![]() |
HAYDİ MAÇA...
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/sivasspor_istanbul_taraftar.jpg[/img]
HAFTA SONU OYNAYACAIMIZ BJK MACI ICIN KADIKOY ISKELEDE TOPLANALIM HAYDI ISTANBULLU YIGIDOLAR HAYDI DERNEK TAKIMIMIZI BU ZOR GUNLERINDE YALNIZ BIRAKMIYALIM |
--->: HAYDI MACA
BENCE DİREK MAÇA GİDİLSİN.GİRCEĞEMİZ TARAFTA BEKLEMEK İÇİN İYİ BİR ALAN VAR.BÜFE VS... GİBİ ALANLARDA VAR.EN İYİ ÇÖZÜM BU OLUR.
|
GARDAŞ BİZ ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUZ BİZİM İÇİN KADIKÖY İSKELE UYGUNDUR HEM TOPLU GİTMEMİZ BENCE DAHA İYİ OLUR.
|
GENEL OLARAK BEŞİKTAŞA RAHAT GİDİLMİYOR.ALİ SAMİYENEDE.FENER MAÇI OLSA NEYSE.AMA DEDİĞİM GİBİ.STADA GİRİŞ YAPCAĞIMIZ YERE HERKES GİDER VE MİLLET BİRBİRİNİ BEKLER.TANIŞMALAR KAYNAŞMALAR VE DESTEKLE BİRLİKTEDE İÇERİ GİRERİZ.
|
[QUOTE=Bilmiyorum5;163636]HAFTA SONU OYNAYACAIMIZ BJK MACI ICIN KADIKOY ISKELEDE TOPLANALIM HAYDI ISTANBULLU YIGIDOLAR HAYDI DERNEK TAKIMIMIZI BU ZOR GUNLERINDE YALNIZ BIRAKMIYALIM[/QUOTE]
[B][I][CENTER]kardeş fikir güzel ama bize biraz uzak neyse statda görüşürüz inşallah....[/CENTER][/I][/B] |
sarıyer macındada kadıkoy ıskelede bulusmustuk gercı ben oraya gıdememıstım arkadaslar bulusmus yıne aynısı yapılmalı bı motara atlayıp gıderız ne guzel butun herkes gorur sıvas taraftarının buyuklugunu dusunsenıze bı motor tamamı kırmızı beyaz adamlarla dolu bence guzel olur mac gunu ve saat ı belırlensın ona gore saat de yazıcam herkes ı beklıyorum hemserılerım
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]ARTIK GÖRMEK ISTIYORUZ ISTANBULDAKI YIGIDOLARI COK COK COK FAZLA TARAFTARIMIZ OLMALI STAD ICI VE ETRAFINDA[/COLOR][/CENTER][/B]
|
bjk maçına bende geliyorum bulumak üzere arkadaşlar
|
Tam şekil ordayım!....................
|
aynen ordayım
..................... |
-->: HAYDI MACA
[COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"][B]BENİM İÇİN Bİ İLK İZMİRDEN GELDİM GİTMEM LAZIMDI AMA BU MAÇIDA KAÇIRAMAZDIM.ARTIK GÖRÜŞMEYİ ÜMİT ETTİĞİM ARKADAŞLARLA ORDA YÜZYÜZE KONUŞURUZ[/B][/FONT][/COLOR]
|
[COLOR="Magenta"][FONT="Century Gothic"][FONT="Comic Sans MS"][B]misafir olan ben olduğum için hesabı düşünecek sensin bence no problem:D
ayrıca yemek sözün içinde bulunmaz bi fırsat:D[/B][/FONT][/FONT][/COLOR] |
TRBUNLERI YETERKI DOLDURUN BU ARADA MAC CUMA GUNU SAAT 19.00 DE SAAT 17.30 DA KADIKOYE ISKELEDE BULUSALIM GELENLER LUTFEN YAZSIN BJK MOTORLARI ONUNDE
|
arkadaşlar hepinize başarılar bizim yerimizede destekleyin
|
[QUOTE=samiyusuf58;164012][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"][B]BENİM İÇİN Bİ İLK İZMİRDEN GELDİM GİTMEM LAZIMDI AMA BU MAÇIDA KAÇIRAMAZDIM.ARTIK GÖRÜŞMEYİ ÜMİT ETTİĞİM ARKADAŞLARLA ORDA YÜZYÜZE KONUŞURUZ[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE=mermerbey58;164012] ÇAY ISMARLAYACAK BİRİ LAZIMDI ZATEN.İNŞALLAH MAÇTA GÖRÜŞMEK ÜZERE.15 ÇAY İÇERİM İÇTİMİİİ BİLGİN OLSUN ABİ. HERKES MAÇA[/QUOTE] [B]sizler taraftar görevinizi yapin mac boyunca desteklerinizi esirgemeyin tezahüratlarinizi yapin sürekli bagirin caylariniz ev sahibinden :D yani İstanbul Sivasspor Taraftar Derneğinden :D [/B] |
fb tarafi ne kadar acaba... bilgisi olan varmi
|
acaba bende mi sizin tarafa girsem hemşeriyiz nede olsa hep hep kapalı 1de misafir tarafa gidiyiim .....
