![]() |
Almanyada doğdu Sivaslı oldu helal olsun sana Gökhan Bozkaya :P
Beşiktaşın Pascalı, Sivasın Gökhanı. Herhalde kredisi tükenmeyecek tek futbolcu Sivasta. Bu sıralar kesik yiyo ama napalım. Ama hiç unutmam Konya deplasmanında golü attıktan sonra bize doğru koşup ************* demesini. :lol: |
O ani yasamak isterdim eheheh.Fakat sadece Tv de gosterirlerse Takip Edebiliyoruz.O yuzden fazla bir bilgim yok.Hanqi Mevkide Oynuyor Bu Futbolcumuz>?
|
Forvet. Adamda ruh sağlam. Yeri gelir tekmeye kafa sokar.
|
bide adam karizma.tesisler acılmadan once bazan bizim halısahada(favori) idman yapıyorlardı.konusmustum.bence iyi bir forvet adamı.karizması yeter. 8)
|
uaheuae sivasta bi benzinlikte ki pompaci hatunlardan biri gokanin arabanin ustune oturmus..gokhan da gelip kiza kufretmis.. kalk lan ......... oturma arabaya die :)
|
GÖKHAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN İYİKİ FENERBAHÇENİN ALT YAPISINDA YETİŞİP ORADA KALMADIN SENEYE ZATEN FENERE KARŞI OYNAYACAKSIN ÇÜNKÜ SİVASSPOR BİRİNCİ LİGE ÇIKACAK HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS İST.BYŞ 0-4 SİVASSPOR GOLLER GÖKHAN 4
|
selam sert iklimin mert deli kanlısı
nasılsın iyimisin umarım iyi dir istanbul maçında kaç kişi olacak biliyormusun rekor kıracaz hatırlıyormusun inönü statını belki daha fazla istanbuldan senden gooooolllll bekliyoruz öpüldüzüz |
selam abicim nasılsın iyimisin umarım iyisindir
ilk 11'egiremiyorum diye üzülme sen daima mutluluğu yakalamaya calış hüzün nasıl olsa gelip bulur cünki sen bunu hak ediyorsun negüzel öyledeyilmi büsürü sevenin var ve herkesten mesaj alıyorsun öpüldünüz |
sen büyük maclarin adamisin gökhan !!!
|
bırak takımı sen 2 lıgın en yakısıklısısın yerı gelır yakısıkklılıgını kullanırsın sen her macın adamısın sen bı harıkasın CILGIN YIGIDO 8)
|
arkadşlar maç öncesi biyerde buluşup stada öyle gidelim
|
HUNTER BABA BIZ CILGINLAR58 olarak bu hafdakı ıst macı gelıyoruz sızlerden istegımız bızlerı orada karsılamanızdır ınsaalah bulusur beraber maca gıder bızler ıst gezdırırsınız topragam
|
YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ ...
Bursa maçında yakışan güzelliği yaptık ada cevabını bayrağımızı tribüne geteirerek yaptı. YENİÇERİ SENİNLE GURUR DUYUYO |
[quote=ForzaSivas]YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ ...
Bursa maçında yakışan güzelliği yaptık ada cevabını bayrağımızı tribüne geteirerek yaptı. YENİÇERİ SENİNLE GURUR DUYUYO[/quote] veysel baskan bize kofte ismarlaaaa ismarlaaaa ismarlaaaa |
ister çorba olsun ister pilav olsun ahmet başkan senden allah razı olsun
|
Gökhan BOZKAYA herzaman sivasta sevilen bir futbolcudur her futbolcu bir yana o bir yana sivasla özdeşleşmiştir onun Konyaspor maçını hiç unutamıyorum maçtan önce gol sözü vermişti ve golden sonra bize kadar gelerek ben adamın......... demişti hiç unutamıyorum seni seviyoruz YENİÇERİ GÖKHAN..... Giren konyaya çıkan konyaya nasıl koydu ama gökan bozkaya gökan bozkaya.....Eker sende anımsatmışsın o olayı tesekkürler....ayrıca Biz kapalı tribündeyken cezalı olduğu bir maçtı hatırlıyamıyorum maçı o maçta bizimle birlikte takıma destek olmuştu....adam gerçek bir delikanlı ve kızların korkulu rüyası...seni seviyoruz ve daha iyi olmanı bekliyoruz............
