SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİLET FİYATLARINDA JEST (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9242)

GuNaY 27.11.2006 22:50

BİLET FİYATLARINDA JEST

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında, Sivasspor / Ankaragücü takımları arasında 2 Aralık Cumartesi günü Sivasta'da yapılacak maçın bilet fiyatları açıklandı.ve yarından itibaren satışa sunulacağı belirtildi.

Sivasspor, Ankaragücü maçı öncesinde bilet fiyatlarında indirime gitti. basın sözcüsü Fikret Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, cumartesi günü oynayacakları Ankaragücü karşılaşmasına tüm taraftarı beklediklerini belirterek, ''Taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan Ankaragücü maçında bilet fiyatlarında indirime gittik. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımızı bu müsabakada desteğe davet ediyoruz'' dedi.

Kale arkası tribünü biletlerinin 2 YTL'den, maraton tribünü biletlerinin ise 5 YTL'den satışa sunulacağını açıklayan Ünsal, ligin ilk yarısını rahat bir konumda bitirmek için bu müsabakadan taraftarın da desteği ile galip ayrılmayı hedeflediklerini bildirdi.

Biletlerin yarından itibaren satışa sunulacağı belirtildi.

sinan58_34 27.11.2006 22:54

--->: Yönetimden Taraftara Jest

[B][I]bilet fiyatları komik durumda eger bu rakamlara gorede o stad dolmazsa o zaman o konu hakkında yorum yapmak bile bence yanlıs olur[/I][/B]

Flavio 27.11.2006 22:55

-->: Yönetimden Taraftara Jest

[b]İnşallah 4 Eylül ü rakip için cehenneme çevircez.Ya Sivas'ta olupta bu maça gitmek vardı ya:(.Tüm Yiğidolar maça tekrar kazanma zamanı.Trabzonla başlayan seri devam etmeli.Burdan yönetime teşekkürler.[/b]

1967_DERNEK_MUSTAFA 27.11.2006 23:03

[COLOR="Blue"]fıyatlar anormal derecede ucuz yanlız stadın dolması hiç önemli değil benim için mühüm olan o kalabalığın hep bir ağızdan takımı desteklemek ben şunu istiyorum inşallah yağmur veya kar yağarda kimse oturmaz ama nerdeeeeeeeeeee takımı oturarak desteklenmesini istiyorlar tribünlere yeni versiyonlar geliyo hayırlı olsun[/COLOR]

SivasSpor.Com 27.11.2006 23:05

BİLET FİYATLARINDA JEST

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında, Sivasspor / Ankaragücü takımları arasında 2 Aralık Cumartesi günü Sivasta'da yapılacak maçın bilet fiyatları açıklandı.

Bu hafta sonu oynanacak olan Sivasspor / Ankaragücü maçı bilet fiyatları şöyle:

Maraton: 5 YTL

Kale Arkası: 2 YTL

ceza_tolga_rep 27.11.2006 23:23

-->: BİLET FİYATLARINDA JEST

Valla yönetim artık ne yapsın?Artık gelin nolur stata,destekleyelim takımı.
HERKES 4 EYLÜLEEEEEEEEEEEEEEE...........

TracyMcGrady58 27.11.2006 23:48

Bilet fiyatlari cok ucuz.Artik bu bilet fiyatlarinda stad dolmassa nediyelim artik.Insallah stad dolar ve atmosfer müthis olur

GuNaY 28.11.2006 03:17

--->: BİLET FİYATLARINDA JEST

[B]Biletlerin karaborsaya düşmesi lazım artık bu maçta...
Kale arkaları dahil boş koltuk kalmamalı...[/B]

abircan 28.11.2006 08:10

EN KRİTİK MAÇLARIMIZDAN BİRİNE ÇIKIYORUZ BENCE 6 PUANLIK MAÇ, YİĞİDO STADI DOLDURUP GEREKEN DESTEĞİ VERMELİ YÖNETİM ÇOK AKILLICA BİLET FİYATLARINI AYARLAMIŞ DAHA NE YAPSIN BE KARDEŞİM, KALDIR KÇNDA Bİ ZAHMET TAKIMINI DESTEKLE ARTIK BU FIRSAT ALTIN FIRSAT 6 PUANLIK MAÇIMIZ

HakkıTİMUÇİN 28.11.2006 08:30

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;170102][COLOR="Blue"]fıyatlar anormal derecede ucuz yanlız stadın dolması hiç önemli değil benim için mühüm olan o kalabalığın hep bir ağızdan takımı desteklemek ben şunu istiyorum inşallah yağmur veya kar yağarda kimse oturmaz ama nerdeeeeeeeeeee takımı oturarak desteklenmesini istiyorlar tribünlere yeni versiyonlar geliyo hayırlı olsun[/COLOR][/QUOTE]

