![]() |
YİĞİDELER ŞOV´A HAZIR.!
Cumhuriyet Üniversitesi, Bayan Taraftar Grubu, Trabzonspor maçı için Şov hazırlıklarını tamamlayarak ,
4 Eylül´de büyük Süpriz yapacağız dediler. Nilay hanım. Coşkumuz dahada artarak devam edecek dedi. en az 100 kişilik bir grupla katılmayı ve Amaçlarının 200-300 kişilik tam organize bir Bayan Taraftar Grubu ile her maçta Stadyumdaki yerlerini almak ve Tezahüratlarla takımımızı desteklemek olduğunu söyledi geçen hafta oynanan Besiktaş-Sivasspor maçı Bayan taraftarlar için büyük bir Motivasyon ve Heyacan yarattığını söyleyen Nilay Hanim tüm Bayanlari 4 Eylüle Davet ediyoruz dedi. |
-->: YİĞİDELER ŞOVA HAZIR.!
haydi kim tutar sizi.......................................
|
güzel bir çalışma yakından takip ediyoruz ayrıca nilay hanımıda bu özverili çalışmalarından dolayı kutluyoruz.........
|
[B][COLOR="DarkRed"]ORDA OLMAYI COK ISTERDIM NILAY ABLAM.
YUREGIM SIZLERLE .. UMARIM UGUR GETIRIRSINIZ UMARIM KATILIM BEKLENILENIN COK USTUNDE OLUR.KALDIKI SEN BI İŞTE VARSAB ZATENN ISTENILENIN GERCEKLESMEMESI MUMKUN DEGIL SANIRIM[/COLOR][/B] |
--->: YİĞİDELER ŞOVA HAZIR.!
[B][COLOR="Red"]Yürekten[/COLOR]
[COLOR="Blue"]destekliyor [/COLOR] [COLOR="Magenta"]ve[/COLOR] [COLOR="Lime"]takdir [/COLOR] [COLOR="Red"]ediyoruz...![/COLOR] . . .[/B] |
VAY BE SİVASSPORDA SİVASTA SİVASLIDA SON GÜNLERDE BAYAĞI GELİŞMELER OLUYOR TEBRİKLER HERZAMAN SİZLERLEYİZ
|
[COLOR="Red"]:D [/COLOR]Sivas SporLu Bayan Taraftarları Yürekten Destekliyorum inşallah Bütün MAcLara Gelirsiniz Basarılar nuray AbLa
|
bayan sayısı artsa çok iyi olur tribünde sayıları çok az
sivasımıza her türlü destek lazım |
Bayanların bu tip spor etkinlikleri ve Sivasspora destekleri takdire şayandır.Sivaslıyı dışarda yanlış tanıtanlara ve bu gayret içinde olan Sivas düşmamlarınada Osmanlı tokadı gibi olur...
|
BİZDE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK NİLAY HANIMI BU ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLAR, HER ZAMAN DESTEKÇİLERİ OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTERİZ. LÜTFEN HİÇBİRŞEYİ LAFTA BIRAKMAYALIM ARTIK İCRAAAT ZAMANI. BAYANI ERKEĞİ YOK BU İŞİN HEP BERABER ELELE GÖNÜL GÖNÜLE SİVASSPORUMUZU DESTEKLEYELİM. UNUTMAYALIM YERYÜZÜNDE BİR TANE SİVASSPOR VAR.
|
umarım bu düşüncelerinizde ve eylemlerinizde samimisinizdir
|
[COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]Cumhuriyet Üniversitesi, Bayan Taraftar Grubu[/COLOR] kutluyorum takımımızı yürekten destekleyeveklerine inananıyorum emeği geçenleri tebrik ederim [/B][/COLOR]
|
-->: --->: YİĞİDELER ŞOVA HAZIR.!
[QUOTE=1967 dernek serkan20;166592]bayan sayısı artsa çok iyi olur tribünde sayıları çok az
sivasımıza her türlü destek lazım[/QUOTE] hep destek tam destek zamanı birlikten kuvvet doğar |
hem yigideleer hem yigidolar o maca imkani olan gitsin lutfennn sahaya fuulll cekin ve sonuna kadar tezhurat yapinnn
|
-->: --->: YİĞİDELER ŞOVA HAZIR.!
