SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğidoların Dayanışma Formu (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   VARMISINIZ HEP BERABER BÜYÜMEYEEEEEEEE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=949)

CEVIK 02.06.2005 15:44

[b][color=darkblue][size=2]ARKADAŞLAR DİGER FORMLAR DA AZ COK

TANIDIK BİR BİRİMİZİ ŞİMDİ SIRA GELDİ DAYANIŞMAYA

BENİM DÜŞÜNCEM İSTANBULDA EN ÇOOK SİVASLI VAR

DOGRUMU? BUNLARIN İÇİNDE İŞCİSİ, MEMURU, DEVLET DAİRELERİNDE

HATIRI SAYILIR ABİLER VAR. AYRICA ÜNİVERSİTELERİMİZDE

GARİBAN ÖĞRENCİLERİMİZ VAR. BEN DİYORUM Kİ BURADA HERKES

NEREDE VE NE İŞ YAPTIGINI YAZARSA COOK İYİ OLUR.

BENİM GÖRÜŞÜM ŞAHSIMA GÖRE KIRTASİYEDEN TUTUN

TEKSTİLDEN VE MOBİLYADAN VESAİRE, BUNLARI COĞALTMAK

MÜMKÜN ÖRNEK (BİR YAHUDİ SEMTİNİN TAA UZAĞINDAKİ BAKKALDAN)

ALIŞ VERİŞ YAPMAK İÇİN YOL YÜRÜYOR BİZLER KENDİMİZE LAZIM

OLAN MAL VE HİZMETİ NEDEN HEMŞERİLERİMİZ DEN YAPMAYALIM?

ÖRNEK (SİVAS SÜRAT NAKLİYAT) BU GARDAŞIMIZ SİVASLI

BEN ŞİRKETİM OLARAK TAŞIMACILIĞIMI BURAYA YAPTIRA BİLİRİM...

DAHA BU ÖRNEKLERİ COĞALTABİLİRİZ İŞCİ LAZIMSA

BİZLERDEN BİRİNİ ALABİLİRİZ

ŞİMDİ SAYAMADIĞIM NİCE SİVASLI İŞ ADAMLARI VAR...

BURADA HERKES NE İŞ YAPTIĞINI YAZARSA COK İYİ OLUR...

EN AZIN DAN BİR BİRİMİZDEN MAL ALIP VERSEK BU COK DAHA İYİ

OLUR [/color]

NOT.. CİN ATA SÖZÜ VARDIR:

"KOMŞUNA HERGÜN BALIK VERECEĞİNE BALIK TUTMAYI ÖĞRET"

BENDE DİYORUM Kİ GELİN BİR BİRİMİZDEN MAL ALIP VERELİM

BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/b] [/size]

HakkıTİMUÇİN 02.06.2005 15:54

[b]birbirimize destek olmamız lazım..

Ben bir lojistik firmasında çalışıyorum..Filo Bakım Onarım ve Operasyon Müdürüyüm...Bizde parsiyel taşımacılık olmadığı ferdi olarak sivaslılara hizmet vermek zor görünüyor....

Ama şirketimizin dışarıya yaptırdığı işler olsun, işci alımında olsun sivaslı hemşerilerimize öncelik verebilirim..[/b]

CEVIK 02.06.2005 15:57

[quote=gakgo58][b]cevik gardas....pencereler elinde kaldı herhal.....!! :lol: :lol:

Şaka bir yana cok haklısın...birbirimize destek olmamız lazım..

Ben bir lojistik firmasında çalışıyorum..Filo Bakım Onarım ve Operasyon Müdürüyüm...Bizde parsiyel taşımacılık olmadığı ferdi olarak sivaslılara hizmet vermek zor görünüyor....