[B]aman mustafa gardaş..
yağmur kar olmaz inşallah..
bizim millet onu bahane eder ..
bu sefer hiç gitmez maça [/B]

dieforyou7 28.11.2006 08:47

bence sıvasın cılgınlar gurubu bu macta maratonda olmas lasım en azından bı kısmı bı kısmıda kale arkalarına paytlastırılmalı atkısız tekrar soyluyorum maca gitmeyın kardesim!!!

oturmaya hıç gitmeyın maca giden adam mac ızlemeye dııl bagırmaya orayı ınletmeye gitmelı

ben eger sıvas o macı alırda mactan sonra ertesı gun sıvas taraftarı takımına sonsuz destek werdı yada sıvas taraftarı sole ıdı boyle ıdı duymassam gercekten yazık yaa!!!!!!

bak gercekten bak giden ses gerı gelıyor!!! mactan bı gun once 2gun once ballı sut ıcerım kı sesım gur cıksın dıye sızde boyle yapın abıı!!! coğu zaman gollerı bıle gormem ama ordakı sewıncım herseye bedeldır..

Abdullah DuMaN 28.11.2006 11:13

TARAFTARLAR İŞTE SİZE FIRSAT İLK YARIDA Kİ SON MAÇ EVİMİZDEKİ BU MAÇTA TIKLIM TIKLIM OLMALI SOĞUKTA OLSA KARDA YAĞSA GELİN

SONMEZ 28.11.2006 11:22

[B][COLOR=blue]Kulüp Yönetimimizin bu jesti için teşekkür ediyoruz.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue]Asıl teşekkür ise, taraftarlarımızın trübünleri doldurarak [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ve takımımıza [/COLOR][/B][B][COLOR=blue]olanca gücümüzle destek vermekle olacaktır...![/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue]Hele bir de galip gelmemiz ise,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Güzelliğin ve teşekkürün padişahı olacak (İnşallah)...![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue].[/COLOR][/B]

sivassss 28.11.2006 11:35

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;170102][COLOR="Blue"]fıyatlar anormal derecede ucuz yanlız stadın dolması hiç önemli değil benim için mühüm olan o kalabalığın hep bir ağızdan takımı desteklemek ben şunu istiyorum inşallah yağmur veya kar yağarda kimse oturmaz ama nerdeeeeeeeeeee takımı oturarak desteklenmesini istiyorlar tribünlere yeni versiyonlar geliyo hayırlı olsun[/COLOR][/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]tamamen sana katılıyorum abi, galatasaray maçında da tribün doluydu ama takıma destek yoktu, maçlara oturmak için değil tezahürat yapmak için gitmeliyiz, yoksa maça gitmenin ne anlamı kalıyor, rakibi etki altına almamız lazım, zaten bu fiyatlarla o maç büyük bir ihtimalle dolarr...[/B][/FONT][/COLOR]

dieforyou7 28.11.2006 11:59

dolmassa ayıp;) ;) ;) ;) ;) :) :) :)

HaYaLL58 28.11.2006 12:01

bu fiyatlar sayesinde stadımızn dolacağından eminim inşallah güzel bi atmosferde iyi bir maç olur

dieforyou7 28.11.2006 12:13

bağırmayan gtmesın LUTFEEN!!!!!!

1967 dernek serkan20 28.11.2006 12:17

[B]biletler bedava olmuş yani artık maça gitmeyenlere ayıp[/B]

puar 28.11.2006 13:00

bnu mac kaçmaz artık 2 milyona bir hafta sonunu gecirmek herkeze nasip olmaz haydi sivastaki hemşehrilerimiz maca...

rallicifurkan 28.11.2006 13:29

BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ KESİNLİKLE GİTMELİYİZ VE DESTEK VERMELİYİZ HEMDE BİLET FİYATLARININ ÇOK DÜŞÜK OLMASINA RAĞMEN
TÜM YİĞİDOLARA BU MAÇA GİTMESİNİ İSTİYORUZ.

babayavuz 28.11.2006 14:26

[COLOR="Red"][/COLOR] Cesitli bahanelerle bu zamana kadar biz taraftarlar olarak dort eylul stadyumunu dolduramadik en buyuk bahanemizde bilet fiyatlari idi ama bu hafta boyle bir bahanemiz artik yoktur bu hafta dort eylulun hinca hinc dolmasi lazim cunku bilet fiyatlari bir paket sigaradan daha ucuz bu maca gitmemek icin hic bir bahane uretilmemeli bazi durumlar haric ozellikle su anda sivas'ta bulunan tum yigidolarin stadi hinca hinc doldurmalari gerekir insallah bu hafta yigidolarin taraftariyla, futbolcusuyla, teknikheyetiyle ve yonetimiyle bir butun olarak galibiyet serisine kaldigi yerden devam edecegine inaniyorum ayrica bu guzel jestten dolayi tum sivasspor yonetim kuruluna sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum.