|
gökhan'ı bende çok seviyorum inşallah Sivas sporla daha iyi bir yerlere gelecek malesef istanbul'da olduğum için sadece burda olan maçlara gidebiliyorum napalım inşallah seneye süper ligde görürüz sivasımızı
bu arada ben bu siteye yeni üye oldum herkese selamlar ilk yazımda gökhan senin için oldu :wink: |
[quote=DisiKartal_58]gökhan'ı bende çok seviyorum inşallah Sivas sporla daha iyi bir yerlere gelecek malesef istanbul'da olduğum için sadece burda olan maçlara gidebiliyorum napalım inşallah seneye süper ligde görürüz sivasımızı
bu arada ben bu siteye yeni üye oldum herkese selamlar ilk yazımda gökhan senin için oldu :wink:[/quote] :lol: |
Peki ben ne diyeyim.
Almanyadan maalesef televizyonda mac cikinca bakabiliyorum. Yoksa baska imkan yok. :wink: |
[quote=Elmas]Peki ben ne diyeyim.
Almanyadan maalesef televizyonda mac cikinca bakabiliyorum. Yoksa baska imkan yok. :wink:[/quote] evet senin durumun daha kötü :cry: |
futbolcumuz gökhan hakkında fazla bi bilgim yok .
takımımıza yararı olsunda zaman la kadroya gireceğine inanıyorum |
[quote=dragon_58]futbolcumuz gökhan hakkında fazla bi bilgim yok .
takımımıza yararı olsunda zaman la kadroya gireceğine inanıyorum[/quote] zamanla kadroya girdi zaten..ama formsuz |
BURDAN BUTUN SİVASLI YİĞİDOLARA SELAM YANI FUTBOLCULARA BİZİM İCİN HEPSİ MÜKEMMEL OYUNCULAR AMA BİRİ VARKI O HIRCIN OFIRTINA GİBİ AMA HAKEMLERLE COK OYNUYOR HAKEMLERDEN UZAK DUR GÖKHAN SEN BİZE LAGZIMSIN SENI OPÜYORÜM
SARKISLALI YİGİDO ATİİİİİİİ |
seviyorum gökhan seni hırslı olan futbolcuyu severim ben
sendede onu gördüm |
bence gökhanda muhteşem bir düşüş gözlenmekte
|
Herkesin bir performans düsüklük zamani vardir.
Tanidigimiz Sivassporlu Gökhan bu performans düsüklügünün kisa zamanda hakkindan gelecektir, ve icindeki gercek Gökhani göstereceginden kesinlikle eminiz. :k9: |
manisada oyundan çıkarken tribüne gelip bizi slmlaması süperdi..
YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ |
[quote=fenerli_EREN]bence gökhanda muhteşem bir düşüş gözlenmekte[/quote]
Gökanı eleştirmek istemiyorum ama ondan bir yiğido olarak çok şey bekliyorum...Eğer gökan eski formunda olsa sivasspor şuanda enaz 10 puan fark atmıştı...GÖKANIN ESKİ GÜNLERE ESKİ GOLLERİNE TEKRAR DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ.... ..............YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ....... |
Gökhan, Sivasspor takımında kredisi tükenecek en son futbolcudur. Adam manyak ya. Ama evlilik yaramadı malesef :k12:
|
evet bencede evlilik yaramadı katılıyorum sana...ya gerçektende kredisi gönlümüzde tükenmez...ADAMIN MANYAK OLDUĞUNA KATILIYORUM ....SENİ YİNEDE SEVİYORUZ.... :twisted:
|
..... evlilik belki baslangicta yaramamistir, ama yakinda insaallah sahaya füze gibi gelecektir.