Ama şirketimizin dışarıya yaptırdığı işler olsun, işci alımında olsun sivaslı hemşerilerimize öncelik verebilirim...[/b][/quote]

İLK MEYVE SİNİ VERMEYE BAŞLADI BİZDE SİZİ İHRACATDA KULLANIRIZ

MÜDÜRÜM

Kaptan-58 02.06.2005 16:09

[size=2][color=darkblue][i][b]ÇEVİK ABİME SONUNA KADAR KATILIYORUM.......[/b][/i][/color][/size]

Kaptan-58 02.06.2005 16:11

[color=red][size=2][b]BEN ÖZEL BİR ŞİRKETTE FİNANSÇIYIM SİZE BİR YARDIMIM OLMAZ AMA ABİM ÜMRANİYEDE OTO ELEKTRİKÇİ.... HEMŞEHRİLERİMİZE SONUNA KADAR YARDIMCI OLURUZ......[/b][/size][/color]

kadir20 02.06.2005 16:16

valla tam sana yakisacak bi topic acmissin cevik abi ellerine saglik yine bombayi patlatmissin

borranfirtinasi 02.06.2005 16:19

BEN MİKRO BİLGİSAYAR ADLI BİR BİLGİSAYAR ŞİRKETİNDE(MECİDİYEKÖYDE) ÇALIŞMAKTAYIM.BABAM NAKLİYECİ ŞEHİRİÇİ VE ŞEHİRLERARASI TAŞIMACILIK YAPIYOR YER LEVENT-SEYRANTEPEDE TEVFİK ABİYE SAYGILAR SEVGİLER

EMİNÇOLAK 02.06.2005 16:21

[size=2][b]Çevik pen firmasının sahibi Tevfik gardaşımın fikirlerine katılmamak mümkün değil. Sivasspor com ailesinin fertleri olarak böylesi bir dayanışma örneğini canı gönülden destekliyorum. Ailemizde mevcut olan saygıdeğer iş mensuplarının hassasiyetini iş alanında yogunlaştırması destek ve dayanışma örnegi göstermeleri zaman içerisinde kanaatimce kendini beli edecektir. Fakat bu arada yardıma ihtiyaç duyan gardaşlarımızın yardımlarına koşma pirensibini edinebilmek için çok çalışmak gerektiğinide vurgulamak istiyorum.
Ben [color=darkblue]Sivas Sürat Nakliyat [/color]olarak (sivas yozgat ve kazalarından istanbula - ist. sivas yozgat ve kazalarına nakliye ayrıca türkiye geneline dagıtım ve organizasyon) işlerinde her türlü desteğe hazırım.[/b][/size]

CEVIK 02.06.2005 16:22

[quote=borranfirtinasi]BEN MİKRO BİLGİSAYAR ADLI BİR BİLGİSAYAR ŞİRKETİNDE(MECİDİYEKÖYDE) ÇALIŞMAKTAYIM.BABAM NAKLİYECİ ŞEHİRİÇİ VE ŞEHİRLERARASI TAŞIMACILIK YAPIYOR YER LEVENT-SEYRANTEPEDE TEVFİK ABİYE SAYGILAR SEVGİLER[/quote]

EVET BAKIN BİRDE BİLGİSAYARCI KARDEŞİMİZ CIK DI

NE GÜZEL GİDERİZ ALIŞ VERİŞİMİZİ YAPARIZ KİM KAZANIR

SİVAS VE SİVASLI KAZANIR

ZARALI_SELO 02.06.2005 16:22

GARDAŞLAR BİZİM OTO GALERİMİZ VAR 2.EL HER ÇEŞİT ARAÇ BULUNUR ARABA ALACAK OLAN WARSA YARDIMCI OLABİLİRİM... ÖZKARDEŞLER OTOMOTİV 237 93 99 :lol: :lol: :lol:

abircan 02.06.2005 16:28

ÇEVİK
teşekkürler, işbilir birisi olduğun belli, yeteneklisin arkadaşım, faydalı bir topik açmışsın, bravo
zincir marketlerde tanıtım ve özel promosyon işleri yapıyorum, çekiliş kampanyası yaparsan yardımcı olurum veya herhangi bir firma sahibi arkadaşıma, inşallah sivassporuma yıldönümü eşya piyangosu yapma işi bana verilir, zevkle yaparım.

ygd 02.06.2005 16:52

[color=red]BEN HUKUK FAKÜLTESİNDE ÖGRENCİYİMDE..BABAM SİNEMA SALONLARI İŞLETİYO(SİVASTADA KLAS'ı)BİDE KUYUMCULUK İŞİYLE UĞRAŞIYO...SİVASTA,KIRŞEHİRDE,İSTANBULDA SİNEMA VE SİNEMACILIK KONULARINDA YARDIMCI OLABİLİRİM:)!..SAMSUNDADA SARRAF İŞİNDE YARDIMIM OLABİLİR:)!!![/color]

