SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİZCE KİM OLMALI ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8943)

CAGLAYAN 05.11.2006 13:25

YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİZCE KİM OLMALI ?

YENI TEKNIK DIREKTÖR SIZCE KIM OLMALI ?

1.Riza Çalimbay
2.Samet Aybaba
3.Şenol Güneş
4.Mustafa Uğur
5.Güvenç Kurtar
6.Ismail Kartal
7.Raşit Çetiner
8.Diğer...

çılgın-sedat 05.11.2006 13:32

-->: YENI TEKNIK DIREKTÖR SIZCE KIM OLMALI ?

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="red"]bana göre en iy hoca RIZA ÇALIMBAY [/COLOR][/FONT]

hakandemirezen 05.11.2006 13:33

--->: YENI TEKNIK DIREKTÖR SIZCE KIM OLMALI ?

Tabiki Samet AYBABA Olsun Her ne olursa olsun futbolu iyi biliyor.

enesin 05.11.2006 13:36

-->: YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİZCE KİM OLMALI ?

tabii ki İsmail Kartal unutmayalım ki o bizi bu lige çıkarmıştı

5841 05.11.2006 13:40

--->: YENI TEKNIK DIREKTÖR SIZCE KIM OLMALI ?

BEN OYUMU RIZA ÇALIMBAYDAN YANA KULLANDİM EN AZINDAN BU MEMLEKETİN COCUĞU .HİÇ OLMAZSA VİJDANI SIZILARDA BİR ŞEYLER YAPAR. ÇOK AŞIRI DERCEDE PUANLARA İHTIYACIMIZ VAR ....... UMARIM BU KÖTÜ GİDİŞE DUR DERIZ

FATIMA 05.11.2006 13:41

--->: YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİZCE KİM OLMALI ?

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Rıza Çalımbay olmalı.Zaten peczev'den önce Rıza hoca için genel bir istek oluşmuştu...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Dağcı 05.11.2006 13:46

YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİZCE KİM OLMALI ?

[B]Raşit ÇETİNER[/B] Sivasspor'u kendine getirecektir.

tarzan58 05.11.2006 13:49

bence rıza calımbay olmalı hem beyefendi hemde denizlisporun basındayken yaptıkları ortada hemde sivaslı bir yiğido o

gülkız 05.11.2006 13:52

Bence Dünya Kupasında Milli Takımımızı dünya 3.olmasını sağlayan Şenol Güneş'in olması çok şık olur ama tabi onun da isteğine bağlı olan bi şey...Yönetim büyük ihtimalle yine yabancı hocalarla görüşme yapacak galiba.Eğer Daum veya Hagi ile mutabakat sağlanırsa ulusal medyanın gözü Sivas'ın üzerinde olacaktır bu da takımda dikkati ve motivasyonu beraberinde getirecektir diye düşünüyorum.

tanju_58 05.11.2006 13:56

Ben en başından beri Rıza Çalımbay hocamızın takımımızın başında olmasını istiyorum zaten.

aslanbey1907 05.11.2006 13:59

arkdaşlar biz sadece yorum yapabiliriz takım başına getirmek yönetimin elinde hocaları.Sivassporu süperlige çıkaran sayın İSMAİL KARTAL başarılı bir sezon geçirmiştir takımımız başında ve takımımıza da başarılı bir sezon yaşatmıştır.ne yazıkki geçen sezon süperligde takımımızın başında olmamıştır..yönetim veya hocanın kararına göre ama o ligi kendisi hak etmiştirr.Sivassporumuza yaşattığı büyük duygu ile hiç olmasa vefa demeyelim dersek duygussal davranmış oluruz profosyenllikte duyguya yer yoktur..başarılı bir hoca olduğu için ve takıma katkı yapabileceği için İSMAİL KARTAL IN GELMESİNİ İSTERİZ

İSMAİL KARTAL BAŞARILI VE DURŞIYLA KENDİNDEN EMİN BİR İMAJA SAHİPTİR DİĞER HOCALARIN KARŞISIN DA..
İSAMİL KARTAL OLMASA SAYIN MENEJERİMİZ BÜLENT UYGUN DA BU GÖREVİ BAŞARIYLA YAPACAKTIR .BAŞKA HOCALAR GELMESEDE OLUR..

