SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Gökhan BOZKAYA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9)

eker 18.10.2004 22:42

Almanyada doğdu Sivaslı oldu helal olsun sana Gökhan Bozkaya :P
Beşiktaşın Pascalı, Sivasın Gökhanı. Herhalde kredisi tükenmeyecek tek futbolcu Sivasta. Bu sıralar kesik yiyo ama napalım. Ama hiç unutmam Konya deplasmanında golü attıktan sonra bize doğru koşup ************* demesini. :lol:

fLaSh 18.10.2004 22:51

O ani yasamak isterdim eheheh.Fakat sadece Tv de gosterirlerse Takip Edebiliyoruz.O yuzden fazla bir bilgim yok.Hanqi Mevkide Oynuyor Bu Futbolcumuz>?

eker 18.10.2004 23:22

Forvet. Adamda ruh sağlam. Yeri gelir tekmeye kafa sokar.

PATRON 19.10.2004 00:36

bide adam karizma.tesisler acılmadan once bazan bizim halısahada(favori) idman yapıyorlardı.konusmustum.bence iyi bir forvet adamı.karizması yeter. 8)

b1glord 20.10.2004 14:56

uaheuae sivasta bi benzinlikte ki pompaci hatunlardan biri gokanin arabanin ustune oturmus..gokhan da gelip kiza kufretmis.. kalk lan ......... oturma arabaya die :)

Anonymous 20.10.2004 15:12

GÖKHAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN İYİKİ FENERBAHÇENİN ALT YAPISINDA YETİŞİP ORADA KALMADIN SENEYE ZATEN FENERE KARŞI OYNAYACAKSIN ÇÜNKÜ SİVASSPOR BİRİNCİ LİGE ÇIKACAK HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS İST.BYŞ 0-4 SİVASSPOR GOLLER GÖKHAN 4

Anonymous 21.10.2004 15:48

selam sert iklimin mert deli kanlısı
nasılsın iyimisin umarım iyi dir istanbul maçında kaç
kişi olacak biliyormusun rekor kıracaz hatırlıyormusun
inönü statını belki daha fazla istanbuldan senden gooooolllll
bekliyoruz öpüldüzüz

Anonymous 21.10.2004 16:01

selam abicim nasılsın iyimisin umarım iyisindir
ilk 11'egiremiyorum diye üzülme
sen daima mutluluğu yakalamaya calış
hüzün nasıl olsa gelip bulur cünki sen bunu hak ediyorsun
negüzel öyledeyilmi büsürü sevenin var ve herkesten mesaj
alıyorsun öpüldünüz

Anonymous 21.10.2004 16:21

sen büyük maclarin adamisin gökhan !!!

sinan 21.10.2004 19:12

bırak takımı sen 2 lıgın en yakısıklısısın yerı gelır yakısıkklılıgını kullanırsın sen her macın adamısın sen bı harıkasın CILGIN YIGIDO 8)

hunter34 21.10.2004 20:09

arkadşlar maç öncesi biyerde buluşup stada öyle gidelim

sinan 21.10.2004 22:25

HUNTER BABA BIZ CILGINLAR58 olarak bu hafdakı ıst macı gelıyoruz sızlerden istegımız bızlerı orada karsılamanızdır ınsaalah bulusur beraber maca gıder bızler ıst gezdırırsınız topragam

ForzaSivas 25.10.2004 12:55

YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ ...

Bursa maçında yakışan güzelliği yaptık ada cevabını bayrağımızı tribüne geteirerek yaptı.
YENİÇERİ SENİNLE GURUR DUYUYO

b1glord 26.10.2004 01:54

[quote=ForzaSivas]YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ ...

Bursa maçında yakışan güzelliği yaptık ada cevabını bayrağımızı tribüne geteirerek yaptı.
YENİÇERİ SENİNLE GURUR DUYUYO[/quote]

veysel baskan bize kofte ismarlaaaa ismarlaaaa ismarlaaaa

Anonymous 26.10.2004 11:02

ister çorba olsun ister pilav olsun ahmet başkan senden allah razı olsun

serhankaburcuk 01.11.2004 10:10

Gökhan BOZKAYA herzaman sivasta sevilen bir futbolcudur her futbolcu bir yana o bir yana sivasla özdeşleşmiştir onun Konyaspor maçını hiç unutamıyorum maçtan önce gol sözü vermişti ve golden sonra bize kadar gelerek ben adamın......... demişti hiç unutamıyorum seni seviyoruz YENİÇERİ GÖKHAN..... Giren konyaya çıkan konyaya nasıl koydu ama gökan bozkaya gökan bozkaya.....Eker sende anımsatmışsın o olayı tesekkürler....ayrıca Biz kapalı tribündeyken cezalı olduğu bir maçtı hatırlıyamıyorum maçı o maçta bizimle birlikte takıma destek olmuştu....adam gerçek bir delikanlı ve kızların korkulu rüyası...seni seviyoruz ve daha iyi olmanı bekliyoruz............

