SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SERVET "İYİKİ GELMİŞİM" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9621)

SivasSpor.Com 29.12.2006 18:52

SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

Sivasspor’un milli futbolcusu Servet Çetin büyük takımların gönlünde taht kurarken kendi gönlünde ise Sivasspor taht kurdu...

Sivassspor forması altında göstermiş oluğu performans ile Milli takım kadrosuna dâhil edilen Servet Cetin Trabzon- Galatasaray ve Beşiktaş takımının da transfer gündemine oturdu.

Üç büyük kulüp ikinci yarıda kadrosuna dahil etmek istediği genç futbolcu için 2 milyon Euro bonservis bedeli belirlerken Genç futbolcu para ile ilgilenmiyorum. Sivasspor’a gelirken de ilgilenmemiştim.

Sivasspor’a gelirken de para filan konuşmadım iyikide konuşmamışım, güzel bir şehir bu güzel şehrin güzel insanları ile karşılaştım. O gün yaptığımdan bu gün çok mutluyum iyiki de yapmışım iyiki de Sivas’a gelmişim umutların bittiği yerde Sivasspor bana yeni bir umut olmuştur. Futbol hayatımın dönüm noktası olmuştur. Ben bu gün burada mutluyum transfer olmazsa dahi gelecek yılda burada olmayı planlıyorum.

Ama kulübümün menfaatleri doğrultusunda yöneticilerimizde uygun görürse transferde yapılabilir.

nicholas58 29.12.2006 19:10

--->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

Hll olsun be servet abi şimdi gerçekten yiğido oldun eğer ki bu mesajı okuyorsan senden bi ricamız var gittiin her yerde sivasla ilgili güzel şeylerden bahsedersen çok seviniriz.sivası insanlar kötü şekilde biliyorlar sen bizim ii niyet elçimiz ol başkada bişey istemiyoz senden şimdiden yapacakların için allah razı olsun umarım en ii yerlerde olursun sivas ve sivasspor seni gerçekten seviyor

s5v8s 29.12.2006 19:32

--->:SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

SENDE BİZİM GÖNLÜMÜZDE TAHT KURDUN KARDEŞİM. HERŞEY SENİN, SİVASSPORUN VE SİVASIN HAYRINA OLSUN.

yigido_furkan 29.12.2006 19:33

-->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

keske sözle imzalasada 2 3 yıl daha bizde kalsa nekadar iyi olur

talha58 29.12.2006 19:46

[QUOTE=SivasSpor.Com;177709]Sivasspor’un milli futbolcusu Servet Çetin büyük takımların gönlünde taht kurarken kendi gönlünde ise Sivasspor taht kurdu...

Sivassspor forması altında göstermiş oluğu performans ile Milli takım kadrosuna dâhil edilen Servet Cetin Trabzon- Galatasaray ve Beşiktaş takımının da transfer gündemine oturdu.

Üç büyük kulüp ikinci yarıda kadrosuna dahil etmek istediği genç futbolcu için 2 milyon Euro bonservis bedeli belirlerken Genç futbolcu para ile ilgilenmiyorum. Sivasspor’a gelirken de ilgilenmemiştim.

Sivasspor’a gelirken de para filan konuşmadım iyikide konuşmamışım, güzel bir şehir bu güzel şehrin güzel insanları ile karşılaştım. O gün yaptığımdan bu gün çok mutluyum iyiki de yapmışım iyiki de Sivas’a gelmişim umutların bittiği yerde Sivasspor bana yeni bir umut olmuştur. Futbol hayatımın dönüm noktası olmuştur. Ben bu gün burada mutluyum transfer olmazsa dahi gelecek yılda burada olmayı planlıyorum.

Ama kulübümün menfaatleri doğrultusunda yöneticilerimizde uygun görürse transferde yapılabilir.[/QUOTE]

benim okuduğuma göre bu röportajın diğer bölümleri de çok önemli. Çünkü Servet diyor ki ;

[B][COLOR="DimGray"]Yurtdışı da dahil teklifler var. Ancak ben bu sezonu Sivas'ta tamamlayacağımı düşünüyorum. Ama her şeyi zaman gösterir. Servet'in hoşgörüsüne sığınarak yazmamızı istemediği bir olayı da aktaracağız. Sivas'a transfer olduğunda kulüpten İstanbul'daki Jeep'inin getirilebileceği söylenir ancak Servet'in cevabı çok anlamlıdır: "Sivas'ta belki sıkıntı olabilir, dedikodusu olabilir. Bana burada bir araba ayarlayın."

