![]() |
AYNI RENK FORMA YANILTTI!!
Galatasaray'a ilk yarıda kalesinde gördüğü gollerle 3-1 yenilen Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı konuşmada, aldıkları mağlubiyeti takımların aynı renkte forma ile oynamasına bağladı.
Teknik Direktör Bülent Uygun, “Sahada 3 tane hakemin giydiği sarı formayı saymazsak 22 tane sarı kırmızılı futbolcu vardı” dedi. Galatarasay’a 3-1 mağlup olan Kırmızı-Beyazlı ekibin genç Teknik Direktörü Bülent Uygun karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek’in forma renkleri konusunda hatalı davrandığını söyledi. Maç sonrasında açıklamada bulunan Uygun, “Karşılaşma başladığında gördüğüm manzara beni gerçekten çok sinirlendirdi. Sahada sarı-kırmızılı 25 kişi vardı. 3 tane hakemin giydiği sarı formayı saymazsak 22 kişi sarı-kırmızılı forma giymişti. Bu gerçekten önemli bir hata. Biz deplasmana gelmişiz. Kırmızı ve beyaz formamız var. Biz kırmızı giyiyorsak rakip takımında tersini giymesi lazım. Bunun hatası olmaz. İlk yarıda futbolcularım bu hata yüzünden topları bile rakip futbolcuların önüne atıyordu. Bunu MHK Başkanı Mustafa Çulcu hakemlere mutlaka iletecektir” dedi. İlk yarı kötü oynadıklarını ikinci yarı ise Sivasspor’un iyi bir futbol sergilediğini belirten Uygun, “Mağlup olsak bile oyun disiplininden kopmadan gücünü ortaya koyan futbolcularımı kutluyorum” dedi. -OFSAYT GOLLERİ DENGEYİ BOZDU- Öte yandan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Galatasaray’ın ikinci ve üçüncü golünde ofsayt olduğunu belirterek, “Karşılaşma berabere bitebilirdi” dedi. |
--->: AYNI RENK FORMA YANILT!!
Bende tv. de izlerken hangi takım oyuncusu diye hep karıştırdım.İki takımdada kırmızı renk ağırlıklı ve çizgili forma.Onun için sürekli pas hatası yapıldı ve çok sık rakip oyunculara verildi top.Buna kim dikkat etmesi gerekiyorsa neden etmemiş çok ilginç doğrusu.Bunlar maç başlamadan evvel konuşulmazmı şaşdım doğrusu.
|
-->: AYNI RENK FORMA YANILTTI!!
yav yapmayın böyl bahane olmaz yaaaa.yenildik işte naapelım hayırlısı
|
--->: -->: AYNI RENK FORMA YANILTTI!!
[QUOTE=yigiter187;169593]yav yapmayın böyl bahane olmaz yaaaa.yenildik işte naapelım hayırlısı[/QUOTE]
evet yenildik ama bahane gayet mantıklı maçı izlersen görüsün bunada şükür inşallah haftaya kazanırız |
--->: AYNI RENK FORMA YANILTTI!!
bahane bahane bahane bahane bahane...
baska forma mi yokdu ??? |
lütfen yapma bülent hoca tamam bu sefer forma renkleri ayni olabilr ve oyuncularimiz o yüzden hatali pas yapmsi olabilir. AMA BIZIM TAKIM COGU MACTA OLDUGU GIBI TOPU UZAKLASTIRMASINI BILMIYOR VE RAPIBE POZISYON DOGUYOR, BUGÜN GINE AYNISI OLDU. SON VURUSLARI YAPAMIYORUZ GERCEKTEN COK AMA COK BECERIKSIZIZ KIM NE DERSE DESIN.
