SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9162)

SivasSpor.Com 21.11.2006 10:52

SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

[CENTER][img]http://www.sivastur.net/hex0.jpg[/img][/CENTER]

[B]Sivas ın en büyük otobüs filosu SİVAS TUR´dan Sivassporumuzun istanbulda Galatasaray ile yapacağı müsabaka öncesi 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'ne jest yaparak bu maçta takımlarına destek olmaları için otobüs tahsisi yaptı..

SİVAS TUR otobüs firması sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA yaptığı açıklamada Sivas için Sivasspor için ve bu camianın büyük taraftarı için daima ellerinden gelen desteği yapacaklarını belirterek bu davranışın diğer iş adamlarına örnek olması gerektiğini söyledi.

Kendisi Sivaslı olmamasına rağmen Sivas ı ve Sivasspor u çok sevdiğini söyleyen dr.ÜMİT ÇETİNKAYA bundan sonrada Sivas ın Ve Sivasspor un daima yanında olacağını bildirdi

SİVAS TUR Firması sahibi dr.ÜMİT ÇETİNKAYA ile görüşen 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı Serhan KABURCUK bu büyük jest´ten ve Destek´ten dolayı dr.ÜMİT ÇETİNKAYA ya ve SİVAS TUR Firmasına müteşekkir olduklarını söyledi..[/B]

SivasLady 21.11.2006 11:03

--->: SİVAS TUR´DAN BUYUK JEST!.

[B]Sivas Tur sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA
Sivasli olmamasina ragmen
böyle güzel bir jestde bulundugu icin
onu tebrik ediyorum

insallah bir cok kisi icin güzel bir örnek olur
lütfen takimimiza sahip cikalim [/B]

FurkaN 21.11.2006 11:06

-->: SİVAS TUR´DAN BUYUK JEST!.

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Nihayet iş adamlarımız faaliyete gecti... Galatasaray maçı için taraftarın İstanbul'a gitmesine yardımcı olan Sivas Tur firmasına teşekkürler... Darısı diğerlerinin başına...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

ceza_tolga_rep 21.11.2006 11:30

-->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

SİVAS TUR FİLOSUNA TEŞEKKÜR EDERİZ.İNŞALLAH DİĞER İLLERE GİTMEK İÇİNDE BİR ÇABA HARCANIR.MESELA TRABZON,ANKARA,KAYSERİ,KONYA GİBİ İLLERE GİTMEK İÇİN YİNEDE YARDILARIN OLMASI LAZIM.BENCE İSTANBUIL O KADARDA ÖNEMLİ DEİL.ZATEN 4 MİLYON SİVASLI VAR.ÖNEMLİ OLAN DİĞERLERİ BANA GÖRE.

RECEP_YÜKSEL 21.11.2006 11:49

--->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

Sivas Tur sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA
onu tebrik ediyorum
bu yazıya imzamı atar ve kendi görüşlerimide yazarım

[COLOR="Blue"][B]SELAM VE SAYGILAR TÜM SİVASLILAR EVET BUNDAN SONRA SİVASA GİDECEKSEM SİVAS TURLA GİDERİM SİVASSPOR İÇİN BİR ADIM ATANA BEN KOŞARAK GİDERİM YOLCULUKLARIN HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİMLE İNŞALLAH GİDERKENDE EĞLENEREK GİTMEK NASİP OLUR ÇÜNKÜ EN GÜZEL OLANI O

HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN[/B][/COLOR]

aykut-akay 21.11.2006 11:53

bu jesti huzur ve metro firmalarindanda bekleriz

Serd@r 21.11.2006 12:13

[B][I]Sayın Çetinkayanın jestine mukabil bizde gurbetteki SİVASlılar olarak karşılık verecek ve SİVAS yolunda tercihimizi SİVAS TURdan yana kullanacağız...
[COLOR="Red"]Kim ki SİVASın ve SİVASSPORun yanında bizde onunlayız,
Kimki karşısında onunda düşmanıyız!!![/COLOR]
Teşekkürler Sayın Çetinkaya sizlere kazasız belasız günler dileriz!!![/I][/B]

1967 dernek serkan20 21.11.2006 12:15

derneğimiz için katkıda bulunan sivas tur sahibi sayın ümit çetinkayaya teşekkür ederiz
inşallah sivasta bu maçı alıp ümit beye hediye eder

HaYaLL58 21.11.2006 12:33

sivas tura yakışanda bu inşallah diğer iş adamlarına örnek teşkil eder.

ceyhun58 21.11.2006 12:40

daha önemlisi istanbulda yaşayan sivaslılıların bu haftaki galatasaray maçında sivasspor a destek vermeleri sivas ta yaşayan sivallılar olarak bu hafta özellikle galatasaray maçındaki sivaslıyım, sivassporluyum diyen vatandaşlarımız televizyonda onları arayacağız haydi istanbulda yaşayan sivaslılar ali sami yende sizleri görelim.