CEVIK 02.06.2005 17:10

[quote=abircan]ÇEVİK
teşekkürler, işbilir birisi olduğun belli, yeteneklisin arkadaşım, faydalı bir topik açmışsın, bravo
zincir marketlerde tanıtım ve özel promosyon işleri yapıyorum, çekiliş kampanyası yaparsan yardımcı olurum veya herhangi bir firma sahibi arkadaşıma, inşallah sivassporuma yıldönümü eşya piyangosu yapma işi bana verilir, zevkle yaparım.[/quote]

GARDAŞ TEŞEKÜR EDERİM İLTİFATINA

PRAMOSYON DERKEN BİRAZ ACAR MISIN

KONUYU NE TÜR PROMOSYON MESELA :?:

DAHA GENİŞ TANIMA FIRSATI BULURUZ SENİ

ÇÜNKÜ BİZİMDE İŞLERİMİZ OLUR SİZİNGİBİ DEĞERLİ

GARDAŞ LARIMIZ LA

GUHERTAS_OTO58 02.06.2005 17:11

[quote=Kaptan_58GENCLiK][color=red][size=2][b]BEN ÖZEL BİR ŞİRKETTE FİNANSÇIYIM SİZE BİR YARDIMIM OLMAZ AMA ABİM ÜMRANİYEDE OTO ELEKTRİKÇİ.... HEMŞEHRİLERİMİZE SONUNA KADAR YARDIMCI OLURUZ......[/b][/size][/color][/quote][size=2][color=darkblue][i][b]
BEN KAPTANIN ABİSİYİM OTO ELEKTRİKÇİYİM .... SİZLERLEYİM....[/b][/i][/color][/size]

karakule58 02.06.2005 17:20

[b]BEN ÖZEL BİR ŞİRKETTE SES VE GÜVENLİK SİSTEMLERİYLE UGRAŞIYORUM ŞİRKET BENİM DEGİL MALESEF AMA HER KONUDA YARDIMCI OLURUM[/b]

Er58Ol 02.06.2005 17:52

:arrow: BeNi kÖyüMüN YaĞmUrLaRıNdA YıKaSıNlAr& ben de uluslararası çiçekçilikle uğraşıyorum dünyanın her yerine anında teslim...tel 0212 247 35 21 ---- 233 12 72----233 12 80 fax : 0212 241 56 83 [url]www.fujicicek.com[/url] böyle bir konu açtığı için Çevik abiye teşekkürlerimi iletiyorum. dayanışmanın en güzel yolu budur ...bilgisayar işim olduğunda mikro bilgisayara gideceğim ufak bişey dahi olsa almak için ..en azından oradaki arkadaşımla tanışmış olurum düşüncesiyle ..günümüzde böyle şeyler önemli ,,mesela ikinci el otomobilci hemşehrimle de günün birinde işimiz olabilir maksat burada kaynaşmayı sağlamak ve daha sıcak bir ortam sağlamak ..borran fırtınası arkadaşımızın da babası nakliyeciymiş mesela herkesin işi düşebilir...ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ :arrow:

1967_DERNEK_10UR 02.06.2005 18:03

BEN MALUM TRİBÜN ÇOCUĞUYUM.VARSA YOKSA MAÇ VE SİVASSPOR...

CEVIK 02.06.2005 18:06

[quote=Er58Ol]:arrow: BeNi kÖyüMüN YaĞmUrLaRıNdA YıKaSıNlAr& ben de uluslararası çiçekçilikle uğraşıyorum dünyanın her yerine anında teslim...tel 0212 247 35 21 ---- 233 12 72----233 12 80 fax : 0212 241 56 83 [url]www.fujicicek.com[/url] böyle bir konu açtığı için Çevik abiye teşekkürlerimi iletiyorum. dayanışmanın en güzel yolu budur ...bilgisayar işim olduğunda mikro bilgisayara gideceğim ufak bişey dahi olsa almak için ..en azından oradaki arkadaşımla tanışmış olurum düşüncesiyle ..günümüzde böyle şeyler önemli ,,mesela ikinci el otomobilci hemşehrimle de günün birinde işimiz olabilir maksat burada kaynaşmayı sağlamak ve daha sıcak bir ortam sağlamak ..borran fırtınası arkadaşımızın da babası nakliyeciymiş mesela herkesin işi düşebilir...ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ :arrow:[/quote]