HALIL 05.11.2006 14:05

ismail kartal ikinci lig hocasi olmaz arkadaslar samet aybabayi hic svmiyon ne kadarda futboldan iyi anlarsa en iyisi senol gunes veya riza calimbay veya maradonna:D teknik direkktorluge soyunyomus

HALIL 05.11.2006 14:07

aslinda hagi fena olmaz sizler ne diyorsunuzzzzzz?:confused:

ceza_tolga_rep 05.11.2006 14:10

BANA GÖRE GÜVDEN KURTAR YADA ŞENOL GÜNEŞŞ.

agumus_58 05.11.2006 14:10

[QUOTE=gülkız;163941]Bence Dünya Kupasında Milli Takımımızı dünya 3.olmasını sağlayan Şenol Güneş'in olması çok şık olur ama tabi onun da isteğine bağlı olan bi şey...Yönetim büyük ihtimalle yine yabancı hocalarla görüşme yapacak galiba.Eğer Daum veya Hagi ile mutabakat sağlanırsa ulusal medyanın gözü Sivas'ın üzerinde olacaktır bu da takımda dikkati ve motivasyonu beraberinde getirecektir diye düşünüyorum.[/QUOTE]

RIZA ÇALIMBAY olmalı... o olmasa bile kesinlikle Türk bir hoca alınmalı. takım zaten yan yatmış küme düşmemeye oynuyor. dikkatleri üzerimize çeksek nolacak değilmi?

agp 05.11.2006 14:12

bence [COLOR="Red"]RIZA ÇALIMBAY [/COLOR]olmalı...Takıma çok yararlı olur

tuzlugollu 05.11.2006 14:20

arkadaslar anlamadigimiz bisey var sahada tek drektordegil futbolcular oynar ve kazanir yada kaybeder teknik adam bence saha icinde okadarda etkili degil mactan once bir kac taktik birazda motivasyon yaptimi tamam gerisi futbolcunun anlayisina kalmis bisey e futbolcuda aldigi parayi haketmek dusuncesinde olmazsa iste bugunki sivassporun hali cikar ortaya onun icin bence teknik drektorden ziyade kaliteli transfere ihtiyacimiz var sivasspor olarak profosyonel bir takim degiliz teknik drektor degisimini kabullenip hemen uygulayacak durumda degiliz cunki yeni gelen hoca nekadar adaptasyoin saglayabilecek uzunmu surecek kisami belli degil neyse velhasil kelam bence sivasa hocadan ziyade aldigi parayi hakeden sorumluluklarinin bilincinde oyuncular gerekiyo...

gülkız 05.11.2006 14:22

Mecnun Odyakmaz zaten Türk hocalarla çalışmayı düşünmediklerini ve onları basın ve medya tarafından yönlendirmenin kolay olacağını ima etmişti.Takımda zaten disiplinsizlik ve otorite boşluğunun olduğu bariz belli..Ulusal medyanın ve basının ilgisini çekebilirse futbolcular otokontrollerini sağlayabilir ve kendilerini göstermek için daha iyi oynarlar bu da hem topcuların hem de takımın reklamını sağlar.

agumus_58 05.11.2006 14:25

[QUOTE=gülkız;163966]Mecnun Odyakmaz zaten Türk hocalarla çalışmayı düşünmediklerini ve onları basın ve medya tarafından yönlendirmenin kolay olacağını ima etmişti.Takımda zaten disiplinsizlik ve otorite boşluğunun olduğu bariz belli..Ulusal medyanın ve basının ilgisini çekebilirse futbolcular otokontrollerini sağlayabilir ve kendilerini göstermek için daha iyi oynarlar bu da hem topcuların hem de takımın reklamını sağlar.[/QUOTE]

inşallah dediklerin gerçekleşir de düzlüğe çıkarız...