Milli Takım'dan döndükten sonra F.Bahçe ile çalışmalara başlamıştım. Haberim yokken Sivas'la anlaşmışlar. Arkadaşlarıma veda bile edemeden F.Bahçe'den koptum.[/COLOR][/B]

FurkaN 29.12.2006 20:06

-->: --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=leblebi82;177714]benim okuduğuma göre bu röportajın diğer bölümleri de çok önemli. Çünkü Servet diyor ki ;

[B][COLOR="DimGray"]Yurtdışı da dahil teklifler var. Ancak ben bu sezonu Sivas'ta tamamlayacağımı düşünüyorum. Ama her şeyi zaman gösterir. Servet'in hoşgörüsüne sığınarak yazmamızı istemediği bir olayı da aktaracağız. Sivas'a transfer olduğunda kulüpten İstanbul'daki Jeep'inin getirilebileceği söylenir ancak Servet'in cevabı çok anlamlıdır: "Sivas'ta belki sıkıntı olabilir, dedikodusu olabilir. Bana burada bir araba ayarlayın."

Milli Takım'dan döndükten sonra F.Bahçe ile çalışmalara başlamıştım. Haberim yokken Sivas'la anlaşmışlar. Arkadaşlarıma veda bile edemeden F.Bahçe'den koptum.[/COLOR][/B][/QUOTE]

Araba mevzusu çok enteresan jeepe binmekle nasıl bir dedikodu çıkabilir....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

talha58 29.12.2006 20:27

--->: -->: --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

[QUOTE=musab58;177717][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]

Araba mevzusu çok enteresan jeepe binmekle nasıl bir dedikodu çıkabilir....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

valla ben de anlamadım . Sanki Sivas'ta jeepe binen adam yok.

Flavio 29.12.2006 20:27

Servet sen bitanesin ya gitsende Sivasspor lu olarak seni çok sevdim..

talha58 29.12.2006 20:33

bir ilginç nokta da Servet'in bu sezonu Sivas'ta tamamlayacağımı düşünüyorum demesi. Hergün yeni teklif var diye okuduğumuz haberler mi gerçek değil, teklifler mi gerçek değil.

FurkaN 29.12.2006 20:40

-->: --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=leblebi82;177734]bir ilginç nokta da Servet'in bu sezonu Sivas'ta tamamlayacağımı düşünüyorum demesi. Hergün yeni teklif var diye okuduğumuz haberler mi gerçek değil, teklifler mi gerçek değil.[/QUOTE]

Kulüp bırakmayacak sanıyor herhalde.........[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_CLUB_10UR 29.12.2006 21:10

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]SERVET'İN BU AÇIKLAMASINDA Kİ SAMİMİYETE GÜVENİYORUM.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

talha58 29.12.2006 21:25

--->: -->: --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

[QUOTE=musab58;177737][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]

Kulüp bırakmayacak sanıyor herhalde.........[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

veya sözleşme sonu için ciddi bir teklif mi aldı.

sivassss 29.12.2006 21:31

[COLOR="Sienna"][B]servet gerçektende tam bir profesyonel, bu açıklamaları ile gönlümüzde bir kez daha taht kurdu, kendisini çok seviyoruz...[/B][/COLOR]

58Mert58 29.12.2006 22:06

Servet Cetin cok iyi oyuncu onu kacirmasak cok iyi olur.

1967 dernek serkan20 29.12.2006 22:23

[B]şu bir gercek servet yeniden sivasta farkedildi
servetinde bu gerçeği anlayımış olması güzel. ona göre de davranması lazım[/B]

sivaslihakan 29.12.2006 22:52

garanti büyük bi kulüple bonservissiz anlasti böylelikle kendiside daha fazla para isteyebilecek

KOMSER64 29.12.2006 23:55

SERVET KALSAYDI IYI OLURDU DEFANSI TOPLAMISTI

kangali 29.12.2006 23:57

halel olsun sana servet abi .her sey gonlunce olsun .sana hayatinda basarilar diliyorum insallah sivasta kalirsin da senin ve sivassporun basarilarinizi buradan [hollandadan}sizleri izleriz selamlar kangali

ilker_8787 30.12.2006 00:20

Servet artık sen de bizim bir hemşerimizsin yolun açık olsun...

