![]() |
BAYAN VE ÖĞRENCİLER BEDAVA
Sivasspor yönetiminden Ankaragücü maçı öncesi bayan taraftarlara ve öğrencilere kıyak geçti. Kırmızı-beyazlılar için son derece önemli olan bu karşımayı bayan taraftarlar ücretsiz izleyecek olurken, öğrenci kimliğini gösteren tüm öğrenciler de Ankaragücü maçını ücretsiz izleme imkanı bulacak.
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Ankaragücü maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, taraftarların 4 Eylül Stadı’nı tıka basa doldurmalarını istedi. Başkan Otyakmaz, “Biz yönetim olarak yapacağımızı yaptık. Karşılaşmayı öğrencilere ve bayan taraftarlara ücretsiz izleme imkanı sunuyoruz. Stada gelsinler ve takımlarına destek versinler. Sivasspor’un taraftarlarına bu karşılaşmada her zamankinden daha fazla ihtiyacı var” dedi. |
--->: BAYAN VE ÖĞRENCİLER BEDAVA
Artık Sivas halkıda gereken önemi göstersin. Neredeyse peşlerine adam yollayıp stada getirtecek izleyicileri.Yönetim daha ne yapsın! Stat tıklım tıklım dolup dışarı taşması lazım böyle bir durumdan sonra. Haydi bakalım iyi bir taraftar baskısıyla iyi bir futbolla üç puan alan biz olalım.Başarılar
|
DAHA ÖNCE YAPILMASI GEREKN BIR UYGULAMAYDI AMA YAVAS YAVAS ALISIYORUZ SUPER LIGIN TADINA TARAFTARIMIZ DA YAVAS YAVAS SIVASSPOR SEVGISINI IYICE HISSETECEK GUZEL BIR UYGULAMA OLMUS TARAFTARIN AYAGI BIR ALISIRSA SONRA SEN ISTEMESEN BILE PARA VERIP GELIR ILK IS AYAKLARINI ALISTIRMAK OLMALI AYRICA KUCUKLERIN MACA GELMESI COK ONEMLI ONLARA SIVASSPOR SEVGISI IYI ASILANMALI
|
cok ıyı uygulama tbrık etmek lazım
|
-->: BAYAN VE ÖĞRENCİLER BEDAVA
... Teşekkürler Mecnun Başkan ...
|
güzel bir uygulama ama içeri girenler inşallah çekirdekç takımı olmaz takımızın bağıran seyirciye ihtiyacı var...
|
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]güzel bir uygulama fakat giden arkadaşlarımızda inşallah maçı oturarak, çekirdek yiyerek değilde 90 dakika takımını destekleyerek bu güzel uygulamaya katkıda bulunurlar...[/B][/FONT][/COLOR]
|
[b]Çok iyi ya şimdi Sivasta olupta bu maça gitmek vardı.Dolduralım bugun ya 4 Eylül'ü.Yönetime burdan teşekkürler.[/b]
|
ögrencilere bedava olması güzel bize yaradı ama gidip bagırmamız lazım gidip oturacaksak hiç gitmeyelim cok krıtık bi maç hadi gencler dolduralım stadı ve sonuna kadar destegimizi verelim
|
güzel bir uygulama başkana teşekkürler ama beleşçiliğe alışmamak lazım.
|
[B]Çok güzel bir uygulama, gençleri ve bayanları stada çekmek açısından güzel bir girişim oldu,
3-4 Yıl sonraki taraftar profilini şimdiden oluşturmaya başlamak lazımdı...[/B] |
Yönetime bravo valla.Artik taraftar gereken ilgiyi mecbur göstermeli
|
YÖNETİM ELİNDEN GELENİ YAPIYOR SİVAS VE SİVASLILAR İÇİN TARAFTARLARDA ELİNDEN GELENİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMALI ÇEKİRDEK YEMYE DEĞİL TEZAHÜRATA GİTMELİ MAÇLARA
|
[B][I][COLOR="Green"]ÇOK İYİ Bİ UYGULAMA VALLA HAYIRLI UĞURLU OLSUN[/COLOR][/I][/B]
|
[B]Gerçekten yönetimi bu güzel uygulamadan dolayı tebrik etmek gerekir. Sivasspor taraftarının Süper Lig taraftarı olduğunun bilincine varması için bu tür çalışmalara daha da ağırlık vermesi gerekir. Lige çıkalı 2 yıl olmamıza rağmen taraftarda canlılık olmaması düşündürücü. Bu durgunluğu önlemek hareketliliği artırmak için bu ve bunun gibi çalışmalara sürekli ihtiyaç vardır. [/B]
|
sayın başkan biraz geç olmuş ama güç olmamış...
aslında daha önce uygulanması gereken bir promosyon .... yine de böyle bir jest i yaptığı için tşk ederiz. |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]bence öğrenci bayanların ayakları alışana kadar ucuz bilet uygulamasına devam edilmeli..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[COLOR="Red"][/COLOR] bence hiç güzel bi uygulama deil biz zaten para sıkıntıları war her kes 10 milyon werip girmiyosa zaten girmesen ayıp onlarda kalsnn iyişalah 1 kereye masusu olurrr
|
[QUOTE=cebrail_58;171470][COLOR="Red"][/COLOR] bence hiç güzel bi uygulama deil biz zaten para sıkıntıları war her kes 10 milyon werip girmiyosa zaten girmesen ayıp onlarda kalsnn iyişalah 1 kereye masusu olurrr[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]AZ ÖNCEDE YAZDIĞIM GİBİ AYAKLARI ALIŞANA KADAR 2-3 MAÇ BÖYLE BİR UYGULAMA OLSUN SONRASI KENDİLİĞİNDEN GELİR.[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
İleriyi görerek başlatılmış bir uygulama olduğunu düşünüyorum.
