![]() |
ANDERSON´A KANCA
Gençlerbirliği, Sivasspor’un golcü futbolcusu Anderson’a kancayı taktı. Kırmızı-Siyahlılar’ın 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyla görüşmelere başladığı bildirildi.
Kırmızı-Beyazlı yönetimin 1 milyon dolar bonservis bedeli biçtiği Sambacı için, Konyaspor ve Erciyesspor’un da, genç forvet için devrede olduğu ifade edildi. Sivasspor yönetimi ise henüz bize ulaşan bir bilginin olmadığını iddia ettiler. |
--->: ANDERSON´A KANCA
bu haber çok güzell... ki transferlerin ne kadar kaliteli ve yerinde olduğunu gösteriyor ... fakat aynı fikirde olumusunuz bilmem ama bence andersondan yeterinde faydalanamıyor.. yerinde kullanamıyoruz... gittiğinde ve gittiği takımda atacağı golleri hayal ediyorum da biz bu adamı neden gönderdik diyeceğimizi şimdiden duyabiliyorum...
bende hiç bir şekilde bu adamı göndermemeli............. uefa yı hedef tutan bir takım için en önemli silahımız olacağına inanıyorum... |
eğer daha iyisi gelecekse neden olmasın. Duyduğuma göre transferinde Gençlerbirliği ile bir aşama sözkonusuymuş. devre arasında Gençlerbirliği'nde olma ihtimali varmış. Bence geçen yıl bize faydalı oldu. İnşallah Sivasspor için en hayırlısı olur.
|
-->: ANDERSON´A KANCA
zaten geçen senedegençlerbirliği istemişti.bana görede artık gönderilmeli.
HERKES CUMARTESİ 4 EYLÜLE.LÜTFEN STATI DOLDURALIM. |
bu adamdan yeteri kadar faydalanamıyoruz yazık.mehmetin yüzünden adamı yiyorlar resmen.baliliyle beraber oynamalı kesinlikle ama gider tabi adam bu gidişle.
|
eğer bana yanlış düşündüğümü,hala mehmetle anderson kıyasında mehmeti tercih edeceğini idda edende varsa ona sorumda şu olur,neden gençlerbirliği mehmeti istemiyor o zaman.valla üzülüyorum mehmetin ayağına bu adamın yenmesine.
|
artik satilsin gecen sezon sivasta yapacagini yapti ama bu zezon hic bir varlik gösteremedi satilsin
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]anderson bu sene çok verimsiz bir sezon geçiriyor.yerine emsali veya daha iyisi gelecekse gönderilsin.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
İYİ PARA VERECEKLERSE SATILSIN
|
[CENTER][img]http://www.sivasspor.com/images/stories/yolculuk.jpg[/img][/CENTER]
|
bencede satilsin ve yerine baliliye ayak uyduracak biri alisnsin
su mehmet yildizda gönderilseya ikinci lige cok rahat satariz onu zaten yeride orasi |
Anderson bu sezon pek verim veremiyor takimimiza, sakatliklardan sonra kendini toparliyamadi, egerki yerine daha iyisi getirilirse o zaman gönderilsin
|
[b]Alırsa sadece Gençlerbirliği alır kanımca.Bence kadroda tutulmalı.Kaliteli bir isim onun yerine gelecek isim ondan iyi olacağınıda sanmıyorum.Kadro genişliği açısından,zenginliği açısından bence kalmalı.Aslında böyle teklifler bi yandanda mutlu ediyor demekki boş oyuncuları getirmiyoruz her ne kadar bu hataya Danny ve Carvolha da düşsekte..![/b]
|
bu transferde ilhan cav cavun parmagı var bu oyuncunun kafasını sezon başında karıştırdılar sivassporda vermedi genclerbirliğine dedilerki oynam seni alacaz ben formsuz falan oldunu sanmıyorum ilhan cav cav bu andersonu realmadrite satarsa sakın kimse şaşırmasın ve anderson giderse 1 tek genclerbirline gider
|
[B]Bu sene yeterli verimi bir türlü alamadık kendisinden,
acaba aklı bu transfer haberlerinde mi kaldı? Kulübün menfaatleri doğrultusunda karar verilirse iyi olur...[/B] |
bu transfer teklifinde gençlerbirliği varsa,doğal olarakta ilhan cavcavın kulübü olduğu için bu iş biter.tecrübeli spor adamı cavcav ağa bu andersonu kapar....