DisiKartal_58 10.11.2004 15:22

gökhan'ı bende çok seviyorum inşallah Sivas sporla daha iyi bir yerlere gelecek malesef istanbul'da olduğum için sadece burda olan maçlara gidebiliyorum napalım inşallah seneye süper ligde görürüz sivasımızı
bu arada ben bu siteye yeni üye oldum herkese selamlar ilk yazımda gökhan senin için oldu :wink:

b1glord 10.11.2004 20:41

[quote=DisiKartal_58]gökhan'ı bende çok seviyorum inşallah Sivas sporla daha iyi bir yerlere gelecek malesef istanbul'da olduğum için sadece burda olan maçlara gidebiliyorum napalım inşallah seneye süper ligde görürüz sivasımızı
bu arada ben bu siteye yeni üye oldum herkese selamlar ilk yazımda gökhan senin için oldu :wink:[/quote]

:lol:

RüStü ElmaS 10.11.2004 22:57

Peki ben ne diyeyim.
Almanyadan maalesef televizyonda mac cikinca bakabiliyorum.
Yoksa baska imkan yok. :wink:

DisiKartal_58 11.11.2004 15:44

[quote=Elmas]Peki ben ne diyeyim.
Almanyadan maalesef televizyonda mac cikinca bakabiliyorum.
Yoksa baska imkan yok. :wink:[/quote]

evet senin durumun daha kötü :cry:

dragon_58 11.11.2004 16:06

futbolcumuz gökhan hakkında fazla bi bilgim yok .

takımımıza yararı olsunda

zaman la kadroya gireceğine inanıyorum

b1glord 12.11.2004 02:38

[quote=dragon_58]futbolcumuz gökhan hakkında fazla bi bilgim yok .

takımımıza yararı olsunda

zaman la kadroya gireceğine inanıyorum[/quote]

zamanla kadroya girdi zaten..ama formsuz

ati 21.11.2004 11:15

BURDAN BUTUN SİVASLI YİĞİDOLARA SELAM YANI FUTBOLCULARA BİZİM İCİN HEPSİ MÜKEMMEL OYUNCULAR AMA BİRİ VARKI O HIRCIN OFIRTINA GİBİ AMA HAKEMLERLE COK OYNUYOR HAKEMLERDEN UZAK DUR GÖKHAN SEN BİZE LAGZIMSIN SENI OPÜYORÜM

SARKISLALI YİGİDO ATİİİİİİİ

DisiKartal_58 22.11.2004 10:12

seviyorum gökhan seni hırslı olan futbolcuyu severim ben
sendede onu gördüm

fenerli_EREN 22.11.2004 12:46

bence gökhanda muhteşem bir düşüş gözlenmekte

RüStü ElmaS 23.11.2004 13:47

Herkesin bir performans düsüklük zamani vardir.
Tanidigimiz Sivassporlu Gökhan bu performans düsüklügünün kisa zamanda hakkindan gelecektir, ve icindeki gercek Gökhani göstereceginden kesinlikle eminiz.
:k9:

ForzaSivas 23.11.2004 15:26

manisada oyundan çıkarken tribüne gelip bizi slmlaması süperdi..

YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ

serhankaburcuk 23.11.2004 15:34

[quote=fenerli_EREN]bence gökhanda muhteşem bir düşüş gözlenmekte[/quote]

Gökanı eleştirmek istemiyorum ama ondan bir yiğido olarak çok şey bekliyorum...Eğer gökan eski formunda olsa sivasspor şuanda enaz 10 puan fark atmıştı...GÖKANIN ESKİ GÜNLERE ESKİ GOLLERİNE TEKRAR DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ....