EVET ARKADAŞ LAR İLK SİPARİŞİ BEN VERİYORUM EROL GARDAŞIMA

CUMARTESİ DÜGÜN VAR VE CİCEK GÖNDER MEM LAZIM

NEDEN SİVASLI OLMASIN

Er58Ol 02.06.2005 18:16

evet Çevik abimden açılışı yaptık ALLAH BEREKET VERSİN :lol:

1967_DERNEK_10UR 02.06.2005 18:18

WAROL.SİVAS HOLDİNG'İN İLK TEMELLERİ ATILIYOR...

1967_DERNEK_10UR 02.06.2005 18:18

[quote=ultraSivas_58]BEN MALUM TRİBÜN ÇOCUĞUYUM.VARSA YOKSA MAÇ VE SİVASSPOR...[/quote]BENDE BİR TARAFTAR OLARAK HİZMETİNİZDEYİM...

ElbeyLi58 02.06.2005 18:44

[quote=cevik][color=darkblue][size=2]ARKADAŞ LAR DİGER FORMLAR DA AZ COK TANIDIK BİZ

BİR BİRİMİZİ ŞİMDİ SIRA GELDİ DAYANIŞ MAYA

BENİM DÜŞÜNCEM İSTANBULDA EN COOK SİVASLI VAR

DOGRUMU BUNLARIN İÇİNDE İŞCİSİ MEMURU DEVLET DAİRELERİNDE

HATIRI SAYILIR ABİİLER VAR AYRICA ÜNÜVERSİTELERİMİZDE

GARİBAN ÖĞRENCİLERİMİZ VAR BEN DİYORUM Kİ BURADA HERKES

NEREDE VE NE İŞ YAPDIGINI YAZARSA COOK İYİ OLUR

BENİM GÖRÜŞÜM ŞAHSIMA GÖRE KIRTASİYEDEN TUTUN

TEKSTİLDEN VE MOBİLYADAN VESAY RI BUNLARI COĞALT MAK

MÜMKÜN ÖRNEK (BİR YAHUDİ SEMTİ NİN TAA UZAĞINDAKİ BAKKALDAN)

ALIŞ VERİŞ YAPMAK İÇİN YOL YÜRÜYOR BİZLER KENDİMİZE LAZIM

OLAN MAL VE HİZMETİ NEDEN HEMŞERİLERİMİZ DEN YAP MAYALIM

ÖRNEK (SİVAS SÜRAT NAKLİYAT) BU GARDAŞIMIZ SİVASLI

BEN ŞİRKETİM OLARAK TAŞIMACILIĞIMI BURAYA YAPDIRA BİLİRİM

DAHA BU ÖRNEK LERİ COĞALTA BİLİRİZ İŞCİ LAZIM SA

BİZLERDEN BİRİNİ ALA BİLİRİZ

ŞİMDİ SAYAMADIĞIM NİÇE SİVASLI İŞ ADAMLARI VAR

BURADA HERKES NE İŞ YAPDIĞINI YAZARZA COK İYİ OLUR

EN AZIN DAN BİR BİRİMİZDEN MAL ALIP VERSEK BU COK DAHA İYİ

OLUR [/color]NOT.. CİN ATA SÖZÜ VARDIR

KOMŞUNA HERGÜN BALIK VERE CEĞİNE BALIK TUTMAYI ÖĞRET

BENDE DİYORUM Kİ GELİN BİR BİRİMİZDEN MAL ALIP VERLİM

BİR BİRİMİZE DESTEK OLALIM :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

[/color][/size][/color][/size][/quote].........................