|
BULENT UYGUN YAPMA HOCAM SEN NERDESIN OYUNCULARIN KIRMIZI FORMAYLA CIKARKEN HADI ILK YARI CIKTI NIYE IKINCI YARI OYUNCULARINA BEYAZ FORMAYI GIYDIRTMEDIN ???? SEN SOYUNMA ODASINA INMIYOMUSUN ??? MACTAN ONCE OYUNCULARIN HAZIRLANIR GIYINIRKEN SEN NERDEYDINNN????? BAHANELERE SAKLANMA BU SANA VE SIVASSPORA ZARAR VERIR INSAALLLAH ONUMUZDEKI ANKARAGUCU MACINI KAZANIRIZ
|
SAHA ÇAMURDU, RÜZGAR SAVURDU, GÜNEŞ KAVURDU, HAKEM GAVURDU GİBİ MAZERETLERE TAM ALIŞMIŞTIK Kİ; BİR DE "AYNI RENK FORMA YANILTTI" BAHANESİ ORTAYA ÇIKTI. KARDEŞİM; NE DEMEK BAŞKA FORMAMIZ YOKTU? ARAMIZDA PARA TOPLAYIP FORMA DİKTİRELİM. AYRICA SEN GS'NİN RENKLERİNİ MAVİ BEYAZ FALAN MI SANIYORSUN? BU ADAMLAR GENELLİKLE SARI-KIRMIZI ÇUBUKLU FORMA İLE MAÇA ÇIKIYOR. EĞER DEDİĞİN GİBİYSE GS'Lİ FUTBOLCULAR DEĞİL DE NEDEN SADECE BİZİM FUTBOLCULAR RENKLERİ KARIŞTIRDI? BUNU MAZERET OLARAK GÖSTERMEK VE DAHA KÖTÜSÜ SUÇLUYU BAŞKA YERDE ARAMAK SON DERECE YANLIŞ. YAPILACAK TEK ŞEY BUNDAN SONRAKİ MAÇLARA DAHA İYİ HAZIRLANARAK YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRMEK VE DEPLASMANA GİDERKEN FARKLI RENKTE FORMA GÖTÜRMEK OLMALIDIR.Kİ BÖYLECE FUTBOL LİTERATÜRÜNE GİRECEK BAHANELER ORTAYA ATILMASIN...
|
arkadaslar bülent hocayi takimin basina gecmeden önce en cok elestirenlerden biride bendim.ama bülent hoca formanin renginden dolayi pas hatasi yaptik diyorsa dogrudur olabilir bunun bilimsel bir dayanagi var bu birde sunu gösteriyor rakip GS olsada bülent hoca yenilgiyi kabüllenememis olmasi bizleri mutlu etmeli bu hocanin hirsini ve kazanma istegini gösteriyor ayricada SIVASIN GS yenilmeside gayet normal tebrikler bülent hoca.yeterki sen böyle istekli ol, tesekürler
|
Böyle bahane olmaz.Yenildik lamı cimi yok yolumuza devam edecezzzz.Saçma bir bahane
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk yarıda fark etmişlerse devre arsında hakeme söyleselerdi ya galatasaray ya da biz forma değiştirseydik Allah'ın emri değil ya bu formalar... Erken başladın hoca bahanelere...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[FONT="Courier New"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Sienna"][B]BENDE MAÇTAYDIM VE MAÇ BAŞLADIĞIM ZAMAN BENDE AYNISIN DÜŞÜNDÜM FORMALAR GERÇEKTENDE BİRBİRLERİNE ÇOK BENZİYORDU BÖYLE FORMA OLMAZ, SİVASSPOR BEYAZ FORMASI İLE ÇIKABİLİRDİ...[/B][/COLOR][/FONT][/FONT]
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]hocam yapma be formaya bağlanmaz bu yenilgi.[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
YA ANLAMIYORUM BÜLENT HOCA GERCEKLERDEN HEMDE DİĞER TAKIMLARIN UYDURMA BAHANELERİ NE BENZEMEYEN GERCEKLERDEN BAHSEDİYOR BİZ BAHENE DİYORUZ.YAPMAYIN YAV G.S ATTIĞI 3 GOLDEN İKİSİ OFSAYT TI ŞİMDİ HOCA BUNUDA DİLE GETİRSE İDİ HERHALDE KENDİ ELLERİMİZLE İDAM EDERİZ.LÜTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM.EVET ÖYLE VEYA BÖYLE YENİLDİK HOCAMIZDA ÇIKTI GERCEKLERİN BAZILARINI SÖYLEDİ NE VAR BUNDA LÜTFEN SİVASSPORLU GİBİ DÜŞÜNÜP YAZALIM.
|
böyle bir maglubiyet gerekcesi kabul edilemez...
