![]() |
BU GOL TARİHE GEÇTİ.
[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][URL="http://www.milliyet.com.tr/2006/11/13/son/sonspo14.asp"]TIKLAYIN..KARAR SİZİN????[/URL][/COLOR][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][URL="http://www.milliyet.com.tr/2006/11/13/son/sonspo14.asp"]TIKLAYIN..KARAR SİZİN????[/URL][/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER] |
BU GOL DİZ ÇÖKTÜRTTÜ..
[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_6040_Runje001.jpg[/IMG]
Beşiktaş'ın sezon başında büyük ümitlerle transfer etttiği Hırvat kaleci Runje'nin Sivasspor maçının 15. dakikasında yediği gol, ilginç videoların yer aldığı youtube.com sitesine konuldu. Kalesinden çıkarken zamanlama hatası yapan Runje'nin Mehmet Yıldız'dan 32 metreden yediği kafa golünün görüntüleri internet kullanıcılarının hücumuna uğradı. |
--->: DIZ CÖKTÜREN GOL BURADA...
[B][I]mehmet yıldız ın 32 metreden attıgı gol buyuk umutlarla getirilen hırvat kalecının karıyerine buyuk bi golge dusurdu bi cok pozısyonda bizim oyuncuların basit hataları yuzunden kaleyle bulusmadı [/I][/B]
|
--->: BU GOL DİZ ÇÖKTÜRTTÜ..
Herşeyden önce İlhan'ın pası çok güzel, bununla beraber o topu ısrarla kovalayan ve müthiş bir zamanlamayla topu kafayla ağlara yollayan Mehmet'inde hakkını vermek lazım...
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]bu gol bana milan-galatasaray arasında italya da oynanan şampiyonlar ligi maçını getirdi o maçta da usta ayak hagi orta sahadan topu hasan şaşın kafasına indirmiş hasanda kalecinin üzerinden aşırtarak golü atmıştı.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
evet valla çook harikaydı
............................. |
-->: İŞTE DİZ ÇÖKTÜRTEN GOL.
muthis bir gooool haftanin gollu benceee
|
--->: İŞTE DİZ ÇÖKTÜRTEN GOL.
Gencler Bence O Mac Farka GIdebilirdi Ama, Maalesef sutlar cok zayif
|
[COLOR="Blue"]biz adama böyle diz çöktürürüz işte..................[/COLOR]
|
BU GOL SÜPER LİG TARİHİNE EN UZUN KAFA GOLÜ OLARAK BU BAŞARI SİVASIN VE MEHMETİN
BU GOL SÜPER LİG TARİHİNDE ŞİMDİYE KADAR EN UZUN GOL OLARAKGEÇİYOR |
işteee Yiğido'm tarih yazar bölee ;)
|
BURDA ÖNEMLİ OLAN ÜÇ PUANDI ONU BAŞARDIK TAKIM HALİNDE ALDIK GÜZELDEOYNADIK SIRADA TRABZON MACI VAR İNŞALLAH ORDANDA YÜZÜMÜZÜN AKIYLA CIKARIZ
|
--->: -->: BU GOL DİZ ÇÖKTÜRTTÜ..
[QUOTE=mermerbey58;166188]kardeş bülent korkmaz dolu kaleye atmıştı.hiç abartmadılar.boş kaleye mehmet profosyonelce gol attı.başka bişey yok[/QUOTE]
bülent Korkmaz herhalde Kayserispor'a atmıştı çok uzaktan ve yuvarlanarak değil direk kaleye kadar gitmişti gol. Ve o sene son dakikalarda gelen bu golle Gs şampiyon olmuştu diye hatırlıyorum. 90'lı yılların ilk yarısı olabilir . |
Şimdi bütün tv kanalları bülentin attığı golü arşivlerden araştırırlar,
|
kaleci çok hatalıydı o gol de .
|
asist süper gol süper runje ye güle güle
|
sadece o gol mü biz ne goller kaçırdık eğer atmış olsaydık runje ve tigana memeleketine dönerdi
|
diz cöktüren daha cok gol olacakti bjk macinda ama yazik ki SivasSpor firsatlari degerlendiremedi.. diger maclarda buda olur insallah..