çılgın-sedat 30.12.2006 00:20

servet sen çokseviyoruz aramıza hoşgeldin senin sivasspor a geleciğin hiç aklımaz gelmezdi

mehmetçakar58 30.12.2006 00:41

servet abi inşallah en az 2-3 yıl sivassporda kalırsın.

orhan058 30.12.2006 08:54

leblebi82´isimli üyeden Alıntı
bir ilginç nokta da Servet'in bu sezonu Sivas'ta tamamlayacağımı düşünüyorum demesi. Hergün yeni teklif var diye okuduğumuz haberler mi gerçek değil, teklifler mi gerçek değil.

GuNaY 30.12.2006 09:31

[B]Bencede iyiki gelmiş, defansımızı kısa sürede toparladı,
Açıklamaları tam bir profesyonelce, umarım takımda kalır, ama henüz genc olduğu için önünüde kapamamak gerekir...[/B]

Bilmiyorum5 30.12.2006 09:34

SERVETIN IYI FUTBOLCU OLDUGUNU BILIYORDUM AMA BU KADAR KARAKTERLI VE KALITELI BIR INSAN OLDUĞUNU BILMIYORDUM HELAL OLSUN SANA SERVET SEN SIVASTA DOGMAMIS OLSANDA BENIM GOZUMDE SIVASLISIN HANGI TAKIMA GIDERSEN GIT SENI HERZAMAN DESTEKLIYCEM HELAL OLSUN SENIN GIBI INSANA

1967_CLUB_BOZ 30.12.2006 11:14

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]bizde mutlu olacağını sölemiştim değilmi servetin yeri sivasspor dur bunu unutmayın[/COLOR][/FONT][/B]

FurkaN 30.12.2006 11:17

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gelen iyiki gelmişim der Sivas'ta kalan da kaçmanın yollarını arar...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_CLUB_BOZ 30.12.2006 11:19

--->: -->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]yok furkan bu sefer öyle olmayacak bence sivassporda kalmanın mutluluğunu her zaman bizimle yaşayacak[/COLOR][/FONT][/B][QUOTE=musab58;177810][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gelen iyiki gelmişim der Sivas'ta kalan da kaçmanın yollarını arar...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

talha58 30.12.2006 11:51

--->: -->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

[QUOTE=musab58;177810][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gelen iyiki gelmişim der Sivas'ta kalan da kaçmanın yollarını arar...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

Ben röportajdaki iki konuya takıldım. Birincisi Sivas'ta jeepe binmek niçin ayıp sayılacakmış. İkincisi Servet'in benden habersiz anlaşılmıştı demesi. Bunu zaten Servet bize geldiğinde ilk gün Ntv'ye çıktığında da sezmiştim. Yani kalıcı olmayacağını orda da ima etmişti.

PRoFeSSioNaL 30.12.2006 11:53

[B][COLOR="DarkSlateBlue"]servet bizde kalsın tabi
....................
daha iyi olur onun içinn [/COLOR][/B]

talha58 30.12.2006 13:18

[COLOR="DarkSlateGray"]Röportaj galiba FourFourTwo dergisinde yer almış. Önemli bir bölümü de şöyle:

[B]FENERBAHÇE BENİ ÜZDÜ”
Sivas’a gitmem söz konusu olduğunda Fenerbahçe camiasından bana hiçbir şey söylenmemişti. ‘Seni kiralık ya da bonservisinle göndermek istiyoruz ya da sen kendine bir takım buldun mu, gitmek ister misin?’ diye hiçbir soru gelmemişti. Zaman zaman da ben gidip soruyordum, bir problem varsa ben gideyim, oynamak benim açımdan en mantıklı olanı diyordum. Onlar da seni hiçbir zaman göndermeyiz demişlerdi. Transfer sezonunun kapanmasına iki gün kala bir gecede şekillendi benim transferim. Beni üzen olay bu oldu. Ama her şey böyle nasipmiş.
Şahsen nasibe ve kısmete çok inanan bir insanım. Benim için hayırlısı buymuş diyerek kendimi hiç üzmedim. Benim amacım zaten futbol oynamaktı. Parayı düşünmüş olsaydım, Fenerbahçe’de kalır, oynamasam bile Sivasspor’da kazandığımdan daha fazla parayı alırdım. Futbol oynamak için, yaşım da genç olduğu için, hedefim de futbol oynamak olduğu için ben parayı tercih etmedim. Zor olanı başarmak benim açımdan daha iyi olacak inşallah.
[/B][/COLOR]