Er58Ol 02.06.2005 18:52

ultrasivas gardaşım biz de Çevik abiyle aynı şeyden bahsettik,daha önce böyle şeyler konuşulamazken şimdi gördük ki ufak bir aksiyon neleri beraberinde getirebiliyor,holding olmak SiVaSlıYa uzak değil ,,hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez...başarılı olmak için ille de holding olmak gerekmiyor bunu düşünmek bile inancın göstergesidir,her zaman inaçlı sabırlı ve iyi olan herşeyin yanında olursak önce biz sonra SiVaS kazanır ,,önce SiVaS kazansa da sonunda kazanan SiVaSlıDıR..SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR AMA SİVASLIYIM DİYE ÖVÜNMEK İÇİN ÖVÜNÜLECEK BİRER SİVASLI OLMA ZAMANIDIR..ALLAH A EMANET OLUN

cevikpen 02.06.2005 19:05

[quote=Er58Ol]ultrasivas gardaşım biz de Çevik abiyle aynı şeyden bahsettik,daha önce böyle şeyler konuşulamazken şimdi gördük ki ufak bir aksiyon neleri beraberinde getirebiliyor,holding olmak SiVaSlıYa uzak değil ,,hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez...başarılı olmak için ille de holding olmak gerekmiyor bunu düşünmek bile inancın göstergesidir,her zaman inaçlı sabırlı ve iyi olan herşeyin yanında olursak önce biz sonra SiVaS kazanır ,,önce SiVaS kazansa da sonunda kazanan SiVaSlıDıR..SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR AMA SİVASLIYIM DİYE ÖVÜNMEK İÇİN ÖVÜNÜLECEK BİRER SİVASLI OLMA ZAMANIDIR..ALLAH A EMANET OLUN[/quote]

[color=darkblue][size=2]EROL GARDAŞ UNUTMAYIN İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/color][/size]

Er58Ol 02.06.2005 19:13

[quote=cevikpen][quote=Er58Ol]ultrasivas gardaşım biz de Çevik abiyle aynı şeyden bahsettik,daha önce böyle şeyler konuşulamazken şimdi gördük ki ufak bir aksiyon neleri beraberinde getirebiliyor,holding olmak SiVaSlıYa uzak değil ,,hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez...başarılı olmak için ille de holding olmak gerekmiyor bunu düşünmek bile inancın göstergesidir,her zaman inaçlı sabırlı ve iyi olan herşeyin yanında olursak önce biz sonra SiVaS kazanır ,,önce SiVaS kazansa da sonunda kazanan SiVaSlıDıR..SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR AMA SİVASLIYIM DİYE ÖVÜNMEK İÇİN ÖVÜNÜLECEK BİRER SİVASLI OLMA ZAMANIDIR..ALLAH A EMANET OLUN[/quote]

[color=darkblue][size=2]EROL GARDAŞ UNUTMAYIN İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

+ İMZA :arrow:

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/color][/size][/quote][b]....................................

Er58Ol 02.06.2005 19:25

[b] bence sivaslıların birçok derneği olmasına rağmen ve bunların adlarının hepsinde de dayanışma ve geliştirme derneği olmasına rağmen verimli olamamasının tek nedeni iletişim eksikliği ve altyapı eksikliğidir..ben burada herşeyin dayanışmaya uygun olduğunu görüyorum,çünkü buraya duyarlı sivasspor taraftarı giriyor ruhu genç olan ( Çevik abimiz gibi :lol: ) abilerimiz de bazı konularda örnek davranışlar sergiliyor ve hepimizin bir ortak noktası var sivassporlu olmak sivaslı olmak duyarlı girişken olmak,sivassporu uefa da görmek yada şampiyonlar liginde görmek hayali bizlerin içinde var,ben inanıyorum ki bir gün mutlaka sivasspor şampiyon olacaktır kupalar da alacaktır bunu görEmesem de bunu benim çocuklarım görecektir BUNU DÜŞÜNMEK BİLE SİVASSPORLU OLDUĞUM İÇİN SİVASLI OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYMAMA YETİYOR....[/b]

