SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=964)

CAGLAYAN 05.06.2005 20:01

TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?

[quote=cihanakkus]bilindigi gibi sivassporumuzun fransa-cezayir gibi ülkelerde futbolcu avına cıktıgı ve Fransa nın bastia takımında forma giyen HADJİ ile ilgilendigi ortaya cıkmıstır. Bu oyuncunun 2.lige düsen bastia da mutsuz oldugu ve en kısa zamanda baska bir takıma transfer olmak istedigi biliniyor. Maliyeti ucuz olan oyuncunun kulüp ve milli takım da büyük basarılara imza attıgı bilinmektedir.[/quote]

CAGLAYAN 05.06.2005 20:04

[quote=tanju_58]SİVASSPORDA KALMASINI İSTEDİGİM FUTBOLCULAR:CAN,ERTUGRUL,MEHMET YILDIZ,MOHAMMED ALİ,SERDAR,SERKAN,UFUKATEŞ,YAVUZ,AKIN

GELMESİNİ İSTEDİGİM FUTBOLCULAR:MURAT HACIOĞLU,ALEX YORDANOV,KAİS,WEDERSON[/quote]

CAGLAYAN 05.06.2005 20:05

[quote=balmandol]Alex Yordanov(forvet),Oguz Daglaroglu (kaleci),Yusuf Simsek (orta saha.kesinlikle alinmasi lazim.Bu takimda oynar),Faruk (orta saha),Guven (ortasaha.İst.spor)[/quote]

CAGLAYAN 05.06.2005 20:06

[quote=cocitos58]Patrick Zoundi
Burkina Faso milli takim oyuncusu
Forvet oyuncusu, ayrica sag kanati'da iyi kullaniyo
Zoundi nin artilari : cok hizli, kafa topu'na iyi cikiyor, sut'lari iyi, bonservisi elinde
Zoundi Belcika'nin 1.lig takimlarinda oynuyo, bu takim (lig'i 8. sirada bitirdi)

[url]http://www.sporting.be/content/html/goals0304.asp[/url] bu sitede zoundi'nin gollerinden birini gore bilirsiniz[/quote]

hagi 05.06.2005 20:38

Benim önerim, Sivasspor Almanya nin 2. veya 1. Ligin deki gurbetci oyuncularimiza da baksinlar cünkü teknik olarak cok iyi oynuyorlar cogu...
Ve hemen uyum saglar lar...
Avrupa da daha cok BASTÜRK ler ve HAMIT ler var, onlara sahip cikilsin ve türk futboluna kazandirilsinlar.
Özellikle orta saha oyunculari muhtesem bir sekilde yetisiyor...
Bunlardan biride Bayer Leverkusen de oynayan Sezer Öztürk

Insallah yönetim iyi transferler yapar ve lig de kalici oluruz

tanju_58 05.06.2005 21:10

shalke 04 ün alt yapısında türk futbolcusu çok yöneticilerimiz gider ilgilenirlerse güzel olur

yasin_58 05.06.2005 22:03

berkant göktan abi olabilir beşiktaş ile de yollarını ayırdı

sivasli-sinan 05.06.2005 22:29

almanyada 4.ligde (oberliga hessen) Baunatal takiminda oynayan süper genc bir türk oyuncu var. gol krali oldu

CAGLAYAN 06.06.2005 08:51

[quote=volcano58]Süper Lig’in çiçeği burnunda temsilcisi, Beşiktaşlı Fatih Sonkaya ve Fenerli Murat Hacıoğlu için düğmeye bastı
Hakan Bayraktar, Murat Karakoç ve Musa Kuş’u renklerine bağlayan Sivasspor, yeni yıldızlara kancayı taktı.