PRoFeSSioNaL 30.12.2006 13:29

[B][COLOR="Blue"]serveti biz omuzlarımızd taşırız be yeterki o istesin[/COLOR][/B]

abdurrahim_58 30.12.2006 13:44

Servet'in Sivasspor'a gelmesi tabiki bizim açımızdan buyuk bir olay olmustu. Fenerbahce'de yaptıgı hatalardan dolayı sureklı elestırı alan Servet'in bir Anadolu kulubunde oynaması tabiki daha mantıklıydı ve o da Sivassporumuzu tercih etti. bu durumdan o da simdi kesinlikle eminim pisman degil. Servet'i verdiği bu kararından dolayı kutluyor Sivassporumuzla daha nice basarılara imza atacagına kalbimden inanıyorum.

1967_CLUB_BOZ 30.12.2006 13:49

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]bozollu KARDEŞ SEN NE DİORSUN BİZ OMUZLARIMIZDAN İNDİRİP KOLTUĞA OTURTURUZ BE OMUZLAR ONA FEDA OLSUNNN[/COLOR][/FONT][/B][QUOTE=1967bozollu1967;177840][B][COLOR="Blue"]serveti biz omuzlarımızd taşırız be yeterki o istesin[/COLOR][/B][/QUOTE]

erhan5834 30.12.2006 14:14

[QUOTE=SivasSpor.Com;177709]Sivasspor’un milli futbolcusu Servet Çetin büyük takımların gönlünde taht kurarken kendi gönlünde ise Sivasspor taht kurdu...

Ama kulübümün menfaatleri doğrultusunda yöneticilerimizde uygun görürse transferde yapılabilir.[/QUOTE]

[B][I][CENTER]servet için fazla söze gerek yok işte profosyönellik işte adam gibi adam inşallah herşey servet ve sivasspor için hayırlı olur...[/CENTER][/I][/B]

özsivasli1903 30.12.2006 14:20

kocum servet iyki almisiz seni
sanada sivasspor formasi yakisir gardassssssss....

1967_Dernek_Ayhan 30.12.2006 16:32

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/F2Wa_cendro"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/F2Wa_cendro" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

sivassss 30.12.2006 16:34

SERVET, SHEVA GERÇEĞİNİ AÇIKLADI...

[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Sivasspor'da adeta yeniden doğan Servet Çetin, Shevchenko ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda yaptı.

Sivasspor’da geçirdiği üç aylık süreçte bir nevi reenkarnasyon yaşayan, ara transferin gözde isimlerinden Servet FourFourTwo’ya konuştu.

"BİZLERE GÜVENİLMEDİ"

Aslında bence tüm oyuncular çok kaliteli ve yetenekli ama yeteri kadar güvenilmedi. Fenerbahçe takımından beklentiler çok üst düzeyde olduğu için genç gözüyle bakıyorlardı bize. Halbuki Avrupa’da böyle birşey yok. Adam 17 yaşına yeni giriyor, kaliteli ve yetenekliyse hemen takıma koyuyorlar. Bizde öyle değil. ‘Gençtir, Avrupa Kupası maçlarını kaldıramaz’ deniliyor hemen. Bu arkadaşlarım esas alınarak yanlarına takviye yapılırsa bence çok daha iyi bir takım olur Fenerbahçe.

"FUTBOLCU OYNADIKÇA GELİŞİR"

Benim görüşüm futbolcunun oynaması yönünde. ‘İyi antrenmanlar yaptırıyorum’ denilerek hiçbir genç futbolcunun yetiştiğine şahit olmadım daha. Futbolcu oynarsa gelişir, kalitesini ortaya koyar. Dünyanın en yetenekli topçusunu bile bir ay beklet, oynatma, sonra futbola dönmesi çok uzun süre alır. Futbolcu sürekli forma şansı bulursa gelişir.

"SHEVCHENKO’YU BEN TUTMADIM!"

