![]() |
İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.
Bülent Uygun, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş karşısında takımının, futbol adına her şeyi yaptığını ve maçı kazandığını söyledi.
Maç sonrası Siyah-beyazlı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla Beşiktaş yönetimini istifaya davet etti. Taraftarlar, Gümüşsuyu Caddesi'ni trafiğe kapatırken, güvenlik güçleri, taraftarlara jopla müdahale etti. Yaşanan arbedede bazı taraftarlarla, güvenlik güçleri yaralandı. Beşiktaşlı yöneticiler, maçın ardından herhangi bir açıklamada bulunmazken, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, yaptığı değerlendirmede, Beşiktaş karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bu stat bize uğurlu geliyor. Geçen yıl da buradan 3 puan almıştık. Bu stadı çok seviyoruz'' dedi. Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynadıkları ve 4-0 yenildikleri maçta takımda, ileriye yönelik daha iyi futbol oynayacağının sinyallerini aldıklarını kaydeden Başkan Odyakmaz, ''Bugün de gerçekten hatasız oynadık. Kalecimiz Petkoviç'in kritik kurtarışları da 3 puanı almamızda etkili oldu'' diye konuştu. Mecnun Odyakmaz, Teknik Direktör Bülent Uygun ile ilgili sorulan bir soruya da, "Bizim önümüzdeki yıldaki teknik direktör adayımız Bülent Uygun idi. Menajerlik görevini sürdürürken aynı zamanda teknik direktörlük diplomasını aldı. Kısmet böyleymiş, şimdiden takımı ona teslim ettik. Onunla başarılı olacağımıza inanıyorum" cevabını verdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, maçın ardından basın toplantısı düzenlemezken, siyah-beyazlı futbolcular da maç sonrası herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bu arada karşılaşmada sakatlanan siyah-beyazlı futbolcular Bobo ve Koray'ın durumunun, yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı ancak bu futbolcuların Fenerbahçe maçında forma giymelerinin zor olduğu bildirildi. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş karşısında takımının, futbol adına her şeyi yaptığını ve maçı kazandığını bildirerek, "Bundan sonra oynayacağımız güzel futbolla adımızdan söz ettirmek istiyoruz. İyi bir kadromuz var, ancak bazı şanssızlıklar yaşadık. Özgüvenimizi kaybetmiştik. Fenerbahçe ile yaptığımız kupa maçında hatalarımız oldu. Ancak bu hataları bu akşam tekrarlamadan istediğimiz sonucu aldık'' diye konuştu. Sivassporlu futbolcular Mehmet Yıldız, Balili ve Hakkı ise, Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, "İnönü'de zorlu bir deplasmandan 3 puan aldığımız için mutluyuz. Yeni hocamızla bir çıkış yakalamak istiyor, Sivasspor'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz" diye konuştu. AA |
--->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.
[B][I][CENTER]evet futbol adına bütün güzellikler sahada vardı ama farklı bi maç olması içten bile değildi yinede tebrikler...maçtan sonra beşiktaş taraftarının çarşı gurubu ile numaralı tribünü arasında sözlü dalaşma çıktı ve bu sokağa taşındı olaylar büyümeden polis müdahale etti....[/CENTER][/I][/B]
|
bu sadece 1 günlük basari, lütfen abartmayali ve ayaklarimiz yerde kalsin... bi hafta takimi yuhlayip, diger bi hafta da göklere cikarmayalim...
|
Ama HerkezIn kaLbınde gene var Sivasspor Ben MaçLarina Bursadan qeLıorum Kızdıgımda oLuyo Allah a Sukur Sevındıgımızde Ama Sivasspor'un Oynadigi Futbol Futboldur.38 yil sonra alinmiş başari başaridir,senelerdir görüyoruz 2. ligde bazi takimlari hep ayni yol.Başkanımız Sagolsun elinden ne geliyorsa mislini koyuyor.Yanliş anlamayin ama ''Eflasyon düşer Hükümet Düşer Sivasspor Babayi Düşer'' die bi söz var.
herkeze teşekkürler |
-->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.