İlk görüşme olumlu
Süper Lig’in yeni takımı Sivasspor, transfer bombalarını birbiri ardına patlatıyor. Geçtiğimiz günlerde Hakan Bayraktar, Murat Karakoç ve Musa Kuş’u renklerine bağlayan Kırmızı - Beyazlılar, şimdi de Süper Lig’in devlerinin gözden çıkardığı yıldızlarla ilgileniyor. Beşiktaşlı Fatih Sonkaya ve Fenerbahçeli Murat Hacıoğlu’nu listesine dahil eden Yiğidolar, her iki isimden de olumlu yanıt almanın mutluluğunu yaşıyor.

İmzalar yakında
Gelişmeler hakkında bilgi veren genel menacer Bülent Uygun, teknik direktör İsmail Kartal’ın raporları doğrultusunda hareket ettiklerine değinerek, “Fatih ve Murat ile büyük ölçüde anlaşma sağladık. Her iki futbolcu da önümüzdeki günlerde imza atabilir. Süper Lig’deki ilk sezonumuzda herhangi bir sıkıntı yaşamamak için yönetim olarak elimizden geleni yapıyor ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz” ifadesini kullandı.

Öncelik kalecide
Yabancı konusunda da oldukça titiz bir çalışma yürüten Sivasspor, önceliği kaleciye verdi. Bu paralelde bir dönem Trabzonspor’un da gündemine gelen Cezayir Milli Takımı’nın file bekçisi Mezair’in ilk tercih olacağı bildirildi. Tecrübeli oyuncu ile görüşmek üzere yöneticilerin önümüzdeki günlerde Cezayir’e gidebileceği vurgulandı. Bu arada teknik patron Kartal ve genel menacer Uygun’un yurt dışı temaslarının süreceği öğrenildi.

KAYNAK: FANATİK
[url]http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=327&HID=11&HaberID=291770[/url][/quote]

diablo 06.06.2005 09:37

Yusuf şimşek abimizi unutmayalım...... :?:

Harput0658 06.06.2005 10:01

gardaşlar tüm bu oyuncuların yanına 2-3 tanede alt yapıya yönelik oyuncu alınmalı geleceği parlak olan oyuncular alınmalı.
Ankara amatör kümede Balgatspor A-genç takımda oynayan TAYFUN ULUÇAY isminde bir oyuncu var. ortasaha oynuyor çok süratli ve yetenekli bence bu oyuncu geleceğe yönelik olarak alınmalı. ileride fayda sağlar. Takıma yük olacağınıda sanmıyorum.

odem58 06.06.2005 10:14

murat hacıoğlu ligin dumanını attırır.bizde yıldız olur.iyi bir kaleci şart.forvet olarak kesinlikle hızlı bir siyah istiyorum.

gurun_mardin 06.06.2005 15:04

Bence yönetimin ucuz ama kaliteli oyuncu alması lazım.Forvet olarak vestel manisaspor'dan Mehmet Akdemir'i öneriyorum.Kaleye ise kasımpaşa'dan Candan'ı öneriyorum.Candan'ı ben Cizrespor'da oynadığı sezondan tanıyorum.Kendisi Elazığspor'un eski kaptanı.Kaleciliği mükemmel.Yine de yönetim forvete Galatasaray'dan Ümit Karan'ı kiralayabilirse iyi olur.

sVs 06.06.2005 15:30

abi ertuğrulun yanına mutlaka kaliteli bir orta saha lazım buraya benim en büyük adayım B.B ANKARASPOR dan ERMAN ÖZGÜR alınmasını istediğim tek futbolcu erman

senarist 06.06.2005 15:47

BENCE KESİNLİKLE KALECİ TÜRK OLMALI YABANCI KONTENJANINI DOLDURMAYALIM KALECİYLE FALAN

akkuzu 06.06.2005 16:31

SİVASSPOR KALICI OLACAKSA SAĞ TARAFA FATİH SONKAYA,
SOLA MAHMUT HANEFİ,ORTAYA MURAT HACIOĞLU,SAİDO,VE BİZİM SERKAN ERÇETİN,ERTUĞRUL,YASİR YETERLİ OLUR.İLERİYE FB Lİ SEMİH,KAYSERİLİ BALİLİ VE BİRDE KALECİ SAMSUNLU SCHRUNMU VEYA CEZAYİRLİ OLURSA BÜYÜK İŞ BAŞARMIŞ OLURUZ