|
İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ
Sivasspor taraftarları Cumartesi günü oynanacak olan Besiktas maçında tribünü ful doldurarak takımlarını ateşlemek istiyor.
Sivasspor taraftarı Besiktas maci ile , eski günlerine dönme sinyallerini vermeye başladı. Son iki sezondur takımlarını yalnız bırakan Yiğidolar, yeniden takımlarını sahiplenmeye hazırlanırken,Besiktas maçıyla birlikte yeniden kendilerini kanıtlamak istiyorlar. Bunun için organizeler yapmaya başlayan Istanbul Sivasspor taraftarlar Derneği Besiktas maçında stadyumu tıka basa doldurmayı istiyor. Bilet fiyatlarının uygun olmaması ise taraftarları üzüyor . |
İnönüde görüşmek üzere ....Sivassporluyum diyen herkesi Sivas tribününde görmek dileğiyle Beşiktaş tribünlerinde değil.....
|
TAM DESTEK ZAMANI,,SÜPER LİGE YÜKSELEREK BİZLERE BÜYÜK VE UNUTAMAYACAĞIMIZ BİR SEVİNCİ YAŞATAN TAKIMIMIZIN HER ZAMAN ARKASINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMEMİZİN TAM ZAMANI ....BİZLERE 1500 KİŞİLİK YER DEĞİL O STADIN TAMAMI DAR GELİYORDU VE O ZAMAN SÜPER LİGDE BİLE DEĞİLDİK ........... BÜYÜK SİVAS TARAFTARI ARTIK TAKIMI ATEŞLEMENİN VAKTİDİR,,,,,,,BİZLER İNÖNÜ SAMİ YEN SARACOĞLUNDA OYNAMAYI ANKARA 19 MAYIS STADINDA OYNAMAYI HAK EDİYORUZ ,,TEKRAR DARICALARA BAYRAMPAŞALARA VEYA BULANCAK ŞEHİR STADLARINA MI DÖNELİM???????????????
|
bende geliyorum yiğidoları yannız bırakmayalım inönü zaferinde görüşmek üzere inşallah .ben direk stada gidiyorum çünkü gültepede oturuyorum
|
herkes direk stada gelsin orda zaten büfelerin önünde falan takılırız sivaslı olduğumuz 100 metreden belli olsun:)
|
arkadaşlar karşıdan gelecek arkadaşlar iskelede toplanıp gelebilirler avrupa yakaısndakiler bufen,in önu bencede uygun ..... bu kötü zamanda sivasımızın yanında olmamız gerekir imkanı olan herkezin maça gelmesi lazım....
|
[B][COLOR="Blue"]Bir sağlık-keder olmazsa;
Biz de ailecek orda olacağız inş. [COLOR="Red"]Bursa'[/COLOR] dan da gelecek arkadaşlarımız var....! İstanbul' daki tüm hemşehrilerimizi yarınki maça bekliyoruz...! . . .[/COLOR][/B] |
selam arkadaşlar ben maça bursadan gelicem dediğiniz yeri bilmiyom satadın önünde buluşuruz inşallah
|
--->: -->: HAYDI MACA
[QUOTE=gürün_svs058;165112]selam arkadaşlar ben maça bursadan gelicem dediğiniz yeri bilmiyom satadın önünde buluşuruz inşallah[/QUOTE]
sen gel abim deniz tarafındaki trubun bizim orda zaten görürsün bizleri ... |
--->: HAYDİ MAÇA...