Er58Ol 02.06.2005 20:11

[quote=Kaptan_58GENCLiK][size=2][color=darkblue][i][b]ÇEVİK ABİME SONUNA KADAR KATILIYORUM.......[/b][/i][/color][/size][/quote] :arrow: ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ ,SAPINA KADAR SİVASLIYIZ

sivas58net 02.06.2005 22:02

[b]S.a Sevgili Kardeşlerim Merhabalar. Öncelikle Çevikpen Abimize böyle bir topiç açmasindan dolayi teşekkürlerimi sunar çalismalarinda üstün başarilar dilerim. allah razi olsun çevikpen abimizden.
Sevgili Kardeşlerim Bende Dogalgaz Sektöründe Teknik elaman olarak görev yapmaktayim.Daire içi tesisatla ilgili (radyatör,kombi alt kismi,vs.)gibi bakım işlerimiz olursa Lütfen bildiriniz.elimden geldigi kadari ile siz degerli kardeşlerime yardımcı olmaya çalısacagım. Degerli kardeşlerim bizler birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere ben bundan dolayı gurur duyarım.

NOT:Sevgili Kardeşlerim teknik bakımla ilgili her türlü destege hazırım.[/b]

[b] ADEM GÜNES

[url]www.eremmuhendislik.com[/url]

iRTiBAT iÇiN

cep: 0536 518 58 58

Email:sivasim@sivas58.net

Msn :ademgunes58@hotmail.com [/b]

Imparator5834 02.06.2005 22:49

CEVIK ABIYE boyle bır konuyu actıhı ıcın cok tesekkur ederım. Bende BEYAZ ESYA. ELEKTRIKLI EV ALETLERI.IMALATI.YEDEK PARCA MAKINA YEDEK PARCA.STATIK TOZ BOYA.İSLERIYLE URASMAKTAYIM.HER KONUDA YARDIMCI OLA BILIRIM.TUM SIVAS VEDE SIVASLILARA HAYIRLI ISLER BOL KAZANCLAR DILERIM. SAYGILARIMLA ALİ GÜLER. 0536 728 79 01

KEREM_58_34 02.06.2005 23:06

ben kerem lise son sınıf öğrencisiyim ayrıca muhasebe bürosunda staj yapıyorum babam konfeksiyoncu ( çeyiz işleri ) elimde ne gerekirse yapmaya çalışırım.

GuNaY 02.06.2005 23:23

[size=2][color=blue][b]çevik abime teşekkür ederim bu sekilde bir birlikteliğe öncülük ettiği için...
malumunuz ben yıldız teknik üniversitesinde öğreciyim. ne gibi yardımım dokunur bilemiyorum ama bireysel birine ihtiyaç olunduğuna mümkün olduğunca yanınızda olmaya çalışırım...[/b][/color][/size]

CEVIK 02.06.2005 23:28

[quote=KEREM_58_34]ben kerem lise son sınıf öğrencisiyim ayrıca muhasebe bürosunda staj yapıyorum babam konfeksiyoncu ( çeyiz işleri ) elimde ne gerekirse yapmaya çalışırım.[/quote]

[color=darkblue][size=2]HELE BİZİM MİLLET BİR YAZSIN BAKALIM NE CEVHERLER VAR

DAHA İŞİMİZ KOLAYLAŞACAK VE FİRMALAR TEKER TEKER

PİYASAYA CIK MAYA BAŞLADI HAYIRLISI

YOK MU DAHA BAŞKA MESLEK ARKADAŞ LAR :?:

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/color][/size]

CEVIK 02.06.2005 23:30

[quote=gunay][size=2][color=blue][b]çevik abime teşekkür ederim bu sekilde bir birlikteliğe öncülük ettiği için...
malumunuz ben yıldız teknik üniversitesinde öğreciyim. ne gibi yardımım dokunur bilemiyorum ama bireysel birine ihtiyaç olunduğuna mümkün olduğunca yanınızda olmaya çalışırım...[/b][/color][/size][/quote]

[color=darkblue][size=2]KOCUM SENDE BİR FAKİR ÖGRENCİYE DERS VERİR SİN

OLAMAZ MI GÜNAY HEMEN KACMAK YOOOH BU BİR GÖREV[/color[/size]]

GuNaY 02.06.2005 23:41

[quote=cevik][quote=gunay][size=2][b]çevik abime teşekkür ederim bu sekilde bir birlikteliğe öncülük ettiği için...
malumunuz ben yıldız teknik üniversitesinde öğreciyim. ne gibi yardımım dokunur bilemiyorum ama bireysel birine ihtiyaç olunduğuna mümkün olduğunca yanınızda olmaya çalışırım...[/b][/size][/quote]