EN BÜYÜK SİVASSPOR
TÜM TEKNİK HEYETİMİZE GÜVENİYORUM

Ilko 07.06.2005 01:20

Forvete:Ailton Pizzaro
orta sahaya: Hamit Altintop Ibrahim Üzülmez
defansa: Ronaldo Ibrahim Toraman
Kaleye:Volkan Ünlü

Kesin Sampiyon oluruz!!

GuNaY 07.06.2005 01:36

[quote=Ilko]Forvete:Ailton Pizzaro
orta sahaya: Hamit Altintop Ibrahim Üzülmez
defansa: Ronaldo Ibrahim Toraman
Kaleye:Volkan Ünlü

Kesin Sampiyon oluruz!![/quote]

[size=6][color=blue][b]abi ailton'u alabilirmiyiz acaba :roll: :roll: [/b][/color][/size]

Sivaslibey 07.06.2005 03:43

Bence Ümit Özat, Ibrahim Toraman, Hasan Kabze ve kaleye Zafer'i almak lazim. Hepside sivasli nede olsa. AHHH hayalini kurmak bile güzel. Ne iyi olurdu. Hepside süper oyuncu. Birde Besiktastan Ibrahim Akin'i almak lazim gelecegin oyuncusu. Birde Tuncay Sanli lazim bize. Bunlarin hepsi gelse biz bu sene kesin sampiyon olurduk. Nihat kahveci ve emre belozogluda olucak bu takimda; sampiyonlar ligini de kazaniriz valla.

Merak etmeyin arkadaslar bir gun bende is adami olacam. Ve abramovic gibi basicam parayi butun dunyayi Sivasimiza getirecem. O zaman kurtulusu yok dünyanin bir numarasi olacaz.

Hayel kurmak ne güzel, birde gerçeklesse. :lol: :P

sinogs_5 07.06.2005 08:11

sivasspor transferde yerli oyuncular alması lazım.sivassporumuz şampiyon olmak için ARİF VE BÜLENT İ ALSIN

ferdi58 07.06.2005 16:42

KALEYE BENCE DENİZLİSPORUN YEDEK KALECİSİ SÜLEYMAN YADA SAKARYASPORLU ŞENOL GELMELİ.YABANCI HAKKINI KALEDE KULLANMAK İYİ DEĞİL. BİZE FORVET VE KANATLARA ADAM GEREKİYOR BİRDE DEFANSIN ÖNÜNDE SAĞLAM BİR ÖN LİBERO MESELA G.ANTEPLİ MAÇANGA GİBİ.

Mehmetcik 08.06.2005 15:28

selam gardaslarim, bence en yararli futbolcular arasinda yusuf simsek ve murat hacioglu var. Bunlarin yaninda galatasaray'dan ayrilacak olan suat usta ve saidou alinirsa saglam bir defans olusur.
Sivasa yararli olacka futbolcular arasinda:
muhammet hanefi
berkant goktan
hakan unsal

sizirli 08.06.2005 18:34

[quote]NE OLURSA OLSUN SİVASLİ OLSUN UEFA'YA GOTURSUN Kİ ZOR ......BİZİM OLSUN...[/quote]

1967_DERNEK_10UR 08.06.2005 20:28

SİVASSPOR'A ÖNCELİKLE KALECİ TAKIMIN YARISIDIR PRENSİBİNDEN HAREKET EDEREK.MİLLİ DENEYİMİ OLAN BİR KALECİ TRANSFER EDİLMELİDİR.BU İSİMLERİ ZİKRETMEK ÇOK DOĞRU OLMASA DA SİVAS'A GELEBİLECEK KALECİ ADAYLARINI SIRALAYALIM:

KALECİLER:

1)RUS MİLLİ MALEFEEV
2)TRABZONSPOR2UN SATIŞ LİSTESİNE KOYDUĞU PETKOVİÇ
3)Ç.RİZESPOR KALECİSİ ZDRAVKOV
4)İSVEÇ'İN GÖTEBORG TAKIMINDA OYNAYAN BİR DÖNEM BEŞİKTAŞ FORMASINIDA GİYEN MATİES ASPER 'İ ALMAK BİRAZ FANTAZİDE OLSA SİVASSPOR'LU TARAFTARLARINDA HAYAL KURMAYA HAKKI OLDUĞUNA İNANIYOR VE EN GÜÇLÜ KALECİ ADAYIMIZ OLARAK 1.93 LÜK DEV KALECİ ASPER'İ ÖNERİYORUZ.

CAGLAYAN 12.06.2005 12:09

[i][size=6] Lorant Berkant Göktan i Istiyor..[/size][/i]

Bilmiyorum 12.06.2005 12:13

KEŞKE HER İSTEDİĞİMİZ OLSA BEKANT İYİ OYUNCU İNSALLAH GELİR

yigido24 12.06.2005 14:02

[quote=CAGLAYAN][i][size=6] Lorant Berkant Göktan i Istiyor..[/size][/i][/quote]

evet abi dogru simdi LigTV den ögrendim

1967_DERNEK_10UR 12.06.2005 14:10

[quote=ultraSivas_58]SİVASSPOR'A ÖNCELİKLE KALECİ TAKIMIN YARISIDIR PRENSİBİNDEN HAREKET EDEREK.MİLLİ DENEYİMİ OLAN BİR KALECİ TRANSFER EDİLMELİDİR.BU İSİMLERİ ZİKRETMEK ÇOK DOĞRU OLMASA DA SİVAS'A GELEBİLECEK KALECİ ADAYLARINI SIRALAYALIM:

KALECİLER:

1)RUS MİLLİ MALEFEEV
2)TRABZONSPOR2UN SATIŞ LİSTESİNE KOYDUĞU PETKOVİÇ
3)Ç.RİZESPOR KALECİSİ ZDRAVKOV
4)İSVEÇ'İN GÖTEBORG TAKIMINDA OYNAYAN BİR DÖNEM BEŞİKTAŞ FORMASINIDA GİYEN MATİES ASPER 'İ ALMAK BİRAZ FANTAZİDE OLSA SİVASSPOR'LU TARAFTARLARINDA HAYAL KURMAYA HAKKI OLDUĞUNA İNANIYOR VE EN GÜÇLÜ KALECİ ADAYIMIZ OLARAK 1.93 LÜK DEV KALECİ ASPER'İ ÖNERİYORUZ.[/quote]+1967

Bilmiyorum 12.06.2005 14:26

SAKARYASPORUN ORTASAHA OYUNCUSU MARCEL MBYO ALINMALI BENCE sakarya küme düştüğü için bu oyuncunun transferi daha ucuza mal olacaktır

Marcel mbyo kimdir?

mevki:ortasaha sağ kanat
memleketi:kongo

CAGLAYAN 12.06.2005 14:37

[i][size=6]Malatyasporlu Serkan Özsoy la Prensip anlasmasi saglandi.!![/size][/i]

serhankaburcuk 12.06.2005 14:41

[quote=CAGLAYAN][i][size=6]Malatyasporlu Serkan Özsoy la Prensip anlasmasi saglandi.!![/size][/i][/quote]

[size=7][b][i]Hayırlı olsun İnsallah takıma faydalı olur..Bu arada Berkant'ta takıma fayda sağlar İnşallah bu transferde gerçekleşir...[/i][/b][/size]

Bilmiyorum 12.06.2005 14:45

HAYIRLI OLSUN BEYLER HABERLERİ ALIRKEN ALDIĞINIZ KAYNAĞIDA YAZARSANIZ DAHA İYİ OLUR

tykinik58 12.06.2005 14:56

Elimizi böyle ağırdan tutarsak, hedefteki futbolcuları kaçırırız. Ben Murat Hacıoğlu'nun ve Yusuf Şimşek'in alınmasını çok istiyordum ama Murat Konyaspor'a gitti, Yusuf'ta kaçmak üzere..