yigido_furkan 28.11.2006 14:27

2. ligde iken 5 ytl idi bilet bu naçda herkes gelebilir bi sigara parasından bile daha ucuz kale arkası herkes bu maça gelmeli en krıtık maçlarımızdan biri hadi yigidolar 4 eylüle

kadir10 28.11.2006 16:30

üst sıralara çıkmak için bu maçta üstelik kendi evimizde puan kaybetmemeliyiz stad dolucaktır artık 4 büyük değil 5 büyük olucak

1967_CLUB_10UR 28.11.2006 20:43

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]artık bu kadar da olmaz.5 ytl ye bilet satılıyor..herkesi gelmesi şart.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

FARUK_34 28.11.2006 21:05

Yapılan yorumları okudumda üzüldüm biri kçnı kaldırda gir diyor bu tarz kelimeler ayıptır diğeri başka ya sivas halkının ekonomisi nedir büyük şehirler gibi düşünmeyin köylerden mi gidicekler maça şehirde zaten sanayi yok ha derseniz sivasspor bi fabrikadır doğrudur bunun bilincine sivas halkının varması lazım sivasspor klubü sivas şehrine bir fabrikadır bunun bilincine varmak lazım.

sadan5858 29.11.2006 10:20

sağolasın bülent abi herkesi maça bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

1967_CLUB_ÖZGÜR 29.11.2006 13:45

[B]Sivasspor, A.Gücü maçı öncesinde bilet fiyatlarında indirime gitti. Basın sözcüsü Fikret Ünsal, A.Gücü maçına tüm taraftarı beklediklerini belirtti. Kale arkası biletleri 2 YTL'den, maraton tribünü ise 5 YTL'den satışta.[/B]

sivas_sevdamiz 29.11.2006 15:45

arkadaşlar sadece gitmek yetmiyor. hepimiz gidelim ve taraftarımızı harika bir şekilde destekleyelim

Bln-Fatih58 29.11.2006 16:52

Artik stadida doldururlar fiyatlarda uygun.
hep destek tam destek

yigido Atilla 29.11.2006 17:35

[B][I][COLOR="Sienna"][FONT="Trebuchet MS"]Güzel futbol ve galibiyet alininca traftarda stadi doluyor yönetim bilet fiyatlarinda indirim yapmis güzel bir gelisme ama yeterli degil .. yönetimin eksikleri var !!!!!! Traftarlar stadta organize olamiyor tek bir agizdan tezahüratlar yapilamiyor organize olmayan bir traftar toplulugu takima ne kadar faydasi olur veya macin gidisatini nasil degistirir .Yönetimin bu sorunu acilen cözmesi gerekiyor... Traftarlar dernegi sivassporun resmi bir kurumu ise nicin yönetim bu sahislarla daha yakindan ilgilenmiyor ..Traftari stadta organize bir sekilde costuracak kisiler bu derneklerde rahatlikla bulunabilir stadin belirli yerlerine yerllestirilen bu sahislar ezberlenmis tezahüratlari ellerindeki megafonlarla traftari costurabilir.. veya yönetim baska bir cözüm bulmali [/FONT][/COLOR][/I][/B]

SivasLady 29.11.2006 20:38

[B]bu sene icin sivastaki son macimiz
yönetim elinden geldigi kadar taraftara jest yapmis
bilet fiyatlari cok uygun
imkani olan maca buyursun
takimimizi bu zor mücadelede yalniz birakmayalim
Sivasspor`umuz herseye laiktir[/B]

1967_CLUB_GECE 29.11.2006 20:50

HAYDİ DAHA NE BEKLİYONUZ BAŞKA BİR SEBEBİNİZ KALMADI MAÇA GELMEK İÇİN... AMA ÇEKİRDEKÇİLER GELMESİN MAÇA AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM GELMESİNLER YANİ BE BENİM DÜŞÜNCEM SAYGI BEKLİYORUM... ADAMLARIN FAYDASINI BIRAK ZARARI VARYAAAAAA... BAĞIRANLARDAN BİLE RAHATSIZ OLUYORLAR NASIL İŞ ANLAMADIM GELMESİN ÇEKİRDEKÇİLER

1967_CLUB_10UR 29.11.2006 20:58

[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]BU HAFTA BÜTÜN SİVASSPOR TARAFTARI 4 EYLÜL' AKSIN..[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30.