ama su da bir gercek ki, iki takimin da böyle formalarla oynamasina izin verilmesi de kabul edilemez... benim de tv basinda dikkatimi cekti ve en azindan futbol seyircisi olarak mactan alinacak keyfi azaltti cünkü seyirci icin de yaniltici bir durumdu. yetkililer hakeme hatirlatmali ve ev sahibi takim da daha farkli bir forma giymeliydi bence. aslinda böyle bir ayrinti tamamen hakemin sorumlulugunda ama o es gecti diye kimse hatirlatmadi mi kendisine? keske telefonla biz hatirlatsaydik... |
[QUOTE=MOS-BY-58;169647]böyle bir maglubiyet gerekcesi kabul edilemez...
ama su da bir gercek ki, iki takimin da böyle formalarla oynamasina izin verilmesi de kabul edilemez... benim de tv basinda dikkatimi cekti ve en azindan futbol seyircisi olarak mactan alinacak keyfi azaltti cünkü seyirci icin de yaniltici bir durumdu. yetkililer hakeme hatirlatmali ve ev sahibi takim da daha farkli bir forma giymeliydi bence. aslinda böyle bir ayrinti tamamen hakemin sorumlulugunda ama o es gecti diye kimse hatirlatmadi mi kendisine? keske telefonla biz hatirlatsaydik...[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]maçın hangi kuralı düzgün oldu ki kart yok ofsayt yok mahalle maçı gibiydi.:mad: [/FONT][/CENTER][/I][/B] |
Ya arkadaşlar bugün biz kötü oynadık bunu kabul etmek lazım.Yok formaların rengi aynıymış yok gs'nin golleri ofsaytmış yani bu bahanelerin arkasına sığınmayalım adamlar sadece ilk yarıda gollerin haricinde 3-4 tane yüzde yüzlük goller kaçırdılar.
|
ARKADASLAR HIC BIRINE KIZMIYORUM-BÜTÜN FUTBOLCU ARKASALARIMIZINDA ALININDAN ÖPÜYORUM HEPSININ ALDIKLARI PARA HELAL OLSUN-CANLA BASLA ÖZVERIYLE SAVASTILAR-MACTAN ÖNCEDE YAZMISTIM
BAZI ARKADASLAR GALTASARAYI YENECEGIZ YAZMISLARDI-SAKIN HA RAKIP GALATASARAY DEMISTIK BERABERLIK ALIRSAK SÜPER OLUR DEMISTOK VE DEDIGIMIZ CIKTI YALINIZ SUNA ÜZÜLÜYORUM UFACIK BOYUNA RAGMEN 3 OYUNCUMZ CE KALECIMIZ OLDUGU HALDE DAHA 5 INCI DAKIKADA (ARDA)DAN HEMIDE KAFAGOLU YIYORUZ VE 2 INCI GOL BÖYLEDE KADEME HATASI YAPILMAZKI 3 GOLDE AYNI HATALARDAN TOP DA BIRAZ GALATASARAYI ISTEDI VE BÜLENT HOCAM-BEN ALMANYADAN 3500 KM UZAKTAN GÖRDÜMDE SEN KULÜBEDEN GÖREMEDINMI DAKIKA 60 MEHMET YILDIZ YORULDU ADAM HER MÜCADELEDE YERDE NEDEN SON 5 DAKIKAYA KADAR BEKLEDIN-ANDERSONU ERKEN ALSAYDIN EN AZINDAN SON 25 DAKIKADA ILERIDE HEMI TOPA BASARDI HEMIDE RAKIPE PRES YAPARDI ORTA SAHAMIZDA DAHA RAHAT OYNARDI-GELL ANDIYE GÜVEN BEYPINARLI |
uygun maglubiyeti hazmedemiyor galiba ya bari bahane uydurmaa ikinci yari niyee beyaz formamizi giydirmedin
|
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Navy"]Arkadaslar birakin bu sacma forma renklerini baska forma giyseydik yenecegimizin garantisini kim verecekti. Oynadigimiz takim gecen sezonun sampiyonu türkiye süperligide 16 kere sampiyon olmus ,Uefa kupasini almis ,bir de deplasmanda oynuyoruz ve arti Bordaya yenilmis yarali bir takimi cantada keklik görüyoruz ,yapacagimizin en iyisini yaptik olmadi yenildigimiz takimin GS oldugunu da unutmayalim. Biz haftaya oynayacagimiz Ankaragücü macina bakalim bu mac bizim icin cok önemli mutlaka 3 puan almaliyiz !!!![/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Bülent Hocanin böyle bir seyi söylemesi neden bahane olsun. Isi ciddiye almak gerek. Optik yanilgi ciddi bir konu. Ama her maca ne olur ne olmaz diye iki ayri tipte formayla gidilmezmi. Formamiz yoktu demesi acizane bir durum yaratiyor. Takimimiz gercekten bu kadar fakirmi?