[QUOTE=rosenante07;166617]umarım bu düşüncelerinizde ve eylemlerinizde samimisinizdir[/QUOTE]
Bunun sadece lafdan ibaret olmadığını Sivasspor/Fenerbahçe maçında kanıtladık. Bizi destekleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. |
kim tutar sizi be haydi yiğideler
|
[b]Nılay Abla Gercekten Cok Guzel Bır Organıze.....Senı Yurekten Kutluyorum..Basarılarınızın Devamını dılerım...[/b]
|
[QUOTE=Nilay;166640]Bu hafta oynanacak olan Sivasspor/Trabzonspor maçı için;
İşte Sponsorlarımız, [COLOR="Red"][B]KARACA ZÜCCACİYE, YERLİYURT PETROL, COŞMANLAR GIDA PAZARI,[/B][/COLOR] Cumhuriyet Üniversitesi Bayan Taraftar Grubu adına, Bu firmalarımıza teşekkür eder, Bu bilence öncülük etmelerini dilerim.[/QUOTE] [B][I]Cumhuriyet Üniversitesi Bayan Taraftar Grubu adına, Bu firmalarımıza teşekkür ederiyoruz. [/I][/B] |
yiğideler bize destek olursa taraftar alanımız dahada genişler buda bizim için olumlu olur.
|
--->: YİĞİDELER ŞOV´A HAZIR.!
[B]Sivaslı bayanlarımızın bu gayretleri gerçekten takdire şayan..
Tüm emeği geçenleri yürekten kutluyorum.umarım herkese örnek olur [/B] |
Nilay hanımın organizesinde başlatmış olduğu Bayanlar Taraftar Grubu Sivasspor-Fenerbahçe maçında takımımızı en güzel şekilde desteklemiştir.
Artık bundan böyle daha fazla katılımlarda daha büyük organizeler olacağına inanıyorum. Katılan tüm bayan taraftarları kutluyorum. |
-->: YİĞİDELER ŞOV´A HAZIR.!
TARAFTAR ŞOVA HAZIR
Bayan Taraftar Grubu, Trabzonspor maçı için Şov hazırlıklarını tamamlayarak, “4 Eylül´de büyük sürpriz yapacağız” dediler. Bayan taraftarlar, “Coşkumuz daha da artarak devam edecek. En az 100 kişilik bir grupla katılmayı düşünüyoruz. Amacımız 200–300 kişilik tam organize bir bayan taraftar grubu ile her maçta stadyumdaki yerimizi almaktır. Tezahüratlarla takımımızı desteklemek istiyoruz. Geçen hafta oynanan Besiktaş-Sivasspor maçı bayan taraftarlar için büyük bir Motivasyon ve heyacan yarattı. Tüm Bayanları 4 Eylüle davet ediyoruz” dediler Hakikat gazetesinden alıntı ----------------------------------- Hakikat Gazetesi haberi, Cumhuriyet Üniversitesi Bayan Taraftar Grubu olarak geçmeliydi. Tabiiki Fotoğrafda bize ait değil! |
[B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]İst. Sivasspor Taraftar Derneği [/COLOR]
olarak, [COLOR="Red"]Aynur Hanım' [/COLOR]ın girişimleriyle vücut bulan bu oluşumun, her zaman yanında ve destekçisi olacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum. Daha önce olduğu gibi, önümüzdeki [COLOR="Red"]Trabzon[/COLOR] maçımızda da, trübünlere ve ekranlara renk katacaklarına inanıyorum. Hatta, bu sefer daha da kalabalık ve organizeli olacaklardır. Trabzon maçımızda, hem takımımızı, hem coşkulu [COLOR="Red"]1967 Genç Taraftarlar Derneğimizi,[/COLOR] hem de [COLOR="Red"]Cumhuriyet Üniversitesi Bayan Taraftar Grubumuzu [/COLOR]gururla izleyeceğiz inşallah. Daha önce de davet ettiğimiz gibi, [COLOR="Red"]Cumhuriyet Üniversitesi Bayan Taraftar Grubumuzu, GS maçı için İstanbul' a davet ediyoruz... . . .[/COLOR] [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Nilay;166685]TARAFTAR ŞOVA HAZIR