|
sadece andersondegil balili haric yabancilari gonderilse iyi olur yerli kadro daha iyi
|
bu haber dogruysa
zarar etmıyeceklerı bır fıyata satılması dogru olur... mehmet yıldız 10 tane anderson eder.. |
bence verebiliriz.para+ takas şeklinde.mesela vermezler ama mehmet nas+250$evet farkındayım biraz uçtum.ama bizimde ortasaha eksiğimiz var.teknik,fizik gücü yüksek,çabuk bir orta saha.mehmet nas gibi.o zaman takımımız tempo yapabilir.çabuklaşır ve uefa takımı olur.anderson bence bizim gibi takımların oyuncu değil.iyi oyuncu ama bizim takımımızın oyuncu değil.çünkü biz takım oyunu oynuyoruz.ama andersondan verim alabilmek için oyun düzeninizi ona göre ayarlamalısınız.
|
Bana göre,iyi para karşılığında satılması verilebilecek en doğru karar olur. şuana kadar , takımımıza pek faydası olmadı. bu aşamadan sonrada olacağa da benzemiyor. kaçırdığı gol sayısı, attığı gol sayısından hayli fazla.. top sürme , pres yapma gibi bir özelliğide yok. ancak kafasına top gelecekte goll atacak. oyuncuyu bir maç ile değerlendirmek çok yanlış olur ama geçen trabzon karşısında kaçırdığı gol , kaçırılacak bir gol değildi...
Satılması en doğru kararrr. vede satılsın ... Saygılarımla .... Her zaman ve her yerde EN BÜYÜK SİVASSPOR ....! |
[COLOR="Sienna"][B]ANDERSSON, BU SEZON SİVASSPOR'A PEK BİR FAYDA SAĞLAYAMADI, BU BİR GERÇEK, İYİ BİR PAYA VERİLİRSE SATILMASI EN MANTIKLISI OLUR, ZATEN BU SEZON SİVASSPOR'DA İLK 11'E GİREMEYECEK GİBİ, MEHMET YILDIZ FORMAYI KAPTI...[/B][/COLOR]
|
birmilyon dolar anderson için iyipara istemişler,veren çıkarmı acep.
|
Peki gardaşlar satılsın diyonuz da böyle bi adamı acaba sivas spor olarak kaç paraya alabiliriz benim gönlümden geçen yurt dışına bi takıma satılması biz ise resmsn elimizdeki silahı geç patlasa da neden rakiplerimize satıyoruz sonra hepimiz üzülürüz bu konuda bilmem bana katılırmısınız
|
[QUOTE=metinumar;171030]Peki gardaşlar satılsın diyonuz da böyle bi adamı acaba sivas spor olarak kaç paraya alabiliriz benim gönlümden geçen yurt dışına bi takıma satılması biz ise resmsn elimizdeki silahı geç patlasa da neden rakiplerimize satıyoruz sonra hepimiz üzülürüz bu konuda bilmem bana katılırmısınız[/QUOTE]
aslında bu konuda haklı olabilirsin ama bence futbol kulüpleri bunu alışkanlık haline getirmeli. Oyuncular gidip gelmeli. İlhan Cavcav yıllardır en iyi adamlarını satıyor. Ama mutlaka başkasını bulup getiriyor. O nedenle bence değerini bulan her oyuncu satılmalı. Tabi daha iyisi getirilmek şartıyla. Yurt dışına satılması fikrine gelince o durum oldukça zor. Anderson yurt dışında bilinmez. menajerlik şirketi çok büyük bir şirket değil anladığım kadarıyla. Belki ülkesine gidebilir ancak. |
[B]ANDERSON BU SEZON BİRAZ ŞANSIZ
AMA DÜZELECEĞİNE İNANIYORUM ARTIK BU YÜZDEN ŞİMDİ SATILMASI SÖZ KONUSU OLMAMASI GEREKİR[/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Kafasında sezon başından beri bu transfer var da oynamıyorsa satılsın... Takıma iyi para kazandırmalı Cavcav'dan iyi bir para koparmalıyız... Anderson mu Mehmet mi konusunda ise hangisi faydalı ise o.... Şu anda Mehmet faydalı 11 de oynamak onun hakkı.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
andersonu bencede versinler bizim sistemimiz farklı andi o sistemde yer alamıyor geçenm sene balili yedekti bu sene o ama iyi oyuncu hırslı cavcav kesin yaşı genç diye alıyordur cav cav işini bilir
|
satıngitsin
yerine ben bedava oynarım...... |
BENCE GİTMESİ İYİ OLUR HEMDE O PARAYA HARİKA OLUR TAKIMA FAYDA SAĞLAYAMIYOR DAHA TEKNİK BİRİSİ LAZIM BİZE
|
-->: --->: ANDERSON´A KANCA
[QUOTE=34-murat-58;170970]bu haber dogruysa
