2006 14:24

Bence Riza Çalimbay Büyük Antrenör. Gelirse basarili olur saniyorum.

1967_DERNEK_MUSTAFA 05.11.2006 14:30

[COLOR="Blue"]sivassspor toplantısını yapmış karar vermiş haca gidecek diye ve karar onaylanmış hocamızda gitti onun yerine gelecek hocanın sivasspora fardası olur inşallah bu yoğurt tutar giden hocamızada verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz saygılar[/COLOR]

koyu58 05.11.2006 14:32

vatana millete hayırlı uğurlu olsun
oh be gitti çok şükür
şanslı günler bizi bekliyor

Dağcı 05.11.2006 14:41

PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..

[B]Mr. Pecze'ye hizmetlerinden dolayı teşekkürler.[/B]

[I]Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
Yine bana hüsran bana yine hasret var
Yine bana sensiz günler düştü..[/I]

[B]Bu arada takım Uygun Hoca'ya emanetmiş. Devre arasına kadar kendisi idare edecek galiba. Gerçi 2 yıldır takımı kendisi kurduruyordu da...

Hayırlısı olsun bakalım...

Uygun Hoca'nın teknik direktörlüğünü de test etmek bize kısmet oldu... [/B]

FATIMA 05.11.2006 14:44

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Lorant'ı daha çok arayacağız demişti değer verdiğim bi abi,sanırım haklı çıktı,gelen gideni aratıyormuş...İnşaallah bundan sonrası için düzelir...Hayırlısı olsun...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

dossantos_88 05.11.2006 14:45

sivasa hayırlı uğurlu olsun bence yeni hoca ismail kartal olmalı

GrP_GARDAŞLAR 05.11.2006 14:50

NİHAYET TARAFTARIN SESİNİ DUYMAYI BAŞARDILAR. BÖLE Bİ SİSTEM OLMAZ SEZON BAŞINDAN BU YANA TEKNİK ADAM ALARAK HİÇ BİR YARARINI GÖREMEMİŞTİK ÇOK YERİNDE BİR KARAR OLMUŞ BÜYÜK SİVAS CAMİYASINA DA BU YAKIŞIRDI.BİZİM RAKİPLARİZ ÜÇ BÜYÜKLER DEİĞİLDİR BUNUN FARKINDA OLMAK LAZIM.ANADOLU TAKIMLARINDAN PUAN ALAMASSAK HELE HELE KENDİ EVİMİZDE MAÇ KAYBEDERSEK BU LİGDE ÇOK SÜRMEZ TABAN YAPARIZ.MENEJERİMİZ BÜLENT BEY EYER YAKIN ZAMANDA TİCARET YAPMAYI BIRAKIRDA TAKIM OLUŞTURMAYA ÇALIŞIRSA ANCAK O ZAMAN BİR YERLERE GELMEYE BAŞLARIZ.

ALLAH TAN UMUT KESİLMEZ....

UMARIM HAYIRLI OLUR....

5841 05.11.2006 14:50

BU ADAMIN GİTTİĞİNE EN COK SEVİNEN BİRİYİM. HANI GELEN GİDENİ ARATIR DERLER .BU ADAMI ARAYACAGIMIZA HİÇ İNANMIYORUM. SİVASSPOR ALİBANIN ÇIFLİĞİ OLMAMALI KAYBETMEYE ARTIK TAHAMMULİMİZ KALMADI..

Sivasli_Celal 05.11.2006 14:51

cok sükür yoladilar su adami

zaten loranti yolamamiz suctu bence

HALIL 05.11.2006 14:57

(riza calimbay )

calimbay calimbay

duyu sesimizi

iste bu sivassporlularin seni isteyisiii

OĞUZ 05.11.2006 15:06

sivasspor teknik direktörünün istifa etmesinden memnun oldum ve rıza ÇALIMBAY ın gelmesini istiyoruz

hancer58 05.11.2006 15:09

beyler bulent uyguna bu kadar yuklenmemk lazım
bence sıvasspor ıcın gercekten faydalı bı ınsan her ne kadar tıcaret yapıyo denılsede bunlar turkıyenın geceklerı tıcaret yapsada sivasspor icin yapıyo kendısı ıcın degıl
takımı peczeden ııı yonetecegıne ınanıyorum ama yenı bı hoca sart buda bence ismail kartal olmalı efsane geri donmeli

atg 05.11.2006 15:11

Hocanın gitmesi iyide ne degişecek onu merak ediyorum?Nasıl olsa bülent Uygun takımı yapmıyormuydu?Degişim olacaksa toptan olmalıydı yarım bırakmak cözüm olmayak bence.BÜLENT UYGUN unda dahil edilmesi veya kendisinin asıl görevi olan menejerlige dönmesi gerekir.RIZA hocanın Bülent Uygunla calışacagını sanmıyorum.Olsa bile işine karıştırmaz buda UYGUN un işine gelmez.

58tamer58 05.11.2006 15:11

Sorun sadece teknik heyette mi yeni gelecek hoca nasıl bir takım bulacak? belli mevki futbolcularının lig tecrübesizlikleri takım için çok büyük sorun oldu.Özellile orta alanda yeersiz kalan sivasspor kendi sahasında yaptığı maçlarda sadece 4 puan alabildi.düzelir inşallah

aldair 05.11.2006 15:15

-->: --->: PECZE ILE YOLLAR AYRILDI

[QUOTE=Akademik58;163879]Çok şükür kurtulduk, Bir de Yasirden kurtulursak problem kalmaz[/QUOTE]

hay senin ağzını seveyim kardeşim ya.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:21.