Kavgada oldugu gibi ilk vuran genellikle kazanir prensibinden yola cikarsak GS müthis sekilde saldirdi. Buda Gerets´in takimimizi cok iyi etüt ettigi anlamina geliyor. Adam cok iyi taktik vermis. Trabzon ve BJK nin yaptiklari hatayi onlar yapmadi. Hic kimse bahsetmiyor. Nedense bütün Türkiye sanki GS´ya acidiklari icin bazi seyleri görmezlikten geliyor. Söylemek istedigim hakem faciasi. Her hucuma kalktigimizda faulle durdurulduk. Bununda macin gidisatina büyük etkisi oldu. Aksi durumda bizim futbolculara bol bol kart gösterildi. Ne yazik ki bazi maclarin sonucu Türkiye´de federasyon tarafindan önceden belirleniyor. Bir düsünün GS bu macta puan kaybetseydi, ne olurdu. Simdi oyunun ikinci perdesi yarin Trabzon´da oynanirsa görürüz gercekleri.:mad: :mad: :mad: |
[QUOTE=KA2105;169613]SAHA ÇAMURDU, RÜZGAR SAVURDU, GÜNEŞ KAVURDU, HAKEM GAVURDU GİBİ MAZERETLERE TAM ALIŞMIŞTIK Kİ; BİR DE "AYNI RENK FORMA YANILTTI" BAHANESİ ORTAYA ÇIKTI. KARDEŞİM; NE DEMEK BAŞKA FORMAMIZ YOKTU? ARAMIZDA PARA TOPLAYIP FORMA DİKTİRELİM. AYRICA SEN GS'NİN RENKLERİNİ MAVİ BEYAZ FALAN MI SANIYORSUN? BU ADAMLAR GENELLİKLE SARI-KIRMIZI ÇUBUKLU FORMA İLE MAÇA ÇIKIYOR. EĞER DEDİĞİN GİBİYSE GS'Lİ FUTBOLCULAR DEĞİL DE NEDEN SADECE BİZİM FUTBOLCULAR RENKLERİ KARIŞTIRDI? BUNU MAZERET OLARAK GÖSTERMEK VE DAHA KÖTÜSÜ SUÇLUYU BAŞKA YERDE ARAMAK SON DERECE YANLIŞ. YAPILACAK TEK ŞEY BUNDAN SONRAKİ MAÇLARA DAHA İYİ HAZIRLANARAK YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRMEK VE DEPLASMANA GİDERKEN FARKLI RENKTE FORMA GÖTÜRMEK OLMALIDIR.Kİ BÖYLECE FUTBOL LİTERATÜRÜNE GİRECEK BAHANELER ORTAYA ATILMASIN...[/QUOTE]
[B]Offfff:D :D :D ..Yarıldım yaaaa..İlk satırdaki kafiyeler süper..Ayrıca bu bahanee gerçekten literatüre geçecek türdennn.Yapma hocamm..Erken başladınn saçmalamaya..Ne olcak ilk yenilgin..Gs'ye yenilmişsiinn."olmadı,nasip değilmiş"de geç işine bakk Bülent Hocam!!!:rolleyes: [/B] |
Tv den izlerken bende ayirtmakta zorluk cektim ama bunu oyuncular icin bahane yerine koymak cok yanlis, oyuncular durmadan formalari karistirmadilar herhalde
|
Geçmiş geçmişte kalmıştır.Önümüzdeki maçlara bakalım.Forma olayına gelince deplasman takımıda forma götürür bu bizim hatamız.Gs nin hatasıda biz getirmesekte onlar farklı formayla çıkabilirde onlarda hata yaptı.Böyle bi bahane yok..
|
--->: -->: AYNI RENK FORMA YANILTTI!!