Bayan Taraftar Grubu, Trabzonspor maçı için Şov hazırlıklarını tamamlayarak, “4 Eylül´de büyük sürpriz yapacağız” dediler. Bayan taraftarlar, “Coşkumuz daha da artarak devam edecek. En az 100 kişilik bir grupla katılmayı düşünüyoruz. Amacımız 200–300 kişilik tam organize bir bayan taraftar grubu ile her maçta stadyumdaki yerimizi almaktır. Tezahüratlarla takımımızı desteklemek istiyoruz. Geçen hafta oynanan Besiktaş-Sivasspor maçı bayan taraftarlar için büyük bir Motivasyon ve heyacan yarattı. Tüm Bayanları 4 Eylüle davet ediyoruz” dediler Hakikat gazetesinden alıntı ----------------------------------- Hakikat Gazetesi haberi, Cumhuriyet Üniversitesi Bayan Taraftar Grubu olarak geçmeliydi. Tabiiki Fotoğrafda bize ait değil![/QUOTE] Insallah beklenilen katilim gösterilir.Her mac gittikce yükselir bayan taraftar katilimi ve cümleten simdiden iyi eglenceler :).Hep destek tam destek :) |
helal olsun sana hepdestek tam destek
|
[B]Bayan taraftarların önemini vurgularken, şimdi tribünde bayan grubumuz var :)
Maçta başarılar abla, tvden izleyeceğiz artık sizi :)[/B] |
[QUOTE=NİHAT_EKİCİ;166611]BİZDE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK NİLAY HANIMI BU ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLAR, HER ZAMAN DESTEKÇİLERİ OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTERİZ. LÜTFEN HİÇBİRŞEYİ LAFTA BIRAKMAYALIM ARTIK İCRAAAT ZAMANI. BAYANI ERKEĞİ YOK BU İŞİN HEP BERABER ELELE GÖNÜL GÖNÜLE SİVASSPORUMUZU DESTEKLEYELİM. UNUTMAYALIM YERYÜZÜNDE BİR TANE SİVASSPOR VAR.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]evet nihat abı çok haklısın sivasspor'a bay-bayan demeden destek olmalıyız.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
--->: YİĞİDOLAR ŞOV´A HAZIR.!
Sİvas senin için bütün taraftarlar 4 eylül cehennemini doldurcaklar haydi sivas kimse tutamaz seni selamlar... pini felix balili...................:D :D :D
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]BAYANLAR 200 LERDEN 300 LERDEN BAHSEDİYORLAR.ALTTA KALMAMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM.TATLI BİR REKABET BAŞLIYOR HERHALDE.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
-->: --->: YİĞİDELER ŞOV´A HAZIR.!
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;166743][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]BAYANLAR 200 LERDEN 300 LERDEN BAHSEDİYORLAR.ALTTA KALMAMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM.TATLI BİR REKABET BAŞLIYOR HERHALDE.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
Biz mevcut Dernek ve Gruplara rakip değil, onları tamamlayıcı, destekler yönde rol oynamak istiyoruz. ;) |
yürüyün beee yiğidolar yolunuz acık olsun
|
bir kac yigide eksik olacak ama.. :) bayanlarinda SivasSporumuzu desteklemesi cok güzel, cok hos olacagindan eminim ;)
|
Hımm..cidden güzel şeyler olcak sanrım sivasımızda bu arkadaşlarında katkıları ile.inş daimi olurlar ve bir nebzede olsa küfrü engellemiş olurlar .bize düşen görevse birazdaha duyarlı olmak amacımız sadece takımımızı desteklemek olmalı diyorum .ve Hanfendi ve ekibini kutluyorum medeni cesaretlerinden ötürü maçta görüşmek üzre hoşçakalın
|
YİĞİDO BEKİR BEN SENİN YİĞİDOLUĞUNDAN ŞÜPHELİYİM ARAKDAŞIM .BARİ RUMUZUNU DEĞİŞ BENCE BAŞKA ŞEY YAZ ANALRIM O ZAMAN SENİ .ÇÜNKİ SEN BAŞKA BİR TAKIMIN TARAFATRISIN ANCAK SİVAS SPORUN İZLEYİCİSİ OLABİLİRSİN:((:((:
|
ne olur daha çok gayret gösterin, gelecek sizinle daha güzel olacak
|
Hadi bayanlar costurun takimi. fair play adina örenecek cok seyimiz var sizden.
|
HAYDİ BÜTÜN SİVASLILAR MAÇA ...................
COLUGU COCUGU ALIN HERKESLER BAYANLAR BAYLAR MACA SİZLER MAC OLUN SİVASI DESTEKLEYİN?????? |
YİĞİDELERE BAŞARILAR VE TÜM DİĞER MAÇLARA DA GELMELERİNİ ÖNEMLE RİCA EDERİM
|
HAYDİ BAKALIM YİĞİDELER KİM TUTAR SİZİ GÖSTERİN GÜCÜNÜZÜ
|
en iyisini bayanlar yapıyor bizde iş yok yani erkeklerde iş yok biraz örnek olun ÖRNEEEEEEEEK
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:17. |