1967_CLUB_ÖZGÜR 21.11.2006 13:07

[QUOTE=SivasSpor.Com;168290]Sivas ın en büyük otobüs filosu SİVAS TUR´dan Sivassporumuzun istanbulda Galatasaray ile yapacağı müsabaka öncesi 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'ne jest yaparak bu maçta takımlarına destek olmaları için otobüs tahsisi yaptı..

SİVAS TUR otobüs firması sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA yaptığı açıklamada Sivas için Sivasspor için ve bu camianın büyük taraftarı için daima ellerinden gelen desteği yapacaklarını belirterek bu davranışın diğer iş adamlarına örnek olması gerektiğini söyledi.

Kendisi Sivaslı olmamasına rağmen Sivas ı ve Sivasspor u çok sevdiğini söyleyen dr.ÜMİT ÇETİNKAYA bundan sonrada Sivas ın Ve Sivasspor un daima yanında olacağını bildirdi

SİVAS TUR Firması sahibi dr.ÜMİT ÇETİNKAYA ile görüşen 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı Serhan KABURCUK bu büyük jest´ten ve Destek´ten dolayı dr.ÜMİT ÇETİNKAYA ya ve SİVAS TUR Firmasına müteşekkir olduklarını söyledi..[/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]SİVAS TUR FİRMASI SAHİBİ SAYIN dr.ÜMİT ÇETİNKAYA ya SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ....

UMARIZ BU BÜYÜK JEST DİĞER İŞ ADAMLARIMIZIDA UYANDIRIR !!!![/FONT][/CENTER][/B]

SivasLady 21.11.2006 13:15

--->: -->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

[QUOTE=ceza_tolga_rep;168302]SİVAS TUR FİLOSUNA TEŞEKKÜR EDERİZ.İNŞALLAH DİĞER İLLERE GİTMEK İÇİNDE BİR ÇABA HARCANIR.MESELA TRABZON,ANKARA,KAYSERİ,KONYA GİBİ İLLERE GİTMEK İÇİN YİNEDE YARDILARIN OLMASI LAZIM.BENCE İSTANBUIL O KADARDA ÖNEMLİ DEİL.ZATEN 4 MİLYON SİVASLI VAR.ÖNEMLİ OLAN DİĞERLERİ BANA GÖRE.[/QUOTE]

[B]cok haklisin
ist. sivaslilar sahip ciksa yeter stadta dolu olur
önemli olan diger takimlarda takimimizi yalniz birakmamak
insallah ileride buda olacak[/B]

SEMİH-58 21.11.2006 13:17

allah razı olsun.... demekten başka bişey düşmez

1967_DERNEK_MUSTAFA 21.11.2006 13:19

[COLOR="Blue"]1967 sivasspor genç taraftarlar derneği yönetimi adına sivastur yönetim kuruluna ayrıca dr. ÜMİT ÇETİNKAYA ya bu güzel jestinden dolaya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.. bu faliyetleri diğer firmalar ve iş adamlarımızdanda bekliyoruz TEŞEKKÜRLER SİVASTUR.. [/COLOR]

yyucepur 21.11.2006 13:24

Helal Sana Sivas Tur ve Dr Ümit

GuNaY 21.11.2006 13:33

[B]Sivas Tur'a yapmış oldukları jestten dolayı tşk ederim...[/B]

melih1 21.11.2006 13:36

Sivas Tur Sahıbı Umit Bey Değil Bunu Yanlış Yazmışlar..

Umit Bey Genel Mudur...

Yıllardır Sivassporumuzun Otobus Sponsoru Olan Öz Sivas Huzuruda Unutmayalım...

İki Firmayada Teşekkurler İşleri Kazançları Bol Olsun

Engin58 21.11.2006 13:38

SIVAS TUR filosuna Tesekkür ederiz böyle güzel bir jestinden dolayi ...Saygilarim ile

AYDIN1985 21.11.2006 14:11

Sivas Tur calisanlarina cok tesekkür ederim Allah emegi gecenlerden razi olsun. Insallah darisi paylasmayi bilmeyen diger Firmalara ve Sivasli is adamlarina. Burdan tekrar bütün yardim eden Firmalardan ve is adamlarindan Allah razi olsun.

AYDIN1985 21.11.2006 14:13

Allah kazasiz belasiz deplasman maclarina gitmeyi nasip etsin.