|
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkRed"]Ben gol pozisyonlarini saydim net 12 pozisyondan sadece bir gol peki bu . 11pozisyonu kimse hic konusmuyor bu kacirdigimiz pozisyonlar birakip son dakikalarda bir gol yeseydik ikinci golü bjk rahat bulurdu o zaman burda ne yorum yapacaktik 12 yüzde yüz gol pozisyon bulduk beceriksiz oldugumuzdan yenildik veya veya bu takim evlere senlik , veya daha baska türlü yazilar yazilacakti ..Atamaya atarlar kurali o gün islemedi ve en cok sevindigim trafi 3 puani almamizdi gercekci olalim ve fazla yükseklere ucmayalim yüksekten düstügümüz zaman tesiri cok kötü olur [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
GERÇEKTEN HARİKA ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
|
hep böle devam eder inşallah .............
|
o kadar gol yedi birde bizden yesin balilide atsaydı bitane güzel olurdu.
|
VALLA BİZİM YENDİĞİMİZ TAKIMLAR BİRER BİRER DİZ ÇÖKÜYOR.DAHADA ÇÖECEKLER.ÇÜNKÜ BİZ TÜRKİYENİN İNCİ KULÜBÜ VE 1 NUMARASIYIZ.CANIM SİVASIM UĞRUNDA ÖLÜRÜM.
|
[COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"]VALLA GUZEL GOLDU..MEHMET YILDIZ UGRASTI UGRASTI SONUNDA BIR GOL ATABILDI.ILK ONCE GIRMIYCEK SANDIM KALEYE AMA SONRA SOK OLDUK TABI.VE STADTA COSTUK.:D [/FONT][/COLOR]
|
arkadaslar kaleci iyi bir kaleci, olur böyle seyler. Adam ginede cogunu tuttu.
|
--->: BU GOL TARİHE GEÇTİ.
Lig tarihinde en uzatan kafa atan yıldızımız MEHMET yıLDIZ
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]beşiktaş maçları bizim için her zaman ilklerin maçları olmuştur.geçen sezon yine inönüde 1-0 kazandığımız maçın 2.yarısı başlarken bizim bir futbolcu topu direkt kaleye göndermiş fakat top direğe çarparak auta çıkmıştı o posizyon gol olsaydı lig tarihinin en erken golü olacaktı.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
BEN GÖLÜ ILK DEFA BURDA IZLEDIM MUHTESEM BIR GOL YA
|
TÜRKİYE SİVASLA DAHA ÇOK İLKLERİ YAŞAYACAK İNŞALLAH, BUNUN YAKIN TAKİPÇİSİ OLMAK GÜZEL BİRŞEY HEYECAN VERİCİ
|
VALA ÇOOK GÜZEL BU GOLÜ DOYA DOYA İZLİYORUM
|
-->: BU GOL TARİHE GEÇTİ.
sivas maçını 90 dakika izledim ve ayrıca 4 defada videolarını pozizyonlarını isledim idda ediyorum mehmet in eline gecen en zor gol pozizyonu idi zaten herkes biliyor ben yineliyorum eyer birazdaha becerikli olsaydık beşiktaş tarihi boyunca aldığı en farklı malubiyeti tattırırdık..ama önemli olan 3 puan dı bunuda aldık sevinçliyiz....darısı diğer zor maçlarımıza umarın dier maçlarda bu kadar beceriksiz bi oyun sergilemezler....
|
yiğidolar bu gidişle daha çok diz çöktürecek inşallah
|
Daha çok takım bu yiğitlere selam duracak nede olsa yiğitlerimizin başında t.s.l. en kıdemli subayı var daha çok takımdan iştima alacagız bu ugurda tüm selamlar helal olsun
|
31.7 metreden atılan bu gool türkiye ligini rekorudur.mehmet yıldızı tebrik ediyorum birde bjk macında önce mehmet yıldıza 2lig futbolcusu diyenler mehmet yıldız hakkında yorum yazmasınlar.
|
Gayet süper bir gol atti Mehmet Yildiz Tebrikler...saygilarim ile
|
Super Bı Goldu Vallaaa
Uzun Sure HAfızalardan Sılınmeyecek;) |
ee tarihe gecmıycek gıbı degılkıı:)
muthıs tek kelımeyle muthıs. ancak bjk kalecısınınde bıraz boslugunamı gelmiş neee:) |
wayy bee 32 metreden kafa golu helal olsun yaw
|
Mehmet arada sırada işe yarıyo onu eleştirenler e cevabı bu galiba
|
Bravo be mehmettt gercekten bu gol tarıhe gecmesse baska hıc bır gol gecmes
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:41. |