Ukrayna maçında dörtlü defans oynuyorduk ve adam adama oynamamıştık. O maçta ilk yarım saatte 2-0 geriye düşünce Ersun hoca taktik değişikliğine giderek beni kenara aldı. Hoca da bana açıklamasını yapmıştı; o gün kötü oynadığım veya verilen görevi yerine getiremediğim için değil, oyun yapısında farklılığa gitmek için beni kenara aldığını söylemişti. Özellikle Milan maçına değinecek olursak, biz o gün üçlü savunma anlayışıyla çıkmıştık sahaya. Her zaman dörtlü oynuyorduk ama hoca o gün bir değişikliğe gitti. Ümit ağabey libero, Önder ve ben çift stoper olarak görev yaptık. Shevchenko’yla adam adama oynayan ben değildim, ben Gilardino’ya yakın oynuyordum. Bunu herkes yanlış biliyor ama problem değil. Bunu kafama takmam, sahaya çıkar mücadelemi veririm. Böyle şeyleri kaldıracak güçteyim.

"FENERBAHÇE BENİ ÜZDÜ"

Sivas’a gitmem söz konusu olduğunda Fenerbahçe camiasından bana hiçbir şey söylenmemişti. ‘Seni kiralık ya da bonservisinle göndermek istiyoruz ya da sen kendine bir takım buldun mu, gitmek ister misin?’ diye hiçbir soru gelmemişti. Zaman zaman da ben gidip soruyordum, bir problem varsa ben gideyim, oynamak benim açımdan en mantıklı olanı diyordum. Onlar da seni hiçbir zaman göndermeyiz demişlerdi. Transfer sezonunun kapanmasına iki gün kala bir gecede şekillendi benim transferim. Beni üzen olay bu oldu. Ama her şey böyle nasipmiş.
Şahsen nasibe ve kısmete çok inanan bir insanım. Benim için hayırlısı buymuş diyerek kendimi hiç üzmedim. Benim amacım zaten futbol oynamaktı. Parayı düşünmüş olsaydım, Fenerbahçe’de kalır, oynamasam bile Sivasspor’da kazandığımdan daha fazla parayı alırdım. Futbol oynamak için, yaşım da genç olduğu için, hedefim de futbol oynamak olduğu için ben parayı tercih etmedim. Zor olanı başarmak benim açımdan daha iyi olacak inşallah.

"OYNAMAYANLAR GİTSİN"

Serkan Balcı olsun başka bir isim olsun, o oyuncuların takımlarında oynayacak kapasiteleri olduğuna inanıyorum. Kaliteli topçu olmasalar o kadronun içinde barınamazlar zaten. Ama burada hocanın görüşü de çok önemli. Hoca eğer gerçekten sizi oynatmak istemiyorsa, gerçekten sizi düşünmüyorsa, hocayla konuşularak kiralık ya da bonservisinle ayrılarak başka bir kulüpte oynamak daha iyi bir tercih olur. Çünkü oturduğun zaman gün geçtikçe gerilersin. Hem fiziki, hem teknik, hem de kendine güven manasında geriler bir futbolcu. Tabii bu arkadaşlarıma da diyorum, harbiden hocaları forma şansı vermeyecekse başka takıma gidip oynamaları onlar açısından daha olumlu bir tercih olur.

TÜRKÜ BABA

Türkiye’deki tüm kasetçileri dolaşın, hiçbir zaman bendeki türkü cd sayısına ulaşamazsınız. Öyle desem daha iyi anlaşılır herhalde... Sayacağım birçok ismi kimse bilmez ama Mustafa Özarslan, Erdal Erzincan, Uğur Işılak, Musa Eroğlu, Gülsen Bütün, Emre Saltuk, İlkay Akaya dinliyorum… [/B][/FONT][/COLOR]

yerliturkuaz 30.12.2006 16:58

Servetin bu açıklmalrını gönülden yaptığına inanıyorum zaten bu açıklamaları gönülden yaptığını milli takıma çağrılması ispatlıyor.Servetin yerinde olsam bir sene daha Sivasta kalır öyle ayrılırım ve gideceğim yerde yurtdışı olur.

catli_58 30.12.2006 22:53

yav siz inanıyormusunuz bu sözlere.. adam geldi vitrin yaptı sivas ta.. sezon sonu kalmaz buralarda kesin gider....

ceza_tolga_rep 30.12.2006 23:37

büyük kaptan servet çetin.
BİZDE KALSA NOLUR YAA.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03.