[QUOTE=yigido Atilla;169662][B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Navy"]Arkadaslar birakin bu sacma forma renklerini baska forma giyseydik yenecegimizin garantisini kim verecekti. Oynadigimiz takim gecen sezonun sampiyonu türkiye süperligide 16 kere sampiyon olmus ,Uefa kupasini almis ,bir de deplasmanda oynuyoruz ve arti Bordaya yenilmis yarali bir takimi cantada keklik görüyoruz ,yapacagimizin en iyisini yaptik olmadi yenildigimiz takimin GS oldugunu da unutmayalim. Biz haftaya oynayacagimiz Ankaragücü macina bakalim bu mac bizim icin cok önemli mutlaka 3 puan almaliyiz !!!![/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
öncelikle olan oldu saglik olsun artik önümüzdeki macalara bakacagiz tek sunu demek istiyorum takim yeni yeni gelisiyor ve iyi oynamaya basliyor ve sürekli yenecegiz anlamina gelmez ama her zaman takimin arkasindayiz gs gelisin elbette büyük takim zor mac olacagini biliyorduk ama bu takimida fazla büyütmeyelim evet 16 kere sampiyon uefa filan ne basarili oldular ama sürekli ayni kadro oynamadi herhalde neyse ikinci yari kendi sahamizda yeneriz insallah |
bence bu yoruma bakılırsa sayın bülen uygun bu yenilgiden sıyrılmaya çalışıyor
|
saglik olsun yigidolar ama bulent hoca sacmalamis rakip takim formayi degismek zorunda,ev sahibi takimin giyecegi formayi görüp ona gore forma secmeleri gerekirdi hakemde degistirebilirdi ama once kendi hatani kabul etmen gerekir. madem futbolcularin ayirt edemiyor mac baslamadan formalari degistirmeleri gerekiyordu. saglik olsun bulent hoca uzulme takim iyi.
SIVASLIYIZ DEDIKYA GARDAS |
arkadaslar boylr bahane olmaz cıksa desekı gs bızden ıyı oynadı gunumuzde degılız onumuzdekı maclara bakacaz dıye yanı boyle bı bahane bence anlmasız
|
Ya arkadaşlar yapmayın ne alakası var ya?galatasaray oynadı ve kazandı.bizim rakibimiz deil zaten.haftaya statı dolduralım,ankaragücü galibiyetiyle k.erciyes deplasmanına moralli çıklaım.Bence takımın durumu şuanda çok iyi ve bülent uygunda çok başarılı bir hoca.Bakmayın o maçı galatasaray almadı?Mükemmel bir seyircive hakeminde alttan alttan katkılarıyla maçı aldılar.Avrupa fatihi cimbom kuşum aydın oldu geldi.Havalanmasınlar sivasımızı yendiler diye.haftayagörecez fener maçında napacaklarını.
|
[QUOTE=Bilmiyorum5;169610]BULENT UYGUN YAPMA HOCAM SEN NERDESIN OYUNCULARIN KIRMIZI FORMAYLA CIKARKEN HADI ILK YARI CIKTI NIYE IKINCI YARI OYUNCULARINA BEYAZ FORMAYI GIYDIRTMEDIN ???? SEN SOYUNMA ODASINA INMIYOMUSUN ??? MACTAN ONCE OYUNCULARIN HAZIRLANIR GIYINIRKEN SEN NERDEYDINNN????? BAHANELERE SAKLANMA BU SANA VE SIVASSPORA ZARAR VERIR INSAALLLAH ONUMUZDEKI ANKARAGUCU MACINI KAZANIRIZ[/QUOTE]
Bildiğim kadarıyla konuk ekip değil ev sahibi forma değiştirir. Ayrıca hakemin bunu belirtmesi ve değiştirtmesi gerekirdi... Erken yenilen goller olmasa biz bu maçı kazanırdık. Üst üste 2 gol yememize rağmen takım oldukça atak ve güzel bir futbol sergiledi... Şu an için üç maçtan en az kayıpla çıkmış durumdayız. Bizim için en önemli hedef Ankaragücünü yenip son haftaya rahat girmek olmalıdır... |
Sevgili yiğidolar, dün akşam ben de stadda idim. Sesim soluğum kesildi bağırmaktan. Sağolsunlar Sivastan gelen yaklaşık 90-100 kişilik gurup, Üsküdarlı 9-10 arkadaş ve İstanbul derneğinden 10-15 kişi takıma ellerinden gelen desteği vermeye çalıştılar. Yani toplam yaklaşık 150 kişilik bir gurup takımı sürekli destekledi.