ahmet kaya 58 05.11.2006 14:27

Walla ben bilmem parayı veren düdüğü çalacak

aykut-akay 05.11.2006 14:34

1.Riza Çalimbay 11 31,43%
2.Samet Aybaba 8 22,86%
3.Şenol Güneş 3 8,57%
4.Mustafa Uğur 0 0%
5.Güvenç Kurtar 1 2,86%
6.Ismail Kartal 6 17,14%
7.Raşit Çetiner 6 17,14%
8.Diğer... 0 0%
Katılımcı sayısı: 35. Siz bu Ankette oyunuzu kullanmışsınız

FurkaN 05.11.2006 15:03

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gelecek hoca yine Bülent Uygun'un yönlendirmelerine ses çıkarmayacaksa en iyi aday Bülent Uygun'dur. En azından iki başlılık olmaz. Ama yok hoca üstünde genel menejer baskı olur(a)mayacaksa en iyi aday Şenol Güneş ama birde gereçek var gelir mi? Bence gelmez... İsmi geçen adaylar arasında en iyi ihtimal Samet Aybaba daha sonra Rıza Çalımbay Samet Aybaba Sivasspor için bana göre en iyi teknik direktör olur.[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Dark Force 05.11.2006 15:11

[COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bülent uygun takımın başında bir ay kalır iyi giderse devam eder gitmezse yeni hoca alınır bülent uygunda eski görevine döner adama tam yetki vermişler..ben o ankette bulunan hiç bir hocanın istikrar sağlayacağına inanmıyorum hepsi kaprisli toz konudurmayan hocalar en ufak bir eleştiride kaçıp giden tipler. inşallah bülen hoca başarılı olurda takımın başında uzun süre kalır BEN ONA ÇOK GÜVENİYORUM FUTBOLCULARI KONDÜSYON VE MOTİVE AÇISINDAN MUHTEŞEM BİR DURUMA GETİRİR TAKTİK KONUSUNA GELİNCE O KADAR HOCAYLA ÇALIŞTI VE O SAHALARDAN GELEN BİRİ ÇOK İYİ ŞEYLER YAPACAĞINDAN EMİNİM.......BÜYÜK KAPTAN LİDER KAPTAN OOOOOOOOO HERKES SAYGI DUYSUN...[/B][/FONT][/COLOR]

fatihcan58 05.11.2006 15:14

tabiki rıza çalımbay içimizden birisi en az bizim kadar sivaslı ve sivaslı olduğu için herzaman övünen birisi avrupadaki ümit millideki başarıları ortada birisi gelecekse bu rıza çalımbay olmalı

Dark Force 05.11.2006 15:17

[COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][B]BÜLENT HOCA SİVASSPORA SENELERİNİ VERDİ İNŞALLAH HEP BU TAKIMDADA BELLİ BÖLGELERDE GÖREV YAPACAK ONA DESTEK OLMALIYIZ ÇOK EMEKLER VERDİ BU TAKIMA HERKES TRANSFER KONUSUNDA ONU ELEŞTİRDİ AMA O ADAM NE YAPSIN KULÜBÜN BÜTÇESİNE GÖRE EN İYİ FUTBOLCUYU ALMAYA ÇALIŞTI BU PARAYLA O KADAR KİMSE KUSURA BAKMASIN..O BU İŞİ ÇIKAR SAĞLAMAK İÇİN YAPMIYOR SİVASSI VE SİVASSPORU SEVEN BİRİ HERKES SAYGI DUYSUN VE DESTEK OLSUN...[/B][/FONT][/COLOR]

NİHAT_EKİCİ 05.11.2006 15:18

BENCE SAMET AYBABA OLMALI. ŞENOL GÜNEŞ BAŞARIYA DOYMUŞ. DİĞERLERİNİN İÇERİSİNDE EN TECRÜBELİSİ SAMET HOCA EĞER O OLMAZSA RIZA ÇALIMBAY OLMALI. BÜLENT UYGUN KESİNLİKLE OLMAMALI ÇÜNKÜ TAKIMA HİÇBİR KATKISI OLMAZ, OLSAYDI SİVASSPOR LİGİN DİBİNDE OLMAZDI.