GERÇEKDEN BEŞİKTAŞ SAHADA YOKTU.AMA ÇOK BAŞARILI,SANKİ FUTBOLU ÖZLEMİŞ,TAKIMA YENİ HAVA GELMİŞ Bİ TAKIM HAVASI İÇNDEYDİLER.VE PYNADIK,KAZANDIK.İNŞALLAH DEVAM EDERİZ BÖLE.
|
[QUOTE=MOS-BY-58;165537]bu sadece 1 günlük basari, lütfen abartmayali ve ayaklarimiz yerde kalsin... bi hafta takimi yuhlayip, diger bi hafta da göklere cikarmayalim...[/QUOTE]
[B][I][CENTER]kardeş ne yapalım yani başarının tadını çıkartıyor herkez bırak hevesler kursakta kalmasın biraz daha yapıcı eleştiri yapsan nasıl olur ?[/CENTER][/I][/B] |
[B]Mükemmel oynadık,
açık konuşmak gerekirse bu kadar güzel bir oyun sergileyeceğimizi düşünmüyordum ama hocanın balili ve mehmet ikilisiyle çıktığında maçı almak için çıktıkları belli olmuştu :) Bu güzel futbolu hemde deplasman gösterdikleri için tüm teknik heyete ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum[/B] |
Sivasspor futbol adina hersey yapti.Cok güzel futbol oynadik ve mac daha farkli bitebilirdi.Önde gol pozisyonlara girdik ve defansda cok az pozisyon verdik, macta hersey mükemmeldi.Tüm takima tebrikler.Insallah devami gelir
|
[B]Bu başarının tadını çıkaralım. Tabiki sevinelim gülelim. Bunu hakettik bu kadar şanssızlıktan sonra. Ligin başından beri biraz becerikli biraz şanslı biraz da inançlı olsaydık şimdi ilk 5 in içinde keyif sürüyorduk. Çok basit hatalardan dolayı çok puan kaybettik. Bizim takımımız buraları haketmiyor.
Bizlerin yapacağı en güzel şey başarıda sevinmek başarısızlık ta ise umutsuzluğa kapılmadan herzaman destek vermektir. Bi maç kaybediyoruz taraftarlar yönetimi hemen yerden yere vuruyor aynı kişiler maç kazanınca da vay be deyip yönetimi alkışlıyorlar. Taraftar iyi günde de kötü günde de sahip çıkmalı arkadaşlar. Biz bunu yaptığımızda başaramayacağımız iş yok. İnanalım herşeyden önce. [/B] |
Bu sayfalarda Bülent Uygun´acimasizca elestirenleri sukunete davet etmistim. Bekliyelim ve Bülent hocaya kredi verelim demistim. Dedigim dogru cikti demek istemiyorum. Arkadaslar gencligin ve yilginligin verdigi öfkeyle ilerde pisman olabilecekleri dozda elestiri yapmislardi. Henüz hersey düzelmis degil- Kendi saha fobimizi yenmemiz gerek. Özgüvenimiz artti. Bence buradaki en büyük payda Bülent hocanindir. Inancin basaramadigi hic bir sey yoktur ve zaman icinde imkansiz diye birsey yoktur. Takimin girdigi bu yeni havayi hepimiz desteklemeliyiz. Amac cok önemli. Amacinda adini kesinlikle koymak gerek. Amaca ulasirken yolda duraklamalar olacaktir. Bunlari basarisizlik olarak degil. gecici ufak kazalar olarak tanimlamaliyiz. Bunlar bizzim icin deneyim olmali, olmali ki yaptigimiz hatalari tekrarlamiyalim. Hocamiza güvenelim ve ona ihtiyaci olan zamani verelim.
Daha nice basarilara Saglik, basari, bolluk.........................................:D :D :D :D :) :) :) :) :) :) |
vallahi besiktas elimizden ucuz kurtardi alti yedi tane gol pozizyonuna girdik birtane attik ama futbol adina hersey vardi malesef sivasin gollerine doyamadik neyse 1 olsun bizim olsun insallah besiktasa atamadigimiz golleri trabzona atariz ve o macida galib geliriz.
|
dunki konusmasi coook iyiidi "sapkami cikariyorumm"
|
İYİ OYNAYAN EN ÇOK POZİSYONA GİREN BİZDİK VE KAZANAN BİZ OLDUK
|
-->: --->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.