Daha fazla sürecegini sanmam. Gökhan, kocum dört gözle gercek Gökhani bekliyoruz :k13: |
evlilik bence daha iyi oldu gökhan icin.Antalya macinda iyiydi .ha diyeceksiniz forvet niye gol atamiyor acaba?Dikkat ettiyseniz Gökhan garanti iki kisiyi mesgul ediyor.Iyide paslar cikariyor,karsi takimi hataya zorluyor.Gökhan takimi bir nevi rahatlatiyor.Sivassporun rakip kaleyi ablukaya almasini sagliyor.Gol kendiliginden gelir.Yürü GÖKHAN kim tutar seni ..Tüm sivasporlulara sevgiler ve saygilar
|
[quote=Turgut-Reis]evlilik bence daha iyi oldu gökhan icin.Antalya macinda iyiydi .ha diyeceksiniz forvet niye gol atamiyor acaba?Dikkat ettiyseniz Gökhan garanti iki kisiyi mesgul ediyor.Iyide paslar cikariyor,karsi takimi hataya zorluyor.Gökhan takimi bir nevi rahatlatiyor.Sivassporun rakip kaleyi ablukaya almasini sagliyor.Gol kendiliginden gelir.Yürü GÖKHAN kim tutar seni ..Tüm sivasporlulara sevgiler ve saygilar[/quote]
Gökhandan artık bu hafta ben nedense patlama bekliyorum gol atacak herhalde hadi bozkaya eski günlerin hatırına ......... |
[quote=serhankaburcuk][quote=Turgut-Reis]evlilik bence daha iyi oldu gökhan icin.Antalya macinda iyiydi .ha diyeceksiniz forvet niye gol atamiyor acaba?Dikkat ettiyseniz Gökhan garanti iki kisiyi mesgul ediyor.Iyide paslar cikariyor,karsi takimi hataya zorluyor.Gökhan takimi bir nevi rahatlatiyor.Sivassporun rakip kaleyi ablukaya almasini sagliyor.Gol kendiliginden gelir.Yürü GÖKHAN kim tutar seni ..Tüm sivasporlulara sevgiler ve saygilar[/quote]
Gökhandan artık bu hafta ben nedense patlama bekliyorum gol atacak herhalde hadi bozkaya eski günlerin hatırına .........[/quote][color=red][/color]Evet Gökhan patlama yapacak(Serhankaburcuk)bu son iki mactan birinde icimden öyle geciyor.Artik bu sariyer mi olur onu izleyelim hep beraber görelim.Destege devam selamlar :) |
gökan son 2 haftadır gayet ii bu hafta sarıyer maçinda kesin patlar..
|
kim ne derse desin bozkaya tam bir deplasman futbolcusu deplasmanlarda takımı hem futbol hem psikolojik hem rakip takım ve seyircisi üstünde müthiş baskı kuruyor bütün bildiği profesyonel oyunlarını sahaya yansıtıyor .... onu çok seviyoruz. :roll: :roll: :roll:
|
Evet alpingen ben sana katiliyorum.Gökhan gercekten profesyonel oyuncu,onun gercekten kendine öz bir oyun stili var daha öncede belirtmistim rakibeyaptigi baskilari psikolojik olarak takimi beraberinde sürüklüyor gol atmasada imkan yaratiyor.defans devamli gökhanin pesinde digerleri rahatliyor .Tabi o zaman gol firsatlari kendiliginden geliyor.Bunuda Profesyenelce yapiyor.Ama yakinda kendiside patlar bence ama ben sahsen oyun tarzindan cok memnunum ve cok begeniyorum.selamlarrrr
|
Gökhan çok agresif bu maçta ben onu gördüm
|
[quote=DisiKartal_58]Gökhan çok agresif bu maçta ben onu gördüm[/quote]
[b]taraftarin kendisini sevdigini bilmesi ve gencligin verdigi hirs onu agresif futbola yoneltio bence[/b] |
[quote=b1gLoRD][quote=DisiKartal_58]Gökhan çok agresif bu maçta ben onu gördüm[/quote]
[b]taraftarin kendisini sevdigini bilmesi ve gencligin verdigi hirs onu agresif futbola yoneltio bence[/b][/quote] [b] katılıyorum..[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:49. |