sivas taraftarina ayiran yer tika basa dolku olmasi lazim bize ancaq bu yakisir
|
HADI SIVASLILAR TRBUNLERE KIMSE YILDIRMAZ BIZI
|
-->: HAYDİ MAÇA...
[COLOR="Blue"][B]Haydi yiğidolar maça,beşiktaşın bilet fiyatlarını yüksek tutarak sizi engellemesine izin vermeyin.
İnönüde [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] seslereini şimdiden duyar gibiyim [COLOR="Red"]İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği[/COLOR] de tam kadro stadda olacak İstanbuldaki yiğidolar için iyi bir tanışma fırsatı.. HEP DESTEK TAM DESTEK![/B][/COLOR] |
HAVA BOZDU YAĞMUR YAĞIYOR İNŞALLAH BİZİM HAVAMIZ BOZULMAZ YARIN İNÖNÜYÜ SEL GÖTÜRSE BİLE ORDAYIM.:D :D :D
|
ÜSKÜDARLILAR OALRAK YARIN İNÖNÜDE SİVASIMIZIN YANINDAYIZ..!
|
Zaten İstanbulda çoktuk şimdi Üsküdarlılarda eklenince eyiii olde eyiii..
İnş. Beşiktaş maçından iyi bir sonuçla çıkarız Bülent Uygun çok iddaalı! ..... |
[B]MAC BUGÜN 19.00
INSALLAH SIVAS TRIBÜNÜ DOLAR ARKADASLAR TAKIMA DESTEK VERELIM[/B] |
inonüdeyiz bu akşam zaferle doneceğiz inşallah
|
bende maça gidecem az sonra.sivassporuma başarılar.
kazandayım kazana geçecem....... |
[QUOTE=SONMEZ;165105][B][COLOR="Blue"]Bir sağlık-keder olmazsa;
Biz de ailecek orda olacağız inş. [COLOR="Red"]Bursa'[/COLOR] dan da gelecek arkadaşlarımız var....! İstanbul' daki tüm hemşehrilerimizi yarınki maça bekliyoruz...! . . .[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sayın başkanım Bugün size diğer arkadaşlarımıza çok iş düşüyor...Elinizden gelenin en iyisini yapacağınızı düşünüyoruz...Sivastan gelemeyen tüm yiğidoların kalpleri sizlerle beraber olacak...İKİ DERNEK TEK YÜREK....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İstanbul Sivasspor Taraftar Derneğimize bu maçta çok iş düşüyor...İnşallah bugün Derneğimiz İnönüyü yıkacaktır...Haydi Yiğidolar Haydi Sivaslılar gösterin büyüklüğünüzü....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[CENTER][B]TARAFTAR ASIRI COK OLMASADA MÜKEMMELDI
TAKIMA COK DESTEK VERILDI VE ISTEDIGIMIZ SONUC ALINDI HEM TAKIMA HEM TARAFTARA COK TSKLER [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/3479/img0051sr6.jpg[/IMG][/B][/CENTER] |
[COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"][B]resim güzel olmuş bacım bu görüntü herşeye bedeldi.[LIST=1][*]İŞTE TARAFTARIN SEVİNCİ[/LIST][/B][/FONT][/COLOR]
|
-->: --->: HAYDİ MAÇA...
[QUOTE=SivasLady;165573][CENTER][B]TARAFTAR ASIRI COK OLMASADA MÜKEMMELDI
TAKIMA COK DESTEK VERILDI VE ISTEDIGIMIZ SONUC ALINDI HEM TAKIMA HEM TARAFTARA COK TSKLER [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/3479/img0051sr6.jpg[/IMG][/B][/CENTER][/QUOTE] resim çok güzel eline sağlık... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:03. |