[QUOTE=sarkislali;165610]Bu sayfalarda Bülent Uygun´acimasizca elestirenleri sukunete davet etmistim. Bekliyelim ve Bülent hocaya kredi verelim demistim. Dedigim dogru cikti demek istemiyorum. Arkadaslar gencligin ve yilginligin verdigi öfkeyle ilerde pisman olabilecekleri dozda elestiri yapmislardi. Henüz hersey düzelmis degil- Kendi saha fobimizi yenmemiz gerek. Özgüvenimiz artti. Bence buradaki en büyük payda Bülent hocanindir. Inancin basaramadigi hic bir sey yoktur ve zaman icinde imkansiz diye birsey yoktur. Takimin girdigi bu yeni havayi hepimiz desteklemeliyiz. Amac cok önemli. Amacinda adini kesinlikle koymak gerek. Amaca ulasirken yolda duraklamalar olacaktir. Bunlari basarisizlik olarak degil. gecici ufak kazalar olarak tanimlamaliyiz. Bunlar bizzim icin deneyim olmali, olmali ki yaptigimiz hatalari tekrarlamiyalim. Hocamiza güvenelim ve ona ihtiyaci olan zamani verelim.
Daha nice basarilara Saglik, basari, bolluk.........................................:D :D :D :D :) :) :) :) :) :)[/QUOTE] arkadasım sana katılıyorum dun spıker başkana bulent uygun yerine başka teknik trektor arayısınız varmı dedi başkan konuşmasında eğer bulent şimdi goreve gelmeseydi seneye gelecekti dedi hem menejerlik yaptı hemde kurslara gidip diploma aldı dedi lig tv de bir spıkerde bulenti sivasın gondermemesi lazım dedi bulent onumuzdeki 2 maçı kazandırınca daha çok ilgi topluyacak hadi bulent gotur bizi uefa ya |
Valla ne yalan söyleyeyim, böyle bir durumda böyle büyük bir ZAFER beklemiyordum. Gerçi biraz daha akıllı ve tecrübeli olsaydık Beşiktaş'a HEZİMET yaşatacaktık. Ben yine nacizane fikrimi BEYAN edeyim: "Bu takımda ANDERSON'un yeri YOK"...Mehmet YILDIZ'da çok başarılı değil ama başarıya susamış. Ahh birde (her zaman dediğimi yineliyeyim) YERE BAKAN MEHMET başını kaldırıpta oynasa varya o cüssesiyle ligimizde hiç olmayan SANTRFOR tipi ile tüm takımların transfer listesinde olur. Çocukta o cüsse varken, müthiş hızlı vede çok güzel top saklıyor. Ama ne varki SÜREKLİLİĞİ yok. İnşallah bundan sonra daha dikkatli ve başını kaldırarak oynar.
Bu arada takımı 1 hafta eleştiriyor yerden yere vuruyorsunuz, bir hafta sonra övüyorsunuz diyen arkadaşlara KATILMIYORUM. Nasılki puan kaybında üzülüyor ve doğruları bulması için eleştiryorsak, galip geldiğinde de helede böyle bir maçta zafer kazanmışken bırakında ağız tadıyla keyiflenelim. Düşünsenize şu anda 35 milyon insan SİVASSPO'umuzu konuşuyor. Ayaklarınıza sağlık futbolcu kardeşlerim, yüreğine ve aklına sağlık selamet BÜLENT hocam. İnşallah devamı olur.... |
Insallah basarilarinin devami gelir. Sivasspor bir daha herkese gücünü gösterdi. arkadaslarin dedigi gibi sevinelim ama fazla abartmayalim lütfen.
|
Sivas Spor Başarılarının Devamını Bekliyorum.
Sivas Spor Başarılarının Devamını Bekliyorum.
Bizi Türkiye'ye Gururla temsil edikleri için onlara (Yigido Aslanları) Çok Teşekür eder Saygı ve Sevgilerimi Sunarım. Erhan KOÇ |
[COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bülent hoca bu takımla daha çok başarılara imza atacak bunu herkes görecek çünkü bu takımı başkandan yönetimden ve taraftarlardan çok çok daha iyi tanıyan tek kişi bülent hoca senelerdir bu camianın içinde hala onu eleştiren varsa BEN SİVASLIYIM DEMESİN ve başka teknik adamların ismini gündeme getirmesi,n bülent hoca inşallah uzun yıllar bu takımda görev yapar
BAŞARILAR BÜYÜK KAPTAN... SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR.[/B][/FONT][/COLOR] |
[COLOR="Blue"]İYİLER MUTLAKA KAZANIR........................ 1967[/COLOR]
|
Sevgili Bülent önümüzde çok zor olduğunu düşündüğümüz Trabzon ve Galatasaray maçları var. Onları da Allah'ın izniyle bize kazandırsan seni Sivas'ta zor tutarız. Daha büyük takımlar iyi tekliflerle kapına dayanırlar.