OLAMAZ MI GÜNAY HEMEN KACMAK YOOOH BU BİR GÖREV[/color[/size]][/quote]
[size=2][b]abi ne demek başım gözüm üstüne... yeterki elimden birsey gelsin[/b][/size]

CEVIK 02.06.2005 23:49

[quote=gunay][quote=cevik][quote=gunay][size=2][color=blue][b]çevik abime teşekkür ederim bu sekilde bir birlikteliğe öncülük ettiği için...
malumunuz ben yıldız teknik üniversitesinde öğreciyim. ne gibi yardımım dokunur bilemiyorum ama bireysel birine ihtiyaç olunduğuna mümkün olduğunca yanınızda olmaya çalışırım...[/b][/color][/size][/quote]

OLAMAZ MI GÜNAY HEMEN KACMAK YOOOH BU BİR GÖREV[/color[/size]][/quote]
[size=2][color=blue][b]abi ne demek başım gözüm üstüne... yeterki elimden birsey gelsin[/b][/color][/size][/quote]

TAMAM BAK NE GÜZEL DEMEKİ SENİN DE YAPACAGIN BİR İŞ

VAR OSMAN YENİ İŞİNİ NASIL BULDUN :?:

GuNaY 02.06.2005 23:53

[size=2][color=blue][b]memnunun abi :lol: :lol: ilk öğrencim kim olacak bilmiyorum :roll: [/b][/color][/size]

mesocan 03.06.2005 00:55

mesocan
Sabah Gazetesi ve Dergi Gruplarının Bilgi İşlem Servisinde çalışıyor... Özellikle Arşivden haber çıkarmada size yardımı dokunabilir..

mesocan
Sahibi de Sivas'lı olan GÖKNİL BİLGİSAYAR (Gültepe) için Web Tasarım ve Web Programlama yapar.. Her türlü web işinizde yardımcı olabilir..

Teknik bir çok olaya kafası çalışan bu insana

Gündüzleri
Sabah Bilgi İşlem Merkezi
0216 585 91 21

Akşamları
0555 203 54 87

birilerine en ufak bi katkım dokunursa ne mutlu bana....

Tarkan ÇeLik 03.06.2005 07:30

BEN İZMİR\ SELÇUK'TA MESLEK LİSESİ BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ LİSE 2 ÖĞRENCİSİYİM.... SİZE BİR FAYDAM DOKUNMAZ BELKİ AMA TURBO PASCAL, C++ VE VİSUAL BASİC İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ PROGRAMI YAPARIZ..... AYRICA BİLGİSAYAR DONANIMINDAN ANLARIM.

TEL:0536 2917277

D :D :D :D :D

RüStü ElmaS 03.06.2005 08:29

Arkadaslar,
Tevfik gardasimizin baslatmis oldugu bu güzel fikir cok güzel bir dayanisma örnegidir.
Burada görüyorumki, katilan arkadaslar büyük bir gayret icerisinde dayanismak icin can atiyorlar.
Iste gercek Sivasli budur. Burada gercek yüzümüzü gösteriyoruz.
Bizler dayanismak icin, yardim etmek icin can atiyoruz.

Bizler böyle oldugumuz sürece, Sivaslilar olarak büyük basarilara imza atariz.

Bizde Almanyada dernek olarak bazi calismalar yapiyoruz.
Burada ilk olarak "Almanya Sivaslilar Dernegi"ni kurmus bulunuyoruz.
Almanyadaki katilmak isteyen Sivaslilar bizlere katilabilir, burada güzel calismalar yapmaktayiz vede yapacagiz " www.sivaslilar.de"

HakkıTİMUÇİN 03.06.2005 08:59

[quote=gunay][size=6][color=blue][b]memnunun abi :lol: :lol: ilk öğrencim kim olacak bilmiyorum :roll: [/b][/color][/size][/quote]

[b]Günaycım bana karizma dersleri verebilirsin mesela...ilk öğrencin olmaktan gurur duyarım...bana bir karizma öğretenin kırk yıl kölesi olurum... :lol: [/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:13.