Taraftarımızın toplamı 1000'den fazlaydı. Hep beraber tezahürat yaptığımız dakikalarda bütün GS tribünlerinin dikkatini çektik ve stadda sesimiz ciddi seviyede duyuldu. Ancak bu dakikalar gerçekten kısa sürdü. Ben diğer arkadaşların aksine taraftarımızı suçlamıyorum çünkü geçen yıllardaki maçlara göre önemli oranda ilerleme kaydedildiğini gördüm. GS taraftarının ilk dakikalarda gelen gollerle artan coşkusu, bizim taraftarımızın çöken morali ilk dakikalardaki coşkunun sürmesini engelledi. Takıma gelince ilk 15 dakikada çok sıkı defans yapmamız gerekirken biz açık oynadık ve basit golleri yedik. Bu da sonun başlangıcı oldu bizim için... Son olarak Mehmet Yıldız hakkında birkaç şey söylemek lazım: Beşiktaş maçından sonra birçok arkadaş Mehmet'i göklere çıkarırken ben yine de eleştirmiştim. Eleştirilerimde haklı olduğumu birkez de dünki maçta gördüm. Adam resmen top ezme makinesi. Fiziği gerçekten güçlü ama aldığı topları eziyor, teknik yönü çok zayıf olduğu için tehlikeli olabilecek bir çok pozisyon Mehmet Yıldız'la rakip takımın defansına hediye edilen toplara dönüşüyor. Maçın başında Wooter oyuna girseydi emin olun sonuç çok farklı olabilirdi. Bülent Uygun'un bir an önce Wooter'la maça başlamayı kafasına sokması lazım. Diğer bir sözüm aramızdaki Sivassporlu mu yoksa başka bir takımlı mı oldukları belli olmayan ne idiğü belirsizlere: Siz de bir an önce saflarınızı belli edin. Ya tam Sivassporlu ya tam GS'li, BJK'li, FB'li olun, ama Sivas tribününe tek bir aşkla tek bir renkle gelin. Ya da cehennemin dibine gidin, yüzünüzü görmeyelim sesinizi duymayalım... Bülent Hoca'nın forma mazeretine gelince; söylediklerinde haklılık payı olabilir ama yenilgiyi buna bağlamak ayıp olur. Biz yanıldıkta GS'liler niye yanılmadı diye de sormak lazım tabi..... |
-->: --->: AYNI RENK FORMA YANILTTI!!
[QUOTE=Bilmiyorum5;169610]BULENT UYGUN YAPMA HOCAM SEN NERDESIN OYUNCULARIN KIRMIZI FORMAYLA CIKARKEN HADI ILK YARI CIKTI NIYE IKINCI YARI OYUNCULARINA BEYAZ FORMAYI GIYDIRTMEDIN ???? SEN SOYUNMA ODASINA INMIYOMUSUN ??? MACTAN ONCE OYUNCULARIN HAZIRLANIR GIYINIRKEN SEN NERDEYDINNN????? BAHANELERE SAKLANMA BU SANA VE SIVASSPORA ZARAR VERIR INSAALLLAH ONUMUZDEKI ANKARAGUCU MACINI KAZANIRIZ[/QUOTE]
[b]Yedek forma getirmedik diyor haberi yanlış okumayalım.Yoksa Bülent hocanın soyunmasına inmicek hali yok:S[/b] |
COK SACMA BAHANE
BASKA BAHANE BULAMADIMI ? BAKALIM. ÖNÜMÜZDEKI MACTA ASLA FORMALARI KARISTIRAMAZLAR O ZAMAN BAKALIM NE OLACAK? |
yenıldık ıste bahanelerle ıs olmaz
|
[COLOR="Green"]Bu konuyu uzatmanın kimseye faydası yok inancındayım değerli arkadaşlar.