TracyMcGrady58 21.11.2006 14:15

Dr.Ümit Cetinkaya desteginden dolayi tesekkür ediyorum.Kendisi sivasli olmadigi halde yinede destekliyor sivas ve sivassporumuzu, bu öbür is adamlari icin örnek olmalidir mutlaka.Artik diger is ADAMLARI UYANSINLAR

ademgoze 21.11.2006 14:18

HELAL SİVAS TURA SİVASLI ARKADAŞLARLA MAÇ İZLİYCAZ HE ÇOK SEVİNDİM UMARIM BU SEFER TRÜBÜN DOLAR

CEVIK 21.11.2006 15:08

desteğinden dolayı degerli seyehat acantamızı kutluyorum

benim de bir önerim var tüm sivaslılara o halde sivas /istanbul ve diğer illere

yolculukda bu firmayı tercih edeliim olmazmı arkadaşlar bu reklam veya rant degildir birileri böyle anlasada bu bir adam gibi dayanışmadır sivasturu saygıyla selamlıyırum en azından sivasdaki özlediğimiz ve işini iyi biilen taraftarları getiriyor onlar varsamaclarda heyacan ve destek var unutulmamalı bu macların
orkstıra şefi (serhan kaburcuk ) ve arkadaşları biz bu şefi cook seviyoruz

1967_Dernek_Ayhan 21.11.2006 15:08

[B]bende bir [COLOR="Red"]1967 genç taraftarlar derneği[/COLOR] üyesi olarak [COLOR="RoyalBlue"]sivas tur[/COLOR] a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum....

başarılarıın devamını diliyorum....[/B]

serhankaburcuk 21.11.2006 15:09

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk önce bu büyük jest için [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]firmasına teşekkür ediyoruz...Ama bu aracın sağlanmasında bizzat bizimle ilgilenen yetkililerden [COLOR="Red"]Tarkan GÜZEL [/COLOR]abimizede ayrıca teşekkür ederim..

Dün akşam [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]sahibi Dr. [COLOR="Red"]Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyle bizzat görüştüm.Kendisi şeker gibi bir insan ve tam bir Sivaslı dostu ....Kendisi aslen Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinden olmasına rağmen Sivası ve Sivassporu çok seviyor...Bundan öncede Sivasspora yaptıkları ortada...Ayrıca [COLOR="Red"]Dr.Ümit Çetinkaya [/COLOR]beyin Sivasta eğitim için yaptığı katkılarıda unutmamak lazım...

Bundan sonrada [COLOR="Red"]Dr. Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyden Sivasspor için ve büyük taraftarı için desteklerini esirgemeyeceğini umuyoruz...

Kendisine tekrardan saygılarımı gönderiyorum...Bu davranışın diğer İşadamlarımızda örnek teşkil etmesini temenni ediyorum....

[COLOR="Red"]Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı[/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B]

yigidomustafa58 21.11.2006 15:44

Allah razı olsun Sivas Tur dan

1967_Dernek_Murat 21.11.2006 17:14

[QUOTE=serhankaburcuk;168389][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk önce bu büyük jest için [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]firmasına teşekkür ediyoruz...Ama bu aracın sağlanmasında bizzat bizimle ilgilenen yetkililerden [COLOR="Red"]Tarkan GÜZEL [/COLOR]abimizede ayrıca teşekkür ederim..

Dün akşam [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]sahibi Dr. [COLOR="Red"]Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyle bizzat görüştüm.Kendisi şeker gibi bir insan ve tam bir Sivaslı dostu ....Kendisi aslen Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinden olmasına rağmen Sivası ve Sivassporu çok seviyor...Bundan öncede Sivasspora yaptıkları ortada...Ayrıca [COLOR="Red"]Dr.Ümit Çetinkaya [/COLOR]beyin Sivasta eğitim için yaptığı katkılarıda unutmamak lazım...

Bundan sonrada [COLOR="Red"]Dr. Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyden Sivasspor için ve büyük taraftarı için desteklerini esirgemeyeceğini umuyoruz...

Kendisine tekrardan saygılarımı gönderiyorum...Bu davranışın diğer İşadamlarımızda örnek teşkil etmesini temenni ediyorum....

[COLOR="Red"]Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı[/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

sivas tur'a cok teşekkür ederim.

1967_CLUB_ÖZGÜR 21.11.2006 17:18

[QUOTE=sadecesivas!;168359]
Yıllardır Sivassporumuzun Otobus Sponsoru Olan Öz Sivas Huzuruda Unutmayalım...

İki Firmayada Teşekkurler İşleri Kazançları Bol Olsun[/QUOTE]

[CENTER][FONT="Comic Sans MS"]
SİVAS TUR DA TARAFTARLARIMIZIN SPONSORU OLACAK İNŞALLAH......