zarar etmıyeceklerı bır fıyata satılması dogru olur... mehmet yıldız 10 tane anderson eder..[/QUOTE] tabi canım o yüzden gençlerbirliği andersonu istiyo hemde istenen paralara bir bak.koca gençlerbirliği veya ilhan cavcav salakya.mehmet yıldızı kim istiyomuş birde ona bak,öyle değerlendir istersen arkadaşım.yada tersini söyleyecektin yanlış yazdın sanırım. |
[B][I]andersonun yıldızı gecen sezon parlamıstı bu sezon bi verım alamadıgımızı dusunuyorum bence gitmesi daha hayırlı olur [/I][/B]
|
BIR OYUNCU OYNAYARAK KAZANILIR
ADAM YABANCI BELKIDE KÜSMÜSTÜR-ALINMISTIR GALATASARAY MACINDA MASALLAH BÜLENT HOCA ADAMI SON 3 DAKIKADA ALDI OYUNA-SEN BU ADAMDAN NE BEKLIYE BILIRSINKI EN AZINDAN SON 30 DAKIKADA ALSAYDI MACA INANIYORUMKI GALATASARAYIN DEFANSINI COK YORARDI BENCE BÜLENT HOCA YANLIS YAPIYOR MEHMETI SON 30 DAKIKADA CIKARTMASI LAZIM ADAM YORULUYOR BEYPINARLI YIGIDO |
bence bi sorur hoca anderson arasında .. olabilir onun için yollayın derim
|
ANDERSON GENC OYUNCU ILERDE IYI YERLERE GELEBILIR BENCE YILLIK 200 MILYAR KARSILIGINDA BI TAKIMA KIRALIK VERILSIN EGER KENDINI GELISTIRIRSE ERTESI YIL GERI GELIR EGER KOTU OYUNU DEVAM EDERSE TEMELLI SATARIZ
|
--->: -->: --->: ANDERSON´A KANCA
[QUOTE=aldair;171194]tabi canım o yüzden gençlerbirliği andersonu istiyo hemde istenen paralara bir bak.koca gençlerbirliği veya ilhan cavcav salakya.mehmet yıldızı kim istiyomuş birde ona bak,öyle değerlendir istersen arkadaşım.yada tersini söyleyecektin yanlış yazdın sanırım.[/QUOTE]
sen cavcavın andersona o kadar para verecegıne ınanıyorsan senın futbol bılgınden suphe duyarım o paraya cavcan brezilyadan takım kurar.. |
[b]Mehmet Yıldız'la Anderson'u karşılaştırmak bence çok yanlış ikiside farklı tipte oyuncular.Gençlerbirliği çok istiyorsa gereken parayı verir,yoksa Anderson bizde kalır yoluna devam eder bu çok zor bişey değil.Ama ben yine tekrar ediyorum kadronun zengin olmalısı,takımın kalitesi artması açısından kadroda tutulması gereken bir isim.Onun yerine Berbatov'u alamayız değilimi!![/b]
|
Bence Sivasspor camiasına hayırlı olacaktır Anderson'un satılmasının
artık takıma fayda yerine zarar vermeye baslamıstı. Anderson'u satır yerine daha kaliteli bir yabanci alınabilir. |
-->: --->: ANDERSON´A KANCA
[QUOTE=1967 dernek serkan20;171049][B]ANDERSON BU SEZON BİRAZ ŞANSIZ
AMA DÜZELECEĞİNE İNANIYORUM ARTIK BU YÜZDEN ŞİMDİ SATILMASI SÖZ KONUSU OLMAMASI GEREKİR[/B][/QUOTE] [B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Sienna"]Yorumlarina noktasina kadar katiliyorum her futbolcunun form düsüklügü olur birazda bu sezon Balililinin gölgesinde kaldi ben cok iyi bir cikis yapacagina inaniyorum 23 yasindaki bir futbolcuyu satmak ne kadar dogru su an istenen parayi bile vermez ler kalmasi hayirli olur ....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Ilhan cavcav zaten futboldan anlamiyor anlamadigi icinde sivassporda ilk 11 grimeyen futbolcunun tursunu kuracak ilk 11 de devamli oynayan BALILI, ve MEHMET YILDIZ dururken kadroya giremeyen Andersonu israrla nicin istiyor sivaslilar bu pirlantanin hala farkina varmamislar Andersonun yasi daha 23 biz bu Andersondan istedigimiz gibi yararlanamiyoruz bu hocanin sorunu onu bulanda Bülent hoca oynatmali böyle bir futbolcuyu satmak sivasssporun yapacagi en büyük yanlis olur biz oynatalim ve Genclerbirligine degil iyi parayla 3 büyklere satalim Sivassporda kazansin [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
GEÇEN SEZON VARLIK GÖSTERDİ FAKAT BU SEZON BENCE FAZLA VERİMLİ OLAMADI EĞER SİVASIN YARARINA OLACAKSA VERİLSİN VE YERİNE GÜZEL BİR OYUNCU GELSİN
BENCE ANDERSON GÖNDERİLMELİ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:34. |