Sivasspor Beşiktaşı İnönü stadyumuna gömmüş, bazı futbol yazarlarının dediği gibi “Anadoludan bir takım gelip istanbulda 3 büyüklerden birini dağıtmıştır” Geçen hafta Sivasta Trabzonu iyi bir oyunla yenmiştir. Üst üste yapmış olduğu bu üst düzey maçlarda istediğini fazlasıyla almıştır. TD. Bülent Uygun bu 3 maçta hedefinin 4 puan olduğunu daha önce açıklamıştır. 2 puanda ekstradan almıştır. Formaların karışma işine gelince; Bülent Uygun açısından talihsiz bir açıklama yapılmış, yenilgiyi forma rengine bağlamak ilginç olmuş. Galatasaray; bizden iyi oynadı bizde elimizden gelen mücadeleyi gösterdik göreve geldiğimde 3 maçtan 4 puan hedeflemiştik, 6 puan alarak hedefimizi de geçmiş olduk, futbolcularımı kutluyorum vs vs. gibi bir açıklama bence daha doyurucu olurdu. Bunun dışında büyük bir ihtimalle Sivasspor teknik heyeti maçın 4. hakemine ve maçın TFF gözlemcisine bu konu hakkında itiraz etmişlerdir. Ancak unutulmaması gereken maalesef Medyanın açıklamaları cımbız gibi birkaç cümleyi genel açıklamanın içinden çekip taraftara yansıtması işidir, Bugünkü Hürriyet gazetesini okuduğumda bir kez daha buna inandım, haberi yazan kişinin belli olmadığı Bülent Uygunun açıklamasına yer verilen gazetede, Bülent Uygunun “ İkinci yarıda forma değiştiremezdik. Çünkü formamız yok ki” açıklaması Medyanın ne kadar yönlendirici olduğuna açık bir örnektir. Sivasspor kulübü sadece ligde 1 takım forma ile mücadele edecek kadar aciz, fakir bir takım değildir. Müsabakaya giderken yanında farklı renkte forma götürmemesi de, maç esnasında formasını değiştirmemesi de normaldir. Zaten 2006 – 2007 SEZONU TÜRKİYE PROFESYONEL LİG MÜSABAKALARI STATÜSÜ’nün MADDE 11 TAKIMLARIN GİYECEKLERİ TESCİLLİ RENK VE ŞEKİLLİ FORMALAR maddesinin f fıkası Müsabaka anında takımların forma, şort, tozluk renk ve şekilleri birbirine çok benzediği ve müsabaka hakeminin kanaatine göre karışıklık doğurabileceği takdirde [B]ev sahibi [/B]takım forma değiştirecektir. Demektedir. Yani müsabaka hakemi eğer formaların, şortların, tozluk renklerinin birbirine benzediğini düşünmüş olsa idi ev sahibi takımın yani Galatasarayın forma değiştirmesi gerekirdi. bence bunu zaten epeyce arkadaşımız dile getirmiş, daha da uzatmanın bir faydası yok.[/COLOR] |
EVETBENCEDE YENİLDİK BÖLE ŞEY OLMAZ ARKADAŞLAR FORMA FARKI DİE BAHANE BULMAYALIM
|
......KESİNLİKLE BAHANE .......
|
gercekten uygun ayıp etti boyle behane olmaz sanki gs liler insan degil mi sadece sivaslılar mı yanıldı lütfen bunları bıraksınlar niye yenildik onu düşünsünler - SERVET VE HAKKI TAKIMI MAFETTİ BU HAFTA
|
kardes gs lılıgınızı bellı etmeyın hem umıt ın hem ılıcın golu ofsayt cihan yasırı ıtıyo hakem yasıre sarı kart verıyo hasan sas sert gırerek topu alıyo serdara nıye topu kaptırdın dıye sarı kart verıyo hakemın bı oyun oynayacagı buralardada bellı oldu formaları deıstırmemeklede sen hakemsen bunlara dıkkat edecen farklı formayla oynatacan sonra skor kac kac olursa olsun
|
ÜZGÜNÜM AMA KATILMIYORUM
Maçı lig tv'den izledim ilk yarının ilk dakikalarında biraz rölantide oynasaydık maçı en az beraberlikle bitirebilirdik.İkinci yarı daha kontrollüydük ve resmen GS panikledi özellikle golden sonra.Sivasspor'umuzu ve Bülent UYGUN'u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.ZİLE'den SİVAS'lı Ömer UMUT |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:43. |