..............YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ.......

eker 23.11.2004 15:59

Gökhan, Sivasspor takımında kredisi tükenecek en son futbolcudur. Adam manyak ya. Ama evlilik yaramadı malesef :k12:

serhankaburcuk 23.11.2004 16:37

evet bencede evlilik yaramadı katılıyorum sana...ya gerçektende kredisi gönlümüzde tükenmez...ADAMIN MANYAK OLDUĞUNA KATILIYORUM ....SENİ YİNEDE SEVİYORUZ.... :twisted:

RüStü ElmaS 23.11.2004 19:25

..... evlilik belki baslangicta yaramamistir, ama yakinda insaallah sahaya füze gibi gelecektir.
Daha fazla sürecegini sanmam.
Gökhan, kocum dört gözle gercek Gökhani bekliyoruz :k13:

Turgut-Reis 30.11.2004 21:46

evlilik bence daha iyi oldu gökhan icin.Antalya macinda iyiydi .ha diyeceksiniz forvet niye gol atamiyor acaba?Dikkat ettiyseniz Gökhan garanti iki kisiyi mesgul ediyor.Iyide paslar cikariyor,karsi takimi hataya zorluyor.Gökhan takimi bir nevi rahatlatiyor.Sivassporun rakip kaleyi ablukaya almasini sagliyor.Gol kendiliginden gelir.Yürü GÖKHAN kim tutar seni ..Tüm sivasporlulara sevgiler ve saygilar

serhankaburcuk 09.12.2004 16:54

[quote=Turgut-Reis]evlilik bence daha iyi oldu gökhan icin.Antalya macinda iyiydi .ha diyeceksiniz forvet niye gol atamiyor acaba?Dikkat ettiyseniz Gökhan garanti iki kisiyi mesgul ediyor.Iyide paslar cikariyor,karsi takimi hataya zorluyor.Gökhan takimi bir nevi rahatlatiyor.Sivassporun rakip kaleyi ablukaya almasini sagliyor.Gol kendiliginden gelir.Yürü GÖKHAN kim tutar seni ..Tüm sivasporlulara sevgiler ve saygilar[/quote]

Gökhandan artık bu hafta ben nedense patlama bekliyorum gol atacak herhalde hadi bozkaya eski günlerin hatırına .........

Turgut-Reis 09.12.2004 22:22

[quote=serhankaburcuk][quote=Turgut-Reis]evlilik bence daha iyi oldu gökhan icin.Antalya macinda iyiydi .ha diyeceksiniz forvet niye gol atamiyor acaba?Dikkat ettiyseniz Gökhan garanti iki kisiyi mesgul ediyor.Iyide paslar cikariyor,karsi takimi hataya zorluyor.Gökhan takimi bir nevi rahatlatiyor.Sivassporun rakip kaleyi ablukaya almasini sagliyor.Gol kendiliginden gelir.Yürü GÖKHAN kim tutar seni ..Tüm sivasporlulara sevgiler ve saygilar[/quote]

Gökhandan artık bu hafta ben nedense patlama bekliyorum gol atacak herhalde hadi bozkaya eski günlerin hatırına .........[/quote][color=red][/color]Evet Gökhan patlama yapacak(Serhankaburcuk)bu son iki mactan birinde icimden öyle geciyor.Artik bu sariyer mi olur onu izleyelim hep beraber görelim.Destege devam selamlar :)

cem_yesilova 10.12.2004 20:45

gökan son 2 haftadır gayet ii bu hafta sarıyer maçinda kesin patlar..

alpingen 10.12.2004 23:13

kim ne derse desin bozkaya tam bir deplasman futbolcusu deplasmanlarda takımı hem futbol hem psikolojik hem rakip takım ve seyircisi üstünde müthiş baskı kuruyor bütün bildiği profesyonel oyunlarını sahaya yansıtıyor .... onu çok seviyoruz. :roll: :roll: :roll:

Turgut-Reis 10.12.2004 23:57

Evet alpingen ben sana katiliyorum.Gökhan gercekten profesyonel oyuncu,onun gercekten kendine öz bir oyun stili var daha öncede belirtmistim rakibeyaptigi baskilari psikolojik olarak takimi beraberinde sürüklüyor gol atmasada imkan yaratiyor.defans devamli gökhanin pesinde digerleri rahatliyor .Tabi o zaman gol firsatlari kendiliginden geliyor.Bunuda Profesyenelce yapiyor.Ama yakinda kendiside patlar bence ama ben sahsen oyun tarzindan cok memnunum ve cok begeniyorum.selamlarrrr

DisiKartal_58 13.12.2004 12:26

Gökhan çok agresif bu maçta ben onu gördüm

b1glord 13.12.2004 22:34

[quote=DisiKartal_58]Gökhan çok agresif bu maçta ben onu gördüm[/quote]

[b]taraftarin kendisini sevdigini bilmesi ve gencligin verdigi hirs onu agresif futbola yoneltio bence[/b]

cem_yesilova 14.12.2004 18:49

[quote=b1gLoRD][quote=DisiKartal_58]Gökhan çok agresif bu maçta ben onu gördüm[/quote]

[b]taraftarin kendisini sevdigini bilmesi ve gencligin verdigi hirs onu agresif futbola yoneltio bence[/b][/quote]
[b] katılıyorum..[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:49.