Bugün bizim bulunduğumuz tribündeki o çocukların coşkusunu mutluluğunu bir görmeliydiniz. Onların geleceğin gerçek taraftarı olacaklarından şüphem yok. Böyle bir uygulama başlattığı için, Sivasspor Yönetimine Teşekkürler. |
Sivasspor yönetiminin bugünki uygulaması için teşekkür ederim.Bugün oynanan Ankaragücü-Sivasspor maçına diğer haftalarda da olduğu gibi yine büyük bir coşku ve heyecanla gittim.Maçı Aynur hanımın grubuyla izledim.Çok mutlu oldum.Biz bayanların coşkusu görülmeye değerdi.Hepimiz orada bir yumruk olduk.Genç kızlarımızın davul sesleri stadı inletti.Çocukların heyecanı ve coşkusu harikaydı.Ben üç torun sahibide olsam Sivasspor golleri attıkça bir çocuktan farksız oldum o an.Sevinçten yerimde oturamadım hop oturup hop kalktım.Havanın soğuk olması üşümemiz ayaklarımın ve ellerimin soğuktan uyuşmasını yaşadığım coşkudan hissedemedim bile.Bugün ben termosta çayımıda götürdüm . Artık özlediğim eski yıllardaki maça gittiğim günlerin mutluluğunu ben bugün dolu dolu yaşadım.Çok ama çok mutluydum.Sanki bir rüyada gibiydim.Sivassporlu futbolcularımız elinden geleni fazlasıyla yaptılar,Taraftarımıza gelince olağanüstü idiler.Tezahuratları stadın göklerine yükseldi.Ayrıca gayet ölçülü ve saygılı tezahuratlar yapıldı .Ben bugün bütün taraftarlarımızı çok ama çok takdir ettim , Sivas'a ve Sivasspor'a yakışır bir davranış biçimi sergilediler. Ben şahsın olarak tüm taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.Stadımızdan ayrıldığımda ise bugün daha birbaşka içim rahat ,daha bir başka sevinçle evime döndüm. bütün yiğidolarımızla gurur duydum.Kısacası ben bugün bu maça hiçmi hiç doyamadım.Ne soğuk umurumdaydı nede ayaz.Sivasspor'um hep yanındayım hem kış hemde yaz....Saygılarımla...
|
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Ligler Baslarken stadin kapasitesinin tam dolacagini düsündü Baskan ama dolmadi.. Sivassporun 6.500 bin yeni taraftara ihtiyacimiz var bu taraftari nerden bulacagiz Bu sayiyi ancak genc ögrencilerle kapanabilir Sivasspor Sevgisiyle büyüyen genctalebeler ileriki senelerde kendi aldiklari biletlerle Maratonda yerlerini alacaklar.. Genc ve dinamik hic susmayan takimini stadta destekleyen costuran bir traftar kitlesine ulasacagiz [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
sivassporumuz için bu gerekli miydi nerdeyse taraftarı maça yönetim getirecek
|
BASKAN COK DOGRU YAPTI BOS DA DURAN KOLTUKLARMI FUTBOLCULARI COSTURACAK
|
[QUOTE=Nilay;171496]
Bugün bizim bulunduğumuz tribündeki o çocukların coşkusunu mutluluğunu bir görmeliydiniz. Onların geleceğin gerçek taraftarı olacaklarından şüphem yok. [/QUOTE] evet gerçekten çok coşkulu idi gençlik ama yan taraftaki a.gücü taraftarlarına yaptıkları tezahuratlar ve sataşmalar çok çirkindi, bu sivasımın eğitimli gençline hiç yakışmadı... hele arkadaşın biri sakraya atkısı ile gelmiş, olacak işmi bu yaa, sakarya buraya gelincede bu sefer a.gücü atkısı açarlar, geçen Trabzon maçında Fener atkısı açmaları gibi, bunu yapmaktaki amaçlarını bi anlayabilsem,güzel güzel maç izlemek varken bu çirkişnlikleri neden yaparız anlamıyorum, her yerde öve öve bitiremediğim güzel sivasımın güzel insanlarına bu hareketler yakışmıyor, lütfen biraz daha dikkat.. |
aslında bir maçta tribünleri doldurmak için herkese biletler bedava yapılsa ve 1 kişi 2 biletten fazla bilet alamaz dense bence o maçda bütün stad dolar.