Bu maçlar hem kendin için hem de Sivasımız için dönüm noktası olacaktır. Sana başarılar biliyorum. |
VAlla Cok Guzel Oynadık Defansımı Saglamdı Orta Saha Forvet ı Devamlı Besledi...
KAzananın Adı Bellıydı :))) |
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Red"]WALLAHİ KİMİ YENSEK DAĞILIYORLAR MANİSAYI YENBDİK DAHA TOPARLANAMADILAR BEKİŞTAŞI YENDİK ORTLAIK KARIŞTI..BİZE YENİLEN TAKIMLARIN DURUMUNU BÖYLE GÖRMEK HOŞ DEĞİL AMA NE YAPALIM FUTBOL İŞTE..BEŞİKTAŞA DAHA ÇOK GOL ATABİLİRDİK AMA BİZİM FUTBOLCULAR ÇOK CÖMERT DAVRANDI..AMA HELAL OLSUN ONLARA GÜZEL BİR MAÇ İZLETTİLER.[/COLOR][/I][/B][/FONT][/CENTER]
|
[B][COLOR="Magenta"]işte mılyarlarca dolarla kurulan takımlare işte anadolunu bagrından cıkan bı anadolu klubunun basarı oykusuu...
işte sıvasspor işte oyku ... BEN COK SEVERIM OYKU DINLEMEYI.. OYKULERIN DEVAMI GELIR INSALLAHH[/COLOR][/B] |
bu maç daha farklı da bitebilirdi 1-0 oldu bizim oldu bu galibiyetle bu mücadeleyle trabzonuda yeneceğimize inanıyorum harika bir maç oldu ve sonunda sevinen biz olduk nerdeyse ibrahim toraman bize gol atıyordu
|
BIZ IYI OYNAMADIK MÜKEMMEL OYNADIK BU NASIL BIR OYUNDA YA MASALLAH SIVASIMA
|
YİĞİDODAN TİGANAYA 1 GOL ATTIK BEŞİKTAŞ "A SEN BÜYÜK 1 TAKIMSIN SİVASSPOR SEN ÇOK YAŞA
|
[B]bülent hocayı tebrik ediyorum umarım hep böyle devam eder
eğer mehmet yıldız ve balili yakaladıkları pozisyona atsalardı bugün sevincimiz iki katına çıkmış olurdu bu nedenledirki bülent hopca bu futbolcularla özel ilgilrnip son vuruş çalışması yapmasını tavsiye ederim o zaman kimse sivası yenemez[/B] |
sivasspor hedef büyüttü
Sivas hedef büyüttü
Beşiktaş karşısında süper bir futbol sergileyerek galibiyete ulaşan kırmızı beyazlı ekibin yeni hocası Uygun, "Artık üst sıraları kovalayacağız" dedi. Beşiktaş'ı çözdü Teknik direktör Karol Pecze ile ligde arzuladığı sonuçları alamayan Sivasspor, Bülent Uygun ile kendisini buldu. Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye farklı yenildikten sonra takımdaki eksikleri masaya yatıran ve Beşiktaş karşılaşmasına yönelik önlemler alan Uygun, ligdeki ilk maçında amacına ulaşırken, taraftarlarına da umut verdi. Büyük iş yaptık Beşiktaş'ı yenerek büyük bir iş yaptıklarını belirten antrenör Uygun, "Sivasspor'un neler yapabileceğini herkese gösterdik" dedi. Artık alt sıra takımı olarak anılmak istemediklerini kaydeden Uygun, "Bundan böyle üst sıraları kovalayacağız" şeklinde konuştu. |
HERŞEY ÇOK GÜZELDİ HOP OTURUP HOP KALKTIK TV DEN İZLERKEN AMA BURUKTUK ÇÜNKÜ TARAFTARIMIZ ANCAK 65 YİĞİDOYDU
|
İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.
[B]Deplasmanlarda ki üstün performansımızı evimizde de görebilecekmiyiz?[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:48. |