Bilmiyorum 12.06.2005 15:08

[quote=tykinik58]Elimizi böyle ağırdan tutarsak, hedefteki futbolcuları kaçırırız. Ben Murat Hacıoğlu'nun ve Yusuf Şimşek'in alınmasını çok istiyordum ama Murat Konyaspor'a gitti, Yusuf'ta kaçmak üzere..[/quote]

KESİNLİKLE KATILIYORUM ASLINDA BİZ TEKNİK DİREKTÖR BULUCAZ DİYE BÜTÜN TRANSFERLERİ GÖRÜŞMELERİ DURDURDUK MİLLET KAPTI KAPACAGINI

1967_DERNEK_10UR 12.06.2005 15:14

TRANSFERDE ELİMİZ ÇABUK TUTMALIYIZ.YOKSA İSTEDİĞİMİZ FUTBOLCULARA TALİP ÇOK .MESELA BEŞİKTAŞ ÇOK İSTİYORDU BURSASPOR LU OKANI MALATYA KAPTI.

sizirli 12.06.2005 16:25

yaw ben lorant'ın getireceği futbolcuları bilen var mı????

sizirli 12.06.2005 16:26

pardon biraz devrik cumle oldu

kakikli 12.06.2005 19:14

AKÇAABATSPOR DAN alişen kandil...DÜPER SOLAK HATTA TRABZON SATMAYA YABAŞIRSA ALALIM 3 YIL SONRA ÇOK İYİ PARAYA SATARIZ...
BERKANT ALMANYA KÖKENLİ OLDUĞU İÇİN ÇOK İYİ İŞ YAPAR...
GALATASARAYDAN MÜLAYİM ARDA BU ÇOCUKLAR ÇOK İYİ...
DARDENELSPOR DAN MEHMET ŞEN(FORVET), KALECİ ESER(A2 MİLLİ)...
GENÇLERBİRLİĞİ,ANKARAGÜCÜ PAFTA DA ÇOK İYİ OYUNCULAR VAR BUNLARO KİRALAYABİLİRİZ...
FENERBAHÇEDEN(PAF) GURBANOV...
SAKARYASPOR DAN KALECİ ŞENOL,İKİTANE SİYAHİ FORVETLERİ AYRCA M BAYO...
BU ARADA SİVASTAN AMATÖRDEN OYNAYABİLECEK OYUNCULAR PAF TAKMA HAKEDENKLER ÖZELLİKLE TORPİLLİM OLMAYANLAR ALNMALI.YILLARDR GEP TORPİLİ OLANLAR BİRYERLERE GELDİ VE DURUMLAR ORTADA,ARTIK TORPİL İŞLERİNDEN DE VAZGEÇELİM...
BİRDE FRANSADA YAŞAYAN SİVASLI BİR AİLE VAR ÇOCUKLARI FRANSA 2.LİGDE OYNUYOR NCE TRANSFER ETMEK İSTİYORDU BİR ARA ONUNLADA İLGİLENİRSEK FENA OLMAZ...

ADISLI58 12.06.2005 22:33

......BERKANT GÖKTAN.........

ADISLI58 12.06.2005 22:36

forma satmamiz lazim degilmi?

yildiz futbolcu lazim?
en azinda sevilen futbolcu
göründügü gibi berkant cok seviliyor.......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:16.