TEKRAR SONSUZ TEŞEKKÜRLER.....

[COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR][/FONT][/CENTER]

HALIL 21.11.2006 18:09

sivasli ve sivastaki isadamlarii sivasspora daha cok yardimci olmasiii gerek

fatih_5834 21.11.2006 18:18

[COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"]GERCEKTEN COK GUZEL BI JEST YAPMISLAR..TUM YETKILILERINE TSK...[/FONT][/COLOR]

CÜSSKB-Aynur 21.11.2006 18:59

Dernekçi arkadaşlarımıza verdikleri destekten dolayı,
Sivas tur a teşekkür ederiz.

puar 21.11.2006 20:02

Sivas Tur sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA
onu tebrik ediyorum

1967_CLUB_10UR 21.11.2006 20:04

[QUOTE=SivasSpor.Com;168290]Sivas ın en büyük otobüs filosu SİVAS TUR´dan Sivassporumuzun istanbulda Galatasaray ile yapacağı müsabaka öncesi 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'ne jest yaparak bu maçta takımlarına destek olmaları için otobüs tahsisi yaptı..

SİVAS TUR Firması sahibi dr.ÜMİT ÇETİNKAYA ile görüşen 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı Serhan KABURCUK bu büyük jest´ten ve Destek´ten dolayı dr.ÜMİT ÇETİNKAYA ya ve SİVAS TUR Firmasına müteşekkir olduklarını söyledi..[/QUOTE]

[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]DERNEĞİMİZE VE SİVASSPOR TARAFTARINA YAPTIĞI KATKILARDAN DOLAYI dr.ÜMİT ÇETİNKAYA VE SİVAS TUR FİRMASINA TEŞEKKÜR EDERİZ.OYNAYACAĞIMIZ GALATASARAY MAÇINDA İSTANBULDA'Kİ TARAFTARLARIMIZINDA MAÇA GELEREK BİRLİKTE SİVASSPORUMUZA DESTEK OLACAĞIMIZI BİLMEK BİZE AYRI BİR GÜÇ VERECEK..AYRICA SERHAN REİSE'DE TEŞEKKÜR EDİYORUM SİVAS TUR FİRMASIYLA İRTİBATA GEÇEREK BU OTOBÜSÜ BİZE KAZANDIRDIĞI İÇİN.[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER]

catli_58 21.11.2006 20:21

Öncelikler SİVAS TUr firmasına desteklerinden, 1967 Genç T.Der.ne de çalışmalarından ötürü sonsuz teşekkürler....

superglam 21.11.2006 20:22

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL]Sivas Tur sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA
onu tebrik ediyorum
bu yazıya imzamı atar ve kendi görüşlerimide yazarım

[COLOR="Blue"][B]SELAM VE SAYGILAR TÜM SİVASLILAR EVET BUNDAN SONRA SİVASA GİDECEKSEM SİVAS TURLA GİDERİM SİVASSPOR İÇİN BİR ADIM ATANA BEN KOŞARAK GİDERİM YOLCULUKLARIN HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİMLE İNŞALLAH GİDERKENDE EĞLENEREK GİTMEK NASİP OLUR ÇÜNKÜ EN GÜZEL OLANI O

HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B][I]Aynen Katılıyorum. SivaSSpor Galibiyet [COLOR="Red"]TUR[/COLOR]unuda SİVAS[COLOR="red"]TUR[/COLOR]LA atar inşallah..[/I][/B]

özsivasli1903 21.11.2006 21:30

sivasdaki ve sivasin disindaki bütün sivaslilara bi örnek daha bu takima sahip cikin ....

m.murat 21.11.2006 21:41

bu jestinden dolayı sivas tura teşekkür eder.ALLAH kısmet ederse yazın biletleri sıvas turdan alırız.

tayfun5883 21.11.2006 22:23

Sivas Tur sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA YA teşekkür ederim beyefendi sivaslı olmadığı halde 2 tane otobüs tahsis etmiş sivaslı iş adamlarımız nerede hani ???

1967_CLUB_HÜSEYİN 21.11.2006 22:30

Sayın dr ümit ÇETİNKAYAN'IN 1967 DERNEĞİNE YAPMIŞ OLDUĞU JEST'EN DOLAYI KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İLGİLERİNİZİN DEVAMI DİLER İŞLERİNİZDE BAŞARILAR VE KOLAYLIKLAR DİLERİMMM.....[U][RIGHT][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/U]

Engin58 22.11.2006 01:17

tesekkür ederiz SIVAS TUR filosuna ..saygilarim ile

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:42.