|
Yönetimin bu davranışından dolayı kutluyorum. Yerinde bir davranış.Seyirciyi stada alıştırma tanıştırma adına güzel bir uygulamaydı.Ancak; bunlara rağmen hala stad tam dolmuyorsa, bu uygulamayla neredeyse bedava denecek kadar simgesel bir ücret talep edilmesi,öğrenci ve bayanları bedava stada alınmasına rağmen stad ful dolmuyorsa bunda bir iş var demektir.Bu kadarmı spora ilgisiz kentimiz.Bu uygulama olacağını duyduğumda giren seyirci kadar dışarda kalır sanıyordum,iki saatini maça ayırabilir insan ne olursa olsun. İnşaallah artık zamanla daha duyarlı bir sporsever kitleye kavuşur Sivası'mız.Oldukçada zevkli ve gollü bir maç oldu.Aldıkları bu galibiyetten dolayı kutluyor ve aynı başarıyı K.Erciyes maçındada gösterip ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmemizi diliyorum.
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivasspor yönetimine teşekkürler...............[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=jakobieen;171612]evet gerçekten çok coşkulu idi gençlik ama yan taraftaki a.gücü taraftarlarına yaptıkları tezahuratlar ve sataşmalar çok çirkindi, bu sivasımın eğitimli gençline hiç yakışmadı...
hele arkadaşın biri sakraya atkısı ile gelmiş, olacak işmi bu yaa, sakarya buraya gelincede bu sefer a.gücü atkısı açarlar, geçen Trabzon maçında Fener atkısı açmaları gibi, bunu yapmaktaki amaçlarını bi anlayabilsem,güzel güzel maç izlemek varken bu çirkişnlikleri neden yaparız anlamıyorum, her yerde öve öve bitiremediğim güzel sivasımın güzel insanlarına bu hareketler yakışmıyor, lütfen biraz daha dikkat..[/QUOTE] Mümkün olduğu kadar sataşmalara engel olmaya çalıştık. Unutulmaması gereken bir konu var, zamanla istenen,arzulanan taraftar profiline sahip olmamız için bu sancılı dönemi atlatmak zorundayız. bir anda taraftardan mucize yaratması beklenemez. |
[B][COLOR="Black"]cok teşvık edıcı bı organızasyon olmus bence devam edılmelı..
sıvasspor yonetımıne tesskurler..[/COLOR][/B] |
çok güzel ve teşvik eden bi uygulama, takımımızın başarılarıda buna eklenince tribünümüz daha güsel olcak inş.........
|
[IMG]http://img431.imageshack.us/img431/423/dsc02997do8.jpg[/IMG]
[COLOR="DarkRed"][B]işte beleşci gençlik...[/B][/COLOR]:) :) :) |
bende ikinci yarı sizleri ankaraya bekliyorum arkadaşlar
|
--->: -->: BAYAN VE ÖĞRENCİLER BEDAVA
[QUOTE=jakobieen;171705][IMG]http://img431.imageshack.us/img431/423/dsc02997do8.jpg[/IMG]
[COLOR="DarkRed"][B]işte beleşci gençlik...[/B][/COLOR]:) :) :)[/QUOTE] kardeş senin beleşci dediğin genclık o staddaki en ii tribünü yaptı. büyüklerine örnek oldu 90 dakika hiç susmadı. |
-->: --->: -->: BAYAN VE ÖĞRENCİLER BEDAVA
[QUOTE=lise_tayfa;172161]kardeş senin beleşci dediğin genclık o staddaki en ii tribünü yaptı. büyüklerine örnek oldu 90 dakika hiç susmadı.[/QUOTE]
biliyorum dostum bende o beleşçi gençliğin içindeydim :) gerçekten 90 dakika hiç susmadılar, arada a.güçlü taraftarlara sataşmaları olmasa çok daha hoş olurdu amma zamanla o yöndede ilerleme kaydederiz inşallah.. |
ok kardes insallah devamlı bu cosku devam eder stadyumdaki sessizliğin giderilmesi icin her seyi yapmaya hazırız..
yarin ki mac icin de büyük ihtimal arkadaslarla toplanıp bi münibüs te olsa gitmeyi planlıyoruz...gidersekte ne mutlu bize daha adı konmamıs bir grup ta olsak [B]''kimseden yardım beklemeden'' [/B]okul harclıklarımızla maca gidicez inşallah... |
[B][I]DEVAMI GELSINKI TEŞVIK EDICI OLSUN..
OZELLIKLE OGRENCILER UZERINDE BU TUR CALISMALAR ARTIRILSIN SAHSIMCE.. CUNKU GEREK UNIVERSITE GEREK LISE VE DENGI OGRENCLILER EKONOMIK OLARAK AILERINE BAGLI OLDUKLARI ICIN AYRICA MAC ICIN BUTCE AYIRMALARI ZOR OLUYO HERHANGI BASKA BISEYDEN VAZGECIP ORAYA KAC KERE ODEYEBILILER.. BU YUZDEN BENCE ARADA BIR HATTA SIKSIK BOYLE UYGULAMALAR YAPILMALI..[/I][/B] |
bundan sonra her hafta bi okulun son sınıflarına bıletlerde kolaylık sagalanacakmıs
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53. |