Engin58 05.11.2006 15:20

Bence Riza Calimbay Takimin basina getirilmeli .saygilarim ile

NİHAT_EKİCİ 05.11.2006 15:27

ARKADAŞLAR RAŞİT ÇETİNERE BOŞUNA OY VERMEYİN ADAM RAHATSIZLIĞINDAN ARA VERDİ YOKSA BURSASPORU BIRAKMAZDI

talha58 05.11.2006 15:28

Hagi gelirse geçen yılki gibi iyi kapanan bir takım olabiliriz. Ayrıca Samet Aybaba da bu takımın geleceğini kurtarabilir. Raşit Çetiner de gençleri çok iyi tanıyor. Genç bir takım oluşturabilir. Bu üçünden biri gelse hayır demem.

tur_58 05.11.2006 16:09

raşit çetiner görevi bıraktı.boş yere raşit çetiner demeyin.yoksa kalıcı olarakmı bülent uygun getirildi takımın başına

casus84 05.11.2006 16:33

kesinlikle ismail hoca olmalı çünki bizi en iyi o anlar.

bilgekagan58 05.11.2006 16:36

bence bu hocayi daha önce göndermek gerekiyordu ama baskanimiz cok sabirliymis derim insalalh sivas gecensenegibi bir yerde yer alirsa sevinirim birde bence bu takima cristop daum gerekir o ligide biliyor herseyi biliyor ben olsam onu getiririm tesekürler sivas cumhuriyetinin yeri burasi degil üzülüyorum yani

BekirBayrak 05.11.2006 16:46

SİVAS SPOR umuzu duzlüğe cıkaracak biri olsunda kim olursa olsun

Dark Force 05.11.2006 17:07

[COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][B]Arkadaşlar bülent uygun takımın başına kalıcı olarak getirildi siz hala şu gelsin bu gelsin diyorsunuz bırakında bülent hocayada bu takımda teknik direktörlük şansı verilsin bunu haketti....[/B][/FONT][/COLOR]

yerliturkuaz 05.11.2006 17:52

Rıza Çalımbay derim şuan boşta ve sivaslı canını dişine takar ve sivasımızı en iyi noktaya getirir.

simsek58 05.11.2006 18:28

bu anketi yönetimde görse de riza hocayi getirse bülent uygun la yürümez bu is

BOUN 05.11.2006 18:52

Şenol Güneş gelirse kesinlikle bu takımı hakettiği yere getirecektir ancak kendisi gelmek istermi onu bilemeyiz.

Ayrıca bir diğer üzerinde düşünülmesi gereken seçenek Rıza Çalımbay'dır. Onun da takımımıza büyük katkılarda bulunacağı ümidini taşıyorum.

kadir10 05.11.2006 18:57

-->: --->: YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİZCE KİM OLMALI ?

[QUOTE=BOUN;164066]Şenol Güneş gelirse kesinlikle bu takımı hakettiği yere getirecektir ancak kendisi gelmek istermi onu bilemeyiz.

Ayrıca bir diğer üzerinde düşünülmesi gereken seçenek Rıza Çalımbay'dır. Onun da takımımıza büyük katkılarda bulunacağı ümidini taşıyorum.[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum türkiye yi dünya üçüncüsü yapan bizi sokaklara döken şenol güneş gelmeli yada herkezin istediği rıza çalımbay inş. olur

talha58 05.11.2006 19:09

Hagi veya Samet Aybaba gelmeli.. son kararım ama devre arasında. Bu arada Briegel ne oldu. sene başında anlaşamamıştık.

kadir10 05.11.2006 19:11

keşke hagi gelse ama söylemekle olmuyo

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12.